Klubnyheder

Pointstævne Event 3 i Allerød

24. januar 2022, 18.27

Der var igen masser af friskt spil og hygge, da HGI Hillerød Bordtennisklubs spillere indtog Lillerød Hal 4 til sæsonens 3. Pointstævne Event. 


Lørdag den 22. januar 
blev dagen hvor Kreds 1, bestående af Allerød BTK, Helsingør Bordtennis, Espergærde TTC og naturligvis Hillerød, for tredje gang mødtes til Pointstævne.

På grund af Corona situationen var Event 3 rykket fra Helsingør, til Allerøds lidt større lokaler. 

Corona fik dog alligevel lidt betydning for vore HGI Hillerød Bordtennisklub spillere, idet Gustav S Christiansen og Arthur Helt, desværre måtte vende om på vej mod Allerød, da de blev oplyst om en positiv test hos en nærkontakt.

19 spillere, heraf 8 Hillerød spillere var mødt op 30 min inden start, og blev fordelt i to 6-mands puljer og en enkelt 7-mands.

I hver af puljerne blev der spillet 2 sæt til 11, og vinderne af de enkelte sæt fik et kryds for hvert vundet sæt i de af BTDK udsendte puljeskemaer. Altid engagerede forældre stod for registreringen, mens spillerne selv lærte at sidde ved '
dommer'-tavlerne
 


Ifølge det nye koncept udråbes der ikke puljevindere, men når den enkelte spiller har deltaget i tre Pointstævne Events uddeles en lille erindringspræmie.
   
Således kunne HGI Hillerød Bordtennisklub spillerne Nikolaj Steensen, Oliver Nielsen og Marcus Teubner denne gang modtage et svedbånd fra Bordtennis Danmark.

Der er lavet et registreringsskema over de deltagende spillere ved de enkelte events som kan ses HER. 

Inden puljespillet stod værtsklubben Allerød sammen med forældre endnu engang for festlig opvarmning. 

   

Vi vil gerne takke spillere, forældre og ledere fra de fremmødte klubber, for at være med til at sikre at det bliver nogle hyggelige events hvor spillerne trives.     

 
SE ALLERØDS FOTOS FRA EVENT 3 HERNÆSTE POINTSTÆVNE   
Alt efter Corona situationen er Event 4 indtil videre planlagt til afholdelse søndag den 13. februar 2022 kl. 9.00 på hjemmebane i vores egen hal - Mødetid senest 8.30!  
Hold dig gerne opdateret i Holdsport Kalenderen, og på nedennævnte side, hvor Pointstævne Event 4 muligvis kan blive ændret inden stævnet.

LÆS MERE OG SE KALENDER FOR SÆSONENS POINTSTÆVNER HER   AF: Louis de Voss

Klubnyheder