Kegleturnering

FORÅRSKEGLETURNERING I Royal Stage lørdag den 14. marts 2020

HGI Bordtennis har hermed fornøjelsen at invitere til den 30. udgave af den traditionsrige forårskegleturnering, som afholdes i bordtennisklubbens egne lokaler på 1. sal i Royal Stage.

Arrangementet, som afholdes på én dag, tilrettelægges således, at der kan deltage op til 48 hold, og hvis I gerne vil have indflydelse på jeres spilletidspunkt, opfordrer vi til, at I tilmelder jer hurtigst muligt.

Link: Hop direkte til tilmeldingssiden.

Turneringen 
Reglerne er ganske enkle. Hvert hold består af 3 spillere. I hver match har hver enkelt spiller 6 kast, og de 3 spilleres opnåede point indgår i holdets samlede score. 

De deltagende hold inddeles i puljer med 6 hold, hvor alle hold får 5 holdkampe. Det hold, der opnår flest point, er vinder af puljen og går videre til de afsluttende kampe. Mindst de 2 bedste taberhold (med flest point) går også videre. 

Puljekampene afvikles i tidsrummet kl. 09.00 til kl. 20.00 ved fuldt antal deltagende hold. 

Tidspunkter er som følger: 

Lørdag den 14. marts
kl. 09.00
kl. 11.45
kl. 14.30
kl. 17.15

De afsluttende kampe vil blive afviklet umiddelbart efter, og hvis der er 48 deltagende hold, vil finalen blive afviklet kl. 21.10. Dog kan tider ændres og puljer aflyses, afhængig af antal deltagende hold.
Puljeskemaer med spilletidspunkt udsendes mandag før turneringsstart.

Ved tilmeldingen bedes I oplyse, hvornår I kan spille, og hvis I har specielle ønsker for, hvem I gerne vil spille imod eller lignende, så vil vi ved tilrettelæggelsen prøve at tage højde for det.

Præmier
Der er præmier til alle puljevindere, og i finalerne er der præmier til de 4 bedste hold, samt en vandrepokal til turneringens vinderhold.

Udfordr dine kollegaer, venner, m.fl.

Vi opfordrer alle deltagere til at komme og konkurrere på keglebanen mod kollegaer, venner, familie mv. I kan lave udfordringer fx på HGI Kegleturnerings facebookside.

Pris og forplejning - Læg mærke til prisen !
Pris og forplejning Turneringen koster 480 kr. pr. tilmeldt hold, inklusiv 3 stk. smørrebrød til hver deltagende spiller. Der er mulighed for at tilkøbe ekstra smørrebrød ved tilmeldingen til 20 kr./stk, men ikke under selve turneringen.
Heppekor og fans er meget velkomne.

Tilmelding 
Holdtilmelding og billetkøb foregår via Billetsystemet Place2book - Klik her, hvor man angiver antal hold, holdnavn(e), ønsket starttid(er), kontaktperson, adresse, e-mail, telefon samt evt. ekstra antal smørrebrød til holdet.

Deadline for tilmelding er lørdag den 7. marts 2020.

På godt gensyn.
Kegleudvalget i HGI Bordtennis
E-mail: Kegleturnering@hgibordtennis.dk


Til klubbens frivillige: her er link til SmartPlan