Hillerød PinseCup

Pinsecup%20bordtennis
Hillerød PinseCup 18.-20. maj 2024

For 3. gang indbyder Hillerød GI Bordtennis til 3 dage med masser af spændende bordtennisudfordringer med både holdturnering og individuelle rækker.

Stævnet har tilbud til bordtennisspillere på alle niveauer. 


---

Invitationen til Hillerød PinseCup 2023 er endnu ikke klar, men du er velkommen til at hente invitationen og stævneprogrammet fra 2023, hvis du ønsker at læse mere generelt om stævnet:

Hent stævneprogrammet nedenfor.

Stævneprogram til Hillerød PinseCup 2023.pdf


Hent invitationen nedenfor.
Invitation til Hillerød PinseCup 2023.pdf


Hillerød Kommune bakker op om stævnet. Bl.a. ved at stille den nye hal i Royal Stage til rådighed. Hallen størrelse giver perfekte forhold, og danner rammen for en fantastisk stemning i alle 3 stævnedage.


Vi har lyttet til mange af jeres input fra den første udgave af PinseCup i 2022. 
Bl.a. er holdturneringen ændret, så der nu spilles indledende puljespil med 3-4 hold med efterfølgende A- og B-Cup. Da holdturneringen kan medføre virkelig mange kampe, har vi tilføjet muligheden for, at cup-kampene kan spilles i bedst a 3 sæt, hvis holdene er enige om det. Holdturneringen er fortsat et super godt tilbud, til spillere der gerne vil nyde bordtenniskampene og spille mere frigjort - der gives (eller tages) nemlig ikke point til den danske ratingliste. Desuden fastholder vi den populære senior mix-række.


Hvorfor besøge Hillerød i pinsen - læs om Hillerød´s som turistmål her :

Besøg Hillerød i Nordsjælland - klik her