Klubnyheder

U1, U2 og UØ - Forældremøde og Stævnetilmelding 3/10

2. oktober 2018, 19.34

Husk venligst at Spillerudvalg Ungdom i morgen onsdag afholder forældremøde for U1, U2 og Ungdom Øvet holdenes drenge- og pigeforældre, hvor vi på en uformel måde vil orientere jer om løst og fast omkring jeres barns bordtennissport.
I vil her få lejlighed til at få svar på evt. spørgsmål og også efter mødet at kunne få hjælp til at tilmelde jeres barn til et rigtigt godt nybegynderstævne som afholdes i Ølstykke nu i weekenden.

Vi håber meget at I vil benytte denne mulighed for at blive klogere på børnenes muligheder i bordtennissporten, og til måske at få spillerne tilmeldt til deres aller første stævne.

Mødet afholdes:

ONSDAG den 3. oktober 2018 kl. 17.30 – ca. 18.30 i Frederiksborgcentrets Lokale 2.

Tilmelding er ikke nødvendig, du møder blot frem (du må dog meget gerne uforpligtende trykke "Deltager" på vores Facebookevent så vi har en idé om mødelokalets størrelse).

Mødet er for forældre til nyere spillere på U1 og U2 samt forældre til spillerne på Ungdom Øvet tirsdag/torsdag, men ALLE er velkomne, og spillerne er naturligvis også velkomne til at deltage sammen med forældre.

FORELØBIG DAGSORDEN

1. VELKOMST/PRÆSENTATIONSRUNDE
2. HVORFOR FORÆLDREMØDE? 
3. FORSKELLIGT - Velkomst-/opstarts- information 
4. RELEVANTE LINKS (Stævnetilmelding, Facebook, DBTU mv) 
5. TRÆNERNES INFO (bat mm) 
6. EVT. (bl.a. Kegleturnering, Holdsport/Hjemmeside) 
7. SPØRGSMÅL 

Vi sørger for lidt kaffe og småkager, og håber at se rigtig mange af Jer. Umiddelbart efter forældremødet vil der være mulighed for at stille mere specifikke spillerrelaterede spørgsmål og få tilmeldt netop jeres barn til Egedal Cup som du kan se invitationen til HER.

Se velkomst-/opstarts- information HER

Vi glæder os til at se dig i morgen kl 17.30.
Helle, Palle og Louis.

P.S. Du kan altid finde opdateret info på vores hjemmeside HGIBORDTENNIS.DK samt på vores FACEBOOKSIDE (du behøver IKKE at have en Facebook konto for at se den).

Klubnyheder