Nyheder

ØSTDANSKE MESTERSKABER I BORDTENNIS 2024: HILLERØD GI BORDTENNIS SOM VÆRT
6. december 2023, 16.36

Hillerød GI Bordtennis som vært for de østdanske mesterskaber

Bordtennis Danmark, i samarbejde med Hillerød GI, indbyder til Østdanske Mesterskaber i bordtennis, der finder sted den 13. og 14. januar 2024 i den imponerende Royal Stage hal i Hillerød. Dette er første gang, at bordtennisklubben i Hillerød har æren af at være vært for de østdanske mesterskaber, og disse markerer en spændende kombination af tradition og udvikling.


Nye rammer, samme traditionsrige ånd

Royal Stage hallen, kendt for sine moderne faciliteter, danner i år rammerne om dette traditionsrige arrangement. Med 48 borde bliver mesterskabet et imponerende event, der bringer bordtennisspillere fra hele Sjælland og Øerne sammen for at konkurrere og opleve bordtennissportens nerve med de bedste betingelser.


Lige som ved afholdelsen sidste år, er ungdom, senior og veteran slået sammen til afvikling over éen weekend. Det betyder desværre, at enkelte rækker udgår i forhold til de seneste mange år, men samtidig skaber det en dynamisk atmosfære, hvor spillere i forsellige aldresgrupper mødes for at konkunrrere om den ærefulde titel som østdansk mester i bordtennis.


Hillerød GI Bordtennis – erfarne værter

Hillerød GI Bordtennis ser frem til at være vært for Østdanske Mesterskaber i Bordtennis 2024. Klubben har omfattende erfaring med at arrangere bordtennisstævner, herunder Ungdoms DM, Top 12, og det traditionsrige Hillerød PinseCup.


Kan blive udsolgt før tid. Kom Først-til-mølle

Endelig er det meget vigtigt at tilføje, at der er begrænset antal pladser, så selv om der er officiel tilmeldingsfrist den 5. januar, kan man risikere, at der er udsolgt i enkelte rækker før denne dato. Her gælder først-til-mølle princippet.


3 Stævnemuligheder er klar til dig
4. december 2023, 06.50

I den kommende tid vil der være en del stævner at vælge imellem, vi har udvalgt 3 her på Sjælland. 

Du kan altid finde den fulde oversigt på Hillerød GI Bordtennisklubs Stævneside. 


9. DECEMBER EKSTRA JULE UNGDOMSSTÆVNE I HELSINGØR 
Stævnemuligheden for dig der måske aldrig tidligere har været ude til stævne! 
Mødetid 9.30 (varighed 3-4 timer). 
 
Om du er helt nystartet, eller har spillet med i et stykke tid så du er let øvet, spiller ingen rolle. 
Helsingør BTK vil gøre alt for, at du får nogle gode, lærerige, og ikke mindst GRATIS kampe. 


Sidste frist for tilmelding er indtil videre den 6. december (max. 30 spillere) - Update: FORLÆNGET til 7/12 kl 21


UNGDOMSSTÆVNE HELSINGØR
INVITATION 
TILMELDINGSLINK (GRATIS via Kalenderevent)

Lidt af de 40 deltagere ved seneste Ungdomsstævne i Hillerød


16. - 17. DECEMBER VESTEGNENS JULESTÆVNE 

I Vestegnens Julestævne i Brøndby kan ALLE være med uanset alder og niveau. 

Stævnet er også perfekt for jer der allerede har deltaget i ét eller flere Ungdomsstævner. 
 
Sidste frist for alle ØM tilmeldinger vil være 10. december.  


VESTEGNENS JULESTÆVNE 
INVITATION
TILMELDINGSLINK (Egenbetaling via Bordtennisportal)

 
13. - 14. JANUAR 2024 ØM UNGDOM/SENIOR/VETERAN I HILLERØD
 
Så er Bordtennis Danmark klar til at modtage dine FØRST-TIL-MØLLE tilmeldinger til de Østdanske Mesterskaber (ØM). 

Der er rækker for alle, lige fra ungdom nybegyndere, over let øvede, motionister, 60+ spillere, til vore mere garvede elitespillere i alle aldre.  
 

Hillerød GI Bordtennisklub vil være klar til at modtage dig i Royal Stage, så vi håber at ALLE spillere i de inviterede kategorier vil have lyst til at deltage, 
 
Sidste frist for alle ØM tilmeldinger vil være 5. januar 2024.  
 
ØM UNGDOM 
INVITATION (Egenbetaling via Bordtennisportal)
TILMELDINGSLINK


ØM SENIOR/VETERAN 

INVITATION (Egenbetaling via Bordtennisportal)
TILMELDINGSLINK 

SPØRGSMÅL - LICENS  

Er du i tvivl om noget omkring din tilmelding så finder du hjælp på Hillerød GI Bordtennisklubs STÆVNESIDE, ellers spørg din træner. 
 
Husk at du skal have indløst spiller LICENS for at kunne tilmelde dig til stævner via Bordtennisportalen. Licens kan indløses ved at kontakte Lone Simonsen 

 

Vi glæder os til at modtage dine tilmeldinger. 
 
 

 

 

AF: Louis de Voss 

​Hyggeligt Ungdomsstævne afviklet i fyldt hal
26. november 2023, 06.47


Hillerød GI Bordtennisklubs hal i Royal Stage var fyldt til bristepunktet med glade spillere og forældre, da klubben afviklede sæsonens 3. runde af Begynder- og Ungdomsstævnerne. 
 
Lørdag den 25. november havde Hillerød inviteret Bordtennis Danmarks (BTDK) Kreds 1 og 2 til kombineret Begynder- og Ungdomsstævne. 
 
Der blev pres på hallen idet 1/3 var lukket af til klubbens 2. divisions hold, som spillede kampe sideløbende. 
 
Derfor var der med kun 8 borde til rådighed godt fyldt op med 40 spillere ved bordene, og samtidig dejligt mange forældre og bedsteforældre, som måtte sno sig mellem banderne. 


 
Med stor hjælp og sparring fra andre klubbers klubledere (heriblandt Peter Tranto og Nicklas Jensen), blev de tre timer en stor succes, og blev afviklet fuldstændig efter planen. Kæmpe tak til jer alle for jeres mange input omkring afviklingsformen, I bidrog i den grad til, at det endte med at blive et rigtigt godt stævne. 


Indledende sørgede trænerne Rasmus Sørensen og Nicklas Jensen (Allerød) for at alle spillerne blev godt varme med 2x 20 personers festlig ‘Rundt-om-Bordet'. 
 
Ungdomsudvalgets Kasper Lophaven og undertegnede inddelte i mellemtiden spillerne i 7 puljer med 5 spillere i hver, der herefter spillede bedste af 5 sæt. For at tilgodese en Drive-In spiller, blev der også spillet en enkelt pulje med 6 spillere, som spillede bedst af 3 sæt. 
 
Der blev lagt op til at der skulle være fokus på Fair Play, og at det vigtigste var, at alle spillere hyggede sig i de timer stævnet varede. En stor tak til alle for forståelse for dette, alle havde en god oplevelse. #BordtennisErSjovt 
 
RESULTATER fra Begynder-/Ungdomsstævnet vil fremgå af Bordtennisportalen HER. 
 
FOTOS: Der blev på dagen taget lidt fotos som kan ses og downloades HER.  
Mappen indeholder Kaspers billeder, samt tilsendte fotos fra andre klubber, så har du også billeder du vil dele med dine bordtenniskammerater, så kontakt meget gerne undertegnede via linket nedenfor. 
 
Igen havde Hillerød GI Bordtennisklubs 60+ hold med Kristian Pedersen i spidsen, sørget for at hallen stod snore lige og klar da spillerne ankom. Tusind tak for jeres og Kaspers klubånd og indsats, I er guld værd! 

 
KOMMENDE STÆVNEMULIGHEDER:

Vi glæder os allerede til Hillerøds spillere igen mødes med spillerne fra de mange andre klubber til næste stævne.
Mere følger når stævneinformationerne er klar, men indtil nu kan du se den foreløbige plan HER

Vil du ud over Ungdomsstævnerne gerne prøve kræfter med andre typer stævner, så husk at du altid vil kunne finde en oversigt på klubbens Stævneside
HER. 
 
De næste spændende stævner hvor der alle niveauer er repræsenteret vil være Vestegnens Julestævne 16. - 17. december, og ØM på hjemmebane i Royal Stage den 13. - 14. januar.  
Find invitationerne via linket til Stævnesiden ovenfor. 
 

 
 
AF: Louis de Voss 

Festligt forældrebesøg til ungdomstræningen
31. oktober 2023, 16.33

Der var gang i hele Hillerød GI Bordtennisklubs hal i Royal Stage da rigtigt mange forældre og unge mødte op til klubbens alternative forældremøde. 
 
Alle forældre med bordtennisspillende børn og unge var mandag den 30. oktober inviteret til 1 1/2t hyggeligt samvær med mulighed for at stille spørgsmål, deltage i hyggetræningen, prøve klubtrøjer, få vejledning i batkøb, og meget andet. 
 
Spørgelysten var stor blandt forældrene, og Ungdomsudvalget, trænerne og klubbens Holdsport ekspert Mark Zebitz gjorde hvad de kunne for at svare på mest muligt med det samme. 
 
Ungdomsudvalget var denne aften repræsenteret ved klubbens næstformand/-kvinde Ann Holm, Tine Suhr, Kasper Lophaven og undertegnede Louis de Voss. 
 
Alle forældre blev opfordret til, uanset deres barns bordtennisniveau, at tilmelde spillerne til klubbens kommende Ungdomsstævne lørdag den 25. november, og vi håber virkelig, at rigtigt mange vil benytte denne enestående mulighed for nogle uformelle hyggelige kampe. 
 
Trænerne Mads Britze, Albert Wolfsberg sørgede, sammen med Mikkel Holm og Sander Derkx for, at der blev gang i den rundt om de mange bordtennisborde. 


 
Forækldrene viste virkelig at de ikke ville stå i skyggen af børnene, og spillede med høj fart og energi, en festlig omgang rundt-om-bordet. 


En kæmpe tak til alle for et fantastisk engagement og god spørgelyst. 

Til jer der ikke havde mulighed for at deltage, kan I finde de udleverede flyers herunder. 

SE FLERE BILLEDER OG VIDEOER FRA AFTENEN HER.
 
Ungdomsudvalget forventer at arrangere en lignende aften først i det nye år. 


NÆSTE UNGDOMSSTÆVNE DEN 25. NOVEMBER  
 
Hillerød GI Bordtennisklub inviterer ALLE helt nye og letøvede ungdomsspillere til et 
samlet Begynder- og Ungdomsstævne 
  
lørdag den 25. november 2023 kl. 10 (mødetid 9.30)  
 
Du vil her have mulighed for at hygge dig og spille kampe med dine træningskammerater fra Hillerød GI Bordtennisklub, men får samtidig chancen for også at møde spillere fra  Espergærde, Slangerup, Allerød, Jægerspris, Kildeskoven og Helsingør. 

HILLERØD SPILLERE: INVITATION & TILMELDING 25/11-23 HER 
 
ØVRIGE KLUBBER: INVITATION & TILMELDING 
 

DIVERSE LINKS OG INFO OM AT VÆRE NY I HILLERØD GI BORDTENNISKLUB
 

Vi ses i Royal Stage.AF: Louis de Voss 

Braget om Nordsjælland & Knæk Cancer - Fredag den 27. oktober kl. 19.00
25. oktober 2023, 12.51

Årets første hjemmekamp er ”Braget om Nordsjælland”, hvor vores naboer fra Virum gæster Royal Stage fredag 27. oktober kl. 19.00


Vi har også Knæk Cancer tema denne aften—så alle penge indsamlet via kage/vand/øl salg og et stort lotteri går til Hillerød står sammen´s fælles indsamling til knæk Cancer.


Kom og støt op om holdet og den gode sag !

Læs kampprogram her : Kampprogram - BL Herrer 27 og 29 oktober 2023.pdf


Søndag 29. oktober kl.12.00 spiller vi også hjemme—herimod Hørning.


Hillerød´s unge løver er i år blevet suppleret af den danske spiller Emil Friis Hansen. Så holdet består af Daniel Simonsen, Peter Svenningsen, Emil Friis Hansen, Daniel Törngren, Dirk De Cleene. Men også spillere fra vores 2 divisions hold vil få chancen.


Målsætningen er i første omgang at komme i slutspil og så se om mulighederne for medaljer er til stede.


Holdet er kommet som forventet i gang med stor sejr over Viby, men forventelige nederlag til Næstved og Roskilde.


Weekendes modstandere Virum og Hørning er netop de 2 hold vi kæmper imod, om en slutspils plads. Så al opbakning er nødvendig.


Lørdag 28. oktober kl. 18.00 spiller holdet også ude imod Herlev

 


Hyggeligt Ungdomsstævne med masser af medaljer
24. oktober 2023, 07.47


Sæsonens første runde af Bordtennis Danmarks Ungdomsstævner blev afholdt med glæde, succes og masser af medaljer hos Hillerød GI Bordtennisklub. 
 
Efter et superhyggeligt og uformelt stævne med en masse jævnbyrdige kampe, og med rigtigt glade og dedikerede ungdomsspillere, ser vi allerede nu frem imod, at vi i Hillerød også selv er arrangør for næste Ungdomsstævne den 25. november - LÆS MERE OM DETTE NEDERST I ARTIKLEN. 
 
Efterårsferien havde sat sit præg på antallet af deltagere der var mødt frem da Hillerød lørdag den 21. oktober diskede op med et stævne for Nordsjællands let øvede ungdomsspillere i Kreds 1. Dette forhindrede dog ikke et succesfuldt stævne med en masse jævnbyrdige og spændende kampe. 
 
Normalt ville vores helt nye ungdomsspillere kunne deltage i BTDK’s Begynderstævner, men da disse endnu ikke er opstartet i denne sæson, valgte vi fra Hillerøds side at kombinere Ungdoms- og Begynderstævnerne.
Alle niveauer af ungdomsspillere, der endnu ikke deltager jævnligt i de større breddestævner, var således inviterede.
 
 
Kristian Pedersen var stævneleder på dagen, og sørgede sammen med Louis de Voss for, at alt kørte planmæssigt. 


Stævnets ni spillere blev inddelt i to indledende puljer for vurdering af de enkeltes niveau på dagen. 
Herefter dannede stævneledelsen tre mere jævnbyrdige slutspilspuljer.  
 
Inden opstart sikrede træner Rasmus Sørensen, at alle spillerne var blevet godt varmet igennem med en effektiv gang rundt-om-bordet bordtennis. 


 
Med Ungdomsstævnemedaljer til de tre bedst placerede i slutspilspuljerne blev det, med kun tre spillere i hver pulje, interne opgør om at fordele de fine medaljer imellem sig. 
 
MEDALJEFORDELING EFTER EN MASSE FAIRPLAY KAMPE 
 
Pulje 1 – Guld: Bertram Laursen (Hillerød) Sølv: Phillip Vilsbøl-Christensen (Espergærde) Bronze:Tobias Filsøgaard (Hillerød) 


 
Pulje 2 – Guld: Matas Strimaitis (Slangerup) Sølv: Carl Gyrd-Hansen (Hillerød) Bronze: Elliot Olsen (Hillerød) Pulje 3 – Guld: Luca Brødbæk Bullwinkel (Slangerup) Sølv: Sillas Newman Jensen (Slangerup) Bronze:Thor Jensen (Hillerød) 


En kæmpe TAK skal lyde til Kristian Pedersen og hans 60+ hold som viste fantastisk klubånd, og sørgede for at hallen stod klar til stævnet lørdag morgen. 
Vi vil også rette en stor tak til træner Rasmus Sørensen og de mange spillere og forældre som hjalp med at rydde hallen efter stævnet. Rasmus var også, sammen med Kristian, en kæmpe hjælp i f m puljeinddelingerne.  
Peter Tranto fra Helsingør skal også have en stor tak for at komme med hans erfarne super input som gjorde, at vi kunne gennemføre denne alternative stævneform med flere sammenslåede stævnetyper. 
 
NÆSTE UNGDOMSSTÆVNE DEN 25. NOVEMBER 
 
Hillerød GI Bordtennisklub er igen helt klar
lørdag den 25. november 2023 kl. 10 (mødetid 9.30)
 
hvor vi har valgt, at vi igen kører efter samme koncept med et samlet Begynder- og Ungdomsstævne. 
 
Denne gang var kun Espergærde, Slangerup og Hillerøds klubber repræsenteret med spillere. 
Flere af vores øvrige klubber i Kreds 1, som også består af Allerød, Jægerspris, Kildeskoven og Helsingør, har dog givet lovning på, at de i november er klar med en række deltagere, så det kan kun blive endnu et godt og spændene stævne. 
 
HILLERØD SPILLERE: INVITATION & TILMELDING 25/11-23 - DIREKTE TILMELDINGSLINK VIA HOLDSPORT FOR HILLERØD SPILLERE HER.

ØVRIGE KLUBBER: INVITATION & TILMELDING

GENEREL INFO OM BEGYNDER- OG UNGDOMSSTÆVNER 

Du finder alt omkring Begynder- og Ungdomsstævnerne (som vi indtil videre har valgt at slå sammen i Hillerød) HER


FOTOS: se om du kan finde dig selv på ét eller flere af de usorterede fotos der blev taget på dagen HER.

FORÆLDREMØDE:
 
Er du det mindste i tvivl om Ungdomsstævnet i november er noget for dig, eller har du andre spørgsmål, så mød uforpligtende op til forældremødet nu på  
 
MANDAG DEN 30. OKTOBER INDENFOR TIDSRUMMET KL. 17.30 - 19.00.

Læs mere på hjemmesiden HER. 
Invitation Forældremøde


 
#BordtennisErSjovt 
 
VI GLÆDER OS TIL AT SE DIG I HALLEN 
 
 


AF: Louis de Voss

22. oktober 2023, 21.46

Kære forældre til Ungdomsspillere i Hillerød GI Bordtennisklub, vi glæder os til at se dig
mandag den 30. oktober indenfor  tidsrummet 17.30 - 19.00.

Vi håber at du har tid og lyst til at møde op, og få et bedre indblik i dit barns bordtennissport i Hillerød GI Bordtennisklub. 


Du kan ovenikøbet selv deltage i denne aftens hyggetræning (hvis du har lyst).

Dit barns trænere, Ungdomsudvalget og vores Holdsport repræsentant vil være klare til at tage imod dig

og dit barn.

Vi vil samtidig gøre alt hvad vi kan for at svare på spørgsmål omkring alt fra træning, over

stævnemuligheder, til Holdsport systemet, og hvad du ellers måtte have på hjertet.

Du vil også have mulighed for at se, og prøve, vores flotte klubtrøje, samt se de af klubben anbefalede

bordtennisbats, så alt kan nå at blive bestilt inden jul eller næste stævne.

SE OGSÅ KLUBTØJ HERAlle spørgsmål er velkomne, og kan vi ikke umiddelbart svare, så lover vi efterfølgende at komme tilbage

med svar til dig.

Spørgsmål kan f.eks. også omhandle:

- Er der mulighed for at komme ud og spille kampe selvom jeg er helt ny?

- Hvilket bat bør jeg købe?

- Hvor finder jeg oplysninger om klubben og de mange frivillige?

- Er klubben på de sociale medier?

- osv. osv.


BAT vil kunne lånes på dagen.
#BordtennisErSjovt

VI HÅBER MEGET AT SE DIG


Mange hilsner 

Mads, Albert, Mark og Ungdomsudvalget - 2023

Firma Cup - For lokale virksomheder – Fredag den 1. marts - 2024 kl.16-19 !
2. oktober 2023, 19.43

Bordtennis turnering – Firma Cup - For lokale virksomheder – Fredag den 1. marts - 2024 kl.16-19 !


Dette tilbud er til dig – hvis :

 • Ved I ikke, hvad jeres næste afdelingsarrangement skal være
 • Skal det være nemt, socialt og alt er klaret
 • Vil du dyste imod dine kollegaer, uanset niveau eller andre lokale virksomheder
 • Spiller du allerede bordtennis i klubben og vil vise dit firma vores flotte lokaler


Så er dette en god mulighed – hjælp meget gerne med at sprede budskabet !


Hvad er Firma CUP ?

Hyggelig 2-mands bordtennisturnering for lokale virksomheder, klubbens sponsorer og interessenter.

Alt praktisk er klaret.

Fredag den 1. marts 2024 - kl. 16.00-19.00

Der spilles A, B og C slutspil, så alle uanset niveau kan være med.

Der kan lånes bat, og flere af klubbens elite spillere vil være til stede og give kyndig instruktion og fif.


Klubbens sponsorer kan deltage gratis, men andre lokale virksomheder kan også købe et eller flere hold.

Pris er kun 500 kr. pr. hold


Man tilmelder sig i hold bestående af 2 spillere, og man skal være 18+ for at deltage. Der spilles i mindre puljer, og både vinder- og ikke vinderhold går videre til Cup kampene. Kollegaer og familie, der ikke ønsker at spille, er velkommen til at komme og heppe.


Der vil være flotte præmier. Gratis sandwichs og øl/vand for deltagerne.


Tilmelding: Send mail til: formand@hgibordtennis.dk  med information om antal hold og holdenes navn.

Senest: Fredag den 23. februar 2024

 

Information og program kan herefter læses på www.hgibordtennis.dk og sendes ud via mail.


Mvh, Hillerød G.I.’s bestyrelse

Kontaktperson: Thomas Hjermind Jensen

Telefon: 5122 8350


Læs mere her: https://www.hgibordtennis.dk/klub/hgi-bordtennis/sider/firma-cup

Dowload Invitation herMarcus spillede finale i Serbien Open
25. september 2023, 08.53


Hillerød GI Bordtennisklubs formstærke Marcus Ahrenholt Jensen har i dagene 20. - 24. september, sammen med det danske ungdomslandshold, deltaget i Serbien Open. 
 
Marcus spillede godt i både holdturneringen, og i single, men størst succes fik den unge Hillerød spiller i mix kategorien, hvor han havde dannet par med Ungarns dygtige Sophia Barcsai.  
Sophia lå inden turneringen ratet som nr. 14 i Europa, og var med til at vinde holdturneringen i Serbien Open U15 girls. 

 
I U15 mixed double var lodtrækningen lidt uheldig, og resulterede desværre i, at vores danske spillere måtte slå hinanden ud af turneringen. Det havde været lidt sjovere hvis de var mødtes i finalen. 
 
Således mødte Marcus/Sophia i semifinalen det rent danske par, tidligere Hillerød spiller Sally Lou/Johan Havsteen. Kampen kunne følges live, og mange danskere så med, da Sophia og Marcus vandt 3-1 i en god kamp. 

 
I finalen mødte vores par Østrigske Nina Skerbinz/Thao Novak, og måtte strække bat 0-3, men det blev stadig en fornem afslutning på en god turnering, med en flot andenplads til Sophia og Marcus, kæmpe tillykke! 
 
Det skal lige nævnes, at Marcus også spillede sig flot i hovedturneringen i U15 boys, hvor han bl.a. vandt over 3-1 over dygtige Aleksandar Jakimovski fra Nord Makedonien. 
 


I holdturneringen nåede Marcus semifinalen i B-slutspillet sammen med Nicolaj Wirk fra Brøndby. 
 
Papa Mathias kunne selvfølgelig heller ikke holde sig helt tilbage, så samtidig med at han flittigt rapporterede hjem om slagets gang med billeder og resultater, sørgede han da også lige for at coache Danmark på podiet. 
 

Mathias Jensen coachede Malik Severinsen og Emil Hasselbalch på podiet i U13 Boys Teams

En stor tak til Mathias for opdateringer og fotos som muliggjorde denne klubnyhed, og endnu engang tillykke til Marcus med de flotte internationale resultater. 
 
Se alle resultater fra Serbia Open HER.


Den danske Bordtennis Ungdomslandshold trup på vej mod Serbia Open 2023 - BORDTENNIS DANMARK
Den danske Ungdomslandsholdstrup på vej mod Serbia Open 2023
AF: Louis de Voss.
 
 

Mikkel og Sander på podiet i Ama’r Open
18. september 2023, 12.50
Sander og Mikkel Foto: Tine Suhr

Nogle få Hillerød GI Bordtennisklub spillere havde i weekenden fundet vej til Amager hvor årets udgave af Ama’r Open blev afholdt. 

 
Desværre var der ikke mange Hillerød spillere afsted, men vi håber på større tilslutning til de mange stævnemuligheder, nu hvor kampsæsonen er kommet godt i gang - se alle mulighederne nedenfor. 
 
De der klarede sig bedst, var Mikkel Holm og Sander Derkx, som tog sig af henholdsvis første- og andenpladsen i B-slutspillet i Ungdom 4. Mikkel vandt finalen i 3 sæt, men Sander bed godt fra sig med bl.a. 12-14 i tredje sæt. 
 
Til gengæld vandt Sander flot semifinalen i Ungdom D over Mikkel, men tabte desværre finalen 1-3 til Mathias Steen Kirchhecher (Virum). Det blev således til flotte anden- og tredjepladser til Sander og Mikkel i A-slutspillet, tillykke med podiepladserne. 
 
Se alle resultater fra Ama’r Open HER 
 

Jesper Jerslund gav den også gas på Amager Foto: Amager BTK
Mikkel Holm Foto: Ann Holm


 
KOMMENDE STÆVNER: 
 
29. sept - 1. okt Sweden Tour - Rekordspelen (Elite) 
 
30. september Ungdomsstævne 1 (for ALLE Let-øvede Ungdomsspillere) 
LÆS MERE OG TILMELD  
 
7. - 8 oktober Egedal Efterårsstævne (ALLE) 
HGI TILMELDTE/INVITATION -  TILMELDINGSLINK 

13. - 15. oktober Aarhus Open (ALLE) I år sørger den enkelte spillere selv for overnatning/transport mv men deltag endelig i dette traditionsrige stævne. 
HGI TILMELDTE/INVITATION - TILMELDINGSLINK 

 
21. oktober Ungdomsstævne 2 Hillerød (for ALLE Let-øvede Ungdomsspillere) 
LÆS MERE OG TILMELD 
 
Find alle stævner på klubbens Stævneside HER. 


 
 
 
 
AF: Louis de Voss 
 
 

Social minilejr med kamptræning på Vestegnen
28. august 2023, 09.36

Sportschef Ola Lindberg havde indkaldt til flere dages Hillerød GI Bordtennis minilejr med indbygget kamptræning på Vestegnen, og der blev hygget, trænet og spillet kampe i stor stil. 
 
I dagene 25. - 27. august var en lang række Hillerød spillere og trænere samlet for at blive klare til den nye sæson, som byder på masser af spændende udfordringer for alle. 

 
Ud over deltagerne på minilejren tilstødte flere andre HGI-spillere til stævnet på Vestegnen, hvor de også deltog i hygge og kamptræning både lørdag og søndag. Her var det skønt at se hvordan klubånden fra sidste sæson var intakt, og at alle stortrivedes på tværs af aldersgrupper og niveau. 
 
Allerede i den kommende weekend er der igen stævne, denne gang i Hvidovre, læs mere om tilmeldingsfristen nu på onsdag nederst i denne klubnyhed. 
 
Der var som altid oprettet en Facebooktråd for stævnet, som særligt Henrik Kragh bidrog til i stor stil med billeder og kommentarer lørdag. Derfor var det meget fortjent, at Jesper Jerslund udnævnte Henrik til ‘bedste journalist’ og overleverede en dejlig flaske rødvin - vi elsker dedikerede forældre og spillere! 


Fredag aften var der dømt social hygge og mad og drikke centralt i Hillerød, en succes der med garanti kan gentages senere på sæsonen.SE FLERE FOTOS FRA VESTEGNENS STÆVNE OG TRÆNINGSSAMLINGEN HER.
VI GLÆDER OS TIL FLERE KLUBOPLEVELSER I SÆSON 2023- 24     -     #BordtennisErSjovt
 
 
Se alle resultater fra Vestegnens stævne HER. 

 
KOMMENDE DANSKE STÆVNER: 
 
2. - 3. september Hvidovre Stævne (for ALLE niveauer og aldersgrp.)
Se alle links mm på klubbens Stævneside og i Excel arket:
HGI TILMELDTE 
TILMELDING SENEST 30. AUGUST HER. 
 
16. - 17. september Ama'r Open (ALLE) 
Tilmedling senest 10. september HER. 
 
13. - 15. oktober Aarhus Open SISU 
HGI TILMELDTE 

Traditionen tro vil klubben meget gerne drage samlet til Aarhus på klubtur, men da der i år mangler frivillige forældre til at turen vil kunne afvikles, ser det desværre ikke ud til at kunne lykkes. 
DERFOR: Er du som forælder frisk på at give en hånd med omkring det praktiske på turen, bespisning af spillerne mv, samt at lægge bil til kørsel til/fra Aarhus, og mellem hal og overnatningssted derovre - SÅ KONTAKT HURTIGST MULIGT KASPER LOPHAVEN eller ANN HOLM - PÅ FORHÅND TAK! 
 
 
 
AF: Louis de Voss. 
 
 


​ Hillerød Pinse Cup - endnu en succes
3. juni 2023, 07.27


Pinsen igennem fyldte Hillerød GI Bordtennisklubs bordtennisborde Royal Stage til randen, og ved bordene endte det med mere end 1.700 starter af de mange glade spillere. 
 
“Det var en fornøjelse at deltage i et perfekt organiseret stævne med rigtig gode spilleforhold” var blot en af de mange tilbagemeldinger der kom under, og efter Hillerød Pinse Cup, og vi kan alle kun være stolte over arrangementet som vore mange frivillige havde stablet på benene i Pinsen. 

Uden et professionelt team ved dommerbordet og vore mange frivillige, ingen succes!

Noget andet vi kan være særdeles stolte over, er den fantastiske klubånd der gennemsyrede stævnet, lige fra de mange frivilliges kæmpe arbejde i en hyggelig atmosfære, til spillerne som i den grad bakkede op, og coachede hinanden. 


Klubånden og opbakningen var i top, her coaches Julius Leoni af sine mange bordtennisvenner

Vi vil gerne her rette en stor tak til alle der på den ene eller anden måde var med til at skabe successen, om det var som spillere, forældre, coaches, frivillige, stævneledelse eller på alle andre måder, uden jer ingen succes. 

Marcus, Valdemar og Alexander var blot nogle af de få der bakkede op om Bertram Laursen

Også en kæmpe tak til vore mange partnere/sponsorer som gav os mulighed for at gennemføre Hillerød Pinse Cup bl.a. med flotte præmier til podiet. 


FOTOS 
 
Aprospos podiet, så endte Hillerød GI Bordtennisklubs spillere på podiet adskillige gange i løbet af Pinsen. 
 
NOGLE FÅ UDVALGTE HILLERØD SEJRE
GULD HERRE SENIOR ELITE SINGLE – Daniel Simonsen 
GULD HERRE JUNIOR ELITE SINGLE – Albert Wolfsberg 
GULD HERRE KL 2 – Anders Gilberg 
GULD HERRE U21 C – Mikkel Wilken 
GULD HERRE JUNIOR D – Mikkel Holm 
GULD HERRE DRENGE B – Mikkel Holm 
GULD HOLDTURNERING SENIOR B – Magnus Lophaven/Marcus A Jensen 
 
 
Find ALLE RESULTATER FRA SINGLETURNERINGEN HER
 
Volkswagen Hillerød har stillet årets bil I.D. BUZZ til rådighed for højestbydende i auktionen der kørte under Hillerød Pinse Cup.  Kæmpe tillykke til Ann Holm, og tusind tak til VW Hillerød og til Ann for støtten. 


Se masser af uredigerede BILLEDER af Hillerød GI Bordtennisklubs spillere fra Pinse Cup HER
 

KOMMENDE ARRANGEMENTER/STÆVNER 

 
KLUBFEST- og MESTERSKABER 10. JUNI 
HUSK at sidste tilmelding til festen er i aften 3. juni! 
Læs mere HER
 
VESTEGNENS SOMMERSTÆVNE 11. JUNI 
HUSK at sidste tilmelding er i morgen søndag 4. juni! 
Find alle links HER 
 
 
 
AF: Louis de Voss

Marcus er Dansk Mester for hold i Drengeligaen
22. maj 2023, 06.18

Hillerød GI Bordtennisklubs Marcus A Jensen afsluttede søndag holdturneringsæsonen med et Dansk Mesterskab.  
 
Sammen med sit hold fra Hvidovre Bordtennisklub, hvor Marcus har spillet med på B-licens, vandt holdet overbevisende finalen i Drengeligaen med 8-3 over puljevinderne fra Frederiksberg BTK. 
 
På holdet spillede Hvidovres Anton Christensen, Marcus A Jensen (B-licens), Malik Severinsen (B-licens) samt Hvidovres Villads Bergholt. Coach i weekenden var Oliver Berntsen. 
 
Vi ønsker Marcus og Hvidovre kæmpe tillykke med mesterskabet. 


 
Du kan opleve Marcus, og en masse andre af Danmarks bedste bordtennisspillere, live i Royal Stage nu i weekenden, hvor Marcus naturligvis deltager som Hillerød GI Bordtennisklub spiller i klubbens Pinse Cup. 


 
Se resultater fra holdturneringens finale HER. 
 
 
 
AF: Mathias Jensen / Louis de Voss 

Stævneprogram til Hillerød PinseCup 2023
18. maj 2023, 12.23


Vi har samlet alle deltagerlisterne, tidsplanen og en masse praktiske oplysninger i stævneprogrammet, som du kan downloade nu.


Lodtrækning foretages så tæt på rækkestart som muligt, så vi sikrer, at spillere der melder afbud ikke kommer med i lodtrækningen.


I holdturneringen underinddeles hver af rækkerne i underrækker af op til 16 hold. Underinddelingen sker på baggrund af holdenes ratingtal, så der sikres så jævnbyrdige rækker som muligt. Da der kan komme afbud, har stævneledelsen valgt, at underinddelingen foretages så tæt på stævnets start som muligt. Det er derfor ikke muligt at se underinddelingen i dette program.

Du kan downloade stævneprogrammet i pdf-format her:


Download: Stævneprogram for Hillerød PinseCup 2023.pdf


Hent invitationen her. Invitation til Hillerød PinseCup 2023.pdf

​Sæsonens sidste Begynderstævne
16. maj 2023, 20.09

28 nybegyndte og let øvede spillere, var mødt op til sæsonens sidste Begynderstævne i Farum Arena, heriblandt 3 Hillerød GI Bordtennisklubspillere. 

 
Det blev til nogle hyggelige og lærerige timer, hvor der også blev plads til lidt rundt-om-bordet sjov, da Tobias Filsøgaard, Gustav Myrén og Tobias Jun Peng Tan, var Hillerøds repræsentanter i Farums bordtennislokaler. 
Ud over Hillerød spillerne, var der spillere fra arrangørklubben Furesø, Allerød, Slangerup, Egedal, og Klideskoven.


 
De fremmødte spillere blev opdelt i 4 puljer med 7 i hver, hvor der i hver kamp blev spillet 2 sæt til 11. Det var dejligt at se at en del piger var fremmødt, og at de fra starten blev fordelt i de forskellige puljer, ligesom spillere fra samme klub så vidt muligt blev fordelt. 


 
Hovedformålet var bordtennishygge, og at træne vores forholdsvis nye spillere i kampe, så de alle senere vil kunne deltage i større stævner.  
 
Efter at de fire puljer var færdigspillet, blev der dannet nye puljer ud fra de indledende puljers resultater, og efterfølgende uddelt medaljer til alle deltagerne. Der blev også uddelt T-shirts. 

 
En stor tak til arrangørklubben som lagde lokaler til, samt styrede begivenhedernes gang, og til forældre for puljestyring og opbakning. Herudover naturligvis også en tak til spillerne for fair play, og flere timers bordtennishygge. 
 
#BordtennisErSjovt 

HUSK AT.....ALLE Hillerød GI Bordtennisklub spillere er inviteret til at deltage i niveauopdelte Klubmesterskaber med efterfølgende Klubfest lørdag den 10. juni!
Læs meget mere og tilmeld dig HER.


 
AF: Louis de Voss. 

Programmet til FredagsCup er klar til download (28. april 2023)
26. april 2023, 11.06

Vi glæder os til at se jer til FredagsCup den 28. april. 


Stævneprogrammet er klar, og du kan hente det her:

Download stævneprogram til FredagsCup den 28. april 2023.

Ungdomsstævne og Begynderstævne afslutninger - tilmeld NU
25. april 2023, 12.23

I løbet af sæsonen har Bordtennis Danmark forsøgt sig med et nyt koncept rettet imod helt nye, og let øvede ungdomsspillere, og Hillerød GI Bordtennisklub har naturligvis bakket op. 

 
Sæsonen igennem har der været afholdt 2 Begynderstævner for nybegyndere, med samlet 9 Hillerød deltagere, og 5 Ungdomsstævner for let øvede, med i alt 12 Hillerød deltagere.  
Royal Stage Hillerød har dannet rammerne om de 3 af Ungdomsstævnerne.  
 
Efter Ungdomsstævnesæsonens afslutning er de deltagende spillere blevet opfordret til at deltage i flere sæsonafslutningsstævner, så kampformen kan holdes vedlige op mod sommerferien. 
 
Jonathan Steenstrup Sørensen (billederne) var desværre den eneste af vores mange spillere, der tog opfordringen op ved Brøndbys stævne i weekenden, men vi håber på at alle vore øvrige ungdomsspillere deltager i de resterende muligheder. 
 
Jonathan endte på podiet i Brøndby efter en meget lærerig dag, med mange gode kampe, og berettede efterfølgende:  
“Der er var stor modstand, det gav god kamp-erfaring - niveauet var perfekt i den valgte B-række”. 
En stor tak til Jonathans mor Pia, for tilbagemelding og billeder.
 

Også en stor tak til Kristian Pedersen som har været stævneleder ved de 3 hjemmebanestævner, samt til forældre, trænere,  og ungdomsudvalg for hjælp omkring Ungdomsstævnerne.


SÆSONENS RESTERENDE MULIGHEDER – Tilmeld dig allerede i dag: 
 

ET STÆVNE FOR HELT NYE UNGDOMSSPILLERE:
 
 
14. maj Begynderstævne/Pointstævne - Farum (Hillerødspiller tilmeldingslink) - BEMÆRK VENLIGST ÆNDRET DATO FRA 13/5!!
 
 
UNGDOMSSTÆVNESPILLERE SAMT ALLE ØVRIGE UNGDOMSSPILLERE: 
 
29. - 30. april Hvidovre Stævne DMA Cup (Tilmelding lukket – kontakt Victor Lynge for Drive-In plads – se invitation via link). 
 
…...og DET ALLER VIGTIGSTE STÆVNE, HVOR ALLE HILLERØDS UNGDOMSSPILLERE BEDES DELTAGE.... 
 
27. - 29. maj HILLERØD PINSE CUP  - TILMELDINGSLINK 
 
Dine trænere står klare til at hjælpe dig omkring tilmelding, og du vil også kunne finde diverse info på klubbens STÆVNESIDE. 

Du kan læse mere om konceptet for Begynder- og Ungdomsstævner HER - Hillerød GI Bordtennisklub vil deltage i evalueringen af konceptet forud for næste sæson, så har du kommentarer eller gode forslag, er du meget velkommen til at kontakte undertegnede.

Sådan så det ud da vi indtog Royal Stage Hillerød med Hillerød GI Bordtennisklub Pinse Cup 2022


 
 
 
AF: Louis de Voss. 

Marcus på bordtennisoplevelse i Østrig
11. april 2023, 20.08

Hillerød GI Bordtennisklubs Marcus A Jensen har i Påsken været til stort internationalt stævne i Linz Østrig, sammen med en række andre danske spillere og ledere samt far Mathias. 


Vi bad Mathias om efterfølgende lige at lave et hurtigt overblik over Marcus’ oplevelser i Youth Championship Linz 2023: 
 
“Marcus startede med at spille teams 15 sammen med Gustav højslet Hvor de starter med at vinde 3-0 over et Schweizisk hold. Derefter taber de 0-3 til et godt tjekkisk hold,så taber de 0-3 til et Belgisk hold hvor Marcus tager sæt fra den ene.
Så møder de et af de svenske Landshold og taber 0-3 men Marcus taber 2-3 til Emil
Gjørling. Og bliver nr.17 i holdturneringen
Single vinder Mar
cus de 2 første kampe i puljen, og taber den sidste i puljen og går videre som 2 og møder olle Stål fra Sverige og taber 0-3.
Så møder han en fra det belgiske landshold hvor han taber 1-3. Men niveauet har været højt i Boys 15. Men en rigtig hyggelig tur”.
 


På førstedagen blev en af Marcus’ bolde udvalgt til dagens bold, stort tillykke med det, og tak til Mathias for opdatering og fotos: 
 
Ball of the Day 1 
 
22nd Raiffeisen Youth Championships Day 1 -  1 Rally of the day 

Læs mere om turneringen HERAF: Mathias Jensen / Louis de Voss

Vellykket Påskelejr - RIGTIG GOD PÅSKE TIL ALLE
7. april 2023, 14.08
Hillerød GI Bordtennisklub ønsker alle medlemmer, og hele den øvrige bordtennisverden, RIGTIG GOD PÅSKE, efter at en række spillere gav den gas under 3 dages Påskelejren først på ugen.


Trænerteamet bestod af Ola Lindberg, Albert Wolfsberg og Rasmus Sørensen, og Rasmus har efterfølgende sendt os dette:

"I påskeferien 3. - 5. april, havde vi fornøjelsen, at afholde dette års påskelejr.
Deltagerne på lejren var dog ikke kun vores egne spillere, men også spillere udefra idet vi også havde besøg af spillere fra Virum, Allerød, Frederiksberg og Helsingør.
Igennem lejren havde vi et gennemsnit på 25 spillere om dagen, fordelt på morgen-, middag- og eftermiddagsholdene.
Lejren gik strålende, og det kunne vi trænere også mærke på vores spillere, de gik hver dag hjem, glade og godt trætte".

Der blev trænet igennem i alle aldersgrupper og for alle niveauer, og naturligvis havde lejren også 'Kina'-træning på programmet.


Se flere FOTOS fra lejren HER (stor tak til Albert og Rasmus for billeder).

Alle spillerne er nu klare til sæsonens sidste stævnemuligheder i de kommende måneder, se oversigten på vores Stævneside HER.

UDVALGTE STÆVNER:

23. april NYT! UNGDOMSSTÆVNE-AFSLUTNING Brøndby - For ALLE Begynder-/Ungdomsstævnedeltagere TILMELDINGSLINK

28. april FredagsCup Hillerød ALLE 18+ - TILMELDINGSLINK

29. - 30. april Hvidovre Stævne DMA Cup (ALLE SPILLERE) - TILMELDINGSLINK

13. maj Begynderstævne/Pointstævne - Farum - For ALLE Begynderstævnedeltagere TILMELDINGSLINK

27. - 29. maj HILLERØD PINSE CUP med Holdturnering lørdag (ALLE SPILLERE) - TILMELDINGSLINK
AF: Rasmus Sørensen / Louis de Voss.

 
 
 

Sæsonens sidste Ungdomsstævne afholdt i Hillerød
28. marts 2023, 08.57


Det var en fornøjelse at afholde sæsonens sidste Ungdomsstævne i Hillerød GI Bordtennisklubs lokaler i Royal Stage lørdag den 25. marts.
 

 
20 spillere fra 7 forskellige klubber deltog, heriblandt 8 friske Hillerød spillere, Jacob Hansen (billedet), Liam Hjorth, Alexander Kahr Laursen, Mathias Wittrock, Ruben R Knudsen, Jonathan Steenstrup Sørensen, Daniel Groth Sørensen, og Elias Eide Eriksen. 
Desværre var Andreas Carlsson blevet skadet op til stævnet - god bedring til dig.
 
Stævneleder Kristian Pedersen og undertegnede opdelte spillerne i en 8-mands-, og to 6-mandspuljer, ud fra tidligere Ungdomsstævneresultater. 
 
Imens stod træner Albert Wolfsberg for en hyggelig fælles opvarmning for alle deltagere, bl.a. bestående af spil rundt-om-bordet. 


Herefter blev alle tre puljer opstartet af rutinerede Kristian, og afviklet med rigtigt gode kampe, glade spillere og dygtige 'tavle'førere.


RESULTATERNE
 

PULJE A - 1. Ruben Knudsen HGI – 2. Jonas Britt Slangerup – 3, Daniel Sørensen HGI


PULJE B – 1. Jonathan Sørensen HGI – 2. Alexander Flørnæs Jægerspris - 3. Alexander Laursen HGI
PULJE C – 1. Phillip Vilsbøll-Christensen Espergærde - 2. Louis Grundsøe Allerød - 3. Elias Eriksen Hillerød

Du finder flere FOTOS fra Ungdomsstævnet HER.

En stor tak til spillere, forældre og ledere fra Slangerup, Espergærde, Jægerspris, Allerød, Frederiksværk og Kildeskoven, for at bidrage til et hyggeligt stævne, og for hjælp til kampregistreringer. 
 
Også en meget stor tak spillere og forældre fra Hillerød GI Bordtennisklub bl.a. for hjælp til klargøring/nedtagning af borde mv, samt naturligvis til Kristian og Albert for altid at være på pletten med uvurderlig hjælp. 
 
Bordtennis Danmarks Ungdomsstævner skal gerne bidrage til, at spillerne får en masse inspiration og motivation med hjem til træningslokale. Samtidig er kamperfaringen guld værd forud for overgang til holdkampe og ‘almindelige’ stævner. 
Dette er i høj grad lykkedes, og vi er ikke i tvivl om, at alle Ungdomsstævne deltagere nu vil være helt klare til ovennævnte,  
#BordtennisErSjovt 
 
ER DU NYSTARTET BARN/UNGDOM SPILLER FINDES DER ET RIGTIGT GODT TILBUD TIL DIG OM BEGYNDERSTÆVNE I FARUM DEN 13. MAJ – TILMELDING HER (for Hillerødspillere)  - LÆS mere om opdelingen i Begynder- og Ungdomsstævner HER. 
 

ANDRE STÆVNEMULIGHEDER INDEN SÆSONAFSLUTNING:
 
 
For ALLE ungdomsspillere inkl. alle Ungdomsstævnedeltagere, vil det også være oplagt at deltage i følgende stævner: 
 
29. - 30. april DMA Cup Hvidovre (ALLE) - TILMELDING
 
27. - 29. maj HILLERØD PINSE CUP  (ALLE) - TILMELDING

10. juni - 11. Juni Vestegnen Stævne (ALLE) - TILMELDING Pt IKKE ÅBEN
 

Se også resten af sæsonens stævnetilbud på klubbens STÆVNESIDE. 

TILMELDING ALLEREDE NU VIA BORDTENNISPORTALEN 

 
AF: Louis de Voss 
Ungdomsstævnekoordinator
 

Jonathan på Brøndby podiet i begge sine rækker
20. marts 2023, 20.11


11 Hillerød GI Bordtennisklub spillere deltog i weekenden i Brøndbys store stævne i Brøndbyhallen, hvor det blev en af klubbens nyere spillere der stjal billedet. 
 
Jonathan Steenstrup Sørensen har kun spillet bordtennis i lidt over et halvt år, men har benyttet flere muligheder for at blive skarp i kamp, f.eks. ved at deltage i såvel BTDK's Ungdomsstævner, Østdanske Mesterskaber og Roskilde Cup.  
Den megen kamptræning gav igen bonus i weekendens Brøndby Stævne, hvor det blev til en fornem sejr for Jonathan i Yngre Drenge D rækken, samt en flot 3. plads i Puslinge B rækken. 

I Puslinge B spillede Jonathan sig sikkert igennem puljen uden nederlag, men måtte strække bat i den efterfølgende semifinale, hvor han mødte den senere vinder af rækken, Matthias Axtmann Petersen (Københavns BTK).  


I Yngre Dr D blev det til et enkelt nederlag i puljen til Viggo Valdemar Sloth (Amager), men Jonathan strammede op da han senere mødte selvsamme Viggo i finalen, og besejrede ham i fem sæt. Efter at have været bagud 1-2 viste Jonathan mental klasse, og vandt de to sidste sæt (4/11,11/8,5/11,11/9,11/6) - virkelig stærkt, stort tillykke til Jonathan. 

Vi håber at mange af I andre nye og nyere ungdomsspillere ligesom Jonathan vil tage udfordringerne op, og tage med ud til sæsonens sidste stævnemuligheder (se nederst). 
 
Cheftræner Ola Lindberg var lørdag på plads i hallen, men lod alle de øvrige spillere og forældre bakke op om Jonathan, og heppe ham til sejr - klubånden stortrives i Hillerød GI Bordtennisklub. I perioder benyttede Ola sig af sit store overblik.....


 
I Junior Elite søndag spillede Carl Carstensen Køngerskov sig, efter at være gået ubesejret igennem puljen, i finalen mod David Lund Heinig (Hvidovre Bordtennis).  
Efter et tæt 1. sæt blev det desværre til et 1-3 nederlag, men en flot 2. plads til Carl – tillykke! 
 

 
Af andre resultater kan nævnes at Valdemar Kragh flot spillede sig i kvartfinalen i Drenge C hvor han endte som nr. 5 i rækken. I samme række nåede Marcus Teubner 1/8-del finalen. 


 
Unge Nurudin Shah blev nr. 6 i Puslinge A. 
 


I Junior D brillerede Sander Derkx i sin pulje med 4 sejre, men desværre blev den efterfølgende 1/8-dels finale tabt til Roskilde spiller Nicholas Chr. Nielsen. Også i Åben række 2 nåede Sander 1/8-del efter at have spillet sig ubesejret igennem puljespillet. 


 
I Herre Kl. 2 spillede unge Marcus Ahrenholt Jensen sig helt til kvartfinalen hvor det dog blev til et nederlag til den senere finalist, Tintin Petersson (IFK Klagshamn), hvorefter Marcus endte som nr. 5. 
 
En stor tak skal rettes til Henrik Kragh som hele lørdagen holdt os andre opdateret ved at kommentere og lægge billeder op i klubbens Facebook tråd. Uden alle Henriks fine billeder ville denne klubnyhed have været ren tekst. 
 
SE alle resultater fra Brøndby Stævnet HER. 
 
 
KOMMENDE STÆVNER 
 
25. marts Ungdomsstævne for nyere spillere på hjemmebane i Royal Stage – TILMELDING HER 
 
…..se resten af sæsonens stævnekalender på vores STÆVNESIDE HER. 
 

PÅSKELEJR
 
 
3. - 5. april Påskelejr for ALLE klubbens spillere, fra nybegyndere til elite, er inviteret til bordtennislejr i Påskeferien - LÆS MERE HER. 
 

HUSK OGSÅ HILLERØD PINSE CUP.....

27. - 29. maj TILMELDINGEN ER I FULD GANG HER

 
 
AF: Louis de Voss 

Kom med på Påskelejr i Hillerød
7. marts 2023, 15.37

Nu har du igen mulighed for at deltage i bordtennis lejr i Hillerød GI Bordtennisklub, denne gang i påskeferien d. 3 – 5 april.


Cheftræner Ola Lindberg står, sammen med trænerteamet Rasmus Sørensen og Albert Wolfsberg, klar til at tage imod tilmeldinger til bordtennislejren i påskeferien for alle spillere i klubben, hvor andre Nordsjællandske klubbers spillere også er meget velkomne.

Det bliver tre dage med en masse bordtennis, aktiviteter og socialt samvær.

For begynder, øvede, elite og senior er der følgende program mandag, tirsdag, samt onsdag:
 

1. træningspas 10.00 – 12.00 

Pause 12.00 – 14.00 

2. træningspas og aktiviteter 14.00 – 16.00 

For 60+ spillere er der også træning mandag, tirsdag, samt onsdag:

Træning 12.00 – 14.00 

HVOR
Hillerød GI Bordtennisklubs egen hal i Royal Stage.

TRÆNERE
Cheftræner Ola Lindberg, Rasmus Sørensen og Albert Wolfsberg.
 


PRAKTISK
Frokost: skal selv medbringes, men klubben byder på frugt og saft i pauserne.

TILMELDING, PRIS OG BETALING

Pris for begynder, øvede, elite og senior er:
 

1 dag: 225,- kr. 

2 dage: 450,- kr. 

3 dage: 600,-  kr. 

Pris for 60+ spillere er: 

1 dag: 125 ,- kr.

2 dage: 250,- kr.

3 dage: 375,- kr.

Betaling MobilePay til klubben på: 45574 (HGI Bordtennis Stævner). 

Tilmelding senest den 1.april til Ola
lindberg ved at sende en mail til Ola (olalindb@gmail.com) med hvilke dage man vil spille og samtidig indbetale lejrgebyret.
Husk ved indbetaling at skrive ‘Betaling for lejr/spillers navn’.


SPØRGSMÅL
Evt. spørgsmål kan rettes til Ola Lindberg
 

Ola mailadresse: olalindb@gmail.com 


 

Forårs Stævner for ALLE - Vil DU med?
3. marts 2023, 18.51

Hvad skal jeg lave i weekenden? - Nåh ja, jeg skal naturligvis have tilmeldt mig til forårets bordtennis stævner.

Med forårets komme 1. marts er Hillerød GI Bordtennisklub klar til at tilbyde både klubbens eget, og andre klubbers stævner, hvor der er tilbud til ALLE fra nybegyndere til elite.


En stor del af fornøjelsen og hyggen ved at spille bordtennis er, at komme ud og spille kampe mod andre klubbers spillere.
Derfor vil vi her prøve at give dig et overblik over forårets vigtigste muligheder.

Vi starter med det store Brøndby stævne som vil være perfekt for klubbens let-øvede/øvede ungdomsspillere, over senior motionister, til klubbens elitespillere. De fleste af Hillerøds bordtennismedlemmer vil kunne finde rækker at spille her.

Kig med herunder, og tilmeld dig gerne stævnerne så tidligt som muligt, da dette i høj grad letter overblikket, tak.

FORÅR 2023
(vi har med vilje udelukket elite invitationsmesterskaber som DM og Sweden Tour, som kan findes i oversigten på STÆVNESIDEN)

11. marts Begynderstævne/Pointstævne - i Slangerup (NYE ungdomsspillere)
TILMELD/AFMELD

Læs mere


18 - 19. marts Brøndby Stævnet (ALLE)
HGI TILMELDTE (Hillerøds Deltagere, links til Invitation, Tilmelding mm)
TILMELDINGSLINK – FRIST 12. MARTS

25. marts Ungdomsstævne/Pointstævne - i Hillerød (LET ØVEDE ungdomsspillere)
TILMELD/AFMELD
Læs mere

22. - 23. april Ungdomsstævneafslutning/Superweekend - i Valby (Ungdomsstævnedeltagere)

Læs mere


28. april FredagsCup Hillerød (Senior 18+)
TILMELDINGSLINK – FRIST 20. APRIL
Læs mere

13. maj Begynderstævne/Pointstævne - i Farum (NYE ungdomsspillere)
TILMELD/AFMELD
Læs mere

27. - 29. maj HILLERØD PINSE CUP - i Royal Stage Hillerød (ALLE)
TILMELDINGSLINK – FRIST 14. MAJ
Læs mere

HILLERØD GI BORDTENNIS PINSE CUP 27. - 29. MAJ 2023
HILLERØD GI BORDTENNIS PINSE CUP 27. - 29. MAJ 2023

Ovennævnte er naturligvis kun et lille udvalgt udpluk af de mange muligheder.
Vil du vide mere, også om hvordan du tilmelder dig, så tag et kig på Hillerød GI Bordtennisklubs STÆVNESIDE.
Her finder du masser af links og info.

Er du i tvivl så er dine trænere altid klare til at hjælpe, så tøv ikke med at spørge.
Du er også altid velkommen til at kontakte undertegnede.

VI GLÆDER OS TIL AT MODTAGE DINE TILMELDINGER!
#BordtennisErSjovtAF: Louis de Voss.

Alexander var på toppen i Allerød
25. februar 2023, 15.12


Lørdag den 25. februar blev årets femte og næstsidste Ungdomsstævne afholdt i Lillerødhallerne, som altid med højt humør. 
 
Fra Hillerød GI Bordtennisklub deltog Alexander Kahr Laursen, Andreas Carlsson, Carl Trolle Lyberg og Jonathan Steenstrup Sørensen. Desværre var Liam Hjorth blevet syg. 
 
Træner Rasmus Sørensen, som netop har været træner på årets vinterferielejr, var Hillerøds leder i hallen, og han glædede sig over, at alle vore spillere tog en masse gode kampe, og godt samarbejde med hjem. En stor tak til Rasmus for indsatsen, og for at bidrage med fotos til denne klubnyhed. 
 
Under stævnet blev spillerne delt op i 2 x 8-mands puljer, hvor Alexander fik en flot sølvmedalje med hjem i den den ene.
Tillykke til Alexander.
 

Lige så vigtig er dog Rasmus’ kommentar ovenfor, da formålet med Ungdomsstævnerne i høj grad er at alle spillere får kamptræning og hygger sig, udover at få en masse inspiration og motivation med hjem til træningslokalet. #BordtennisErSjovt 


 
NÆSTE UNGDOMSSTÆVNE 
 
Der er kun en måned til sæsonens sidste Ungdomsstævne som vi afholder på hjemmebane i Royal Stage Hillerød, og der håber vi virkelig på rekordtilmelding.
Ved det seneste Ungdomsstævne i Hillerød i januar, deltog i
alt 20 spillere, heraf halvdelen fra Hillerød GI Bordtennisklub (læs mere HER).
 
 
Derfor vil vi bede alle vores nyere og let øvede ungdomsspillere om allerede nu, at lægge stævnet ind i kalenderen, og tilmelde jer i kalenderaktiviteten her: 
 
25. MARTS 2023 kl. 10 (mødetid 9.30) UNGDOMSSTÆVNE 6 I Bordtennishallen i Royal Stage Hillerød.
 
Sæsonens store FINALESTÆVNE for alle som har spillet et Ungdomsstævne, afvikles i VALBYHALLEN I WEEKENDEN 22. - 23. APRIL. 
 
ER DU BARN/UNGDOM NYBEGYNDER ER DER OGSÅ ET TILBUD TIL DIG DEN 11. MARTS HER. 
 
LÆS mere om opdelingen i Begynder- og Ungdomsstævner HER. 


 
 
ANDRE STÆVNEMULIGHEDER 
 
For ALLE ungdomsspillere vil det også være oplagt at deltage i følgende stævner: 
 
4. - 5. marts Egedals Forårs Cup  
 
18 - 19. marts Brøndby Stævne 
HGI TILMELDTE 
 
Se resten af sæsonens stævnetilbud på klubbens STÆVNESIDE. 
 AF: Rasmus Sørensen / Louis de Voss
 
 
 
 
 

Velbesøgt bordtennislejr i vinterferien
18. februar 2023, 06.56Mange af Hillerød GI Bordtennisklubs spillere brugte, sammen med spillere fra flere andre Nordsjællandske klubber, vinterferien på at forbedre deres bordtennisskills. 
 
Dagslejren blev afholdt i dagene 14. – 16. februar i klubbens egen hal i Royal Stage, hvor de mange interesserede 60+ spillere havde fået deres helt egne træningspas, mens de ‘yngre’ holdt pause mellem deres 2 daglige træningspas. 


Det blev til tre dage med en masse bordtennis, aktiviteter og socialt samvær for såvel begyndere, øvede, elite, senior og 60+ spillere, og træner Rasmus Sørensen fik taget lidt billeder, og skriver efterfølgende: 
 
"Ola Lindberg, Peter Svenningsen, Daniel Simonsen og jeg, havde fornøjelsen af, at afholde en bordtenniscamp her i vinterferien.
Fordelt over de 3 dage deltog cirka 40 forskellige spillere i alle aldre og niveauer.

Udover at spille bordtennis, fik vi også spillet indendørs fodbold i Frederiksborgcenterets helt egne Royal Stage, hvor den kommende årlige 3 dages Hillerød Pinse Cup vil bliver afviklet igen i dagene 27. - 29. maj".En stor tak til Rasmus for dette, og naturligvis til trænere og ikke mindst de mange deltagere, som brugte vinterferien på at blive skarpe til den sidste del af bordtennissæsonen. 
 
Rasmus nævner Hillerød Pinse Cup som du kan læse meget mere om HER. 
Du kan allerede nu se om der er rækker der er perfekte for dig, se TILMELDINGSLINK Hillerød Pinse Cup.


I den kommende tid er der stadig masser af STÆVNEMULIGHEDER, som du som altid vil kunne få overblikket over på Hillerød GI Bordtennisklubs Stævneside HER. 
 
 
 
AF: Rasmus Sørensen / Louis de Voss. 

Invitation til Hillerød PinseCup 2023
12. februar 2023, 19.09

Vi glæder os til at se jer alle sammen i Pinsen, hvor den store Royal Stage hal i Hillerød igen skal fyldes med glade bordtennisspillere.
Invitationen til Hillerød PinseCup ligger nu klar til download på

https://www.hgibordtennis.dk/.../sider/hillerod-pinsecup

... og det bliver 3 dage med masser af gode udfordringer for bordtennisspillere i alle aldre og på alle niveauer.


LØRDAG – HOLDTURNERING

Lige som sidste år, starter vi Pinsen med 2-mandsholdturnering om lørdagen, hvor der inviteres i

🏓 Senior Mix
🏓 Senior Herre
🏓 Ungdom Drenge
🏓 Ungdom Pige


Vi har lyttet til mange af jeres input fra den første udgave af PinseCup i 2022.
Bl.a. er holdturneringen ændret, så der nu spilles indledende puljespil med 3-4 hold med efterfølgende A- og B-Cup. Da holdturneringen kan medføre virkelige mange kampe for de hold, der når langt i turneringen, har vi tilføjet muligheden for, at cup-kampene kan spilles i bedste af 3 sæt, hvis begge hold er enige om det.
Holdturneringen er fortsat et super godt tilbud, til spillere der gerne vil nyde bordtenniskampene og spille mere frigjort – der gives (eller tages) nemlig ikke point til den danske ratingliste. Desuden fastholder vi den populære senior mix-række. Vi håber at I allerede nu begynder at finde jer en makker eller makkerinde 😊


SØNDAG OG MANDAG - SINGLERÆKKER

Søndag og mandag er der mere traditionelle singlerækker på plakaten – og her gives der point til ratinglisten.

I år har vi tilføjet enkelte eliterækker (Herre Senior Elite, Dame Senior Elite, Herre Junior Elite og Drenge Elite), og der er blevet plads til flere åbne rækker, samt de mere traditionelle aldersinddelte rækker.

Hvornår de enkelte rækker ligger i blokkene, fremgår af stævneinvitationen, hvor der også er flere oplysninger om spilleformat, lodtrækning, præmier, overnatningsmuligheder med mere.

Det er en oplagt mulighed for at arrangere sæsonens sidste klubtur - Vi glæder os til at se jer i Royal Stage fra den 27.-29. maj.

9 årige Nurudin til tops i Roskilde
7. februar 2023, 08.04

En god weekend er overstået i Roskilde hvor 21 Hillerød GI Bordtennisklub spillere indtog bordene under weekendens Roskilde Cup.

 4. - 5. februar var dedikeret til en tur til Roskilde for en række Hillerød spillere i alle aldersgrupper og yngste ‘mand’, Nurudin Shah, som lige er fyldt 9 år, viste fornemt vejen ved at vinde sin række.   

Cheftræner Ola Lindberg coachede sammen med det øvrige trænerteam alle, lige fra nybegyndere, til vore mere rutinerede elitespillere. Her var det også dejligt at se, at Carl Køngerskov var tilbage ved bordtennisbordet, og klar til at tage kampen op mod de øvrige elitespillere.
 

Ud over unge Nurudin, var flere andre af Hillerød GI Bordtennisklubs spillere på podiet:    SØLV - Herre Elite – Daniel Simonsen (i semifinalen var der spænding til sidste bold da Daniel mødte  Martin Buch Andersen (Virum) i en kamp der endte med ombolde i 5. sæt (11/8,11/7,7/11,3/11,13/11). 

SØLV - Senior 2 – Anders Gilberg (efter en besværlig og trættende tur mod Roskilde efter en nedbrudt bil, viste Anders alligevel flot Hillerød fanen, og spillede sig helt til finalen inden der ikke var mere gas på ballonen, i et finalenederlag i fire sæt til Kurt Hansen (Triton)). 

BRONZE – Puslinge D - Jonathan S Sørensen (semifinalen mod den senere vinder af rækken, Laurits Gregersen (Frederiksberg BTK) endte også i et drama, hvor Jonathan kun lige trak det korteste strå  (7/11,11/9,11/9,6/11,14/12)).   
BRONZE – Drenge D – Marcus 
Teubner (i semifinalen blev det til nederlag til en af de to Islændinge der endte i finalen, Kristján Ágúst Ármann (BH Iceland).
   


BRONZE – Junior Elite – William F Beck
 (indtil nederlaget i semifinalen havde William sikkert ryddet al modstand af vejen - her fotograferet sammen med en anden af Hillerød GI Bordtennisklubs 'soldater' - Carl Køngerskov).
   GULD – Puslinge C - 
Nurudin
 Shah (en finale mod 
Laurits Gregersen (Frederiksberg BTK) der startede med et brag af et sæt, stærkt af Hillerøds unge spiller at holde hovedet koldt (21/19,11/8,7/11,11/6)).Vi ønsker jer alle stort tillykke med placeringerne, og takker forældre og trænere for de mange fine billeder.
 

RESULTATER  Se alle resultater fra Roskilde Cup HER.   

FLERE FOTOS FRA ROSKILDE CUP 
Se flere fotos fra Roskilde Cup den 4. - 5. februar 2023 HER.   

BORDTENNISLEJR I VINTERFERIEN 
Vil du med på Bordtennislejr i vinterferien så læs mere HER. 
ALLE spillere er velkomne, lige fra yngste nybegyndere til ældste 60+ spiller.   

FORESLÅEDE KOMMENDE STÆVNER I FORÅRET   

24. februar FredagsCup Hillerød GI Bordtennisklub (Senior) - TILMELDING HER

25. februar Ungdomsstævne/Pointstævne Allerød (Let Øvet Ungdom)  - TILMELDING HER  

4. - 5. marts Egedal Stævne (ALLE)
  -TILMELDING HER (tilmelding pt ikke åben)  

11. marts 
Begynderstævne/Pointstævne - Slangerup (Nybegyndere Ungdom)  - TILMELDING HER  

18 - 19. marts 
Brøndby Stævne (ALLE)  - TILMELDING HER     HGI TILMELDTE   

Find alle stævnemuligheder HER.   

KLUBTRØJE 
Se hvordan du kan købe klubtrøje, og andre bordtennisrelaterede ting HER. AF: Louis de Voss
 

Youth Masters 2023
29. januar 2023, 06.12

I weekenden 21. - 22. Januar var Ola Lindberg og Mathias Jensen i Bjerringbro for at coache Hillerød GI Bordtennisklubs Albert Wolfsberg, Marcus A Jensen og William F Beck, som alle var udtaget til Bordtennis Danmarks Youth Masters turnering. 

Youth Masters er erstatningen for det tidligere Danmark Top12, så det blev en weekend med en masse spændende og hårde kampe. 

 
Mathias rapporterede efterfølgende i klubbens Facebooktråd: 
 
“Marcus blev Nr 6 i drenge 1 som spiller fra Pladserne 1-8 

William Blev nr 2 i Junior 2 som spiller fra pladserne 9-20 

Albert blev nr 5 i samme Række. 

En super hyggelig tur med godt spil” 


 
Tusind tak til Mathias for de mange opdateringer af resultater og fotos weekenden igennem! 
 
Vores dygtige spillere er nu igen tilbage i træningslokalet målrettet mod nye resultater, og i den første weekend i februar drager Albert til Færøerne, for igen at træne med det færøske landshold. 
Rigtig god tur til dig, og god fornøjelse i Roskilde Cup til William og Marcus. 
 
RESULTATER 


KØB GRÅ JUBILÆUMS T-SHIRT
 
Den lækre grå Hillerød GI Bordtennisklub jubilæums t-shirt som Youth Masters teamet har på billedet ovenfor, kan købes ved henvendelse til din træner for kun 175,- kr. 
 
 
 

AF: Louis de Voss 

Hyggeligt Ungdomsstævne afholdt i Hillerød
28. januar 2023, 19.51

Så har vi igen afholdt et Ungdomstævne for let øvede spillere i Royal Stage Hillerød, og denne gang var der deltagerrekord med 20 friske og velspillende ungdomsspillere. 

 
28. januar stod Hillerød GI Bordtennisklub for sæsonens 4. Ungdomsstævne, hvor der var tæt kamp til sidste bold. Slangerups spillere kæmpede en fair fem sæts kamp som en værdig afslutning på en god formiddag, og endte i ombolde 12-10 i kampen om 3. pladsen i B puljen. 
 
Spillerne var på dagen blevet delt op i 3 puljer, A, B og C, med henholdsvis 7,7 og 6 spillere, for at sikre de enkelte spillere flest mulige kampe, og derved kamptræning. 
 
Puljerne bestod af, og endte som følger: 
 
A 
1. Lucas Sivertesen, Hillerød 
2. Ruben R Knudsen, Hillerød 
3. Jonas Britt, Slangerup 
4. Marco Rasmussen, Slangerup 
4. Mathias Wittrock, Hillerød 
5. Andreas Carlsson, Hillerød 
5. Daniel Steengaard, Frederiksværk

 

B 
1. Daniel G Sørensen, Hillerød 
2. Bertram Laursen, Hillerød 
3. Benjamin Hüryasa, Slangerup 
4. Mikkel Søager, Slangerup 
5. Matas Strimaitis, Slangerup 
6. William Krause, Allerød 
7. Louis Gundsøe, Allerød 


C 
1. Alexander Laursen, Hillerød 
2. Alexander Flørnæs, Jægerspris 
3. Phillip Vilsbøl-Christensen, Espergærde 
4. Liam Hjorth, Hillerød 
5. Elias Eide Eriksen, Hillerød 
6. Carl Lyberg, Hillerød 


 
FLERE FOTOS FRA UNGDOMSSTÆVNET 
Se flere fotos fra Ungdomsstævnet den 28. januar 2023 HER. 

RESULTATER
Se alle resultater fra Ungdomsstævnet i Kreds 1 HER.
 
NÆSTE UNGDOMSSTÆVNE 
Femte og næstsidste runde af sæsonens Ungdomsstævner afholdes i Allerød den 25. februar, og du kan allerede nu tilmelde dig HER. 
 
KLUBTRØJE 
Se hvordan du kan købe din klubtrøje, og andre bordtennisrelaterede ting HER. 

BORDTENNISLEJR I VINTERFERIEN
Vil du med på Bordtennislejr i vinterferien så læs mere HER.
 
INFO 
Husk allerede nu at afsætte weekenden den 22. - 23. april hvor sæsonens Ungdomsstævner afsluttes mod spillerne fra Sjællands øvrige kredse, under Superweekenden i Valbyhallen. 
 
LÆS MERE om Begynder- og Ungdomsstævner HER 
 
LÆS MERE om øvrige Stævnemuligheder HER. 
 

En stor tak til Kristian Pedersen, Kasper
Lophaven og træner Rasmus Sørensen for stor hjælp med afholdelse af ovennævnte Ungdomsstævne.
 
Også tak til Lars Eckeroth fra Allerød BTK for at komme forbi med medaljer til spillerne, og for at udlevere Ungdomsstævne T-shirts.
 
 
 
 
 
 
AF Louis de Voss 
 
 
 

ALLE spillere inviteres på vinterferielejr
27. januar 2023, 13.24

ALLE Hillerød spillere inviteres til bordtennislejr i vinterferien d. 14. – 16. februar i klubbens egen hal i Royal Stage..

Så er cheftræner Ola Lindberg sammen Peter Svenningsen og hjælpetræner Rasmus Sørensen, klar til at tage imod tilmeldinger til bordtennislejr i vinterferien for alle spillere i klubben. 

Andre Nordsjællandske klubbers spillere er også meget velkomne. 

Det bliver tre dage med en masse bordtennis, aktiviteter og socialt samvær så tilmeld dig selv, og få fat i alle dine bordtennisvenner, og bed også dem om at tilmelde sig.

For begyndere, øvede, elite og senior spillere er der tilbud om træning x2 dagligt, tirsdag, onsdag samt torsdag:

1. træningspas 10.00 – 12.00 

Pause 12.00 – 14.00

2. træningspas og aktiviteter 14.00 – 16.00

For 60+ spillere er der tilbud om træning x1 dagligt, , tirsdag, onsdag samt torsdag:

Træning 12.00 – 14.00


HVOR  

HGI Hillerød Bordtennisklubs egen hal i Royal Stage   


TRÆNERE

Cheftræner Ola Lindberg, Peter Svenningsen og Rasmus Sørensen. 


PRAKTISK 

Frokost: skal selv medbringes, men klubben byder på frugt og saft i pauserne.   


PRIS OG BETALING

Pris for begyndere, øvede, elite og senior er: 

1 dag: 225,- kr.

2 dage: 450,- kr. 

3 dage: 600,- kr. 


Pris for 60+ spillere er: 

1 dag: 125,- kr.

2 dage: 250,- kr.

3 dage: 375,- kr.


BETALING via MobilePay til Peter Svenningsen på: 31321849.

Husk ved indbetaling at skrive ‘Betaling for lejr/spillers navn’.  
 

TILMELDING-/BETALINGSFRIST

Tilmelding via mail senest den 10. februar til Ola Lindberg.

Husk ved tilmelding at skrive hvilke dage du ønsker at spille, og samtidig at indbetale lejrgebyret (se ovenfor). 


SPØRGSMÅL 

Evt. spørgsmål kan rettes til Ola Lindberg 

Mail: olalindb@gmail.com        

Hillerøds Pia Toelhøj ny verdensmester
24. januar 2023, 19.27


Hillerød GI Bordtennisklubs Pia Toelhøj spillede sig fornemt til sejr ved Veteran VM i Oman, og kan nu kalde sig verdensmester i Dame Veteran 55+. Herudover blev det til 2 sølvmedaljer, henholdsvis i Mixed- og i Damedouble. 

 
En stor dansk delegation var taget til Muscat i Oman for at spille Bordtennis Veteran VM 2023, og naturligvis var Hillerød GI Bordtennisklub repræsenteret. Denne gang ved Pia Toelhøj og tidligere HGI spiller, svenske Petra Sörling som tidligere sammen blev damedouble verdensmestre i Las Vegas.
 
Vi ønsker Pia og Petra, samt alle vores øvrige danske medaljetagere tillykke med de fornemme resultater. 
 
Pia Toelhøj fra Hillerød vandt guld i damesingle i 55 års rækken 

Pia Toelhøj fra Hillerød og ITTFs præsident Petra Sörling fra Sverige vandt sølv i damedouble i 50 års rækken 

Pia Toelhøj fra Hillerød og Karsten Haumann fra Trelleborg vandt sølv i mixeddouble i 50 års rækken I alt vandt blev det til hele 6 guldmedaljer til Danmark, og hele 13 af Danmarks veteranspillere indtog podiet ved Veteran VM 2023.
Læs mere hos Bordtennis Danmark HER.


Alle medaljetagere ved VM Veteran kan ses HER.

Hillerød GI Bordtennisklubs veteraner forventer igen at være på deltagerlisten i Rom næste år.

SE FLERE FOTOS FRA VM VETERAN 2023 HER.


 
 
 
 
AF: Louis de Voss 

Formanden vandt Idrættens Dags Idrætslederpris
22. januar 2023, 18.46En lang række Hillerød GI Bordtennisklub spillere, heriblandt formand Thomas Hjermind Jensen, var inviteret da Hillerød Kommune uddelte medaljer for podieplaceringer mv. ved større mesterskaber i 2022.

Samtidig med at mange af vores spillere ved Idrættens Dag den 20. januar i Royal Stage modtog medaljer, blev Thomas også hædret med Hillerød Kommunes Idrætsleder Pris, for hans store engagement.

Klubbens prismodtagere (medaljer ved DM, ØM eller kreds mestre 2022) var:

Peter Svenningsen, Daniel Simonsen, Marcus Ahrenholt Jensen, Albert Wolfsberg, Kristoffer Rasmussen, Nikolaj Cheng, Magnus Lobhaven, Anton Seerup, Mikkel Wilken, William F. Beck, Anders Quistgaard Leth, Henrik Brammer, Anders Gilberg, Christian Kastberg, Hans Lauersen, Thomas Hjermind Jensen, Henrik Wassmann, Mark Zebitz, Palle Rasmussen, Henning Lind Hansen, Kristian Pedersen, Jørn Hansen, Niloufarsadat Mirmahdi Komjani, Pia Toelhøj og Chen Yan.Der blev hygget ved bordene centralt placeret i f t scenen i Royal Stage imens alle kommunens øvrige prismodtagere indtog scenen, og efterfølgende trak mange sig tilbage til klublokalet, og hyggede videre.

Hillerøds Drabantgarde spillede op, og gav fanfarer ved arrangementet.


Stort tillykke til alle medaljemodtagere, og ikke mindst til Thomas med Idrætsleder prisen.

Arrangementet blev også dækket af lokalavisen SN.dk, læs mere HERAF: Louis de Voss

Hillerød er Sjællands bedste Veteranklub
18. januar 2023, 00.26


De Østdanske Mesterskaber for bordtennis Veteran spillere blev en succes for Hillerød GI Bordtennisklub, som endte som Sjællands mest vindende klub. 
 
I weekenden 14. - 15. januar afholdt Bordtennis Danmark de årlige Østdanske Mesterskaber for Ungdom, Senior og Veteran. Traditionen tro blev mesterskaberne afholdt i Taastrup, og man fristes til at sige, at traditionen tro endte Hillerød GI Bordtennisklubs veteraner som de mest vindende, da det langt fra er første gang at pokalen pryder Hillerøds klublokale. 
 
Imponerende nok skulle der kun 7 spillere, samt en tidligere Hillerød spiller som doublemakker, til at hjemtage pokalen i år. Dette skyldtes at samtlige af Hillerøds deltagende veteranspillere indtog podiet, en flot præstation. 

Hillerød GI Bordtennisklub Sjællands mest vindende klub ØM 2023 - Anders Quistgaard-Leth og formand Thomas Hjermind Jensen

Østdanske Mesterskaber Veteran 2023 - Medaljestatistik og klubpokal
Guld = 5 point Sølv = 3 point Bronze = 2 point
Noter: I double rækker uddeles halvdelen af medaljepointene til den klub, som hver af de to doublespillere opstiller for.I regnskabet over mest vindende klubber ved ØM Senior endte Hillerød på en 4. plads.

Vi håber at alle klubbens spillere har lyst til også at deltage i Roskilde Cup (se nederst)
 
Udvalgte veteran resultater: 
 
Veteran 60C – GULD – Jesper Jerslund (billedet øverst)
Veteran 40A – SØLV double - Thomas Hjermind Jensen/Dan Svendsen 
Veteran 40A – BRONZE double – Anders Quistgaard Leth/Anders Gilberg 


Veteran 60A – BRONZE double - Jørn Hansen/Kristian Pedersen & Jesper Jerslund/Bjarne Christensen. 


Veteran 60B – BRONZE single – Bjarne Christensen 


 
I seniorrækkerne blev det også til medaljer: 
 
Senior 1 – BRONZE – Anders Gilberg 


Senior 2 - SØLV - Henrik Brammer 


Senior 6 – BRONZE – Ole Nørgaard 

 
Et stort tillykke til alle med medaljerne, og en stor tak til alle jer der fotograferede begivenhedernes gang. 
 
Se hvordan det gik til ØM Ungdom i klubnyheden HER 
 
Se alle resultater fra ØM Ungdom, Senior & Veteran HER 

KOMMENDE STÆVNE FOR ALLE 

 

4. - 5. februar – Roskilde Cup, et stævne for ALLE vore spillere. Tilmeldingsfrist på søndag den 22. januar via Bordtennisportalen. Find alle links i klubbens Excel ark HER

 

NYT SPILLER KLUBTØJ 

Det nye seje klubtøj finder du HER.

 
 


AF: Louis de Voss
 

ØM Ungdom med succes i double
16. januar 2023, 09.36

Hillerød Gi Bordtennisklubs ungdomsspillere fik spillet en masse spændende single- og doublekampe, og hygget med klubkammeraterne, under årets udgave af de Østdanske Mesterskaber. 

 
De Østdanske Mesterskaber (ØM) i Taastrup indleder traditionen tro det nye år for alle klubbens spillere unge som ældre. 
Januar 2023 er ingen undtagelse, så i weekenden 14. - 15. Januar havde 14 ungdomsspillere taget udfordringen op, og spillede med i ØM som foregik i flere haller.
I hallerne kunne klubånden på tværs af alder og niveau mærkes, idet ungdommen mødtes med klubbens senior- og veteranspillere under klubbanneret.


Det er stort og sjovt at være til mesterskab hvilket flere ØM debutanter også erfarede.
 
Er du også frisk på at komme ud og spille kampe så er der flere muligheder i den kommende tid, se mere nederst i klubnyheden her.
 
Bordtennis Danmark (BTDK) havde også sørget for at der var lidt sjov mellem kampene idet der var sørget for en BTDK – FunZone. Her kunne spillerne begge dage finde flere af favoritterne fra Bordtennis Danmarks store klubfestivaler bl.a. robotter og e-Bordtennis samt borde i mange forskellige størrelser! - et underholdene initiativ. 
 
Albert Wolfsberg var begge dage Hillerøds friske træner på pletten. 
 
UDVALGTE ØM UNGDOM RESULTATER: 
 
Puslinge C – Unge Nurudin Shah var tilbage i sporten efter en lille pause, og spillede sig i sit første stævne til en flot 3. plads i rækkens alle-mod-alle pulje. Dejligt at have altid smilende Nurudin tilbage! 


 
Puslinge D – Jonathan S Sørensen viste flaget i sit første større stævne, og pressede i kvartfinalen den senere vinder af rækken Daniyal Demir (B 77) ud i fire sæt - flot debut! 


 
Yngre Drenge D - Også her blev det til en kvartfinale idet Victor Gilberg var godt spillende, og blandt andet viste mentalt overskud i en spændende 1/16 finale, hvor han vandt i et meget tæt afgørende sæt over Nicklas Nybro (Næstved B.) 12/10,11/4,6/11,9/11,17/15 - stærkt Victor. 


 
Drenge C – Her deltog Valdemar Kragh og Mikkel Holm i double, og brillerede ved at gå hele vejen, og vinde alle kampe i en alle-mod-alle pulje - suverænt, kæmpe tillykke! 
Valdemar spillede sig også i single kvartfinalen. 


 
Hillerød GI Bordtennisklubs ØM Ungdom 2023 deltagere: 
Mikkel Holm, Valdemar Kragh, Victor Gilberg, Jonathan Østlund, Jonathan S Sørensen, Alexander Gammelbo, Ludvig Kragh, Sander Derkx, Vilas Derkx, Lucas Sivertsen, Danijel Baulovic,Nurudin Shah, Alexander K Laursen og Gustav S Christiansen. 

En stor tak til alle jer der weekenden igennem lagde fotos og resultater op i Hillerød GI Bordtennisklubs Facebooktråd (HGI Bordtennis), uden jer ville denne klubnyhed ikke have været mulig.


SE alle resultater fra ØM Ungdom 2023 HER.
 
SE flere fotos fra ØM Ungdom, Senior, Veteran HER.
#BordtennisErSjovt
 
KOMMENDE STÆVNEMULIGHEDER FOR ALLE 
 
28. Januar - Ungdomsstævne for nye og nyere ungdomsspillere på hjemmebane i egen hal. Se mere om hvem Ungdomsstævnerne henvender sig til, og tilmeld dig i kalenderaktiviteten HER. 
 
4. - 5. februar – Roskilde Cup, et stævne for ALLE vore spillere. Tilmeldingsfrist på søndag den 22. januar via Bordtennisportalen. Find alle links i klubbens Excel ark HER. 
 
NYT SPILLER KLUBTØJ  
 

Det var dejligt at se vore mange unge spillere iklædt vores nye klubtøj under ØM, har du ikke allerede fået købt det så kan du se det seje klubtøj HER. AF: Louis de Voss
 

 

​To unge bordtennisspillere på tur
10. januar 2023, 20.13

Hillerød GI Bordtennisklubs William F Beck og Albert Wolfsberg havde i weekenden snuppet bilen, og var drønet til Ribe i regnvejret, naturligvis for at spille bordtennis. 
 
Målet for turen var Kvicly Cup i Danmarks ældste by Ribe, hvor vores unge spillere deltog i singler i U21 A, samt både singler og doubler i såvel Junior A som Senior 1. 
 
Albert og William skriver efterfølgende: 
 
“Det var en god turnering med mange gode kampe, selvom vi først sluttede efter midnat første dag, og sent igen anden dag. 
Vi havde det sjovt, og synes det var en god tur til Ribe. 
Da stævnet 100% er en god turnering for alle niveauer, kan klubben evt. overveje at arrangere en klubtur til næste års Kvickly Cup”.
 
 
Af resultater fra stævnet kan nævnes: 
 
3. og 5. plads til henholdsvis William og Albert i Junior A Single, samt 3. plads i Double. 
William 3. plads i Senior 1 Single, og en 5. plads i Double til vores unge spillere efter et tæt nederlag til de senere tyske vindere Daniel Bitka og Niko Mattig (TTC Ramsharde Flensburg - 5/11,11/9,9/11,11/3,13/11). 


En stor tak til William og Albert for at levere billeder og materiale til denne klubnyhed, og for de mange opdateringer i klubbens Facebooktråd, så vi andre kunne følge med under stævnet. 


 
Se alle resultater fra Kvickly Cup Ribe HER. 
 
KOMMENDE STÆVNEMULIGHEDER FOR ALLE 
 
14. - 15. januar - I den kommende weekend spilles Østdanske Mesterskaber for Ungdom/Senior/Veteran med masser af Hillerød deltagere – Du kan også stadig nå at komme med hvis du tilmelder dig Drive-In, læs mere i invitationerne, og se hvilke Hillerød GI Bordtennisklub spillere der allerede er tilmeldt ØM Ungdom HER og ØM Senior/Veteran HER. 
 
28. Januar - Ungdomsstævne for nye og nyere ungdomsspillere på hjemmebane i egen hal. Se mere og tilmeld dig i kalenderaktiviteten HER. 
 
4. - 5. februar – Roskilde Cup, et stævne for ALLE vore spillere. Tilmeldingsfrist 22. januar via Bordtennisportalen. Find alle links i klubbens Excel ark HER. 
 
NYT SPILLER KLUBTØJ 
 
Vi glæder os over de mange der allerede har købt vores nye klubtøj som vi håber at du vil deltage i ude til stævnerne. 
Se det seje klubtøj HER. 


 
 
 
 
AF: Albert/William/Louis de Voss. 
 

Køb vores klubtøj
10. januar 2023, 14.58


Måske har du allerede set vores førstehold spille i vores nye smarte kollektion af HGI Bordtennistøj? 


Sådan bestiller du HGI-tøj
Du kan bestille tøjet direkte hos BTEX ved at sende en mail til info@btex.dk eller ringe til 86142911. Husk at fortælle, at din henvendelse drejer sig om HGI-klubtøj, så ved de nemlig præcis hvilke modeller det drejer sig om.

Modeller og priser
Ovenfor kan du se kollektionens modeller, og hvad de koster.

Øvrigt bordtennisudstyr - rabat
Bordtennisexperterne BTEX er også leveringsdygtige i alt hvad du kan forestille dig af bordtennisrelaterede produkter, bat, belægninger, bat-etuier osv. 
HUSK at oplyse at du er spiller i Hillerød GI Bordtennisklub, på nogle produkter vil klubbens aftale kunne give dig rabatmuligheder,

Godt Nytår med veloverstået bordtennislejr i Royal Stage
31. december 2022, 13.05

Med et ønske om Rigtigt Godt Nytår til alle, vil vi lige runde året af med at nævne, at flere af Hillerød GI Bordtennisklubs trænere delte ud af deres viden på en velbesøgt bordtennislejr mellem jul og nytår. 

 
I dagene 28.- 29. december havde ca. 30 spillere fra forskellige klubber taget imod muligheden for, at forbedre deres bordtennisspil inden det nye år står for døren. 
 

Trænerteamet bestod af Cheftræner Ola Lindberg, Daniel Simonsen og Rasmus Sørensen. Rasmus siger efterfølgende: 
 
"Os trænere var enige om at lejren var blevet som forventet, en succes.  
Der var god akustik igennem hele lejren, alle koncentrerede sig, og vi så en udvikling på spillerne fra da de kom til de tog hjem.  
Vi havde i bordtennishallen i Royal Stage besøg af spillere fra nogle af de største klubber her i Nordsjælland heriblandt Virum og Allerød. Samtidig var vi så glade for, at se så mange kendte ansigter fra Hillerød i alle aldre, lige fra spillere fra nybegynder holdet til flere af vores 60+ spillere.  
Vi håber at se endnu flere til Vinterferie campen i det nye år - mere om denne senere”.
 


En af lejrdeltagerne var Hillerød spiller Mikkel Holm som udtaler: 
 
“Vi havde en mega god julelejr i år, bl.a. fordi der var mange med på lejren, men også fordi der var spillere fra andre klubben, så der var nogle nye at spille med.
Det er også sjovt at mødes med både de yngre og ældre fra vores klub og spille med dem, da det ikke er noget der sker så tit.
 

Det var rigtig godt at der var 3 trænere hvilket gjorde, at der kunne være flere forskellige øvelser igang samtidig.  

Jeg kunne godt tænke mig en ekstra dag næste gang der er lejr, for tiden går alt for hurtigt, da vi har det super sjovt.  

Jeg skal helt sikker med næste år.” 


Og Christian var også en glad deltager og skrev efterfølgende i vores interne Facebookgruppe: 
 
“Tusind tak Daniel, Thomas og Ola for en rigtig god gang træning”. 

#BordtennisErSjovt

En stor tak til trænerteamet og Mikkel for at levere fotos til denne klubnyhed.

SE FLERE FOTOS FRA LEJREN HER.

 

ØM Ungdom/Senior/Veteran


På lejren blev der opfordret til, at flest mulige Hillerød spillere, unge som ældre, tilmelder sig til ØM Ungdom/Senior/Veteran, som afholdes i Taastrup i weekenden 14. - 15.
Januar 2023.
 
HUSK at tilmeldingsfristen er allerede nu den 6. januar. 


 
Læs mere om ØM og find alle links i klubnyheden HER. 
 
 
 
AF: Rasmus Sørensen / Mikkel Holm / Louis de Voss. 

​Bordtennis Jul på Vestegnen
20. december 2022, 18.49

Hillerød GI Bordtennisklub har tradition for at sende spillere afsted til Vestegnen op mod jul, og i år var ingen undtagelse, selvom vi kunne have været mange flere afsted. 
 
I år blev det i den bedste doublerække at vi fik størst succes, og endte øverst på podiet. Læs mere om dette nedenfor, og se også nederst i klubnyheden hvilke mesterskaber/stævner der er lige på trapperne. 
 
SINGLERÆKKER PÅ VESTEGNEN: 
 

Efter en hård start på weekenden, spillede Hans Laursen sig op direkte fra puljen og i B-slutspillets semifinale, hvilket blev til en fin 3. plads i Senior 5. 
 
Senior 6 blev en rigtig ‘Hillerød’ række. I A-slutspillet spillede Michael Kastberg og Ole Nørgaard sig begge flot helt til semifinalerne, som dog blev endestationen for vores spillere. I stedet blev det en tidligere Hillerød spiller, Rikke Christiansen fra Dalby, der smuttede med guldet foran øjnene af Michael. Hans spillede sig i denne række i B finalen hvor han kæmpede sig igennem fem sæt inden sit nederlag, også her til en tidligere Hillerød spiller, Ayad Khalib (nu Amager). Michael holdt som altid humøret højt....


 
Hos ungdomsspillerne spillede Ruben Knudsen sig til en 5. plads i Ungdom 2’s B-slutspil. Det samme gjorde Sander Derkx i Ungdom 5, hvor Mikkel Holm tog sig af 2. pladsen også i B-slutspillet. 
 
Ungdom A blev til gengæld Rubens succesrække idet han her kæmpede sig hele vejen til A-finalen, hvor det dog blev til et nederlag, men flot præstation og vigtig kamperfaring. I samme række nåede Ludvig Kragh 1/8-del i B-slutspillet hvor sidste sæt blev tabt så tæt som 11-13. 


 
Ruben viste også tænder i Ungdom D hvor han stærkt vandt B-finalen mod Ali Oman Al-Hilm (Frederiksberg BTK) i et brag af en finale (13/11,9/11,7/11,11/6,11/8). Her blev endestationen 1/8-del i B-slutspillet for Alexander Gammelbo som ellers havde vist mentalt overskud, og vundet en femsætskamp i puljen. 


Både Mikkel og Valdemar Kragh spillede sig videre fra puljerne i Ungdom B, hvor de landede i henholdsvis A- og B-slutspillene. Mikkel nåede A-kvartfinalen mens Valdemar kæmpede sig i semi og endte derved som nr. 3 i B-slutspillet. 
 
DOUBLERÆKKER PÅ VESTEGNEN: 
 


I doublernes Åben 2 hyggede Mikkel og Sander sig som makkere i en 1/8-del som desværre endte med tætte sætnederlag 10-12, 10-12. Lige så tæt blev det desværre ikke for Mikkel i Åben A Double, hvor han havde
allieret sig med Valdemar Kragh, og endestationen også her blev 1/8-del finalen. I Åben B Double nåede de ¼-finalen.
 
 


I Åben A fik Hillerød GI Bordtennisklub til gengæld sin største sejr, idet Albert Wolfsberg og William Beck brillerede i rækken, og vandt sikkert 11/3,11/
5 over Victor Bartholomæussen/
Jonathan Blom (Frederiksberg BTK). Tillykke med guldet. 
 
På klubbens vegne vil vi gerne takke de spillere og forældre der lagde billederne op i HGI Hillerød Bordtennisklubs Facebooktråd under stævnet. Det er nu nogle af disse billeder som du kan have fornøjelsen af at se i denne klubnyhed. Se det er klubånd, at dele oplevelser fra stævnerne med alle klubbens medlemmer.


 
Se Facebooktråd med fotos fra LØRDAG 
 
Se Facebooktråd med fotos fra SØNDAG 
 
Se alle resultater fra Vestegnens Julestævne HER 
 
 
 
KOMMENDE STÆVNEMULIGHEDER 
 
Føler du dig helt fortrolig med at spille kampe, og er frisk på flere udfordringer er der flere mulige stævner som du bør overveje, og tilmelde dig til allerede nu (spørg din træner hvis du er i tvivl om stævnerne er noget for dig).  
 
Østdanske Mesterskaber - ØM Ungdom/Senior/Veteran i Taastrup 14. - 15. januar  
 
Et stort stævne, men med niveauer til alle aldersgrupper og niveauer – vil du udfordre dig selv, og opleve stemningen til et større mesterskab, så læs mere i Klubnyheden HER. 
 
TILMELDINGSLINK ØM UNGDOM/SENIOR/VETERAN 
 
Ungdomsstævne 3 - På hjemmebane i Royal Stage 28. januar  
 
Ungdomsstævnerne er niveauet over Begynderstævnerne, hvor du vil komme til at spille kampe bedst af fem sæt. Vi håber at flest mulige Hillerød spillere vil tilmelde sig når vi selv er arrangører. 
 
TILMELDINGSLINK UNGDOMSSTÆVNE 
 
Obs! Begge stævner kræver at du har fået indløst en spillerlicens, men har du allerede spillet Begynder-, Ungdomsstævne eller anden type stævne, så HAR vi indløst licens for dig. 
Ønsker du at deltage, men har endnu ikke fået en licens på Bordtennisportalen, kan du finde kontaktinfo på vores Stævneside HER. 
 
JULELEJR  
Er du frisk på at bedre dit spil i juledagene, kan du også tilmelde dig Hillerød GI Bordtennisklubs JULELEJR. Læs mere i klubnyheden HER. 

MED ØNSKET OM EN RIGTIG GLÆDELIG BORDTENNIS JUL.....


 
 
 
 
AF: Louis de Voss

Børne- og ungeevent ved Senior DM
14. december 2022, 19.37

Så er det tid til at få afgjort hvem der er Danmarks bedste bordtennisspillere, og du kan komme med som tilskuer, og samtidig hygge dig med at spille bordtennis  og meget andet den 22. december i Roskilde.

Senior DM er det mest prestigefulde mesterskab i sæsonen, hvor flere af Hillerød GI Bordtennisklubs bedste spillere også deltager.
Kom med og hep, bliv inspireret, og benyt dig samtidig af de mange muligheder der er på dagen for både børn og unge.

Læs mere om eventen i teksten fra invitationen herunder:


Introduktion

Roskilde ønsker at skabe et brag af et senior DM, og derfor vil klubben gerne lægge hus til et børne-og ungdomsarrangement torsdag d. 22. december i deres klublokaler i Idrættens Hus (i Roskilde). 

Dato og lokation:

Torsdag d. 22. december - Idrættens Hus - Kildegården 1 - 4000 Roskilde

Hvem er det for?

Dagen er som udgangspunkt for alle børn og unge, der har lyst til at spille bordtennis i forskellige former.
Der vil både være mulighed for alm. Bordtennis, SUKIRU, stort bord, robotter osv. Så lidt til en hver smag. …ogmonikkederbliverlidtjulegodter.

Det handler selvfølgelig om at lave et godt arrangement for ungerne, men et andet mål med arrangementet er også, at skabe en fed atmosfære til senior DM.

Det er selvfølgelig med til at definere målgruppen. Vi sigter efter børn, der synes det vil være en fed/stor oplevelse at se de bedste danske bordtennisspillere møde hinanden. 

Derfor vurderer vi at målgruppen vil være fra 10 år og opefter (vi udelukker dog ikke nogen yngre, hvis de gerne vil med).Program

Kl. 14.00 –aktivitet i Idrættens Hus (Roskilde)

Kl. 16.30 –afgang til Roskilde Kongrescenter, hvor DM spilles. Det er i gåafstand. 

Kl. 17.00 –DM finalerne går i gang.

Pris

Der vil være en beskeden brugerbetaling på 50kr. ex. gebyr, som går til at dække udgifterne til forplejning.
I prisen indgår også entré til senior DM.

Tilmelding

Tilmelding via bordtennisportalen HER

Trænere og forældre

Er alle meget velkomne, men betaler entré til senior DM som normalt.

Licens

Hvis du vil deltage, men endnu ikke har fået indløst en spillerlicens til denne sæson, bedes du kontakte Lone Simonsen hurtigst muligt så den kan blive indløst. Spillere der har deltaget i enten Begynder- eller Ungdomsstævner HAR alle fået indløst spillerlicens.

AF: Louis de Voss

Begynderstævne med kamptræning for sjov
13. december 2022, 17.35

Hillerød GI Bordtennisklub stillede op med 7 spillere da sæsonens første Begynderstævne for vore nye/nyere ungdomsspillere under 12 år, blev afholdt den 10. december i Allerød. 

 

Der blev hygget og spillet en masse gode kampe i Lillerød Hallerne, så alle spillerne fremover er klædt endnu bedre på til deres næste kampe.  
Ud over vore Hillerød spillere ledet af ungdomsansvarlig Mads Britze, var der også mødt spillere frem fra Allerød, Egedal og Jægerspris.  
Vi håber på, at væsentlig flere spillere er friske på at deltage i næste Begynderstævne den 11. marts. 
For de spillere der følte sig helt fortrolige med at spille kampe vil der dog allerede nu være mulighed for at tilmelde sig til ØM Ungdom, samt det næste Ungdomsstævne, læs mere nederst. 

Daniel Groth Sørensen


En stor tak til alle spillerne for deres sociale og hyggelige tilgang til kampene, samt til forældre, ungdomstræner Mads Britze, og Allerøds arrangør Nicklas Jensen. 

Markus Wraaman

 
Bordtennis Danmarks Begynderstævner henvender sig primært til helt nye spillere i klubberne op til 12-års alderen.   
Ofte vil disse stævner være den første bordtennisoplevelse, som spillerne har, uden for klubregi. Derfor skal flest muligt tage hjem fra stævnet med en god oplevelse i bagagen, og forhåbentlig bringe både motivation og inspiration til den daglige træning i klubberne.   
Det er samtidigt det første step på vejen frem mod, at man som ny spiller skal kunne deltage i både Ungdomsstævner, Holdturnering og Klubstævner, når man føler sig klar.   

Danijel Baulovic
Carl Trolle Lyberg
Tobias Jun Peng Tan


Konceptet ligner de pointstævneevents som blev afviklet forrige sæson i kredse, med kampe bedst af to sæt. Det er vigtigt at pointere, at spillerne/klubberne ikke skal vælge mellem Begynderstævner og Ungdomsstævner.  
Man er heller ikke låst til ét stævnetilbud for hele sæsonen, men kan f.eks. godt flytte videre op ad BTDK’s 'konkurrencetrappe’ til Ungdomsstævner, hvis det giver mening hen over sæsonen”.  
  
Begynderstævnerne indgår ikkeratingsystemet på Bordtennisportalen, men er ren gratis kamptræning og hygge, for vore Hillerød GI Bordtennisklub medlemmer. 

Alexander Kahr Laursen
Jonathan Østlund

 
LÆS MERE OM BEGYNDER- OG UNGDOMSSTÆVNER OG SE DATOER HER 
(du finder også på denne side links til tilmelding til de kommende stævner). 
 
KOMMENDE STÆVNEMULIGHEDER 
 
Føler du dig helt fortrolig med at spille kampe, og er frisk på flere udfordringer er der to mulige stævner som du bør overveje, og tilmelde dig til allerede nu (spørg din træner hvis du er i tvivl om stævnerne er noget for dig): 
 
Østdanske Mesterskaber - ØM Ungdom i Taastrup 14. - 15. januar 
 
Et stort stævne, men med niveauer til alle aldersgrupper af ungdomsspillere – vil du udfordre dig selv, og opleve hvordan et ‘rigtigt’ stort stævne foregår, så læs mere i Klubnyheden HER. 
 
TILMELDINGSLINK ØM UNGDOM 
 
Ungdomsstævne 3 - På hjemmebane i Royal Stage 28. januar 
 
Ungdomsstævnerne er niveauet over Begynderstævnerne, hvor du vil komme til at spille kampe bedst af fem sæt. Vi håber at flest mulige Hillerød spillere vil tilmelde sig når vi selv er arrangører. 
 
TILMELDINGSLINK UNGDOMSSTÆVNE
 
Obs! Begge stævner kræver at du har fået indløst en spillerlicens, men har du allerede spillet Begynder-, Ungdomsstævne eller anden type stævne, så HAR vi indløst licens for dig. 
Ønsker du at deltage, men har endnu ikke fået en licens på Bordtennisportalen kan du finde kontaktinfo på vores Stævneside HER. 
 
JULELEJR 
Er du frisk på at bedre dit spil i juledagene, kan du også tilmelde dig Hillerød GI Bordtennisklubs JULELEJR. Læs mere i klubnyheden HER. 

 

 
AF: Louis de Voss

ØM FOR ALLE - UNGDOM SENIOR VETERAN
9. december 2022, 22.04

Så er Bordtennis Danmark klar til at modtage dine FØRST-TIL-MØLLE tilmeldinger til de Østdanske Mesterskaber (ØM) den 14. - 15. januar 2023. 

Der er rækker for alle, lige fra ungdom nybegyndere, over let øvede, motionister, 60+ spillere, til vore mere garvede elitespillere i alle aldre. 
 

Taastrup Idræts Haller står som så mange gange tidligere klar til at modtage dig, så vi håber at så mange som mulig af vore Hillerød GI Bordtennisklub spillere vil have lyst til at deltage, 
 
FØRST-TIL-MØLLE TILMELDING betyder at du som Senior/Veteran spiller allerede nu bør tilmelde dig!  

BTDK: “For at undgå forsinkelser er der deltagermaksimum i alle rækker. Ved fordelingen af pladser anvendes først-til-mølle, hvorfor hurtig tilmelding anbefales”. 
 
Alle vore Ungdomsspillere opfordres dog også til at være tidligt ude med tilmeldingen,  
sidste frist for alle ØM tilmeldinger vil være 6. januar 2023. 
 
ØM UNGDOM 
INVITATION
TILMELDINGSLINK
Excel ark med alle links og Hillerød GI Bordtennisklubs spillertilmeldinger til ØM Ungdom
 
Der inviteres i singler, doubler og mixed doubler i Puslinge og Drenge-/Pigerækkerne lørdag d. 14. januar 2023,
i Yngre Drenge- /Pigerækkerne og Juniorrækkerne søndag d. 15. januar 2023.
 


ALDERSKLASSER 

Puslinge (Født 2012 eller tidligere)  

Yngre Drenge/Pige (Født 2010 og 2011)  

Drenge/Pige (Født 2008 og 2009)  

Junior (Født 2004, 2005, 2006 og 2007) 

 

BTDK SIDE-EVENT  

Er du slået ud af din række,  frygt ej!
Der er MEGET mere bordtennis og sjov for dig! Har du mod på lidt alternativ bordtennis enten før eller efter din række?
 
 tag et smut forbi BTDK – FunZone i den lille hal. Her vil du begge dage finde flere af favoritterne fra Bordtennis Danmarks store klubfestivaler! Der vil bl.a. være robotter og e-Bordtennis og borde i mange forskellige størrelser!  

 ØM SENIOR/VETERAN
 
INVITATION
TILMELDINGSLINK
Excel ark med alle links og Hillerød GI Bordtennisklubs spillertilmeldinger til ØM Senior/Veteran
 
Der inviteres i singler og doubler i veteranrækkerne lørdag d. 14. januar 2023, 

og singler i seniorrækkerne søndag d. 15. januar 2023.  


SPILLEFORM  

Singler spilles i indledende puljer à 3-5 spillere. Herefter spilles der cupturnering for de to bedste spillere fra hver pulje. 

Doubler spilles i indledende puljer á 3-4 par eller som cupturnering afhængigt af deltagerantal. Alle vil dog være sikret to kampe uanset spilleform.  

 SPØRGSMÅL - LICENS
 

Er du i tvivl om noget omkring din tilmelding så finder du hjælp på Hillerød GI Bordtennisklubs STÆVNESIDE, ellers spørg din træner. 
 
Husk at du skal have indløst spiller LICENS for at kunne tilmelde dig, denne kan indløses ved at kontakte Lone Simonsen.  


Vi glæder os til at modtage dine tilmeldinger. 
 
 

 

 

AF: Louis de Voss 

2 dages bordtennislejr for HGI & Nordsjællandske klubber
7. december 2022, 17.04

'Jule'traditionen tro afholder Hillerød GI Bordtennisklub lejr i juleferien, denne gang den 28. og 29. december, for alle vore egne spillere, samt interesserede spillere fra andre Nordsjællandske klubber.

Så er cheftræner Ola Lindberg sammen med hjælpetræner Rasmus Sørensen, klar til at tage imod tilmeldinger til bordtennislejr i juleferien for alle spillere i klubben. Andre Nordsjællandske klubbers spillere er også meget velkomne.
Det bliver to dage med en masse bordtennis, aktiviteter og socialt samvær.

PROGRAM

Onsdag d. 28. december:

Velkomst og 1. træningspas 09.30 – 11.30

Pause 11.30 – 13.00

2. træningspas og aktiviteter 13.00 – 15.00


Torsdag d. 29. december:

1. træningspas 09.30 – 11.30

Pause 11.30 – 13.00

2. træningspas 13.00 – 15.00

HVOR
Hillerød GI Bordtennisklubs egen hal i Royal Stage. 

TRÆNERE
Cheftræner Ola Lindberg og Rasmus Sørensen.

PRAKTISK

Frokost: Skal selv medbringes
, men klubben byder på frugt og saft i pauserne.

PRIS

Pris for deltagelse er 100 kr. pr. træningspas.

Betaling via MobilePay til: 45574

TILMELDING/BETALING

Tilmelding senest den torsdag den 22. december til Ola Lindberg ved at sende en mail til olalindb@gmail.com med hvilke træningspas man ønsker at deltage i.
Samtidig indbetales lejrgebyret til ovenstående MobilePay nr.


Husk ved indbetaling at skrive: ‘Betaling for lejr/spillers navn’.


SPØRGSMÅL
Evt. spørgsmål kan rettes til Ola Lindberg (mail: olalindb@gmail.com)

AF: Ann Holm / Louis de Voss.

Hyggelig mini klubtur til Odense
6. december 2022, 20.02


Cheftræner Ola Lindberg og Peter Svenningsen havde samlet en række spillere fra deres træningshold, og taget toget mod Odense, hvor de deltog i Odense Open. 
 
Mini-klubturen fik tilslutning fra Mark Zebitz (billedet) som benyttede lejligheden til samtidig at tage på julevisit hos familien på Fyn. 
 
Ud over Ola, Peter og Mark deltog også Magnus Lophaven, Mikkel Holm, Marcus A Jensen, Sander Derkx, Alexander Gammelbo, Vilas Derkx, William Beck, Mikkel Wilken, Rasmus Sørensen, Marcus Teubner, Alexander Sønderby og Albert Wolfsberg i OB Open i weekenden 2. - 4. december. 
 
Ola’ s hold havde planlagt ud fra at der skulle spilles kvalifikation til Herre Elite rækken fredag eftermiddag, hvorfor de fik sig en rolig hyggeaften i Odense, da der var for få tilmeldte i rækken til at nødvendiggøre kval. De blev alle indkvarteret i Cabinn som dannede rammen om aftenerne både fredag og lørdag. 


Lørdag eftermiddag stødte Mark som nævnt til truppen hvor han 'slap bremsen' og viste vejen for de unge ved at vinde Veteran 40B i en alle-mod-alle pulje. Her blev den største modstander, Stig Skovgaard Hansen (OB), som til trods for hjemmebanefordelen, blev besejret i fem sæt.  
I den noget sværere Herre Kl. 4 spillede Mark sig også ubesejret og sikkert igennem puljen, hvorfor han sprang 1/8-del over, gik direkte i kvartfinalen, vandt, men tabte så desværre i semifinalen. Det blev således både til en 1. og 3. plads til Mark i hans to rækker. 
 
Også i Drenge A var Hillerød repræsenteret i finalen idet Marcus Jensen spillede sig sejrrigt igennem rækken indtil et fem sæts finalenederlag til Andreas Kongsdal (Greve), hvilket resulterede i en fin 2. plads. 


 
Alexander Sønderby var stærk tilbage, og nåede ligesom William, semifinalerne i Junior Elite rækken. Et par fine 3. pladser og samtidig betød en 5. plads til Albert, at Hillerød GI Bordtennisklub have tre spillere i Top5. 
 
Også i Herre Kl. 1 spillede William sig til en flot 3. plads. 
 
I Junior C spillede Mikkel Wilken sig til en flot 3. plads, kun overvundet af den senere vinder Filippa Mickelborg (Greve). I Junior D blev det også den senere vinder Noah Dons Simoni (Silkeborg BTK) som blev endestationen for Alexander Gammelbo i 1/8-del, og her blev Mikkel Holm nr. 5.  


 
I Herre Elite blev det også til en femte plads til Peter. 
 
AF ANDRE UDVALGTE RESULTATER KAN NÆVNES: 
 
5. plads til Mikkel Holm i Drenge C efter nederlag 1-3 nederlag til den senere vinder af rækken Rasmus Kringelum (Roskilde).  
 
Marcus Teubner går ubesejret gennem puljen i Drenge D, og vinder 1/8-del, hvilket betød en flot 5. plads til Marcus. 


 
Alexander S og Albert spillede sig begge ubesejrede videre fra puljerne i U21 Elite, og endte deres spil i 1/8-del. 
 
En tæt fem sætter i kvartfinalen faldt ud til Maja Helene Hansen (OB)’s fordel hvilket henviste Marcus Jensen til en 5. plads, og banede vejen for Maja’s rækkesejr. 
 
Tillykke med podieplaceringerne, og en stor tak til jer der lagde billeder op i vores Facebook kommentartråd fra stævnet. 
Også en stor tak til Ann Holm for at hjælpe med at arrangere turen.


 
SE ALLE RESULTATER FRA OB OPEN HER 
 
JULELEJR 
Vi glæder os over at I havde en god tur, og håber at gense rigtigt mange af jer på klubbens julelejr, som snart offentliggøres. 
 
 
 
AF: Louis de Voss 
 
 
 
 
 

 

Hyggeligt advents Ungdomsstævne afholdt
28. november 2022, 07.28

4 glade og motiverede Hillerød GI Bordtennisklub spillere havde valgt at adventshygge til Ungdomsstævne 3 i Slangerup 1. søndag i advent, den 27. november. 

 
Der blev spillet en masse gode kampe, så alle deltagerne fik god kamptræning, og vigtig kamperfaring. 
 
Bordtennis Danmark (BTDK’s) Ungdomsstævner er 2. step på ‘konkurrencetrappen’, som skaber den røde tråd i ungdomsspillernes stævneudvikling. Der guides og findes kamptilbud fra helt nybegynder, til let øvet, for senere at ende med stævne- og holdkamptilbud målrettet mere rutinerede spillere. 
 
De to første steps er Begynder- og Ungdomsstævner som du kan læse meget mere om HER. 
 
På dagen blev spillerne inddelt i 3 niveauopdelte puljer hvor de alle gav den max gas.. Denne gang havde vores spillere fornøjelsen af at møde spillere fra Espergærde, Slangerup, Allerød, Jægerspris og Furesø hvilket gav nogle varierede og spændende kampe. 

Hillerøds deltagere var denne gang Jonathan Steenstrup Sørensen, Liam Hjorth, Lucas Sivertsen, og Ruben Reinholt Knudsen.
Vi håber meget, at rigtig mange flere spillere fra 
mandags/onsdagsholdene, vil være friske på udfordringen næste gang, hvor vi igen spiller på hjemmebane i Hillerød.
 

 

Både Lucas og Ruben indtog, i fotografernes flashlight, igen podiet i pulje A. 

 

Jonathan fik denne gang kamp til stregen, efter at være blevet rykket et niveau op, siden hans fornemme præstation i hans aller første stævne sidste gang i Hillerød. Jonathan går helt sikkert hjem i træningslokalet, og fortsætter sin målrettede træning. 
 
Liam Hjorth viste sit talent og vandt sikkert 3-1 over den senere puljevinder Mikkel Søager (Slangerup). Desværre betød et indbyrdes nederlag i kampen om 3. pladsen i pulje C, at Liam denne gang endte lige uden for podiet, men med sit flotte spil er vi ikke i tvivl om, at han vender stærkere tilbage ved næste Ungdomsstævne. 
 


Alle deltagende spillere modtager ved deres første Ungdomsstævne en flot rød Ungdomsstævne T-shirt, og der bliver uddelt medaljer til de 3 bedst placerede i puljerne. 
 
Stort tillykke til alle medaljetagere, og tak til alle spillere for højt humør, og velgennemførte kampe. Samtidig en stor tak til Slangerup Bordtennis for et vel gennemført arrangement.
#BordtennisErSjovt 

 
KOMMENDE STÆVNER 
 
10. december - Begynderstævne i Allerød for alle helt nybegyndte spillere – ALLE nye kan være med, og prøve at spille uformelle kampe i hyggelige og helt uformelle rammer, med plads til sjov og hygge.  
Begynderstævnerne er for spillere som ikke tidligere har deltaget i Ungdomsstævnerækken. 
Tilmeld dig HER
 
28. januar - Ungdomsstævne på hjemmebane i Hillerød for ALLE let øvede spillere der tidligere har deltaget i Ungdomsstævnerækken, eller nye der føler sig helt klare til, at spille kampe á 5 sæt - spørg meget gerne din træner. 
Tilmeld dig HER 
 
Du kan se alle sæsonens stævnedatoer, og læse mere om hvilke stævner der passer til dit nybegynder niveau HER. 
 
FOR JER BØRN & UNGE DER ALLEREDE HAR DELTAGET I STÆVNER HAR VI UDVALGT
 
17. - 18. december – Vestegnens Julestævne for alle niveauer og aldersklasser 
Få al info i klubbens Excel ark HER 
 
14. - 15. januar - ØM Ungdom for alle niveauer og aldersklasser. 
 

INFO OM BEGYNDER- og UNGDOMSSTÆVNER koncept og målgruppe:   

 
Begynderstævnerne er for være helt nye spillere, som har lyst til at lege med, og prøve kampe i uformelle og uforpligtende rammer. 
 
Ungdomsstævnerne henvender sig primært til ungdomsspillere, som er parate til at deltage i rigtige bordtennisstævner med kampe bedst á 5 sæt. Stævnerne er spillernes første møde med et rigtigt bordtennisstævne, hvorfor det primære fokus vil være på at lære at være til stævne. Hvordan man opfører sig, fairplay, god sportsånd osv. Alle stævnerne vil være uafhængige af hinanden. Man vil på dagen danne puljer á 5-7 spillere på baggrund af spillernes rating/niveau. Ved mange spillere, kan det også være en mulighed at opdele både efter alder og niveau. Der vil i disse stævner blive registreret rating ud fra resultaterne.  
  
Sæsonen afsluttes med Superweekenden, som foregår d. 22.-23. april 2023 hvor spillerne også vil kunne møde modstandere fra de øvrige kredse i BTDK Øst.  
  
TILMELDING og PRIS (det’ GRATIS)  
 
Vil du med til Begynder- eller Ungdomsstævne, og det håber vi meget at du vil, så bedes du gå ind i Holdsport kalendereventen under den relevante dato (se links ovenfor), og klikke ‘TILMELD’.   Er du forhindret klikker du naturligvis ‘AFMELD’.  
  
Har du betalt dit kontingent, er det som medlem af Hillerød GI Bordtennisklub GRATIS for dig at deltage, samt at få indløst en spillerlicens (normalpris pr. stævne pr. spiller er 30,- kr.+ licens).  
  
VI GLÆDER OS TIL AT SE DIG TIL FREMTIDIGE BEGYNDER- ELLER UNGDOMSSTÆVNER  
  


Af: Louis de Voss  

substitueret Pointstævnekoordinator 

Hillerød medaljer ved Copenhagen Open
16. november 2022, 08.20

Copenhagen Open var i år tilbage i ny version, og den måtte flere af Hillerød GI Bordtennisklubs spillere naturligvis prøve af i weekenden 12. - 13. november. 
 
Senior 4 blev den række hvor flest Hilleød spillere klarede sig langt, og det blev til podiepladser. 
Jesper Jerslund spillede sig til en flot 3. plads i A-slutspillet efter et møde med stærke Kristoffer Jensen (Københavns BTK) i semifinalen. 
I B-slutspillet fik Ole Nørgaard en lige så flot 3. plads, mens Jens Hyldahl blev nr. 5. Begge vore spillere fandt Kenn Hansen (Brøndby BC) for stærk på dagen. 


Brødrene Sander og Vilas Derkx gav den gas i en samlet Juniorrække hvor Sander efter puljespil klarede sig bedst med en kvartfinale, hvor han tog sæt fra den senere finalist Simon Ørding-Thomsen (Frederiksberg BTK). 


 
Ole, Sander og Vilas stillede også op i Åben række D hvor Ole nåede finalen i B-slutspillet, og endte på podiets 2. plads. 


 
En stor tak til Jesper Jerslund som sørgede for opdateringer og billeder i Stævnets Facebook OpslagHGI Hillerød Bordtennisklubs Facebookside. Vi håber at mange flere af jer der er ude til stævner vil bidrage med opdateringer og fotos da disse er uundværlige for klubnyheder som denne. 
 
Se alle resultater fra Copenhagen Open HER 

 

KOMMENDE STÆVNER
 
 
26. nov Ungdomsstævne Slangerup – For let øvede ungdomsspillere. LÆS MERE - TILMELDING 
2. - 4. dec OB Open Odense – Ola Lindberg tager til OB stævne med en grp spillere - DELTAGERE
10. dec Begynderstævne Allerød - For helt nye børn og unge LÆS MERE - TILMELDING 
17. - 18. dec Vestegnens Julestævne Brøndby - ALLE kan være med - FÅ ALLE LINKS i EXCEL ARK 
 


FORÆLDREMØDE - ÅBENT HUS
 27. november kl. 10-12
 
27. nov Ungdomsudvalget afholder forældremøde for U10, U14 og U18 holdene og Åbent Hus for ALLE samtidig med Familiebordtennis fra kl. 10-12.  
Denne dag vil du også kunne prøve og købe de NYE ANDRO KLUBTRØJER og nyt bat.

Vi glæder os til at se jer alle til lidt saft og pebernødder. 
 
FORÆLDREMØDE - LÆS MERE 
ÅBENT HUS - LÆS MERE
 


AF: Louis de Voss
 
 

PRØV AT SPILLE BORDTENNIS TIL ÅBENT HUS
14. november 2022, 06.32

Hillerød GI Bordtennisklub inviterer børn, unge og jeres forældre til Åbent Hus i ‘Danmarks Bedste Bordtennisfaciliteter’ i Royal Stage. 
 
Kom og prøv verdens hurtigste boldsport, julehyg, og hør nærmere om hvordan du kommer i gang med at spille bordtennis, når vi afholder Åbent Hus med Jule Familiebordtennis ….. 
 
1. søndag i Advent den 27. november kl. 10-12 
 
i Bordtennishallen på 1. sal i Royal Stage Hillerød, Milnersvej 39, 3400 Hillerød 
 
Tilmelding er ikke nødvendig, og voksne og børn får mulighed for at spille frit indbyrdes, eller mod/med andre familier, ind imellem de spørgsmål I måtte have til sporten. 
 
Vælger du efterfølgende at træne med, er dette ganske GRATIS og uforpligtende de første uger. 
 
Bordtennisbat kan lånes, og hvis du vil have dit eget, købes i hallen.  
 
Medbring: Indendørssko, godt humør, og familie og venner. 
 
Julehygge: Klubben byder på saft og pebernødder 
 
Ønsker du efterfølgende at komme til prøvetræning i Hillerød GI Bordtennisklub kan du læse mere og se træningstider HER. 
 
For yderligere information, kontakt:  
Formand Thomas Hjermind Jensen, Mobil: 51228350, Mail: FORMAND@HGIBORDTENNIS.dk 
 
Omkring indmeldelse kontakt: 
Kontakt Medlemskasserer Kristian Pedersen, MEDLEM@HGIBORDTENNIS.dk, hvis du har spørgsmål til Træningsmuligheder og Indmeldelse.

 
INDMELDELSE i HILLERØD GI BORDTENNISKLUB 


 
 
 
 
 
AF: Louis de Voss 
Ungdomsudvalget

Kom til FORÆLDREMØDE og BORDTENNISHYGGE for HELE FAMILIEN
11. november 2022, 15.02

Så er det nu at du kan få svar på alle dine spørgsmål omkring dit barns, og/eller dit eget bordtennisspil, når Ungdomsudvalget inviterer til FORÆLDREMØDE.
Vi holder samtidig ÅBENT HUS, hvor du kan tage din familie og dine venner med til frit bordtennisspil, under søndagens FAMILIEBORDTENNIS.

 
I Hillerød GI Bordtennisklub er vi én stor familie, og julehumøret skal findes frem. 
Derfor  inviterer vi alle nyere medlemmer, og familier, til FORÆLDREMØDE i julehyggelige uformelle rammer.
I vil samtidig kunne prøve at tage kampen op mod familie og venner ved bordtennisbordene.
 

Hvornår: 1. søndag i Advent den 27. november kl. 10 – 12 

 

Sted : Royal Stage 1.sal - HGI Hillerød Bordtennisklub

Der er INGEN tilmelding, du møder bare op

 
Du vil på dagen have mulighed for at se, og prøve, den nye flotte Andro klubtrøje, så den kan nå at blive bestilt inden jul og dit næste stævne. 
Der vil også være mulighed for at se og købe nye bordtennisbat, og tager du hele familien med for lige at spille med og mod dem, vil der kunne lånes ekstra bat på dagen. 


 
Klubben byder på saft og pebernødder mens vi får en god snak, ud fra hvad du ønsker at vide mere om. Du får samtidig mulighed for at få sat ansigt på flere af klubbens frivillige. 
 
Alle spørgsmål er velkomne, og kan vi ikke umiddelbart svare, så lover vi efterfølgende at komme tilbage med svar til dig. 
 
Spørgsmål kan f.eks. omhandle: 
 
- Er der mulighed for at komme ud og spille kampe selvom jeg er helt ny? 
 
- Hvilket bat bør jeg købe? 
 
- Hvor finder jeg oplysninger om klubben og de mange frivillige? 
 
- Er klubben på de sociale medier? 
 
- osv. osv. 
 
 
ÅBENT HUS 
 
Tag venner og familie med – vi holder Åbent Hus samtidig med Forældremødet! 
 
Har du en god ven, et familiemedlem, eller andre som du meget gerne vil dele bordtennisglæden med, så tag dem endelig med, da alle er velkomne til at deltage i julehyggen. 
Og i øvrigt er alle også velkomne til alle klubbens ugentlige Familiebordtennis-søndage (se kalender). 
 
GRATIS OG UFORPLIGTENDE TRÆNING 
 
I Hillerød GI Bordtennisklub har vi hold for alle. 
Er du ny, og har lyst til at prøve vores fantastiske sport men ikke lige kan deltage i vores Åbent Hus, så se her: 
 
Vores dygtige trænere står altid klare til at tage godt imod unge, der gerne vil prøve bordtennis. 


Du kan altid
kommer og prøve at træne med ganske uforpligtende, inden du beslutter dig for medlemskab.
 


TRÆNINGSTIDER

Ungdom 6-14 år : Mandag og onsdage kl.17.00-18.30 

Senior : Mandag kl. 19.30-22.00 

60+ : Man, Ons, Fredage kl. 10.00-12.00 

SPØRGSMÅL

Kontakt MEDLEM@HGIBORDTENNIS.dk, hvis du har spørgsmål til Træningsmuligheder og Indmeldelse.
 
Kontakt undertegnede, LVOSS@LIVE.DK hvis du har spørgsmål omkring Forældremødet.
 
INDMELDELSE i HILLERØD GI BORDTENNISKLUB 

AF: Louis de Voss
Ungdomsudvalget


Kom til Hillerød FredagsCup den 9. december
7. november 2022, 08.19

Vi glæder os til at byde velkommen til sæsonens 2. udgave af Hillerød FredagsCup, som finder sted i vores bordtennishal i Royal Stage den 9. december. 


Efter 2 års pause fra fredagsstævner, var vi en smule spændte, da vi holdt sæsonpræmieren på FredagsCup'en i slutningen af oktober. Kunne vi igen fylde hallen med spillere, der tog til bordtennisstævne efter fyraften?
Ja det kunne vi. Der var næsten fuldt hus! Og det håber vi naturligvis, at der bliver igen til 2. udgave. Vi glæder os til at se både gengangere og nye spillere.


INVITATION

Invitationen kan hentes på https://www.hgibordtennis.dk/klub/hgi-bordtennis/sider/hillerod-fredagscup og tilmeldingen er åben fra nu og frem til torsdag den 1. december - eller når der er udsolgt. 

KONDITIONER 

Man skal være seniorspiller (+18) for at deltage i stævnet. 

Ved stævnet er der plads til op til 48 spillere, og hver spiller tilmelder sig den samme række (Senior Alle) på Bordtennisportalen. Stævneledelsen underinddeler rækkerne i passende størrelser.  

Det tilstræbes at der spilles i 4 lige store rækker Det er spillerens ratingtal ved tilmeldingsfristens udløb, som er afgørende for rækkeindplaceringen.  På den måde sikres så jævnbyrdige kampe som muligt.  I alle rækker spilles der indledende puljespil med 3-5 spillere pr. pulje.  De 2 bedste fra hver pulje går videre til vinder-cup. Øvrige spillere går videre til consolation-cup.


OM HILLERØD FREDAGSCUP

Stævnet starter altid kl. 17.30 (indskrivning senest 17.15), hvor puljerne sættes i gang. Efterhånden som puljerne er færdigspillet, kan spillerne gå ned i caféen i Royal Stage og spise dagens ret, som er inkluderet, når du har betalt deltagergebyret. Det er altid hyggeligt, for deltagerne bliver hurtigt blandet rundt, og der snakkes bordtennis på kryds og tværs af klubberne og rækkerne.

Efter aftensmaden starter cup-spillet, og alle er med. Der spilles både vinder-cup og consolation-cup. Finalerne spilles ca. kl. 22 - vi har endnu ikke været ude for, at tidsplanen blev skubbet så meget, at FredagsCup blev til LørdagsCup.

LINK

https://www.hgibordtennis.dk/klub/hgi-bordtennis/sider/hillerod-fredagscup

Super hyggelig Ungdomsstævne opstart
6. november 2022, 08.44

5. november var dagen hvor Hillerød GI Bordtennisklub havde inviteret let øvede ungdomsspillere fra vore omkringliggende klubber, til hyggeligt ungdomsstævne i uformelle rammer. Spillere, forældre og ledere fik sig nogle hyggelige timer med masser af kampe, og glæder sig allerede til næste runde. 

 
Bordtennis Danmark (BTDK’s) Ungdomsstævner er 2. step på ‘konkurrencetrappen’, som skaber den røde tråd i ungdomsspillernes stævneudvikling. Der guides og findes kamptilbud fra helt nybegynder, til let øvet, for senere at ende med stævne- og holdkamptilbud målrettet mere rutinerede spillere. 
 
De to første steps er Begynder- og Ungdomsstævner som du kan læse meget mere om HER. 
 
Vi inddelte de tilmeldte spillere i 2 puljer med henholdsvis 6 og 7 spillere for at give dem flest mulige kampe, og dermed vigtig kamptræning. Denne gang havde vores spillere fornøjelsen af at møde spillere fra Espergærde og Slangerup, men ved fremtidige stævner vil det også være muligt at møde spillere fra Allerød, Jægerspris og måske Helsingør. 
 
Hillerøds deltagere var denne gang Jonathan Steenstrup Sørensen, Liam Hjorth, Lucas Sivertsen, Mathias Møldrup Wittrock, Ruben Reinholt Knudsen og Bertram Laursen, og vi håber meget, at rigtig mange flere spillere fra mandags/onsdagsholdene vil være friske på udfordringen fra næste gang. 

Alle deltagende spillere modtog en flot rød Ungdomsstævne T-shirt, og der blev uddelt medaljer til de 3 bedst placerede i de to puljer: 

 
A: Guld-Ruben, Sølv-Lucas og Bronze-Jonas Britt (Slangerup) 


B: Guld-Emil de Vos (Espergærde), Sølv-Storm Bomholdt (Espergærde) og Bronze-Jonathan 


Stort tillykke til alle medaljetagere, og tak til alle spillere for højt humør, og velgennemførte kampe.  
#BordtennisErSjovt 

Se alle resultater fra Ungdomsstævnet på Bordtennisportalen HER.

FOTOS FRA UNGDOMSSTÆVNERUNDEN I ROYAL STAGE KAN SES OG DOWNLOADES HER
 
KOMMENDE 'POINTSTÆVNER':
 
26. november - Ungdomsstævne i Slangerup for ALLE let øvede spillere der kan spille kampe á 5 sæt 
Tilmeld dig HER 
 
10. December - Begynderstævne i Allerød for alle helt nybegyndte spillere – ALLE nye kan være med og prøve at spille uformelle kampe i hyggelige og helt uformelle rammer med plads til sjov og hygge. 
Tilmeld dig HER
 
Du kan se alle sæsonens stævnedatoer, og mere om hvilke stævner der passer til dit nybegynder niveau HER. 
 

En stor tak skal rettes til jer forældre og mindre søskende der gav en hånd med, samt til Kristian Pedersen og Thomas Hjermind Jensen for klargøring, afvikling og fotos. Jeres hjælp var uvurderlig! 

Også en tak til kredsleder Allerød v/Lars Eckeroth, for at møde op med medaljer og t-shirts til deltagerne. 

 
FORÆLDREMØDE:

Har dit barn spillet bordtennis i Hillerød GI Bordtennisklub i op til et års tid, eller har du bare en masse spørgsmål til dit barns bordtennis, så sæt endelig denne dato af i kalenderen
 

1. søndag i Advent 27. november kl. 10-12  

hvor der afholdes Forældremøde samtidig med Familiebordtennis, hvor du vil kunne stille dine spørgsmål og blive informeret. 
Medlemmer fra Ungdomsudvalget vil være til stede, og i anledning af julen vil der blive hygget med saft og pebernødder, med mulighed for frit bordtennisspil for hele familien imellem spørgsmålene. 
Mere info følger! 


 
INFO OM BEGYNDER- og UNGDOMSSTÆVNER koncept og målgruppe:  

Begynderstævnerne er for være helt nye spillere, som har lyst til at lege med, og prøve kampe i uformelle og uforpligtende rammer.

Ungdomsstævnerne henvender sig primært til ungdomsspillere, som er parate til at deltage i rigtige bordtennisstævner med kampe bedst á 5 sæt. Stævnerne er spillernes første møde med et rigtigt bordtennisstævne, hvorfor det primære fokus vil være på at lære at være til stævne. Hvordan man opfører sig, fairplay, god sportsånd osv. Alle stævnerne vil være uafhængige af hinanden. Man vil på dagen danne puljer á 5-7 spillere på baggrund af spillernes rating/niveau. Ved mange spillere, kan det også være en mulighed at opdele både efter alder og niveau. Der vil i disse stævner blive registreret rating ud fra resultaterne.
 
 
Sæsonen afsluttes med Superweekenden, som foregår d. 22.-23. april 2023 hvor spillerne også vil kunne møde modstandere fra de øvrige kredse i BTDK Øst. 
 
TILMELDING og PRIS (det’ GRATIS) 

Vil du med til Begynder- eller Ungdomsstævne, og det håber vi meget at du vil, så bedes du gå ind i Holdsport kalendereventen under den relevante dato (se links ovenfor), og klikke ‘TILMELD’.
Er du forhindret klikker du naturligvis ‘AFMELD’.
 
 
Har du betalt dit kontingent, er det som medlem af Hillerød GI Bordtennisklub GRATIS for dig at deltage, samt at få indløst en spillerlicens (normalpris pr. stævne pr. spiller er 30,- kr.+ licens). 
 
VI GLÆDER OS TIL AT SE DIG TIL FREMTIDIGE BEGYNDER- OG UNGDOMSSTÆVNER 
 
 
Af: Louis de Voss 

substitueret Pointstævnekoordinator

Tak til alle deltagerne ved FredagsCup (oktober 22)
2. november 2022, 09.15

Vi takker alle FredagsCup deltagerne fordi I havde taget det gode humør med i går aftes. Dejligt at vi igen kunne fylde birdtennishallen til bristepunktet med masser af god bordtennis Og sikke en opbakning der var ved de sidste spændende finaler 😀 


Et stort tillykke til finalisterne, der alle kunne tage hjem fra #fredagscup med nogle fine gaver fra vores sponsorer.


 • Vinder af A-rækken: Jesper Møller, Hillerød GI Bordtennis
 • Vinder af B-rækken: Thomas Mollerup Skov, Gladsaxe BTK
 • Vinder af C-rækken: Nicolaj Wieczorek, Haslev
 • Vinder af D-rækken: Conny Damgaard, Amager BTK

Vi ses igen til FredagsCup den 9. december. Pssst... tilmeldingen er åbnet på Bordtennisportalen, og i løbet af natten har flere af jer allerede været inde og sikre jer en plads - det er fedt 😀🏓


Ingen tilgængelig beskrivelse.  Ingen tilgængelig beskrivelse.   Ingen tilgængelig beskrivelse.   Ingen tilgængelig beskrivelse.

Podiepladser til Hillerød i Smørum
9. oktober 2022, 16.01

9 Hillerød GI Bordtennisklub spillere deltog i weekenden 8. - 9. oktober i Egedals Efterårsstævne i Smørum Idrætscenter, og flere af vore spillere nåede slutspillet og podiet. 

 
I Senior 6 deltog Hans Laursen og Ole Nørgaard. Ole spillede sig uden de store problemer i semifinalen hvor hjemmebanefavoritten, og senere vinder af rækken, Peter Schnell Jensen (Team Egedal), desværre vandt 3-1. Fin 3. plads til Ole, tillykke! 


Og som Hans beskrev sin oplevelse på Facebook: “Super dag. Kun erfaringer, tabt alle mine kampe” - os der følger FB tænkte, kom igen Hans, vi nyder i stedet dine opdateringer i FB-kommentarsporet.  


Og det gjorde Hans lørdag eftermiddag hvor han spillede sig i slutspillet i Senior 7.
Hans pressede i semifinalen den senere vinder af rækken Benni
Chawes (Hakoah) ud i fem sæt, og fik derved revanche for den triste formiddagsoptræden med en smuk 3. plads - Ovenikøbet med 3 x 3-0 sejre i indledende pulje - Stærkt Hans!
 
 
Jesper Jerslund dukkede op til en Drive-In (husk at der ofte er mulighed for dette) i Senior 5 hvor han deltog sammen med Ole. Her fik Jesper desværre lidt samme oplevelse som Hans havde i sin første række. 

 
I Ungdom 5 deltog Salahudin og Nurudin Shah, samt Julius Leoni og Alexander Gammelbo. For Julius og Alexander blev det op ad bakke i den svære række, mens såvel Nurudin og Salahudin nåede B-slutspillet. 
Sofie Strandhave Jørgensen (Brøndby BC) blev dog endelig vinder af B-slutspillet, men det blev ikke uden kamp fra vores to brødre. Nurudin blev besejret i kvartfinalen, mens Salahudin havde et drama til sidst i finalen med en meget tæt afslutning (11/5,6/11,7/11,11/4,12/10). Tillykke med den flotte 2. plads til Salahudin! 
 
Julius og brødrene Sander og Vilas Derkx deltog i Ungdom 4 hvor det lykkedes Sander at spille sig videre i A-slutspillets kvartfinale. Fin præstation der dog blev endestationen efter nederlag til Mads Stjerne Pedersen (Roskilde). 

 
Alexander Gammelbo fik også oprejsning lørdag eftermiddag med en semifinale i B-slutspillet i Ungdom 6 og nåede derved podiet i rækken - tillykke Alexander!  
 
Julius vendte som eneste Hillerød spiller tilbage til Smørum søndag, hvor han spillede Ungdom E rækken, hvilket gav endnu mere vigtig kamperfaring. 

En stor tak til Hans og øvrige som har leveret billedemateriale til denne klubnyhed, uden disse billeder vil disse farverige indlæg ikke være mulige.
 
Se alle RESULTATER fra Egedals Efterårsstævne HER 

FREMTIDIGE STÆVNER 
 
Nybegyndere: 
Pointstævne-Begynderstævne: Runde 2: 10/12 kl. 10.00 Lillerødhallerne, Hal 4, Allerød 
Tilmelding HER  


Let øvede:
 
Pointstævne-Ungdomsstævne: Runde 2: 05/11 kl. 10.00 Royal Stage, Hillerød 
Tilmelding HER  

LÆS ALT OM POINTSTÆVNERNE (Begynder- og Ungdomsstævnerne), og find sæsonkalenderen for disse HER
 
Let øvede og alle øvrige mere rutinerede unge som ældre Hillerød GI Bordtennisklub spillere vil også kunne deltage i de stævnemuligheder der er markeret med ‘ALLE’ i oversigten på vores Stævneside HER (bemærk venligst at her tilmelder spilleren sig selv direkte via Bordtennisportalen: 
 
TRÆNERE OG UNGDOMSUDVALG GLÆDER SIG TIL AT TAGE PÅ KLUBTUR TIL AARHUS MED ALLE TILMELDTE I DEN KOMMENDE WEEKEND. 
 
Køb meget gerne klubbens lækre 60 års jubilæums t-shirt via din træner (pris 200,- kr.) , og vis at du støtter op om klubben og jubilæet. 
AF: Louis de Voss
 
 
 
 
 

Kom til Hillerød FredagsCup den 28. oktober
4. oktober 2022, 13.45

Hillerød FredagsCup spilles igen den 28. oktober i bordtennishallen på 1. sal i Royal Stage i Hillerød, hvor der serves op kl. 17.30 og vi forventer at være færdige med finalerne og præmieroverrækkelse ca. kl. 22.30.


Vi har savnet de skønne bordtennisfredage i jeres selskab, så vi er rigtig glade for, at vi nu igen kan invitere både egne medlemmer og spillere fra andre klubber til fredagsstævner. Fra 2018 til 2020 kaldte vi fredagsstævnerne for Hillerød FredagsGrandprix - vi har valgt at lave en lille ændring, så det nu hedder Hillerød FredagsCup. Bortset fra navnet, er det stævnerne stort set som de plejer at være. 


INVITATION

Invitationen kan hentes på https://www.hgibordtennis.dk/klub/hgi-bordtennis/sider/hillerod-fredagscup og tilmeldingen er åben fra nu og frem til tirsdag den 25. oktober - eller når der er udsolgt. Vi håber at se en masse af de spillere, der tidligere gjorde FredagsGrandprix til en fast tradition, men også nye spillere er meget velkomne.

KONDITIONER 

Man skal være seniorspiller (+18) for at deltage i stævnet. 


Ved stævnet er der plads til op til 48 spillere, og hver spiller tilmelder sig den samme række (Senior Alle) på Bordtennisportalen. Stævneledelsen underinddeler rækkerne i passende størrelser.  


Det tilstræbes at der spilles i 4 lige store rækker Det er spillerens ratingtal ved tilmeldingsfristens udløb, som er afgørende for rækkeindplaceringen.  På den måde sikres så jævnbyrdige kampe som muligt.  I alle rækker spilles der indledende puljespil med 3-5 spillere pr. pulje.  De 2 bedste fra hver pulje går videre til vinder-cup. Øvrige spillere går videre til consolation-cup.

OM HILLERØD FREDAGSGRANDPRIX

Stævnet starter altid kl. 17.30 (indskrivning senest 17.15), hvor puljerne sættes i gang. Efterhånden som puljerne er færdigspillet, kan spillerne gå ned i caféen i Royal Stage og spise dagens ret, som er inkluderet, når du har betalt deltagergebyret. Det er altid hyggeligt, for deltagerne bliver hurtigt blandet rundt, og der snakkes bordtennis på kryds og tværs af klubberne og rækkerne.

Efter aftensmaden starter cup-spillet, og alle er med. Der spilles både vinder-cup og consolation-cup. Finalerne spilles ca. kl. 22 - vi har endnu ikke været ude for, at tidsplanen blev skubbet så meget, at fredagsgrandprix blev til lørdagsgrandprix.

LINK

https://www.hgibordtennis.dk/klub/hgi-bordtennis/sider/hillerod-fredagscup

To dages Bordtennislejr for alle i efterårsferien
29. september 2022, 21.11

 

Så er cheftræner Ola Lindberg og Peter Svenningsen igen klar til at tage imod tilmeldinger til bordtennislejr i efterårsferien for alle spillere i klubben, denne gang i dagene 19. & 20. oktober.  
Andre Nordsjællandske klubbers spillere er også meget velkomne. Det bliver to dage med en masse bordtennis, aktiviteter, hygge og socialt samvær.  

PROGRAM

Onsdag d. 19. oktober:

Velkomst og 1. træningspas 09.30 – 11.30

Pause 11.30 – 13.00

2. træningspas og aktiviteter 13.00 – 16.00

Sociale aktiviteter og fælles spisning 16.00 – 18.00

 

Torsdag d. 20. oktober:

1. træningspas 09.30 – 11.30

Pause 11.30 – 13.00

2. træningspas 13.00 – 16.00

HVOR: Hillerød GI Bordtennisklubs egen hal i Royal Stage

TRÆNERE: Cheftræner Ola Lindberg & Peter Svenningsen 

PRAKTISK: Frokost bedes du selv medbringe, men klubben byder på frugt og saft i pauserne

PRIS: Pris for deltagelse er 450,- kr. som inkluderer fælles aftensmad onsdag

TILMELDING/BETALING
Tilmelding senest den søndag den 16. oktober
....til Peter Svenningsen ved at indbetale lejrgebyret til MobilePay nr. 31321849/Peter Svenningsen. 
Husk ved indbetaling at skrive ‘Betaling for lejr/spillers navn’.   

SPØRGSMÅL: 
Evt. spørgsmål kan rettes til Peter Svenningsen eller Ola Lindberg 

Peter: Mail: petersvenningsen0@gmail.com eller mobil 31321849 

Ola: Mail: olalindb@gmail.com        

 

HAR DU FÅET TILMELDT DIG TIL KLUBTUREN?
27. september 2022, 10.24

 

Sidste frist for tilmelding til Hillerød GI Bordtennisklubs hyggelige og sociale Klubtur for ALLE vore spillere nærmer sig med hastige skridt! 
Og du skal da med til Aarhus Open sammen med dine klubkammerater, skal du ikke?
I så fald så læs videre herunder, og tilmeld dig mens du husker det.

 
Vores traditionsrige tur er et af sæsonens sociale højdepunkter, hvor du får mulighed for at blive rystet godt sammen med dine klubkammerater, unge som ældre, nybegyndere som øvede, samtidig med at vi får spillet en masse god bordtennis. 

 
HVORNÅR  
Turen afvikles fra fredag eftermiddag d. 14. oktober til søndag d. 16. oktober til Brabrandhallerne i Aarhus, en klubtur for både ungdomsspillere, seniorspillere, elitespillere & motionister.  
 
 

TRÆNERE/LEDERE 
Træner teamet forventes at bestå af trekløveret Ola Lindberg, Mads Britze og Peter Svenningsen, der forhåbentlig alle er med på turen og ansvarlige for spillerne weekenden igennem. Der er også tradition for, at ældre og mere rutinerede klubtursdeltagere hjælper de nye og yngre på vej, så alle føler sig godt tilpas under hele turen. 
 
LINKS : 
 
STÆVNEINVITATION  
STÆVNETILMELDING (Der opfordres til hurtigst mulig tilmelding senest 7/10-22). 
EXCEL ARK MED DELTAGERE OG ALLE LINKS   
 
 
 

 

OVERNATNING/FORPLEJNING/PRIS 
Igen i år skal vi overnatte i Bordtennisexperternes (BTEX) lokaler, Tomsagervej 15, 8230 Aarhus, 
hvor alle spillere/trænere/coaches/forældre bedes overnatte.  
Ønskes overnatning andet steds, sørger man selv for dette. 
 
Overnatning & forplejning ekskl. aftensmad fredag og søndag koster kun 300 kroner - hertil skal du regne med udgift til evt. aftensmad fredag og søndag, lommepenge, samt afregning til den chauffør der lægger bil til. 

 
Prisen inkluderer:  

 • Overnatning i BTEX lokaler inkl. morgenmad 
 • Frokost lørdag og søndag i hallen i form af smør selv (klubben arrangerer en Hillerød GI Bordtennis lejr i hallen) 
 • Aftensmad lørdag i BTEX lokaler (løbende som spillerne kommer retur fra hallen) 
 • Mellemmåltider (frugt, myslibarer og lign.) 
   
   

 Følgende skal du selv sørge for:  

 • Tilmelding og betaling til de ønskede rækker via Bordtennisportalen (ved tvivl spørg din træner) 
 • Tilmelding til klubturen med oplysning om spiller navn, deltagende forældre, og om I vil kunne stå til rådighed med bil som chauffører. 
 • Betale for transport til chauffør 
 • Liggeunderlag/madras, sovepose/dyne, hovedpude, tøj, sko, bat, bordtennistøj m.v. (pak gerne så småt som muligt, så der er plads i bilerne). 
 • Selv sørge for aftensmad eller medbringe madpakke til fredag, og selv sørge for aftensmad søndag (for dem der spiller i Blok 4) – mad kan købes i Brabrand hallernes cafeteria. 
   

 

 
FORÆLDRER/CHAUFFØRER   

Vi håber, at nogle forældre har lyst til at deltage i turen, være behjælpelig med kørsel til og fra Aarhus, og ligeledes mellem overnatningssted og hal. 
Meld dig meget gerne, det er vigtigt og essentielt for turens endelige afvikling! 
 
Hver chauffør aftaler pris og afgangstider med sine passagerer. Der afregnes direkte pr. vej med ”chaufføren”, da prisen afhænger af, om man kører over broen eller tager med færge, samt hvor mange man er i bilen!  
Vi henstiller til, at der afregnes kontant ved turens start af hensyn til alle parter.  

 
Efter tilmeldingen vil klubben være behjælpelig med koordinering af transport af deltagerne i forældrenes biler, husk at angive hvor mange passagerer I kan have med samt hvis I allerede på tilmeldingstidspunktet ved hvem I kører sammen med.  
 

 

 
TILMELDING/BETALING TIL KLUBTUREN  

Tilmelding Kasperlophaven@hotmail.com og betaling (kr. 300,-) til Kasper Lophaven (MobilePay 20429343)  

 
SIDSTE TILMELDINGSFRIST TIL KLUBTUREN ER MANDAG DEN 3. OKTOBER 2022.  
 
I tilmeldingsmail oplyses:  
 
- Navn på spiller(e) og evt. deltagende forældre der ønsker at tilmelde sig til fælles klubtursovernatning og -forplejning 
- Om du vil kunne stille dig til rådighed som chauffør, samt hvor mange ud over dine tilmeldte der så vil kunne blive plads til i din bil. 
 
SPØRGSMÅL 
Spørgsmål omkring stævnetilmeldingen bedes rettet til din træner, mens du er velkommen med spørgsmål omkring selve deltagelsen i klubturen til Kasper via ovennævnte mail. 
 

VI HÅBER AT SÅ MANGE SOM MULIGT HAR LYST TIL AT DELTAGE I DENNE HYGGELIGE KLUBTUR MED VÆGT PÅ DET SOCIALE. 
 
BORDTENNISEXPERTERNE 
Der vil i Aarhus være god mulighed for at få opgraderet dit bordtennisudstyr hos BTEX 
 
 

 

Billederne i klubnyheden her er fra sidste års super hyggelige klubtur til Aarhus, hvor vi også havde fornøjelsen af at have Slangerup Bordtennisklub deltagere (med tidligere Hillerød spiller Peter Harslund i spidsen) med i HGI-lejren.  
Slangerup er naturligvis inviteret med igen i år. 
 
 

 

 
 
På ungdomsudvalgets vegne  

 
 
 
Kasper Lophaven /Louis de Voss 

Hyggeligt Ama’r Open stævne
24. september 2022, 21.33

13 Hillerød GI Bordtennisklub spillere havde taget udfordringen op i weekenden 17. - 18. september hvor Amager Bordtennisklub havde inviteret til stævne. 
 
Der blev hygget og heppet i Amagerhallen både lørdag og søndag, og som altid blev det da også til præmier til flere Hillerød spillere.  
 
Denne gang var det også herligt at se at flere af klubbens helt nye spillere spillede med idet både Vilas og Sander Derkx, som netop er skiftet fra Helsingør, deltog søndag morgen. 
 
Unge Nurudin Shah gav den gas i Ungdom 1, hvor han kun satte ét sæt til inden semifinalen, hvor hjemmebanefavoritten, August Kryukov Jespersen (Amager) blev for stor en mundfuld, men en fremragende 3. plads til Nurudin. 


 
I Ungdom 3 kæmpede Alexander Gammelbo bravt og vandt flere sæt, men nåede desværre ikke videre fra puljespillet. Desværre var der ikke et B-slutspil i Alexanders række. 
Salahudin Shah og Mikkel Holm nåede her til 1/8-del finalerne. 
 
Salahudin fik til gengæld en flot 3. plads i Ungdom 2, hvor Marcus Teubner havde et spændende opgør i B-slutspillet, hvor han vandt første sæt, og senere vandt 4. sæt 11-2, men desværre ikke fik hevet 5. og afgørende sæt, som kunne have sikret ham en semifinale, hjem. Nurudin nåede her ¼-finalen i B-slutspillet. 

 

Hos seniorerne blev Jesper Møller nr. 3 i Åben 1, kun besejret af den senere vinder af rækken, Patrick Stobberup (Amager), mens Thomas Hjermind Jensen måtte forlade rækken i ¼-finalen. Anders Quistgaard-Leth nåede denne gang ikke videre fra en stærk pulje.
 

 
I Herre Kl. 6 deltog Ole Nørgaard, Hans Laursen og Michael Kastberg som alle gav den gas.  
Desværre nåede kun Ole videre til ¼-finalen hvor han blev overvundet af tidligere Hillerød spiller, og senere vinder af rækken, Rikke Christiansen (Dalby). 


 

Hans spillede sig til gengæld til en fin 3. plads i Herre Kl. 7 som blev spillet som en alle-mod-alle pulje. 


 
Se alle RESULTATER fra Ama’r Open HER. 
 
KOMMENDE STÆVNER OG KLUBTUR 


Vi håber at gense jer alle, og alle andre unge som ældre Hillerødspillere, når Hillerød GI Bordtennisklub drager på social og hyggelig klubtur til Aarhus i dagene 14. - 16. oktober - læs meget mere om hvordan du hurtigst muligt tilmelder dig
HER. 
 
Vil du nå at få pudset kampformen lidt af inden klubturen kan du tage et kig på Egedals Efterårsstævne som afvikles i weekenden 8. - 9. oktober. 
 
Du finder som altid alle relevante stævnemuligheder på Hillerød GI Bordtennisklubs stævneside HER. 
 
 
 
AF: Louis de Voss 
 
 
 
 

KOM MED PÅ HYGGELIG BORDTENNIS KLUBTUR
9. september 2022, 21.46

 

Vi håber, at du har lyst til at tilmelde dig til Hillerød GI Bordtennisklubs hyggelige og sociale Klubtur for ALLE vore spillere, til SISU-stævnet i Aarhus. 


Vores traditionsrige tur er et af sæsonens sociale højdepunkter, hvor du får mulighed for at blive rystet godt sammen med dine klubkammerater, unge som ældre, nybegyndere som øvede, samtidig med at vi får spillet en masse god bordtennis. 


HVORNÅR
 
Turen afvikles fra fredag eftermiddag d. 14. oktober til søndag d. 16. oktober til Brabrandhallerne i Aarhus, en klubtur for både ungdomsspillere, seniorspillere, elitespillere & motionister.  

TRÆNERE/LEDERE 
Træner teamet forventes at bestå af trekløveret Ola Lindberg, Mads Britze og Peter Svenningsen, der forhåbentlig alle er med på turen og ansvarlige for spillerne weekenden igennem. Der er også tradition for, at ældre og mere rutinerede klubtursdeltagere hjælper de nye og yngre på vej, så alle føler sig godt tilpas under hele turen. 
 
LINKS :

STÆVNEINVITATION  
STÆVNETILMELDING (Der opfordres til hurtigst mulig tilmelding, og senest 7/10-22). 
EXCEL ARK MED DELTAGERE OG ALLE LINKS
 
 
 

 
OVERNATNING/FORPLEJNING/PRIS
Igen i år skal vi overnatte i Bordtennisexperternes (BTEX) lokaler, Tomsagervej 15, 8230 Aarhus,
hvor alle spillere/trænere/coaches/forældre bedes overnatte.
 
Ønskes overnatning andet steds, sørger man selv for dette. 
 
Overnatning & forplejning ekskl. aftensmad fredag og søndag koster kun 300 kroner - hertil skal du regne med udgift til evt. aftensmad fredag og søndag, lommepenge, samt afregning til den chauffør der lægger bil til. 


Prisen inkluderer:
 

 • Overnatning i BTEX lokaler inkl. morgenmad 
 • Frokost lørdag og søndag i hallen i form af smør selv (klubben arrangerer en Hillerød GI Bordtennis lejr i hallen) 
 • Aftensmad lørdag i BTEX lokaler (løbende som spillerne kommer retur fra hallen) 
 • Mellemmåltider (frugt, myslibarer og lign.) 

 Følgende skal du selv sørge for: 

 • Tilmelding og betaling til de ønskede rækker via Bordtennisportalen (ved tvivl spørg din træner) 
 • Tilmelding til klubturen med oplysning om spiller navn, deltagende forældre, og om I vil kunne stå til rådighed med bil som chauffører. 
 • Betale for transport til chauffør 
 • Liggeunderlag/madras, sovepose/dyne, hovedpude, tøj, sko, bat, bordtennistøj m.v. (pak gerne så småt som muligt, så der er plads i bilerne). 
 • Selv sørge for aftensmad eller medbringe madpakke til fredag, og selv sørge for aftensmad søndag (for dem der spiller i Blok 4) – mad kan købes i Brabrand hallernes cafeteria. 
   

 
FORÆLDRER/CHAUFFØRER  

Vi håber, at nogle forældre har lyst til at deltage i turen, være behjælpelig med kørsel til og fra Aarhus, og ligeledes mellem overnatningssted og hal. 
Meld dig meget gerne, det er vigtigt og essentielt for turens endelige afvikling! 
 
Hver chauffør aftaler pris og afgangstider med sine passagerer. Der afregnes direkte pr. vej med ”chaufføren”, da prisen afhænger af, om man kører over broen eller tager med færge, samt hvor mange man er i bilen!  
Vi henstiller til, at der afregnes kontant ved turens start af hensyn til alle parter.  


Efter tilmeldingen vil klubben være behjælpelig med koordinering af transport af deltagerne i forældrenes biler, husk at angive hvor mange passagerer I kan have med samt hvis I allerede på tilmeldingstidspunktet ved hvem I kører sammen med.
 
 

 
TILMELDING/BETALING TIL KLUBTUREN 

Tilmelding Kasperlophaven@hotmail.com og betaling (kr. 300,-) til Kasper Lophaven (MobilePay 20429343)  


SIDSTE TILMELDINGSFRIST TIL KLUBTUREN ER MANDAG DEN 3. OKTOBER 2022.
 
 
I tilmeldingsmail oplyses: 
 
- Navn på spiller(e) og evt. deltagende forældre der ønsker at tilmelde sig til fælles klubtursovernatning og -forplejning 
- Om du vil kunne stille dig til rådighed som chauffør, samt hvor mange ud over dine tilmeldte der så vil kunne blive plads til i din bil. 
 
SPØRGSMÅL 
Spørgsmål omkring stævnetilmeldingen bedes rettet til din træner, mens du er velkommen med spørgsmål omkring selve deltagelsen i klubturen til Kasper via ovennævnte mail. 
 

VI HÅBER AT SÅ MANGE SOM MULIGT HAR LYST TIL AT DELTAGE I DENNE HYGGELIGE KLUBTUR MED VÆGT PÅ DET SOCIALE. 
 
BORDTENNISEXPERTERNE
Der vil i Aarhus være god mulighed for at få opgraderet dit bordtennisudstyr hos
BTEX 

 
 

Billederne i klubnyheden her er fra sidste års super hyggelige klubtur til Aarhus, hvor vi også havde fornøjelsen af at have Slangerup Bordtennisklub deltagere (med tidligere Hillerød spiller Peter Harslund i spidsen) med i HGI-lejren.  
De vil naturligvis blive inviteret med igen i år. 
 

 
 
På ungdomsudvalgets vegne  

 
 
 
Kasper Lophaven /Louis de Voss 

 

 

Stævnesæsonen er kommet godt i gang
5. september 2022, 22.17

Hillerød GI Bordtennisklub har været repræsenteret i både Vestegnens og Hvidovres stævner, hvor spillerne har hygget sig, og fået spillet en masse gode kampe. 

 
Senest havde klubben 5 spillere afsted til Hvidovres DMA cup i den forgangne weekend, og 11 spillere på Vestegnen i den sidste weekend i august.

OG GLÆD JER - INDEN LÆNGE INVITERES DER TIL HILLERØD GI BORDTENNISKLUBS TRADITIONSRIGE KLUBTUR TIL AARHUS OPEN I WEEKENDEN 14. -16. OKTOBER.
 
HGI Placeringer i Hvidovre: 
 
Af særlige præstationer bør her nævnes at Marcus Ahrenholt Jensen stillede op i den svære voksenrække Senior kl. 1 hvor han i en svingende puljekamp mod Lukas Godsk Fallesen (Hvidovre Bordtennis) viste klasse og mentalt overskud i de sidste to sæt i kampen som endte med cifrene 7/11,11/8,8/11,14/12,16/14 - stærkt Marcus. 


Også Mikkel Holm brillerede med en 3. plads i den ældre Junior D række hvor han bl.a. i kvartfinalen vandt fornemt i 3 sæt. 
 
JUNIOR D 
Mikkel Holm nr. 3 
 
DRENGE C 
Mikkel Holm nr. 5  
Alexander Gammelbo nr. 5 (B-slutspil) 
Marcus Teubner nr. 9 (B-slutspil) 
 
DRENGE D: 
Alexander Gammelbo nr. 2 (B-slutspil) 
Marcus Teubner nr. 9 (B-slutspil) 


HGI Placeringer i Vestegnens Startstævne: 
 
På Vestegnen må Jesper Jerslunds indsats nævnes da han efter ikke at være gået videre hovedturneringen, gav den max gas, og viste klassen ved at vinde B-slutspillet i fornem stil i finalen mod John Kjærlund (Fredensborg) 7/11,11/6,11/9,11/8. 
Også Marcus A Jensens finalesejr i B-slutspillet i Ungdom 4 over Nikolaj Wirk (Brøndby BC) med cifrene 11/4,11/7,11/8 var fornem. Nikolaj Wirk kom lige fra en semifinale hvor han var blevet presset maksimalt af Hillerøds egen Nicolaj Cheng (14/16,11/6,9/11,11/8,12/10). 

Det var fantastisk at se hvordan spillerne i bedste klubånd bakkede op om Marcus, herligt!

 
HERRE KL.5 
Jesper Jerslund VINDER (B-slutspil) 
 
UNGDOM A 
Mikkel Holm nr. 5  
Alexander Gammelbo nr. 9 (B-slutspil) 
Marcus Teubner nr. 9 (B-slutspil) 
 
UNGDOM 4 
Marcus A Jensen nr. 1 (B-slutspil) 
Nicolaj Cheng nr. 4 
 
UNGDOM 5 
Salahudin Shah nr. 5 
Nurudin Shah nr. 1 (B-slutspil) 
 
UNGDOM 6 
Mikkel Holm nr. 3 (B-slutspil) 
Ruben R Knudsen nr. 9 (B-slutspil) 
 
UNGDOM 7 
Nicolaj Cheng nr. 5 


 
UNGDOM A 
Nurudin Shah nr. 3 
 
UNGDOM B 
Salahudin Shah nr. 1 (B-slutspil) 
Marcus Teubner nr. 5 (B-slutspil) 
Julius Leoni nr. 9 (B-slutspil) 
 
UNGDOM D 
Nicolaj Cheng nr. 3 (B-slutspil) 
 
UNGDOM E 
Nurudin Shah nr. 2 

UNGDOM F 
Salahudin Shah nr. 5 
Marcus Teubner nr. 5 (B-slutspil) 
Julius Leoni nr. 5 (B-slutspil) 
Ruben R Knudsen nr. 9 (B-slutspil) 
 
UNGDOM ALLE 
Nicolaj Cheng nr. 2 (B-slutspil) 


 
ÅBEN 1 – DOUBLE 
Marcus & Mathias Jensen nr. 5 
 
ÅBEN 2 – DOUBLE 
Julius Leoni & Ruben Knudsen nr. 5 
Mikkel Holm & Emil Thais Christesen (Allerød) nr. 9 
 
ÅBEN B – DOUBLE 
Julius Leoni & Ruben Knudsen nr. 9 

En stor tak skal lyde til jer der sender os billeder og resultater som muliggør denne form for klubnyheder. 
Til de fleste stævner oprettes en Facebook-tråd hvori vi bliver meget glade for tilbagemeldinger/fotos i kommentarfeltet - på forhånd tusind tak!

Se alle RESULTATER fra VESTEGNEN
Se alle RESULTATER fra HVIDOVRE

HUSK at du finder alle kommende stævner, og oplysninger om hvordan du tilmelder dig, på vores STÆVNESIDE
hvor det næste breddestævne for alle typer spillere er AMA'R OPEN (tilmeldingsfrist 11/9-22).

OG GLEM ENDELIG IKKE AT SÆTTE 1. OKTOBER AF TIL HILLERØD GI BORDTENNISKLUBS STORE 60 ÅRS JUBILÆUMSFEJRING!

....SAMT KLUBBENS TRADITIONSRIGE SOCIALE OG SUPER HYGGELIGE AARHUS OPEN KLUBTUR FOR ALLE (nye som rutinerede, unge som ældre) HILLERØD SPILLERE I DAGENE 14. - 16. OKTOBER (klubturinvitation er lige på trapperne).
AF: Louis de Voss.

​Masser af stævnemuligheder - Tilmeld NU
24. august 2022, 09.03


Det er vigtigt at få kampformen på plads her fra sæsonstart hvor Hillerød GI Bordtennisklub har lagt godt ud i seniorstævnet
MixMATCH, og i den kommende tid byder på mange muligheder for såvel ungdom, seniorer og veteraner på alle niveauer.
 
 
Tilmeldingen er åben til flere stævner, så tag et kig nedenfor og på klubbens Stævneside, og tilmeld dig allerede nu til festlige og lærerige timer ude i hallerne. #BordtennisErSjovt 
 

MixMATCH
 2022
 
Men først lidt succeshistorie fra MixMATCH seniorstævnet i Helsingør hvor en del af vore spillere var i kamp med efterfølgende bordtennishygge til ‘afterparty’. 
  
Række 1: Blev stærkt vundet af Team Toelhøj (Pia Toelhøj, Karsten Haumann og Jan Søndergaard) 


Række 2: Team Niloufar (Niloufar Komjani, Niels Reuther og Henrik Brammer) brillerede med en fornem 2. plads. I rækken deltog også Team Henriette (Henriette Schönemann-Paul, Thomas Hjermind Jensen og Anders Gilberg). 


I Række 5 deltog Team Stine (Stine Krogsøe, Mark Zebitz og Bjarne B. Christensen). 
 
Selvom man ikke deltager som spiller i MixMATCH er man altid velkommen i det sociale fællesskab til festen, som bl.a. Lone Simonsen og Lene Hjermind Jensen også mødte op og deltog i.

Se hele resultatlisten fra MixMATCH 2022 HER


 
KOMMENDE STÆVNER 
 
Tag et kig på klubbens Stævneside hvor du altid finder aktuelle stævner, og masser af info om hvordan du tilmelder dig. 
Husk at du skal have spiller LICENS for at kunne tilmelde dig. Licensen er en del af kontingentet så tjek på din spillerprofil på Bordtennisportalen om der er indløst licens for dig (ofte venter vi med at indløse licens indtil vi ved om du har planer om at spille stævner i indeværende sæson). 
Har du IKKE licens og har planer om stævnetilmelding bedes du i god tid sende en mail til Lone Simonsen med fulde navn, spiller-ID og fødselsdato. 
 
Under HGI TILMELDTE ved de enkelte stævner finder du et Excel ark med klubbens øvrige tilmeldte spillere som bl.a. kan benyttes til at arrangere samkørsel, og så I ved hvem I kan finde sammen med i en HGI-lejr i hallerne.  
I arket finder du også links til Invitation, samt info om spillested, sidste frist for tilmelding og meget andet. 
 
GLÆD DIG OGSÅ, OG SÆT DATOEN AF ALLEREDE NU, TIL SÆSONENS TRADITIONSRIGE KLUBTUR TIL AARHUS FOR ALLE KLUBBENS SPILLERE/FORÆLDRE. 

ER DU HELT NY UNGDOMSSPILLER I KLUBBEN ELLER KOM DU TIL I SIDSTE SÆSON, SÅ ER KLUBFESTIVALEN HELT SIKKERT OGSÅ NOGET FOR DIG! Klubfestivalen i september er årets store fest for børn og unge. Der vil være spil, leg, udfordringer og hygge. Børnene kan bl.a. prøve bordtennis, e-bordtennis (virtual reality), SUKIRU-lege, kæmpeborde, ping pong, robotter, holddyster, overnatninger m.m. - TILMELD senest 31. august til rabatpris!

Klubbens opslagstavle bugner lige nu af invitationer, så tag et kig når du er i hallen, eller klik dig videre nedenfor i oversigten fra Stævnesiden.


27. - 28. august Vestegnens Stævne (ALLE) 
HGI TILMELDTE 
 
27. - 28. august Skurup Sparbank Loopen - Skåne (Ungdom-/Seniorspillere - ikke elite) 
 
2. - 4. september Sweden Tour Halmstad Masters (Elite) 
 
3. - 4. september Hvidovre DMA Cup (ALLE) 
HGI TILMELDTE 
 
10. - 11. september Kristianstad Open - Skåne 
(Ungdom-/Seniorspillere - ikke elite) 
 
17. - 18. september Ama'r Open (ALLE) 
HGI TILMELDTE
 
24. september Lolland-Falster Open (Alle) Nykøbing F 
 
24. - 25. september KLUBFESTIVAL Roskilde 
 
30. september-2. oktober Sweden Tour Rekordspelen Helsingborg (Elite) 
 
8. - 9.  oktober Egedal Stævne 
 
15. - 16. oktober SISU Aarhus (KLUBTUR) 

Selv de yngste deltagere i vores traditionsrige Aarhus KLUBTUR i oktober stortrives, og får hurtigt overblikket over de mange baner.
Vi glæder os til inden længe at kunne invitere DIG med, og håber meget at du vil være en del af Hillerød GI's sociale klubtur 2022.


AF: Louis de Voss.

Kom med på fælles ungdomslejr i Allerød
3. august 2022, 21.42


I samarbejde med Allerød Bordtennisklub og Team Egedal, afholder Hillerød GI Bordtennisklub U-21 Boot Camp for øvede spillere fra 13 til 21 år i Allerød med bl.a. Peter Svenningsen som træner.

Dato for lejren er lørdag d. 20/8 og søndag d. 21/8 i Allerød og målgruppen er umiddelbart øvede spillere fra 13 til 21 år med min. 3 års træning samt erfaring fra holdturnering (ca. >1100 ratingpoint). Der er plads til højst 20 spillere.

Træningen har fokus på opbygning af styrke og stabilitet gennem både teknisk og fysisk træning. Der vil også være konkurrencer. Alle spillere i målgruppen uanset klub kan deltage.


Læs mere om Boot Camp'en, program, tilmeldingsfrist, pris m.v. via filen herunder, samt hos BTDK HER....
....og tag derefter en snak med Peter om ikke det er noget som du absolut bør deltage i.

U21 Boot Camp 2022
AF: Louis de Voss

SPÆNDENDE STÆVNESÆSON VENTER
30. juli 2022, 20.16

Klubbens opslagstavle, og ikke mindst hjemmesidens stævneside, er godt fyldt op med sæsonens første stævner, så gør endelig battet klar og begynd at tilmelde dig.

Bordtennissæsonen nærmer sig sin opstart rundt omkring i hallerne, og vi kan næsten ikke vente til Hillerød GI Bordtennisklubs spillere igen kan mødes socialt og i kamp, med andre klubbers spillere.

På klubbens opslagstavle finder du aktuelle stævneinvitationer for såvel ungdom som seniorer, bredde og elite.

Du kan også allerede smugkigge på de mange invitationer, og ikke mindst stævnedatoer, på vores STÆVNESIDE.

Benyt endelig chancen for at få datoerne plottet ind i kalenderen og at se om der allerede nu, er stævner der skal tilmeldes til.

20. august er der f.eks. SENIOR MixMATCH i Helsingør, et Holdstævne med efterfølgende fest for 18+, og har du endnu ikke fået tilmeldt dig, er tilmeldingsfristen på mandag den 1. august.
Det forlyder at der er overskud af damespillere i år så er du herrespiller og frisk på at deltage, så kontakt Betina (se invitation)

I løbet af sæsonen vil der som altid blive inviteret til hyggelige og sociale klubture som vi håber at alle Hillerød GI Bordtennisklubspillere vil deltage i. Heriblandt vil vi som altid arrangere en tur til SISU Aarhus i oktober, en traditionsrig tur der altid er et hit.

AF: Louis de Voss.

Sæsonens sidste stævne på Vestegnen
13. juni 2022, 19.14


Weekenden 11. - 12. Juni blev sidste mulighed for langt de fleste af vore spillere for at få spillet nogle gode kampe inden sommerferien, og den udfordring havde flere taget op. 
 
Greve BTK og Brøndby Bordtennisklub havde inviteret til Vestegnens sommerstævne hvor Hillerød GI Bordtennisklub stillede op med Mikkel Holm, Emil Thais Christesen, Marcus Teubner, Alexander Gammelbo, Nicolaj Cheng og Michel Kastberg. 
 
Nicolaj Cheng spillede sig hele vejen til finalen og en sølvmedalje i Ungdom 3 (Rating 1050-1399), en kamp hvor Viggo Bork (Amager) vandt i 4 sæt. I B-finalen i Ungdom C vandt Nicolaj til gengæld sikkert over selvsamme Viggo og kunne gå sejrrigt fra rækken. 
 
Marcus Teubner spillede sig flot videre fra puljen i Ungdom A og endte i kvartfinalen, hvor overmanden blev den senere vinder af rækken, svenske Loke Ivarsson (IFK Klagshamn). I Ungdom E nåede Marcus helt til semifinalen, hvor det blev til et femsæts nederlag, også denne gang til en senere rækkevinder, Teo Engel (Københavns BTK). 
 
Salahudin Shah spillede sig også fornemt videre til A-slutspillet, for hans vedkommende i Ungdom B, hvor endestationen blev en fin 1/8-finale. Salahudin nåede i puljen at vise mentalt overskud ved i kampen om puljespillets 2. el. 3. plads, at vinde den meget tætte kamp (11/9,13/11,9/11,8/11,13/11) - stærkt! 
 
I B-slutspillet i Ungdom 5 viste Salahudin klassen ved at vinde finalen mod Sebastian Kassentoft Baudier (Team Egedal) i tre sæt. 
 Både Mikkel Holm og Emil Thais Christesen nåede semifinalerne i Ungdom 6’s B-slutspil, hvor kun enkelte bolde i 5. sæt i begges kampe, skilte dem fra en finaleplads mod hinanden. De to unge mænds double fungerede dog ikke perfekt denne gang så ikke de helt store
resultater at berette om her.
 

 

 

Alexander Gammelbo klarede sig også rigtigt fint i B-slutspillet i Ungdom B, hvor han spillede sig hele vejen igennem slutspillet til finalen, hvor han dog måtte strække bat til hjemmebanefavoritten Reda El-Madani (Brøndby BC). 
 
Michael Kastberg var vores eneste seniorspiller under stævnet, og Michael spillede sig videre til kvartfinalen. Her mødte han desværre allerede den senere vinder af Herre Klasse 6, Emil Ringgård (B77).  
 
Nurudin Shah var også tilmeldt men måtte desværre melde afbud i dagene op til stævnet med en ærgerlig underarmsfraktur, og dermed en arm i gips – rigtig god bedring, vi satser på at se dig tilbage i hallerne i løbet af sommeren. 
 
Desværre har vi kun modtaget billeder til denne klubnyhed af Emil og Mikkel, hvorfor de dominerer artiklen.
Skulle I andre ligge inde med billeder fra Vestegnens stævne må I meget gerne sende dem til undertegnede, så får jeg flettet dem ind.
 
 
Se alle RESULTATER fra Vestegnens Sommerstævne HER 


Vi ønsker jer alle tillykke med resultaterne og en rigtig god sommer, hvor du jo lige kan benytte chancen for allerede nu, at få et smugkig på næste sæsons stævnedatoer på Hillerød GI Bordtennisklubs STÆVNESIDE.
 
 
 

AF: Louis de Voss. 

Succesfuld Hillerød Pinse Cup
12. juni 2022, 16.43

 
Hillerød var igen tilbage på landkortet med et stort bordtennis stævne i Royal Stage, hvor alle Hillerød GI Bordtennisklub spillerne stortrivedes i de flotte rammer. 
 
I Pinsen 4. - 6. juni blev Hillerøds nye store bordtennissatsning, Hillerød Pinse Cup, servet i gang med stor succes. Alle gav den gas mod de mange tilrejsende spillere, og 2. Pinsedag fik vi samtidig afholdt første del af kvalifikationsturneringen til DM Senior som afvikles op mod jul. 
 
Hillerød GI Bordtennisklub deltog således med hele 38 spillere hen over Pinsen, og vi glæder os allerede til at tage imod hele bordtennis Danmark næste år, hvor stævnet vil være oplagt til klubture for klubber fra nær og fjern. 

En kæmpe tak skal rettes til alle vores samarbejdspartnere/sponsorer og vores mange frivillige, som muliggør gennemførelsen af denne type events.

Lidt om Hillerød spillernes resultater: 
 
I de helt yngstes række, Puslinge C, havde Hillerød spillerne indtaget B-slutspillet hvor Gustav S Christiansen blev nr. 2, Victor Gilberg nr. 3, og helt unge Nurudin Shah endte lige udenfor podiet på en 5. plads. 

Vigtig coaching for Victor Gilbergs fine fremskridt

 
Hos de lidt ældre ungdomsspillere brillerede Mikkel Holm ved at holde hovedet koldt, og vinde Yngre Drenge C rækken i femte sæt mod Felix Buch Vural (Team Egedal).
Også Emil Thais Christesen spillede sig flot på podiet på en 3. plads, efter at have presset tidligere nævnte Felix ud i en fem-sætter, kun få bolde fra en ren Hillerød finale. Emil havde forinden spillet sig igennem puljen uden at sætte set til.
 

Mikkel Holm og Emil Thais Christesen


 
I Yngre Drenge D spillede Alexander Gammelbo sig i A-slutspillet hvor han dog måtte strække bat da hen allerede i ¼ - finalen mødte den senere vinder af rækken Silas Bennike Herzog (Virum), som Alexander dog tog sæt fra. 
I rækkens B-slutspil spillede både Marcus Teubner og Salahudin Shah sig på podiet med ved henholdsvis at blive nr. 2 og nr. 3. Victor Gilberg og Nurudin Shah nåede her ¼-finalerne. 

Familien Shah hyggede mellem kampene


 
Nicolaj Cheng havde en spændende semifinale i Drenge B hvor han desværre i ombolde (11/8,6/11,9/11,11/7,13/11) måtte se sig slået af svenske Jacob Andræ (Malmø IF). En flot 3. plads i den svære række til Nicolaj. 

Nicolaj Cheng og Mikkel Holm


I Drenge C spillede selvsamme Nicolaj Cheng sig til en flot finalesejr over  
Aslan Milberg (Greve), og kunne derefter stille sig øverst på podiet sammen med Mikkel Holm som indtog tredjepladsen. I samme række nåede Emil Thais Christesen ¼-finalen hvor han pressede Nicolaj godt. 
 
Lige så flot vandt Ruben R Knudsen Drenge D rækken uden af have tabt en kamp gennem pulje og slutspil. 

Der var plads til kammeratlig hygge efter at både Nicolaj og Ruben havde vundet deres rækker


 
Albert Wolfsberg var flyvende i Junior A rækken hvor han sikkert vandt finalen mod 
Valdemar Vejlgaard (Roskilde) - (4/11,11/6,11/4,11/6). Efter en meget svingende fem sæts finale i U21A spillede Albert sig til en 2. plads her. 
I den åbne Ungdoms række endte Albert også som sejrherre, med en lige så flot 2. plads til klub og træningskammerat William F Beck. 

Magnus Lophaven

 
I Junior B spillede Magnus Lophaven sig til en fin 2. plads i A-slutspillet mens Anton Seerup indtog samme plads på podiet i B-slutspillet hvor Mikkel Wilken tog sig af 3. pladsen. Mikkel vandt til gengæld stærkt Junior C rækken. 
 
Magnus og Anton indtog også podiet i U21B hvor Magnus tog sig af sejren i A-slutspillet, og Anton blev nr. 2 i B-slutspillet hvor han i finalen mødte storspillende Rasmus Sørensen (Helsingør) som også træner med i Hillerød. Magnus viste sig igen mentalt stærk i A-slutspillet, og vandt både semi- og finale i fem sæt. 
 

Anton Seerup og Rasmus SørensenI den Åbne B Ungdomsrække gav lodtrækningen de to gode venner Magnus og Anton en god kamp mod hinanden i semifinalen som faldt ud til Magnus fordel. I kvartfinalen havde Anton også mødt en klubkammerat idet han her mødte Mikkel Wilken. Rækken endte således med en fornem sejr til Magnus, en 3. plads til Anton og en femte plads til Mikkel. 
 
Mikkel brillerede til gengæld ved at vinde den Åbne C ungdomsrække, mens Mathias Wittrock, Nicolaj Cheng og Gustav S Christiansen klarede sig fint i B-slutspillet med kvartfinaler og en 1/8-finale til Gustav. 
 
Også i den åbne D Ungdoms række nåede Nicolaj podiet med en fem sæts finale og 2. plads i B-slutspillet.
 

I Seniorernes bedste række, Senior A, spillede Albert igen flot, og endte på en 3. plads kun besejret af den senere vinder Mogens Sonnichsen (Fjordager). 

Dommerbordet med vores store organisator Torsten S Hansen i spidsen sørgede for løbende opdatering af tavlerne
Stævneleder Torsten Sejr Hansen byder velkommen til Pinse Cups Individuelle turnering

 
Damernes A række blev afviklet som en stor pulje hvor Pia Toelhøj klarede sig bedst med en 2. plads mens Chen Yan og Niloufar Komjani spillede sig til henholdsvis 4. og 6. pladserne. 
 
Spænding var der også i Senior B hvor stærke Henrik Brammer vandt rækken, med kometen Anders Gilberg på en fornem 3. plads. 
 
Ud over at styre alle Hillerød GI Bordtennisklubs mange frivillige kræfter, kunne Mark Zebitz naturligvis ikke holde sig fra battet i så fin en turnering. Mark endte i en flot fem sæts 1/8 - finale hvor overmagten desværre blev den senere finalist Brian Stonor Werner (Furesø). 
 
Jesper Jerslund spillede sig med tre sejre videre til Senior ¼-finalen, men blev her også overvundet af en senere finalist, denne gang Jan Britze (Slangerup). 
 
Formand Thomas Hjermind Jensen kunne naturligvis heller ikke lade battet ligge, og spillede sammen med Søren Hamberg med i Veteran rækken.  
Der blev spillet i en alle-mod-alle pulje hvor Thomas sikrede sig sejren uden at afgive sæt, mens Søren endte på 4. pladsen. 

Holdturnering Ungdom B

Sølv: Mikkel Wilken / Nicolaj Cheng

Holdturnering Ungdom C

Guld: Alexander Gammelbo / Valdemar Kragh

Holdturnering Mix A

Guld: Pia Toelhøj / Karsten Haumann


 
Stort tillykke til jer alle med resultaterne, og ikke mindst endnu en kæmpe tak til alle jer frivillige (ingen nævnt ingen glemt), som endnu engang beviste at Team Hillerød er i særklasse, uden jer og vores fremragende samarbejdspartnere/sponsorer, ville et så stort stævne umuligt kunne afvikles! 


 
Se alle resultater fra Hillerød Pinse Cups Individuelle turnering HER 

Se alle resultater fra Holdturneringen i Hillerød Pinse Cup HER

 
Du kan finde en samling af billeder fra Hillerød Pinse Cup HER (linket indeholder et hav af pt uredigerede billeder)


 
DM SENIOR KVALIFIKATION
 

Golden Ticket og sejr til Daniel Simonsen Foto: Bordtennis Danmark


Vi vil da også lige nævne, at Daniel Simonsen vandt kvalifikationsfinalen med 3-2 over Martin Buch.
 

Tillykke med guldbilletter og kval til DM finalespillet til Hillerød GI Bordtennisklubs Daniel Simonsen, samt Buch, Stobberup og Dyekjær, når der spilles om DM medaljer i Roskilde til december. 

Pia Toelhøj spillede sig også til en Golden Ticket Foto: Bordtennis Danmark


 
Også et stort tillykke til Pia Toelhøj som er videre hos Damerne efter at have spillet sig til en ‘Golden Ticket’. 
Pia er i øvrigt netop blevet valgt ind i Bordtennis Danmarks bestyrelse hvilket vi også siger tillykke med!

 
Flere andre Hillerød spillere vil stadig kunne nå at kvalificere sig til DM finalerne, i forbindelse med SISU Aarhus stævnet i oktober, hvortil vi også forventer igen at arrangere endnu en fremragende klubtur. 

Se mere om Senior DM i Invitationen HER 

 
AF: Louis de Voss. 
 
 
 

 

Marcus på podiet i internationalt Ribe Stævne
31. maj 2022, 13.19
Kvickly Cup i Ribe var i år rykket fra januar til maj, hvilket kom til at betyde, at Marcus A Jensen var Hillerød GI Bordtennisklubs eneste deltager.

Danmarks ældste købstad Ribe lagde endnu engang rammen om Kvickly Cup, da Ribe Bordtennisklub inviterede til internationalt stævne i weekenden 28. - 29. maj, med Marcus som eneste HGI deltager.

Til gengæld viste Marcus endnu engang klassen i Drenge A Double ved fornemt at spille sig i finalen, sammen med sin X-makker Markus Jakobsen (Amager). I finalen ventede Marcus' Yngre Drenge makker Malik H B Severinsen (Esbjerg) som i Drenge havde teamet op med Emil Hasselbalch (Virum). Desværre faldt kampen ud til Virum/Esbjerg parrets fordel med 11-8 i femte sæt.
Derved en meget velfortjent 2. plads!

I Yngre Drenge A Double havde Marcus som nævnt teamet op med makker Malik (Esbjerg), hvor parret endte på en 3. plads.
De var dog tæt på finalepladsen da semifinalen endte med tæt marginal og der var spænding til det sidste (8/11,11/6,17/15,5/11,12/10). Svært nederlag at sluge, men fornem placering!


I single klarede Marcus sig også flot med en 5. plads i den højere Drenge A række, og en 9. plads hos de endnu ældre i U21B.

Stort tillykke til Marcus med placeringerne!

Se alle resultater fra Kvickly Cup Ribe HER.

Næste sæson er Ribe stævnet tilbage som normalt 7. - 8.  januar, og er der opbakning til det, og stemning for det, arrangerer vi en klubtur til det internationelle stævne med masser af tyske deltagere, og god kampe.

HILLERØD PINSE CUP


Vi glæder os til at se alle Hillerød GI Bordtennisklub spillere, unge som ældre, i Royal Stage i Pinsen 4. - 6. juni.

Der er stadig ledige eftertilmeldingspladser i flere rækker, så har du ikke fået tilmeldt dig endnu, men vil spille med så send en mail til Torsten på 2rsten@gmail.com

Har du tid og lyst til at hjælpe klubben med afviklingen af stævnet i Royal Stage, så skynd dig at skrive til Mark på Markzebitz@gmail.com, al hjælp i kort som længere tid vil blive modtaget med kyshånd.

Se stævneprogram med mere i klubnyheden HER.

Klubbens mange deltagere og alle links kan findes i Excel arket HER.

Se også resten af sæsonens stævner på vores Stævneside HER.
AF: Louis de Voss

 

Hillerød´s junior hold vinder DM Sølv
22. maj 2022, 17.27

Hillerød’s junior hold i landets bedste række vinder DM sølv.
Efter en flot sejr i semi-finalen over OB med 6-2 skulle holdet møde Team Øst i finalen.

Team Øst er et sammensat hold af spillere fra Amager, Hvidovre og Brøndby. De blev fortjent danske mestre, da de vandt 6-0.

Tillykke til Hillerød’s junior spillere der leverede en flot indsats i år.

I semi- og finalen var det Albert Wolfsberg, Kristoffer Rasmussen og William F Beck der spillede.

Meget stor ros til William Beck, som aflyste sin 18 årige fødselsdag om lørdagen og FCK fest i parken om søndagen, for at hjælpe holdet i weekenden til sølv - team work💪

Holdet har udover ovennævnte også være Felippe Matarese, Dominykas Samuolis, Mikkel Wilken og Magnus Lophaven.


Til at støtte holdet i weekenden var trænerene Peter Svenningsen og Ola Lindberg taget med til Odense.

Selvom spillerne var meget skuffet efter finalen, kan de se tilbage på en god, sjov og lærrig weekend.


​Albert Wolfsberg - Fornemt Færøsk Mester
18. maj 2022, 16.55

Albert Wolfsberg deltog med stil i de Færøske Mesterskaber i Torshavn, og kan nu kalde sig Færøernes bedste bordtennisspiller efter tæt finalesejr i seniorrækken. 
 
I weekenden 14. - 15. maj var Hillerød GI Bordtennisklubs Albert Wolfsberg draget til Nordatlanten for at deltage i de Færøske Mesterskaber FM 2022. Det blev uden tvivl en virkelig mindeværdig weekend for vores unge bordtennisspiller. 
 
Albert udtalte efter hjemkomsten: 
 
“Jeg er selv 50% færing da min far er 100% færing, så derfor måtte jeg deltage i de Færøske Mesterskaber. 
Da jeg allerede kender spillerne deroppe, og vidste der var nogle spillere som var gode, valgte jeg at stille op. 
 
Jeg deltog i mange rækker og vandt medaljer, men specielt i seniorrækken var der god modstand. 
Her vandt jeg finalen mod Fróði Fríðason Jensen 11-8 i 7. sæt, og vandt en stor vandrepokal. 
Det var superfedt med god modstand, og at mesterskaberne blev sendt i TV med efterfølgende interview, og stor sponsorinteresse gjorde det til en ekstra fed oplevelse”.
 
 

Albert Wolfsberg - FOTO: Borðtennissamband Føroya

 
 
Med 3 førstepladser, 1 sølv og 1 bronze, og ikke mindst vandrepokalen, kan vi kun give Albert ret, det må have været en fantastisk oplevelse - KÆMPE TILLYKKE ALBERT! 


 
LINK TIL TV FRA SENIORFINALEN mod Fróði Fríðason Jensen (se med fra 1:29:45)

LINK TIL Borðtennissamband Føroya med flere omtaler (på Færøsk)


 

Mixed Double FM 2022 - FOTO: Borðtennissamband Føroya


 

 
 
 
AF: Louis de Voss 
 
 

GULD, SØLV OG BRONZE ved Ungdoms DM
9. maj 2022, 10.01

En herlig weekend i Ribe er netop overstået for vore Hillerød GI Bordtennisklub spillere, og det blev traditionen tro, til rigtigt mange fornemme Danske Mesterskaber og fine medaljer. 
 
Marcus Ahrenholt Jensen, Dominykas Samuolis, Patrick Skarsholm, Albert Wolfsberg, Peter Svenningsen og Kristoffer Rasmussen var sammen med Ola Lindberg, Mathias Jensen og nogle forældre, forventningsfulde draget til Ribe i weekenden 7. - 8. maj. 
 
Forventningerne blev i den grad indfriet med Danske Mesterskaber i de tre ældste singleklasser, samt en lang række mesterskaber og øvrige medaljer til Hillerøds spillere. 
 
SAMTLIGE Hillerød GI Bordtennisklubs deltagende spillere indtog podiet i denne fantastiske weekend - imponerende! 
 
MEDALJE OVERSIGT

YNGRE DRENGE: 
Marcus A Jensen – DANMARKSMESTER i Double (med Villads Rosenberg Bergholt/Hvidovre), SØLV i Mixdouble (med Stella Rosenmeier/Amager) samt BRONZE i Single 


DRENGE:
Dominykas Samuolis – DANMARKSMESTER i Single, DANMARKSMESTER i Double (med Johan Engberg Havsteen/Amager) 

 
JUNIOR:
Patrick Skarsholm – DANMARKSMESTER i Single 
Dominykas Samuolis – BRONZE i Single 
Albert Wolfsberg – BRONZE i Double (med Kristoffer Rasmussen) 
Kristoffer Rasmussen – BRONZE i Double (med Albert Wolfsberg)  
U21:
Patrick Skarsholm – DANMARKSMESTER i Single 
Peter Svenningsen – BRONZE i Single, SØLV i Mixdouble (med Ann-Christine R Christensen/Viby) og GULD i Double (med Bjarke Krog/B75) 

SE OGSÅ VIDEO INTERVIEW MED Bl.A. PATRICK OG DOMINYKAS HER PÅ BTDK'S FACEBOOKSIDE

ET KÆMPE TILLYKKE TIL ALLE VORE UDM MEDALJØRER OG DERES TRÆNERE - STÆRK INDSATS! 
 
En stor tak til alle spillernes opbakkende forældre, uden jer ville præstationer som disse ikke være mulige. 
 
Det sociale var naturligvis også i højsædet så der var også itd til at fejre Kristoffer Rasmussens 18 års fødselsdag på ankomstdagen til Ribe i fredags – STORT TILLYKKE TIL KRISTOFFER! #BordtennisErSjovt 

 

Se alle RESULTATER fra UDM 2022


HILLERØD PINSE CUP 4. - 6. JUNI 2022 
 
Vi håber at kunne gense alle vore Danske Mestre, medaljetagere, samt alle vore øvrige ungdoms- og seniorspillere, når Hillerød GI Bordtennisklub inviterer til Hillerød Pinse Cup i vores egen nye fornemme Royal Stage i Pinsen. Det bliver Årets Stævne for ALLE vore spillere! 
 
Find Invitationer til Hillerød Pinse Cup og sæsonens øvrige sidste stævner på vores Stævneside HER 

DIREKTE TILMELDINGSLINK HILLERØD PINSE CUPLINK TIL KLUBBENS EXCEL ARK MED SAMTLIGE OPLYSNINGER
 

Tilmeld dig også Facebook Begivenheden for Hillerød Pinse Cup HER AF: Louis de Voss 

Ayad Khalib til tops i Hvidovre stævnet
4. maj 2022, 15.00Hillerød GI Bordtennis’ altid aktive Ayad Khalib var i topform og smadrede al modstand på sin vej mod sejr i Hvidovres DMA Cup. Også hos ungdommen var der podieplaceringer.  
 
Det var dejligt at se at flere af vore spillere er helt kampklare op til bl.a. vores egen Pinse Cup om en lille måneds tid, hvor vi glæder os til at se samtlige af klubbens spillere i kamp.  
Læs mere om tilmelding til Hillerød Pinse Cup nederst i denne klubnyhed. 
 
I Herre Klasse 6 spillede Hillerød GI Bordtennis sig til klubbens bedste resultat denne gang, idet Ayad Khalib vandt rækken i fornem stil med lutter sejre. Stort tillykke til Ayad! 
 
Klubbens ungdomspillerne spillede sig også flot på podiet.  
 
I Yngre Drenge C mødtes vore 2 medaljetagere desværre ud fra lodtrækningen i semifinalen hvilket betød, at kun vinderen Mikkel Holm, kunne komme i finalen. Det var dog ikke en nem vej til finalen idet Emil Thais Christesen gav Mikkel kamp til stregen i en spændende 5 sæts semifinale. 


I finalen blev der endnu mere spænding for Mikkel i en kamp der svingede frem og tilbage inden hjemmebanefavoritten Brunon Nowak kunne trække sig sejrrigt ud 11-9 i femte. Mikkel fik dog i den grad presset Brunon helt i gulvet i flere sæt (2/11,11/8,14/12,3/11,11/9). 


 
I Drenge C landede Valdemar Høyer Pedersen lige uden for medaljerækken efter flot at have spillet sig videre fra puljen og i A slutspillet. Her blev den senere finalist Zacharias Al-Moalem (Brøndby BC) dog for stor en mundfuld. 


Weekendens udvalgte resultater: 
 
Herre Klasse 6   
Ayad Khalib – Guld  
Michael Kastberg – 5. plads  
  
Yngre Drenge C  
Mikkel Holm - Sølv  
Emil Thais Christesen – Bronze  
  
Drenge C  
Valdemar Høyer Pedersen – 5. plads  
  
Drenge D   
Mikkel Holm - Bronze   
Emil Thais Christesen – 5. plads  
  
Junior B  
Magnus Lophaven – 5. plads  
Marcus A Jensen – Bronze (B-Slutspil)  

Se alle RESULTATER fra Hvidovre DMA Cup HER HILLERØD PINSE CUP 4. - 6. JUNI 2022 
 
Find Invitationer til Hillerød Pinse Cup og sæsonens øvrige sidste stævner på vores Stævneside HER 
 
DIREKTE TILMELDINGSLINK HILLERØD PINSE CUP 

Tilmeld dig også Facebook Begivenheden for Hillerød Pinse Cup HER
AF: Louis de Voss

Er du mellem 7 og 14 år kan du nu komme og prøve bordtennis GRATIS
26. april 2022, 20.33

Er du imellem 7 og 14 år så har du nu chancen for at prøve at spille bordtennis, og så ovenikøbet helt GRATIS! 
 
Hillerød GI Bordtennisklub har nu helt ekstraordinært åbnet op for, at børn og unge i aldersgruppen 7 – 14 år, kan afprøve sine bordtennisfærdigheder i det vi opfatter som ‘Danmarks Bedste Bordtennisfaciliteter’ i Royal Stage. 
 
Solen skinner udenfor, men der er altid en perfekt temperatur i hallen, hvor du som nævnt kan møde op, og spille med i flere udvalgte træninger – og så er det ganske GRATIS helt frem til sommerferien!  
 
Den chance vil jeg ikke gå glip af, hvad skal jeg gøre? 
 
Mød op med indendørs sko og godt humør - Tilmelding er IKKE nødvendig, og du kan låne et bat. 
Ved ankomst henvender du dig til én af de nedenfor nævnte trænere som hjælper dig i gang. 
 
Tider:  
 
Ungdom begynder træning 7- 14 år (Begge køn) - Mandage og onsdage kl. 17.00-18.30 
(Trænere Mathias, William, Albert og Markus)  
 
Pige træning 7-14 år - Torsdage kl. 17.30-19.00 (Træner – Michelle) 
 
Bordtennishallen finder du på 1. sal lige op ad trappen ved caféen ved hovedindgangen til Royal Stage, Milnersvej 39, 3400 HillerødAf: Thomas Hjermind Jensen / Louis de Voss.

Nu venter den store Pointstævne afslutning
23. marts 2022, 17.40

Sæsonens sidste lokale Pointstævneevent blev spillet søndag, og Hillerød GI Bordtennisklubs pointstævnespillere kan nu se frem mod det store afslutningsstævne ultimo april. 
 
Hillerød stillede med 9 kampklare spillere, da Lillerød Hal 4 søndag den 20. marts lagde borde til sæsonens 6. og sidste Pointstævne Event.  
 
FOR ALLE SOM I SÆSONEN HAR DELTAGET I MINDST ÉT POINTSTÆVNE, VENTER NU DET STORE AFSLUTNINGS STÆVNE I VALBYHALLEN DEN 23. eller 24. APRIL...... LÆS MERE nederst i denne klubnyhed.

 
I alt var 18 spillere mødt op i Allerød 30 min inden start, hvorefter de blev fordelt i to 4-mands- og to 5-mandspuljer. 
 
I hver af puljerne blev der spillet 2 sæt til 11, og vinderne af de enkelte sæt fik et kryds for hvert vundet sæt i de af BTDK udsendte puljeskemaer. Altid engagerede forældre stod for registreringen, mens spillerne selv endnu engang fik øvet sig i at sidde ved 'dommer'-tavlerne 

 
Ifølge sæsonens koncept udråbes der ikke puljevindere, men når den enkelte spiller har deltaget i tre Pointstævne Events uddeles en lille erindringspræmie. 
Således kunne Marcus Krath samt Nurudin og Salahudin Shah, som Hillerød GI Bordtennisklub spillere, denne gang modtage et svedbånd fra Bordtennis Danmark (BTDK). 
 
Kreds 1, bestående af Allerød BTK, Helsingør Bordtennis, Espergærde TTC og naturligvis Hillerød, er således afsluttet på bedste vis. 
 
Der er lavet et registreringsskema over de deltagende spillere ved de enkelte events som kan ses HER. Inden puljespillet stod værtsklubben Allerød, sammen med forældre, endnu engang for en gang god opvarmning.  

Vi vil gerne takke spillere, forældre og ledere fra de fremmødte klubber, for at være med til at sikre, at de enkelte Pointstævne events altid bliver hyggelige, og spillerne trives.  
 
Også en stor tak til Albert Wolfsberg, som også denne gang var Hillerøds repræsentant i hallen, og for hans bidrag med billederne til denne klubnyhed. Alle billeder og videoer fra trænere og forældre er virkelig værdsatte, tak! 


POINTSTÆVNE AFSLUTNING / SUPERWEEKEND  
 
Der er først-til-mølle tilmelding til sæsonens store afslutningsstævne som afvikles i Valbyhallen i weekenden 23.-24. april 2022, hvorfor vi beder dig om hurtigst muligt at tilmelde dig. 
 
For at kunne spille med i finalestævnet, skal du have deltaget i mindst ét pointstævne i sæsonens løb. 
 
DU VÆLGER SELV OM DU VIL SPILLE LØRDAG ELLER SØNDAG (du vælger selv én dag men vi opfordrer stærkt til at vælge LØRDAG idet der her sideløbende vil være Hillerød GI ungdomshold der har sine afsluttende holdkampe i Valbyhallen)


Tilmelding/Betaling (kr. 100,- + gebyr) til det afsluttende stævne i 
Superweekenden er separat, og foretages af spilleren selv via Bordtennisportalen. 

 

LÆS MERE OM AFSLUTNINGSSTÆVNET, OG FÅ LINKS TIL INVITATION OG TILMELDING HER  


HUSK også at der er flere andre stævner du kan deltage i, se hele oversigten på vores Stævneside (Vælg 'Klubben' > 'Stævner på Holdsport hjemmesidenAF: Louis de Voss. 
 

Hillerød PinseCup 4.-6. juni 2022
22. marts 2022, 10.36


FARVEL TIL DANISH INTERNATIONAL - OG GODDAG TIL HILLERØD PINSE CUP

Hillerød GI Bordtennis har valgt at slutte turneringsrækken Danish International, som i 5 år fra 2015-2019 udgjorde en vigtig sæsonafslutning for de dygtigste ungdomsspillere i både Danmark og en række europæiske lande.

Men vi vil fortsat invitere masser af bordtennisspillere til 3 dages bordtennisudfordringer i pinsen.
Fra og med 2022 inviterer vi til Hillerød Pinse Cup.

Nyheder i turneringsformatet
Vi har fastlagt turneringsformatet sådan, at der

 • er plads til både ungdoms- og seniorspillere på alle niveauer
 • er både holdturnering og singlerækker.
 • er rækker både med og uden rating.
 • er et fedt tilbud til MIX-konstellationer.
 • er perfekte rammer i Royal Stage - oplagt til sæsonens sidste klubtur.
 • seniorerne kan se frem til et brag af en fest lørdag aften.


Download stævneinvitationen

Se meget mere om alt dette i stævneinvitationen, som du kan downloade her:
Invitation til Hillerød PinseCup 2022.pdf

Næstsidste Pointstævne Event afviklet
27. februar 2022, 18.52

Masser af kampgejst kendetegnede som altid Hillerød GI Bordtennisklubs spillere, da Lillerød Hal 4 blev indtaget til sæsonens 5. og næstsidste Pointstævne Event. 

Søndag den 27. februar blev dagen hvor Kreds 1, bestående af Allerød BTK, Helsingør Bordtennis, Espergærde TTC og naturligvis Hillerød, for femte gang i denne sæson mødtes til Pointstævne. 
 
16 spillere, heraf halvdelen Hillerød spillere var mødt op 30 min inden start, og blev fordelt i to 8-mands pulje. 

 
I hver af puljerne blev der spillet 2 sæt til 11, og vinderne af de enkelte sæt fik et kryds for hvert vundet sæt i de af BTDK udsendte puljeskemaer. Altid engagerede forældre stod for registreringen, mens spillerne selv endnu engang fik øvet sig i at sidde ved 'dommer'-tavlerne 

 
Ifølge det nye koncept udråbes der ikke puljevindere, men når den enkelte spiller har deltaget i tre Pointstævne Events uddeles en lille erindringspræmie. 
Således kunne Victor Gilberg som Hillerød GI Bordtennisklub spiller, denne gang modtage et svedbånd fra Bordtennis Danmark (BTDK). 
 
Der er lavet et registreringsskema over de deltagende spillere ved de enkelte events som kan ses HER. 
 

Inden puljespillet stod værtsklubben Allerød sammen med forældre endnu engang for en gang god opvarmning.  

 

Vi vil gerne takke spillere, forældre og ledere fra de fremmødte klubber, for at være med til at sikre, at de enkelte Pointstævne events altid bliver hyggelige, og spillerne trives.  
 
Også en stor tak til Albert Wolfsberg, som denne gang var Hillerøds repræsentant i hallen, og sammen med forældre har bidraget med billederne i denne klubnyhed. Jeres billeder og videoer er virkelig værdsatte, tak! 

 

NÆSTE POINTSTÆVNE 
Pointstævne Event 6, som bliver sæsonens sidste, er planlagt til afholdelse
søndag den 20. marts 2022 kl. 10.00 i Lillerødhallerne, Hal 4, Allerød - Mødetid senest 9.30! 
 
 
 
SUPERWEEKEND/FINALESTÆVNE
 
Sæt allerede nu et kryds i kalenderen. 

Pointstævnerne afsluttes med et finalestævne, som afvikles i Valbyhallen i weekenden 23.-24. april 2022 

Betaling og tilmelding til dette finalestævne i Superweekenden er separat, og foretages af spilleren selv via Bordtennisportalen. 
For at kunne spille med i finalestævnet, skal man have deltaget i mindst 2 stævner i sæsonens løb så har du indtil nu kun haft mulighed for at deltage i ét stævne, så er det ekstra vigtigt at du tilmelder dig til den 20. marts.

 

LÆS MERE OG SE KALENDER FOR SÆSONENS POINTSTÆVNER HER  

SE ANDRE TYPER STÆVNER DU VIL KUNNE DELTAGE I HER.

 
 
 
AF: Louis de Voss 

Pointstævne Event 4 i Hillerød
13. februar 2022, 18.46

HGI Hillerød Bordtennisklubs 8 spillere samt en enkelt spiller fra Allerød, trodsede vinterferie starten, og mødte friske op til sæsonens 4. Pointstævne Event. 


Søndag den 13. februar blev dagen hvor Kreds 1, bestående af Allerød BTK, Helsingør Bordtennis, Espergærde TTC og naturligvis Hillerød, for fjerde gang kunne mødes til Pointstævne. Denne gang var det dog desværre kun spillere fra Allerød og Hillerød der var mødt frem.

9 spillere, heraf de 8 Hillerød spillere, var mødt op 30 min inden start, og blev fordelt i to puljer, én med 5 spillere og én med 4 fordelt ud fra niveau. På grund af muligheden for få kampe, besluttede pointstævnelederne Lars Eckeroth fra Allerød BTK og Birgitte Thais Christesen fra HGI Hillerød Bordtennisklub, at der i hver af puljerne denne gang skulle spilles 2 sæt til 21. Dette gav så alligevel på bedste vis spillerne mulighed for at komme hjem med en del spillede bolde i bagagen.

Der blev sat et kryds ud for spillerne for hvert vundet sæt i de af BTDK udsendte puljeskemaer.
Altid engagerede forældre stod for registreringen, og hjalp også til ved '
dommer'-tavlerne - en stor tak for det!

Ifølge det nye koncept udråbes der ikke puljevindere, men når den enkelte spiller har deltaget i tre Pointstævne Events, uddeles en lille erindringspræmie. 

Således kunne Hillerøds spillere Mathias Wittrock, Ruben Knudsen, og Allerøds Martin Vijuk,
 denne gang modtage et svedbånd fra Bordtennis Danmark -tillykke med det! 


Der er lavet et registreringsskema over de deltagende spillere ved de enkelte events som kan ses HER. 


Inden puljespillet stod formand Thomas Hjermind Jensen for opvarmning med en god gang rundt-om-
bordet. 

   

Vi vil gerne takke spillere, forældre og ledere fra de fremmødte klubber, for at være med til at sikre at det bliver nogle hyggelige events hvor spillerne trives.
Herudover en stor tak til Pointstævnekoordinator Birgitte Thais Christesen med familie som stod for afholdelsen af dagens stævne!

 
 

SE FLERE FOTOS FRA EVENT 4 HER

NÆSTE POINTSTÆVNE
Pointsstævne Event 5 er planlagt til afholdelse søndag den 27. februar kl.10.00 i Lillerødhallerne, Hal 4, Allerød - Mødetid senest 9.30! 
Hold dig gerne opdateret i Holdsport Kalenderen hvor du også bedes TILMELDE/AFMELDE dig Event 5.
Følg også med på nedennævnte side, hvor du finder al info om Pointstævne Events.


LÆS MERE OG SE KALENDER FOR SÆSONENS POINTSTÆVNER 
HER

KLUBTØJ 

Hvor var det dejligt at opleve hvor mange Hillerød spillere der i dag var mødt op i klubtrøjer. 
Skulle du endnu ikke have anskaffet dig en klubtrøje så se med her:
 

Se hvordan du køber klubtøj HER.


#BordtennisErSjovtAF: Louis de Voss

​Fællesskab og podiepladser i Roskilde Cup
7. februar 2022, 16.46

Der var masser af god stemning, fremragende spil, og masser af podieplaceringer da HGI Hillerød Bordtennisklubs 22 spillere indtog Roskilde. 
 
Roskilde Kongrescenter lagde i weekenden 5. - 6. februar rammen om et velspillet Roskilde Cup, hvor Hillerøds bordtennis spillere var på podiet i alle Elite rækker som vi havde deltagere i. Herudover blev det også til podieplaceringer og flotte resultater i en lang række andre rækker.  
 
Henrik Kragh (far til Ludvig og Valdemar) havde sørget for at rammerne var i orden med en fælles Hillerød ‘lejr’ under stævnet med det medbragte HGI ‘banner’ som omdrejningspunkt. Denne samling af tropperne er rigtigt godt for det sociale og klubånden, hvorfor vi gerne vil rette en stor tak til Henrik for det. 
 
Magnus Lophavens far Kasper udtaler i den forbindelse efter stævnet:  
“Ud over den store klubtur til Aarhus, var dette det indtil videre bedste stævne rent socialt, som jeg har deltaget i. Der var fællesskabsfølelse, og der var fornemmelsen af, at vi tog ud som hold/klub”. 
 
Fra lejren var vore spillere i kamp fra tidlig morgen til sen aften begge dage, og vores klubtrøjer blev i den grad vist frem både under kampene, og ved præmieuddelingerne hvorfra følgende bør fremhæves: 
 
GULD 
William Beck – Junior Elite 
Dominykas Samuolis – Herre Klasse 1 
Nicolaj Cheng – Drenge D 
Magnus Lophaven - Åben C 
 
SØLV 
Peter Svenningsen – U21 Elite 
Albert Wolfsberg – Junior Elite 
William Beck – Herre Klasse 1 
Emil Thais Christesen – Drenge D 

BRONZE 
Peter Svenningsen – Herre Elite 
Dominykas Samuolis – U21 Elite 
Marcus A Jensen – Yngre Drenge Elite 
Anders Quistgaard-Leth - Åben A 
Anton Seerup - Åben C 
Magnus Lophaven – Junior B  
Magnus Lophaven – U21 B 
 
 
Kasper fremhæver William Beck og Peter Svenningsens imponerende indsats weekenden igennem, og der skal også rettes en kæmpe tak til jer begge på vegne af HGI Hillerød Bordtennisklub! Det er herligt at høre, at I uden tvivl var med til at vende flere truende HGI nederlag til vigtige sejre i stedet. 
Ud over at coache, opdaterede William og Peter i stor stil vores Facebooktråd med resultater og billeder, så vi andre der ikke havde mulighed for at være i hallerne, også havde mulighed for at følge Hillerøds spillere.  
Herudover havde vores klubbens coaches overskud til selv at give den gas, og spille sig på podiet i flere rækker. Fornemt! 

Magnus Lophaven coaches til sejr af Peter Svenningsen


I herrernes bedste række, Herre Elite, spillede Peter sig f.eks. flot igennem puljerne, og helt til semifinalen. Semifinalen mod den senere vinder Kim Nylander (Brønshøj) blev dog endestationen for Peters flotte indsats. 


Også i U21 Elite var Peter velspillende og nåede finalen, efter at have været i en ren Hillerød semifinale mod godt kæmpende unge Dominykas Samuolis. Peter bed også godt fra sig i finalen mod Radim Bako (Næstved) som endte til Radims fordel efter fem sæt. 
 
William var suverænt spillende, og i Junior Elite spillede han sig til en fem sæts finalesejr mod en lige så velspillende Albert Wolfsberg. Ingen af vore spillere havde tabt et sæt før de var oppe mod hinanden i Junior Elite finalen – fornemt! 


Endnu en ren HGI Hillerød Bordtennisklub finale opstod i den stærke Herre Klasse 1 række, hvor det blev Dominykas der spillede sig til sejren efter en fem sæts gyser mod William. 
 
Ud over i Drenge Elite, hvor Hillerød ikke var repræsenteret denne gang, endte vores spillere således på podiet i samtlige eliterækker, da også Marcus A Jensen flot vandt bronze i Yngre Drenge Elite i en alle-mod-alle pulje. 


 
Drenge D var endnu en række som endte med ren Hillerød kamp. Venneparret Emil Thais Christesen og Nicolaj Cheng, som i sidste måned sammen blev Østdanske Mestre i double, kunne sætte venskabet på prøve i en drømmefinale. Nicolaj trak her det længste strå og vandt finalen i fire sæt. 

Nicolaj Cheng og Emil Thais Christesen i finalen


Magnus Lophaven og Anton Seerup skal også fremhæves for altid god indsats og fight. Magnus vandt Åben C rækken efter en lang række af flotte sejre, I samme række blev Anton nr. 3.  


I U21B vandt Magnus Bronze efter nederlag i semifinalen til den senere stærke vinder Casper Nortoft (Virum), som Anton desværre allerede mødte i U21 B kvartfinalen. Også i Junior B vandt Magnus Bronze, virkelig flotte resultater af den unge mand. 
 
I de øvrige rækker må vi fremhæve Mikkel Holm som spillede sig ubesejret igennem puljen i Yngre Drenge C uden at tabe sæt, hvilket kvalificerede ham direkte til kvartfinalen - stærkt. 
 
Også i Yngre Drenge D var flere Hillerød spillere godt spillende i puljerne, og både Valdemar Kragh og Alexander Gammelbo spillede sig flot videre til cupturneringen. 

Ludvig Kragh kæmpede bravt men måtte lide nederlag i tætte sæt


Herudover fremhæver Kasper (som desværre ikke var tilstede hele weekenden hvorfor nogles gode indsatser måske ikke er nævnt her): God fight og kampe af Victor Gilberg og Ludvig Kragh samt Marcus Teubner (som vandt mange sæt) og Salahudin Shah. 
 
Der blev som nævnt meldt tilbage fra hallerne i Roskilde at stemningen var i top, og alle spillere fik nogle gode kampe hvor nogle naturligvis var mere udfordrende end andre. Der var dog vigtig kamp- og mentaltræning for alle vore spillere, og vi glæder os allerede til at følge jer alle i kamp igen. 

#BordtennisErSjovt
 


 
FACEBOOK 
Ud over Peter og Williams mange kommentarer i tråden på HGI Hillerød Bordtennisklubs Facebookside, vil vi også takke forældrene der var søde at lægge billeder og kommentarer op, de er virkelig værdifulde. 
 
FÆLLESSKAB OPFORDRING TIL VORE RUTINEREDE SPILLERE 
Et område hvor vi vil kunne blive endnu bedre, og få fællesskabsfølelsen endnu et niveau op, vil være hvis jer der er mere rutinerede stævnedeltagere, vil blive endnu mere opmærksomme på de nye. 
Således vil vi fra klubbens side meget gerne opfordre jer ældre og mere erfarne spillere til, at I når I har pause mellem jeres egne kampe, vil være endnu mere opmærksomme på, at støtte op om klubbens nye stævnedeltagere. Nogle gange er det nok bare at kigge på i kort tid. 
 
KLUBTØJ 
I forbindelse med ovennævnte opfordring vil det være en stor hjælp, og være med til at øge fælleskabsfølelsen, hvis alle er iført vores klubtøj ude til stævnerne. Vi bliver i den grad også glade når I repræsenterer klubben på podiet iført klubtrøje, så vi også viser ‘flaget’ på billeder udadtil. 
Se hvordan du køber klubtøj HER. SE ALLE RESULTATER FRA ROSKILDE CUP HER. 
 
VINTERFERIE LEJR FOR OLA’S TIRSDAG/TORSDAG HOLD 
Husk lejren i vinterferien 15. - 17. februar - Læs mere HER. 
 
FREMTIDIGE STÆVNER 
Husk at du altid kan finde en oversigt og links til fremtidige stævner på klubbens Stævneside HER. 
 
 
 
 
AF: Kasper Lophaven / Louis de Voss

LEJR I VINTERFERIEN 15. - 17. februar
2. februar 2022, 21.07

Så er cheftræner Ola Lindberg, Daniel Simonsen og Peter Svenningsen klar til at tage imod tilmeldinger til vinterferielejren for alle spillere der træner på Ola’s hold tirsdag og torsdag.   Andre klubbers talent- og elitespillere er også meget velkomne.  

HVORNÅR
 

Tirsdag 15. februar:
 

10:00- 12:00  

14:00- 16:30  


Onsdag 16. februar: 
 

10:00- 12:00  

14:00- 16:30 


Torsdag 17. februar: 
 

10:00- 12:00  

14:00- 16:30 


HVEM
 
Alle ungdomsspillere der træner på et af Ola’s hold tirsdag og torsdag + seniorer.  Andre klubbers talent- og elitespillere er også meget velkomne.    

HVOR 
 
HGI Hillerød Bordtennisklubs egen hal i Royal Stage   

TRÆNERE/SPARRING
 
Cheftræner Ola Lindberg, Peter Svenningsen og Daniel Simonsen – Jesper Møller (billedet) deltager som sparring i enkelte pas.   

PRAKTISK
 
Frokost: Lejren er uden forplejning, medbring selv frokost.    Frugt/saft: HGI Hillerød Bordtennisklub byder på frugt og saft i pauserne.   

PRIS
 
Pris for deltagelse alle 3 dage er 600,- kr.    Der kan evt. aftales begrænset deltagelse med enkelte dage. 


TILMELDING/BETALING
Tilmelding pr. mail senest den lørdag den 13. februar til Peter Svenningsen (petersvenningsen0@gmail.com), samtidig med indbetaling af lejrgebyret til MobilePay nr. 31321849/Peter Svenningsen. 
Husk ved indbetaling at skrive ‘Betaling for lejr/spillers navn’.   

SPØRGSMÅL
 
Evt. spørgsmål kan rettes til Peter Svenningsen eller Ola Lindberg 

Peter: Mail: petersvenningsen0@gmail.com eller mobil 31321849 

Ola: Mail olalindb@gmail.com         AF: Peter Svenningsen / Louis de Voss

Pointstævne Event 3 i Allerød
24. januar 2022, 18.27

Der var igen masser af friskt spil og hygge, da HGI Hillerød Bordtennisklubs spillere indtog Lillerød Hal 4 til sæsonens 3. Pointstævne Event. 


Lørdag den 22. januar 
blev dagen hvor Kreds 1, bestående af Allerød BTK, Helsingør Bordtennis, Espergærde TTC og naturligvis Hillerød, for tredje gang mødtes til Pointstævne.

På grund af Corona situationen var Event 3 rykket fra Helsingør, til Allerøds lidt større lokaler. 

Corona fik dog alligevel lidt betydning for vore HGI Hillerød Bordtennisklub spillere, idet Gustav S Christiansen og Arthur Helt, desværre måtte vende om på vej mod Allerød, da de blev oplyst om en positiv test hos en nærkontakt.

19 spillere, heraf 8 Hillerød spillere var mødt op 30 min inden start, og blev fordelt i to 6-mands puljer og en enkelt 7-mands.

I hver af puljerne blev der spillet 2 sæt til 11, og vinderne af de enkelte sæt fik et kryds for hvert vundet sæt i de af BTDK udsendte puljeskemaer. Altid engagerede forældre stod for registreringen, mens spillerne selv lærte at sidde ved '
dommer'-tavlerne
 


Ifølge det nye koncept udråbes der ikke puljevindere, men når den enkelte spiller har deltaget i tre Pointstævne Events uddeles en lille erindringspræmie.
   
Således kunne HGI Hillerød Bordtennisklub spillerne Nikolaj Steensen, Oliver Nielsen og Marcus Teubner denne gang modtage et svedbånd fra Bordtennis Danmark.

Der er lavet et registreringsskema over de deltagende spillere ved de enkelte events som kan ses HER. 

Inden puljespillet stod værtsklubben Allerød sammen med forældre endnu engang for festlig opvarmning. 

   

Vi vil gerne takke spillere, forældre og ledere fra de fremmødte klubber, for at være med til at sikre at det bliver nogle hyggelige events hvor spillerne trives.     

 
SE ALLERØDS FOTOS FRA EVENT 3 HERNÆSTE POINTSTÆVNE   
Alt efter Corona situationen er Event 4 indtil videre planlagt til afholdelse søndag den 13. februar 2022 kl. 9.00 på hjemmebane i vores egen hal - Mødetid senest 8.30!  
Hold dig gerne opdateret i Holdsport Kalenderen, og på nedennævnte side, hvor Pointstævne Event 4 muligvis kan blive ændret inden stævnet.

LÆS MERE OG SE KALENDER FOR SÆSONENS POINTSTÆVNER HER   AF: Louis de Voss

Succesfuldt Youth Masters for Hillerød
24. januar 2022, 15.38

Patrick Skarsholm kom helt til tops da Bordtennis Danmark, i samarbejde med HGI Hillerød Bordtennisklub, afholdt Youth Masters for Danmarks bedste ungdomsspillere. 

LÆS OGSÅ BORDTENNIS DANMARKS REFERAT AF YOUTH & KIDS MASTERS HER
LÆS OGSÅ HILLERØD POSTENS ARTIKEL HER.

Royal Stage dannede rammen, da i alt 72 af landets bedste ungdomsspillere i weekenden 22. - 23. januar, dystede om trofæerne med Hillerød som den bedst repræsenterede klub.
 
 

Youth Masters er en årligt tilbagevendende turnering, hvor Danmarks bedste ungdomsspillere i hver aldersgruppe inviteres, og hele 7 Hillerød spillere var i år blandt de kvalificerede.  
 
Særligt Herre Junior rækken blev domineret af vores spillere, idet hele 6 ud af de i alt 24 kvalificerede spillere var på hjemmebane.  
 
Patrick Skarsholm, som spiller på Hillerøds Bordtennisliga hold, og også vandt DM sølv for senior, var som ventet helt suveræn.
På intet tidspunkt var hans sejre i fare, og på hjemmebane kunne han kalde sig vinder af Youth Masters 2022. Det blev til 30-1 i sæt!

Det var faktisk kun en anden Hillerød spiller, Dominykas Samoulis, som formåede at vinde et sæt fra Patrick.
 

Alexander Sønderby Hansen overraskede stort, da han til trods for få træningstimer, viste hvorfor han har et skab fyldt med ungdomsmedaljer. Alexander måtte dog se sig besejret 1-3 i semifinalen af den senere nr. 2 Nicklas Boldt (Greve), men rejste sig igen i bronzekampen, som han vandt med 12-10 i 5. og afgørende sæt. 
I B-slut spillet var det William Beck, som havde en god søndag, da han vandt i flot stil. William er ud over at være en Pitbull ved bordet, også træner for vores unge begyndere.
 Kristoffer Rasmussen endte på en flot 7. plads og fik også et par gode skalpe undervejs. Albert Wolfsberg endte som nr. 13, men vandt undervejs over den senere nr.4.Dominykas Samoulis endte på en fornem 5. plads, og det skal her bemærkes at Dominykas, som Danmarks bedste Drengespiller, havde fået dispensation til at stille op i den langt stærkere Junior række.


 

I Drenge rækken, var Hillerøds unge Yngre Drenge spiller, Marcus Jensen, kommet med pga. et afbud i de ældres række. Marcus var med for at lære men vandt alligevel en kamp, flere sæt, og masser af erfaring. Alt i alt en god weekend for Hillerød spillerne, hvor det til trods for Coronasituationen lykkedes at pleje fællesskaber på tværs af Danmark. 

Det mest opløftende var at se bordtennisglæden i øjnene på flere af Junior spillerne, som måske nu i højere grad forsøger at balancere studie/fritid/bordtennis, fremfor absolut at skulle være den kommende Michael Maze. 

Også ved dommerbordet havde vi rutinerede kræfter, styret af vores egen fremragende stævneleder m.v. Torsten Sejr Hansen, og overdommer Allan Sørensen. Torsten står også i spidsen for bordtennissiden 'Vores Bordtennis' hvor du finder et samlet overblik over nyheder fra alle klubbers sider i dansk bordtennis. Se Youth Masters opdateringerne via linket nedenfor.

Vi vil også gerne fra HGI Hillerød Bordtennisklubs side sige tusind tak til de mange frivillige der gav en hånd med før, under og efter Kids & Youth Masters. Uden jeres kæmpe hjælp ville vi ikke have mulighed for at arrangere fornemme turneringer som denne!

Find Youth Masters omtaler fra hele Bordtennis Danmark på fællessiden Vores Bordtennis

Se alle RESULTATER fra Youth Masters 2022 HER.

DIVERSE FOTOS fra turneringen HER - via linket må du også meget gerne uploade/dele dine egne fotos fra Youth med os andre, tak.

KOMMENDE STÆVNER: 


5.- 6. februar 2022 ROSKILDE CUP – Til Roskilde Cup håber vi at gense alle vores Kids og Youth Masters spillere, og selvfølgelig en masse af jer klubkammerater der af den ene eller anden grund ikke var med her. I Roskilde vil alle klubbens spillere unge som ældre, på alle niveauer kunne være med til nogle hyggelige dage i Roskilde Kongrescenter hvor det sociale igen er vigtigt samtidig med, at der skal spilles en masse gode kampe. 

FÅ ALLE LINKS i klubbens Excel ark HER

FORLÆNGET TILMELDINGSFRIST via Bordtennisportalen senest på fredag den 28/1-22 kl. 23.59 HER. 

 

#BordtennisErSjovt 
AF: Thomas Hjermind Jensen/Louis de Voss

Medaljer og Klubpokal ved ØM Senior/Veteran
18. januar 2022, 07.51

Sideløbende med ØM Ungdom blev de Østdanske Mesterskaber for Senior og Veteran også afviklet i Taastrup i weekenden, og også her blev det til masser af metal til HGI Hillerød Bordtennisklub. Seniorerne genvandt endnu engang Klubpokalen som mest vindende klub mens Veteranerne blev nr. 3.
 
I weekenden 15. - 16. januar fik Bordtennis Danmark (BTDK) afprøvet deres nye koncept hvor man havde valgt at samle både ungdom-, senior- og veteranspillere til de Østdanske Mesterskaber. Hos ungdommen blev det til 3 Østdanske Mestre mens det hos senior/veteran blev til 2 fra Hillerød. Til gengæld overvandt vore lidt ældre spillere ungdommen ved at spille sig til Sølv- og Bronzemedaljer i massevis, og ikke mindst ved at genvinde Klubpokalen hos Seniorerne, og blive nr. 3 hos Veteranerne.


 
ØSTDANSKE MESTRE 
Anders Gilberg – Hr.Kl. 3 
Thomas Hjermind Jensen/Kasper Burholt Veteran 40A Double
 
SØLV 
Anders Quistgaard-Leth – Hr.Kl. 1 

BRONZE 
Anders Quistgaard-Leth – Hr.Kl. 2  
Henrik Brammer - Hr.Kl. 2 
Christian Kastberg – Hr.Kl. 5 
Hans Laursen – Hr.Kl. 6 
Henning Lind Hansen – Veteran 60B 
Henrik Wassmann/Anders Quistgaard-Leth – Veteran 40A Double 
Mark Zebitz - Veteran 40B 
Mark Zebitz/Palle Rasmussen - Veteran 40B Double 
Jørn Hansen/Kristian Pedersen - Veteran 60 Alle Double
Noget helt specielt ved disse større stævner er jo også at opleve vores egen klubånd, og samtidig være social på tværs af de mange deltagende klubber.   
Vores formand Thomas Hjermind Jensen var et godt eksempel på dette, da han allerede lørdag lagde ud med at blive Østdansk Doublemester i Veteran 40A, netop med en spiller fra en anden klub, Kasper Burholt fra Kildeskoven. Samtidig havde han masser af overskud til at være der for alle klubkammeraterne fra Hillerød hvoraf flere havde fundet sammen i hyggelige og effektive doubler. 
Desværre vil lodtrækningen dog, at vore par møder hinanden allerede i semifinalen, hvorfor Anders Q-L og Henrik Wassmann ikke nåede helt til finalen, da de blev besejret af Thomas og Kasper. 
Det ville ellers have været hyggeligt med en Hillerød finale. 
 
Anders Gilberg blev overlegen Østdansk Mester og gik fornemt ubesejret gennem Hr.Kl. 3. 
 
I Hr.Kl.1 var Anders Q-L meget tæt på finalesejr da kampen trak ud, og femte sæt endte 12-14 med Amagers Kristian Harkjær som sejrherre. Det blev i øvrigt en weekend med rigtig god ben træning, Anders skrev efterfølgende i vores Facebooktråd:
"Kunne ikke lade være med lige at tælle efter ømme stænger mandag morgen. 87 spillede sæt i alt (40 lørdag og 47 søndag)"
IMPONERENDE!


Stort tillykke til vore Østdanmarksmestre, og med podieplaceringer, og andre flotte placeringer! Samtidig en stor ros til Seniorerne for at generobre Klubpokalen.
Vi håber at have fået alle med i oversigten ovenfor.
 
SE HELE REGNSKABET OM KLUBPOKALERNE HER.


 
En stor tak skal lyde til jer der var så søde at lægge kommentarer og billeder op i vores Facebooktråd, mange af de fine billeder kan nu ses i denne klubnyhed. 
 
ALLE RESULTATER ØM SENIOR & VETERAN 
 
KOMMENDE STÆVNER: 
 
5.- 6/2-22 ROSKILDE CUP – Til Roskilde Cup håber vi at gense alle ØM deltagere, og selvfølgelig en masse af jer klubkammerater der af den ene eller anden grund ikke var med her. I Roskilde vil alle klubbens spillere unge som ældre, på alle niveauer kunne være med til nogle hyggelige dage i Roskilde Kongrescenter hvor det sociale igen er vigtigt samtidig med, at der skal spilles en masse gode kampe. 
FÅ ALLE LINKS i klubbens Excel ark HER. 
Tilmeld dig via Bordtennisportalen senest på søndag 23/1 kl. 23.59 HER. 
 
#BordtennisErSjovt 
 
 


AF: Louis de Voss
 

 
 
 

Hillerøds 3 Østdanske Ungdomsmestre
17. januar 2022, 18.48

Bordtennis Danmark afviklede i weekenden de Østdanske Mesterskaber for Ungdom hvor 11 HGI Hillerød Bordtennisklub ungdomsspillere gav den gas. 

 
Taastrup hallerne var rammen om mesterskaberne i weekenden 15. - 16. januar, og de mange haller osede af forventninger og god stemning fra vores mange spilleres side. En del spillere var med til et større mesterskab for første gang, mens andre havde deltaget et utal af gange i ØM. Alle havde masser af blod på tanden for at få nye oplevelser, og alle kom med garanti hjem med værdifuld kamperfaring. Det er ved disse stævner at alt det der i dagligdagen trænes skal vise hvor spilleren står, og i hvilken retning der skal arbejdes videre hjemme i træningslokalet. 
 
Hillerød var repræsenteret ved: 

Victor Gilberg, Mikkel Wilken, Anton Seerup, Magnus Lophaven, Alexander Gammelbo, Nurudin Shah, Salahudin Shah, Mikkel Holm, Emil Thais Christesen, Nicolaj Cheng og Mathias Wittrock. 
 
Michelle Als Christiansen var mødt op som coach, og gjorde alt hvad hun kunne for at hjælpe spillerne på vej hvilket vi her vil viderebringe stor ros til Michelle for. 
Samtidig har Michelle bidraget med flere af de fine billeder som I kan se her i klubnyheden, tusind tak for det. 
 
UDVALGTE UNGDOMSRESULTATER: 
 
ØSTDANSKE MESTRE 
Nicolaj Cheng – Drenge D 

Emil Thais Christesen/Nicolaj Cheng – Drenge D Double 
Magnus Lophaven – Junior C 
 
BRONZE 
Magnus Lophaven/Anton Seerup – Junior B Double 
Anton Seerup – Junior C 
 
KVARTFINALE 
Mikkel Holm – Yngre Drenge C 


Nicolaj Cheng imponerede alle ved at spille sig ubesejret igennem sin Drenge D række, såvel i single som i double sammen med Emil Thais Christesen. Således kan Nicolaj, og Emil, kalde sig Østdanske Mestre – stort tillykke med det! 
 
Også Magnus Lophaven gik rent igennem da han sikkert vandt Junior C rækken. Skæbnen/lodtrækningen ville desværre, at Anton Seerup mødte Magnus i semifinalen hvilket henviste ham til en 3. plads. Anton gav dog Magnus kamp til stregen i fem sæt. I puljen spillede Mikkel Wilken også godt og besejrede Anton, men Mikkel måtte desværre undvære slutspillet. 
 
Mikkel Holm spillede sig fornemt videre til cupturneringen i Yngre Drenge C med sejre i puljen, men måtte se sig overvundet i kvartfinalen af den senere finalist Nicholas Haagensen fra Amager. I samme række var marginalerne desværre imod Emil Thais Christesen, hvor en diskuteret ombold desværre endte med at blive afgørende for Emils videre deltagelse. Ærgerligt når sæt/kampe afgøres på denne måde. Til gengæld brillerede Emil sammen med Nicolaj Cheng i Drenge D rækken, hvor de ikke tabte en kamp på vej mod deres Østdanske Mesterskab – fornemt! 
 
Hos de yngste i Puslinge D vandt både Victor Gilberg og Nurudin Shah begge puljekampe, og vigtige erfaringspoint, som nok skal komme dem til gavn ved fremtidige stævner. 
I Yngre Drenge D spillede Alexander Gammelbo sig flot videre til cupturneringens 1/16-del. 


 
Et stort tillykke med resultaterne til jer alle!

En kæmpe tak skal lyde til alle jer der har kommenteret, og uploadet fotos i vores FACEBOOKTRÅD, uden jer ville det ikke være muligt at lave denne slags klubnyheder.
 
 
ALLE RESULTATER ØM UNGDOM 

HAR DU KLUBTØJ NOK TIL STÆVNERNE - ELLERS LÆS MED HER

KOMMENDE STÆVNER:

22. - 23/1-22 KIDS MASTERS HILLERØD - Kids Masters er for alle årgang 2009-2012 spillere (ca. rating 800+) der har deltaget i holdturnering eller et stævne. 
LÆS meget mere i klubnyheden HER.

Tilmeld dig via Bordtennisportalen senest i morgen tirsdag den 18/1 kl. 23.59 HER.


22/1-22 POINTSTÆVNE EVENT 3 - Allerede på lørdag kan alle nye og nyere ungdomsspillere komme til Lillerød Hallerne hvor der spilles Pointstævne. 
LÆS meget mere om Pointstævnerne HER.
Tilmeld dig via Kalender-Aktiviteten på Holdsport senest på fredag 21/1 kl. 18.00. 

5.- 6/2-22 ROSKILDE CUP - mini KLUBTUR (u/overnatning) med ungdomsfokus på Blok 1 lørdag.
Her vil alle klubbens spillere unge som ældre, på alle niveauer fra let øvede til elite kunne være med til nogle hyggelige dage i Roskilde Kongrescenter. Her er det sociale igen vigtigt samtidig med, at der skal spilles en masse gode kampe.
FÅ ALLE LINKS i klubbens Excel ark HER.
Tilmeld dig via Bordtennisportalen senest på søndag 23/1 kl. 23.59 HER.
 
 
AF: Louis de Voss 

KIDS MASTERS 2022
11. januar 2022, 21.22

Samtidig med afholdelse af Youth Masters (Tidligere TOP12) i Royal stage, afholdt vi også KIDS MASTERS 2022.NYT
LÆS OGSÅ BORDTENNIS DANMARKS REFERAT AF YOUTH & KIDS MASTERS HER
Lidt fotos fra Kids Masters hallen
Læs resultat liste og evaluering ( 23. jan kl. 21.20) KIDS MASTERS 2022 - Resultater.pdf
NYT - LÆS PROGRAM OG DELTAGERE/PULJER HER (opdateret 22. jan kl.20.00 - inkl. slutspils puljer) : KIDS MASTERS 2022 - Program.pdf


CHECK IN LØRDAG  - KL. 10.00 (Puljestart kl. 10.30)

CHECK IN SØNDAG - KL.  9.00 (Puljestart kl. 9.30)


I alt er der tilmeldt 31 deltager og vi har valgt at lave 4 puljer med 7-8 i hver.

Det giver ialt 14 kampe imod 11 forskellige jævnbyrdige spillere - en weekend med masser af bordtennis.

Læs indbydelsen her : KIDS MASTERS 2022 - INVITATION.pdf

Kids Masters er for alle årgang 2009-2012 spillere der har deltaget i holdturnering eller et stævne.


Målet er at afvikle et prestigefyldt ungdom stævne for landets bedste yngre drenge og puslinge spillere. Et stævne hvor man får spillet en masse kampe i gode rammer imod jævnbyrdige spillere.


Turneringen spilles i Royal Stage samtidig med Youth Masters den 22-23 januar, men i Hillerød GI´s lokaler på 1. sal.


Der vil være et max på 36 deltagere og deltagere inddeles efter tilmeldingen af turnerings ledelsen i styrkeforhold gruppe A og gruppe B.


Søndag går man videre til slutspils puljer efter lørdagens resultater.


Man tilmelder sig samlet til begge dage, hvor der vil være minimum 5 kampe hver dag.


Lørdag spilles i tidsrummet 10.30-16.00 og Søndag kl.9.30 – 15.00


Der er KIDS MASTERS T-shirt og diplom til alle deltagere, præmier til top3 i hver slutspils pulje OG god og hyggelig stemning.Normal Træning f.o.m. Onsdag 5/1-22
4. januar 2022, 22.53

HGI HILLERØD BORDTENNISKLUB ØNSKER ALLE ET RIGTIGT GODT NYTÅR 2022!

Fra og med i morgen ONSDAG den 5. januar kører vi igen normal træning.

Vi håber derved at alle klubbens spillere når at blive klar til at spille ØM Ungdom eller Senior/Veteran i weekenden 15. - 16. januar i Taastrup.

Der er som tidligere nævnt tilmeldingsfrist på fredag den 7. januar, læs meget mere om ØM i klubnyheden HER.

I nærmeste fremtid er der også andre spændende stævner på programmet som du kan læse mere om på vores Stævneside HER

Vi glæder os til at se dig tilbage i bordtennishallen, og håber at vi slipper for flere restriktioner omkring Covid-19.


AF: Louis de Voss

Tilmeldingen er åben til ØM Ungdom Senior Veteran
29. december 2021, 20.32

Forårets store begivenhed i Østdanmark er uden tvivl de Østdanske Mesterskaber, og mesterskaberne den 15. - 16. januar er ingen undtagelse. Her inviteres ALLE klubbens spillere, unge som ældre, nye som øvede, til masser af kampe i såvel single som double, og VI HÅBER AT DU VIL MED. 


Trods de stigende smittetal håber vi i HGI Hillerød Bordtennis klub, og hos arrangøren Bordtennis Danmark på, at der bliver mulighed for at afvikle de
 Østdanske Mesterskaber (ØM) for Ungdom, Senior og Veteran.
Mesterskaberne afvikler BTDK i samarbejde med Brøndby Bordtennis Club og TIK Bordtennis den 15. og 16. januar 2022 i Taastrup Idrætscenter.
 


Som det ser ud netop nu så har Corona smittekurven den forudsete udvikling.
Dette betyder, at hvis kurven holder, så starter skolerne op igen planmæssigt efter Nytår, og vi får alle mulighed for at komme tilbage til bordtennisbordene hvilket jo vil være herligt.
Det vil således også blive muligt at gennemføre ØM medmindre alt ændrer sig, og der pålægges nye restriktioner.

 
Tilmeld dig derfor meget gerne allerede nu, så du er sikret din plads når det går løs medio januar. 
En del seniorer er allerede klar hvilket fremgår af linkene nedenfor.

 
Klubbens tanke er, at vi ALLE mødes under HGI Hillerød Bordtennisklub fanerne i hallerne og hygger, samtidig med at der skal spilles en masse god bordtennis. 
 
Er du ny spiller skal du ikke lade dig afskrække af navnet ‘Østdanske Mesterskaber’, ALLE kan være med, og der er rækker for alle. 
Find gerne sammen med en af dine bordtenniskammerater, og tilmeld jer også i en double, det er altid festligt at være sammen om spillet. Den højest rangerede spillers ratingtal er afgørende for, hvilken doublerække et doublepar kan tilmelde sig i. 
 
Ekstra underholdning! 
Til børn & unge: Kom et smut forbi Hal B, hvor favoritunderholdningen fra Klubfestivalerne er at finde. Der vil være mulighed for at vinde små præmier i SUKIRU + spille en pulje i Stort Bord, hvor der er præmier på højkant! Ydermere vil der være bordtennisrobotter og e-bordtennis! 
 
Program  
Program med deltagerlister samt starttider på puljer og cupkampe vil være tilgængeligt på Bordtennis Danmarks hjemmeside i ugen op til stævnet.
 
Tilmelding 
Du finder al info om aldersgrupper/rating grænser i invitationerne, og er du i tvivl så spørg din træner.
Tilmeldingsfristen er senest den fredag 7. januar 2022 på BordtennisPortalen. 
Tilmeldingen for ungdom findes HER
Tilmeldingen for senior og veteran findes HER
 
 
ALLE LINKS TIL ØM 2022 – INVITATIONER – TILMELDTE HILLERØD SPILLERE m.v.: 
 
ØM UNGDOM 

ØM SENIOR/VETERAN Puslinge D finalen var et rent Hillerød opgør mellem Emil Thais Christesen og Jonas Koefoed ved det seneste ØM UNGDOM i 2020
Ole Vedfelt formåede ved sidste SENIOR ØM i 2020 sammen med makker Hans Laursen at genvinde deres titel som Østdanske Double Mestre i Herre Klasse 7, mens Christian Kastberg tog sig af sejren i Singlerækken. Herudover blev det også til sølv og bronzemedaljer til Hillerøds spillere, heriblandt Michael Kastberg og Ole Vedfelt, også i Herre Klasse 7 Single, hvor HGI vandt Guld, Sølv og Bronze.
Jørn Hansen vandt fornemt metal i Veteran 70 B Single da VETERAN ØM sidst blev afholdt i 2020


Vi glæder os til at modtage DIN tilmelding til mesterskaberne, HGI Hillerød Bordtennisklub er max klar. 
#bordtennisersjovt 
 


AF: Louis de Voss
 
 
 

Glædelig jul og godt nytår fra 60+ bordtennis
21. december 2021, 07.18

HGI Hillerød Bordtennisklubs 60+ spillere ønsker ALLE Hillerøds og landets Bordtennisspillere en Rigtig Glædelig Jul og et herligt Nyt Bordtennis År 2022.

Vi har modtaget denne flotte collage fra vores 60+ hold med nedenstående tekst, og ønsker naturligvis også de friske 60+ spillere en Rigtig Glædelig Jul og et Godt Nytår:

"Glædelig jul og godt nytår fra alle os (60+ bordtennis) der elsker bordtennis og godt samvær til til alle jeg ligesindede - ungdom, seniorer og veteraner.

Den flotte collage er lavet af Hanne Larsen med billeder fra vores sidste træning og juleturnering mm. i fredags den 17. december.
Det viste sig desværre at blive vores sidste træningsdag inden jul og nytår. Vi starte forhåbentlig igen 5. januar".

Hilsen: Hanne, Inge 1, Inge 2, Henriette, Aase, Bjarne, Jørn, Tusse og Kristian som er mest iøjnefaldende på billederne,

Hilsen også fra de i alt 24 60+ spillere der var med i fredags og de i alt 65 60+ spilleder der af den ene eller anden grund stod over i fredags."

Vi følger myndighedernes opfordring, og lukker midlertidigt for bordtennis.
19. december 2021, 19.16


På grund af den seneste udvikling i coronasmitten har myndighederne opfordret til at lukke ned for af indendørs idrætsaktivitet fra søndag den 19. december indtil onsdag den 5. januar.


Det betyder at både bordtennistræning og julelejr er aflyst. De der har betalt for deltagelse i julelejren, får naturligvis deres penge refunderet).


Hvis alt går vel, er næste træning onsdag den 5. januar 2022.


Vi ønsker jer alle en glædelig jul og et fantastisk nytår - vi glæder os til et nyt bordtennisår🏓


Herlig bordtennisdag på Vestegnen
19. december 2021, 10.07

Vestegnens Julestævne blev endnu engang et stævne hvor HGI Hillerød Bordtennisklubs fantastiske klubånd bragede igennem med hygge, sammenhold og godt spil. 
 
Lørdag den 18. december havde hele 12 ungdoms- og 8 seniorspillere forhåndstilmeldt sig til at mødes for at kæmpe for Hillerøds røde farver. Blandt ungdomsspillerne var flere stævnedebutanter, så der var masser af spændinger fra start.  
 

Desværre kendetegnende for disse tider måtte en spiller melde afbud pga. Coronakarantæne, og Covid-19 restriktionerne blev også årsagen til, at arrangøren desværre måtte aflyse søndagens del af stævnet. Derfor var det ekstra heldigt at alle sejl havde været sat ind for at Hillerøds bordtennisspillere alle mødte op lørdag. 


 
Mathias Jensen og Magnus Lophaven havde med hjælp fra Magnus’ far Kasper, hjulpet ungdomsspillerne på vej med hjælp til tilmeldingen ifm. Træningen op til stævnet. Samtidig blev spillerne lokket lidt med, at Mathias og Magnus ville spille en double sammen efter ungdomsrækken om formiddagen, så de unge kunne opleve denne del af bordtennissporten. 


Mathias og Magnus nåede da også hele vejen til finalen, så der var masser af godt spil at opleve. Det blev dog til en 2. plads da formanden, Thomas Hjermind Jensen, sammen med Kasper Burholt (Kildeskoven), gav den gas, og vandt finalen i tre sæt. 
 
I det hele taget et suverænt stævne at deltage for alle vore spillere, og Mathias udtalte efterfølgende i kommentartråden for Vestegnens Julestævne på Facebook: 
“Prøv lige at se hvor fantastisk Bordtennis er; i Åben Doublerækken spiller Ole på 80 år sammen med Ayad og møder 2 piger fra Brøndby under 12 år.Bordtennis kan noget som ikke mange sportsgrene kan!” 


Vores ungdomsspillere fik masser af kamperfaring i et stævne hvor der både spilles A og B slutspil, så hvis ikke de lige fik præsteret optimalt i de indledende kampe, så gav konceptet mulighed for at revanchere sig i B slutspillene. 


 
Udvalgte resultater: 
 
Magnus Lophaven: Sølv Ungdom Alle (B slutspil) 
Arthur Helt: Sølv Ungdom A 
Gustav S Christiansen: Bronze Ungdom A 
Ludvig Kragh: Nr. 4 Ungdom A 
Nurudin Shah: Nr. 4 Ungdom E, Nr. 6 Ungdom A 
Nicolaj Cheng: Sølv Ungdom B 
Mikkel Holm: Bronze Ungdom B 
Valdemar Kragh: Nr. 5 Ungdom B (B slutspil) 
Mathias Wittrock: Bronze Ungdom E, Nr. 5 Ungdom B (B slutspil) 
Salahudin Shah: Sølv Ungdom E 
 
Thomas Hjermind Jensen/Kasper Burholt :Guld Åben A Double 
Mathias Jensen/Magnus Lophaven: Sølv Åben A Double 
Ayad Khalib/Ole Vedfelt: Nr. 5 Åben B Double 
Ayad Khalib: Bronze Herre Kl. 6  
Mark Zebitz: Nr. 5 Herre Kl. 4 
Palle Rasmussen: Sølv Herre Kl. 4 (B slutspil) 
Hans Laursen: Sølv Herre Kl. 6 (B slutspil), Nr. 5 Herre Kl. 5 (B slutspil) 
Michael Kastberg: Sølv Herre Kl. 6 
Ole Vedfelt: Nr. 5 Herre Kl. 6 (B slutspil) 


 
Tillykke med resultaterne til jer alle, og god træning frem mod næste store Hillerød stævne/mesterskab, som hvis Covid-19 tillader det, bliver ØM i Taastrup for ALLE klubbens spillere (se mere nedenfor). 
 
Tusind tak for et kæmpe engagement fra såvel forældre som spillere. Hvor er det herligt at I er så mage der er engagerede og bærer klubånden ved at dele jeres resultater og billeder, hvilket gør det muligt at skrive denne slags klubnyheder. 
 


Næste store HGI Hillerød Bordtennisklub tur – denne gang til stævne i Taastrup:
 
 
Hvis alt går efter planen spiller alle vore ungdoms-, senior-, og veteranspillere Østdanske Mesterskaber i Taastrup i weekenden 15. - 16. januar 2022.  
VI HÅBER AT DU VIL MED! Det bliver endnu en hyggelig weekend med masser af klubhygge og godt bordtennisspil. 
For ungdommen vil Bordtennis Danmark (BTDK) lave ekstra events under stævnet:  
“Til børn & unge: Kom et smut forbi Hal B, hvor favoritunderholdningen fra Klubfestivalerne er at finde. Der vil være mulighed for at vinde små præmier i SUKIRU + spille en pulje i Stort Bord, hvor der er præmier på højkant! Ydermere vil der være bordtennisrobotter og e-bordtennis!” 
 
Se invitationerne og læs mere om ØM HER. 
 
Tilmelding via Bordtennisportalen senest den 7. januar 2022. 
 
LINK til TILMELDING ØM UNGDOM

LINK til TILMELDING ØM SENIOR/VETERAN 

Find alle RESULTATER fra Vestegnens Julestævne HER 

Se ALLE dine muligheder for at spille stævner på klubbens Stævneside HER
 
 
AF: Louis de Voss 
 

Højt humør under Mini Klubtur til Odense
7. december 2021, 09.50

Cheftræner Ola Lindberg havde opfordret spillerne på sine hold til at tilmelde sig til OB Open, og det blev der en social og rigtig hyggelig tur ud af. 

 
Traditionen tro, tager en eller flere trænere til Odense i første weekend af december, og i år blev ingen undtagelse.  
9 spillere var friske på Olas mini klubtur, og Peter Svenningsen bakkede op, og deltog både som træner og spiller. 
På turen var det sociale i fokus, og på de billeder og kommentarer spillerne delte med os andre i stævnets Facebook tråde, lyste det af hygge og fantastisk holdånd, hvor alle var med til at skabe den gode stemning.  
Tusind tak til alle vore dedikerede spillere og trænere der opdaterede weekenden igennem, det er fedt for os andre herhjemme at kunne følge slagets gang! 
 
Under normale omstændigheder ville turen have startet med Kvalifikation i Herre Elite rækken fredag aften, men pga ret få tilmeldinger, kunne hele rækken gennemføres lørdag.  
Ola holdt dog fast, og tog truppen afsted med toget fredag eftermiddag, så der kunne hygges og samles energi til lørdag morgen. 

Glade ansigter gemt godt bag COVID-19 mundbind på turen mod Odense

 
Magnus Lophaven var en af deltagerne i turen fra fredag til søndag, og deler her sine tanker om turen med jer: 
 
“OB Open blev i år brugt som klubtur til vores elitehold, i alt otte spillere, syv drenge og en dame (Niloufar). Ola og Peter var med som trænere og coaches. De fleste af os, havde taget fri fra skole, fordi vi skulle tidligt med toget til Odense. 

Vi boede på Cabinn i Odense og sov på fire mands værelser. Morgenmaden spiste vi på hotellet, frokosten i hallen og aftensmaden på cafe ude i byen. 

Lørdag var vi meget tidligt oppe og var allerede inde i hallen ca. 7.40. Det var Olas teori, at hvis vi var de første i hallen, ville vi også være de sidste ude af hallen om aftenen. Teorien holdt ikke helt stik.

HGI Hillerød Bordtennisklubs spillere var de første til at indtage Odense Idrætshal om morgenen ved OB Open 2021
Hillerøds spillere var de første til at indtage Odense Idrætshal om morgenen

De bedste præstationer lørdag var nok Dominykas 2. plads i junior elite, fordi han har været langtidsskadet samt syg med lungebetændelse det sidste stykke tid, og derfor kun har fået trænet én uge. Mikkel Wilken leverede også en rigtig god præstation ved at blive nr. to i junior D, særligt flot var det, da han i en af kampene var Bagud 9-2 i femte sæt, men endte med at vinde 11-9, man skal aldrig give op. 

I pauserne mellem vores kampe, heppede og coachede vi hinanden, så man kunne mærke at vi var ude som hold sammen. Det er altid rart med opbakning fra ens holdkammerater, det giver moral og kan vende et nederlag til sejr. 

Socialt var det en rigtig hyggelig og virkelig sjov tur. De fleste af os gik tilbage til barndommen både fredag og lørdag, da vi legede gemmeleg på hotellet. Man måtte gemme sig på 4.-6. etage. Det var nu meget sjovt.“ 
 

Humøret var højt på restauranten i selskab med vildsvinet 'Danny'

 

Der blev hygget fra først til sidst, her fredag aften

Lørdag aften gik turen til Café Kræs


En stor tak også til Magnus for indlægget ovenfor.  

 

Ud over Ola, Peter og Magnus var mini klubturens deltagere:  

Niloufar Komjani, Marcus A Jensen, Anton Seerup, Kristoffer Rasmussen, Albert Wolfsberg, Dominykas Samuolis og Mikkel Wilken.

Et hurtigt kig i resultatlisten viser at alle var godt inde i kampen f.eks. kan nævnes: 
 
Peter Svennigsen - Sølv Hr Elite 


Peter Svenningsen gav den gas både som træner og spiller, her i Herre Elite


Dominykas Samuolis - Sølv Junior Elite, Bronze U21 Elite, Nr. 5 Hr Elite 

Dominykas og Kristoffer blev nr. 2 og 3 i Junior Elite

 
Kristoffer Rasmussen – Bronze Junior Elite, Nr. 5 U21 Elite


Flotte præstationer af Kristoffer


Niloufar 
Komjani – Sølv Dame Kl 1, Bronze Dame Elite
 
Albert Wolfsberg – Bronze Hr Kl 2, Nr. 5 Hr Kl 1 
Mikkel Wilken – Sølv Junior D (5 sæt), Bronze Junior C, 
Marcus A Jensen – Nr. 5 Dr B 

Marcus fine teknik blev beundret fra sidelinjen


Magnus Lophaven – Nr. 5 Junior C 
Anton Seerup - Nr. 5 Junior C 
 
 
Se hele RESULTATLISTEN fra OB Open HER 
 
KOM MED TIL STÆVNE HER OG NU: 
 

Har du i øvrigt tilmeldt dig til Vestegnens Julestævne 18. - 19. december, et stævne hvor ALLE kan være med?
 
 
Mathias Jensen opfordrer ALLE spillere på mandags- og onsdagsholdene til som minimum at deltage i første blok lørdag den 18. december, og hjælper gerne med tilmelding via Bordtennisportalen til mandagstræningen.
 
Mathias og Magnus Lophaven vil være til stede under 1. blok lørdag, og spillerne er meget velkomne til at blive i hallen, og heppe på M&M i blok 2 hvor de har slået sig sammen i en double. 
I er naturlivis også meget velkomne til selv at finde en række efterfølgende, så I kan blive og spille med i Blok 3 om eftermiddagen (dog på egen hånd).

Du kan læse meget mere om stævnetilmelding på HGI Hillerød Bordtennisklubs Stævneside HER. 

VÆR DOG OBS PÅ!:

Hvis ikke du allerede har oprettet en spillerprofil/-bruger på Bordtennisportalen, og samtidig har bedt om at få den tilknyttet til Hillerød GI så bedes du venligst lige få gjort dette hurtigst muligt!

Dette skyldes at det kræver en (for HGI spillere GRATIS) spillerlicens, at tilmelde sig til stævner som Vestegnen, hvorfor den skal være på plads inden.
Kontakt venligst Lone Simonsen
 når I har spillerprofil/bruger på Bordtennisportalen på plads, så vil hun hjælpe ved at få indløst spillerlicensen.

Obs! Alle spillere der har deltaget i, eller har haft tilmeldt sig til, Pointstævner HAR allerede fået indløst LICENS

Find invitation mm for Vestegnens Julestævne i Excel arket HER 


Sæt også allerede nu weekenden den 15. - 16. januar af hvor ALLE klubbens spillere, unge som ældre, inviteres til at spille Østdanske Mesterskaber i Taastrup. 
Excel ark med inviation til ØM Ungdom/Senior/Veteran opdateres i løbet af ugen HER 
 
 
AF: Magnus Lophaven / Louis de Voss 
 
 

Festlig 2. Pointstævne Event i Allerød
5. december 2021, 20.46

Der var igen fuld energi over feltet da 7 HGI Hillerød Bordtennisklub spillere indtog Lillerød Hal 4 til  sæsonens 2. Pointstævne Event søndag. 

 
Søndag den 5. december blev dagen hvor Kreds 1, bestående af Allerød BTK, Helsingør Bordtennis, Espergærde TTC og hjemmebanespillerne fra Hillerød for anden gang dystede efter BTDK’s nye retningslinjer. 
 
19 spillere, heraf 7 Hillerød spillere var mødt op 30 min inden start, og blev fordelt i to 6-mands puljer og en enkelt 7-mands. 
 
I hver af puljerne blev der spillet 2 sæt til 11, og vinderne af de enkelte sæt fik et kryds for hvert vundet sæt i de af BTDK udsendte puljeskemaer. Altid engagerede forældre stod for registreringen, mens spillerne selv lærte at sidde ved 'dommer'-tavlerne 

Spillerne tog dommertjansen alvorligt og havde styr på det hele


Ifølge det nye koncept udråbes der ikke puljevindere, men når den enkelte spiller har deltaget i tre Pointstævne Events uddeles en lille erindringspræmie. 
 
Således kan HGI Hillerød Bordtennisklub spillerne Nikolaj Steensen, Mathias Wittrock, Oliver Nielsen og Marcus Teubner se frem til en lille markering ved deres næste deltagelse. 
 
Der er lavet et registreringsskema over de deltagende spillere ved de enkelte events HER. 

Træner William Beck var klubbens repræsentant på dagen, en stor tak til William for dette, og for tilbagemeldinger og fotos. 

Yngste mand, Nurudin på 7 år, tankede godt op inden kampene


Inden puljespillet stod værtsklubben Allerød sammen med forældre for festlig opvarmning som bl.a. bestod af bordtennisstafet, så alle spillere var fokuseret og klar til kamp. 

 
 

Forældrene gav en hånd med under opvarmningen med bordtennis stafet
Balance og kontrol under opvarmningen

Vi vil gerne takke spillere, forældre og ledere fra de fremmødte klubber, for at være med til at sikre at det bliver nogle hyggelige events hvor spillerne trives.   
 

 

NÆSTE POINTSTÆVNE 
 
Alt efter Corona situationen er Event 3 planlagt til afholdelse lørdag den 22. Januar 2022 kl. 10.00 i Idrætscenter Løvdal, Helsingør - Mødetid 9.30!  
Hold dig gerne opdateret i Holdsport Kalenderen, og på nedennævnte side, hvor Pointstævne Event 3 muligvis vil blive flyttet til større spillested, alternativt aflyst hvis ikke COVID-19 situationen bedres inden stævnet.

Der blev spillet koncentreret
Lidt sjov skal der da laves når nu man har styr på bordtennisbolden


LÆS MERE OG SE KALENDER FOR SÆSONENS POINTSTÆVNER HER  

ANDRE RELEVANTE STÆVNER

Kan du serve rigtigt, tælle point, og være en fair dedikeret bordtennisspiller så hør din træner om ikke et eller begge disse muligheder kunne være noget for dig:

* 18. - 19. december: VESTEGNENS JULESTÆVNE - Se detaljer og invitation i vores Excel ark HER


* 15. - 16. januar: ØM UNGDOM (+SENIOR/VETERAN) - Se detaljer og invitation i vores Excel ark HER
(opdateres i den kommende uge når Invitation er klar)

Fokus


 
 
 
AF: Louis de Voss 

AFLYST! Kom med til Juleevent for 6-14 årige i Hillerød
18. november 2021, 07.52

 

OPDATERET: BTDK har desværre følt sig nødsaget til at aflyse denne Juleevent bl.a. pga stigende Corona smitte.

Er du mellem 6 og 14 år må du endelig tilmelde dig til Bordtennis Danmarks festlige Juleevent den 11. december i Royal Stage Hillerød - Alle niveauer er velkomne.

Så er det nu du skal til tasterne og gå ind på Bordtennisportalen og tilmelde dig til BTDK og HGI Hillerød Bordtennisklub's Juleevent, der er 'Early Bird' pris frem til 21. november.

TILMELDINGSLINK

Du kan læse meget mere og se Invitation og Plakat på BTDK's hjemmeside HER.

Vi glæder os til at se dig!


​Første Pointstævne Event gik forrygende
15. november 2021, 17.55

HGI Hillerød Bordtennisklub stod som arrangør af sæsonens første Pointstævne Event som med stor succes blev afholdt efter Bordtennis Danmarks nye koncept. 

 
Lørdag den 13. november blev dagen hvor Kreds 1, bestående af Allerød BTK, Helsingør Bordtennis, Espergærde TTC og hjemmebanespillerne fra Hillerød dystede efter BTDK’s nye retningslinjer. 
 
Hele 26 spillere fra de 4 klubber var mødt frem, og blev budt velkommen af Helle Brodersen, som på dagen havde været så sød at styre showet, da sæsonens Pointstævne koordinator Birgitte Thais Christesen måtte arbejde på dagen. 
 
DU KAN SE, OG EVT. DOWNLOADE LIDT BILLEDER FRA EVENTEN HER
 


Da alle Hillerøds trænere var optaget af egne holdkampe m.v. var vores allesteds nærværende formand Thomas Hjermind Jensen også mødt op, og stod bl.a. for  ‘Rundt-om-bordet' spil, som er en af de afsluttende bordtennisaktiviteter der er en del af det nye i år. 
 
BTDK har også lagt op til, at der spilles i størst mulige puljer, hvorfor stævneleder Helle Brodersen, opdelte spillerne i samlet 4 puljer, to á 7 spillere, og to á 6. Der blev stillet 8 borde til rådighed for puljespillet så hver pulje kunne afvikles på to borde.
 
Forinden havde klubbernes trænere, for HGI Mathias Jensen, været så venlige at lave en grovinddeling af spillerne efter niveau, som blev anvendt under puljedannelsen. 
 
I hver af puljerne blev der spillet 2 sæt til 11, og vinderne af de enkelte sæt fik et kryds for hvert sæt i de af BTDK udsendte puljeskemaer. Altid engagerede forældre stod for registreringen, mens spillerne selv lærte at sidde ved 'dommer'-tavlerne. 
Der udråbes ikke puljevindere ifølge det nye koncept, men når den enkelte spiller har deltaget i tre Pointstævne Events uddeles en lille erindringspræmie.
 


Efter et par timers puljespil, blev dagen afrundet med hyggeligt rundt-om-bordet spil, hvor det var en fornøjelse, at flere forældre også var friske på at være med. 


Der er lavet et registreringsskema over deltagende spillere ved de enkelte events HER. 

I første Pointstævne havde vi fornøjelsen af følgende HGI deltagere:
Gustav S Christiansen, Victor Gilberg, Marius Baltzer, Nikolaj Steensen, Mathias Wittrock, Oliver Nielsen, Marcus Teubner, William Türen, Ruben Knudsen, Arthur Helt, Adam Jacobsen, Da