Klubnyheder

Villads helt til tops i Ama’r Open

22. september 2019, 17.57

 
Villads Jungersen nåede helt til tops i weekendens Ama’r Open hvor også flere andre HGI Hillerød Bordtennisklub spillere var i kamp. 

Ud over Villads var også Victor Skarby og Magnus Lophaven deltagere i weekendens stævne. Også Christian Hyrdum havde været tilmeldt, men måtte på opfordring fra sin fys trække sig inden stævnet, for at kunne få armen helt skadesfri inden klubturen til SISU/Aarhus. 

Villads vandt flot guld i A-slutspillet i Junior C, i finalen mødte han Erik Høier (Gladsaxe) som blev udraderet i sikker stil 3-0, stort tillykke til Villads! Magnus var lørdag nødsaget til at flytte fra Drenge C puljen til de lidt ældre i Junior D. Det blev til to sejre og to nederlag. Desværre ikke nok til at gå videre fra indledende pulje, så Magnus giver den en skalle i træningslokalet, og prøver igen om 14 dage til Egedals Efterårsstævne. 

Victor stillede op i Yngre Drenge C som var godt besat, og dermed en lidt stor mundfuld for Victor. Vi glæder os til at se dig i kamp igen i fremtidige stævner. 

Vil du også med til næste stævne som er Egedals Efterårsstævne, eller måske Klubturen til Aarhus og/eller Nicolai og Olas Efterårslejr, så læs med HER. 

I Egedal stævnet har man i rækker hvor der evt. ikke er mange deltagere åbnet mulighed for, at man i stedet for de små puljer måske vil ændre til 7-8 mands puljer.

Se alle resultater fra Ama’r Open 2019 HER. 

Kommende stævner: 
 

 
Husk at du altid kan finde ovennævnte stævner, og øvrige HGI relevante stævner på klubbens Stævneside.

Tusind tak til spillernes forældre for at opdatere os i stævnets kommentartråd på vores Facebookside. 

P.S. Amager BTK har lavet et opslag på deres Facebookside hvor de efterlyser ejere af enkelte glemte sager. 


AF: Louis de Voss.

Klubnyheder