Nyt medlem

Har du lyst til at blive medlem i Hillerød GI Bordtennis


Vi elsker bordtennis sporten, og vi elsker når vi kan få flere til at være med. Hvad enten du er nybegynder, en gammel rotte, eller måske et stort bordtennistalent, så glæder vi os til at se dig i bordtennishallen sammen med os.


Vil du meldes ind i klubben, skal du bruge formularen her:

Formular

Kontaktpersoner

Tag kontakt til en af vores kontaktpersoner, som du finder her. De kan hjælpe dig med at finde det rigtige hold for dig.

Ungdom

Mads Britze

Senior Elite

Profile Image
Kontaktperson
Thomas Hjermind Jensen

Serie-, motionistspillere og 60+'ere

Profile Image
Kontaktperson
Kristian Pedersen

Medlemskasserer

Profile Image
Kristian Pedersen

Hvordan kommer jeg i gang med bordtennis?

De 4 første uger anser vi som en prøveperiode hvor du kan finde ud af om bordtennis i Hillerød er noget for dig, og om du ønsker at forsætte. Efter 4 uger forfalder kontingentbetalingen


Er du ungdomsspiller finder du dit hold træningshold herunder: 


Er du seniorspiller finder du dit træningshold herunder:

Hvad med Bordtennisudstyr?

Køb ikke bordtennisbat og bordtennis udstyr i de almindelige sportsforretninger – det er dyrt og ofte ikke godt nok.

Hvis du er nybegynder, kommer du bare ned i klubben – vi har bordtennisbat du kan låne i starten. Men når du er kommet lidt i gang vil du nok gerne have dit eget bat Anbefalet startbat (se her) I SFO’er og derhjemme, ses det ofte at der spilles i cowboybukser – den går ikke her 😉 Sørg for at have shorts og t-shirt på – det behøver ikke at være en decideret bordtennis t-shirt, men undgå helst meget lyse t-shirts. Det er svært for modstanderen at se bolden, hvis du har en hvid t-shirt på.


Kan jeg få mere at vide?

I vores velkomstfolder kan du læse om vores klub, om hvad vi forventer af dig og dine forældre (hvis du er ungdomsspiller), og om hvordan du kan komme i gang med at spille kampe og turneringer.

HUSK – Friske drenge, piger, mænd og kvinder spiller bordtennis i deres fritid.