Klubnyheder

Mads Britze - Ny ungdom ansvarlig træner i Hillerød

29.07.2022

Hillerød GI Bordtennis er meget glade for at kunne byde velkommen til klubbens nye træner Mads Britze.
Mads Britze er ansat som ny ansvarlig træner for vores ungdoms bredde træning.


Mads vil blive en nøgle person i klubbens målsætning om ungdoms medlems vækst og en sjov og udviklende træning for ungdom spillere.


Mads vil være smilet nye og nuværende ungdom spillere (og deres forældre) vil møde til træningen – Mandag og onsdage. Mads vil også være med ude til udvalgte stævner og klubture.


Mads vil være med til at skabe en rød tråd i ungdoms træningen i samarbejde med cheftræner Ola Lindberg, ungdoms-udvalg og sports-udvalget.


Mads er et velkendt ansigt i Hillerød og er netop flyttet til Hillerød med sin kæreste, Michala. Derudover har Mads lavet en stor indsats i Brønshøj bordtennis som træner de sidste par år.


Vi tror at Mads velkendte entusiasme, passion for bordtennis og pædagogiske baggrund vil passe fin t ind i klubbens vision for 2025 "

”Hillerød GI Bordtennis – Sammenhold, glæde og udvikling fra ungdom til veteran”


Vi håber i alle vil give et varmt velkommen til Mads !

 


Mads skriver her lidt om sig selv her:


Mit navn er Mads Britze


Jeg er 31 år gammel og er netop flyttet til Hillerød sammen med min kæreste. Hillerød bordtennis klub er bestemt ikke nyt for mig, da jeg slog mine rødder her i en stor del af mine ungdomsår.


Til dagligt arbejder jeg som pædagog i en skovbørnehave i Lyngby, hvor jeg her er vant til at arbejde med en legene tilgang til læring og med fokus på relationsdannelse, så vi sammen kan udvikle os i det store fællesskab.

 

Samme tilgang har jeg også gjort brug af igennem mit arbejde som træner i Brønshøj Bordtennis, hvor jeg har været ansat indtil nu.

 

Brønshøj Bordtennis har nemlig haft et stort fokus på de legende elementer i bordtennis, med den intention om, at det skal være sjovt at gå til og spille bordtennis. Et fokusområde, som Brønshøj har stor succes med. Jeg arbejder ud fra at der skal være en rød tråd gennem træningerne, så det giver mening for spillerne at deltage.

 

Jeg ser frem til at lære jer alle sammen at kende, og få nogle skønne timer sammen i hallen.

 

De bedste hilsner Mads