Nyheder

Unge Dominykas brillerede i Helsingborg
27. september 2020, 22.14


Ikke nok med at Mie Skov spillede sig til en flot anden plads i Dame Elite i Rekordspelen i fredags, så var HGI Hillerød Bordtennisklub på toppen igen søndag, hvor Dominykas Samuolis gik hele vejen og vandt Pojke 13. 
 
Finalesejren i den stærkt besatte turnering blev en realitet søndag aften hvor Dominykas overlegent vandt over Chandra Bharath Madhu (Tullinge) 3-0 (6, 6, 9), og det var en selvsikker ung mand der gav interview efter sejren. 
 
Kæmpe tillykke med sejren til Dominykas, og ikke mindst stort tillykke med finalepladsen til Mie, som endnu engang viser at hun er godt på vej tilbage til toppen! 

Mie ærgrede sig forståeligt over endnu engang at være henvist til 2. pladsen, men går topmotiveret mod næste mål

 
Tidligere på dagen dominerede et meget stærkt hold af Rumænske spillere i Herre Junior 17 hvor de tog sig af de 4 øverste placeringer, og henviste Hillerøds Patrick Skarsholm til 5. pladsen, også en flot præstation. I samme række spillede Carl Køngerskov Carstensen og Dominykas sig også i hovedturneringen hvor Dominykas bl.a. tog sæt fra 1. seedede Daniel Lindsö (Söderhamn). 

Der var højt humør mellem kampene i Helsingborg


Carl spillede også Pojke 15 lørdag, hvor det blev til en fin 5. plads, efter i ¼-finalen at have mødt sin stærke overmand, og senere vinder af P15, rumæneren Andrei Istrate, nr. 4 i Europa. 

Carl var på toppen og kæmpede bravt lørdag


Rekordspelen var endnu en turnering i Sweden Tour, og dermed den stærkest besatte stævnerække i Sverige.

En stor tak til Gelmina Samuoliene, Mie Skov og Peter Carstensen for fotos til denne klubnyhed, og til cheftræner Ola Lindberg for god coaching i Helsingborg.
 
Se alle resultater fra Rekordspelen HER. 
Læs mere om Sweden Tour HER.
Se invitationen til næste afdeling af Sweden Tour i Ängby med sidste frist i morgen 28/9-20 HER.

Efter at du har læst dette er du sikkert topmotiveret til selv at komme ud og spille kampe, se alle sæsonen stævnemuligheder på HGI Hillerød Bordtennisklubs STÆVNESIDE.
 


AF: Louis de Voss.

Michael sejrede i Lolland Falster Open
19. september 2020, 22.00

Michael Kastberg var eneste repræsentant ved weekendens Lolland-Falster Open, men hvad gør det, når nu han kan kæmpe sig helt til tops.

Michael tog lørdag morgen sydpå hvor han skulle deltage i Senior Åben række D for spillere under 1200 i rating.

NFBTK stævnet blev afholdt  i Ejegodhallen Nykøbing F med et max sat til 49 deltagere. Grupperne blev á 4-6 personer, og af Covid-19 hensyn var der afrensning af borde og bolde, afspritning mv. 

Stort tillykke med sejren og den flotte kurv Michael.

Se alle resultater fra Lolland-Falster Open 2002 HER.


AF: Louis de Voss.

Danmarksturneringen er i gang - Drømmestart for damerne
14. september 2020, 08.41

Danmarksturneringen i bordtennis startede i weekenden, og alle vores DT-hold var i kamp.

Damerne i BordtennisLigaen, fik en drømmestart

Med 2 sejre på 6-0 over Ballerup og 6-1 over Hvidovre, har de lagt sig på 1. pladsen i landets bedste række.

Holdet bestod af Pia Toelhøj, Chen Yan og så var der debut i Hillerød-trøjen til tidligere seniorlandshold spiller Nicoline Koefoed.

Holdleder Brian Hansen: ”Vi ved at Pia og Chen holder højt niveau, men vi var lidt spændte på hvor Nicoline lå henne, efter at have holdt en længere pause fra bordtennis. Men at Nicoline kunne vinde 3 ud af 4 kampe og især vinde 3-1 over Hvidovres førstedame Izabell Nörlem, var langt bedre end forventet.  Især sejren på 6-1 over Hvidovre i stærkeste opstilling, er gode tegn for holdets målsætning om at kæmpe om guld igen i år”

Svær start for liga-herrerne

Herrerne i BordtennisLigaen, havde som forventet en lidt hård start, hvor det blev til nederlag på 0-5 til Roskilde og 1-5 til Herlev. På holdet var Patrick Skarsholm, Anton Andersson, Hugo Törngren og Jakob Peterson.

Holdleder Jesper Møller: ” Målsætning om at komme blandt de 6 bedste hold og komme i slutspil er intakt.

Håbet levede kort imod Roskilde, da Anton Andersson kom foran 2-0 imod Allan Bentsen i første kamp, men da kampen blev tabt 2-3, kontrollerede Roskilde, med Michael Maze i 2.par kryds, kampen og vandt fortjent 5-0.
Imod Herlev fik Anton igen en super start imod Kasper Sternberg og havde en matchbold, ved 2-0 og 11-10 i 3 sæt. Tidligere landshold spiller Kasper Sternberg, vendte dog igen kampen og vandt 3-2.

Havde vi vundet den, tror jeg det var blevet en tættere holdkamp.  Juniorlandsholdspilleren Patrick Skarsholm stod for Hillerøds ene sejr, da han vand 3-0 over Frederik Cöster og viste lovende takter”


3. division herrer, 2. division herrer, DrengeLigaen og JuniorLigaen var også i kamp.

JuniorLiga-holdet vandt begge sine kampe 8-3 over Roskilde og 8-0 over Viby, og ligger nu nummer 1 i rækken. Drenge spilleren Carl Carstensen Køngerskov, trådte til på grund af afbud om morgen og var med sine sejre i 4 ud af 4 kampe et stærkt kort i sejrene.

DrengeLiga-holdet, som mest er med for at lære. Vandt en overraskende 8-6 sejr over Hvidovre, men tabte 0-14 til guldfavoritterne fra Virum.


2. og 3. division herrer var også i kamp. Det blev til sejr på 8-3 i 2. division over Roskilde og 1-8 nederlag i 3. division imod Virum.

Resume : HGI-Roskilde

https://www.hgibordtennis.dk/klub/hgi-bordtennis/nyheder/8832


Stilling : BordtennisLigaen Herrer

https://www.bordtennisportalen.dk/DBTU/HoldTurnering/Stilling/#2,42020,12999,4006,4000,,,,


Stilling : BordtenisLigan Damer

https://www.bordtennisportalen.dk/DBTU/HoldTurnering/Stilling/#2,42020,13005,4006,4000,,,,

BordtennisLigaen: Roskilde var for stærke
11. september 2020, 23.05


Vores førstehold havde fredag aften sæsonpræmiere i BordtennisLigaen. Ganske som forventet var modstanderen fra Roskilde for stor en mundfuld. Selv om der var flere tætte kampe undervejs tog de danske mestre fuldt hus ved at vinde alle kampe.

Der var masser af klubdebutanter i dag. Jakob Peterson og Hugo Törngren - begge fra Sverige -debuterede for vores eget hold, mens Roskilde for første gang havde Jens Lundqvist (Sverige) og Antoine Doyen (Portugal) med på holdet.

  Team

  Name

  1

  2

  3

  4

  5

  Total

  Hillerød

  Tõrngren, H

  11

  4

  8

  0

  1

  Roskilde

  Bentsen, A

  7

  11

  11

  0

  2


  Team

  Name

  1

  2

  3

  4

  5

  Total

  Hillerød

  Peterson, J

  5

  11

  4

  4

  1

  Roskilde

  Maze, M

  11

  9

  11

  11

  3


  Team

  Name

  1

  2

  3

  4

  5

  Total

  Hillerød

  Andersson, A

  11

  8

  7

  11

  6

  2

  Roskilde

  Bentsen, A

  3

  11

  11

  3

  11

  3


  Team

  Name

  1

  2

  3

  4

  5

  Total

  Hillerød

  Tõrngren, H

  8

  9

  5

  0

  Roskilde

  Lundqvist, J

  11

  11

  11

  3


  Team

  Name

  1

  2

  3

  4

  5

  Total

  Hillerød

  Skarsholm, P

  10

  7

  6

  0

  Roskilde

  Doyen, A

  12

  11

  11

  3

Gense hele kampen via Youtube her:

https://youtu.be/FeoCMvIww2c

Allerede lørdag formiddag er vores førstehold atter i kamp. Denne gang på udebane mod Herlev med kampstart kl. 10. Kig gerne forbi i bordtenniskælderen på Kildegårdskolen Vest i Herlev.

God stævnesæson opstart for Hillerød i Hvidovre
8. september 2020, 07.08

9 HGI Hillerød Bordtennisklub spillere var i weekenden i kamp i sæsonens første stævne på dansk grund, og for flere blev det en herlig sæsonstart øverst på sejrskamlen, og for alle rigtig god kamptræning. 

 
Unge Emil Thais Christesen imponerede i sin egen række, og vandt en overbevisende 1. plads i puljen i sin egen række Yngre Drenge D hvor han vandt alle kampe i den indledende runde. Også i finalen blev det til en sikker 3-0 sejr, stort tillykke til Emil som må være klar til at udfordre sig selv i de højere rækker. 
 
Lige så imponerende var Drive-In deltager Albert Wolfsberg som i finalen i Junior B også vandt sikkert 3-0 over Lasse Fly Kristensen (Viby) - stærkt Albert! Hos de noget ældre i U21 B blev det til en flot 5. plads for den unge mand. 
 
Marcus A Jensen og Magnus Lophaven benyttede sig af muligheden for Drive-In pladser, og spillede sig begge i B finalen i U21 C, hvor Marcus trak det længste strå. 
 


Hos seniorerne stillede Christian og Michael Kastberg (i deres fine trøjer), sammen med Jesper Jerslund, op i Herre Kl. 6 og fik nogle rigtig gode sæsonstartkampe der. Bedst placeret blev Michael med en 5. plads. 

 
I den bedste seniorrække Åben 1, spillede Anders Quistgaard-Leth sig også til en 5. plads mens formand Thomas Hjermind Jensen nåede 9. pladsen efter at de begge var kommet fornemt gennem puljerne som vindere uden nederlag.
 
 

 
Stævnet blev afviklet med alle tænkelige Covid-19 forebyggende restriktioner hvorfor spillere og leder kunne føle sig i trygge rammer i Hvidovre. 


 
Til gengæld har de nye restriktioner for København betydet, at Ama’r Open desværre må aflyses i denne omgang. 
 
Det næste stævne i nærområdet hvor vi håber at alle vore ungdomsspillere, motionister m.fl. vil deltage i er således Team Egedals Efterårs Cup i Smørum som du allerede kan tilmelde dig til via link i klubbens Excel ark HER
 
Se alle RESULTATER fra Hvidovres Efterårs Stævne HER.


En stor tak til alle jer der kommenterede weekenden igennem i vores Facebook tråd fra stævnet med resultater og billeder.
 AF: Louis de Voss. 

 

 
 

Mie og Sally nåede længst i Sweden Tour
31. august 2020, 22.51


 I første afdeling af Sweden Tour i Köping var Patrick Skarsholm godt spillende, mens det blev MIe Skov og Sally Lou der kom længst, da anden del af den store turneringsrække, Halmstad Masters afvikledes i weekenden. 
 
5 HGI Hillerød Bordtennisklub spillere var i kamp, Mie Skov, Sally Lou, Patrick Skarsholm, Dominykas Samuolis og Carl C Køngerskov. 


 
På grund af Corona situationen var der et meget begrænset antal coach/tilskuerpladser til rådighed pr klub, og spillerne måtte først være i arenaen 10 min inden kampstart, hvorefter de måtte forlade hallen igen umiddelbart efter færdigspillet kamp, oplyste Peter Carstensen som var til stede i hallen lørdag. 
 
Mie Skov var godt tilfreds med sit internationale comeback i Dame Elite, og skrev på sin Facebookside: 
 
“I a m b a c k . . . 🏓 

Mit comeback efter 5 år på den internationale scene blev i går manifesteret i et stærkt besat Halmstad Masters. 

Useedet trådte jeg spændt ind i turneringen og kæmpede mig først igennem puljen og gik videre som vinder til knock out kampene - fra 16. delsfinalen og så én kamp af gangen, faktisk én bold af gangen - hele vejen til finalen - 7 kampe, 27 sæt på 5 timer 🙃 ....hvor jeg efter en fed finale måtte se mig slået med 7-11 i afgørende sæt. Damn it...

Jeg ‘nøjes’ med sølv🥈i denne omgang og er fuldt ud tilfreds med min indsats - og dét er nyt! 😍 

Det føles fantastisk at have modet til at stå ved bordet og gøre det hele på en ny og mere erfaren måde.”
 
 
Dejligt at have Mie tilbage på den store scene, stort tillykke til dig. 
 
Se Mie’s Facebookpost med fine billeder HER. 
 


Sally Lou var lige så flyvende i sin egen række F12, og spillede sig ligesom Mie til en flot finaleplads og der en ligeså flot 2. plads, også et stort tillykke til dig.  
I semifinalen slog Sally fornemt og overbevisende 1. seedede Clara Ellermann, Västers BTK 3-0! 
 
Dominykas spillede sig flot gennem puljen, og endte som nr. 5 i det stærke felt i Pojke14 kun besejret af hjemmebanefavoritten, 2. seedede Isak Alfredsson. 


 
En stor tak til Dominykas forældre og Peter Carstensen for fotos og tilbagemeldinger til denne klubnyhed. 
 
Se alle resultater fra Halmstad Masters HER. 


 
AF: Louis de Voss. 

Kom med HGI til TOPBORDTENNIS på fredag
17. august 2020, 21.43

På fredag vil der blive afholdt en kæmpe event i Roskilde, hvor du som HGI Hillerød Bordtennisklub medlem vil kunne opleve hele det danske herrelandshold dyste individuelt mod andre internationale topspillere om en præmiesum på hele 30.000,- kr. - vi har 20 GRATIS garanterede pladser til rådighed!

Herrelandsholdet bestående af Jonathan Groth (sølvvinder i herresingle ved European Games i juni 2019), Anders Lind og Tobias Rasmussen har alle meldt sig klar til F & I Masters som afvikles fredag  den 21. august kl. 9- ca. 19.
De får følgeskab af Roskildes egen spillende legende Michael MazeIbrahima Diaw, Senegal (OL-klar og i øvrigt elitetræner i HGI om onsdagen) samt franskmanden Antoine Hachard, så der er lagt op til masser af spændende dyster.

Det er lykkes Hillerød at få lovning på 20 pladser som besættes efter først-til-mølle princippet ved at gå ind i Facebooktråden HER, og skrive i kommentarfeltet  hvor mange pladser du skal bruge, hvorefter HGI sender navn og antal videre til Roskilde. Du kan evt. også skrive hvis du har ekstra sæder til andre HGI spillere i bilen, så kan flere evt. følges ad derind.

Du møder op når det passer dig, men til orientering spilles de indledende puljekampe i de to tre-mandspuljer fra kl. 9.00 til ca. kl. 12.00. De to bedste fra hver pulje går videre til semifinalerne, som spilles fra ca. kl. 14.45 til ca. kl. 16.15. Finalen er programsat til kl. 18.00 - ca. 19. 


Det er gratis for alle at deltage, men sikrer du dig ikke én eller flere af vores garanterede pladser, vil du kunne risikere ikke at kunne komme ind, da publikumstallet i Roskilde Arena er begrænset grundet Corona.


Se hele BTDK's artikel om invitationsturneringen HER.

Hvis du tilmelder dig vil være gratis adgang hele dagen, så du møder bare op når det passer dig.

Vi ses i hallen 🙂
AF: Thomas Hjermind Jensen / Lone Simonsen / Louis de Voss.

Se kampene LIVE

Skulle du ikke have mulighed for at opleve eventen i hallen, så har Sportskanalen SPORT LIVE været med på idéen om at sende hele begivenheden LIVE.
Dette betyder, at puljekampene i de to tre-mandspuljer sendes fra kl. 9.00 til ca. kl. 12.00. De to bedste fra hver pulje går videre til semifinalerne, som sendes fra kl. 14.45 til ca. kl. 16.15. Finalen er programsat til kl. 18.00. Skulle man være forhindret i at følge med i kampene i løbet af dagen, så genudsendes arrangementet flere gange på kanalen.

Hvem kan se SPORT LIVE?

SPORT LIVE er en tv-kanal, og ikke en streamingkanal. Man kan altså kun få den gennem en tv-udbyder. Hos YouSee ligger SPORT LIVE i bland-selv, hvor man kan vælge kanalen. Hos Canal Digital ligger kanalen i sportspakken og hos Stofa samt Waoo ligger kanalen i vælg-selv. ”I august måned har vi lavet aftale med både YouSee og Stofa om at ligge som ekstrakanal. Vi har lidt over 100.000 abonnenter, men aftalerne om at ligge som ekstrakanal bringer vores samlede abonnementstal op på ca. 1,6 million husstande i august. Derudover ligger vi i 15 antenneforeninger af forskellig størrelse, den største er Glentevejen i Odense”, fortæller direktør Flemming Kjellerup, der glæder sig til igen at sende bordtennis.

Kom med HGI til TOPBORDTENNIS på fredag
17. august 2020, 18.57

På fredag vil der blive afholdt en kæmpe event i Roskilde, hvor du som HGI Hillerød Bordtennisklub medlem vil kunne opleve hele det danske herrelandshold dyste individuelt mod andre internationale topspillere om en præmiesum på hele 30.000,- kr. - vi har 20 GRATIS garanterede pladser til rådighed!

Herrelandsholdet bestående af Jonathan Groth (sølvvinder i herresingle ved European Games i juni 2019), Anders Lind og Tobias Rasmussen har alle meldt sig klar til F & I Masters som afvikles fredag  den 21. august kl. 9- ca. 19.
De får følgeskab af Roskildes egen spillende legende Michael MazeIbrahima Diaw, Senegal (OL-klar og i øvrigt elitetræner i HGI om onsdagen) samt franskmanden Antoine Hachard, så der er lagt op til masser af spændende dyster.

Det er lykkes Hillerød at få lovning på 20 pladser som besættes efter først-til-mølle princippet ved at gå ind i Facebooktråden HER, og skrive i kommentarfeltet  hvor mange pladser du skal bruge, hvorefter HGI sender navn og antal videre til Roskilde. Du kan evt. også skrive hvis du har ekstra sæder til andre HGI spillere i bilen, så kan flere evt. følges ad derind.

Du møder op når det passer dig, men til orientering spilles de indledende puljekampe i de to tre-mandspuljer fra kl. 9.00 til ca. kl. 12.00. De to bedste fra hver pulje går videre til semifinalerne, som spilles fra ca. kl. 14.45 til ca. kl. 16.15. Finalen er programsat til kl. 18.00 - ca. 19. 


Det er gratis for alle at deltage, men sikrer du dig ikke én eller flere af vores garanterede pladser, vil du kunne risikere ikke at kunne komme ind, da publikumstallet i Roskilde Arena er begrænset grundet Corona.


Se hele BTDK's artikel om invitationsturneringen HER.

Hvis du tilmelder dig vil være gratis adgang hele dagen, så du møder bare op når det passer dig.

Vi ses i hallen 🙂


AF: Thomas Hjermind Jensen / Lone Simonsen / Louis de Voss.

Se kampene LIVE

Skulle du ikke have mulighed for at opleve eventen i hallen, så har Sportskanalen SPORT LIVE været med på idéen om at sende hele begivenheden LIVE.
Dette betyder, at puljekampene i de to tre-mandspuljer sendes fra kl. 9.00 til ca. kl. 12.00. De to bedste fra hver pulje går videre til semifinalerne, som sendes fra kl. 14.45 til ca. kl. 16.15. Finalen er programsat til kl. 18.00. Skulle man være forhindret i at følge med i kampene i løbet af dagen, så genudsendes arrangementet flere gange på kanalen.

Hvem kan se SPORT LIVE?

SPORT LIVE er en tv-kanal, og ikke en streamingkanal. Man kan altså kun få den gennem en tv-udbyder. Hos YouSee ligger SPORT LIVE i bland-selv, hvor man kan vælge kanalen. Hos Canal Digital ligger kanalen i sportspakken og hos Stofa samt Waoo ligger kanalen i vælg-selv. ”I august måned har vi lavet aftale med både YouSee og Stofa om at ligge som ekstrakanal. Vi har lidt over 100.000 abonnenter, men aftalerne om at ligge som ekstrakanal bringer vores samlede abonnementstal op på ca. 1,6 million husstande i august. Derudover ligger vi i 15 antenneforeninger af forskellig størrelse, den største er Glentevejen i Odense”, fortæller direktør Flemming Kjellerup, der glæder sig til igen at sende bordtennis.

3 dages Bordtennis Skole afholdt med succes
5. august 2020, 19.05

Hillerød GI Bordtennis har haft flere bordtennisaktiviteter for unge i løbet af sommeren, hvilket glæder HGI Hillerød Bordtennisklubs formand Thomas Hjermind Jensen.


Sommerens sidste aktivitet for nybegynderne afsluttedes i eftermiddag, hvilket gav Thomas lejlighed til at opsummere sommerens aktiviteter efter uddeling af trøjer til deltagerne, læs med under billedet.....


I løbet af sommeren har der været 3 dages åbent hus, enkelte bordtennis skole dage, og i denne uge 3 dages sammenhængende Bordtennisskole som hurtigt blev fuldt besat, med sin max kapacitet på 24 unge nybegyndere.

Trænerne Ola Lindberg, Sophie Walløe, William Beck og Felipe Matarese var trænerne på ugens lejr.

De 3 dage, var en fin kombination af bordtennis undervisning, bordtennis lege og socialt samvær inde og ude.

Der blev spillet ballonbolde, dystet imod Robotten Robert, undervist i bordtennis teknik, hygget, og spillerne fik lært de små fif der giver de unge den ekstra fordel når bordtennis boldende kommer i spil ved skolestarten på skolernes SFO'er.


Mange af de deltagende børn har allerede tilkendegivet at de gerne vil møde op til klubbens første begynder træninger der starter op på mandag den 10. august.


Nybegynder træning er Mandage kl. 16.30 og Onsdage kl. 16.00, hvor 2-3 trænere står klar til at tage imod nye medlemmer - vel mødt, vi glæder os til at se en masse nye spillere allerede fra på mandag!


En stor tak til William Beck og Thomas for billeder til dette indlæg.

Læs mere om hvordan du uanset din alder bliver medlem i HGI Hillerød Bordtennisklub HER.


AF: Thomas Hjermind Jensen / Louis de Voss.

Boldene bouncer igen i bordtennishallen – STARK er ny klubsponsor
25. juni 2020, 09.52

Lyden af 40 mm bolde der hopper, kan igen høres i Royal Stage.

En hård periode uden bordtennis, uden klubfest og socialt samvær, samt aflysning af store arrangementer er nu overstået. Glade børn og voksne kan nu igen, i kontrolleredet omgivelser, mødes til leg og træning ved bordet.

Ny Klub sponsor - STARK

I samme omgang kan Hillerød bordtennis afsløre, at de har lavet en klubsponsor aftale medSTARK Hillerød/Hørsholm, og dette i en tid hvor økonomien og mådehold præger Danmark. 

Et samarbejde som skal være med til at styrke bordtennis tilbuddet i Hillerød og mulighederne for udvikling uanset niveau og alder. Et af de nye tiltag er et tættere samarbejde med skolerne i Hillerød og en stor HFO turnering.

Salgschef STARK Hillerød, Johnny Ottergren: ”Hillerød bordtennis har mange gode initiativer og er synlige i Nordsjælland. Planen er også, at vi får lavet STARK Cup, så vi kan invitere vores samarbejdspartnere forbi til en hyggelig eftermiddag med bordtennis og sjov”.

Mistet netto indtægter på 128.000 kr.

Formand Thomas Hjermind Jensen: ”Aflysningen i foråret har for os betydet mistet budgetteret netto indtægter på 128.000 kr. Foråret er der, hvor vi har allermest travlt med indtægtsgivende aktiviteter. Vi har på grund af Corona måtte aflyse det store ungdom stævne Danish International, forårets kegleturnering, to Fredags Grandprixér stævner og Veteran DM. Vi har søgt de hjælpe pakker der er, men har alligevel brug for, at vores sponsorer fortsætter med at støtte vores arbejde, til trods for at det også er en svær tid for dem. Derfor er den en fantastisk nyhed at STARK, som tidligere har støttet os, har tegnet en ny klub aftale med os. Bekymringerne om medlemsfrafald, en ny hverdag for stævne afholdelser, presset økonomi for øvrige sponsorer er der stadigvæk. Men det er med en meget bedre mavefornemmelse, at vi går ind i den nye sæson, og hvor vi sammen som klub nok skal få en ny fantastisk sæson både socialt og sportsligt.”

Foto : Danmarks bedste yngre drenge spiller Dominykas Samuolis hilser på Salgschef Johnny Ottegren STARK – Hillerød, og glæder sig til det nye samarbejde.

Stark_sq

Vi åbner for bordtennistræning på mandag den 15. juni
12. juni 2020, 12.17

Vi har nu fået lov til at svinge battet igen og vi åbner op får træning mandag den 15. juni.

Vi har savnet jer ! Og håber I lige vil komme forbi og spille de sidste 2 uger inden sommerferie.

Det er under lidt specielle regler, som vil blive forklaret til træningen, men vigtigst for jer er at overholde de generelle regler: Er du små sløj, bliv hjemme. Sprit hænder af på vej ind i hallen. Hold afstand.

Uge 25 + 26 kører vi normale trænings tider – Se kalender her : www.hgibordtennis.dk/klub/hgi-bordtennis/kalender

I uge 27-32 har vi ekstra ordinær sommerferietræning og sommerskoler. Kalender bliver opdateret og mail sendt ud om dette.

Er du spiller på vores U1 eller U2 hold kan vi varmt anbefale vores sommerskoler i uge 28, 31 og 32. (Mandag-Onsdag). 


Man kan selv vælge hvor mange dage, men vil deltage. Inviter gerne din bedste ven eller søskende med. Læs mere om sommerskolerne her : https://www.hgibordtennis.dk/…/hgi-bo…/sider/bordtennisskole

Med venlig hilsen
Bestyrelsen

Nu kan vi snart spille bordtennis igen
7. juni 2020, 12.45

Kære medlem

Med en aftale indgået af folketingets partier den 6. juni, bliver der givet grønt lys for, at indendørs idræt - og herunder bordtennis - kan genåbne.

Desværre kan vi på nuværende tidspunkt ikke sige, præcis hvornår vi er klar til at lade den første serv i 3 måneder blive spillet. I første omgang afventer vi myndighedernes retningslinjer for genåbningen af den indendørs idræt, og dernæst skal DIF og Bordtennis Danmark tolke retningslinjerne, så de kommer til at passe til bordtennis. Endelig skal Hillerød Kommune, Royal Stage og vi selv finde ud af hvordan vi lever op til retningslinjerne for en sikker åbning af bordtennis i Hillerød.

Bestyrelsen og klubbens trænere gør alt hvad der kan gøres, for at vi kan vende både hurtigt og sikkert tilbage til træningshallen. Du får en ny e-mail, når vi ved mere.

Med venlig hilsen 
Bestyrelsen i Hillerød GI Bordtennis

Nicoline - en ægte bornholmer kommer til Hillerød
5. juni 2020, 12.09

Ny spiller på BordtennisLiga-holdet for damer.

Den 21-årige og tidligere ungdoms- og seniorlandsholdsspiller Nicoline Koefoed er ny spiller for vores BordtennisLiga hold for damer.

Nicoline kommer til at satse på sin erhvervskarriere, men der bliver også tid til lidt bordtennis.

Nicoline er udover en dygtig bordtennisspiller, også en del af trænerteamet i Rising Stars inden for ParaBordtennis Danmark.

Nicoline vil fortsat have sin A-Licens i Hasle og er ægte bornholmer. Så mon ikke Hillerød´s egen bornholmer - Royal Stage Hillerød Direktøren Carsten Larsen - nok skal sørge for at hun føler sig hjemme i Hillerød 😀

Se og like opslaget på Instagram:

Al træning er aflyst - foreløbigt til den 8. juni
5. juni 2020, 11.34

OPDATERET 12. MAJ Vi er stadig nødt til at holde lukket, da myndighederne endnu ikke tillader indendørs idræt.

OPDATERET 7. APRIL

Efter statsministeriet tirsdag aften meddelte, at foreninger skal forblive lukket, er al træning aflyst foreløbigt til og med den 10. maj. Hillerød Kommune har i øvrigt oplyst, at Royal Stage er lukket i samme periode. 

OPDATERET 23. MARTS:

Myndighederne har forlænget alle restriktioner ift. COVID-19, og det betyder at al træning er aflyst til og med den 13. april. 

Som det ser ud nu, planlægger vi derfor at starte træningen op igen tirsdag den 14. april.

Kære alle medlemmer, forældre og frivillige.

I lyset af myndighedernes opdaterede retningslinjer i relation til kampen mod Coronavirus, har bestyrelsen i Hillerød GI Bordtennis valgt at aflyse al træning fra og med i dag torsdag den 12. marts.

Som det ser ud nu, planlægger vi at starte træningen op igen mandag den 30. marts.

På bestyrelsens vegne 

Torsten Olav Sejr Hansen  Hillerød GI Bordtennis

Hugo "fortsætter" i Hillerød
5. juni 2020, 11.30

Ny spiller i Hillerød på BordtennisLiga-holdet er Hugo Törngren.

Eller det vil sige, helt ny er han ikke, da han skiftede allerede i sæson, uden dog at komme i kamp for Hillerød.

Hugo er 17 år og dermed på alder med Daniel og Patrick.

Hugo er super hyggelig fyr og viser en stor udvikling. Samtidig har været inde omkring den svenske brutto junior landsholdstrup.

I sidste sæson blev det til 18 sejre i den svenske 1.division og er rangerret som den 3. bedste 2002'er i Sverige.

Velkommen (igen) til Hugo 

Velkommen til Mr. Magoo Johansson
5. juni 2020, 11.29

Ny spiller på Bordtennis Liga holdet er Marcus Johansson.

Marcus Johansson er 40 år og spillede sidste år på hold sammen med Daniel Simonsen i svenske Vetlanda.

Marcus (Mr. Magoo) spiller med anti-spin i baghånd og kan give selv vores egen Tomasz Akier ”røde knopper”

Marcus er en erfaren spiller, som på sine bedste dage har potentialet til at slå alle i den danske BordtennisLiga.

Det beviste han, da han i 2020 vandt Växjö Grandprix ved at slå en Aida Satoshi fra Eslöv og svenske landshold spiller Pär Gerell.

Som Ola siger, man skal kunne spille imod alle spil typer og det får vi at se i Hillerød.

Bliv træner i sommerferien
4. juni 2020, 15.46


Har dul lyst til at hjælpe som træner/hjælper på begynder bordtennisskoler / lejre i løbet af sommeren ?

Under forudsætning af vi snart må åbne op for bordtennis igen under tæt på normale forhold, er planen at der bliver lavet 3 bordtennis lejre for begyndere i alderen 6-14 år.

Foreløbig plan er
• 6-10 – Juli
• 27-29 – Juli
• 3-5 - August

Målgruppen er unge nybegyndere eller egne spillere på ungdom begynder holdene.

Lejrene er en kombination af bordtennis undervisning, leg og sjov i tidsrummene 9.00-15.00

Er du frisk på at hjælpe i nogle af dagene, så kontakt formand Thomas Hjermind Jensen – formand@hgibordtennis.dk eller 51 22 83 50

Daniel og Patrick - rygraden på Hillerøds førstehold
4. juni 2020, 15.38

Rygraden på vores hold på vores første hold for herrer bliver igen til næste år Daniel Simonsen og Patrick Skarsholm.

Daniel var sidste år Danmarks bedste junior spiller og er nu rykket på i de ”voksnes” rækker, som U21 spiller. Udover bordtennis er planen også at Daniel skal gå i gymnasiet

Patrick er i den kommende sæson sidste års junior og er Danmarks højest rangerrede junior spiller.

Udover juniorlandsholdet kommer Patrick også til at få kampe i den svenske næst bedste række (Superettan), for vores venskabsklub Lyckeby.

Netop Lyckeby BTKs første hold rykkede op i den bedste række i Sverige (Pingisligan), så vores 2 svenskere Anton Andersson og Christoffer Kjellson, må ikke spille på vores hold i BordtennisLigaen næste sæson.

Ny spiller på vores BordtennisLiga-hold er 19-årige Jakob Peterson.
4. juni 2020, 15.37

Jakob spiller i BTK Rekord (Helsingborg), som i år spiller i Superettan i Sverige.

Sidste år havde Jacob flere kampe og sejre i den bedste svenske række for Rekord, og er en ung spiller som er i en god udvikling og satser hårdt på bordtennis.

Vi glæder os til at se Jakob i Hillerød.

Chen Yan er tilbage i Hillerød
4. juni 2020, 15.36

Vores egen dejlige lynkineser, Chen Yan, er efter en lille afstikker, tilbage i Hillerød 

Chen er sulten på mere guld og skal spille på vores hold i Bordtennisligaen for damer og på et herrehold.

Så det varer ikke længe før lyden af en knaldhård smash og synet af en knyttet næve i luften igen kan opleves i Hillerød 

Kan vi snart starte?
21. maj 2020, 18.30

Forhåbentligt nærmer tiden sig, hvor vi igen kan komme til at spille bordtennis igen - vores elskede sport ❤🏓

Den officielle dato for genåbning af indendørs idræt er den 8. juni, og klubbens ledelse er i gang med at kigge på hvordan vi kan komme bedst muligt i gang.
r
Det er dog endnu ikke muligt at melde noget konkret ud, da bordtennissporten og vores værter i Royalt Stage formentlig vil blive pålagt en række retningslinjer, som vi naturligvis vil overholde. Hver enkelt retningslinje kan have betydning for antal spillere på samme tid, eventuelt ekstra tid til afspritning e.lign.

En ting er dog helt sikker: Vi glæder os helt ustyrligt meget til at se jer alle sammen igen - og til at høre den velkendte lyd af bordtennisbolden der rammer battet - bordet - bordet - battet - bordet - battet - bordet - battet ....

Lav hjemmetræning med Albert Wolfsberg
26. april 2020, 21.27


Kære alle medlemmer,

I en tid, hvor vi ikke kan holde os i form med bordtennis, er det vigtigt at holde sig i gang alligevel.
Vores anbefalinger er: Gå en tur, løb, cykel, hop på trampolin eller lav dine favorit træningsøvelser i hjem eller have.

Vigtigt er dog, at man får rørt sig hver dag, enten via et fast tidspunkt man træner på eller lader bilen stå så ofte som muligt.

I Hillerød er vi så heldige at have en af Danmarks bedste fysiske trænere – Mats Mejdevi. Mats er ejer af træningskonceptet Sportsbasics og har trænet en lang række topatleter. Alle vores elite idrætsklasse elever og elever på Hillerød ordningen har glæden af hans træning hver uge.

Albert Wolfsberg viser her hans træningsprogram, som han laver dagligt. Prøv om du kan følge med og blive lige så hurtig som Albert.

📹 Klik og se Alberts træningsvideo her

Påskehilsen fra formanden
10. april 2020, 19.44

Kære alle medlemmer, familier og venner

Jeg og bestyrelsen vil gerne ønske jer alle en glædelig påske. Her i en speciel tid hvor hverdagen er
anderledes for de fleste. Vi vil her give en kort status på det forgangne år og klubbens situation ifm.
Corona-nedlukningen af Danmark.

Personligt har jeg lige været på en dejlig lang gåtur med min familie i det gode vejr. Jeg er en af de
personer, hvor mit arbejde gør, at jeg kan arbejde hjemmefra, hvilket nu er blevet forlænget helt frem til
den 10. maj.

Selvom jeg elsker at være sammen med min familie, savner jeg både kollegaer og det sociale fælleskab i bordtennisklubben 😊. Jeg har forsøgt at dulme lidt af min bordtennis abstinenser ved at bestille et hobbybord hjem fra www.btex.dk og træner ben- og coreøvelser i haven… men det er jo ikke helt det samme som
at stå i vores dejlige hal med en engageret modstander på den anden side 😊

Corona-nedlukning har jo desværre betydet, at vi indtil videre har lukket hallen frem til og med den 10. maj.
Jeg har jævnligt Ola Lindberg på Messenger, som kommer med ideer til alternative træningsforslag, og om vi ikke snart kan komme i gang, men vi følger Mette Frederiksens og DIF’s råd om at have tålmodighed og holde afstand. Dette er måske en mulighed for at få lavet de fysiske øvelser i hjemmet, som man har
sprunget over i løbet af året og samle bordtennissult, til vi åbner igen.

Sportslig blev året lidt af en fuser

Vores hold i BordtennisLigaen for damer havde sat næsen op efter at genvinde DM guld for 3 gang i træk via nogle underholdende semi- og finalekampe på hjemmebane, samt skabe den guldstemning som vi har oplevet før. I stedet må vi nøjes med at være forsvarende mestre endnu et år.

Vores hold i BordtennisLigaen for Herrer gjorde det igen godt i år. Med en sejr i den sidste aflyste kamp imod B75 havde det nok resulteret i en publikumsseværdig semifinalekamp imod de forsvarende mestre fra Roskilde.
Vores hold i DrengeLigaen og JuniorLigaen lå til at komme i slutspil, og ungdoms DM er indtil videre udskudt.
Men dem, som nok var mest ærgerlige, er alle de ungdoms og senior spillere, som glædede sig til at spille deres turneringer færdige, for uanset alder og niveau elsker vi bordtennis 😊

Corona, aflysninger og økonomien

Hvor hårdt Coronasituationen vil ramme os, er stadigvæk usikkert, men det vil ramme os. Vores kasserer og revisor kigger intens på de hjælpepakker, som regeringen har lavet og som vil sikre størst mulig støtte fra Hillerød kommune.

Vi har indtil videre måtte aflyse Veteran DM, FredagsGrandprix og Kegleturneringen. Alle 3 store
aktiviteter, som er en væsentlig netto indtægt i vores 2020 budget (75.000 kr.). Vi har måtte hjemsende Ola Lindberg med løn, men forventer at kunne få dækket en pæn del af hans løn via hjælpepakken. Desuden
forventer vi også en stor forsigtighed, når vi kontakter nuværende og nye sponsorer; dette vil påvirke vores sponsorindtægter.
I nærmeste fremtid har vi både Klubmesterskaberne og Klubfest den 23. maj samt Danish International den 30. maj – 1. juni. Den ene arrangement er vigtigt for det sociale fællesskab og det andet arrangement for vores økonomi. Vi håber, at begge ting kan blive afholdt, men afventer Coronasituationen.

Til dem, som ikke deltog på Generalforsamlingen, er her vedhæftet bestyrelsens beretning for 2019 (før
Corona). 

Vedhæftet fil: Bestyrelsens beretning 2019.docx

Her kan man blandt andet se, at klubben har en egenkapital på 180.000 kr., så vi er polstret til en - 
på kort sigt - lille nedgang i økonomien. Vi ser i øjeblikket på mulighederne for at flytte Kegleturneringen til efteråret og promovere Royal Stage Frivillig igen til efteråret, men andre forslag er velkommen.
Vi har en del planer for sommerlejre i sommerferien for at få medlemsvækst, samt planer for hvordan vi
kan få et tættere samarbejde med skoler og SFO’er. Næste sæson bliver super spændende og jeg håber, at alle vil være en del af det!

Brugerundersøgelse og udviklingsplan

Vi skal også i klubben lave en ny udviklingsplan for 2020-2024 for din klub. I den forbindelse vil vi gerne
have bedre indsigt i klubbens status, og hvad du synes, at vi som klub bør prioritere.

Derfor bliver der sendt et elektronisk spørgeskema ud til alle medlemmer, deres forældre og
udvalgsmedlemmer. Jeg håber, at du vil tage dig lidt tid til at besvare dette inden den 20. april.

Har man spørgsmål, er man altid velkommen til at skrive direkte til mig, et medlem af bestyrelsen eller
udvalgene.


Med venlig hilsen
Thomas og bestyrelsen

Daniel igen helt til tops med sit hold i engelske JBL
15. marts 2020, 10.14

Daniel Simonsen har ud over at deltage i den danske bordtennisliga igennem flere år deltaget som holdspiller i den engelske liga med stor succes og i år er ingen undtagelse. 


I denne sæson har Daniel spillet med i Junior British League Premier Division (JBL) sammen med sit hold TableTennisDaily som i weekenden spillede sig helt til tops. 
 
Daniel var fremragende spillende som 1. mand, og vandt 10 af 10 kampe i weekendens kampe, hvor han blandt andet besejrede Joe Cope som også spiller for B75.  
 
Daniel kunne således kalde sig vinder af JBL for 2. gang.

Læs om weekendens resultater m.v. hos Table Tennis England HER.


Daniel hyggede sig med 10 sejre ud af 10 mulige, her over Joseph Hee (som Daniel tidligere havde tabt til i 1. runde)

JBL vinderholdet sammen med coaches Dan Ives og Christoph Zickert
Coaching af Daniel Ives der til dagligt styrer TableTennisDaily
1. mand med store biceps ;-)AF: Louis de Voss.
Freja, Magnus og Marcus helt til tops i Ølstykke
9. marts 2020, 14.23

Forårsstævnet i Ølstykke er et af de stævner hvor vore yngste og let øvede spillere får mulighed for at afprøve deres kampevner udenfor Pointstævneregi, men der var også rækker for vore mere rutinerede spillere, og igen havde vi flere HGI Hillerød Bordtennisklub spillere på podiet. 


 
Vores Rising Stars paraspiller, dygtige Freja Juhl Larsen, bekæmpede alle drengene og spillede sig fornemt helt til tops i Puslinge D rækken efter at have spillet sig ubesejret igennem alle sine 7 kampe i alle-mod-alle puljen.
Selvsamme Freja udfordrede sig også i Yngre Drenge D hvor det også blev til en sejr, dog i B-slutspillet. Stort tillykke med sejrene til Freja som ses ovenfor på billedet sammen med sin Rising Stars holdkammerat Emma.
 
 
I Yngre Drenge D deltog også Andreas Beicker Paulsen som lykkedes med at spille sig videre fra puljen til A-slutspillet, hvor det dog blev til et nederlag i 1/8-del efter at have presset hjemmebane- modstanderen ud i flere lange sæt. 
 
Emil Thais Christesen var, til trods for hans alder, en af vore mere rutinerede stævnedeltagere, og det blev da også til en fin 2. plads i B-slutspillet i Puslinge C. Emil bed da også godt fra sig i finalen hvor han pressede den senere vinder Gustav S Christensen (Brøndby) ud i fem sæt. 

Emil spillede sig til en flot 2. plads i Puslinge C's B-slutspil FOTO: Casper Duus Christensen


 
Marcus Ahrenholt Jensen vandt i en direkte finale i Drenge 2 i 4 sæt over Magnus Haagensen (Brønshøj) og blev derved vinder af rækken. Marcus blev også nummer 3 i B-slutspillet i Drenge B.  
 
I samme række (Drenge B) spillede Magnus Lophaven sig videre i A-slutspillet hvor han tabte så tæt som 10-12 i femte (4/11,12/10,13/11,7/11,12/10) til Daniel Berthelsen (Slangerup). 
I Junior C brillerede Magnus til gengæld og spillede sig helt til tops i en alle-mod-alle pulje. Det var som hans far Kasper kommenterede i vores til stævnet oprettede Facebooktråd en meget tæt pulje: “Magnus endte med at vinde junior C rækken med tre sejre og et enkelt nederlag. De var tre spillere som havde tre sejre hver, men da Magnus afgav et sæt mindre end de andre to, endte han som vinder”.  

Magnus Lophaven helt til tops på podiet FOTO: Kasper Lophaven


Så lidt læring til alle: Hver bold tæller, så hyg dig med hver enkelt bold, og gør dit bedste hver gang, så kan du i hvert fald sige at du gjorde dit absolut bedste uanset det endelige udfald af kampene. Og husk at #BordtennisErSjovt. 
 
Flere af vore Pointstævnespillere havde udfordret sig selv med dette stævne hvilket er fremragende. Der blev kæmpet og nogle mødte en hel del modstand, nok også mere end forventet, men skønt at I stillede op. Vi håber at alle er friske på igen at give den en skalle, og vende modstanden positivt og tage den med godt humør, så der trænes endnu hårdere og motiveret i hallen, så I friske møder op igen næste gang et stævne byder sig. Som kamptræning vil det kommende Pointstævne samt Pointstævnefinalen være oplagt. 

Se alle resultater fra Forårstævnet i Ølstykke HER.

En stor tak skal lyde til jer forældre der bakker op om vores Facebookopslag og lægger billeder op så vi har noget billedemateriale til disse klubnyheder. Disse billeder er uundværlige!

POINTSTÆVNE PÅ HJEMMEBANE M/LOPPEMARKED SAMT POINTSTÆVNEFINALE. 
 
Lørdag den 21. marts byder vi igen på Pointstævne, denne gang på hjemmebane kl. 10.00 (mødetid kl. 9.30). Denne gang laver vi et forsøg med at nogle af vore elitespillere sælger ud til særdeles favorable priser af deres aflagte bordtennistøj m.m. så benyt chancen og gør et kup på f.eks. en ekstra træningstrøje, et håndklæde el.lign. 
 
Pointstævnefinalen bliver afviklet i Valbyhallen 18. - 19. april hvor vore spillere deltager enten lørdag eller søndag.  
 
Læs mere om Pointstævner og Pointstævnefinale HER. 
 
HVIDOVRES FORÅRS STÆVNE 
 
Ud over Pointstævne og –finale vil Hvidovre Bordtennis Klub inden længe invitere til “almindeligt” stævne som vil være oplagt til alle vore spillere fra U1, U2 og UØ-holdene.  
Stævnet er planlagt til den 16. - 17. maj, følg med på vores STÆVNESIDE hvor du også vil kunne finde oplysninger om hvordan du tilmelder dig.  
 

 
 
AF: Louis de Voss 

Bronze til HGI Double i ITTF Junior Boys
25. februar 2020, 19.06I uge 8 afvikledes ITTF's landsholdsturnering Swedish Junior & Cadet Open samt Safir International med 4 deltagende spillere fra HGI Hillerød Bordtennisklub, og en fornem Bronzemedalje som bedste resultat.

Sally Lou, Patrick Skarsholm, Daniel Simonsen og Dominykas Samuolis var taget til Örebro for at spille, og da turneringerne var fordelt over flere dage, var både vores egen cheftræner Ola Lindberg, og Victor Lynge (Hvidovre) på plads som coaches.

ITTF turneringen lagde ud med Junior Boys single og double, og det var i sidstnævnte at Patrick og Daniel spillede sig helt i semifinalen, og derved fik en flot Bronzemedalje med hjem - stort tillykke med den!
I kvartfinalen stod Patrick og Daniel for slutspillets overraskelse idet de nedkæmpede den stærke rutinerede double, norske Borgar Haug og irske Owen Cathcart 3-1!I singleturneringens pulje mødte og besejrede Patrick egypteren Yassin Wael 3-0, og selvom han kun er 13 år, er han ikke Hr. Hvemsomhelst. Yassin fremhæves på ittf.com til at være blandt favoritterne (seeded nr 4) i CadetBoys-rækken. Fornem præstation af Patrick!

https://www.ittf.com/.../11-year-set-stun-five-years-ago/...

Daniel var seedet direkte til cupturneringens 1/32, som også Patrick efter sine flotte puljesejre fik spillet sig ind i. 1/32 blev desværre endestationen i single for begge vore juniorer idet Daniel tabte 2-4 til tyske Heye Kopeke, og Patrick ligeledes 2-4 til Jabdiel Torres fra Puerto Rico.

Daniel og Patrick var helt klar da de ladede op aftenen før ITTF Junior


I ITTF deltog også Sally og Dominykas i såvel Mini Cadet (Yngre Drenge/Pige) som Cadet (Drenge/Pige). Mens spillet var godt i gang modtog vi denne melding fra coach Victor omkring Dominykas i Mini Cadet (stor tak til Victor for meldinger og fotos):

"Dominykas har færdigspillet sin minicadet pulje, hvor hans spil har bølget lidt. Men han hev en 2. plads hjem i puljen🏓.

Vandt:
3-1 over svenske Erik Sjölander
1-3 til russeren Artur Faizullin
3-1 over Casper Munk fra Viby.

Han skal derfor spille med i hovedturneringen senere idag, hvor han sammen med Johan (Amager) har spillet sig videre."

Senere tabte Dominykas i Mini-Cadet desværre 2-3 i 1/16 til svenske Noa Dahlström efter 12-14 i femte, ærgerligt. Johan fra Amager spillede sig til 1/8.

Dominykas fik spillet sig ind i hovedturneringen i Cadet (Drengerækken) også, men tabte desværre i 1/32 til canadieren Martin Simeon.

Coach Victor havde samlet en hel bilfuld forventningsfulde spillere, Dominykas, Johan Havsteen, Erik Høier og Oliver S BerntsenSally Lou kæmpede mod overmagten i såvel Mini-Cadet og Cadet, men fik masser af international erfaring med hjem fra kampene mod de mange lidt ældre spillere.

Se alle RESULTATER fra ITTF Single og Double - Sally, Dominykas, Patrick og Daniel HER.

Efter ITTF turneringen blev Dominykas i weekenden for at spille Safir International hvor han under Team Sjælland spillede U14 Boys igen med Victor som coach.
Første cupkamp var mod svenske Peter Alestedt og blev vundet stærkt 3-1. 

Efterfølgende tabte Dominykas desværre 1-3 til Martin Froseth, som er Norges bedste drengespiller.

Se alle RESULTATER fra SAFIR International - Dominykas HER.  

En stor tak for tilbagemeldinger og fotos til Daniel og Victor.


AF: Louis de Voss.

Velspillet næstsidste Pointstævnerunde
23. februar 2020, 20.42

 

31 fremmødte spillere havde en god formiddag i Lillerødhallen under 5. og næstsidste runde af Pointstævner i ØBTU hvor HGI Hillerød Bordtennisklub igen havde helt nye spillere med. 
 
Pointstævnerne er netop en mulighed for at vore helt nye og let øvede spillere kan kickstarte deres kampkarriere under trygge og hyggelige forhold. 
Er du ny ungdomsspiller i klubben har du således sammen med vore mere rutinerede Pointstævnespillere stadig muligheden for at nå at deltage i sidste runde på hjemmebane den 21. marts. Samtidig vil denne ene deltagelse kunne kvalificere dig til deltagelse i det store finalestævne i Valbyhallen i april.
Tilmeld dig hos 
Helle Brodersen hvis du endnu ikke har spillet et Pointstævne. 
 
Ud over vore egne 13 spillere var der fremmøde af spillere fra klubberne Allerød, Helsingør, Frederiksværk og Jægerspris.  
 
De i alt 31 fremmødte spillere blev fordelt i Pulje 1-6, hvor puljerne 1-5 havde 5 spillere og spillede bedst af fem sæt, mens pulje 6 var med 6 spillere som spillede bedst af tre sæt.  
 
Ud over træner Mads Valentin var også Mathias Jensen og Marius Dam mødt op, så mere talstærkt kan det ikke gøres på trænerfronten. 

Mathias var mødt op og fik bl.a. set vores helt nye Pointstævnespiller Horatio i kamp


 
Stort tillykke til alle 6 puljevinderne, heriblandt Hillerøds Victor Skarby, som endnu engang vandt de bedste spilleres pulje, samt Elias Koefoed og Andreas Beicker Paulsen. 
 
Vi havde også denne gang flere nye spillere med bl.a. Horatio Brüel som samme morgen havde fået indløst spillerlicens, og derved var helt klar til at tage kampen op, og hygge sig i Pulje 6 hvor det blev til en flot 2. plads. Horatio er helt ny i klubben og har kun trænet få uger, hvilket viser at også helt nyindmeldte kan deltage, og ovenikøbet vinde hele fire kampe – imponerende! 
 
Vore 13 deltagende spillere, og deres placering i puljerne blev herefter: 
 

Pulje 1 

1 Victor Skarby, Hillerød GI

2 Felix Friis-Christensen, Hillerød GI

3 Lucas Zillig, Helsingør

4 Enes Balihodzic, Jægerspris

5 Malthe Møller Bielefeldt, Hillerød GI


 
 
Pulje 2 

1 Asger Bo Christensen, Helsingør

2 Emil Thais Christesen, Hillerød GI

3 Jonas Koefoed, Hillerød GI

4 Walther Schmidt, Allerød

5 Emma Rosa Kirkelund, Allerød


 
 
Pulje 3 

1 Noa Kondrup, Frederiksværk

2 Sander Derkx, Helsingør

3 Laurits Nielsen, Helsingør

4 Nicolai Engelhardt, Allerød

5 Vilas Suhr Derkx, Helsingør

 
 
Pulje 4 

1 Elias Koefoed, Hillerød GI

2 Pelle Ek Christensen, Hillerød GI

3 Lucas Sivertsen, Hillerød GI

4 Tobias Ring Poss, Jægerspris

5 Mathias Ørbæk, Allerød

 
Pulje 5 

1 Lucas Kondrup, Frederiksværk

2 William Schmidt, Jægerspris

3 Malthe Weimann, Jægerspris

4 Alexander Corell Gammelbo, Hillerød GI

5 Mads Brohus Boch, Allerød

 


Pulje 6 

1 Andreas Beicker Paulsen, Hillerød GI

2 Horatio Brüel, Hillerød GI

3 Valdemar Tardi, Allerød

4 Mikkel Holm, Hillerød GI

5 Mads Foged, Jægerspris

6 Marie Ahrenholt Jensen, Hillerød GIEn kæmpe tak skal lyde til jer forældre som endnu engang bakkede godt op omkring Pointstævnet og jeres børn, og ikke mindst til jer som sammen med Peter Tranto ØBTU var så søde at sende os billeder fra stævnet. Uden disse skønne fotos ville en klubnyhed som denne ikke være det samme. 
I denne forbindelse kan vi nævne, at vi jo altid i f m Pointstævner, og øvrige stævner, opretter et Facebookopslag på vores Facebookside HGI Hillerød Bordtennisklub, hvor I meget gerne må lægge jeres billeder fra den pågældende dag op i FB opslagets kommentartråd. 
 
FLERE BILLEDER 
Peter Tranto tog som altid lidt billeder ved Pointstævnet, billederne kan ses HER. 

Marie Jensen strålede i sin HGI klubtrøjeKLUBTRØJE 
Det var skønt at se at der fra gang til gang er rigtigt mange flere af vore spillere der stiller op i vores fine røde klubtrøje. Det var derfor tydeligt, at Hillerød var massivt repræsenteret i hallen. 
   
Vi vil fra klubbens side stadig opfordre jer der endnu ikke har anskaffet jer Hillerøds klubtrøje, til at gøre det inden næste stævne, og specielt inden finalestævnet, så I også vil kunne stille op i klubbens farver. Ud over at vi med klubbens farver viser vor tilstedeværelse, er det også en kæmpe fordel for andre spillere, forældre og ledere, hurtigt at kunne genkende klubbens spillere, specielt ved endnu større stævner. 
Klubtrøjen vil kunne ses og købes HER. 
 
 
NÆSTE POINTSTÆVNE  
Næste Pointstævne er på hjemmebane i vores egen hal i Royal Stage lørdag den 21. marts kl.10.00 (mødetid senest 9.30).  
Vi håber at ALLE Hillerøds potentielle Pointstævnespillere har lyst til at deltage i den sidste runde. 
 
Pointstævnesiden med alle datoer og oplysninger om hvordan du kommer med kan ses HER.  
Her finder du også datoen for det store finalestævne. 
 
 
FACEBOOK  
Husk at ‘like’ Facebooksiden ‘HGI Hillerød Bordtennisklub’ og bliv medlem af FB-grupperne ‘Hillerød Bordtennis Ungdom’ hvor du altid finder seneste nyt som på hjemmesiden www.hgibordtennis.dk, og ‘Pointstævner i ØBTU’ hvor du bl.a. finder billeder fra de enkelte stævner bl.a. af præmieuddelingerne.  
 
RESULTATER 
Samtlige kampresultater fra Runde 5 vil kunne ses på Bordtennisportalen HER.  
ØBTU’s resultatliste for Runde 5 og startliste til sidste Runde kan ses HER.  

EGEDALS FORÅRS CUP 7. - 8. marts
Hvis du er frisk på at komme med til et aldersinddelt stævne hvor også helt nye spillere kan være med så tag et kig på forårs stævnet i Ølstykke. Find relevante links i vores Excel ark HER, og læs meget mere om hvordan du tilmelder dig på vores Stævneside HER.

Andreas Beicker Paulsen er blandt de tilmeldte i Egedals Forårs Cup, vil du følge trop?
På glædeligt gensyn!  
#BordtennisErSjovt   
 
 
AF: Louis de Voss. 

Østdanske Senior Mesterskaber til HGI
10. februar 2020, 23.12

Ole Vedfelt formåede sammen med makker Hans Laursen at genvinde deres titel som Østdanske Double Mestre i Herre Klasse 7, mens Christian Kastberg tog sig af sejren i Singlerækken. Herudover blev det også til sølv og bronzemedaljer til Hillerøds spillere, heriblandt Michael Kastberg og Ole Vedfelt, også i Herre Klasse 7 Single, hvor HGI vandt Guld, Sølv og Bronze.

Østdanmarks Bordtennis Union diskede endnu engang op med et mesterskab, denne gang ØM Senior, som blev afviklet på fornemste vis i Farum Arena.

Ud over de nedenfor nævnte podieplaceringer, havde vi haft flere muligheder hvis ikke Michael Kastberg havde været nødsaget til at trække sig under finalen i Herre klasse 7 Single. Skaden betød desværre at Michael måtte trække superdoublen med brormand Christian allerede inden start på doublerækken.
De to festlige "Hillerød Punishers" ville ellers have haft gode muligheder i klasse 7 doublen også.

Hillerød Punishers, doublemakkerne Michael og Christian Kastberg, måtte desværre trække sig pga Michaels skade under finaleopgøret mellem brødrene.

 
Formand Thomas Hjermind Jensen, som selv kunne hænge en sølvmedalje om halsen, evaluerede efterfølgende mesterskabet således: 
 
 Mandagsholdet viste vejen, og vi var helt suveræne i klasse 7. Dejligt at se en fantastisk gejst og entusiasme. Anders Quistgaard stillede igen op i et stævne og vandt en flot bronze medalje i herre klasse 1. Vi blev nr. 4 i kampen om klubpokalen, hvilket i sige selv er ganske godt klaret taget i betragtning af de relative få deltagere (12) vi var.  

Men, det kan vi gøre meget bedre næste år. Østdanmarksmesterskaber bør være en fest, hvor alle niveauer mødes til en hyggelig bordtennis weekend. Vi er en af de større senior klubber og bør gå forrest. Til næste år, nedsætter vi et HGI ØM udvalg, så vi kan vinde pokalen tilbage. Udvalgets primære formål vil dog være at skabe de sociale rammer under stævnet, så vi får det super hyggeligt som klub. Desuden tror jeg også der i det nye Bordtennis Danmark regi, er intentioner om at gå sammen og tænke nyt så vi kan få endnu flere deltagere med til de 3 Østdanmarksmesterskaber (Ungdom, Senior og Veteran). 

Tak til de spillere som deltog i år, vi glæder os til at få alle vores holdkammerater med næste år 
 
HGI Hillerød Bordtennisklubs podieplaceringer:

GULD 
Christian Kastberg – Herre Klasse 7 Single 
Ole Vedfelt/Hans Laursen - Herre Klasse 7 Double 

Herre Klasse 7 Double med vore Østdanske Mestre Hans og Ole


SØLV  
Thomas Hjermind Jensen/Dan Svendsen (Herlev) - Herre Klasse 1 Double 
Michael Kastberg – Herre Klasse 7 Single 

Sølv til Thomas og Dan i Herre Klasse 1 Double


BRONZE 
Anders Quistgaard-Leth – Herre Klasse 1 Single 
Ole Vedfelt – Herre Klasse 7 Single 

Anders tog sig af bronzemedaljen i Herre Klasse 1 Single

Ayad Khalib smashede sig til 1/8-del i Herre Klasse 6

Se alle enkeltresultater HER
Se ØBTU's officielle resultatliste HER.

Tak til ØBTU's folk, heriblandt vores egen Torsten S Hansen, for endnu et flot arrangement


 
 
AF: Thomas Hjermind Jensen / Louis de Voss.

Vinterferie træningslejr for øvet ungdom og motionister/seniorer
8. februar 2020, 10.23

Cheftræner Ola Lindberg er igen på banen med en træningslejr, denne gang i vinterferien. 

 
Ola tilbyder to daglige træningspas for ALLE klubbens øvede spillere fra Ungdom UØ-holdet og opefter til seniorer, motionister og veteraner.
Det vil være muligt at deltage i dagene fra tirsdag den 11. februar til og med torsdag den 13. februar, alle tre dage i tidsrummene kl. 10-12 og igen kl. 14-16.
 
 
Afhængigt af tilmeldingerne indkaldes der ekstra trænere efter behov. 


TRÆNINGSPAS


TIRSDAG  11/2-20 træningspas kl. 10–12 og igen 14-16
 
ONSDAG  12/2-20 træningspas kl. 10–12 og igen 14-16 
TORSDAG 13/2-20 træningspas kl. 10–12 og igen 14-16 
 
i HGI Hillerød Bordtennisklubs egen hal i Royal Stage Hillerød. 

PRIS 
 
Kr. 300,- for alle træningspas, eller hvis du kun ønsker at deltage i enkelte pas kr. 60,- pr. pas.  

TILMELDING/BETALING 

Tilmelding pr. mail til Ola (olalindb@gmail.com)
hvor du i mailen angiver hvilke pas du ønsker at deltage i.
 
Afregning direkte til Ola i hallen.

 
FORLÆNGET DEADLINE 
 
Forlænget deadline for tilmelding til lejren er søndag den 9. februar 2020. 

 
 

  
 

AF: Ola Lindberg/Louis de Voss. . 

 

 

Kom til Hillerød FredagsGrandprix den 13. marts
7. februar 2020, 10.06

Hillerød FredagsGrandprix spilles igen den 13. marts i bordtennishallen på 1. sal i Royal Stage i Hillerød, hvor der serves op kl. 17.30 og vi forventer at være færdige med finalerne og præmieroverrækkelse ca. kl. 22.30.

INVITATION

Invitationen kan hentes på https://www.hgibordtennis.dk/klub/hgi-bordtennis/sider/fredagsgrandprix og tilmeldingen er åben fra nu og frem til tirsdag den 10 marts - eller når en række er udsolgt. Vi håber at se en masse af de spillere, der har gjort Hillerød FredagsGrandprix til en fast tradition, men også nye spillere er meget velkomne.

RÆKKER

Der spilles i følgende rækker:

 • Rating 0000 - 1199 (Senior D)
 • Rating 1200 - 1599 (Senior C)
 • Rating 1600 - 1999 (Senior B)
 • Rating 2000 - 2499 (Senior A)

De spillede kampe ved stævnet tæller med til ratinglisten.

OM HILLERØD FREDAGSGRANDPRIX

Stævnet starter altid kl. 17.30 (indskrivning senest 17.15), hvor puljerne sættes i gang. Efterhånden som puljerne er færdigspillet, kan spillerne gå ned i caféen i Royal Stage og spise dagens ret, som er inkluderet, når du har betalt deltagergebyret. Det er altid hyggeligt, for deltagerne bliver hurtigt blandet rundt, og der snakkes bordtennis på kryds og tværs af klubberne og rækkerne.

Efter aftensmaden starter cup-spillet, og alle er med. Der spilles både vinder-cup og consolation-cup. Finalerne spilles ca. kl. 22 - vi har endnu ikke været ude for, at tidsplanen blev skubbet så meget, at fredagsgrandprix blev til lørdagsgrandprix.

LINK

https://www.hgibordtennis.dk/klub/hgi-bordtennis/sider/fredagsgrandprix

Hillerøds Punishers slog til i Roskilde Cup
3. februar 2020, 18.26

Roskilde Kongrescenter Bauhaus Arena Cup blev afviklet i weekenden hvor ungdoms- som seniorspillere viste flot spil, og spillede sig til fine resultater. 

 
10 HGI Hillerød Bordtennisklub spillere besøgte Roskilde i løbet af weekenden, og ud over det flotte spil, var der også plads til humor jvf. vores #BordtennisErSjovt.
Et godt eksempel på dette stod Michael og Christian Kastberg for, idet de stillede op iført nye trøjer med rygmærket “Hillerøds 
Punishers”. 
 
Desværre måtte Christian trække sig, så brormand Michael måtte leve op til Punisher titlen, og redde familiens ære. Dette gjorde han til fulde da han efter Herre Klasse 7 kunne orientere os alle om hans sejr med den humoristiske Facebookkommentar: “Herre klasse 7, 5 kampe. 5 sejre. 1 førsteplads. Nemt” 

Også en af vore mest rutinerede deltagere, Anders Quistgaard-Leth, havde den humoristiske tone fremme da han evaluerede sin deltagelse i Åben klasse A hvor han efter 3 tabte kampe udtalte: "Jeg fik mig en tur med hårtørreren".
 
GULD 
Michael Kastberg – Herre Klasse 7 
Marcus A Jensen – Puslinge A  
Magnus Lophaven – Drenge C 

Marcus gjorde rent bord i puslinge A med seks sejre ud af seks mulige
Også Magnus gjorde rent bord da han vandt sin Drenge C række og derved vandt sin første pengepræmie på 300,- gode danske kroner
Hillerøds Punisher Michael Kastberg efter at have nedlagt al modstand og gjort rent bord i Herre Klasse 7


SØLV 
-
 
BRONZE 
Kristoffer Rasmussen – Junior Elite 
Kristoffer Rasmussen – Herre Klasse 2 
Emil Thais Christesen – Puslinge C 
 

Kristoffer Rasmussen spillede sig flot til bronze i både Herre Klasse 2 og i Junior Elite


¼ FINALER 
Mathias Jensen – Herre Elite 
Michael Kastberg – Herre Klasse 6 
 
Se alle resultater fra Roskilde Cup HER. 
 
Endnu engang skal rettes en kæmpe tak til forældre og spillere i hallen for de mange opdateringer i stævnets Facebooktråd  med tekst og billeder. På pletten var bl.a. Anita og Kasper Lophaven, Michael Kastberg og Palle Rasmussen der endnu engang var i sit es med et hav af nyttige opdateringer.
 
KOMMENDE STÆVNER 
I den kommende tid vil der for ungdommen være mulighed for at deltage i Pointstævner samt i Egedal Forårscup 7. - 8. marts, hvor der også er rækker for alle niveauer af ungdomsspillere. 

Vore seniorspillere kan bl.a. deltage i ØM og DM senior. 
 
Se detaljer om alle stævnemuligheder HER. 

VINTERFERIE TRÆNINGSLEJR
Husk at tilmelde dig til Ola Lindbergs træningslejr i vinterferien for ALLE klubbens øvede spillere fra Ungdom UØ-holdet og opefter til seniorer, motionister og veteraner.
Læs mere om lejren og om hvordan du tilmelder dig HER.

 
 
 
AF: Louis de Voss. 

Ungdoms Top12 - En herlig weekend i Royal Stage
29. januar 2020, 13.59Såvel sportsligt som arrangementsmæssigt blev det et meget succesfuldt Ungdoms Top12, da HGI Hillerød Bordtennisklub i samarbejde med Bordtennis Danmark, havde inviteret hele landets bedste ungdomsspillere til at dyste i sæsonens mest krævende og prestigefulde turnering. 

Stilhed før opstart mens formand Thomas gør sig klar til velkomsttalen

Royal Stage blev rost til skyerne af spillere og ledere fra hele landet, da Hillerøds nye arena i den forløbne weekend dannede rammen om Ungdoms Top12. Det samme gjorde hele det professionelle team af frivillige som endnu engang satte Hillerød på landkortet som et af de klart foretrukne steder at afholde store bordtennisevents.  Vores formand Thomas Hjermind Jensen bød alle velkommen til arenaen, og ønskede alle nogle gode dage hvilket det var vores indtryk at de fleste, om ikke alle, fik.


Dominykas brillerede ved igen at vinde Top12 med sætcifrene 33-0, og har nu vundet de 3 år han har deltaget inkl. Puslinge - Foto: Gelmina Samuoliene

 
At Hillerøds spillere samtidig præsterede på topniveau, og stod bag sejre i flere aldersgrupper var kun en ekstra bonus for klubben. Dominykas Samuolis stod igen i år for sejren i Yngre Drenge rækken, og levede således op til favoritværdigheden. Det samme gjorde Daniel Simonsen som igen spillede sig til sejr i Juniorrækken. Meget imponerende var det således Daniels 6. Top12 sejr i ungdomsårene, og samtidig Dominykas’ 3. sejr, når vi medregner deres første Top12 i den uofficielle Puslinge række. Dominykas brillerede ved at vinde alle sine 11 kampe 3-0 dvs. en sætscore på 33-0. 

Daniel markerede sig som landets bedste ungdomsspiller ved nu at have vundet Top12 igennem alle tre juniorsæsoner - Imponerende! - Foto: John Simonsen


Ud over Daniel og Dominykas' sejre imponerede både Patrick Skarsholm og Sally Lou med 2. pladser i henholdsvis Herre Junior og Yngre Pige rækken.

Fra venstre nr. 2 Sally Lou, Hillerød GI, vinder Maja Helene Hansen, OB og nr. 3 Nikoline Kure, Amager. - Foto: Mark Zebitz.
Fra venstre nr. 2 Patrick Skarsholm, Hillerød GI, vinder Daniel Simonsen, Hillerød GI og nr. 3 Noah Tolstrup Hvid, OB. - Foto: Mark Zebitz.Herudover imponerede Carl C Køngerskov og Albert Wolfsberg, med henholdsvis en 3. og en 6. plads i Drenge rækken.

Fra venstre nr. 2 Jacob Laursen, Team Nørreå, vinder Viktor Oksfeldt, Viby og nr. 3 Carl Carstensen Køngerskov, Hillerød GI. - Foto: Mark Zebitz.


Albert spillede sig til en flot 6. plads


Alexander S Hansen kæmper stadig med fodskade, men spillede sig alligevel til en 7. plads i Herre Junior.

Alexander får lidt gode råd med på vejen af coach Nicolai


Hillerød var således placeret fornemt i den bedste halvdel af alle vore 6 deltagere og sammen med BTK Viby var vi klubberne der hjemtog to sejre hver, mens OB og Silkeborg kunne bryste sig af én sejr hver.
 
 
Selv om man er favorit er Top12 en turnering hvor alt kan ske, da det såvel fysisk som mentalt er en særdeles krævende turnering, hvor landets 12 bedste spillere mødes i alle mod alle kampe, og efterhånden som spillerne bliver trætte ender de bedste med at mødes med deres værste konkurrenter. 
 
Cheftræner Ola Lindberg, som netop er blevet tildelt Hillerød kommunes trænerpris (se billeder fra overrækkelsen hvor mange spillere også blev hædret), havde sammensat et team af Hillerøds erfarne topcoaches, hvis hjælp og støtte var et kæmpe aktiv i kampens hede. Ola, Nicolai de Voss, Jesper Møller og Marius Dam var således på plads weekenden igennem.   

Vi spurgte Ola dagen derpå hvordan han havde opfattet weekenden, og hans kommentar var:
"Fantastisk arrangement af klubben. Det bliver så nemt for os trænere/
coaches at kunne koncentrere os om det vi vil, nemlig bordtennis . Flotte præstationer af alle".

Heldigvis var der også lidt ro på for vore coaches hvor de kunne nyde andres spil

 
Vores egen bordtennishal fungerede fremragende som opvarmnings hal under Top12. 
 


Efter Top12 har vi fået mange positive tilbagemeldinger på arrangementet, heriblandt disse to fra Facebook: "Super velorganiseret stævne i fantastisk kulisse🏓🙌🏻"(Kristina) og "Velfungerende faciliteter og super godt organiseret🏓 Tak for en fantastisk weekend" (Karsten) - tusind tak for dem!


Vi ønsker alle spillere og coaches tillykke med de flotte resultater.
 
 
Alle resultater fra Ungdoms Top12 2020 kan ses HER  

Se Mark Zebitz fine fotos fra weekenden HER.

Undertegnede tog en række billeder af HGI Hillerød Bordtennisklubs spillere (i en noget dårligere kvalitet end Marks) som kan ses HER.

Se Bordtennis Danmarks evaluering af Ungdoms Top12 med billeder fra alle præmieuddelinger 
HER. 
 
Vores næste mesterskab i Royal Stage vil være Veteran DM den 29. marts, hvor vi håber at mange frivillige igen er friske på at give en hånd med – nye frivillige vil være MEGET velkomne, vagterne er helt klart til at overskue. 
 
 
AF: Louis de Voss.


P.S. Daniel faldt over dette throwback til sidste års Top12, sjovt at se forskellen og udviklingen på de unge.
#BordtennisErSjovt

Man kan vist kun sige at de gør det godt de to unge....her et throwback til januar 2019
Endnu et Pointstævne med stor succes
27. januar 2020, 08.54


Samtidig med at klubbens elite ungdomsspillere dystede i Royal Stage havde en række af vore nye stjernefrø taget turen til Lillerød Hallerne hvor Helsingør stod for afviklingen af 4. Runde af Østdanmarks Bordtennis Unions Pointstævner, og hvor vore ‘nye’ kuld af ungdomstalenter viste at de alle er godt på vej.
 

 
Pointstævnerne er muligheden for HGI Hillerød Bordtennisklubs helt nye og let øvede spillere, for at kickstarte deres kampkarriere under trygge forhold så er du ny ungdomsspiller i klubben, så er det måske dig der også deltager i de kommende runder. Igen i denne sæson har stævnerne en fantastisk succes, hvilket betød at Helsingør havde måtte bede Allerød om at låne lokaler, da de mange glade spillere og forældre ville have haft svært ved at få plads nok i Helsingørs egne lokaler. Ud over vore egne spillere var klubberne Allerød, Helsingør, Frederiksværk og Jægerspris også repræsenteret ved denne runde.  
 
Helsingør og ØBTU’s Peter Tranto stod sammen med vores egen Pointstævnecoach Mads Valentin for, sammen med lederne fra de øvrige klubber, at inddele de 32 fremmødte spillere i Pulje 1-7, hvor puljerne 1-5 havde 5 spillere og spillede bedst af fem sæt, mens pulje 6 og 7 var med 6 spillere som spillede bedst af tre sæt.  
 
Ud over træner Mads Valentin var også Mathias Jensen igen mødt frem, og kunne igen konstatere, at der var masser af kampiver, og at spillerne hyggede sig indbyrdes. At vi så samtidig vandt over halvdelen af puljerne, 4 ud af 7, var kun et ekstra krydderi på denne hyggelige formiddag i Allerød.  
 
Stort tillykke til alle puljevinderne, heriblandt Hillerøds Victor Skarby som efter en længere stævnepause var vendt tilbage, og viste et højt niveau ved at vinde Pulje 1.

Victor Skarby vendte stærkt tilbage i Pointstævneregi og vandt Pulje 1 over de bedste spillere, heriblandt Emil Thais Christesen Foto: Siv Skarby

I samme pulje var Felix Friis-Christensen kommet sig efter hofteproblemerne ved sidste Pointstævne og indtog en stærk 2. plads.
Malthe M Bielefeldt tog sig af sejren i Pulje 2, og Alexander C 
Gammelbo vandt Pulje 7. Hos brødreparret Elias og Jonas Koefoed var det denne gang Jonas der kunne pryde sig af titlen som Puljevinder, denne gang af Pulje 3.  

Denne gang var det Jonas der vandt det interne opgør mellem de to glade brødre Foto: Nikolai Koefoed


 Vi havde også denne gang flere nye spillere med bl.a. Lucas Sivertsen som aftenen inden havde fået indløst spillerlicens, og derved var helt klar til at tage kampen op, og hygge sig i Pulje 4 hvor det blev til en flot 2. plads. Lucas og vore øvrige spillere har helt sikkert fået vigtig erfaring og tryghed med hjem inden 5. og næstsidste runde. 

Lucas Sivertsen Foto: David Trood

Vore 16 deltagende spillere og deres placering i puljerne blev herefter:

Pulje 1
 

1 Victor Skarby, Hillerød GI 

2 Felix Friis-Christensen, Hillerød GI 

3 Lucas Zillig, Helsingør 

4 Asger Bo Christensen, Helsingør 

5 Emil Thais Christesen, Hillerød GI 

 
 
Pulje 2 

1 Malthe Møller Bielefeldt, Hillerød GI 

2 Enes Balihodzic, Jægerspris 

3 Walther Schmidt, Allerød 

4 Vilas Suhr Derkx, Helsingør 

5 Sander Derkx, Helsingør 

 
 
Pulje 3 

1 Jonas Koefoed, Hillerød GI 

2 Lucas Winther Nielsen, Hillerød GI 

3 Nicolai Engelhardt, Allerød 

4 Jannick Larsen, Helsingør 

5 Tobias Ring Poss, Jægerspris 

 
 
Pulje 4 

1 Noa Kondrup, Frederiksværk 

2 Elias Koefoed, Hillerød GI 

3 Pelle Ek Christensen, Hillerød GI 

4 Daniel Kaiser, Frederiksværk 

5 Andreas Berthelsen, Allerød 

 
 
Pulje 5 

1 Nicolas Attrup, Jægerspris 

2 Lucas Sivertsen, Hillerød GI 

3 Mathias Ørbæk, Allerød 

4 Villads Engmose, Allerød 

5 Michaela Hamilton Jee, Hillerød GI 

 
 
Pulje 6 

1 Adam Brandi, Helsingør 

2 Daniel Nikolajsen, Jægerspris 

3 William Schmidt, Jægerspris 

4 Sebastian Villum Sund Madsen, Hillerød GI 

5 Dimitri Storm Julenon, Jægerspris 

6 Mads Brohus Boch, Allerød 

 
 
Pulje 7 

1 Alexander Corell Gammelbo, Hillerød GI 

2 Malthe Weimann, Jægerspris 

3 Lukas Berggren Winther, Allerød 

4 Mathilde Sigaard Hansen, Hillerød GI 

5 Nicklas Hamilton Jee, Hillerød GI 

6 Marie Ahrenholt Jensen, Hillerød GI 
 
 


En kæmpe tak skal lyde til jer forældre som endnu engang bakkede godt op omkring Pointstævnet og jeres børn, og ikke mindst til jer som var så søde at sende os billeder fra stævnet, uden disse skønne fotos ville en klubnyhed som denne blive ret kedelig. 
I denne forbindelse kan vi nævne, at vi jo altid i f m Pointstævner, og øvrige stævner, opretter et Facebookopslag på vores Facebookside HGI Hillerød Bordtennisklub, hvor I meget gerne må lægge jeres billeder fra den pågældende dag op i FB opslagets kommentartråd. 
 
FLERE BILLEDER 
Peter Tranto tog som altid lidt billeder ved Pointstævnet, billederne kan ses HER. 
 
KLUBTRØJE 
Det var skønt at se at rigtigt mange af vore spillere igen stillede op i vores fine røde klubtrøje, så det var tydeligt, at Hillerød var massivt repræsenteret i hallen, denne gang med halvdelen af det totale antal deltagende spillere.  
   
Vi vil fra klubbens side stadig opfordre jer der endnu ikke har anskaffet jer Hillerøds klubtrøje, til at gøre det inden næste stævne, så I også vil kunne stille op i klubbens farver. Ud over at vi med klubbens farver viser vor tilstedeværelse, er det også en kæmpe fordel for andre spillere, forældre og ledere, hurtigt at kunne genkende klubbens spillere, specielt ved endnu større stævner. 
Klubtrøjen vil kunne ses og købes HER.

Der var masse af røde HGI trøjer på banerne, her under dobbelt Hillerød opgør Foto: Nikolai Koefoed


NÆSTE POINTSTÆVNE  
Næste Pointstævne er lørdag den 22. februar kl.10.00, igen i Lillerødhallerne, Banevang 7, 3450 Lillerød, Hal 4, Allerød (mødetid senest 9.30).  

Vi håber at ALLE Hillerøds potentielle Pointstævnespillere har lyst til at møde op. 
Pointstævnesiden med alle datoer og oplysninger om hvordan du kommer med kan ses HER.  
 
FACEBOOK  
Husk at ‘like’ Facebooksiden ‘HGI Hillerød Bordtennisklub’ og bliv medlem af FB-grupperne  ‘Hillerød Bordtennis Ungdom’ hvor du altid finder seneste nyt som på hjemmesiden www.hgibordtennis.dk, og ‘Pointstævner i ØBTU’ hvor du bl.a. finder billeder fra de enkelte stævner bl.a. af præmieuddelingerne.  
 
RESULTATER 
Samtlige kampresultater fra Runde 4 vil kunne ses på Bordtennisportalen HER.  
ØBTU’s resultatliste for Runde 4 og startliste til Runde 5 kan ses HER.  

Hillerød var med til at lukke og slukke Pointstævnet for denne gang Foto: Nikolai Koefoed

På glædeligt gensyn!
#
BordtennisErSjovt   
 
 
AF: Louis de Voss 

 

Top12: Lodtrækningen er klar
24. januar 2020, 10.01

Den endelige lodtrækning til Top12 var længe undervejs torsdag aften pga stævneprogrammet ikke fra starten er i stand til til fulde at tage højde for Top12-konceptet regler for fordeling af spillere i de enkelte puljer, og placering af indbyrdes kampe i de rigtige runder.

Torsdag kl. 21.30 var lodtrækningerne tjekket igennem. og der var foretaget de nødvendige manuelle justeringer, så lodtrækningen kan nu ses på http://resultat.ondata.se.

Kamptidspunkter og bordnumrene er ligeledes sæt på hver enkelt kamp i runde 1-5.

Til alle Top12-deltagere: Vi ses i Royal Stage Hillerød lørdag morgen 

Link: Læs mere om dansk bordtennis Ungdoms Top12

Alle Hillerøds pigespillere inviteres på weekendlejr i Brøndby
15. januar 2020, 14.39

Kalder alle Hillerøds PIGESPILLERE.....

Så er det nu hvis du vil på weekendlejr med hygge og overnatning sammen med andre pigespillere i Brøndby.

Det er virkelig et godt tilbud som Brøndby Bordtennis Club i samarbejde med Bordtennis Danmark og Parasport Danmark her disker op med, så vi håber at alle HGI Hillerød Bordtennisklubs pigespillere vil deltage i lejren.

Tilmelding via mail som anført i invitationen som kan ses nedenfor. SPØRGSMÅL - Kontakt Louise Jakobsen

Er du i tvivl om det mindste så tøv ikke med at kontakte Louise Jakobsen på Louisejakobsen501@gmail.com 
INVITATION TIL PIGELEJR I BRØNDBY 15. - 16. FEBRUAR 

Hej piger! 

Så er det blevet tid til, at der skal holdes en lejr med en masse bordtennis, sjov og hygge. 

Lejren bliver afholdt af Brøndby Bordtennis Club i samarbejde med Bordtennis Danmark og Parasport Danmark - og vil foregå i Brøndbys lokaler i kælderen 

d. 15. til 16. februar 2020. 

Præcis adresse er: Brøndby Stadion 10, 2605 Brøndby. 

Lejren vil starte lørdag d. 15. februar kl. 9.30 og slutter søndag d. 16. februar kl. 16.00 indeholdende to træningspas både lørdag og søndag. 

Denne lejr vil være med overnatning, så der vil være en masse tid til at hygge med hinanden om aftenen, og vores tanker er blandt andet, at vi kan se film om aftenen med lidt slik og sodavand osv. Derudover vil der være mulighed for at spille nogle spil, høre lidt musik eller hvad der nu måtte være stemning for. 

Der vil også være en aktivitet efter sidste træning om lørdagen, hvor der kommer én udefra og står for lidt underholdning i en times tid. 

Trænere på lejren vil være Lasse Haahr, Nicoline Koefoed og Louise Jakobsen. 

Pris for deltagelse: 

450,00 kr. pr. spiller. 

Dette dækker for træning, 2 x frokost, 1 x aftensmad og 1 x morgenmad. 

Tilmelding kan ske på mail: Louisejakobsen501@gmail.com Der er begrænset antal pladser, så tøv endelig ikke med at få tilmeldt jer!  

Sidste dag for tilmelding er d. 5. februar 2020. 

Betaling er via bankoverførsel til Brøndby Bordtennis Club på: 

Reg. 2252 og kontonr. 6884636343 

Husk at skrive ”pigelejr” og navn på spiller. 

Hvis der er nogle spørgsmål eller andet til lejren, er I velkomne til at stille dem til mig på mail: Louisejakobsen501@gmail.com 

Vi glæder os til at se så mange piger som muligt! 

Venlig hilsen 

Brøndby Bordtennis Club og Louise Jakobsen Se Bordtennis Danmarks indlæg om Pigelejren og download invitationen HER.
AF: Louis de Voss

ØM Ungdom og Veteran - sådan gik det
14. januar 2020, 07.16

Anden weekend i januar er der tradition for at mange HGI Hillerød Bordtennisklub spillere besøger Taastrup hvor Østdanmarks Bordtennis Union afvikler Østdanske Mesterskaber (ØM) for Ungdoms- og Veteranspillere. I år var ingen undtagelse, og også denne gang kom spillere retur til Hillerød med titlen som Østdanske Mestre. 

  
Vores Østdanske 2-Mandshold Mestre, Villads Jungersen og Christian Hyrdum deltog i Single i Junior B hvor Villads vandt Bronze og Christian spillede sig videre fra puljen til ¼-finalen, som så desværre blev endestationen. 
I Junior B Double endte makkerparret med Bronzemedaljer. 

Villads og Christian var igen friske og gjorde det godt Arkivfoto

Felix var flyvende, og i en alle mod alle pulje blev det overlegent til sejre i alle kampe 3-0 og et Østdansk Mesterskab, stærkt Felix.

Felix imponerede med sit Østdanske Mesterskab


Emil, som havde en noget længere vej til finalen, med pulje og slutspil måtte igennem nogle 4 sæts kampe, men også imponerende af den unge mand.

I samme række (Puslinge D) nåede Lucas W Nielsen desværre ikke videre til slutspillet til trods for flere vundne kampe i den indledende pulje. Her må specielt fremhæves kampen mod Walter Schmidt fra naboklubben Allerød, hvor Lucas holdt hovedet koldt da han var bagud 0-2, og fremragende kæmpede sig til 3-2 sejr i tætte sæt (7/11,7/11,11/7,12/10,16/14) - stærkt Lucas! 
Samlet endte HGI Hillerød Bordtennisklub på en 9. plads i ØM Ungdom klubregnskabet. I undertegnedes øjne rigtigt ærgerligt at der ikke var mange flere af vore ungdomsspillere som tog kampen op og deltog. Det viste sig tydeligt, at selv vore helt unge Pointstævnespillere f. ex. Emil, Felix, Jonas, Elias og Albert viste vejen, og klarede sig utroligt flot hvilket vi er sikre på, at mange af vore andre unge også ville have kunne. 

Jonas og brormand Elias var blot to af vore spillere som viste vejen for at vi sagtens kunne have haft flere Pointstævnespillere med til ØM


 
Hos Veteranerne lykkedes det desværre ikke at genvinde Klubpokalen i fraværet af sidste års topscorer Pia Toelhøj, som i denne weekend desværre havde kampe for sit svenske hold, og derfor ikke kunne deltage. Vi endte her på en 5. plads samlet i år.

Jørn Hansen blev her Østdansk Mester efter 4. sæts sejre i en alle mod alle pulje.

ØBTU - HGI Hillerød Bordtennisklub vender stærkt tilbage i januar 2021 og vil gøre alt for der at genvinde "vore" pokaler.  ;-)   #BordtennisErSjovt

GULD - ØSTDANSKE MESTRE 
Emil Thais Christesen – Puslinge D Single 
Felix Friis-Christensen – Drenge E Single 
Jørn Hansen – Vet 70 B Single 

Puslinge D finalen var et rent Hillerød opgør mellem Emil og Jonas - og tilmed Hillerød bladvender
Jørn vandt fornemt metal i Veteran 70 B Single


 
SØLV 
Merete Juel Hall/Søren Eriksen (Herlev) - Veteran Mixed 40 
Thomas Hjermind Jensen/Anders Quistgaard-Leth - Veteran 40A Double
Jonas Koefoed – Puslinge D Single 
Kristian Pedersen – 70 A Single 
Kristian Pedersen/Jørn Hansen – 70 A Double 
Ole Vedfelt  Vet 70 D Single 

Kristian og Jørn spillede sig til Sølv
Merete og makker Søren spillede sig til Sølv

 
3-4 PLADS "BRONZE" 
Elias Koefoed – Puslinge C Single 
Villads Jungersen – Junior B Single 
Thomas Hjermind Jensen – Vet 40 A Single
Nikolai Koefoed – Vet 40 D Single 
Ole Vedfelt/Torben Hansen (Fredensborg) - Vet 50 C Double 

Ole vandt stærkt Sølv i Veteran 70 D Single og Bronze i 50 C Double

 
Herudover bør nævnes at ¼ finalen i Drenge D Single var tæt på at falde ud til Alfred Kühns fordel så han også havde spillet sig videre til semifinalen. I Lucas Zilligs (Helsingør) favør endte Alfreds kamp med sætcifrene 11/5,7/11,7/11,13/11,11/8. 

 
RESULTATLISTERNE kan findes flere steder: Resultat.ondata.se, ØBTU, og Bordtennisportalen ØM Ungdom - ØM Veteran.  
 
SAMLET RESULTATLISTE incl KLUBPOKAL-REGNSKABERNE: 
ØM UNGDOM - ØM VETERAN 
 
 
ØBTU's BILLEDER fra præmie-overrækkelserne kan ses her: ØM UNGDOM   ØM VETERAN
 
 
KOMMENDE STÆVNER: 
 
ROSKILDE CUP - Så godt som alle, unge som ældre spillere kan finde rækker at spille ved den store Roskilde Cup 1. - 2. februar - få links HER 

 
ØM SENIOR - Er du seniorspiller håber vi meget at du vil tilmelde dig til ØM SENIOR som afvikles den 8. - 9. februar i Farum, tilmelding kan ske HER senest på lørdag den 18. januar.  
Du finder alle links til Mesterskabet i vores Excel-ark via Stævnesiden, eller direkte hos ØBTU. 

 
  
  
AF: Louis de Voss.
 

 

Marcus og Jonathan til tops i Kvickly Cup i Ribe
7. januar 2020, 18.12


9 HGI Hillerød Bordtennisklub spillere havde taget turen til Ribe i weekenden efter Nytår, hvor de fik et hav af spændende kampe i den store internationale Kvickly Cup. 
 
Sally Lou, Emil Thais Christesen, Magnus Lophaven, Dominykas Samuolis, Albert Wolfsberg, Marius Dam, samt Mathias, Marcus og Marie Jensen var spillerne i truppen som alle var i kamp. Desværre har Ribe Bordtennis haft deres udfordringer under stævnet med online-registreringerne i TT Coordinator, hvorfor klubnyheden her udelukkende kan baseres på de mange Facebookopdateringer som vore forældre i Ribe var så søde at bidrage med. 
 
Unge Marcus brillerede i Puslinge A rækken, hvor han var i finalen i single, og også vandt doublerækken sammen med sin makker, Jonathan Blom (Frederiksberg). Sidstnævnte vandt singlerækken i fem sæt mor Marcus, så der var tale om en stærk doublesammensætning. 


Også i Yngre Drenge B var Marcus flyvende og nåede semifinalen, hvor han tabte i 5. sæt til en tysker. 


 
Lillesøster Marie blev nr. 2 og vinder af en flot pokal i Pige Puslingerækken, en række med alt for få deltagere. Vi håber at der kommer flere unge piger til fremover og giver Marie modstand. 


 
Sally spillede sig fornemt i finalen i Pige A hvor hun dog blev besejret, men en flot 2. plads til Sally hvilket hun også spillede sig til i Dame Junior B. 


 
Mathias nåede ¼-finalen i Herre Elite rækken hvor også Marius deltog, og nåede 1/8-finalen. 
 
Dominykas spillede fremragende i U21 B rækken hvor han nåede helt frem til semifinalen. I rækken mødte han bl.a. stærk tysk modstand, hvoraf den sidste spillede med knopper i semifinalen, hvilket desværre ikke var Dominykas' specialitet lige denne søndag.
I Herre Kl. 1 Dominykas 1/8-finalen efter at have slået Sofus fra Virum 3-2 hvor der virkelig blev kæmpet til sidste bold,  samt tidligere Hillerødspiller Mads Pærregaard i 4 sæt, meget imponerende og stærkt af vores unge spiller! 
I 1/8-finalen tog Dominykas sæt (1-3) fra Kristian Haarkjær (Amager) efter blændende spil. Dominykas blev i Ribe godt bakket op fra lægterne bl.a. også fra Roskildes spillere incl. Marielle, så tak for opbakningen til jer også.
Marius nåede her i Herre Kl 1 helt frem til ¼-finalen. 
 
Magnus blev nr. 5 i Drenge C rækken, en række med over 50 tilmeldte spillere. 
 

Præmiebordet i Kvickly Cup i Ribe var fyldt godt op inden spillerne begyndte at gøre indhug i det


 
Vil du med til Ribe i 2021 kan vi allerede nu fortælle, at det er weekenden 9. - 10. Januar du skal sætte kryds i kalenderen. 
 
Se alle resultater via Bordtennisportalen HER 
 (når de engang er opdateret pga. problemerne med TT Coordinator systemet). 
 
En kæmpe tak skal rettes til Stine Ahrenholt Hansen for de mange opdateringer og billeder i vores Facebooktråde fra stævnet, uden disse opdateringer havde undertegnede ikke kunne lave denne klubnyhed. 
 
ØM UNGDOM/VETERAN/SENIOR samt ROSKILDE CUP tilmelding

Der er stadig eftertilmeldingspladser i de respektive programmer for ØM Ungdom og ØM Veteran og alle Hillerøds Ungdoms- og Veteranspillere som endnu ikke er tilmeldt opfordres til at tilmelde jer direkte til ØBTU. Hvis du vil med så check om der er en række der passer dig i vores Excel-ark via Stævnesiden, eller direkte hos ØBTU.

Eftertilmeldingspladserne kan forhåndsreserveres, og ønsker man dette, sker det ved at kontakte
ØBTU´s sekretariat på tlf. 4241 43 18 (10.00 – 14.00), fax. 54 82 28 68 eller e-mail: oebtu@oebtu.dk
Vi skal dog gøre opmærksom på, at en forhåndstilmelding er bindende, og at eftertilmeldingspladser kun
kan reserveres indtil i morgen onsdag den 8-1-2020 kl.14.00.
Ikke forhåndsreserverede eftertilmeldingspladser kan besættes på selve stævnedagen. Ligeledes kan derindsættes eftertilmeldte spillere på pladser, hvor en spiller udebliver.
Ønsker man at benytte sig af denne mulighed, henvender man sig til informationen 30 minutter INDEN
rækkens start (se programmerne).
Deltagelse på eftertilmeldingsplads sker efter spillerens ratingtal pr. 19-12-2019.
Betaling af startgebyr for eftertilmeldingspladser sker til MobilePay 82898 eller til informationen på
stævnedagen. 

Du kan også allerede nu tilmelde dig til den store Roskilde Cup 1. - 2. februar - få links HER, og til ØM Senior i Farum Arena den 8. - 9. februar.


 
AF: Louis de Voss. 
 
 
 
 
 

Hyggeligt 2-Mandshold Mesterskab med Østdanske Mestre
6. januar 2020, 22.31


9 senior- og 2 ungdomshold tilbragte lørdag eller søndag med at spille Østdanmarks Bordtennis Unions Mesterskaber for 2-Mandhold, og så passer det alligevel ikke helt, idet Ole 
Vedfeldt deltog på hold både lørdag og søndag. 
 
Lillerød Hallerne var traditionen tro rammerne om ØBTU’s 2-Mandsholdmesterskaber, og der blev hygget og spillet en masse gode kampe weekenden igennem. Podieplaceringer blev det også til igen i år så mange HGI Hillerød Bordtennisklub spillere tog glade hjem, ikke mindst Villads Jungersen og Christian Hyrdum som genvandt titlen som Østdanske Mestre.

 

Ole Vedfeldt deltog på 2 hold i weekenden, lørdag sammen med Ayad Khalib (billedet) og søndag med Hans Laursen

Hillerød-resultatliste: 
 
HERRE KLASSE 1  
2. HILLERØD (Pia Toelhøj og Karsten Haumann) Finale: 1 - 2  

Pia og Karsten vandt sølv efter et finalenederlag på 1-2


 
HERRE KLASSE 4  
2. HILLERØD 1 (Jørn Hansen og Kristian Pedersen) Finale: 0 - 2  
 

Kristian Pedersen og Jørn Hansen spillede sig også til SØLV


HERRE KLASSE 7 
1. HILLERØD 2 (Christian Kastberg og Michael Kastberg) Finale: 3 - 2  
 
UNGDOM C OVER 12
1. HILLERØD (Christian 
Hyrdum og Villads Jungersen) Finale: 2 – 0 
  

Villads Jungersen og Christian Hyrdum blev endnu engang Østdanske Mestre

Vi ønsker alle tillykke med resultaterne, og håber at også I der ikke nåede til tops havde nogle gode timer i hallen. #BordtennisErSjovt. 

Valdemar Laursen og Tobias Henriksen var vores andet ungdomshold i kamp. Drengene gik desværre ikke videre fra puljespillet, men fik en masse kamperfaring og nogle tætte kampe med sig fra mesterskabet, som nok skal komme dem til gavn ved senere stævner.


 
Hele RESULTATLISTEN kan ses hos ØBTU HER, eller via Bordtennisportalen HER. 

ØBTU's billeder fra præmieoverrækkelserne kan ses HER.

ØM UNGDOM og ØM VETERAN

Der er stadig eftertilmeldingspladser i de respektive programmer for ØM Ungdom og ØM Veteran og alle Hillerøds Ungdoms- og Veteranspillere som endnu ikke er tilmeldt opfordres til at tilmelde jer direkte til ØBTU.
Hvis du vil med så check om der er en række der passer dig i vores Excel-ark via Stævnesiden, eller direkte hos ØBTU.

Du kan også allerede nu tilmelde dig til den store Roskilde Cup 1. - 2. februar - få links HER, og til ØM Senior i Farum Arena den 8. - 9. februar.


 
 
AF: Louis de Voss. 

HGI julehygge med stævne og lejr
29. december 2019, 21.13
Dominykas, Kristoffer, Ola og Alexander som alle hyggede sig i doublerækken. FOTO: Raivydas Samuolis

OBS! Klubnyhed er under opdatering da vi stadig mgl de sidste resultater fra Brøndby - så kig ind senere!

Cheftræner Ola Lindberg havde sammen med HGI Hillerød Bordtennisklub 
inviteret en lang række spillere til at spille stævne, og deltage i træningslejr i weekenden mellem jul og nytår.
 

 
Vestegnens Julestævne i Brøndby var en oplagt mulighed for vore nyere spillere, som indtil videre måske kun havde spillet Pointstævner, til at få sig selv prøvet af i kampe ved et større stævne. Også vore lidt mere rutinerede stævnedeltagere havde ifølge Ola her muligheden for, at få spillet benene lidt i gang efter nogle rolige juledage med masser af god mad og julegodter, og ikke mindst uden bordtennis, så alle blev helt klar til søndagstræningslejren. 
 
LØRDAG 28/12-19 
 
16 Hillerød spillere var her i kamp (se hvem i vores Excel ark). 
 
2 spillere nåede helt til tops i begge deres to singlerækker, Isak Ahrensbach, som i øvrigt var hoppet ind på Drive-In i sidste øjeblik, og Magnus Lophaven. 

Isak Ahrensbach brillerede ved at tilmelde sig via Drive-In og derefter vinde begge sine rækker. FOTO: Ahrensbach


Isak spillede sig til sejr i A slutspillet i Ungdom C og i B slutspillet i Yngre Dr D, mens Magnus sejrede i begge sine B slutspil i Drenge B og Ungdom A.

Magnus spillede sig til tops i begge sine B-slutspil. FOTO: Kasper Lophaven

  
Herudover var det også en fornøjelse at se seniorspiller Nikolai Koefoed til tops i Herre Kl. 6’s B-slutspil. 

Nikolai spillede sig til tops i B-slutspillet i Herre Kl. 6. FOTO: Koefoed


 
Også Ola havde valgt at spille en hyggedouble med Alexander A Mejer, hvor de nåede ¼ finalen i Åben A Double. Der gik dog ifølge Ola lidt for meget hygge i de to glade spilleres spil fra slutningen af 3. sæt hvilket totalt drejede kampen rundt fra "sikker" sejr (føring 2-0 og 9-3 i 3. sæt og derved tæt på mathchbold) til et tæt nederlag (7/11,4/11,12/10,13/11,15/13). Men som vi siger i klubben; #BordtennisErSjovt, også når man lader sig slå ud af de senere finalister i rækken Malthe og Dan Hansen fra Nyråd pga julestemning. 

Åben A Double blev i øvrigt vundet af tidligere Hillerød spillere AC – Anne Cathrine 
Bomann og Izabell Nørlem, som også var tilmeldt og deltog i træningslejrens 2. pas søndag, efter at de i semifinalen havde overvundet det dygtige makkerpar Dominykas Samuolis/Kristoffer Rasmussen. 

Dominykas og Kristoffer spillede sig helt i semifinalen i Åben A Double. FOTO: Raivydas Samuolis


GULD 
Isak Ahrensbach  Ungdom C A-slutspil 
Isak Ahrensbach – Yngre Dr D B-slutspil 
Magnus Lophaven – Drenge B B-slutspil 
Magnus Lophaven – Ungdom A B-slutspil 
Nikolai Koefoed – Herre Kl.6 B-slutspil 
 
BRONZE 
Elias Koefoed – Yngre Dr D A-slutspil 
Jonas Koefoed – Yngre Dr D A-slutspil 
Marcus A Jensen – Drenge B B-slutspil 
Christian Hyrdum – U 21 C A-slutspil 
Villads Jungersen – U 21 C A-slutspil 
Dominykas Samuolis/Kristoffer Rasmussen - Åben A Double 

Julehyggen havde bredt sig under Dominykas' og Kristoffers opvarmning. FOTO: Raivydas Samuolis


¼ - FINALER 
Emil Thais Christesen – Yngre Dr D A-slutspil 
Andreas Beicker Paulsen – Yngre Dr D B-slutspil 
Kristoffer Rasmussen – Herre Kl. 1 
Mark Zebitz – Herre Kl. 4 
Marcus A Jensen  – Ungdom A A-slutspil 
Alexander A Mejer/Ola Lindberg - Åben A Double 
Christian Hyrdum – 5. plads Junior B 
Villads Jungersen – 7. plads Junior B 
 
SE alle resultater fra Vestegnens Julestævne HER. 
 

SØNDAG 29/12-19
 
 

Ola var koncentreret omkring de mange spillere på julelejren. FOTO: LdV


Ud over Alfred Kühn som havde valgt at prøve kræfter i Yngre Dr C i Brøndby, stod søndagen hovedsagelig i træningens tegn idet Ola havde fået åbnet et ellers lukket Frederiksborgcenter/Royal Stage til sin træningslejr fordelt på to pas. Her blev der gået til den med krum hals af de mange deltagere. 

Alfred spillede i en alle mod alle pulje hvor han endte fint midt i puljen som nr 4 efter at have taget sæt fra den senere vinder Emil Hasselbalch (Virum) - stærkt Alfred!

Alfred klarede sig endnu engang flot. ARKIVFOTOEn stor tak til jer der har leveret billeder til denne klubnyhed!
 
  

HGI Hillerød Bordtennisklub Julelejr 2019 søndag. FOTO: LdV

EFTERTILMELDING - ØM UNGDOM - ØM VETERAN & ØM 2-MANDSHOLD 
 
PROGRAMMET TIL ØM 2-MANDSHOLD den 4. - 5. januar og PROGRAMMET TIL ØM UNGDOM OG PROGRAMMET TIL ØM VETERAN 11. - 12. januar er nu klar så husk at hvis du vil med, og endnu ikke har tilmeldt dig, så check om der er en eftertilmeldingsrække der passer dig via vore Excel-ark med HGI TILMELDTE på Stævnesiden. Tilmelding sker pr. Mail eller Telefon direkte til ØBTU. 

Du kan også allerede nu tilmelde dig til den store ROSKILDE CUP 1. - 2. februar. Få links HER. 

VI ØNSKER JER ALLE ET RIGTIGT GODT NYT STÆVNEÅR 2020!
AF: Louis de Voss.
 

Familiebordtennis starter den 12. januar. Et gratis tilbud for den travle familie – Sjov, socialt og motion
27. december 2019, 08.28

Hvor: Bordtennishallen på 1. sal i Royal Stage
Hvornår: Søndage kl. 10.00 - 11.30.

Første gang: 12. januar 2020 kl. 10.00

Beskrivelse af aktivitet

Bordtennis er for alle aldre, niveauer og en god indgang til at dyrke sport, også for den travle familie.
Vi vil gerne åbne op for, at alle familier kan komme forbi og lege bordtennis sammen.
Vi stiller uddannede trænere, 16 borde og bat/bolde til rådighed – Gratis.
Der er ingen tilmelding eller mødepligt, men vi håber, at man vil være med til at invitere andre interesserede.
 • Kan mor lave den perfekte skruet serv ?
 • Kan far tæske robotten Robert eller ”Sørens” far i bordtennis ?
 • Kan søn eller datter i alderen 8-13 år lære de små fif, der gør, at du kan slå alle i HFOén/Klubben ?

Hvem kan deltage

Målgruppen er begynder eller let-erfarne børn i alderen 8-13 år og deres familie.
Ideen er, at både børn og voksne spiller og har det sjovt sammen.
Medbring indendørssko og sportstøj

Projekt periode er 12. januar 2020 til 24. maj 2020
– er det en succes, fortsættes efter sommerferien.

Med venlig hilsen – Formand Thomas Hjermind Jensen – 51 22 83 50
formand@hgibordtennis.dk – www.hgibordtennis.dk

Projektet drives i samarbejde mellem Hillerød GI Bordtennis og Bevæg dig for Livet i Hillerød Kommune

Stævner med tilmeldingsfrist i dag - få julehjælp
22. december 2019, 10.27

4. søndag i Advent, 2 dage til Juleaften, gaveindpakning, juletravlhed, og ikke mindst søndagen hvor der er sidste tilmeldingsfrist til en del stævner.
Fortvivl ikke, vi har nemlig herunder lavet en oversigt over det du har brug for at vide for at kunne tilmelde dig, så kig med, giv dig selv en stævnetilmelding i julegave, og får du brug for hjælp, ja så er vi klar!


Find stævnerne med sidste frist i aften kl. 23.59, få gode råd, og læs alt om hvordan du kommer med via links nedenfor!
Vi er nu så langt inde i sæsonen, at selv vore nyeste spillere har været ude til ét eller flere Pointstævner, og vore motionister, og naturligvis holdkampspillere, alle er i god kampform.
Derfor håber vi at I alle er friske på at tilmelde jer, og spille et eller flere af de mange tilbudte stævner.

SIDSTE FRIST I DAG

ØM UNGDOM i Tåstrup den 11. – 12. januar - Tilmeldingslink
ØM VETERAN i Tåstrup den 11. – 12. januar  - Tilmeldingslink
VESTEGNENS BREDDE JULESTÆVNE som afvikles i Brøndby den 28. – 29. december  - Tilmeldingslink
OLA’s Coaching/Træningslejr i f m Vestegn-weekenden den 28. – 29. december - Kontakt Ola

Tidligere klubnyhed med uddybende info om hvem de enkelte stævner henvender sig til.

HINT: I klubbens ‘Kalender’ i toppen af vores Holdsport hjemmeside finder du altid en oversigt over stævner og deres sidste tilmeldingsfrister (du kan klikke/fravælge de øvrige kalendere så kun stævnekalenderen står tydeligt tilbage) - SÅ HOLD ØJE MED DEN!

HVOR FINDER JEG HJÆLP

På vores ‘Stævneside’ finder du al info om HGI relevante stævner, og om hvordan du tilmelder dig. På siden finder du også links til klubbens Excel-ark (eksempel) som indeholder alle relevante oplysninger omkring de enkelte stævner, og om hvilke Hillerød spillere der er tilmeldt. En kopi af Stævnekalenderen finder du også her.

Spørg gerne din træner til råds hvis du har spørgsmål f.eks. om hvilke rækker der passer netop dig eller kontakt undertegnede. Det kan umiddelbart virke lidt uoverskueligt, men nå først det er gjort første gang vil det være legende let fremover.

Nedenfor har vi prøvet at uddrage de mest relevante oplysninger fra stævnesiden.

DIVERSE STÆVNELINKS

Licens
Det kræver spillerlicens at stille op i stævner! Klubben indløser og betaler din licens når kontingent er indbetalt. Har du spillet eksempelvis Pointstævner så har du allerede fået oprettet en spillerlicens, og er du i tvivl kan du kontakte Lone Simonsen.


Bordtennisportalen
Stævnetilmelding kræver at du tilmelder dig Bordtennisportalen i øverste højre hjørne, og bliver tilknyttet ‘Hillerød GI’.  Læs evt. mere i pkt. 3 i Forældreguiden HER.
Find din Rating på Bordtennisportalen HER.
Hvilken række kan jeg stille op i ud fra min alder og rating?
Se oversigt.
Læs evt. mere i pkt. 3 HER idet du altid er velkommen til også at tilmelde dig i ‘overliggende’ rækker.
Er du eksempelvis Puslinge C spiller, må du afhængigt af dit Ratingtal, også spille Puslinge B og A, samt eksempelvis Yngre Drenge D>A og Drenge E>A.

Fik du tilmeldt dig en forkert række?
Inden tilmeldingsfristens udløb kan du annullere ordren, og tilmelde dig igen i den korrekte række. Læs mere nederst på ‘Stævnesiden’.

Vores spillertøj - en julegaveidé
Se hvordan du får fat i dir HGI Hillerød Bordtennisklub spillertøj HER.

VI HÅBER AT DU BLEV KLOGERE UD FRA OVENSTÅENDE, OG GLÆDER OS TIL AT MODTAGE DINE TILMELDINGER RESTEN AF SÆSONEN - DU ØNSKES EN RIGTIG GLÆDELIG JUL OG ET HELT FANTASTISK STÆVNEÅR 2020.     #BordtennisErSjovt


AF: Louis de Voss.

P.S. Det vil være en RIGTIG STOR HJÆLP for klubbens planlæggere og coaches, at du altid tilmelder dig tidligst muligt til stævnerne, så vi hurtigt kan danne os et overblik. På forhånd tak!

Rekordstort antal spillere ved 3. Pointstævnerunde
14. december 2019, 21.47

Så blev det sæsondebut for HGI Hillerød Bordtennisklubs hal i Frederiksborgcentret som lagde rødt gulv og blå borde til ved Pointstævnernes 3. runde. 

Et rekordstort antal på hele 40 spillere, heriblandt hele 13 med ‘hjemmebanefordel’, var mødt op lørdag formiddag, så hele hallen sydede af liv fra først til sidst. Ud over vore egne spillere var klubberne Allerød, Helsingør, Frederiksværk og Jægerspris repræsenteret. 
 
Sammen med lederne fra de øvrige klubber delte Pointstævnekoordinator Helle Brodersen spillerne op i Pulje 1-7, hvor puljerne 1 og 2 havde 5 spillere og spillede bedst af fem sæt, mens de øvrige puljer var med 6 spillere som spillede bedst af tre sæt. 
 
Træner Mads Valentin var som altid på pletten, og også Mathias Jensen var mødt frem, hvilket var en stor hjælp.  
 
Stort tillykke til alle puljevinderne, heriblandt Hillerøds Elias Koefoed som vandt Pulje 5. Der var i denne runde en fornem indsats af Helsingørs spillere som vandt 4 ud af de 7 puljer, også tillykke til dem, Peter Tranto kunne tage stolt hjem. 
 

Sidst vandt brormand Jonas en pulje, denne gang var det så Elias Kofoeds tur til at stå øverst

Vi havde i dag flere nye spillere med bl.a. Michaela og Sebastian, og begge kæmpede bravt, og har helt sikkert fået vigtig erfaring og tryghed med hjem inden 4. runde.

Desværre måtte en ellers velspillende Felix trække sig fra Pulje 
pga. hofteproblemer, men han er forhåbentlig hurtigt tilbage i hallen igen. Vore 13 deltagende spillere og deres placering i puljerne blev herefter: 

 
Pulje 1 

1 Victor Krebs, Helsingør,  
2 Alfred Kühn, Hillerød GI 
3 Laurits Nielsen, Helsingør 
4 Felix Friis-Christensen, Hillerød GI 
5 Tobias Rasmussen, Helsingør 

 
 
Pulje 2 

1 Lucas Zillig, Helsingør,  
2 Asger Bo Christensen, Helsingør 
3 Emil Thais Christesen, Hillerød GI 
4 Vilas Suhr Derkx, Helsingør 
5 Walther Schmidt, Allerød 

 
 
Pulje 3  

1 Sabine Asmussen, Helsingør,  
2 Malthe Møller Bielefeldt, Hillerød GI 
3 Sander Derkx, Helsingør 
4 Enes Balihodzic, Jægerspris 
5 Nicolai Engelhardt, Allerød 
6 Tobias Ring Poss, Jægerspris 


 
Pulje 4 

1 Jannick Larsen, Helsingør 
2 Lucas Winther Nielsen, Hillerød GI 
3 Jonas Koefoed, Hillerød GI 
4 Amy Yihan Liu, Jægerspris 
5 William Velander, Hillerød GI 
6 Michaela Hamilton Jee, Hillerød GI 
 
 


Pulje 5 

1 Elias Koefoed, Hillerød GI 
2 Daniel Kaiser, Frederiksværk 
3 Andreas Berthelsen, Allerød 
4 Marie Larsen, Allerød 
5 Nicolas Attrup, Jægerspris 
6 William Schmidt, Jægerspris 


 
Pulje 6  

1 Mathias Ørbæk, Allerød 
2 Villads Engmose, Allerød 
3 Mads Brohus Boch, Allerød 
4 Dimitri Storm Julenon, Jægerspris 
5 Julias Pedersen, Frederiksværk 
6 Sebastian Villum Sund Madsen, Hillerød GI 
 


Pulje 7 
 
1 Daniel Nikolajsen, Jægerspris 
2 Malthe Weimann, Jægerspris 
3 Lukas Berggren Winther, Allerød 
4 Mikkel Holm, Hillerød GI 
5 Nicklas Hamilton Jee, Hillerød GI 
6 Marie Ahrenholt Jensen, Hillerød GI 
 


En kæmpe tak skal lyde til Emil Thais’ forældre Birgitte og Casper, som var en uvurderlig hjælp ved klargøring og nedtagning/oprydning i hallen. 
 
KLUBTRØJER OG STÆVNEMULIGHEDER - bl.a. ØM Ungdom. 
Det var skønt at se at rigtigt mange flere spillere denne gang stillede op i vores fine røde klubtrøje, så nu er der efterhånden ikke meget tvivl i hallen om, at Hillerød er massivt repræsenteret. 
  
Vi vil fra klubbens side stadig opfordre jer der endnu ikke har en rød trøje til at Hillerøds klubtrøje bliver et julegaveønske, så alle spillere hurtigst muligt, og gerne senest fra nytår, vil kunne stille op i klubbens farver.  
 
Klubtrøjen vil kunne ses og købes HER. 


 
Det vil også være herligt hvis alle vore ungdomsspillere er friske på at spille med i de individuelle Østdanske Ungdoms Mesterskaber i Taastrup den 11. - 12. januar, hvor der vil være rækker for ALLE niveauer af ungdomsspillere, og klubben derfor opfordrer alle til at deltage. 
 
Invitationer til ØM Ungdom, som har sidste tilmeldingsfrist den 22. december, og alle andre stævner kan altid ses på vores Stævneside HER, hvor der også er en vejledning til hvordan du tilmelder dig. Tøv ikke med at spørge din træner eller at kontakte undertegnede hvis du er det mindste i tvivl. 
 
En god idé er, at klikke sig ind på Stævnesiden via linket ovenfor, finde ØM Ungdom i stævnerækken, og derefter klikke på ‘HGI TILMELDTE’. Dette leder dig til et Excel ark med alle relevante oplysninger og tilmeldingslink til det enkelte stævne. 
   
Det vil være en RIGTIG STOR HJÆLP for klubbens planlæggere og coaches, at du tilmelder dig hurtigst muligt til stævnerne så vi tidligt har et overblik. På forhånd tak!   
 
NÆSTE POINTSTÆVNE 
Næste Pointstævne er i Familiecentret Løvdal i Helsingør LØRDAG DEN 25. JANUAR kl. 10.00  
(mødetid senest 9.30). Vi håber at ALLE Hillerøds potentielle Pointstævnespillere har lyst til at møde op her, men opfordrer til at I arrangerer samkørsel, idet hallen i Helsingør desværre har MEGET lidt tilskuerplads. 
 
Pointstævnesiden med alle datoer og oplysninger om hvordan du kommer med kan ses HER. 
 
 
FACEBOOK 
Husk at ‘like’ Facebooksiden ‘HGI Hillerød Bordtennisklub’ og bliv medlem af FB-grupperne  Hillerød Bordtennis Ungdom’ hvor du altid finder seneste nyt som på hjemmesiden www.hgibordtennis.dk, og ‘Pointstævner i ØBTU’ hvor du bl.a. finder billeder fra de enkelte stævner bl.a. af præmieuddelingerne. 
 
Samtlige kampresultater vil kunne ses på Bordtennisportalen HER. 
ØBTU’s resultatliste for Runde 3 og startliste til Runde 4 kan ses HER. 
 
På glædeligt gensyn! 
#BordtennisErSjovt  


AF: Louis de Voss 

Frivillig i Royal Stage! Der er brug for DIG: uforpligtende tilmelding og fristende muligheder …
10. december 2019, 10.09

Kære medlemmer, forældre og andre, som har lyst til fede frivillig-oplevelser og at støtte Hillerød GI Bordtennis

KORT FORTALT 
Som du måske ved så har FrederiksborgCenteret skiftet navn til Royal Stage  Men som du måske ikke ved … så er Hillerød GI Bordtennis medstifter af foreningen >Royal Stage Frivillig< sammen med 17 andre klubber. Foreningen vil bidrage med at organisere frivillig arbejdskraft via klubbernes medlemmer & pårørende. For at hjælpe i Royal Stage Frivillig behøver man altså IKKE nødvendigvis være medlem af Hillerød GI Bordtennis, men blot registrere at det er Bordtennisklubben, man støtter med sit frivillige arbejde. Jeg (Mark Zebitz) er i den forbindelse blevet udpeget som AMBASSADØR for bordtennisklubben. Så kontakt mig gerne hvis du har nogle spørgsmål efter at have læst hele denne mail.

NU KOMMER DU IND I BILLEDET
Tilmeld dig helt uforpligtende ved at følge vejledningen her http://royalstage.dk/frivillig. Via linket finder du Login til SmartPlan, foreningens vedtægter samt Ryge- og alkoholpolitik for Royal Stage. Hjemmesiden udbygges løbende og der arbejdes pt. på jobbeskrivelser og en åben facebook side til alle registrerede frivillige.

OPGAVERNE
Som frivillig vil du kunne bidrage med løsning af praktiske opgaver når der skal holdes koncerter eller andre events i Royal Stage. Opgaverne er f.eks. opsætning, billetkontrol, gardarobe, servering, bartender, oprydning, nedtagning, Crewd Safety. Opgaverne er under ledelse af Royal Stage personal og andre supervisors.

ARRANGEMENTER
Der er allerede nu 2 store arrangementer klar i SmartPlan, hvor du kan tilmelde sig som frivillig, og det vil jeg da opfordre til.
FØRSTE ARRANGEMENT:
11. Januar 2020 UniBrew Årsmøde (inkl. en koncert med et stort band)
ANDET ARRANGEMENT:
18. Januar 2020 Royal Stage åbningskoncert http://royalstage.dk/kalendere/aabningskoncert

SMARTPLAN

 • FORNAVN(E) = Dit fulde navn 
 • EFTERNAVN = Bordtennis
 • E-MAIL = Din email adresse 
 • MOBILNR.. = Dit mobil telefon nummer

 • JOBTYPER: Vælge hvilke mulige jobtype du gerne vil kunne tage

 • (Husk man skal være over 18 år for at stå i baren)


VI GLÆDER OS TIL AT SE DIG 

For Hillerød GI Bordtennis er der en fin økonomisk sidegevinst. De timer du og mange andre fra arbejder frivilligt registreres og omregnes sidenhen til økonomi. To gange om året udbetales disse penge til klubben. Derfor håber vi på at du, din familie og mange andre fra bordtennisklubben vil hjælpe til, samtidig med at I får nogle dejlige, spændende og hyggelige oplevelser i Royal Stage, i samarbejde med mange andre engagerede frivillige.

På vegne af Hillerød Bordtennisklub og Royal Stage Frivillig

Mark Zebitz
Mobil: 42434496  Email: markzebitz@gmail.com  Website: www.hgibordtennis.dk  Messenger: https://www.messenger.com/t/mzebitz Frivillig: http://royalstage.dk/frivillig Facebook https://www.facebook.com/FrivilligRoyalStage ps. send gerne denne mail videre til andre du ved der vil støtte om om det frivilige arbejde og dermed også støtte Hillerød Bordtennisklub.

Juletræningslejr/-stævne for øvet ungdom, motionister/seniorer
8. december 2019, 20.31

Traditionen tro afholder Ola træningslejr i weekenden mellem jul og nytår, men har som noget nyt i år valgt at lave en kombination af coaching til Vestegnens stævne lørdag, og træning i vores egen hal søndag. 

 
Den 28. - 29. december er Ola derfor klar til at tilbyde stævne/træning for ALLE klubbens øvede spillere fra Ungdom UØ-holdet og opefter til seniorer, motionister og veteraner. 

PRIS
150,- for hyggelig kombination af stævnecoaching og træning.
 

LØRDAG 28/12-19 - Stævne  
Vestegnens Julestævne - spillerne tilmelder og betaler selv. Ola coacher. 

SØNDAG 29/12-19 - 1. dags træningslejr  kl 10-12 og 14-16.
i Frederiksborgcentret/hallen (bl.a. deltager AC og Izabell). 

SIDSTE FRIST TILMELDING/BETALING
1) Træningstilmelding/afregning (150,-) direkte til Ola i hallen, og tilmelding pr. mail (olalindb@gmail.com).
2) Stævnetilmelding via Bordtennisportalen - TILMELDINGSLINK

Tilmelding/Deadline til begge dele er søndag den 22. december 2019.

VESTEGNEN OG ANDRE STÆVNER MED TILMELDING HURTIGST MULIGT 
Vi håber meget at du vil tage imod dette gode tilbud så du også er ekstra klar til at spille de spændende stævner der ligger lige efter nytår. SE DE MANGE STÆVNEMULIGHEDER MED DEADLINE INDEN JUL HER.

ER DU I TVIVL OM HVORDAN DU TILMELDER VIA BORDTENNISPORTALEN?
Er du i tvivl om hvordan du tilmelder dig via Bordtennisportalen tilbyder undertegnede hjælp til dette i morgen mandag den 9. december i klublokalet kl. 18-19.
LÆS OGSÅ MERE OM DETTE NEDERST I KLUBNYHEDEN HER.
Nederst på vores STÆVNESIDE kan du også læse dig til hvordan du tilmelder dig stævner via Bordtennisportalen, se oversigter over stævnerne, stævnekalender, sidste frister m.v..

 

AF: Ola Lindberg/Louis de Voss. 

P.S. Som et ekstra tilbud vil du I morgen mandag mellem kl 18 og 19 også kunne tilmelde/betale til Ola's træningslejr via Louis.

 

Flere puljevindere ved 2. Runde af ØBTU’s Pointstævner
4. december 2019, 06.11

2. Runde af Østdanmarks Bordtennisunions Pointstævner blev afviklet i Jægerspris,  1. søndag i Advent, som samtidig var starten på årets julemåned1. december. Der blev endnu engang hygget og spillet et hav af spændende kampe hvor flere af vore spillere endte som puljevindere. 


Kignæshallen i Jægerspris lagde borde til 35 glade spillere fra henholdsvis Frederiksværk, Jægerspris, Allerød, Helsingør og Hillerød. Heraf var de 9 HGI Hillerød Bordtennisklub spillere som syntes det var dejligt også at se og møde nye spillere fra Frederiksværk. 
 
Spillerne blev af lederne fra de enkelte klubber inddelt i én pulje med 5 spillere som spillede alle mod alle, i bedst af 5 sæt. De resterende spillere blev inddelt i puljerne 2-6, med hver 6 spillere som spillede bedst af 3 sæt.  
 

Repræsentant for klubben var træner Mads Valentin som så mange spændende kampe, selvom der naturligvis skal et stævne eller to mere til før puljerne bliver helt jævnbyrdige.  På billedet ovenfor ses ungdomstræner Mathias Jensen som i går mandag fulgte op på de enkeltes erfaringer med stævnet søndag, og samtidig opfordrede til, at samtlige fra U-holdene vil deltage i næste Pointstævne på hjemmebane (se nedenfor).
 
Samtlige kampresultater vil kunne ses på Bordtennisportalen HER. 
 
Stort tillykke til alle puljevinderne, heriblandt Alfred Kühn som igen flot vandt sin pulje, denne gang Pulje 2, og Jonas Kofoed som vandt Pulje 5.  Alfreds sejr betyder således også at han vil blive udfordret maximalt næste gang hvor han vil blive placeret i pulje 1.
 
Vore 9 deltagende spillere og deres placering i puljerne kan ses her: 

 
Pulje 1 

1 Tobias Rasmussen, Helsingør  

2 Jonas Jul Madsen, Jægerspris  

3 Victor Krebs, Helsingør  

4 Laurits Nielsen, Helsingør  

5 Emma Rosa Kirkelund, Allerød  

 
 
Pulje 2 

1 Alfred Kühn, Hillerød GI  

2 Benjamin Basic, Helsingør  

3 Emil Thais Christesen, Hillerød GI  

4 Walther Schmidt, Allerød  

5 Sabine Asmussen, Helsingør  

6 Tobias Ring Poss, Jægerspris  

 
 
Pulje 3  

1 Lucas Zillig, Helsingør  

2 Asger Bo Christensen, Helsingør  

3 Pelle Ek Christensen, Hillerød GI  

4 Enes Balihodzic, Jægerspris  

5 William Velander, Hillerød GI  

6 Amy Yihan Liu, Jægerspris  

 
 
Pulje 4 

1 Nicolai Engelhardt, Allerød  

2 Malthe Møller Bielefeldt, Hillerød GI  

3 Jannick Larsen, Helsingør  

4 Daniel Kaiser, Frederiksværk  

5 Andreas Berthelsen, Allerød  

6 Mathias Ørbæk, Allerød  

 
 
Pulje 5 

1 Jonas Kofoed, Hillerød GI  

2 Elias Kofoed, Hillerød GI  

3 Nicolas Attrup, Jægerspris  

4 William Schmidt, Jægerspris  

5 Villads Engmose, Allerød  

6 Dimitri Storm Julenon, Jægerspris  

 
 
Pulje 6  

1 Noah Hansen, Jægerspris  

2 Sebastian Villum Sund Madsen, Hillerød GI  

3 Julias Pedersen, Frederiksværk  

4 Mads Foged, Jægerspris  

5 Mads Brohus Boch, Allerød  

6 Alexander Corell Gammelbo, Hillerød GI 

Noah fra Jægerspris blev nr 1 med 4 vundne kampe, Sebastian fra Hillerød blev nr. 2 med 4 vundne kampe.

 
 KLUBTRØJER OG STÆVNEMULIGHEDER - bl.a. ØM Ungdom for ALLE
 
Det var skønt at se at endnu flere spillere denne gang stillede op i vores fine røde klubtrøje.  
Vi vil fra klubbens side opfordre til at Hillerøds klubtrøje bliver et julegaveønske, så alle spillere hurtigst muligt, og gerne senest fra nytår, vil kunne stille op i klubbens farver.  
 
Det vil også være herligt hvis alle vore ungdomsspillere er friske på, ud over Pointstævnerne, at stille op i klubtrøjer til de individuelle Østdanske Ungdoms Mesterskaber den 11. - 12. januar, hvor der vil være rækker for ALLE niveauer af ungdomsspillere. 
 
Klubtrøjen vil kunne ses og købes HER. 
 
Invitationer til ØM Ungdom og alle andre stævner kan altid ses på vores Stævneside HER. 
 
VI VIL DERFOR ANBEFALE ALLE UNGDOMSSPILLERE AT LÆSE DENNE KLUBNYHED, hvor hjælp til stævnetilmelding er nævnt sammen med stævner på Vestegnen, i Ribe, i Taastrup og i Allerød. Sidstnævnte er ØBTU’s 2-mandshold mesterskaber hvor 2 HGI spillere danner par og kæmper for en samlet sejr...., men læs meget mere HER. 
Har du kun mulighed for at deltage i ét af de nævnte stævner anbefaler klubben ØM Ungdom ;-) 
 
 
NÆSTE POINTSTÆVNE ER PÅ HJEMMEBANE 
 
Næste Pointstævne er på hjemmebanen i  
Frederiksborgcentret LØRDAG DEN 14. DECEMBER kl. 10.00  - mødetid senest 9.30
(gerne tidligere hvis et par forældre er friske på at hjælpe med at gøre bordene klar).
Vi håber at ALLE Hillerøds potentielle Pointstævnespillere har lyst til at møde op her.
 
 
Pointstævnesiden med alle datoer og oplysninger om hvordan du kommer med hvis du endnu ikke har deltaget kan ses HER. 

Se oversigt over resultater og hvordan du som tidligere deltager vil blive indplaceret i næste runde hos ØBTU.

 
HJÆLP TIL STÆVNETILMELDING PÅ MANDAG 
 
Mandag den 9/12 kl. 18-19 
vil stævneansvarlig Louis de Voss være behjælpelig i klublokalet i Frederiksborgcentret omkring spørgsmål til licenser, og tilmelding til stævner via Bordtennisportalen, og hvad du ellers måtte have af spørgsmål til at komme ud og spille kampe.   

   
HUSK at du altid kan følge med i de sidste frister for tilmelding til stævnerne i   
hjemmesidens stævnekalender (scroll ned på stævnesiden) - hvor der også findes en hel del hjælp til hvordan du rent praktisk tilmelder dig.  
   
Det vil være en RIGTIG STOR HJÆLP for klubbens planlæggere og coaches, at du tilmelder dig hurtigst muligt til stævnerne så vi tidligt har et overblik. På forhånd tak!   

Tilmelding er ikke nødvendig til at få hjælp på mandag, du dukker bare op.  

FACEBOOK

Husk at der til hvert Pointstævne oprettes en Facebooktråd på klubbens Facebookside 'HGI Hillerød Bordtennisklub' hvor I som forældre MEGET GERNE må lægge nogle billeder op af jeres børns spil under stævnet som vi så efterfølgende vil kunne benytte i denne type klubnyheder ;-)

Bliv som forældre og spiller også meget gerne medlemmer af Facebookgruppen 'Hillerød Bordtennis Ungdom' som er målrettet info til alle ungdomsspillere.

Sidst men ikke mindst er det også en god idé at være medlem af Facebookgruppen 'Pointstævner i ØBTU' hvor Østdanmarks Bordtennis Union deler billeder m.v. fra Pointstævner i alle kredse (Hillerød er i Kreds 1).
 
 
På glædeligt gensyn i hallen! 
#BordtennisErSjovt 
 
 
 
AF: Louis de Voss
 

 

Imponerende 4 Eliterækkesejre til Hillerød i Odense
4. december 2019, 05.59


Daniel Simonsen var flyvende i OB Open i Odense, og alle forhindringer blev forceret i flot stil.  
HGI Hillerød Bordtennisklub havde 10 spillere afsted, og ud over Daniel spillede mange andre sig på podiet, heriblandt med fornemme sejre til Carl C Køngerskov og Albert Wolfsberg.
 
 
Patrick Skarsholm, Carl C Køngerskov, Christian Hyrdum, Albert Wolfsberg, William F Beck, Kristoffer Rasmussen, Alexander A Mejer, Sally Lou, Marcus A Jensen og Daniel Simonsen var vore spillere som var i kamp i Odense. Herudover var cheftræner Ola Lindberg på pletten lørdag hvor bl.a. den prestigefulde Herre Elite række blev afviklet. 
 
Netop Herre Elite blev Daniels helt store succesrække, hvor også Patrick havde spillet sig ind i hovedturneringen efter sejre i kvalifikationsturneringen fredag aften. Inden Hr. Elite varmede Daniel op med sejr i Junior Elite hvor han i finalen besejrede Noah Hvid (OB) som tidligere havde slået Carl ud i fem sæt i ¼-finalen. I semifinalen ville lodtrækningen at Daniel var oppe imod vores egen Patrick som her måtte se sig slået ud af rækken med en fornem 3. plads! 
 
Semifinalen blev også endestationen i Herre Elite for Patrick som her mødte tidligere Hillerød spiller Peter Svenningsen (B75) som i den anden semifinale kunne se klubkammeraten Dziadek Kamil Maciej (B 75) slået af Daniel. Herefter blev finalen i Hr. Elite til et opgør mellem Svenningsen og Daniel, og her trak Daniel som nævnt det længste strå med en sikker 3-1 sejr med sætcifrene 3, 5, -9, 1. 

Hillerød på 3 borde ud af 4 i Junior elite

Og når nu vi er ved Daniel, så fuldendte han sit hattrick søndag ved også at vinde U21 Elite rækken, virkelig en suveræn weekend for ham, hvor der blev høstet fine præmier.  
 
Den sidste eliterække på drenge-/herresiden, Drenge Elite, gik også til Hillerød da Carl C Køngerskov var på toppen og vandt rækken efter en finalesejr over Jacob Laursen (Nørreå) - en vigtig sejr, fornemt Carl! 
 
I U21’s B række blev det også til Hillerød sejr, idet unge Albert Wolfsberg her brillerede, og spillede sig til sejren efter i finalen at have mødt Valdemar Buchwald (Slagelse) - stærkt Albert! 

Albert Wolfsberg kunne nyde en velfortjent middag efter sejren i U21 B og 1/4-finalen i Drenge Elite

 
Unge Marcus stillede op blandt de noget ældre spillere i Junior D hvor han flot spillede sig i finalen og vandt sølv. Sally stillede også op i herrerækken hvor hun klarede sig helt til ¼-finalen. Marcus nåede også helt til finalen i Drenge C, men også her blev det til en fin sølvplacering. 

Markus vinder sin kamp sikkert i Hr. Junior B


 
I Herre Klasse 2 var det Kristoffers tur til at spille sig i finalen hvor han dog blev besejret af Dardic-Jahn Luka (København) men stadig en meget stærk præstation. Stærke Luka havde desværre allerede mødt Albert i 1/8-finalen hvorfor det blev en tidlig exit for Albert i denne række. 

 
 
GULD 
Daniel Simonsen – Herre Elite 
Daniel Simonsen – U21 Elite 
Daniel Simonsen – Junior Elite 
Carl C Køngerskov - Drenge Elite 
Albert Wolfsberg – U21 B 
 
SØLV  
Marcus A Jensen – Junior D 
Marcus A Jensen – Drenge C 
Kristoffer Rasmussen – Herre Kl. 2 
 
 
BRONZE 
Patrick Skarsholm – Herre Elite 
Patrick Skarsholm  JuniorElite 
 
 
¼- FINALER 
Carl C Køngerskov – Herre Elite 
Sally Lou – Herre Junior D 
Marcus A Jensen – Yngre Dr B 
Albert Wolfsberg – Drenge Elite 
Marcus A Jensen – Puslinge A 

Sally spillede stærkt mod drengene i Junior D


 
FACEBOOKTRÅD  
En kæmpe tak skal lyde til Palle Rasmussen som leverede LIVE-opdateringer i den altid oprettede Facebook-tråd lørdagen igennem. Disse tilbagemeldinger og ikke mindst billeder er guld værd og vi håber at mange andre forældre også er friske på at gøre stævnerne spændende for os der ikke lige er i hallen. 
Se Palles imponerende FB-tråd HER. 
 
 
Se alle resultater fra OB Open på Bordtennisportalen HER eller på TT Coordinator HER. 
Se OB's 290 egne billeder fra stævnet HER.

Øjnene var små hos Daniel på vej hjem i bilen efter alt rampelyset sammen med en glad Patrick

HJÆLP TIL STÆVNETILMELDING I MORGEN MANDAG OG NÆSTE MANDAG 

Er du også blevet inspireret til at komme ud og spille stævner men er i tvivl om hvordan du kommer det så kig forbi hallen en af dagene og få hjælp til dine tilmeldinger - der er masser af stævner med snarlig deadline.

Vi har lavet en oversigt med en masse links omkring de aktuelle stævner som kan ses i klubnyheden HER.

Mandag den 2/12 kl. 18-19 og mandag den 9/12 kl. 18-19 vil stævneansvarlig   
Louis de Voss være behjælpelig i klublokalet i Frederiksborgcentret omkring spørgsmål til licenser, og tilmelding til stævner via Bordtennisportalen m.m.   

   
HUSK at du altid kan følge med i sidste frister for tilmelding til stævnerne i   
hjemmesidens stævnekalender (scroll ned på stævnesiden).  
   
Det vil være en RIGTIG STOR HJÆLP for klubbens planlæggere og coaches, at du tilmelder dig hurtigst muligt til stævnerne så vi tidligt har et overblik. På forhånd tak!   

Tilmelding er ikke nødvendig til at få hjælp, du dukker bare op.  
 
 
På glædeligt gensyn i hallen!


 
 
AF: Louis de Voss 

Aktuelle STÆVNEMULIGHEDER for ALLE spillere – Unge, Seniorer, Veteraner
27. november 2019, 19.36

Vi er nu klar med invitationerne til nye spændende stævner for ALLE.  

Vestegnens Julestævne afvikles i december, og Ribe stævnet samt ØBTU’s Mesterskaber i januar med “først-til-mølle” tilmelding allerede NU! 
Vi vil sætte alle sejl til for igen, igen, igen, at forsvare ØM Veteran Klubpokalen som mest vindende klub ved mesterskaberne! Samtidig ønsker vi at være flest mulige ungdomsspillere, og først og fremmest at få spillet en masse sjov bordtennis med mulighed for også at genvinde Ungdomspokalen. 
  
Bemærk: Er du i tvivl om stævnetilmelding via Bordtennisportalen kan du få hjælp i hallen:  
Mandag den 2/12 kl. 18-19.00 og/eller mandag den 9/12 kl. 18-19.  
 
 
 

Dominykas Samuolis var blot en af vore undgdomsspillere som endte som Østdansk Mester 2019

 
VESTEGNENS BREDDE JULESTÆVNE  som afvikles i Brøndby den 28. – 29. december kan selv nye spillere f.eks. Pointstævnespillere også fint deltage, da der er rækker lige fra Ungdom D (rating 0-899) og opefter til Hr Kl 1/Dame Senior. Herudover er der også mulighed for at deltage i rating-opdelt double. En oplagt mulighed for at få forbrændt julesulet.   
Tilmeld dig via BORDTENNISPORTALEN inden den 22. december – HGI TILMELDTE  

Formand Thomas Hjermind Jensen og Mathias Jensen vandt Åben A Double over Anders Quistgaard-Leth/Kasper Burholdt (Kildeskoven) i Vestegnens Stævne 2018


 
KVICKLY CUP RIBE den 4. - 5. januar er til forskel fra de øvrige stævner et stævne med en del udenlandske spillere, så er du frisk på den ekstra udfordring med mulighed for masser af kamoe, ja så er det her du skal tilmelde dig. 
 
Tilmeld dig via BORDTENNISPORTALEN inden den 13. december – HGI TILMELDTE 
 
Fra ØBTU har vi modtaget 3 invitationer til Østdanske Mesterskaber (ØM) i januar for såvel ungdoms- som veteranspillere, og spillere på ALLE niveauer (også nybegyndere) kan også her finde en række at tilmelde sig.  
Da der er rækker på alle niveauer skal du ikke lade dig afskrække af, at stævnerne kaldes Østdanske Mesterskaber.  
Der er også en mulighed for at finde en makker, og deltage i de  
Østdanske 2-mandshold mesterskaber. Tilmelding kan foretages allerede nu, og du kan finde mere info om hvert enkelt af de 3 Østdanske Mesterskaber nedenfor.  

ØSTDANMARKS MESTERSKABERNE (ØM Ungdom) i Tåstrup den 11. – 12. januar er det stævne i sæsonen hvor ALLE vore UNGDOMSSPILLERE opfordres til at deltage. Her er der rækker for alle i både single og double, lige fra jer der har spillet lidt Pointstævner, og helt op til vore elitespillere. Muligheden for at blive Østdansk Mester i den række der passer til spillerens niveau, er åben og spændende for alle. Tilmelding hurtigst muligt, dog senest den 22. december via BORDTENNISPORTALEN – SE HGI TILMELDTE 
 
ØSTDANSKE MESTERSKABER for 2-MANDS HOLD afholdes i Allerød den 4. – 5. januar hvor det ud over at kæmpe om medaljer og æren, også primært er holdånden og det sociale der tæller. Her kæmper 2 spillere sammen som et hold, og spiller både single og double mod andre 2-mands hold. Mesterskabet er både for ungdom- og seniorspillere. Tilmelding hurtigst muligt dog senest den 15. december via BORDTENNISPORTALEN – men bemærk “først-til-mølle”! – SE HGI TILMELDTE  

ØM VETERAN afholdes sideløbende med ØM Ungdomden 11. - 12. januar, og her vil der være rig mulighed for vore mange dygtige veteranspillere for, at vise om efterårets og vinterens træning har båret frugt så vi igen, igen, igen kan vinde klubpokalen som bedste klub.
Tilmelding hurtigst muligt, dog senest den 22. december via BORDTENNISPORTALEN 
– SE HGI TILMELDTE  

Anders Quistgaard-Leth og Pia Toelhøj glæder sig over igen, igen, igen at have vundet klubpokalen som mest vindende klub 2019.


Ungdomsspillere der ikke har mulighed for at deltage i flere af ovennævnte stævner, opfordres til primært at spille ØM Ungdom.  


Villads Jungersen og Christian Hyrdum kunne i 2019 kalde sig Østedanske Mestre i 2-mandshold /Drenge B

Spørg gerne din træner til råds hvis du har spørgsmål f.eks. om hvilke rækker der passer netop dig.  
Invitationerne samt links til HGI-tilmeldte spillere til stævnerne kan som altid findes på vores stævneside, men invitationerne kan også hver især tilgås via ovenstående links.  
 
Vi glæder os til at se rigtigt mange HGI Hillerød Bordtennisklub spillere til ØBTU’s mesterskaber, og som nævnt specielt ØM hvor ALLE ungdoms- og veteranspillere bør være med da Klubpokalerne her kan forsvares/genvindes.   
 
 
MØD OP OG FÅ HJÆLP TIL TILMELDING!  
Mandag den 2/12 kl 18-19 og mandag den 9/12 kl. 18-19 vil stævneansvarlig  
Louis de Voss være behjælpelig i klublokalet i Frederiksborgcentret omkring spørgsmål til licenser, og tilmelding til stævnerne via Bordtennisportalen m.m.  

  
HUSK at du altid kan følge med i sidste frister for tilmelding til stævnerne i  
hjemmesidens stævnekalender (scroll ned på stævnesiden). 
  
Det vil være en RIGTIG STOR HJÆLP for klubbens planlæggere og coaches, at du tilmelder dig hurtigst muligt så vi tidligt har et overblik. På forhånd tak!  

#BordtennisErSjovt

  
 

AF: Louis de Voss. Ungdomsspiller - kom, hyg og hep på søndag!
17. november 2019, 22.03

Så er der kun én uge til at alle Hillerøds ungdomsspillere og forældre inviteres på hygge, kage og saft inden klubbens bedste hold i den danske Bordtennisliga på søndag den 24. november kl. 11.00 møder holdet fra B75, som pt. ligger nr. 2 i ligaen.

KOM KL 10.30, HYG SAMMEN MED DINE KLUBKAMMERATER, OG LAD OS SÅ SE DENNE SPÆNDENDE KAMP SAMMEN - VI ER IKKE I TVIVL OM AT DU VIL OPLEVE SUPER LÆRERIG BORDTENNIS AF VORE BEDSTE SPILLERE, OG SAMTIDIG VIL DU KUNNE HEPPE, OG HYGGE.

HGI Hillerød Bordtennisklubs Ungdomsudvalg, og naturligvis resten af klubben, synes det kunne være super hyggeligt hvis du, og gerne dine forældre, har lyst til at komme forbi hallen på søndag formiddag. 
Vores bedste spillere i Herre Bordtennisligaen vil samtidig sætte stor pris på din opbakning mens de vil gøre alt for, at nærme sig B75 holdet i den samlede stilling.

Der bliver serveret kage og saftevand til dem som dukker op fra kl. 10.30, og frem til kampen starter kl. 11, og der vil naturligvis også være formiddagskaffe klar på kanden. 

Vi håber, at du har lyst til at komme, heppe på vores hold, og samtidig få et par hyggelige timer med andre af klubbens ungdomsspillere, og hvem som ellers dukker op for at heppe og hygge.

STILLINGEN I BORDTENNISLIGAEN INDEN SØNDAGENS KAMPTilmelding er ikke nødvendig, du dukker bare op.  

På glædeligt gensyn i hallen! 

Ungdomsudvalget 

Se mere om klubbens hold i Bordtennisligaen HER.


AF: Louis de Voss.

Sådan gik det Hillerød-spillerne ved FredagsGrandprix
16. november 2019, 15.24

Fredag aften var vi værter for en runde af Hillerød FredagsGrandprix. 

Torsten, Mark og Mette var værter og de fik god hjælp til klargøring af hallen og oprydning af de fremmødte Hillerød-spillere.

Denne gang var der ikke nok tilmeldinger i A-rækken til at den kunne gennemføres. Det håber vi på, at der er næste gang, for vi har jo selv en del spillere i den klasse (rating 2000 til 2499).

Til gengæld var der rigtig flot tilskutning i nogle af de andre rækker, så der var spil på alle borde hele aftenen kun afbrudt af den indlagte pause, hvor alle deltagere traditionen tro indtager aftensmaden sammen i Cafe Lille F.  Royal Stage restauranten havde endnu en gang fremtryllet en lækker indisk ret, som gav god energi til de afsluttende cup-kampe.

Her kan du se, hvordan Hillerød-spillerne klarede sig: 

 • Lars Nørgaard: 4. plads i Række B
 • Kristian Pedersen: 5. plads i Række B
 • Mark Zebitz: 6. plads i Række B
 • Christian Kastberg: 3. plads i Række D
 • Michael Kastberg: 5. plads i Række D
 • Nikolaj Koefoed: 1. plads i Række D Consolation-cup
 • Hans Laursen: 5. plads i Række D Consolation-Cup

Næste FredagsGrandprix spilles den 13. marts 2020.

Masser af spændende kampe ved Pointstævneopstarten i Kreds 1
12. november 2019, 07.04


Så er sæsonens Pointstævner i Østdanmarks Bordtennis Union startet op i Kreds 1 som HGI Hillerød Bordtennisklub er en del af, og det blev til mange spændende kampe for i alt 26 spillere. 
 
 
Allerød Bordtennisklub lagde i rutineret stil hal til i Lillerød Hallerne da 1. runde af Pointstævnerne blev afviklet på kun 2 timer søndag den 10. november.
Hele 10 HGI Hillerød Bordtennisklub spillere var mødt op for at dyste mod de øvrige fremmødte 16 spillere, som repræsenterede klubberne Allerød, Helsingør og Jægerspris.
 
 
Spillerne blev af lederne fra de enkelte klubber inddelt i én pulje med 5 spillere som spillede alle mod alle, i bedst af 5 sæt. De resterende spillere blev herefter inddelt i puljerne 2-4, med hver 7 spillere som spillede bedst af 3 sæt, en opdeling som betød at næsten alle var færdige på nogenlunde samme tid.  

Repræsentant for klubben var træner Mads Valentin som bemærkede at der blev gået til den med godt spil, og ikke mindst højt humør selvom enkelte spillere var placeret i lidt for svære puljer. Dette retter sig heldigvis lidt ind efter de kommende Pointstævner, så niveauet bliver mere jævnt i puljerne.
 
Det vigtigste var at vore spillere levede op til "tab og vind med samme sind", og at de var villige til at lære af kampene for at vende endnu stærkere tilbage næste gang. 

Træner du på U/UØ holdene, og havde du ikke fået tilmeldt dig, så se hvordan du kommer med næste gang HER.
Spillede du med i 1. Runde så er du allerede registreret, og kan derfor blot møde op i hallerne 1/2 time  før start i de resterende 5 runder.

Samtlige KAMPRESULTATER fra i søndags vil kunne ses på Bordtennisportalen HER. 
 
Stort tillykke til alle puljevinderne, heriblandt Alfred Kühn som vandt pulje 3.  


Vore 10 deltagende spillere og deres placering i puljerne kan ses her: 

Pulje 1
1               Tobias Rasmussen, Helsingør 
2               Jonas Jul Madsen, Jægerspris 
3               Felix Friis-Christensen, Hillerød GI 
4               Victor Krebs, Helsingør 
5               Emil Thais Christesen, Hillerød GI  

Pulje 2
1               Laurits Nielsen, Helsingør 
2               Emma Rosa Kirkelund, Allerød 
3               Benjamin Basic, Helsingør 
4               Walther Schmidt, Allerød 
5               Tobias Ring Poss, Jægerspris 
6               Enes Balihodzic, Jægerspris 
7               William Velander, Hillerød GI 

Pulje 3 
1               Alfred Kühn, Hillerød GI 
2               Sander Derkx, Helsingør 
3               Pelle Ek Christensen, Hillerød GI 
4               Vilas Suhr Derkx, Helsingør 
5               Marie Larsen, Allerød 
6               Elias Kofoed, Hillerød GI 
7               William Schmidt, Jægerspris 

Pulje 4
1               Asger Bo Christensen, Helsingør 
2               Lucas Zillig, Helsingør 
3               Jannick Larsen, Helsingør 
4               Malte Møller Bielefeldt, Hillerød GI 
5               Jonas Kofoed, Hillerød GI 
6               Sebastian Villum Sund Madsen, Hillerød GI 
7               Alexander Corell Gammelbo, Hillerød GI 

 
KLUBTRØJER
Undertegnede var til stede i hallen hvor jeg bemærkede at det kunne være svært at danne sig et overblik over vore Hillerød spillere pga trøjevalget. En stor tak skal rettes til alle jer forældre, samt til Mads for at hjælpe mig med at danne mig et overblik over vore mange nye spillere.
 
Vi vil fra klubbens side opfordre til at Hillerøds flotte røde klubtrøje bliver et julegaveønske, så alle spillere hurtigst muligt, og gerne senest fra nytår, vil kunne stille op i klubbens farver. 
Klubtrøjen vil kunne ses og købes HER

Klubtrøjen ses her på Jonas og Elias' far Nikolai under lidt hyggespil med ungdommen


ØSTDANSKE MESTERSKABER FOR ALLE UNGDOMSSPILLERE
Det vil også være herligt hvis alle vore ungdomsspillere er friske på, ud over Pointstævnerne, også at stille op i klubtrøjer til de individuelle Østdanske Ungdoms Mesterskaber den 11. - 12. 
Januar, hvor der vil være rækker for ALLE niveauer af ungdomsspillere. 
Invitationer til ØM Ungdom og alle andre stævner offentliggøres på vores Stævneside HER. 

Der var også tid til sjov og spas - her engang 'Rundt om Bordet' som opvarmning #BordtennisErSjovt

FLERE BILLEDER
Helsingør Bordtennis' Peter Tranto og undertegnede tog lidt billeder fra 1. Runde som kan ses HER.


NÆSTE POINTSTÆVNE
Næste Pointstævne er i Kignæshallen i Jægerspris søndag den 1/12-19 kl. 11.00 (bemærk venligst at starttidspunkt er ændret fra 10.00 til 11.00!). 
Pointstævnesiden med alle datoer og oplysninger om hvordan du kommer med kan ses HER. 
 
 
INVITATION TIL ALLE UNGDOMSSPILLERE – KOM OG LAD OS SE SPÆNDENDE KAMP SAMMEN.
 
Vores STIGA Divisionshold spiller hjemmebane kamp søndag den 24. november 2019 kl. 11 mod B75 hvor vi er sikker på at alle ungdomsspillere vil kunne få en lærerig og spændende oplevelse ud af at se eliten spille. 
 
Klubbens Ungdomsudvalg, og naturligvis resten af klubben, synes det kunne være super hyggeligt hvis du, og gerne dine forældre, har lyst til at komme forbi hallen denne formiddag. 
 
Der bliver serveret kage og saftevand til dem som dukker op fra kl. 10.30, og frem til kampen starter kl. 11, hvor der naturligvis også vil være formiddagskaffe klar på kanden. 


Vi håber, at du har lyst til at komme, heppe på vores hold, og samtidig få et par hyggelige timer med andre af klubbens ungdomsspillere, og hvem som ellers dukker op for at hygge. 
 
Tilmelding er ikke nødvendig, du dukker bare op.  
På glædeligt gensyn i hallen! 
Ungdomsudvalget 


FACEBOOK - LIKE GERNE, KOMMENTÈR, OG HOLD DIG ORIENTERET  ;-)

HGI Hillerød Bordtennisklub - Facebook Side: 
Ved stævner/Pointstævner oprettes en FB-tråd samme morgen hvor fremmødte forældre/spillere m.fl. opfordres til at dele billeder m.m. - Tråden fra i søndags kan ses HER hvor du også kan 'like' siden.

Hillerød Bordtennis Ungdom - Facebook Gruppe:
Gruppen specielt rettet til klubbens ungdomsspillere, anmod gerne om medlemsskab HER.

Pointstævner i ØBTU - Facebook Side:  Østdanmarks Bordtennis Unions side specielt for Pointstævnedeltagere kan 'likes' HER.

Østdanmarks Bordtennis Unions - Facebook Side: Generel side om al bordtennis i ØBTU's område, bl.a. info om Østdanmarks Mesterskaberne (ØM) i januar kan 'likes' HER.


ØSTDANMARKS BORDTENNIS UNIONS (ØBTU) HJEMMESIDE
ØBTU's hjemmeside finder du bl.a. oversigter over resultater fra de enkelte runder i Kreds 1, og du kan bl.a. også se hvordan du vil være indplaceret i den efterfølgende runde. 
Herudover finder du al øvrig relevant info om Pointstævnesæsonen på siden. F. eks. vil du kunne se kontaktoplysninger samt hvordan det går i de mange andre kredse, og derved hvilke klubber/spillere du vil kunne møde i sæsonens afsluttende Finalestævne den 18. - 19. april 2020.


#BordtennisErSjovt 
#BordtennisPointstævner
 
 
 
AF: Louis de Voss 

Bordtennisdage for det Grå Guld
8. november 2019, 11.08

Vores bordtennishal har i de sidste par dage dannet rammen om bordtennisstævne for 60+ folket, da det grå guld hyggede sig med 2-mands holdturnering i 4 rækker.

I alt deltog 74 bordtennisspillere fra 12 forskellige bordtennisklubber i Nordsjælland og
Hovedstadsområdet. Der blev spillet indledende puljer om formiddagen og efter en let frokost
serveret fra restauranten i Royal Stage, blev finalerne spillet om eftermiddagen med det resultat, at Kurt
Klifoth og Peter Nielsen fra Brønshøj vandt D- rækken. Jesper Jerslund og Finn Smidt fra
HGI/Parkinson afd. vandt C- rækken om tirsdagen. Om torsdagen vandt Preben Larsen og Knud
Jespersen fra Kildeskoven B-rækken og Erling Rosenstrøm og Boye Madsen fra Brønshøj A-
rækken.

Arrangementet støtter op om motionsprojektet ”Bevæg dig for Livet”, som bordtennisklubben sammen med de øvrige idrætsforeninger i Hillerød og Hillerød Kommune som Visionskommune har kommittet sig til de næste 5 år, for at få flere til at dyrke motion herunder også aldersgruppen 60+. 

Husk at vi har bordtennistræning i bordtennishallen i FrederiksborgCentret for de 60+ årige og andre, som kan spille bordtennis om formiddagen på programmet mandag og onsdag kl. 10,00 – 12,00 gerne afsluttet med en kop kaffe og samvær i klublokalet.

Hillerød GI Bordtennis
Jørgen Schultz

2 HGI'ere mødtes i VM-kvartfinalen
8. november 2019, 08.03
Liao Cheng-Ting (Taiwan) og Tom Jarvis (England) mødtes i VM-kvartfinalen.

Ved "2019 Team World Cup" i Tokyo, var der i nat et temmelig interessant opgør set med Hillerød-øjne.

HGI Hillerød Bordtennisklub var nemlig repræsenteret på begge sider af bordet, da England og Taiwan mødte hinanden i kvartfinalen. Tom Jarvis repræsenterende England og Liao Cheng-Ting repræsenterende Taiwan.

De 2 HGI-spillere var i direkte duel i doublen, hvor Tom spillede sammen med Paul Drinkhall og Liao spillede sammen med Chien-An Chen. Det blev en forholdsvis komfortabel sejr til de to taiwanesere, der vandt kampen med sætcifrene 11-9, 11-8, 11-2.

Sådan skriver International Table Tennis Federation om kampen på ittf.com:

Natten til lørdag (dansk tid) skal Liao og resten af Taiwan-holdet spille semifinale mod Korea. Korea vandt i deres kvartfinale over Brasilien, som blandt andet stillede op med velkendte Eric Jouti, der i seneste sæson repræsenterede Herlev i Stigadivisionen (nu BordtennisLigaen). Med Tom Jarvis ude af turneringen hepper vi nu fuldt ud på Liao og Taiwan 

Daniel Simonsen og hans engelske hold topper JBL
5. november 2019, 18.56

Det blev til en fornem start for Daniel Simonsen og hans engelske hold da de i weekenden indtog Derby Arena, hvor første runde i Junior British League blev afviklet.

Daniels hold "TableTennisDaily" fører efter første runde JBL ligaen, en flot start for Daniel og holdet i en weekend hvor Daniel stillede op som førstemand, og kun tabte en enkelt kamp til Joseph Hee.

I artiklen posted fra eventet kan du læse meget mere om hvordan det gik, og finde links til resultater m.v.

Læs artiklen HER.

Se spilleplan m.v. for den engelske liga hos Table Tennis England HER.

Billedet ovenfor: HGI Hillerød Bordtennisklubs Daniel Simonsen var førstemand på TableTennisDaily holdet i JBL 2.-3. nov 2019. Her spiller Louis Price mod Joe Cope som vi også kender fra B75 i den hjemlige STIGA div.

TableTennisDaily holdet 2019/2020 - Daniel Ives, Daniel Simonsen, Louis Price, Amir Hussain og Christoph Zickert - Photo: Chris Price


Det er tredje gang Daniel deltager i JBL. Første gang var for et par år siden hvor han stillede op for London Academy som endte med at vinde rækken.

Daniel Simonsen og London Academy som vindere af rækken 2017

Sidste år repræsenterede Daniel også TableTennis Daily, men her kunne han desværre kun stille op i anden runde pga den hjemlige deltagelse for HGI Hillerød Bordtennisklub i STIGA-divisionen.
Daniel ydede dog også dengang sit til holdet, spillede godt, og vandt alle sine kampe i anden runde.

Næste runde (JBL2) spilles i weekenden 7. - 8. marts 2020 hvor Daniel også planlægger at deltage.

Tusind tak til Chris Price for lån af billeder til denne klubnyhed.

Junior British League stilling efter 1. runde - nov 2019 - med Daniel Simonsens hold i top.


AF: Louis de Voss.
Hos Peter Open og Nørreå Cup med toppræstationer
3. november 2019, 21.23
Igen i år var familien Mejer med til lukke og slukke i Nørreå Cup, her Alexander Mejer og doublemakker Albert Gabel (Hørning)

I weekenden har HGI Hillerød Bordtennisklub haft spillere sydpå i Holmegaard og vestpå i Bjerringbro, hvor der blev spillet nogle lærerige kampe, og taget for sig af præmierne. I det hele taget en weekend der levede op til #BordtennisErSjovt. 
 

NØRREÅ CUP
 
 
Familien Mejer var igen i år taget på hyggetur til Bjerringbro, med overnatning i Hobro, og havde denne gang taget Alexander Sønderby Hansen med som coach. Der var lagt op til en tur med råhygge og nogle få uforpligtende kampe, men det viste sig hurtigt, at vore spillere Rebecca og Alexander Mejer ikke ville nøjes med hyggen. 
 
Lørdag spillede Rebecca Dame Klasse 1 og vandt flot rækken, mens storebror Alexander var i finalen i Herre Klasse 1, hvor han dog blev overlistet af Nick Sommer (Nørreå) som havde hjemmebanefordelen, og også senere endte i finalen i Herre Elite. Rebecca mødte på sin vej Malene Dyrby Hansen (Viby) og gik for første gang sejrrigt fra opgørene mod Malene med en 3-1 sejr - stærk præstation!  

Der var mange forskellige præmier at vinde for Rebecca og Alexander


Alexander deltog også i Herre Elite med en tilfredsstillende præstation, 2 vundne/2 tabte. 
 
Rebecca har i længere tid døjet med flere skader og er dem desværre endnu ikke kvit, men hendes store glæde ved bordtennisspillet gør, at hun bare ikke kan holde sig fra det, hvilket vi naturligvis sætter stor pris på. 
 
Søndag spillede Rebecca Junior B, og Alexander Drenge/Junior A/B Double, og denne gang var det Alexander der nåede helt til tops sammen med doublemakker Albert Gabel (Hørning). Alexander og Albert gik ubesejrede igennem rækken, hvor de i finalen besejrede Jonathan Weiss (SISU) og Victor Lajer (Silkeborg) med 3-1. 


Rebecca landede i en stærk pulje i Junior B, men med 2 vundne og 2 tabte var præstationerne absolut godkendt. 

Alexander Sønderby stod for weekendens coaching i Bjerringbro

 
Flotte præstationer af de to søskende som havde stor glæde af Sønderby som coach. 
Det mest imponerende var, at vore 2 spillere formåede at hente en suveræn 9. plads hjem i kampen om bedst placerede klub ud af hele 31 deltagende klubber!  
 
HOS PETER OPEN 
 
Lørdag havde næstformand Torsten S Hansen, samt vore unge spillere Magnus Lophaven og Marcus A Jensen taget turen sydpå til Holmegaard hvor de deltog i Hos Peter Open.  
 
Bedst klarede Torsten sig med en ¼-finale i Herre Klasse 3 efter fint at have presset den senere vinder af rækken Jakob Tanderup (DTU). Torsten deltog også i Herre Klasse 2 mens vore to unge mænd, Marcus og Magnus spillede Drenge B rækken. 
Her blev der spillet en masse lærerige kampe, og også i Holmegaard blev der hygget blandt spillerne. 
 
Se alle resultater fra Nørreå Cup HER. 
Se alle resultater fra Hos Peter Open HER. 
Fremtidige stævner kan ses på vores Stævneside HER. 


 
AF: Louis de Voss 
 
 
 
 

Aflysninger i uge 44
29. oktober 2019, 12.16

I uge 44 er vi desværre ramt af en del aflysninger, da FrederiksborgCentret skal bruge bordtennishallen til andre formål. Her er overblikket:

 • Mandag den 28. oktober: Al træning efter kl. 18 er aflyst
 • Tirsdag den 29. oktober: Al træning er aflyst hele dagen
 • Onsdag den 30. oktober: Normal træning hele dagen
 • Torsdag den 31. oktober: Al træning er flyttet til karatelokalet i FrederiksborgCentret
 • Fredag den 1. november: Al træning er aflyst hele dagen
 • Lørdag den 2. november: Hallen er lukket (ingen planlagte træninsgpas)

I uge 45  er der ingen aflysninger, og alle træningspas gennemføres efter normalt skema.

Pointstævnedatoer er klar - Tilmeld dig NU
26. oktober 2019, 20.53

Østdanmarks Bordtennis Union - ØBTU har nu fastlagt datoer og steder for sæsonens Pointstævner i Kreds 1, som HGI Hillerød Bordtennisklub tilhører. Pointstævnerne er GRATIS for HGI medlemmer, og er den helt rigtige måde at komme ud og prøve at spille rigtige bordtenniskampe hvis du er helt ny/lettere øvet ungdomsspiller.

Pointstævnekoordinator Helle Brodersen har i samarbejde med ØBTU, og repræsentanter for de øvrige klubber i Hillerøds Kreds 1, fundet frem til hvilke dage vi afholder Pointstævner på hjemmebane i Frederiksborgcentret, og hvilke dage vore spillere drager mod Lillerød, Jægerspris og Helsingør.

Det hele fremgår af Holdsports Pointstævneside HER.

Spiller du på et af U holdene beder vi dig venligst om at læse ovenstående, og hurtigst muligt tilmelde dig til at deltage i de GRATIS Pointstævner, også selvom du først ønsker at deltage fra Runde 2 eller senere. 

Årsagen til at vi ønsker hurtig tilmelding er, at klubben skal nå at indløse din spillerlicens, og trænerne skal vurdere de enkelte spilleres startniveau for at få de mest spændende og fair kampe.

Læs som nævnt alle informationer via linket ovenfor, og tilmeld dig derefter direkte pr. mail til klubbens Pointstævnekoordinator Helle Brodersen på mail Helle@3450.dk  

I bedes ved tilmelding angive følgende oplysninger:  

Spillers Navn
Adresse
Telefon
Født dd-mm-yyyy
E-mail

Vi glæder os rigtigt meget til at byde dig velkommen til endnu en helt fantastisk Pointstævnesæson som byder på følgende stævner:

1: Sø.10/11 kl.10.00      Lillerødhallerne, hal 4, Allerød
2: Sø.01/12 kl.10.00      Kignæshallen, Jægerspris
3: Lø.14/12 kl.10.00      Frederiksborgcentret, Hillerød
4: Lø.25/01 kl.10.00      Familiecentret Løvdal, Helsingør
5: Lø.22/02 kl.10.00      Lillerødhallerne, Hal 4, Allerød
6: Lø.21/03 kl.10.00      Frederiksborgcentret, Hillerød 

POINTSTÆVNE INFO FLYER 2019-20

AF: Helle Brodersen / Louis de Voss.

Efterårslejr med effektiv træning
17. oktober 2019, 14.48


Elitetrænerne Ola Lindberg og Nicolai de Voss havde i efterårsferien tilbudt spillere i alle aldre og på alle niveauer, at deltage i HGI Hillerød Bordtennisklubs efterårslejr med fokus på den enkeltes spil.

En række ungdomsspillere fra både bredden og eliten havde taget godt imod tilbuddet, og blev over tre dage trænet godt igennem, mens humøret blev holdt højt. Ola og Nicolai havde også lagt op til at der kunne deltages i enkelte pas på lejren, hvilket gav småskadede spillere en god mulighed for også at deltage, med hensyntagen til deres skader. 

Nicolai havde selv grebet battet, her i lejrens sidste pas mod Alexander Mejer


Der blev trænet effektivt fra alle spillerne, og det var en fornøjelse at se, at også nogle af vore helt unge nybegyndere havde taget udfordringen op. Vi håber at endnu flere, også seniorspillere, er friske på at deltage næste gang der inviteres til lejr.

Elite og nybegyndere trænede side om side på den effektive efterårslejr

#BordtennisErSjovt


AF: Louis de VossKlubtur til Aarhus med finalesejr i U21 Elite
14. oktober 2019, 17.16


13 spillere deltog i weekendens klubtur til Aarhus Open, og selv om alle ydede en stor indsats og mange endte med flotte placeringer, var det lave antal af deltagere i år desværre ikke nok til at vi kunne forsvare den eftertragtede klubpokal, som ellers i så mange år tidligere har prydet vores klublokale.
 

 
Som vi ønskede det afspejlede vore tilmeldte repræsentanter den bredde HGI Hillerød Bordtennisklub har, idet der både var nyere spillere, ungdoms bredde- og elitespillere, senior motionister og veteranspillere med på turen. Denne sammensætning er optimal idet den, sammen med de mange fremmødte forældre og vore to coaches Ola Lindberg og Nicolai de Voss, bidrager til at ryste klubben godt sammen socialt på tværs af alder og træningshold.   
 
Når det er sagt håber vi at langt flere spillere er friske på at tage med på vores næste klubtur! 
 
WEEKENDENS RESULTATER
 
Vores ungdomselitespiller Daniel Simonsen blev weekendens topscorer med en sejr i U21 Elite rækken, og en 2. plads i Junior Elite. I U21 besejrede Daniel i finalen via klogt spil, og coachet af Nicolai, grønlandske Ivik Nielsen (B75) 3-0, selvom det i de første sæt ikke var helt uden kamp fra en velspillende Ivik (14/12,14/12,11/6).  
 
I Junior elite blev Joseph Cope (B75) desværre Daniels overmand i finalen, efter at selvsamme Cope tidligere også havde slået Alexander Sønderby Hansen ud i 1/8-del som også blev endestationen for William F Beck og Carl C Køngerskov. Alle tre havde ellers spillet sig sikkert videre fra de indledende puljer. 


 
I U21 Elite lykkedes det desværre ikke Alexander A Mejer og Alexander S Hansen at spille sig videre trods flere gode sejre til dem begge i puljerne. 
 
I Drenge Elite spillede Carl sig fint til semifinalen hvor Jacob Laursen (Nørreå) desværre blev en for stor mundfuld i denne omgang til trods for nogle tætte sæt. 

Cheftræner Ola Lindberg coachede Carl Køngerskov (Foto: Ester Hansen)


 
I Herre Klasse 1 blev det Carl og Alexander S H som nåede længst idet begge nåede ¼ finalen. 
 
Sally Lou var i år vores eneste repræsentant for pige-/damesiden og opnåede i Yngre Pige Elites alle-mod-alle pulje den sjældne situation, at hun vandt over en grønlandsk spiller med sætcifrene 11/0,11/0,11/0.  

Sally Lou var i strålende humør (Foto: Ester Hansen)


 
Albert Wolfsberg og Kristoffer Rasmussen brillerede i Junior B rækken hvor Johannes Grønborg (Viby) dog til sidst blev for stærk for dem begge i henholdsvis finalen og semifinalen. 
 
Fra “motionist” siden deltog Lars-Henrik Bjørnbak, og spillede sig flot i semifinalen i Herre Klasse 3, hvor det dog blev til et nederlag til den senere vinder og hjemmebanefavorit Erik Morre (SISU). En meget flot 3 plads til Lars-Henrik. 
 
Vores lidt nyere spiller Oliver Hartvig Rasmussen var desværre uheldig med stævnets rækkeinddeling som betød, at der kun var rækker Oliver kunne spille lørdag, hvilket vi syntes var rigtigt ærgerligt. Oliver fik dog spillet både Junior B og C, og fik sig her nogle lærerige kampe. Nicolai udtrykte efterfølgende glæde over at Oliver havde taget udfordringen med klubturen op, og glæder sig til at mange flere nyere spillere følger Olivers eksempel og kaster sig ud i næste klubtur og andre stævner.  

I denne forbindelse kan vi lige nævne, at Pointstævnerne for nybegynderne starter op i weekenden 9. - 10. november, hvor klubben håber at ALLE nyere og let øvede spillere tilmelder sig og deltager. 

Der blev som altid bakket godt op om klubbens spillere selvom det nogle gange kan være vanskeligt når der spilles i to haller

Formand Thomas Hjermind Jensen fik æren af at varme den senere vinder Yujia Zhai (Roskilde) op allerede i puljekampene, hvor Thomas leverede spektakulære bolde.
 

AARHUS OPEN 
 
GULD 
Daniel Simonsen - U21 Elite 
 
SØLV 
Sally Lou – Yngre Pige Elite 
Daniel Simonsen – Junior Elite 
Albert Wolfsberg – Junior B 
 
 BRONZE 
Carl C Køngerskov - Drenge Elite 
Kristoffer Rasmussen – Junior B 
Lars-Henrik Bjørnbak - Herre Klasse 3 
 
¼-FINALER 
Alexander S Hansen – Herre Klasse 1 
Carl C Køngerskov - Herre Klasse 1 

HGI Hillerød Bordtennisklub ønsker jer alle tillykke med placeringerne.
 
KLUBTURENS SPILLERE
Sally Lou, Alexander Sønderby Hansen, Lars-Henrik Bjørnbak, William Falkenstjerne Beck, Kristoffer Rasmussen, Christian Hyrdum, Alexander Attrup Mejer, Oliver Hartvig Rasmussen, Carl Carstensen Køngerskov, Thomas Hjermind Jensen, Daniel Simonsen, Anders Quistgaard-Leth og Albert Wolfsberg.

En stor tak skal lyde til Ester Hansen for planlægningen af denne klubtur, samt for flot billedemateriale.
 

Se alle resultater fra Aarhus Open på Bordtennisportalen HER. 
 
KOMMENDE STÆVNER
 
Se alle på vores Stævneside HER. 
 

 Pointstævnestart i weekenden 9. - 10. november. 
 
 
AF: Louis de Voss. 
 
 

 
 
 

OBS! Afspærring af parkeringspladsen i uge 42,43,44
9. oktober 2019, 12.52

Kære bordtennisspillere

Vi har modtaget følgende fra FrederiksborgCentret. 


"Til FrederiksborgCentrets brugere

Vi skal gøre opmærksom på at vores parkeringsplads bliver lukket mellem Sundhedscentret og Royal Stage i perioden fra den 14/10-19 til og med den 3/11-19.

Se vedhæftede oversigt.

Vi gør ligeledes opmærksom på at personaleparkeringen er forbeholdt ansatte i FrederiksborgCentret.

Venlig hilsen FrederiksborgCentret"


Mange venlige hilsner
Torsten Olav Sejr Hansen
Næstformand i Hillerød GI Bordtennis

Flere Hillerødspillere toppede i Egedal
6. oktober 2019, 18.32


HGI Hillerød Bordtennisklub spillere var i weekenden tilmeldt Egedals Efterårsstævne i Smørum, og både lørdag og søndag spillede vore spillere sig på podiet i fornem stil.
 
 
Kristoffer Rasmussen, Albert Wolfsberg, Marcus A Jensen, Magnus Lophaven, brødrene Christian & Michael Kastberg samt Victor Skarby skulle i kamp lørdag, og søndag var det tid for Emil Thais Christesen, Torsten S Hansen, samt Albert og Magnus som var friske på at spille begge dage. 
 
LØRDAG 
 
Kristoffer Rasmussen blev lørdagens mest vindende HGI-spiller, idet han brillerede ved både at vinde Junior B og U21 B. 

I Junior B havde også dygtige Albert Wolfsberg spillet sig i finalen, men måtte på dagen se sig mødt af sin overmand i klubopgøret, efter at have givet Kristoffer kamp til sidste bold (
12/10,11/13,11/8,12/10).
Helt frem til finalen havde Albert vundet alt overlegent 3-0, 
flot af Kristoffer og Albert som således viste sig fit-for-fight til næste weekends klubtur til Aarhus. 
 
Marcus A Jensen stillede denne gang op Yngre Drenge B, og spillede sig som så ofte før på podiet med en flot 3. plads. 

Marcus Ahrenholdt Jensen - HGI Hillerød Bordtennisklub - Bronze Egedals Efterårsstævne 2019


Magnus Lophaven mødte op til eftermiddagens Junior D række, og spillede sig i B-slutspillet hvor han nåede helt frem til semifinalen, og dermed en fin 3. plads og podieplacering til Magnus. 


 
Brødrene Kastberg, Michael og Christian, var i højt humør og hyggede sig i Herre Klasse 7 hvor de spillede sig i semifinalen hvor lodtrækningen ville at de mødte hinanden.Christian vandt og fortsatte sejrsstimen i finalen hvor han besejrede Kenneth Obsen (Sorø). Podiet præsenterede således 2 x Kastberg på såvel 1. som 3. pladsen.
 

 
Egedal havde her i efteråret valgt at flytte deres stævne fra Ølstykke til Smørum, hvilket desværre kom til at betyde, at Victor Skarby som tidligere har spillet med i Ølstykke, ikke nåede frem i tide og derved måtte trække sig. Vi glæder os til at se Victor i kamp igen i fremtidige stævner. 

SØNDAG 

Emil Thais Christesen kæmpede sig stærkt til Sølv i A-slut spillet i Puslinge D hvor Oscar Alsted (Virum) blev for stærk. I den sværere Puslinge C række som blev gennemført som en alle-mod-alle pulje, blev det til bronze for den unge mand, og derved kom Emil på podiet to gange på samme dag. 


Topmotiveret efter at være endt på B-slutspillets podie lørdag, var Magnus søndag morgen vendt tilbage til Smørum for at deltage i Drenge C rækken. Her gjorde han rent bord, og vandt i fornem stil rækkens A-slutspil, rigtigt flot af Magnus. 


 
Albert var også kommet tilbage, denne gang for at spille Herre Klasse 3 sammen med klubbens næstformand Torsten S Hansen.
De spillede sig begge helt videre til A-slutspillets kvartfinaler som desværre blev endestationen, så to 5. pladser endte søndagen for 
HGI’s vedkommende. 
 
 
En kæmpe tak til alle jer forældre og spillere som har gjort denne klubnyhed mulig via jeres mange opdateringer og billeder. I er i særklasse, og et stort aktiv for vores hyggelige klub. 
 
Se alle resultater fra Egedals Efterårsstævne på Bordtennisportalen HER. 
 
EFTERÅRSLEJR   
  
HUSK at hvis du også er frisk på at bruge nogle dage i efterårsferien på at forbedre dit spil, så er der stadig ledige pladser på Ola og Nicolais 3 dages lejr hvor du kan deltage og udvikle dig uanset din alder og dit niveau......LÆS mere i klubnyheden HER. 

FREMTIDIGE STÆVNER

Kommende stævner som du kan tilmelde dig til kan altid ses på vores Stævneside HER.
 
#BordtennisErSjovt 
 
 

AF: Louis de Voss.
 

Kom til Hillerød FredagsGrandprix den 15. november
1. oktober 2019, 21.28

Hillerød FredagsGrandprix spilles igen den 15. november i FrederiksborgCentret i Hillerød, hvor der serves op kl. 17.30 og vi forventer at være færdige med finalerne og præmieroverrækkelse ca. kl. 22.30.

INVITATION

Invitationen kan hentes på https://www.hgibordtennis.dk/klub/hgi-bordtennis/sider/fredagsgrandprix og tilmeldingen er åben fra nu og frem til tirsdag den 12. november - eller når en række er udsolgt.

Vi håber at se en masse af de spillere, der allerede har gjort Hillerød FredagsGrandprix til en fast tradition, men også nye spillere er meget velkomne.

RÆKKER

Der spilles i følgende rækker:

 • Rating 0000 - 1199 (Senior D)
 • Rating 1200 - 1599 (Senior C)
 • Rating 1600 - 1999 (Senior B)
 • Rating 2000 - 2499 (Senior A)

De spillede kampe ved stævnet tæller med til ratinglisten.

OM HILLERØD FREDAGSGRANDPRIX

Stævnet starter altid kl. 17.30 (indskrivning senest 17.15), hvor puljerne sættes i gang. Efterhånden som puljerne er færdigspillet, kan spillerne gå ned i FrederiskborgCentrets café og spise dagens ret, som er inkluderet, når du har betalt deltagergebyret. Det er altid hyggeligt, for deltagerne bliver hurtigt blandet rundt, og der snakkes bordtennis på kryds og tværs af klubberne og rækkerne.

Efter aftensmaden starter cup-spillet, og alle er med. Der spilles både vinder-cup og consolation-cup. Finalerne spilles ca. kl. 22 - vi har endnu ikke været ude for, at tidsplanen blev skubbet så meget, at fredagsgrandprix blev til lørdagsgrandprix.

LINK

https://www.hgibordtennis.dk/klub/hgi-bordtennis/sider/fredagsgrandprix

Hillerød FredagsGrandprix i foråret holder flyttedag
30. september 2019, 14.36

Oprindeligt havde vi planlagt en udgave af Hillerød FredagsGrandprix til afvikling den 28. februar 2020. Det har dog vist sig, at der i denne weekend skal afholdes både DM Senior i  Odense og DGI Landsmesterskaber. 

Da Brøndby stævnet den 14. -15. marts er blevet aflyst, står denne weekend ledig i den danske bordtenniskalender. Derfor har vi i samråd med DGI valgt at flytte FredagsGrandprix fra den 28. februar til den 13. marts.

NB: Allerede den 15. november afholdes det næstkommende FredagsGrandprix. Invitationen til dette stævne forventes klar senere på ugen.

Læs mere om Hillerød FredagsGrandprix her.

Dominykas til tops i Yasaka GP
29. september 2019, 19.12

5 HGI Hillerød Bordtennisklub spillere var i weekenden draget over Sundet for at spille med i Rekordspelen i Helsingborg bakket op af forældre og coach Nicolai de Voss, og igen lykkedes det vore spillere at markere sig. 
 
 
LØRDAG
 
Lørdag var Sally Lou, Albert Wolfsberg og Dominykas Samuolis afsted. 
Sally og Dominykas spillede med i Yasaka Grand Prix rækkerne F12 & P12, og herudover spillede Sally F13, Albert P13 og Dominykas P13. 


 
Bedst gik det for Dominykas som spillede sig helt til tops efter i finalen at have besejret 1. seedede Peter Alestedt (Täby) - Tillykke Dominykas! 
 
I 13-års rækken var det også Dominykas som nåede længst af vore spillere i denne omgang, idet han kun blev besejret i ¼ finalen af den senere vinder og 1. seedede Elias Sjögren (Ängby) som søndag også vandt P14.  
 
Sally spillede F12 hvor hun vandt over Wilma Nilsson (Lyckeby) men desværre ikke nåede videre fra puljen. I F13 spillede Sally ¼-finale som desværre også blev endestationen her. 
 
Albert spillede P13 men blev slået ud i 2. kamp efter at have mødt 2. seedede Edvin Arvidsson (Frej), som levede op til sin seedning, og endte i finalen. 

 
 
SØNDAG  
 
Søndag var det Carl Køngerskov og Alexander Hansen (Sønderby)'s tur til at skulle i kamp, Carl i Yasaka GP rækken P14 samt i P15, mens Alexander stillede op i P15. Coach Nicolai de Voss var på plads i hallen til begge spillere. 

Carl spillede sig overbevisende videre som sikker 1’er fra puljen efter 3 x 3-0, hvorfor han sad over første cupkamp og gik direkte i 1/16-finalen.  
Her mødte Carl Oliver Skouboe Berntsen (Hvidovre Bordtennis) som også blev besejret sikkert 3-0, ærgerligt at danskerne mødtes så tidligt i cup’en. 


Carl som ikke var helt rask måtte se sig besejret i P14 1/8-del efter at have mødt Richard Jia (Askim), og måtte af samme årsag trække sig fra eftermiddagens P15. 
 
Her mødte Alexander Sønderby Hansen til gengæld op, og spillede sig frem til 1/8-del hvor han mødte sin overmand, Hugo Nylén (Askim). 

 
 
 
 
 
 
Tusind tak til Gelmina Samuoliene, Ester Hansen og Peter Carstensen for billedematerialet til denne klubnyhed, uden forældrenes bidrag ville denne type indlæg ikke være mulige! 
 
 
Se alle resultater fra Rekordspelen 2019 HER 

 
 
EFTERÅRSLEJR  
 
HUSK at hvis du vil bruge nogle dage i efterårsferien til at nærme dig vore elitespilleres niveau, så er der stadig ledige pladser på Ola og Nicolais 3 dages lejr......LÆS mere i klubnyheden HER. 


 
AF: Louis de Voss.

Nye bordtennisforældre blev klædt godt på
29. september 2019, 10.10Der var god stemning, og masser af spørgelyst fra de fremmødte forældre, mens de blev klædt på med masser af viden til at håndtere børnenes bordtennissport. 
 Er du også forælder til en ny/nyere ungdomsspiller så læs endelig med, og følg gerne anvisningerne nederst i denne klubnyhed. 

Mandag 
den 16. september var en del forældre mødt frem til Ungdomsudvalgets forældremøde for U og Ungdom Øvet (UØ) holdene.   

Mødeleder og Pointstævneansvarlig Helle Brodersen, bidrog med vigtig viden om vores dejlige klub hvor hun bl.a. fortalte lidt om klubbens historie, samt dens store bredde fra yngste nybegynder til seniorelitespillere – i vores klub er der plads til alles udvikling.  

I korte træk:  

POINTSTÆVNER 
(Helle)  

Alle nye og nyere spillere opfordres til at deltage i ét eller flere af sæsonens Pointstævner som starter op i weekenden 
9. - 10. november.  Der afsluttes med et finalestævne mod spillere fra andre kredse end Hillerøds Kreds1.

Der vil blive oprettet et Holdsport - “Pointstævnehold” med alle interesserede/deltagende, hvorfra du vil kunne modtage vigtige beskeder og påmindelser via Holdsportprofilen/APP’en   Det er derfor vigtigt med en tilbagemelding på, om den enkelte spiller ønsker at deltage, så klubben kan sikre at der er indløst licens til at spille (se mere nederst i denne klubnyhed).   
Læs mere om Pointstævnerne HER (siden opdateres til denne sæson så snart vi modtager sæsonens præcise Pointstævnedatoer)  Siden findes øverst på vores hjemmeside under "Turnering > Pointstævner".

ØVRIGE STÆVNEMULIGHEDER
 (Louis) 
  

Ud over Pointstævnerne er der mulighed for at få spillet kampe i en række stævner, og også for at deltage i sociale klubture til hyggelige stævner. 
    

Eksempler på stævner kunne være 
Egedal Cup i weekenden 5. - 6. oktober hvor flere af klubbens spillere er tilmeldt, ØM Ungdom i starten af januar hvor vi meget gerne ser at ALLE vore ungdomspillere deltager, klubture og DGI Landsmesterskaberne for alle i Vejen. 
Se alle sæsonens relevante stævner på stævnesiden 
HER    

BRUG AF SPILLERFOTOS I KLUBREGI (Louis)   

Da vi i forbindelse med Pointstævner og andre stævner laver en Facebooktråd, i hvilken vi opfordrer jer som forældre til at lægge billeder og sjove kommentarer op, vil vi bede om jeres tilladelse til at benytte disse billeder af jeres børn. Børnene elsker at finde sig selv på hjemmesiden, hvorfor et billede fra f.eks. en præmieoverrækkelse kan være guld værd. 
  
Tag meget gerne billeder tæt på og i bredformat og høj opløsning, så beskærer vi dem selv inden de lægges op.  

Tilladelsen gives via dine profilindstillinger på Holdsport profilen. Du krydser af i "Klubben må bruge billeder af mig i sin markedsføring" på din profil på Holdsport. 
Fik du det ikke gjort ved oprettelsen af profilen kan du gå ind på holdsport under din (spillerens) profil, vælge "Ændre dine personlige oplysninger, og herunder skrive "JA" i "Klubben må bruge billeder af mig i sin markedsføring".
  

På forhånd tak, vi glæder os til at bruge jeres fine billeder. 
    

RATING POINT 
(Bastian)
    

Det blev pointeret at det er vigtigt overfor børnene at signalere at 
rating point i sig selv ikke er interessante, og at de kun skal benyttes til at indplacere spillerne i relevante stævnerækker.     Rating point i f m stævnetilmelding m.m. kan du læse mere om nederst på Stævnesiden HER      

ØKONOMI - KLUBBEN BYGGER PÅ FRIVILLIGT ARBEJDE 
(Helle)     

Uden hjælp fra spillere og forældre til f.eks. at afvikle Kegleturneringer m.v. vil klubben ikke kunne opretholde vores høje aktivitetsniveau og professionelle træning.  
    

Derfor er det meget vigtigt at alle bidrager det I kan, blot en 2-3 timers vagt som man selv vælger engang imellem er en stor hjælp. 
    

Frivillige opgaver udbydes via Smartplan, og vi glæder os meget til at høre fra dig efterhånden som der opstår nye opgaver. Der linkes til Smartplan fra forsiden af vores hjemmeside 
HER    

Hvis vi er så heldige at du selv, eller nogle i dit netværk vil være interesseret i at støtte en dynamisk klub håber Sponsorudvalget at høre fra dig
 – Se kontaktpersoner 
HER  

BORDTENNISUDSTYR/BAT/KLUBTØJ
 (Bastian) 
  

Bat:
 Undlad at
 købe et startbat i en sportsforretning idet de oftest er uanvendelige til nybegyndere hvilket vil medvirke til, at du aldrig lærer en korrekt teknik. Herudover kan du ofte ikke skifte gummibelægningerne på disse bats efterhånden som de slides. 
Du kan købe et specialudviklet startbat til en rigtig god pris gennem klubben (spørg din træner), og øvrigt bordtennisudstyr kan bl.a. købes via BTEX.DK som altid er klar til at hjælpe dig. 
    

Tøj:
 Du bør i alle kampsituationer optræde i vores røde klubtrøje som ud over battet er den vigtigste investering. Husk også hvis du benytter andre træningstrøjer mellem kampene, at skifte til klubtrøjen hvis du har spillet dig på præmiepodiet. 
    Læs mere om køb af klubtøj m.m. HER     

 


ORIENTER DIG
 (Louis) 
    

På klubbens hjemmeside 
HER finder du langt den meste information, og du kan finde svar på så godt som alt. Bliver du alligevel i tvivl, er du altid velkommen til at kontakte et af Ungdomsudvalgets medlemmer HER    

Det er også på klubbens hjemmeside (og på Holdsport), at du finder klubbens forskellige kalendere med info om hvad der sker hvornår og 
f.ex. info om træning ændringer/aflysninger.    

Her & Nu info får du via Holdsport, eller vores Facebookside 
HER, som altid opdateres med seneste nyt. Facebooksiden behøver du ikke at have en Facebookprofil for at se, men du kan selvfølgelig kommentere m.v. på opslagene hvis du har en.      

HGI Hillerød Bordtennisklub er bl.a. også på 
Twitter, Instagram  og YouTube    

Se en længere liste over hvilke links der kan være relevante for bordtennisspillere 
HER.      

UNGDOMSUDVALG SØGER NYE FORÆLDRE SOM VIL GØRE EN FORSKEL 
 
  

Birgitte Thais Christesen var så sød at melde sig som frivillig i Ungdomsudvalget hvilket vi sætter rigtig stor pris på. Ungdomsudvalget ønsker at udvide med endnu en forælder til en forholdsvis ny spiller.   Er du interesseret i at blive en del af vores team som bl.a. står for sociale arrangementer, klubture m.v. vil vi glæde os til at modtage din henvendelse til én af udvalgets medlemmer som kan ses HER

TILBAGEMELDING FRA FORÆLDRE 

Vi blev gjort opmærksomme på, at det kan knibe for en del spillere at nå til den tidlige træning kl. 15.30 om onsdagen hvilket er rigtigt ærgerligt. Ungdomsudvalget viderebringer problemstillingen til formanden/bestyrelsen.
    

HER-OG-NU
  - vi beder ungdomsspilleres forældre om   

Vi vil meget gerne bede 
ungdomsspillernes forældre om allerede nu at:     

1. 
T
ilmelde jeres barn til Pointstævnesæsonen (som Helle nævnte vil det kun være nødvendigt at deltage i mindst ét af sæsonens stævner, og det bør alle jeres børn have glæde af).  Når I har tilmeldt jeres barn til Helle, vil vi kunne indløse licens til jeres børn, og oprette jer som deltagere på Holdsports "Pointstævnehold" så vi kan sikre at I får al relevant info om Pointstævnerne.   I bedes sende en mail til Jeres kontaktperson i HGI : Helle Brodersen, Mobil 61661209, e-mail: Helle@3450.dk 

I bedes ved tilmelding angive følgende oplysninger:  

Spiller Navn Adresse  

Telefon  

Født dd-mm-yyyy  

E-mail      

2.
 I bedes også oprette en 
Forældreprofil på Holdsport som I tilknytter til jeres barns/børns Holdsport profil(er). Dette vil give jer mulighed for at se alle oplysninger der sendes til spillerne, og at kommunikere på spillernes vegne. Se evt mere om dette HER  I kan også få svar på mange af jeres øvrige Holdsport spørgsmål HER.      I finder et direkte link til spillernes profil(er) nederst i mails fra Holdsport.     

3.
 
Like vores Facebookside (og meget gerne vælge "se først") samt anmode om medlemskab af Facebookgruppen "Hillerød Bordtennis Ungdom".      

4. Sikre at I har givet lov til at anvende fotos af jeres børn i klubrelaterede indlæg (se ovenfor).


Pointstævneansvarlig Helle Brodersen, Træner Bastian Schmidt-Sivertsen og Stævneansvarlig Louis de Voss siger tusind tak til alle de fremmødte, som brugte en times tid en mandag aften på at blive informeret om klubben og børnenes sport. 

Forældre der deltog i mødet: Birgitte & Casper (Emil Thais Christesen), Lasse (Malthe Boldrup Toft), Janne (Michaela & Nicklas 
Hammilton Jee), Claus (Frederik Fallerberg Thomsen), Jakob Larsen (Lucas Winther Nielsen), John (William Velander), Thomas (Nicklas Løwe Hansen), Anja (Felix Friis-Christensen), Mads (Arthur Schalk Oehlenschlæger), og Claus (Oliver Hartvig Rasmussen).


Power-Point
 slideshowet som Helle gennemgik under forældremødet kan ses HER.   

DIVERSE BORDTENNIS LINKS kan ses via linket 
HER.      AF: Louis de Voss.
 

 

J-dags koncert inklusiv mulighed for at støtte klubben med en hund
25. september 2019, 10.47

Vil du med til festlig 80'er koncert og samtidig støtte vores klub med 100 kr. pr. billet?

Vi er flere som allerede har booket billet til J-dagskoncerten den 1. november 2019, fra kl. 19.30 i FrederiksborgCentret. Så inviter venner og familie med.

For dem der har lyst mødes vi i klubben inden kl. 19.30 (frivilligt)

Halberg & Friends og Hardinger Band sørger for musikken på J-dag den 1. november. Det bliver med fællessang, hænder over hovedet og et festfyrværkeri af danske hits.

Læs indbydelse på dette Link .

Hvordan bestiller jeg ?

Billetten koster 295 kr og du skal via linket https://cutt.ly/jdag. Linket gælder specielt for dig, der vil støtte bordtennisklubben. Der gives desværre ikke en personlig rabat, men til gengæld giver billetkoden 100 kr. i vores klubkasse, og bare rolig - kasseren fortæller, at der er god plads til de ekstra 100 kr i klubkassen :)

PS: Der er ikke krav om medlemsskab, for at benytte billetkoden.

Vi ses!
Mvh bestyrelsen

Villads helt til tops i Ama’r Open
22. september 2019, 23.09

 
Villads Jungersen nåede helt til tops i weekendens Ama’r Open hvor også flere andre HGI Hillerød Bordtennisklub spillere var i kamp. 

Ud over Villads var også Victor Skarby og Magnus Lophaven deltagere i weekendens stævne. Også Christian Hyrdum havde været tilmeldt, men måtte på opfordring fra sin fys trække sig inden stævnet, for at kunne få armen helt skadesfri inden klubturen til SISU/Aarhus. 

Villads vandt flot guld i A-slutspillet i Junior C, i finalen mødte han Erik Høier (Gladsaxe) som blev udraderet i sikker stil 3-0, stort tillykke til Villads! Magnus var lørdag nødsaget til at flytte fra Drenge C puljen til de lidt ældre i Junior D. Det blev til to sejre og to nederlag. Desværre ikke nok til at gå videre fra indledende pulje, så Magnus giver den en skalle i træningslokalet, og prøver igen om 14 dage til Egedals Efterårsstævne. 

Victor stillede op i Yngre Drenge C som var godt besat, og dermed en lidt stor mundfuld for Victor. Vi glæder os til at se dig i kamp igen i fremtidige stævner. 

Vil du også med til næste stævne som er Egedals Efterårsstævne, eller måske Klubturen til Aarhus og/eller Nicolai og Olas Efterårslejr, så læs med HER. 

I Egedal stævnet har man i rækker hvor der evt. ikke er mange deltagere åbnet mulighed for, at man i stedet for de små puljer måske vil ændre til 7-8 mands puljer.

Se alle resultater fra Ama’r Open 2019 HER. 

Kommende stævner: 
 

 
Husk at du altid kan finde ovennævnte stævner, og øvrige HGI relevante stævner på klubbens Stævneside.

Tusind tak til spillernes forældre for at opdatere os i stævnets kommentartråd på vores Facebookside. 

P.S. Amager BTK har lavet et opslag på deres Facebookside hvor de efterlyser ejere af enkelte glemte sager. 


AF: Louis de Voss.

Klubtur Træningslejr Stævne - du skal da med
21. september 2019, 09.46Vi nærmer os efterårsferien og vil lige sikre os at du har set disse tre tilbud i, og omkring, uge 42, og lige minde dig om at der mandag er forlænget deadline for tilmelding til Klubturen til Aarhus.
 


 
1. KLUBTUR TIL AARHUS FOR ALLE ALDRE OG NIVEAUER 
 
Ester har været så venlig at forlænge allersidste frist til på mandag 23/9-19 så du også kan nå at tilmelde dig klubturen, hvis du da ikke allerede har gjort det - HUSK at ALLE kan være med i dette stævne!  
 
Traditionen tro arrangerer klubben en tur for alle vore spillere til SISU-stævnet i Aarhus.  Vi håber du vil med, og tilmelder dig hurtigt, så vi kan booke overnatning. 
Stævnet afvikles lørdag og søndag d. 12. og 13. oktober i Brabrandhallerne ved Aarhus (afrejse fredag eftermiddag), og spillere på alle niveauer og i alle aldre inviteres til at deltage.  
 

Det er således et stævne og en klubtur for både ungdomsspillere, seniorspillere, elitespillere samt motionister. 

Læs alt om klubturen og hvordan du kommer med HER. 
 
Sidste frist for tilmelding til overnatning 23. September 
Sidste frist for tilmelding til stævnerækker 4. oktober
 2. EGEDAL EFTERÅRSSTÆVNE I SMØRUM 5. - 6. OKTOBER FOR ALLE
 
Uanset om du skal bruge stævnet som opvarmning til Aarhus klubturen, eller om du bare har brug for lidt kamptræning, byder stævnet på udfordringer for alle aldre og niveauer. 
 
Find alle links til stævnet, og se hvem af dine klubkammerater der allerede er tilmeldt  i vores Excel ark HER. 
 
Sidste frist for tilmelding via Bordtennisportalen 1. oktober 
 
 
3. EFTERÅRSLEJR FOR ALLE 15. - 17. OKTOBER
 
Alle vore spillere fra yngste nybegynder til ældste motionist og veteran spiller inviteres på op til 3 dages træningslejr i efterårsferien, hvor træningen vil blive individuelt sammensat ud fra den enkeltes behov samtidig med at du kan nyde fællesskabet med klubbens medlemmer fra andre hold. 

Klubbens elitetrænere Ola Lindberg og Nicolai de Voss glæder sig til at dygtiggøre netop dig! 
 
Læs alt om efterårslejren og hvordan du kommer med HER. 
 
Tilmelding hurtigst muligt da der er først-til-mølle tilmelding. 
 


 

AF: Louis de Voss.
 
 
 
 
 

Vi nærmer os sidste frist hvis du vil med på klubtur
20. september 2019, 16.29

N.B. Ester har været så venlig at forlænge aller sidste frist til på mandag 23/9-19 så du også kan nå at tilmelde dig klubturen, hvis du da ikke allerede har gjort det - HUSK at ALLE kan være med i dette stævne! 

Traditionen tro arrangerer klubben en tur for alle vore spillere til 
SISU-stævnet i Aarhus.  Vi håber du vil med, og tilmelder dig hurtigt, så vi kan booke overnatning. Stævnet afvikles lørdag og søndag d. 12. og 13. oktober i Brabrandhallerne ved Aarhus (afrejse fredag eftermiddag), og spillere på alle niveauer og i alle aldre inviteres til at deltage.  

Det er således et stævne og en klubtur for både ungdomsspillere, seniorspillere, elitespillere samt motionister. 

Vi bor et nyt sted, ZLEEP AARHUS HOTEL SYD, hvor alle spillere og trænere/coaches bedes overnatte.  Har du bordtenniskammerater i området som også skal spille stævnet, er du i år også velkommen til at bo hos dem. Vær dog obs på, at hvis du vælger løsningen hvor du overnatter privat vil mad i hallen ikke være inkluderet, og skal derfor betales direkte i hallen til Ester. Herudover vil der efterfølgende blive opkrævet et mindre beløb til dækning af coach transport/mad, som vil blive beregnet ud fra det totale antal af deltagere).  Forældre/søskende kan vælge også at booke (evt. dele) værelser samme sted, eller overnatte andre steder. Dog ønsker klubben ikke at forældre/søskende og spillere bor på samme værelse, da tanken også er at styrke det social spillerne imellem, samt at lære spillerne at klare sig selv.    Spillerne sover på 4-mandsværelser. Coachene bestemmer hvem der sover sammen.    Hver spiller tilmelder og betaler selv rækkerne til stævnet (se nedenfor).    I bedes medbringe aftensmad til fredag samt evt. penge til noget at spise søndag aften.   

Pris per spiller er kr. 850,- (hertil kommer udgift for transport).    

PRIS DÆKKER 

Overnatning på 4-mandsværelser fra fredag d. 11. oktober til søndag d. 13. oktober.  Fælles morgenmad lørdag og søndag, på hotellet  Frokost & frugt lørdag og søndag i hallen  Aftensmad lørdag i hallens cafeteria.  For forældre og søskende koster ovenstående pakke: 

4 mandsværelse - kr.    850,- per person 

2-mandsværelse - kr.    950,- per person 

Enkeltværelse -      kr. 1.250,- per person 

TRANSPORT 

Vi håber, at forældre vil hjælpe med kørsel til og fra Århus samt mellem overnatningssted og hal. Hver chauffør aftaler pris og afgangstider med sine passagerer.  

Efter tilmeldingen koordinerer klubben/Ester transport af deltagerne i forældrenes biler. Der afregnes direkte pr. vej med ”chaufføren”, da prisen afhænger af, om man kører over broen eller tager med færge, samt hvor mange man er i bilen!  

Vi henstiller til, at der afregnes kontant ved turens start af hensyn til alle parter.   

TILMELDING 

1. Tilmelding til selve stævnet bedes du selv foretage via Bordtennisportalen.   Snak med din træner om, hvilke rækker der passer til dig. Se invitationen HER. Dine klubkammeraters tilmeldinger i rækkerne kan findes på vores Excelark, som opdateres løbende.  Tilmeldingsfrist til stævnet er fredag d. 4. oktober 2019 HER. 

2. Tilmelding til klubturen, og samtidig betaling på MobilePay 400920 skal ske allersenest mandag den 23. september 2019.  Tilmelding til klubtursdelen bedes foretaget pr mail til Ester (esterpequenino@icloud.com) og i mailen bedes du oplyse følgende: 

1. Navn på spiller og evt. overnattende forældre/søskende - PERSON(ER)S NAVN 

2. Kører selv til SISU og har ikke brug for transport - JA/NEJ 

3. Kommer i bil og kan tage xx ekstra spillere med – XX 

4. Har også (personens navn) med i min bil – PERSON(ER)S NAVN 

5. Ønsker et lift til (navn på personer?) - PERSON(ER)S NAVN 

6. Kommer i bil og kan køre ml hal og hotel - JA/NEJ 

7. Jeg deltager i stævnet men overnatter privat – JA/NEJ 

8. Jeg har indbetalt kr. På MobilePay 400920 – KR. XXXX   

Skriv meget gerne til Ester, også selv om du selv arrangerer overnatning så vi bl.a. ved hvordan du kommer derover, og evt kan have flere med.

Spørgsmål? Kontakt ESTER HANSEN på 25563276 eller esterpequenino@icloud.com eller via Messenger. 

Vi glæder os til en hyggelig klubtur med masser af god bordtennis. 

Håber vi ses, 

Mange hilsner fra  Ungdomsudvalget 

Ester Hansen  

OPTAKT - EGEDALS EFTERÅRSSTÆVNE
Klubben anbefaler alle der vil med til Aarhus, samt alle øvrige HGI Hillerød Bordtennisklub spillere, at deltage i Egedals Efterårsstævne i Smørum i weekenden inden (5. - 6. oktober) - Tilmeldingsfrist 1. oktober 2019.
Der vil være 7 senior rækker (Hr. kl. 1-7) og 15 ungdomsrækker, og spilles på 18 borde i 2 haller.
Se invitationen HER ....og klubbens Excel ark med tilmeldte HGI spillere, og al nødvendig info HER.

HUSK OGSÅ AT TILMELDE DIG OP TIL 3 DAGES LEJR MED OLA OG NICOLAI i UGE 42
Læs meget mere om lejren som er for ALLE aldersgrupper og niveauer HER.

   

 

Alle HGI spillere inviteres på 3 dg Efterårslejr med fokus på DIT spil
19. september 2019, 14.08

Alle vore spillere fra yngste nybegynder til ældste motionist og veteran spiller inviteres på op til 3 dages træningslejr i efterårsferien, hvor træningen vil blive individuelt sammensat ud fra den enkeltes behov samtidig med at du kan nyde fællesskabet med klubbens medlemmer fra andre hold.
Klubbens elitetrænere Ola Lindberg og Nicolai de Voss glæder sig til at dygtiggøre netop dig!


HGI bordtennis prøver sig med et nyt koncept – bordtennislejr for ALLE klubbens spillere på alle niveauer. På tværs af alle hold i klubben forsøger HGI Bordtennis at skabe sammenhold, samtidig med, at der fortsat vil være fokus på udvikling af den enkelte spiller.
Målet for lejren er, at alle spillere har en god oplevelse, et stærkere fællesskab sammen, samt fået konkrete rettelser og forslag til forbedring af sit spil.

Tid og sted
Lejren finder sted fra tirsdag d. 15. oktober til torsdag d. 17. oktober i Hillerød GIs bordtennislokaler i FrederiksborgCentret Hillerød.

Adressen er Milnersvej 39, 3400 Hillerød.

Træningen kommer til at være som følger:

Tirsdag d. 15 kl. 9-11 og 13-15.

Onsdag d. 16 kl. 9-11 og 13-15.

Torsdag d. 17 kl. 9-11 og 13-15.

Trænere
Trænerne på lejren vil være HGI-trænerne Nicolai de Voss og Ola Lindberg, og eventuelt flere efter behov.


Betaling og pris
Tilmelding sker til Nicolai de Voss på mail ndv@outlook.dk eller på Messenger til Nicolai Michel de Voss. Der er 26 pladser, som fordeles efter først-til-mølle-princippet.

OBS: man anses først som deltagende når betaling er foretaget.

Prisen for hele lejren er 500 kr. Det er muligt at tilmelde sig enkelte dage til 175. kr., såfremt man angiver hvilke(n) dag(e). 

Prisen er eksklusiv frokost som du selv medbringer til pausen mellem 11 og 13, hvor du også vil have mulighed for at hvile og hygge dig med de andre spillere på tværs af klubbens træningshold, så du er ladt helt op til 2. pas.

Betalingsmuligheder (husk at skriv navn på spiller i overførslen):

1) Mobilepay 28767828, eller

2) Overførsel til bank. Reg. 5064 – 1656199 (Jyske Bank)Med venlig hilsen,

Ola Lindberg og Nicolai de Voss

Stor mundfuld i BordtennisLigaen for herrer
16. september 2019, 10.28

BordtennisLigaen startede i weekenden, og for vores herrers vedkommende blev det en rigtig hård start, idet de 2 første kampe bød på opgør mod sidste sæsons nr 1 og 2 - Roskilde og Næstved.

Fredag blev det til et 2-5 nederlag mod Næstved, hvor Anthon Andersson og Kristoffer Kjelsson stod for de 2 sejre.

Søndag eftermiddag var holdet i Roskilde, hvor mestrene stillede med Maxe, Zhai, Schou og Bentsen. Det var en for stor mundfuld, og vi tabte med 0-5.

Vores hold i disse 2 første runder bestod af Anthon Andersson, Christoffer Kjelsson, Marius Dam og Patrik Skarsholm.

Europa Cup - se billederne
16. september 2019, 08.43

Hillerøds damers håb om avancement i Bordtennis EurpoaCup'en kunne desværre ikke forløses, da det i weekenden blev til 1 sejr og 2 nederlag i Gruppe D.
Vi opnåede derved en 3. plads i gruppen, der indeholdt en overraskelse, da det topseedede mandskab fra Norbello i Italien måtte rejse hjem med en fjerdeplads. Læs eventuelt mere i nyheden på ETTU's hjemmeside.


Se alle billederne fra EuropCup-weekenden i FrederiksborgCentret her (åbner i OneDrive). 


Slutstillingen
1: ASD Quattro Mori Cagliari (ITA)  - kvalificeret til næste runde
2: ACS Dumbravita (RUM) - Kvalificeret til næste runde
3: Hillerød GI Bordtennis
4: A.S.D. Tennistavolo Norbello


Kampene

Lørdag Kl. 14
Hillerød GI (DEN) - Cagliari (ITA)  1-3
Norbello (ITA) - Dumbravita (RUM)  2-3

Lørdag Kl. 19
Hillerød GI (DEN) - Norbello (ITA)  3-1
Cagliari (ITA) - Dumbravita (RUM   3-1

Søndag kl. 10
Hillerød - Dumbravita (RUM)  1-3
Norbello (ITA) - Cagliari (ITA)  1-3  

Flere detaljer om resultaterne kan ses på ETTU's hjemmeside: 
https://www.ettu.org/en/events/europe-cup-women/schedule-results/

Vi er værter for Europa Cup - fri entré
11. september 2019, 14.02

Vores danske mestre 2018 og 2019 skal på eventyr i Europa og deltager i Europa Cuppen.

Via opbakning fra blandt andet Hillerød.NU, C4 og FrederiksborgCentret kan Hillerød igen får Europa Cup til byen.

Vi er så heldige at have fået tildelt værtsskabet i anden runde den 14.-15. september, og skal spille imod 3 stærke hold. To fra Italien og et fra Rumænien.

Se europæisk top dame bordtennis, mød OL deltager og vild med dans vinder Mie Skov, verdensmester Pia Toelhøj og den unge danske senior landsholdshold spiller Sophie Walløe.

Spillerne der spiller er: Mie Skov, Pia Toelhøj, Sophie Walløe og Petra Sörling.

Kampplan:

 • Kamp 1 – Lørdag 14. september kl. 14.00 imod: Cagliary, Italien
 • Kamp 2 – Lørdag 14. september kl. 19.00 imod: Norbello, Italien
 • Kamp 3 – Søndag 15. september kl. 10.00 imod: Dumbravita, Rumænien

Sted : Hillerød bordtennis center – FrederiksborgCentret.
Gratis Entré for alle

Om Europa Cup
I Europa Cup spilles der indledende gruppespil. Første gruppespil (Stage 2) spilles i Hillerød 14 & 15 september. Nr.1 og Nr.2 går videre fra første gruppespil. Efter gruppespil spilles der cup kampe, en ude og en hjemme. Holdkampen afvikles på 1 bord, der spilles kun singlekampe og et hold består af 3-4 spillere.
En holdkamp spilles til de første hold har vundet 3 sejre.

Modstanderne i Hillerød er 3 stærke hold. To fra Italien og et fra Rumænien.

Mie Skov, Pia Toelhøj, Sophie Walløe og Petra Sörling vil og skal yde deres bedste for videre avancement.

HGI til tops i Hvidovres Efterårsstævne
8. september 2019, 20.46

I weekenden repræsenterede Marcus Jensen, Christian Hyrdum, Villads Jungersen, Victor Skarby og Thomas Hjermind Jensen HGI Hillerød Bordtennisklub i Hvidovres efterårsstævne, hvor specielt yngste mand Marcus og Villads imponerede. 

 
LØRDAG 
 
Lørdag var Marcus og Christian ved bordene. 
 
Marcus stillede op i både Puslinge A og mod de noget ældre drenge i Junior D. 
I Puslinge A spillede Marcus sig ubesejret igennem en alle-mod-en pulje, og vandt derved overbevisende rækken. Stort tillykke med sejren Marcus. 
 
Med kun ét nederlag i Junior D puljen spillede Marcus sig fornemt videre til A slutspillets semifinale hvor nederlaget i 5 sæts kampen mod 4 år ældre Romeo Jul Thomsen (Amager) bremsede Marcus vej til finalen. Også her blev det til en flot pokal til Marcus for 3. pladsen. 
 
Christian var mere uheldig. Til trods for godt indledende spil satte en skade i armen desværre en stopper for weekendens spil, og en trist spiller måtte trække sig, og vende trist hjem mod Hillerød. 
Vi håber at Christian hurtigt er tilbage i træningshallen, og forhåbentlig kan få indfriet sine kampambitioner under Klubturen til Aarhus i oktober, som vi også håber at alle vore øvrige spillere har lyst til at deltage i.  
 
Se Klubnyheden om Klubturen til Aarhus hvortil der er tilmelding i disse dage. 
 
 
SØNDAG 
 
Victor Skarby spillede sig søndag i ¼ finalen i Yngre Drenge B’s B slutspil og Villads Jungersen spillede sig fornemt i Junior C’s  A slutspil ¼ finale, hvor det blev til et meget tæt nederlag (10/12 i femte sæt) til Snorre K Nielsen (Amager) efter at Villads var ubesejret i puljen. 
 
Søndag eftermiddag var Villads super skarp og brillerede ved ubesejret at vinde U21 C rækken med en finalesejr over Lucas Xiao (Virum). 
 
I Åben 2 rækken opnåede formand Thomas Hjermind Jensen en 3. plads efter nederlag i semifinalen til tidligere Hillerød spiller Dan Svendsen (Herlev). 
 
Vi ønsker jer alle tillykke med resultaterne. 
 
Se alle resultater fra Hvidovres efterårsstævne HER 
 

KOMMENDE STÆVNER
 
 

 
 
 
 
 

Så er det nu - tag med på KLUBTUR til Aarhus
6. september 2019, 20.59

Traditionen tro arrangerer klubben en tur for alle vore spillere til SISU-stævnet i Aarhus.
Vi håber du vil med, og tilmelder dig hurtigt, så vi kan booke overnatning
.

Stævnet afvikles lørdag og søndag d. 12. og 13. oktober i Brabrandhallerne ved Aarhus (afrejse fredag eftermiddag), og spillere på alle niveauer og i alle aldre inviteres til at deltage.  

Det er således et stævne og en klubtur for både ungdomsspillere, seniorspillere, elitespillere samt motionister. 

Vi bor et nyt sted, ZLEEP AARHUS HOTEL SYD, hvor alle spillere og trænere/coaches bedes overnatte. 
Har du bordtenniskammerater i området som også skal spille stævnet, er du i år også velkommen til at bo hos dem. Vær dog obs på, at hvis du vælger løsningen hvor du overnatter privat vil mad i hallen ikke være inkluderet, og skal derfor betales direkte i hallen til Ester. Herudover vil der efterfølgende blive opkrævet et mindre beløb til dækning af coach transport/mad, som vil blive beregnet ud fra det totale antal af deltagere). 
Forældre/søskende kan vælge også at booke (evt. dele) værelser samme sted, eller overnatte andre steder. Dog ønsker klubben ikke at forældre/søskende og spillere bor på samme værelse, da tanken også er at styrke det social spillerne imellem, samt at lære spillerne at klare sig selv. 
 
Spillerne sover på 4-mandsværelser. Coachene bestemmer hvem der sover sammen. 
 
Hver spiller tilmelder og betaler selv rækkerne til stævnet (se nedenfor). 
 
I bedes medbringe aftensmad til fredag samt evt. penge til noget at spise søndag aften. 
 

Pris per spiller er kr. 850,- (hertil kommer udgift for transport).  
 
PRIS DÆKKER 

Overnatning på 4-mandsværelser fra fredag d. 11. oktober til søndag d. 13. oktober. 
Fælles morgenmad lørdag og søndag, på hotellet 
Frokost & frugt lørdag og søndag i hallen 
Aftensmad lørdag i hallens cafeteria. 

For forældre og søskende koster ovenstående pakke: 

4 mandsværelse - kr.    850,- per person 
2-mandsværelse - kr.    950,- per person 
Enkeltværelse.       kr. 1.250,- per person 

TRANSPORT 

Vi håber, at forældre vil hjælpe med kørsel til og fra Århus samt mellem overnatningssted og hal. Hver chauffør aftaler pris og afgangstider med sine passagerer.  


Efter tilmeldingen koordinerer klubben/Ester transport af deltagerne i forældrenes biler. Der afregnes direkte pr. vej med ”chaufføren”, da prisen afhænger af, om man kører over broen eller tager med færge, samt hvor mange man er i bilen! 
 

Vi henstiller til, at der afregnes kontant ved turens start af hensyn til alle parter. 
 

TILMELDING 

1. Tilmelding til selve stævnet bedes du selv foretage via Bordtennisportalen.  
Snak med din træner om, hvilke rækker der passer til dig. Se invitationen HER. Dine klubkammeraters tilmeldinger i rækkerne kan findes på vores Excelark, som opdateres løbende. 
Tilmeldingsfrist til stævnet er fredag d. 4. oktober 2019 HER. 

2. Tilmelding til klubturen, og samtidig betaling på MobilePay 400920 skal ske  
allersenest fredag den 20. september 2019. 

Tilmelding til klubtursdelen bedes foretaget pr mail til Ester (esterpequenino@icloud.com) og i mailen bedes du oplyse følgende: 

 
1. Navn på spiller og evt. overnattende forældre/søskende - PERSON(ER)S NAVN 
2. Kører selv til SISU og har ikke brug for transport - JA/NEJ 
3. Kommer i bil og kan tage xx ekstra spillere med – XX 
4. Har også (personens navn) med i min bil – PERSON(ER)S NAVN 
5. Ønsker et lift til (navn på personer?) - PERSON(ER)S NAVN 
6. Kommer i bil og kan køre ml hal og hotel - JA/NEJ 
7. Jeg deltager i stævnet men overnatter privat – JA/NEJ 
8. Jeg har indbetalt kr. På MobilePay 400920 – KR. XXXX 
 
Skriv meget gerne til Ester, også selv om du selv arrangerer overnatning så vi bl.a. ved hvordan du kommer derover, og evt kan have flere med.

Spørgsmål? Kontakt ESTER HANSEN på 25563276 eller esterpequenino@icloud.com eller via Messenger. 

Vi glæder os til en hyggelig klubtur med masser af god bordtennis. 

 
Håber vi ses, 

Mange hilsner fra 
Ungdomsudvalget 

Ester Hansen  

OPTAKT - EGEDALS EFTERÅRSSTÆVNE

Klubben anbefaler alle der vil med til Aarhus, samt alle øvrige HGI Hillerød Bordtennisklub spillere, at deltage i Egedals Efterårsstævne i Smørum i weekenden inden (5. - 6. oktober) - Tilmeldingsfrist 1. oktober 2019.
Der vil være 7 senior rækker (Hr. kl. 1-7) og 15 ungdomsrækker, og spilles på 18 borde i 2 haller.

Se invitationen HER
....og klubbens Excel ark med tilmeldte HGI spillere, og al nødvendig info HER.

 
 

 

Forældremøde 16. september kom-hør-spørg!
4. september 2019, 23.31

Ungdomsudvalget afholder forældremøde for nybegynder Ungdomshold samt Ungdom Øvet (UØ) holdets drenge- og pigeforældre, hvor vi på en uformel måde vil orientere jer om løst og fast omkring jeres barns bordtennissport, og hvor I vil få lejlighed til at få svar på evt. spørgsmål.

Vi håber meget at I vil benytte denne mulighed for at blive klogere på børnenes muligheder i bordtennissporten. 

MANDAG den 16. september 2019 kl. 17.00 – ca. 18.00 i Frederiksborgcentrets Lokale 2.

Tilmelding er ikke nødvendig, du møder blot frem (du må dog meget gerne uforpligtende trykke "Deltager" på vores Facebook-begivenhed så vi har en idé om mødelokalets størrelse).

Mødet er for forældre til nye/nyere spillere på U hold samt forældre til spillerne på Ungdom Øvet tirsdag/torsdag, men ALLE er velkomne til at komme og stille spørgsmål.

FORELØBIG DAGSORDEN

1. VELKOMST/PRÆSENTATIONSRUNDE
2. HVORFOR FORÆLDREMØDE? 
3. FORKELLIGT - Velkomst-/opstarts- information 
4. RELEVANTE LINKS (Stævnetilmelding, Facebook, DBTU mv) 
5. TRÆNERNES INFO (bat mm) 
6. EVT. (bl.a. Kegleturnering, Holdsport/Hjemmeside) 
7. SPØRGSMÅL  

Vi sørger for lidt kaffe og kage og håber at se rigtig mange af Jer. Umiddelbart efter forældremødet vil der være mulighed for at stille mere specifikke spillerrelaterede spørgsmål. 

Se velkomst-/opstarts- information HER, hvor du også nederst i klubnyheden kan følge linket til "dette dokument" som giver uddybende info om alt hvad du bør vide.

På Ungdomsudvalgets vegne Helle, Bastian og Louis.

Halmstad Masters Yasaka Grand Prix
2. september 2019, 20.17


Sæsonens første 
Yasaka ungdoms Grand Prix blev spillet i den forløbne weekend, og HGI Hillerød Bordtennisklub havde sendt Jesper Møller og Nicolai de Voss afsted til at coache slagets gang i Halmstad Arena henholdsvis fredag/lørdag og søndag.
 

 
Spillerne Sally Lou, Sophie Walløe, Daniel Simonsen, Marius Dam, Patrick Skarsholm, Carl Køngerskov, Alexander S Hansen, Alexander Mejer, Kristoffer Rasmussen og Dominykas Samuolis var i kamp i løbet af weekenden, se hvordan det gik herunder. 
  
Fredag/Lørdag: 
 
Sophie Walløe, Daniel Simonsen, Marius Dam og Patrick Skarsholm spillede Dame/Herre Elite, hvor det lykkedes Daniel at spille sig i hovedturneringen. 
 
Lørdag var Marius og Patrick også i kamp i HJ20, hvor det blev til en fornem 3. plads til Patrick efter et nederlag til den senere vinder og 1. seedede Owen Cathcart (Halmstad BTK) med sætcifrene -8, 4, 9, 10. 

Sophie spillede lørdag D20 og blev lige så flot placeret på en 3. plads hvor det også her blev til et nederlag til den senere vinder og 1. seedede, Alma Rööse (Arvika BTK) på 11, 10, 8. 
 
Sally Lou spillede sig i finalen i F11 og vandt flot sølv efter 6, -3, 8, 9 mod Sofia Sahle (LinnePartille PK). 

 


Søndag:
 
 
Her var Peter Carstensen på pletten, og var så venlig at rapportere følgende fra hallen: 
 
Sally Lou, Alexander Mejer, Alexander Sønderby, Kristoffer Rasmussen, Dominykas Samuolis og Carl Køngerskov havde alle valgt at bruge en søndag i Halmstad til at få spillet de første turneringskampe for sæsonen. 
 
Med 110 deltagere i P17 var konkurrencen hård for 2xAlexander, Kristoffer og Carl. 


 
Med direkte cup-turnering var det knald eller fald fra start. Alle HGI-spillerne vandt deres 1. kamp, mens 2. kamp blev endestationen for 2xAlexander og Kristoffer. Hele den svenske juniorelite var til start, så der var ikke mange nemme point at hente. Carl nåede efter 3 gode sejre ottende-dels finalen hvor han tabte 0-3 til den senere finalist Hugo Törngren (IFK Lund). Samme Törngren får HGI glæde af som spiller på vores 1. hold i Bordtennisligaen i den kommende sæson. 
 
Dominykas stillede op i P12 og klarede sig flot til semifinalen hvor han desværre tabte 0-3 til den senere vinder Noah Lam Khai (Fokus BTK) som senere vandt rækken. 


 
Sally spillede F12 og spillede sig ligeledes frem til en plads i semifinalen hvor det blev til et tæt 5-sæts nederlag til Hillevi Della Morte (Vassunda IF). 

 
Eftermiddagens P15 havde deltagelse af 2xAlexander, Kristoffer og Carl.  
Bedst klarede Alexander Sønderby sig med nederlag i kvartfinalen til Ludvig Ebenius (Ängby SK). 
 
Nicolai de Voss var, trods sygdom, taget med som coachog var til god støtte for de 6 spillere søndag  - han havde travlt !!! 


  
Se alle resultater fra Halmstad Masters 2019 HER. 

En stor tak til Gelmina Samuoliene og Jesper Møller for fotos til denne klubnyhed. 
 
 
 
AF: Peter Carstensen / Louis de Voss. 


NÆSTE STÆVNE:

Brænder du også for at komme ud og pudse kampformen af så vil du stadig kunne nå at tilmelde dig Hvidovres Stævne i næste weekend (forlænget tilmelding senest 5/9 kl 23.59) HER.

HUSK OGSÅ KLUBTUREN TIL SISU AARHUS FOR ALLE HGI SPILLERE SOM AFVIKLES I DAGENE 11. - 13. OKTOBER - mere herom inden længe.

 

Klubmesterskaber 2019 - Sådan gik det
1. september 2019, 13.23

Her er resultaterne fra Klubmesterskaberne 2019 i Hillerød GI Bordtennis, som blev spillet lørdag den 31. august med deltagelse af 24 spillere, forældre og søskende. 

A-rækken

1. plads: Thomas Hjermind Jensen (Klubmester)
2. plads: Anders Quistgaard-Leth
3. plads Alexander Mejer  /  Kristoffer Rasmussen

Vinder af consolation: Albert Wolfsberg

B-rækken

1. plads: Lars-Henrik Bjørnbak
2. plads: Morten Brammer
3. plads: Marcus Jensen / Palle Rasmussen

Vinder af consolation: Magnus Lophaven

C-rækken

1. plads: Lene Hjermind Jensen
2. plads: Tobias Petersen
3. plads: Tobias Sejr Hansen  /  Frank Jensen

Vinder af consolation: Jonathan Petersen

Klubmesterskaber og klubfest, lørdag den 31. august
25. august 2019, 15.56

Jubii, sæsonen er skudt i gang, men lad os booste sæsonstarten med en turnering og fest for ALLE medlemmer, forældre og søskende :)

Klik her for tilmelding


KLUBFESTEN : TILMELDINGSFRIST MANDAG 26. AUGUST KL 23:59 (af hensyn til køkkenet)
Klubmesterskabet her kan tilmelding foregå helt frem til fredag 30. juni kl 23:59.

Spillet:
Spiller rækkerne: Vi spiller denne gang klubmesterskabet rating opdelt (lidt i stil med DM i Rating). Opdelingen foregår efter tilmeldingen.
Forældrerækken: Har mor og far lyst til at have lidt sjovt med bordtennis, så er der også rækker for dem!
(Som noget nyt deler vi rækken op i herre/damer hvis der er nok tilmeldte)

Tidsplanen
Vi åbner hallen for opvarmning fra kl. 9.00 og kl. 10.00 starter vi Klubmesterskabet 2019.
Festen starter vi ca. kl. 18.00 hvor maden serveres og vi lukker ned kl. 00.00.

Klubmesterskabet
Torsten Sejr Hansen med hjælpere står for afvikling af klubmesterskabet.
Stævneledelsen opdeler medlemmerne i 2-3 rækker efter rating, så rækkerne bliver omtrent lige store.
Forældre der ikke spiller bordtennis samt søskende, pårørende, støttemedlemmer m.m. får deres egen række.
Deltagelse i klubmesterskaberne koster 50 kr.

Klubfesten
Deltagelse i klubfesten koster: 100 kr. for dem under 12 år og ellers er prisen 200 kr.

NB! Service-info, vælg fra menuen f.eks.:
Deltager(e) i klubmesterskaberne:
1 deltager: 50 kr.
2 deltagere: 100 kr.
3 deltagere: osv...

Følgende er besluttet af bestyrelsen:
Der er kun udskænkning til personer over 18 år og man må ikke medbringe egne drikkevarer.

Med Sportslige Hilsener
Bestyrelsen

Nu kan du købe det nye HGI spilletøj
11. august 2019, 11.14

Måske har du allerede set vores førstehold spille i vores nye smarte kollektion af HGI Bordtennistøj, som består af et spilletrøje, shorts, trænings t-shirt og en tracksuit.


Sådan bestiller du HGI-tøj
Du kan bestille tøjet direkte hos BTEX ved at sende en mail til info@btex.dk eller ringe til 86142911. Husk at fortælle, at din henvendelse drejer sig om HGI-klubtøj, så ved de nemlig præcis hvilke modeller det drejer sig om.

Modeller og priser
Herunder kan du se kollektionens modeller, og hvad de koster inklusiv tryk med HGI-logo og dit navn.


STIGA polo, inkl. navn, HGI-logo og BTEX-logo
Kr. 300,


STIGA Shorts
Kr. 225,-STIGA Tracksuit inkl. navn og HGI-logo (god at have på i pauserne ved stævner og holdkampe)
Kr. 625,-


STIGA t-shirt inkl. navn og HGI-logo
Kr. 245,-

Vi har 2 hold med i den østdanske træningsturnering
10. august 2019, 11.49

2 af vores seriehold har valgt at starte sæsonen ved at deltage i træningsturneringen, og derved forhåbentlig opnå et lille forspring inden den rigtigte holdturnering starter i slutningen af september. 

Det er serie 3 og serie 4 holdende med henholdsvis Mark Zebitz og Ole Vedfelt som holdledere.

Her er en oversigt over holdenes kampe i træningsturneringen. Kig gerne forbi i vores hold, når de spiller på hjemmebane. De vil helt sikkert sætte stor pris på lidt opbakning :)

Serie 3

Dato                   Tid         
14-08-2019  19:30   Hillerød -  Virum
21-08-2019  19:30   Kildeskoven -  Hillerød 
28-08-2019  19:30   Hillerød -  Amager 2
04-09-2019  19:30   Københavns BTK -  Hillerød 
12-09-2019  19:30   Jægerspris -  Hillerød 

Serie 4

Dato                    Tid       
14-08-2019    19:30    Hillerød -  Helsingør
22-08-2019    19:30    Jægerspris -  Hillerød 
28-08-2019    19:30    Hillerød -  Fredensborg
05-09-2019    19:00    Furesø 2 -  Hillerød 
10-09-2019    19:30    Slangerup -  Hillerød 

Kamptræning ny sæson - Læs med om Stævner her
9. august 2019, 18.46


Vi håber at alle har haft en god sommer, og er klar til en ny og spændende sæson med masser af stævnemuligheder for alle niveauer og aldersgrupper
 bl.a. HGI’s KLUBMESTERSKABER 31. august.
 
 
Vores stævneside og stævnekalenderen er opdateret med de stævnemuligheder som vi pt kender til, og da vi er sikre på at der også er nogle for dig, så vil vi meget gerne bede dig markere dagene/weekenderne i din kalender allerede nu. 
 
STÆVNESIDE OG -KALENDER 
stævnesiden står der alt hvad du har brug for at vide om hvordan du tilmelder dig til stævnerne, men tal meget gerne med din træner, eller kontakt undertegnede, hvis du er det mindste i tvivl.  
På siden finder du også links til de enkelte stævners invitationer samt Excel ark over HGI TILMELDTE spillere med uddybende info om stævnerne. 
 
NYE RATINGGRÆNSER UNGDOM 
Er du ungdomsspiller beder vi dig være opmærksom på der fra denne sæson er ændringer i ratinggrænserne i de enkelte ungdomsaldersgrupper. Info om dette finder du også på stævnesiden. 
 
STÆVNER HER OG NU 
Sæsonens første stævner hvor tilmeldingen stadig er åben, eller åbner inden længe: 
 

24. - 25. august Skurup Sparbanks Loopen i Skåne (U1, U2, UØ, S, M) - Tilmeldingsfrist 9. august – hyggeligt stævne i Skurup som er perfekt bl.a. for jer der spillede Pointstævner sidste sæson og øvrige letøvede/øvede spillere. Benyt chancen for en anderledes oplevelse kun 1t20m fra Hillerød. 

 
31. august KLUBMESTERSKABER/KLUBFEST HGI (ALLE) - Her glæder vi os til at se jer alle til en hyggelig dag i Frederiksborgcenteret med masser af gode kampe og efterfølgende klubfest. 

(31. august) - 1. september Vestegnens Stævne (U1, U2, UØ, S, M) - Tilmeldingsfrist 25. August – pga. vores klubmesterskaber lørdag vil vi foreslå at du kun deltager i Brøndby søndag. 
 
30. august - 1. september Halmstad Masters Skåne (A, UØ, S) - Tilmeldingsfrist 17. august – Stævne på højt niveau for vore bedste ungdoms- og seniorspillere. 

7. - 8. september Hvidovres Efterårs Stævne (U1, U2, UØ, S, M) - Tilmeldingsfrist 1. september – Et stævne hvor ALLE kan være med, ungdom, senior og motionister. 

13. september Hillerød FredagsGrandprix (Senior, Motionist, Veteran) - Tilmeldingsfrist 23. august- Vores helt eget populære seniorstævne. 

21. - 22. september Ama'r Open (U1, U2, UØ, S, M) - Tilmeldingsfrist 16. september – Et stævne hvor ALLE kan være med, ungdom, senior og motionister. 
 
….og glem ikke at ALLE klubbens spillere fra yngste nybegynder til ældste veteran igen inviteres med på den traditionelle KLUBTUR til SISU/AARHUS i efterårsferien 11. - 13. oktober. 

 
Vi håber at I alle vil nyde godt af de mange muligheder for at spille kampe/stævner sæsonen igennem, stævneside og –kalender vil løbende blive opdateret. 
 
 
 
 
AF: Louis de Voss 
 

Bortennisskolen i Hillerød var en stor succes
8. august 2019, 13.01

Onsdag sluttede Bordtennisskolen efter 3 dage med fuld power på leg og træning i vores hal.

Hele 17 drenge og piger fra 5 – 11 år deltog på dette års Bordtennisskole, og alle gik til bordet med store smil og masser er energi. Det blev der i høj grad også brug for, da bordtennis er en sport som kræver meget koncentration for at lære de rigtige teknikken som gør, at bolden flyver det rigtige sted hen og på den rigtige måde.

Heldigvis kæmpede alle deltagere det bedste de havde lært ved bordet, og det blev varieret med en masse lege og konkurrencer som alle synes var sjove og gav sved på panden.

HGI´s egne trænere Mads Valentin, Jesper Møller og unge træner-debutant  Albert Wolfsberg  havde fået ekspert træner-hjælp at den tidligere landsholdsspiller Nicoline Koefoed alle dage fra 10-13.30 til at træne de unge deltagere.  De mange trænere gjorde, at der kunne køres kinatræning på 2 bolde hele tiden -  i øvrigt en træning som var mere end populær hos deltagerne.

Hver dag bestod af 2 træninger kun afbrudt af 30 minutter til en sund frokost. Dog sluttede vi af med en is og hyggede lidt imens der blev uddelt en gave til alle deltagerne i form af en Stiga landsholdstrøje, hvor nogle at de yngre nok må vokse lidt før den passer perfekt.

Tusind tak til de 17 glade børn som valgte at bruge nogle dage af sommerferien i vores fine bordtennishal.

/Jesper Møller

Opstartsinformation Hillerød GI Bordtennis 2019-2020 - Sæsonstart tirsdag 13. august
6. august 2019, 20.15

Kære medlem

Velkommen

Tirsdag den 13. august starter den nye sæson i Hillerød G.I. Bordtennis, så har du ikke været aktiv i forbindelse med vores sommertræning i år, er det nu, at du skal finde battet frem.

Download opstartsinfo (pdf) med nye træningstider og masser af info.

Mulighederne for at få motion og blive en bedre bordtennisspiller er igen helt i top. Vi har igen i år et stærkt og engageret trænerteam, som alle er bevidste om at målrette træningen for både motionist og elitespillere.

Er du i tvivl om hvilket hold du spiller på, så kontakt din træner eller skriv til medlem@hgibordtennis.dk.

I den nye sæson vil der også være mange muligheder for at prøve sig selv af i konkurrence – til stævner og i holdturneringen. Flere stævner vil igen i år blive arrangeret som klubture. Ligesom der vil komme træningslejre og sociale aktiviteter.

Nyt i år vil være:

 • Vi har ændret træningstider på primært Ungdom og ungdom elite trænings tider
 • Ola Lindberg vil være i klubben fast 3 dage om ugen, fremfor tidligere 2 dage
 • Vi sætter ekstra kræfter ind på ungdoms medlemsrekrutterings initiativer.
 • Vi skal afholde Ungdoms TOP12 og Veteran DM i 2020 – muligvis i den nye store multi-hal
 • Vi kommer til at lave hyppigere kontingent check, via positive medlemslister
 • Vores klubtrøjer får vores nye hovedsponsor logo på når du bestiller den hos BTEX (Scan Global Logistics)
 • Husk alt er opdateret i klubbens kalender – som kan findes her: Klubbens-kalender

Jesper Møller fortsætter i en rolle som skal skabe medlemsvækst og pleje nye talenter. Vi har desværre set et bekymrende ungdoms medlemsfald, hvilket kræver fokus. Det betyder også, at opgaver vedrørende ungdomselite, ungdomsholdsammensætning samt administration af klubture, -lejre og stævner overtages af cheftræner, ungdoms- og sportsudvalget i samarbejde.

Vi vil slut 2019 også inddrage medlemmer i at lave en ny udviklingsplan for 2023. Klubbens udviklingsplan 2020.

Vi er igen i år Team Danmark elitesatsningsklub og en af Hillerød Elite Idræt’s prioriterede satningsklubber.

Det betyder, at vores bedste ungdomsspillere (Ungdom Elite og Talent hold) vil kunne få tilbudt gratis morgentræning (Mandag/Onsdag), ernæringskursus, fysisk træning med Mats Mejdevi og mental træning. Derudover vil der som følge heraf komme en endnu tættere dialog med DBTU´s trænere og bestyrelse.

Har du lyst til at se bordtennis i topklasse, kan du se klubbens Herrer i StigaDivisionen – en oplevelse man ikke må gå glip af. Desuden deltager vores damer i elitedivision og Europa Cuppen.

Følg med på vores hjemmeside, hvor kalenderen altid vil være opdateret med, hvad der sker i klubben og eventuelle aflysninger. Men husk stadigvæk at følge med på facebook og giv dine meninger til kende.

Jeg håber, at alle vil være med til at gøre dette til en god sæson for alle, samt I allerede nu opdaterer jeres kalendere med de vigtige datoer, hvor vi løfter i fælles flok. (Se under vigtige datoer)

Vi har i dette dokument samlet en masse praktiske oplysninger om den nye sæson. Fx om hvornår der er træning, hvem der er trænere, og hvad man skal gøre for at være med i stævner eller holdturnering.

Vel mødt til den nye sæson!

Hillerød GI Bordtennis

Scan Global Logistics er ny hovedsponsor i Hillerød GI Bordtennis
18. juli 2019, 11.53

Når den nye bordtennissæson starter op i Hillerød-klubben, er det med den internationale logistikvirksomhed Scan Global Logistics med ombord.

Thomas Hjermind Jensen, Formand i Hillerød GI Bordtennis siger efter aftalen er udarbejdet med Kim Sønderby Hansen, Global Chef for Industrial Projects, Oil, Gas & Renewable Energy:


”Vi er glade og stolte over at kunne annoncere at vi har indgået en 3-årig aftale, med en ny hovedsponsor - Scan Global Logistics. Scan Global Logistics er en international logistik virksomhed, med mere end 1.300 medarbejdere fordelt på +100 kontorer i Nord- & Syd Amerika, Europa, Afrika og Asien. Vi glæder os til, med Scan Global Logistics hjælp, at kunne forfølge vores mål om at udvikle bredden og ungdomseliten. Klubbens overordnede udviklingsplan for 2020 er at have Danmarks bedste ungdomsspillere og talentudvikling, samtidig med at vi har et stærkt sammenhold fra ungdom til senior.

Når man sammenligner Hillerød GI Bordtennis og Scan Global Logistics dyder, er der mange elementer der går igen. I SGL er kulturen båret af positiv energi og en respekt mellem mennesker upåagtet hvem man er, og hvilken rolle man har. Disse dyder er ligeså vigtige i en vidtfavnende sportsklub som Hillerød GI Bordtennis, hvor der dyrkes bordtennis på alle niveauer fra ung til gammel, fra begynder- til elite niveau og med et stærkt tilbud til unge med handicap.

Hillerød GI Bordtennis har både historisk set og i nyere tid været blandt de bærende arrangører af nationale mesterskaber, internationale stævner, EuropaCup-events og lejre, som alle er med til at udvikle bordtennissporten. Ligesom SGL ikke lader sig begrænse af faren for at begå fejl, er vi heller ikke bange for at sætte nye aktiviteter i søen. Vores stab af udholdende frivillige arbejder med optimering af arrangementerne gennem udvikling og grundig planlægning.”

I Hillerød vil Scan Global Logistics sponsorat gå til at kunne tilbyde træning til alle: Nybegyndere, seniorer, +60’ere, unge med handicap og unge elitespillere. Desuden giver støtten mulighed for, at vi kan fortsætte initiativer som fx skolesamarbejde, SFO turneringer og større nationale og internationale bordtennisstævner.

I næste sæson arrangerer Hillerød GI Bordtennis blandt andet: Ungdom TOP12, Danish International og Veteran DM.

Kontaktperson: 
Formand, Thomas Hjermind Jensen, Telefon 51 22 83 50

Aktiv sommerferie på HGI bordtennislejr og fredagsturnering
11. juli 2019, 12.31

Rasmus Brender og Nicolai de Voss holder i denne uge en bordtennislejr for unge i Frederiksborgcentret, og der arbejdes ifølge trænerne målrettet og intenst fra alle spillernes side.  Skulle du have lyst til at spille med i turneringen i morgen, eller bare læse Rasmus' ord fra de første dage, så læs med her. 

Der er ingen af de ti friske deltagere, Christian, Tobias, Oliver, Gustav, Isak, Emil-Thais, Nicklas, Alfred og Viktor, som sover længe i denne uge.

De giver den nemlig alle gas i bordtennishallen til endnu en udgave af HGI Bordtennis Klubs egen træningslejr.Spillerne træner to pas om dagen, og slutter af med en sjov og sportslig aktivitet.I løbet af ugen har spillerne haft besøg af flere af klubbens bedste ungdomsspillere, Alexander Mejer
Felippe Matarese og William Beck, som lærer fra sig og spiller med.


Hallen oser af bordtennis og sammenhold, og i morgen sluttes lejren af med en turnering.


Hvis man ligger derhjemme og kan mærke en iver til at svinge battet, kan man stadig være med i turneringen fredag. Skriv en besked til træner Nicolai på 28767828.AF: Rasmus Brender / Louis de Voss.

Bordtennisskole i sommerferien (uge 32)
20. juni 2019, 16.15

Er du den bedste i ”rundt om bordet” eller synes du bare bordtennis i frikvarteret er sjovt, så er BORDTENNISSKOLE lige noget for dig.

Hillerød GI Bordtennis afholder BORDTENNISSKOLE i uge 32 for alle elever i indskolingen på din skole. Vi tilbyder 3 dage á 3 timer med sjov, leg, træning og kampe ved bordtennisbordet med dygtige erfarne bordtennis trænere.

Det er valgfrit om man vil komme 1-2 eller alle 3 dage og du behøver ikke have spillet bordtennis før – BORDTENNISSKOLE er for alle drenge og piger. Tag en ven eller veninde med og få en sjov oplevelse i slutningen af sommerferien.

For mere information kontakt Jesper Møller på mail: Jespermoeller76@yahoo.com  eller på 23 44 00 06.


Hvornår og hvor?
Mandag, Tirsdag, Onsdag d. 5.-6. og 7. august.
Tid : 10.00 – 13.00. ( Frokost pause 11.30 – 12.00)
Frederiksborgcentrets bordtennishal ( 1.sal)

Tilmelding
Senest 22. juli via e-mail til Jespermoeller76@yahoo.com eller på tlf.: 23 44 00 06.

Husk at oplyse, hvilke dage man ønsker at deltage på.
Der er 22 pladser pr. dag efter ”først til møller” princippet.

Pris:
150 kr. pr. dag inkl. sund frokost ( skriv i tilmeldingen hvis der er allergier eller andre særlig krav til
frokosten). Betales ved tilmelding til reg.: 9213 konto: 4560093042 eller mobile pay: 45574 (husk at skrive navn på deltageren).

Medbring
Sportstøj og indendørs sko. Eget bat er velkommen, ellers har vi lånebat.

Trænere

 • Jesper Møller 42 år -Talent træner i HGI, tidligere elitespiller og mange års erfaring med træning af børn og unge fra begynder til elite.
 • Nicoline Koedfoed 21 år - tidligere landsholdsspiller og professionel i Frankrig. Nu ungdomstræner bl.a. for ParaBordtennis Danmarks nye talenter.


Jesper Møller i ny rolle der skal drive medlemsvækst og pleje nye talenter
19. juni 2019, 21.54


Jesper Møller starter i ny spændende rolle, der skal sikre ungdom medlems vækst, via bedre kommunikation og tættere samarbejde med skoler samt HFO'er i Hillerød og omegn.


Vi har set bekymrende medlemsfald for de helt unge, da vi har sluppet fokus på rekruttering, og selvom vi har haft de helt rigtige trænere på plads til at tage imod dem og et setup med mulighed for endnu flere medlemmer.

Dette er en opgave, som Jesper brænder for og har løst med succes før, hvilket kan ses i klubbens stærke junior og drenge årgange. Det har der bare ikke været tid til at prioritere højest i hans mange opgaver som sportschef.

Bestyrelsen har derfor valgt at nedlægge jobbet som sportschef og omlægge enkelte ansvarsområder for at kunne fokusere på medlemsvækst og endnu bedre tilbud til vores unge begyndere og kommende talenter.

Efter Jespers eget ønske har han kommet med en liste over ting, der ligger hans hjerte nærmest. Talentarbejde, medlemsrekruttering, holdleder for elitedivision og tid til selv at spille bordtennis er højest på hans ønskeliste.

Det betyder også, at opgaver vedrørende ungdomselite, ungdomsholdsammensætning samt administration af klubture, -lejre og stævner overtages af cheftræner, ungdoms- og sportsudvalget i samarbejde.

Udover disse mange opgaver for klubben har Jesper også påtaget sig assistent landstræner jobbet for para-landsholdet, hvor flere spillere fra Hillerød spiller med.

Vi glæder os til, at Jesper kan støtte klubben i disse vigtige opgaver, så forvent gerne en masse nye glade unge bordtennis spillere i klubbens lokaler, og måske også et venligt prik på skulderen til at støtte Jesper i disse aktiviteter.

Mvh Bestyrelsen

Danish International slår rekord
12. juni 2019, 22.48

Spillere fra Tyskland, Østrig, Tjekkiet, Litauen, Sverige, Norge og selvfølgelig Danmark støttede op om Danish International i Pinsen, hvilket betød rekord mange tilmeldinger denne gang.  
 

Rebecca Mejer trodsede sin knæskade, snuppede en Drive In plads, og vandt Junior b-slutspillet (Foto: Mark Zebitz)

Danish International Youth TableTennis Tournament afvikles hvert år i Pinsen i Frederiksborgcentrets fine rammer, og er med årene blevet en rigtig interessant turnering for ungdommen. Efter et par afbud støttede hele 131 spillere fordelt på 60 hold op om arrangementet, som varede tre dage, og som var pakket med masser af god bordtennis, spændende og nervepirrende kampe og intensitet til det sidste. HGI var vært, og oplevelsen levede fuldt op til de høje forventninger.  

18 HGI Hillerød Bordtennisklub spillere var på banen, og de gjorde en rigtig god figur hen over weekenden. Vore spillere var: Rebecca Mejer, Simone Larsen, Sally Lou,  Albert Wolfsberg, Kristoffer Rasmussen, Christian Hyrdum, Villads Jungersen, Marcus A Jensen, William Beck, Alexander Sønderby Hansen, Carl Køngerskov, Alexander Mejer, Daniel Mejer, Johan Klein Petersson, Magnus Lophaven, Felipe Matarese, Daniel Simonsen og Dominykas Samuolis.

Johan og Daniel var tilbage i HGI trøjen, og der jubles her over den opdaterede stilling som stævneleder Peter glad kan orientere om (Foto: Louis de Voss)

HOLDTURNERING  

Lørdagen og mandagen blev brugt på holdturneringerne, hvor MicroCadet-rækken (Puslinge) omfattede de yngste af spillerne og Junior-rækken de ældste. Holdturneringen starter med en pulje, hvor de to bedste hold går videre til en A-pulje og alle andre hold til en b-pulje. De to bedste hold fra disse puljer går videre til en semifinale, og der spilles derudover om alle pladser. Det betyder, at alle får masser af kampe, som gradvist bliver tættere og mere spændende, idet man i højere grad møder hold på eget niveau igennem turneringen.  

I MicroCadet holdturningen kom Marcus Ahrenholt Jensen på en flot andenplads sammen med makkeren fra Amager Johan Engberg Havsteen. De blev kun overgået af Viby.

I 
MiniCadet (Yngre Drenge) kom Dominykas Samuolis, som i denne turnering stillede op for Litauen sammen med sin makker Ignas Sisanovas, på en førsteplads. De vandt over Tjekkiet i finalen, og var stærkt efterfulgt af det østrigske hold på tredjepladsen. Holdets 'coach' var Ignas’ farfar Mironas Krejeris, som i øvrigt var mangeårig spiller i Litauen, og landsholdspiller for det tidligere Sovjetunionen. 


Dominykas efter sejren, her sammen med sin makker, de tjekkiske to'ere og deres coaches (Foto: Gelmina Samuoliene)

Cadet-rækken (Drenge) kom Alexander Mejer på en flot andenplads sammen med makkeren Malte Bror Poulsen fra Virum. De overraskede i kampen forinden ved at vinde over Virum/ Hørning med Sofus K. Andreasen og Albert Gabel.

Det var skønt at se glæden stråle i Alexanders ansigt efter en af singlesejrene


I Junior-rækken kom drengespilleren Carl Køngerskov sammen med kammeraten Viktor 
Oksfeldt fra Viby på en flot andenplads. De fik en del gode skalpe undervejs.  

Sally og Caroline fanget i et kort øjeblik efter intens opvarmning inden de vigtige kampe (Foto: Louis de Voss)

I Pigerækken under 1100 i rating kom Sally Lou på en andenplads sammen med holdkammeraten Caroline Engberg Havsteen fra Amager, stærkt efterfulgt at klubkammeraten Simone Larsen, som spillede sammen med Laura Bruun Harder fra Allerød.  

Simone og tidligere HGI spiller Laura var stolte og fortjente vindere (Foto: Mark Zebitz)

Albert og Kristoffer er altid gode for nogle spændende kampe, og Vibeke frisk på at være bladvender (Foto: Louis de Voss)SINGLETURNERING
 

Søndagen stod i singleturneringens tegn, og også her startede alle med puljekampe. De to bedste spillere gik videre til et a-slutspil (cup-kampe), og resten gik videre til et b-slutspil. Igen sikrede konceptet, at alle spillere fik mange kampe i løbet af dagen.  

MicroCadet (Puslinge) kom Marcus igen på podiet, da han fik en andenplads i b-slutspillet, og Sally nåede en flot tredjeplads i pigernes a-slutspil.

Marcus gjorde det godt, coachet af farmand Mathias (Foto: Mark Zebitz)


I 
MiniCadet kom Dominykas og Albert Wolfsberg med i a-slutspillet, og de nåede begge til ¼ finalerne. I Cadet (Drenge) kom Alexander Mejer og Kristoffer Rasmussen begge i a-slutspillet, hvor Alexander nåede 1/8 og Kristoffer ¼. I samme række spillede Villads Jungersen sig til en tredjeplads i b-slutspillet. I Junior kom Daniel Simonsen på en tredjeplads i a-slutspillet efter at have tabt en tæt femsætskamp mod den tidligere holdkammerat Peter Svenningsen. I denne række kom også drengespillerne Carl, Alexander Sønderby og William Beck med i a-slutspillet, hvor de nåede 1/8 dels finalerne.  

Carl og tidligere HGI spiller Peter Svenningsen spillede en spændende kamp (Foto: Mark Zebitz)


Rebecca Mejer var ikke tilmeldt DI pga. sit skadede knæ, men brændte så meget for at komme til at spille, at hun besluttede sig for at snuppe en Drive In plads i singleturneringen. En 3. plads i puljen sendte Rebecca i
b-slutspillet, som blev vundet i overbevisende stil! Vi krydser fingre for at Rebecca snart er sin skade helt kvit, og kan spille frit igen.
 
 
Oversigt over alle vinderne i singleturneringen og podiefotos finder du på Danish Internationals hjemmeside HER. 

FRIVILLIGE KRÆFTER BAG  

Frivillige kræfter fra HGI står bag Danish International, og mange forældre og bordtennis-ildsjæle har brugt mange timer i denne sammenhæng. Tusinde tak for jeres indsats, og tak for et super arrangement. Vi glæder os allerede til næste år, hvor vi håber at endnu flere spillere fra endnu flere lande vil gæste vores internationale turnering. 

Som altid trådte "Tordenskjolds soldater" til og ydede en kæmpe indsats før, under og efter stævnet - KÆMPE TAK til jer - I er uundværlige


KOMPETENTE TRÆNERE

Også en stor tak til vore mange dygtige trænere som altid får det bedste ud af vore spillere.

Nicolai de Voss var sammen vore øvrige elitetrænere på plads i hallen med råd og vejledning

LOTTERI

Tusind tak til alle jer der endnu engang bakkede op om vores lotteri som er en uundværlig indtjeningskilde for klubben. Lotteriet blev denne gang ledet af Mathias Jensen og som altid var Mette Sten Frederiksen med i kulissen. Også en kæmpe tak til vore mange sponsorer!

De mange præmier fra lotteriet blev meget positivt modtaget hos de glade vindere, her Kim S Hansen (Foto: Louis de Voss)


 
FOTOS 
 
Altid aktive Mark Zebitz var på pletten med kameraet. I albummet HER finder du udvalgte billeder fra præmieoverrækkelser m.v.  

 

De mange præmier var værd at nærstudere (Foto: Mark Zebitz)

RESULTATER 
 
Alle resultater fra singleturneringen findes HER. 
Alle resultater fra holdturneringen findes HER. 
 
DANISH INTERNATIONAL

Læs mere på DI's hjemmeside og Facebookside.

AF: Lotte Beck / Louis de Voss. 

Der blev gået til den på Vestegnen
2. juni 2019, 16.35

I denne weekend afholdtes Vestegnens Stævne i Brøndby, og naturligvis var HGI Hillerød Bordtennisklub repræsenteret, og flere af vore spillere endte på podiet.

Veloplagte Hillerød spillere (Foto: Jacob Hyrdum)

Mikkel Wilken, Christian Hyrdum, Emil Thais Christesen og Marcus og Mathias Jensen  var vore spillere som melder tilbage om et hyggeligt og velafviklet stævne.

Der var mulighed for at spille både single og double, og far og søn, Mathias og Marcus, dannede da også et stærkt  match og nåede helt til semifinalen, efter i kvartfinalen at have besejret Jeppe Okkels og Kasper Jacobsen (begge Roskilde) sikkert 3-0.  I semifinalen pressede de Christopher Normann og Emil Russel ud i  fem sæt inden de måtte se sig besejret. Det blev således til en flot bronzeplacering til far og søn i Åben Double, stærkt!

Lige så stærkt var det at Mathias spillede sig til sølv i Herre Klasse 1 hvor han mødte altid velspillende Patrick Stobberup (Næstved) og pressede ham helt til 12-14 i fjerde sæt.

Marcus og Mathias Jensen spillede som de eneste Hillerød spillere double, og endte med en bronzeplacering i Åben Double

Mikkel nåede ikke A slutspillet efter puljen i Ungdom A, men tog revanche, og vandt sikkert B finalen 3-0 over Jeffrey Obi (Hvidovre).

Mikkel deltog også i den altid svære Drenge B række, og endte fornemt på en 3. plads. Det samme gjorde Christian hos de ældre drenge i Junior B, mens han hos de endnu ældre i U21 C spillede sig helt til tops og vandt rækken - SÅDAN Christian!

Christian Hyrdum vandt U21 C og spillede sig til en 3. plads i Junior B (Foto: Jacob Hyrdum)


Emil spillede med i Yngre Drenge D, hvor han endte i B slutspillet, men brillerede med en flot 3. plads her.

En stor tak til Mathias for update, og til Mathias og Jacob Hyrdum for at sende os uundværlige billeder.

Se alle resultater fra Vestegnens sommer stævne HER.

HUSK AT NÅR DU NU SIDDER OG LÆSER DETTE OG FÅR VILDT MEGET LYST TIL AT SPILLE KAMPE, SÅ ER DER I AFTEN DEADLINE FOR AT KOMME MED TIL VORES HELT EGEN INTERNATIONALE UNGDOMSTURNERING I PINSEN, HVOR ØVEDE SPILLERE (IKKE KUN ELITE) KAN SPILLE BÅDE SINGLE- OG HOLDTURNERING! 
Læs mere HER.
Vi glæder os til at modtage din tilmelding!

AF: Mathias Jensen / Louis de Voss.

Drengene tog guldmedaljerne med hjem fra DM-finalen i Odense
21. maj 2019, 12.50

Holdleder Palle Rasmussen referer fra en succesfuld weekend i Odense Kasernehal:


I denne weekend tog spillerne fra drenge division til DM slutspillet i Odense.  Holdet består af Alexander Mejer, Kristoffer, Albert Wolfsberg og Dominykas.

Det var en flok forventningsfulde spillere,  som tog afsted. Kvalifikationsturneringen var gået rigtig godt og vi var sluttet 1 point efter Hvidovre i vores kreds 1.

Så at gå efter medaljer var en realistisk målsætning.

I kvartfinalen lørdag mødte vi et stærkt udviklingshold fra Viby BTK. Efter en spændende start, hvor det stod 2-2 efter de første 4 kampe, strammede holdet sig an og vandt kampen 8-2.

I semifinalen ventede Team Nørreå, som var gået ubesejret igennem deres kreds i 10 holdkampe. For Nørreå stillede Jacob Laursen og Albert Gabel op, som vi vidste kunne give os god modstand.

Holdene fulgtes ad til 3-5 og derefter tog Hillerød-drengene sig af de næste 3 kampe og lukkede kampen til slutresultatet 3-8. En tættere kamp end cifrene viser.

På sidelinjen kunne vi nu følge en tæt semifinale mellem Hvidovre og OB. Den kamp endte 6-8 til OB. Det stod nu klart, at vi skulle møde OB i finalen om søndagen.

Aftenen blev tilbragt sammen med Juniordivisionsholdet, som havde ydet en stærk support i semifinalen. Vi tog ud og spiste sammen med masser af grin og stolthed over at skulle spille DM finale.

Nu var holdet sikre på sølv, meeen det var ikke helt nok til at tilfredsstille de medaljesultne drenge. Så der skulle lægges en guldplan.

OB havde forstærket sig med årets top 12 vinder Noah Hviid (helt efter reglerne i øvrigt), udover ham havde de Asbjørn, som også kan volde vores spillere store kvaler. Så under planlægningen lignede det en meget tæt kamp med 7-7, som et muligt slut resultat. Derfor var sæt og antal vundne bolde ekstra vigtigt.

Da vi ankommer til hallen kan vi pludselig godt mærke, at vi er på OB´s hjemmebane. Holdleder for OB Bordtennis Claus Arnsbæk kommer slæbende med stortrommer, båthorn, klaphænder og andet udstyr, der skulle bruges til at heppe på deres hjemmehold - sikke en kulisse.

Finalen starter. Det bliver ligeså så spændende og tæt, som vi havde regnet med. Det var 1-1 efter doublerne. Kristoffer møder Noah Hvid og får vist sit topniveau, når han kan spille uden forventningspres. 12-14 taber han første sæt og vinder det næste, men taber så de 2 sidste sæt.  Først ved 4-4 rykker vi lidt fra til 4-6, blandt andet på grund af en stærkt spillende Alexander Mejer. Alexander får her vist, at han har finale-erfaring som tidligere danmarksmester for hold. Straks derefter bliver det 5-6 og vores spillere kan virkelig mærke presset fra modstandernes tilskuere og modspillere.

Vi får hentet en helt igennem utrolig sejr hjem, der leder til 5-7. Albert Wolfsberg er foran med 2-0 i sæt, men taber de næste 2 sæt og er pludselig  bagud 1-6 i 5.sæt, men han kommer stærkt tilbage og vinder kampen.

Igen reducerede OB straks efter til 6-7.

Til aller sidste kamp havde vi valgt Dominykas fra årgang 2007 ( drengerækken går til 2004). Dominykas havde før DM 1785 i rating og skal møde Asbjørn med 1952. Det er tydeligt, at Dominykas ikke går op i ratingtal. Han er meget mentalt stærk og lukkede kampen med en sikker sejr på 3-0.

Der skal lyde en stor tak til Ola, der som coach hele weekenden viste, at han kender spillernes styrker og fik det sat helt rigtigt sammen.

Sådan gik det til, da Hillerød vandt DM i Drengedivisionen 2019. Wish it, dream it, do it.

Med Venlig hilsen
Palle Rasmussen
HoldlederSe billeder af Albert og Dominykas fra lørdagens kampe HER
....og billeder af flere af vore spillere og præmieoverrækkelserne søndag HER.


Flere medaljer til Juniorerne

Selv om vores juniordivisionshold var en stor støtte for Drengedivisionsholdet i semifinalen om lørdagen, var de dog ikke kun i Odense for at heppe. De var nemlig også med i slutspillet, hvor de skaffede Hillerød endnu en flot DM-medalje.
I semifinalen var de meget tæt på at besejre de senere guldvindere fra Roskilde, men til sidste måtte de se sig slået med 6-8. Bronzekampen mod Virum blev endog endnu tættere, idet slutstillingen blev 7-7 og kun efter fintælling af antal sæt, kunne Hillerød-holdet bestående af Felipe Matarese, Alexander Sønderby Hansen, William Beck og Carl Køngerskov træde op på podiet som vinder af bronzemedaljerne.

Læs eventuelt mere om slutspillet i de unge Danmarksturnering på dbtu.dk

Damerne genvandt DM-titlen for hold efter en spændende finaleserie mod Viby BTK
21. maj 2019, 12.25

Begge finalehold har stor ære af den spændende finaleserie, der søndag sluttede med en endelig sejr til vores hold: Pia Toelhøj, Chen Yan, Mia Skov og Nomin Basaan. 

Den tredje og afgørende finalekamp havde tiltrukket mere end 100 tilskuere i FrederiksborgCentret på en solbeskinnet søndag, og de kunne nyde 2 hold, der spillede fejende flot bordtennis. Viby havde endnu engang Pernille Pødenphant Søndergaard, Pernille Refstrup Agerholm og Sally Maribo på holdkortet. På dagen var Vibys bedste kort Pernille Agerholm, der med en gravid-mave vandt 2 singler over Pia Toelhøj og Nomin Baasan. 

Alle 3 Hillerød-piger kom på tavlen idet Mie Skov vandt alle sine 3 singler over henholdsvis Pernille Søndergaard (bagud med 0-2, men kom tilbage og vandt 3-2), Sally Maribo og Pernille Agerholm. Pia vandt over Pernille Søndergaard og Nomin blev noteret for sin sejr over Sally. Doublen blev endnu en gang et opgør mellem Mie/Pia og Vibys to Pernille'r, som Mie/Pia igen trak sig sejrrigt ud af.

Vi er super stolte af, endnu engang at kunne kalde os for danske mestre for damehold, og vi håber at publikum havde en lige så fornøjelig eftermiddag som spillerne, og vi håber I har lyst til at komme igen en andden gang. Vi elsker at fylde hallen med bordtennistilskuere.

Der skal også lyde en stor tak til slutspilssponsorerne Bauhaus, Kulo, Autohjørnet Hilllerød og Hillerød.nu.

Der var flere begejstrede artikler fra finalekampen, et udsnit kan ses her:

Frederiksborg Amts Avis
Hillerød Posten
Dansk Bordtennis Union
Østdanmarks Bordtennis Union
STIGA Table Tennis Facebookside:

Vores sponsor STIGA var hurtigt ude med lidt omtale (og god reklame)
Flotte placeringer til vore unge i Hvidovre Forårs Stævne
20. maj 2019, 12.15

Mens eliten fejrede Danmarksmesterskaber i divisionerne hos Damerne og Drengene samt en flot 3. plads hos vore Juniorer, blev det også til flere flotte podieplaceringer, heriblandt sejre til Emil Thais Christesen og Villads Jungersen, da Dansborghallen og Hvidovre Bordtennisklub dannede rammen om en velspillet forårscup i weekenden. 

Emil Thais Christesen med sin fornemme pokal for sejren i Puslinge E

 
Vi ville så gerne have haft flere afsted til dette gode breddestævne, men glæder os over, at Emil, Magnus Lophaven, Villads Jungersen, Christian Hyrdum og Marcus A Jensen havde taget udfordringen op, og spillede en masse gode kampe. 
 
Emil kæmpede sig fornemt til tops i Puslinge E rækken idet han vandt alle sine kampe i en alle-mod-alle pulje. Kun i puljefinalen mod Amagers Caroline Havsteen nåede kampen ud i mere end 3 sæt, idet den endte som en 5. sætter. Til gengæld var der her ingen tvivl om Emils værd da femte sæt blev afsluttet 11-2, stærkt Emil! 
 
Finalen i Drenge B blev en ren Hillerød finale idet kampen stod mellem Villads Jungersen og Christian Hyrdum, skønt at se begge vore spillere helt til tops i rækken! Kampen kunne have vendt til begge sider, men det endte med at Villads trak det længste strå i femte sæt (11/4,11/9,9/11,11/13,11/9) og endte øverst på sejrsskamlen. Tillykke til jer begge! 

To gode venner og klubkammerater inden finaleopgøret, Christian Hyrdum og Villads Jungersen


 
Selvsamme Villads og Christian vandt herudover også bronze i Junior B rækken i henholdsvis A og B-slutspillene. 

Christian og Villads på podiet


 
I Yngre Drenge B spillede Magnus sig i B-kvartfinalen, men blev overvundet af Marco Voong (Brøndby BC) som Magnus ellers tidligere på dagen havde vundet 3-1 over i den indledende pulje, sådan kan det svinge så meget i bordtennis. 

Mathias gav gode råd med på vejen til Magnus


Til gengæld spillede Magnus sig hele vejen til finalen i Yngre Drenge C hvor han vandt en flot pokal for sin 2. plads, efter eneste nederlag til August R Petersen (Team Egedal). Meget fin præstation af Magnus! 

Magnus Lophaven på podiet i Yngre Drenge CHos “de store” drenge i Junior D kæmpede Marcus sig helt til finalen i B-slutspillet hvor han pressede Benjamin Lauridsen fra Slagelse ud i femte sæt, og endte på en fornem 2. plads i rækken.  
Marcus spillede sig i Drenge C i B-semifinalen, og endte derved med en fin 3. plads her. 

Farmand Mathias Jensen coachede også Marcus og godt igennem kampene


En stor tak til jer mange forældre som har gjort denne klubnyhed “levende” med jeres flotte billeder, I er uunværlige! 
 
KOM MED TIL SÆSONENS SIDSTE BREDDESTÆVNE
Sæsonens sidste mulighed for at vore ungdom og seniorer på ALLE niveauer kan komme ud og spille en masse gode kampe er på Vestegnen, hvor der inviteres til stort stævne bl.a. med en kombination af almindelige og 
ratingopdelte rækker i hallen i Brøndby den 1. - 2. juni. 
Læs mere og få links til tilmelding (senest 26. maj) i vores excelark HER. 
Har du brug for hjælp til tilmeldingen er du meget velkommen til at kontakte undertegnede.


Se alle resultater fra Hvidovres Forårs Stævne HER. 
 
 
 
AF: Louis de Voss. 

DM-finalen skal ud i en tredje og afgørende kamp
14. maj 2019, 11.42
Double Pia Toelhøj / Mie Skov
Pia Toelhøj og Mie Skov i double mod Pernille og Pernille

Den forgangne weekend bød på 2 tætte matcher mellem vores og Viby BTK's damehold i finalen om det danske mesterskab for damehold. 

Fredag aften var vi på besøg i Viby, hvor Pia Toelhøj, Chen Yan og Mie Skov fightede sig til en gyser-sejr på 6-5 (afgørende double). Med denne sejr i bagagen måtte vi påtage os favoritrollen i søndagens opgør på hjemmebanen, men ak ak ak. Viby var ekstremt godt forberedte på opgaven, og udlignede finaleserien til 1-1. 

Derfor skal vi nu møde Viby-pigerne en tredje gang i en altafgørende match. Da vores hold vandt gruppespillet, har vi fordelen af at have hjemmebane i dette sidste opgør, og denne kamp er programsat til på søndag den 19. maj kl. 14, hvor vi håber at alle medlemmer og forældre finder nogle ledige timer, og kommer forbi vores bordtennishal for at støtte holdet hele vejen til guldet.

Viby Bordtennis
Sally Maribo, Pernille Agerholm, Pernille Pødenphant Søndergaard og Henrietta Nielsen efter udligningen

Begge de spillede finaler kan ses på Sidecourt.live:

Finale 1 (Viby BTK - Hillerød GI den 10. maj 2019)

Finale 2 (Hillerød GI - Viby BTK den 12. maj 2019)

Den tredje og afgørende finale vil også kunne følges via livestream på Sidecourt.live:

Finale 3 (Hillerød GI - Viby BTK den 19. maj 2019)

Det var igen en fornøjelse at afvikle DM
12. maj 2019, 07.42

Vi gjorde det i 2013, 2015, 2017 og nu igen i 2019....afholdt et fantastisk Ungdoms DM med stor hjælp fra vore mange frivillige, uden jer ville vore spillere ikke have mulighed for at hive medaljer hjem på hjemmebane......en KÆMPE TAK for det! 

"Surfer-Palle" fanget "in-action" af Mark Zebitz - Det går som en leg at gøre hallerne klar når bare vi er mange om det

 

Frederiksborgcentret i Hillerød dannede endnu engang rammen om det nu veloverståede Ungdoms DM som blev afviklet i den forgangne weekend. 
 

I dagene op til knoklede vore mange frivillige for at få hallen klar til kampstart lørdag morgen, der blev samlet bander og håndklædeholdere, stillet borde op, og alle de mange andre opgaver, som følger med et arrangement af denne slags. Her var det en fornøjelse at opleve, at flere af vore nyere spilleres forældre i god klubånd kom og gav et nap med så det hele kunne gå op i en højere enhed. 

 

HGI Hillerød Bordtennisklub havde hele 16 spillere til start hen over weekenden i de forskellige rækker, og vi var derved klubben repræsenteret ved flest spillere.
Alle vore unge spillere som opfyldt 
ratinggrænserne, havde da også valgt at stille op i én eller flere rækker. 

UDM blev skudt i gang lørdag morgen med kvalifikationsspil i de forskellige rækker om de sidste pladser i hovedturneringen. Hallen genlød af bolde mod bat, benarbejde og spillernes engagement i kampene.

I sekretariatet styrede Torsten Sejr Hansen og Peter Carstensen løjerne med vanlig rutine i samspil med de tilstedeværende dommere, og ”behind the scene” havde Mark Zebitz Larsen og Mette Sten Frederiksen som vanligt det store overblik, og styrede slagets gang med vore frivillige hjælpere. 

Mathias måtte næsten ned på knæ i forsøget på at få solgt de sidste lodder sammen med Frida

 

Mette havde som altid, denne gang sammen med Mathias, fået indsamlet et hav af lækre gevinster til vores store lotteri


Der blev spillet mange kampe i weekendens løb, mange Hillerød spillere havde tilmeldt sig flere rækker, så der var rigeligt at se til også om lørdagen, hvor der blev kæmpet intenst for at nå til søndagens kvartfinaler og i de afsluttende mixed doubler. 

Skønt at se glæden i Rebecca's ansigt under 1/4finalen hvor seedede spillere blev presset til det yderste

 

Den ombyggede hal til søndagens afgørende kampe lagde gode rammer omkring en intens og positiv stemning


Søndag morgen kl. 9 var alle igen klar, denne gang til dagens første kvartfinaler i de respektive rækker og vi kunne glæde os over Hillerød deltagelse i flere af dem. Hillerøds spillere kæmpede sig søndag igen frem til medaljer, der samlet over weekenden fordelte sig på følgende vis:  3 guld – 10 sølv – 6 bronze.

Rebecca og Laura vandt sølv i Pige Double


Sophie Walløe og Daniel Simonsen blev de Hillerød spillere som klarede sig bedst. 

Sophie Walløe endte med en samlet høst på 2 Guldmedaljer én U21 Single, og én Mixed Double med Thor B. Christensen (Herlev), samt en Sølvmedalje i U21 Dame Double med Louise Jacobsen (Greve). 

Sophie helt til tops efter spændende kampe i U21 med god opbakning fra hjemmepublikummet

Daniel Simonsen nåede ligeledes tre finaler, men måtte denne søndag tage til takke med 3 Sølvmedaljer efter nederlag i Junior Herre Double, Junior Single samt U21 Single, hvor han i sidstnævnte mødte Senior Danmarksmesteren Anders Lind (Brønshøj). 

 

Daniel kunne smile over en god weekend til trods for 3 finale nederlag

Også Martin Buch Andersen nåede helt til tops da han sammen med tidligere Hillerød spiller Peter Svenningsen vandt U21 Double. Det har været en fornøjelse at have Martin som en del af klubben i det forløbne år! 
Læs mere om Martins planer for den kommende sæson i Tyskland 
HER. 

Martin var sammen med Peter lykkelige efter sejren i U21 Herre Double

GULD 
Sophie Walløe (U21 Single) 
Sophie Walløe (U21 Mixed m/Thor B Christensen-Herlev) 
Martin B Andersen (U21 Double m/Peter Svenningsen-B75) 
 
SØLV 
Sophie Walløe (U21 Double m/Louise Jacobsen-Greve) 
Daniel Simonsen (Junior Single) 
Daniel Simonsen (U21 Single) 
Daniel Simonsen (Junior Double m/Mikkel Emborg-Virum) 
Albert Wolfsberg (Yngre Drenge Single) 
William F Beck/Alexander S Hansen (Drenge Double) 
Marius Dam (U21 Mixed m/Line T Tarbensen-Esbjerg) 
Rebecca Mejer/Laura Schyberg (Pige Double) 


BRONZE 
Alexander S Hansen (Drenge Single) 
William F Beck (Drenge Single) 
Sally Lou/Albert Wofsberg (Yngre Dr/Pg mixed) 
Carl C Køngerskov (Drenge Double m/Viktor Oksfeldt-Viby) 
Marius Dam (U21 Double m/Ivik Nielsen-B75)

Albert spillede sig til en flot sølvmedalje i Yngre Drenge
Marius spillede sig på podiet i flere rækker
William, Alexander og Carl på samme podie i double
Sally og Albert med deres bronzemedaljer i Yngre Dr/Pg Mixed


Weekenden igennem tog Ola Lindberg, Nicolai de Voss og Rasmus Brender en tørn som coaches suppleret af andre efter behov – endnu engang skal her lyde en stor tak til alle involverede, som var med til at afvikle UDM 2019! 

Nicolai og Ola ydede sammen med de øvrige coaches et intensivt og flot arbejde weekenden igennem
Rasmus coachede William og Alexander i de vigtige doublekampe


Også en særlig tak til Dansk Bordtennis Unions dommerkorps som altid er på pletten med professionelt arbejde og godt humør når vi afvikler mesterskaber.
 

4 på stribe - DBTU's dommere in action her fanget af Mark Zebitz

Det er dejligt at vi endnu en gang kunne få lov at være værter ved et arrangement som Ungdoms DM, og opleve at tingene kørte på skinner, og at tidsplanen holdt med minimale udsving.  

Vi glæder os allerede til næste gang vi skal være værter for en turnering og vil kunne byde spillere, coaches og forældre fra nær og fjern velkommen til Hillerød. Dette sker bl.a. allerede i Pinsen hvor vi byder velkommen til Danish International, og i januar hvor vi også afholder Ungdoms Top12 i Frederiksborgcentret. Herudover er vi værter ved Veteran DM i marts– på gensyn! 

 
Klik HER for at se en oversigt over hvem der endte på sejrsskamlen i de forskellige rækker ved Ungdoms DM 2019. 
 
Se artikel fra Dansk Bordtennis Union - “De vandt medaljerne” HER. 
 
DANISH INTERNATIONAL 
 
DM Veteran 2020 
 
HER vil du kunne finde mange flere fotos fra DM Ungdom 2019 så snart de er klar. 

Se eller gense de mange kampe der blev livestreamet via Sidecourt HER.
 
 
 
 
AF: Lone Simonsen / Louis de Voss. 
 
 
 
 
 
 
 

 
 

Stævnesæsonen er ikke slut endnu - SE HER
10. maj 2019, 15.06

I disse dage afvikles DM Ungdom for klubbens og landets bedste elitespillere, hvor der er masser af inspiration at hente for alle som spiller eller blot interesserer sig for bordtennis.
Kom og kig med i Frederiksborgcentret i dag, og benyt derefter aftenen til at tilmelde dig til et af den næste måneds tids stævner.
 

#BordtennisErSjovt - Specielt nå man ved DM på hjemmebane presser favoritterne langt ud i femte sæt - STÆRKT!

 
Der er i den kommende tid 3 stævner, ud over vores eget klubmesterskab, som vi synes du bør tilmelde dig, da du i dem alle vil kunne nyde kampglæden op mod sommerferien. 
 
18. - 19. MAJ HVIDOVRES FORÅRS STÆVNE  
 
Her er rækker fra de helt yngstes Puslinge E (rating <874) og op til Herre Klasse 1 (max rating 2399) så der er mulighed for at ALLE kan finde en række der passer niveauet. 
 
Perfekt også for jer der har spillet Pointstævner! 
 
Se klubbens p.t. tilmeldte og find invitation og al anden info om stævnet i Excel-arket HER. 
 
Tilmeldingsfrist 12. maj via Bordtennisportalen HER. 
 

1. - 2. JUNI VESTEGNENS STÆVNE - BRØNDBY
 
 

Også i dette stævne kan ALLE uanset niveau være med. Ud over de normale rækker fra Yngre Drenge D og helt op til Herre Klasse 1, findes der også ratingopdelte ungdomsrækker, hvor du vil kunne møde yngre og ældre ungdomsspillere på samme niveau som dig selv.  
 
Perfekt også for jer der har spillet Pointstævner! 
 
Se klubbens p.t. tilmeldte og find invitation og al anden info om stævnet i Excel-arket HER. 
 
Tilmeldingsfrist 26. maj via Bordtennisportalen HER. 
 
 
8. - 10. JUNI DANISH INTERNATIONAL – VORES HELT EGEN UNGDOMSSATSNING 
 
Har du spillet ungdomsbordtennis i lidt længere tid, og er nået til Ola’s hold, så er dette stævne helt klart noget for dig. 
 
Her vil du kunne møde både danske og udenlandske spillere, og også kunne spille holdturnering. 
 
Spørg din træner om ikke dette stævne også kunne være en oplagt mulighed at slutte sæsonen af med. 
 
 
Se klubbens p.t. tilmeldte og find invitation og al anden info om stævnet i Excel-arket HER. 
 
Tilmeldingsfrist 30. maj via Bordtennisportalen HER. 
 
 
I TVIVL OM HVORDAN DU TILMELDER DIG? 
 
Er du det mindste i tvivl om hvordan du tilmelder dig og hvilke rækker du evt. må spille, så spørg din træner eller kontakt undertegnede.  
 
Du kan også finde skriftlig info på vores Stævneside, hvor du ud over at se hvordan du tilmelder dig, også kan finde en komplet oversigt over stævnemulighederne. 
 
VI GLÆDER OS TIL AT MODTAGE DIN TILMELDING. 

Elitetræner Nicolai de Voss vil igen dele ud af sin erfaring på sommerlejren i uge 28


 
SOMMERLEJREN I UGE 28   8. - 12. JULI 
 
Har du endnu ikke tilmeldt dig til en sjov uges udfordrende bordtennis i sommerferien, så er det helt afgjort nu du skal få tilmeldt dig til klubbens ungdoms sommerlejr i uge 28. 
Har du spillet Pointstævner i år, eller er mere øvet, så er denne uge helt klart noget for dig.

 
Læs meget mere om ungdoms sommerlejren i klubnyheden HER. 

DM UNGDOM kan følges HER.

17. AUGUST (tidligere annonceret til 25. maj)
HGI KLUBMESTERSKABER FREDERIKSBORGCENTRET
  

Vores altid hyggelige Klubmesterskab for alle spillere og forældre må du simpelt hen ikke gå glip af. En festlig bordtennisdag som afsluttes med aftenhygge og spisning. Mere info om dette arrangement vil komme omkring starten af næste sæson, men sæt allerede nu dagen af.


 
AF:  Louis de Voss. 

 

Møller evaluerer 2018/19 i Stigadivisionen
30. april 2019, 10.49

Sidste weekend sluttede en lang sæson for klubbens Stigadivisions hold, og resultat blev en 5. plads. Derved opnåede holdet målsætningen om, at slutte over nedrykningspladserne.

Denne slutplacering vil jeg betegne som en stor succes, også selv om vi aldrig rigtig var tæt på top 4 og en plads i semifinalen.

Målet for sæsonen var ikke kun at undgå nedrykning. Det var lige så vigtig at vores egne bedste spillere, fik erfaringen med Stigadivisionen. Dette gjaldt især for vores nye ungseniorer som har store ambitioner. 

Fra Ola og min side var det igen i år vigtigt, at spillerne på holdet prioriterede Stigadivisionen meget højt. Det er jo netop spillerne fra de andre hold i rækken, som på sigt skal besejres, hvis vores unge spillere skal opnå deres ambitioner. Samtidig skulle Daniel fortsætte den fremgang, som startede i forrige sæson. Her synes jeg også spillerne leverede en godkendt præstation, og det skal vores 2 svenskere og Qatar-spiller have en stor del af æren for. Alle 3 kom til med en yderst seriøs og professionel indstilling til de kampe de deltog i, og havde derfor stor andel i, at alle præsterede godt i de vigtige kampe imod LEVEL og B75, som vi fik 7 point mod til sammen, og som reelt var årsagen til den flotte slutplacering.

I år havde holdet fået tilgang af Martin Buch fra LEVEL BB/KBTK, Marius Dam fra Viby BTK, Oliver Petersen Næstved Bordtennis, Christoffer Kjellson, Anton Andersson begge Lyckeby BTK i Sverige og Wahab fra Qatar. Desværre mistede vi, Peter Svenningsen til B 75, Supanut ”Beam” Wisutmaytangkoon til Herlev Bordtennis og Tom Jarvis til Halmstads Elitedivisions hold. Det betød at Daniel Simonsen var den eneste tilbage fra sidste sæson.

På trods af den store udskiftning på holdet, så er det faktisk sammenholdet og opbakningen internt på holdet, som jeg er mest tilfreds med i denne sæson. Spillerne har gået forrest med heppende tilråb hele sæsonen, og på den måde fået tilskuerne med til at skabe god stemning. Selv når Marius og Oliver ikke spillede, bakkede de 110 % op om holdet. Alle har hjulpet til med opsætning og nedtagning som det mest naturlige i verden, det har været en kæmpe fornøjelse. 

 

Jeg vil gerne rose:

 • Daniel for – igen i år – at vise fremgang i kamp, både spillemæssigt men især mentalt. Når det hele går op i en højere enhed, kan han slå alle i ligaen.  Når stabiliteten i hverdagstræningen og fysikken er på plads, så kommer det for alvor til at gå stærkt med at hæve niveauet. Daniel skal også have ros for at være bedst i de vigtigere kampe mod LEVEL og B 75. Især vil jeg huske denne sæson for hans kamp mod Wilhelm Kindblad i december 2018 – det var klasse på et afgørende tidspunkt.
 • Martin Buch for en topprofessionel indstilling, stort fighter og for altid at give dig maksimalt i træning og kamp. Buch har været et stort aktiv og forbillede for vores yngre spillere i træningslokalet og i kamp i denne sæson. Vi har i øvrigt haft fornøjelsen af Buch meget mere til træningen, end jeg havde forventet, og det sætter både Ola og alle spillerne stor pris på.
 • Marius for at altid at være der, både som spiller, coach og opbakning. Kæmpe fremgang fra starten af sæsonen til slutningen i kamp. Marius er seriøs og har en fantastisk indstilling,  og skal bruge de gode kampe i slutningen af sæsonen til at opbygge selvtillid, og være bevidst om at hans niveau er højt nok til at vinde mange flere kampe.
 • Oliver for at være en god holdspiller og træningsmakker. Der ligger stort potentiale, da topniveauet er højt nok til Stigadivisionen. Men først skal troen på egne evner være mere toneangivende end frygten for at tabe, derefter kan fremgangen i kamp starte.
 • Anton og Christoffer for at tage kampene seriøst og være en større del af holdet end vi kunne forvente. Samtidig var det en fornøjelse at se Jeres fight og gode personlighed. Især weekenden i Nordjylland blev god både socialt og spillemæssigt på grund af  jer.
 • Wahab, vores ”joker fra Qatar” som seriøsiteten lyser ud af, og for at udvise ydmyghed i forhold til vores elskede sport som jeg ikke har set før. Og selvfølgelig de 2 fantastiske sejre og spil i nøglekampen mod LEVEL.   


Personligt skal jeg undskylde overfor holdet, at jeg ikke kunne være til stede ved alle holdkampe denne sæson. Jeg håber, alle ved at det ikke er med min gode vilje, da jeg har nydt at være jeres holdleder i denne sæson.

Det store spørgsmål nu er selvfølgelig, hvad der sker med holdet til næste sæson.. Pt arbejder vi alle i Sportsudvalget på at forsætte den gode udvikling med at give unge spillere chancen i Stigadivisionen sammen med rutinerede kvalitetsspillere - eventuelt fra udlandet. Jeg håber flere at vores egne unge talenter udvikler sig nok til at kunne supplere Stigadivisionstruppen.


God sommer.

Jesper Møller
Holdleder i Stigadivisionen

Alexander Sønderby til tops igen
28. april 2019, 21.07

Familierne Sønderby Hansen og Mejer var i denne weekend helt nordvestpå i Danmark, hvor de besøgte og deltog i Nordsø Cup i Hjørring. 

Alexander Mejer coachede Alexander Sønderby til tops i Drenge Elite


HGI Hillerød Bordtennisklubs spillere, Alexander Sønderby Hansen samt Rebecca og Alexander Mejer var sammen med deres forældre taget til Hjørring, hvor et hyggeligt og internationalt stævne arrangeret af B75 ventede. 
 
Med spillere fra Tyskland, Polen, Litauen, Norge, Sverige og Danmark var der for alle rig mulighed for at få kamptræning mod andre spillere end dem vore sjællandske spillere møder i hverdagen. Når det er sagt ville vore deltagere have ønsket at flere danske spillere også havde deltaget i dette fine stævne. 

En af vore udsendte, Ester siger "HI" fra den store hal


Alexander Sønderby Hansen nåede helt til tops i Drenge Elite efter at have vundet overlegent 3-0 over svenske Hugo Nordlinder (Mölndals BTK). Desværre var det på bekostning af at han måtte slå klubkammerat Alexander Mejer ud med 3-1 i semifinalen, men da intet er så skidt at det ikke er godt for noget, havde Sønderby så glæden af i Hillerøds klubånd, at have Mejer som coach til sejren i finalekampen. 

Mejer tog også en vigtig time out i 5. sæt i semifinalen af Åben Række Elite, hvorefter Sønderby vinder


Herudover vandt Alexander, efter diverse drama i semifinalen, også Åben Række Elite med en 3-1 sejr over stærke svenske Erika Fronth fra Halmstad, efter at have været nede efter 5-11 i første sæt. 

Finale i Åben Række Elite


Alexander havde tidligere tabt til Erika i puljen, men godt coachet af B75’s Klaus Brødsgaard var Alexander helt mentalt ovenpå og kæmpede sig sejt og sejrrigt igennem finalen. 

Coach Klaus Brødsgaard (B75) var en stor hjælp for Alexander i finalen mod Erika, så papa Kim kunne roligt være cool


 
 
I Åben Række Elite Double nåede makkerparret Alexander Mejer og Alexander Sønderby desværre ikke videre fra puljen. 
 
Alexander Mejer nåede videre til cupspillet i Åben Række A, men nåede desværre ikke podieplaceringerne. I Herre Klasse 2 spillede han sig i 1/8-finalen hvor det blev til et tæt nederlag på 11-13 i femte sæt. 

Vore spillere er altid flinke og dygtige til at coache hinanden


 
Rebecca hyggede sig i Åben Række E hvor hun spillede med i B-slutspillet og blev nr. 5. 
Til gengæld spillede hun flot mod drengene i Drenge B hvor Rebecca fornemt spillede sig videre i A-slutspillet efter overlegent at have vundet puljen, og endte på en meget fin 5. plads. 
I Ungdom A Damesingle spillede Rebecca sig til en 4. plads. 

Rebecca kæmpede flot trods sin knæskade fra Linz i sidste weekend


 
#BordtennisErSjovt – og det var det virkelig i denne turnering i det nordlige Danmark. 
 
Resultater fra Nordsø Cup 2019 findes på Bordtennisportalen HER.

Den officielle resultatliste vil også blive uploaded HER.


AF: Louis de Voss.

Hillerød helt til tops i Linz Østrig
28. april 2019, 13.17

Hvert år i påsken afholdes den store internationale turnering Raiffeisen Youth Championships i Linz, Østrig, hvor HGI Hillerød Bordtennisklub har tradition for at deltage med flere elitespillere. 

Alexander og William som sejrherrer i Cadet Boys Teams

 
I år var ingen undtagelse, idet Hillerød havde sendt Cadet (pige/drenge) spillerne Rebecca Mejer, Carl C Køngerskov, William F Beck og Alexander S Hansen afsted sammen med udvalgte spillere fra andre danske klubber. Således deltog også Patrick Skarsholm (Greve BordTennis Klub), Malthe Hansen (Nyråd) og Viktor Oksfeldt (BTK Viby) under Hillerøds faner. 
 
 

Patrick, Malthe, William, Carl, Viktor og Alexander klar til en spændende påske


 
Allerede første dag blev der lagt ud med holdturnering og indledende kampe i singleturneringen. 
 
Ester var på plads som repræsentant for ungdomsudvalget, og opdaterede flittigt med billeder og resultater, en stor tak til dig Ester for at holde os andre underrettede. 
 
Cadet Boys Teams spillede William og Alexander Hillerød 1, og allerede på førstedagen blev stilen lagt mod den senere sejr i rækken med 3 x 3-0 mod hjemmebaneholdet fra Linz.
Carl og Viktor spillede Hillerød 2, og lagde også ud med sejr efter såvel single som doublesejr af Carl. 
 
 
Rebecca stillede op for BTU3 i Cadet Girls Teams sammen med Sia Mann Sinding, men blev desværre plaget af en knæskade som ikke gjorde hverken hold eller singleturneringen optimal for Rebecca som dog som altid holdt humøret højt. 
 

Til trods for masser af modgang bevarede Rebecca som altid sit store smil

I Junior Teams spillede Malthe og Patrick sammen men endte desværre udenfor podiet. 


Juniorholdet i Junior Boys Teams Patrick og Malthe

Påskesøndag blev, som alle I der følger vores Facebookside med garanti allerede ved, højdepunktet da William og Alexander spillede sig helt til tops i Cadet Boys Teams efter en spændende finale.  
Først vinder Alexander 3-1, dernæst William 3-2 (13-11, 11-8, 2-11, 12-14, 12-10) efter stærkt at være kommet tilbage i femte. Doublen tabes 1-3 (12-14, 7-11, 17-15, 10-12) hvorefter også Alexander må mentalt ovenpå idet han fører 2-0 og taber 3. og 4. sæt 9-11, og så stærkt vender tilbage 11-9! 
Patrick Skarsholm var i denne forbindelse en uvurderlig hjælp som fremragende coach.

Alexander og William (i sin Andro sponsorerede HGI trøje) kunne søndag aften stolt løfte vinderpokalerne

Patrick var som coach med til at sikre sejren i Cadet Boys Teams

Også Hillerød 2 med Carl og Viktor klarede sig fint i Cadet Boys Teams, og vandt kampen om 5. - 6. pladsen 3-1 over et Østrisk hold. 
 
I singleturneringen gik det også godt for Hillerøds spillere, idet Carl kom på podiet med en 3. plads i Cadet Boys hovedturneringen, kun slået af den senere vinder Lukas Ott (TTZ).  
Alexander nåede her ¼ finalen, hvor han desværre blev slået af en “knopspiller” 11-13 i femte sæt. 

Carl spillede sig fornemt på podiet i Cadet Boys Teams

William tog revanche for at han røg ud af hovedturneringen, og vandt i flot stil Cadet Boys Consolation. 

Flot kommet tilbage af William som vandt Cadet Boys Singles Consolation

Se alle resultater fra LINZ HER. 
 
Se Hillerød Postens artikel om Linz HER.


AF: Louis de Voss.
 
 
 
 

Læs DBTU's artikel om Ready for Budapest
22. april 2019, 22.17

DBTU's Carsten Egeholt har lavet et godt overblik over hvordan det gik, da Alexander Shibaev, Sathayan Gnanasekaran, Achanta Sharath Kamal, Vladimir Sidorenko, Denis Ivonin og ikke mindst Joanahtan Groth, Anders Lind og Tobias Rasmussen gæstede vores bordtennishal og spille opvarmninsgsturneringen "Ready for Budapest blot 4 dage før VM startede. 

Læs artiklen om Ready for Budapest her.

Herrerne blev nummer 5 i Danmark
14. april 2019, 19.34

Inden denne weekend var der stor spænding om slutpladseringerne i Stigadivisionen, og derfor var der lagt op til nervepirrende kampe på hjemmebanen både lørdag og søndag.

Lørdag var modstanderen LEVEL BB/KBTK, og da Hillerød på forhånd lå på en 6-plads med 9 point mens Level indtog 7. pladsen med 8 point, var dette et direkte opgør om at undgå 7. pladsen, som ville betyde en play-off kamp mod et stærkt hold fra 1. division om retten til at spille i StigaDivisionen i næste år.

Daniel Simonsen, Martin Buch, Marius Dam og Lyckeby-svenskeren Christoffer Kjellson var dog overlegne og spillede sig til sejr på 5-1. Mest spænding var der i kampen mellem Daniel Simonsen og Wilhelm Kindblad. Ved sætstillingen 2-2 spillede Daniel sig frem til 4 matchbolde (10-6), men Kindblad udlignede til 10-10 inden Daniel lukkede kampen med 12-10 i afgørende sæt. 

Den samlede sejr betød, at vi rykkede op på en 5. plads foran B75, og faktisk flaskede de øvrige lørdagsresultater sig sådan, at intet kunne ændre på den slutplacering. Derfor kunne Hillerøds hold stille til kamp søndag mod Næstved helt uden nerver. Viljen til at vinde fejlede dog ikke noget. Det beviste Marius Dam ved at tage endnu en sejr i sin flotte sæsonslutspurt. Med sætcifrene 3-2 slog Marius Næstveds Andreas Dilling. Desværre var vi overmatchede i de øvrige kampe, hvor Næstved stillede med Li Moding, Hollandske Ewout Oostwouder og svenske Henrik Johansson.

Efter kampen udtalte vores formand Thomas Hjermind "Det blev en fortjent sejr på 5-1 til Næstved. Et Næstved-hold, som på papiret for mig, ser ud til i stærkeste opstilling at være en guldkandidat"

Daniel Simonsen var til søndagskampen erstattet af Oliver Petersen. Daniel havde nemlig forladt Danmark om morgenen, for at flyve til Belgien, hvor han i de kommende dage deltager i Belgium Junior & Cadet Open.


------

Klubbens 2. og 3. divisionshold var også under pres i weekenden. Begge hold leverede dog en stærk sæsonafslutning med lutter sejre, og sikrede sig dermed forbliven i deres rækker.

2. divisionsholdet bestod i weekenden af: Mathias Jensen, Casper Tingleff, Jacob Reuther og William Beck.
3. divisionsholdet bestod i weekenden af: Chen Yan, Alexander Sønderby, Tomasz Akier og Thomas Hjermind.

​Alexander fik vigtig kamperfaring i Stockholm
10. april 2019, 08.41

Alexander Sønderby Hansen havde som eneste HGI Hillerød Bordtennisklub udset sig TTEX Spelen i Stockholm til at få vigtig kamperfaring mod spillere med et flot niveau. 
 

Alexander Sønderby Hansen mødte mange spændende spillere i Stockholm


Spårvägen BTK i Stockholm var i weekenden værter for sæsonens sidste Yasaka Grand Prix hvor man som altid er sikret spændende modstand. 
 
Efter sin sejr i Rekordspelen tidligere på året havde Alexander kvalificeret sig til Yasaka slutspillet her, men valgte i stedet at udfordre sig selv i Herre Junior 17 lørdag og Pojke 15 søndag. 
 
Som opvarmning hoppede Alexander ind i den bedste Drive In række (Åben række) fredag aften, og spillede sig her på podiet med en flot 3. plads i et felt bestående af flere “skæve” spillere.  
Bl.a.mødte han i semifinalen “blæksprutten” som bare var umulig at spille forbi idet hans flagrende arme nåede alt, virkelig en udfordring hvor Alexander måtte finde alle kneb og sin bedste teknik frem for at være med i kampen. 


I Herre Junior 17 spillede Alexander sig helt frem til kvartfinalen hvor han efter at have vundet 1. sæt 11-5 måtte se sig besejret 1-3 af den senere vinder af rækken Jakob Peterson (BTK Rekord).  Som det fremgår af billederne spillede Alexander ikke i Hillerøds klubtrøje, men stiller i svenske stævner op for venskabsklub Skurups BTK. Skurup, hvor cheftræner Ola Lindberg i øvrigt også var træner i mange år, er altid en fornøjelse at samarbejde med, og flere af vore øvrige spillere benytter sig ligeledes af dette samarbejde.
 
Søndag stod den så på Pojke 15 hvor Alexander fornemt vinder puljen, men senere bliver besejret 1-3 i ¼-finalen af 2. seedede Linus Keränen (Ängby SK), så også en flot 5 plads her.  

Alexander klar til kamp i Stockholm


 
Silkeborg BTK havde også spillere med i det spændende stævne og af dem der stillede op i Alexanders rækker kan vi nævne at Bjarke Menander Krog spillede sig flot i finalen i Hr. Junior 17, og endte som nr. 2 efter også at have lidt et 1-3 nederlag til Alexanders banemand. 
Matias Gram Larsen nåede søndag til semifinalen i Pojke 15, hvor han røg ud til den senere vinder af rækken Charlie Carlsson (Nyköpings Oxelösund BTK).  
Simon Gram Larsen, som Alexander havde besejret 3-1 i puljefinalen i Herre Junior 17, vandt Hr Kl 1 over brormand Matias.

En stor tak til Ester for opdateringer og billedemateriale på vores Facebookside som muliggør dette indlæg.

Se Alexanders og de øvrige danske spilleres resultater HER. 
 
Se mere om det svenske Yasaka Grand Prix hos Mariedals IK HER

Se alt om TTEX-Spelen hos Spårvägens BTK HER.AF: Louis de Voss.

Hillerød er udpeget som værter for DM Veteran 2020
8. april 2019, 12.10
Bordtennis veterean DM 2020 i Hillerød

I Roskilde Kongrescenter har de danske bordtennisveteraner i weekenden været samlet til de afsluttende runder i Danmarksturneringen lørdag og de individuelle danmarksmesterskaber søndag.
Allerede ved veteranfesten lørdag aften afslørede Veteranudvalgets formand Mai Jensen, hvilken klub der skal være værter for det tilsvarende arrangement i 2020 (28.-29. marts) - det skal Hillerød GI Bordtennis.

Arrangementet tiltrækker årligt omkring op omkring 200 bordtennisspillere fra hele landet, og det stiller store krav til faciliteterne. Fx var der i Roskilde opstillet 36 borde i een hal. Det kan heldigvis også lade sig gøre i Hillerød. 

For veteranspillerne er denne weekend kulminationen på sæsonens kampe, og faktisk er Danmark et land med helt utroligt mange dygtige spillere, som har tradition for at klare sig godt ved de internationale EM'er og VM'er. Derfor ses der ofte spil på meget højt niveau - et eksempel herpå, var bl.a. den netop afviklede 2019-finale i Veteran 50 single mellem Henrik Vendelbo og Lars Hauth - 2 spillere, der trods aldersklassen stadig kan gøre sig gældende i danmarks bedste rækker.

Da mange spillere har kendt hinanden i en menneskealder, er det også en weekend, hvor der er plads til at dyrke venskaberne mellem spillerne på tværs af landsdelene. Derfor er der tradition for, at der lørdag aften afholdes et knald af en fest - det lover vi, at vi også gør i Hillerød i 2020 🙂

Det er endnu ikke afgjort, om arrangementet skal spilles i de velkendte Hal 1 og 2 (som i praksis er én hal, når foldedørene er slået til siden) eller i den nye Hillerød Arena, som åbner i december 2019, men begge haller har den rette størrelse og tilskuerpladser til arrangementet.

Vi glæder os til at klubbens frivillige giver et nap, og selvfølgelig også til at se alle danmarks PingPong-Vikings i FrederiksborgCentret i sidste weekend af marts i 2020.

Du skal til verdensklasse bordtennis den 17. april i Hillerød
3. april 2019, 14.58

Redaktøren blev helt starstruck af at skimme listen over de spillere, landstræner Linus Mernsten har samlet til opvarmningsturneringen "Ready for Budapest".

Den 17. april samles 8 spillere fra verdenstoppen i vores bordtennishal i FrederiksborgCentret for at pudse kampformen af inden VM i Bordtennis, som begynder den 21. april.

Det er en oplagt påskeferie-aktivitet for alle bordtennisfreaks.

Saml ungdomsspillerne i din klub og gi' dem en stor bordtennisoplevelse. De kommer gratis ind.

Eller saml serieholdet til sæsonens sidste bordtennisaften.

DELTAGERE
 • Jonathan Groth, DEN (WR 23)
 • Anders Lind , DEN (WR 94)
 • Tobias Rasmussen, DEN (WR 176)
 • Liam Pitchford, ENG (WR 17)
 • Sathiyan Gnanasekaran, IND (WR 28)
 • Sharath Kamal Achanta, IND (WR 33)
 • Kirill Skachkov, RUS (WR 53)
 • Alexander Shibaev, RUS (WR 79)

HVOR OG HVORNÅR?
Onsdag den 17. april kl. 17.30 i FrederiksborgCentret i Hillerød.

BILLETTER
Entré: 50 kr. for voksne og gratis for børn og unge under 14 år. Billetter sælges i døren.

Sådan gik weekenden i Danmarksturneringen
3. april 2019, 14.48


Elitedivision damer

Lørdag:

Damerne vinder gruppespil i Elitedivisionen
Idag vandt Chen Yan , Petra Sörling og Pia Toelhøj med 6-3 over Roskilde. Imorgen spiller de igen kl10.00 imod Hvidovre.
I den kommende uge skal damerne så vælge deres semifinale modstander imod rækkens nr. 3 og 4 og kamp datoer.
Semifinalerne skal afvikles imellem 15-31 april, med masser af opbakning. 

Søndag:
Damerne sluttede gruppespillet af med endnu en sejr over stærke Hvidovre, med 6-2.
Til dagens kamp var Mie Skov med istedet for Chen. Hele familien Hansen var taget til Sorø, som supportere.

Tirsdag: 
Vi har i dag givet DBTU-sekretariatet besked om, at vi vælger Greve BTK i semifinalen.
Thomas Hjermind og Brian Hansen er nu i gang med at få aftalerne om spilledage på plads med modstanderholdet.

2. division

Ingen oprykning til 2.Division. Da det idag blev til 7-7 imod topholdet vestegnen og 3-8 imod Herlev.

Damerne spillede Elitedivision, men da der kun er plads til 3 på et hold, så var Mie Skov taget med 2. divisionsholdet, og fik god kamptræning.

Højdepunkter : Mie Skov vinder 4 ud af 4 imod topholdet og er en væsentlig årsag til et comeback og 2 point.
Imod Herlev var det unge William F. Beck som drev gæk med de ældre, da han vandt to flotte sejre imod Herlev.

3. division

3 Divisionholdet var afbuds ramt med en Peter Harslund, som havde lagt sig med influenza. Men i modsætning til sidste runde lykkedes det at få en 4 mand med, da Alexander Sønderby Hansen trådte til i sidste øjeblik.

Vi startede med at vinde 8-1 over Hvidovre, hvor kun Tomasz Akier tabte en double.

I anden kamp mødte vi rækkens mest rutinerede hold - Virum.
Alexander anede ikke hvem Jannik Larsen og Lars Hauth er, så Anders måtte fortælle ham, at det var altså nogen at dem, han så op til da han var ung :)

Det blev til et 5-8 nederlag til legenderne.

Alexander blev holdets førstemand med 4 ud af 5 sejre og kun nederlag til ham Lars Hart..

Hele 4 hold rykker ned. Og der er 6 hold inkl. os, som alle i sidste runde kan havne på den sidste nedrykningsplads eller blive nr. i rækken - spænde sidste runde venter.

Finaleweekend - Årets højdepunkt for Pointstævnespillerne
2. april 2019, 21.52
Flere af vore Pointstævnespillere havde valgt at deltage i sæsonens store finalestævne i Valbyhallen i weekenden, og der kom da også pokaler med hjem til Hillerød.

Victor Skarby vandt flot B-slutspillet i Ungdom B rækken (Foto: ØBTU)

Pointstævnecoach Bastian Smith-Sivertsen var som altid på pletten og har efterfølgende skrevet følgende og taget lidt billeder som vi gerne vil dele med jer:

"Så er Pointstævnerne afsluttet med finalestævnet, som prikken over i’et. 

Dette stævner giver mig rig mulighed for at snakke, og ikke mindst coache én til én ved næsten hver kamp, hvilket jeg håber for spillerne, var en god og anderledes oplevelse at spille kampe på. Jeg bestræber mig også altid på, at bordtennis skal være sjovt, og dermed bliver jeg aldrig skuffet, hvis det ikke går, som man lige regner med. Derimod er jeg altid glad og stolt, når en spiller gemmer de sure miner væk, og bare går op i kampen, fordi det er fedt. #BordtennisErSjovt.

Det skal så siges, at jeg på ingen måder ser finalestævnet som et ”finalestævne”. Ganske vidst er det slut med Pointstævnerne for denne sæson, men samtidig er det blot begyndelsen på en forhåbentlig lang fremtid med bordtennis. Der er en stor bordtennisverden, der nu står åben for alle med klubture, holdkampe, træningslejre og også bare almindelige stævner. Mange spurgte mig så i løbet at weekenden ”Hvad nu?”.
Her kommer svaret: Vi håber på som altid at kunne danne hold til holdkampe med spillere, som har spillet lidt længere nu, men er man en nyere spiller, så skal man være mere end velkommen til at spille med i Pointstævnerne igen i næste sæson.

Når alt det er sagt, så tak for denne gang. Det har været en sand fornøjelse. Hertil hører også en stor ros til forældrene, som altid bakker op. Bliv ved med det!

Og så selvfølgelig også en ros til alle spillerne. Held og lykke fremover.
Bastian"


HGI Hillerød Bordtennisklubs spillernes resultater:


Ungdom A

Herresingle

A-Slutspil


5.  Magnus Lophaven, Hillerød GI

Magnus Lophaven med sin flotte pokal (Foto: Fam. Lophaven)


B-slutspil

9.  Malte Boldrup Toft, Hillerød GI


Malthe i kamp (i sort), her fanget af Bastian

Damesingle

3.  Simone Larsen, Hillerød GI

Simone hentede også en flot pokal med hjem til Hillerød (Foto: ØBTU)


Ungdom B

Herresingle

A-Slutspil

 
5 Jakob Nordahl Petersen, Hillerød GI

Jakob længst til højre med sin flotte pokal (Foto: ØBTU)


B-slutspil

1 Victor Skarby, Hillerød GI

Victor fanget i kamp af Bastian


Ungdom C

Herresingle

B-slutspil
 

17 Emil Thais Christesen, Hillerød GI


Ungdom D

Herresingle

A-Slutspil


2. Bertram Algreen Hyrdum, Hillerød GI

9. Tobias Henriksen, Hillerød GI

Bertram Algreen Hyrdum og Tobias Henriksen klarede sig flot i Ungdom D A-Slutspillet (Foto: ØBTU)

Bertram med sin flotte pokal (Foto: Morten A Svendsen)


Ungdom E

Herresingle

A-Slutspil


9. Rasmus Bøttcher Knudsen, Hillerød GI

Rasmus i vores flotte klubtrøje (Foto: Morten A Svendsen)


Se samtlige RESULTATER fra Pointstævnefinalen på Bordtennisportalen HER.

Se Østdanmarks Bordtennis Unions officielle RESULTATLISTE HER.
Klubbens Pointstævnecoach Bastian og Pointstævnekoordinator Helle siger alle vore spillere tak for en rigtig fin sæson og vi håber at gense jer alle til årets
KLUBMESTERSKABER og KLUBFEST 
LØRDAG DEN 25. MAJ (sæt meget gerne allerede nu et kryds i kalenderen).


HGI Hillerød Bordtennisklub ønsker også at takke Bastian og Helle for deres store frivillige arbejde omkring Pointstævneafviklingerne og de efterfølgende klubnyheder fra de enkelte runder sæsonen igennem!

Også en kæmpe tak til jer der lægger billeder op i vores Facebooktråde eller sender os disse, uden alle disse fotos ville vore klubnyheder ikke blive nær så farverige - fortsæt endelig med det.

TILMELDING NU! - KOM MED PÅ SOMMERLEJR:    
ALLE UNGDOMSSPILLERE INCL POINTSTÆVNESPILLERE - HUSK AT I OPFORDES TIL AT  TILMELDE JER TIL KLUBBENS SOMMERTRÆNINGSLEJR I FREDERIKSBORGCENTRET, hvor der stadig er ledige pladser - husk 'først-til-mølle"-tilmelding  - LÆS MERE HER. 

Husk også at du altid kan finde aktuelle muligheder for at komme ud og spille stævner, og få hjælp til tilmeldingen via vores Stævneside HER.


AF: Bastian Smith-Sivertsen / Helle Brodersen / Louis de Voss (red.)

Sommerlejr for alle vore ungdomsspillere i uge 28 - Tilmelding nu
2. april 2019, 17.24


Vil du sikre dig en plads på vores traditionsrige sommerlejr for ALLE klubbens ungdomsspillere i  uge 28 i Frederiksborgcentret, opfordres du til at tilmelde dig hurtigst muligt, så du kan begynde at glæde dig til en uge med fokus på udvikling og sammenhold.

Nicolai de Voss vil sammen med Rasmus Brender være trænerteamet på sommerlejren

Lejren afholdes i uge 28, den 8. - 12. juli 2019.

Programmet for lejren:

- kl 10.00 - 11.30 - træning

- kl 11.30 - 12.30 - frokostpause

- kl 12.30 - 14.00 - træning

- kl 14.00 - ca. 15.00 - sjov aktivitet (fodbold, rundbold mm)

Om fredagen skiftes træningen ud med en turnering med præmier til vinderne. Deltagerne kan også prøve kræfter med vores bordtennisrobot.

Alle skal medbringe: Bordtennistøj, shorts, t-shirt, bat, inde- og udendørs sko, drikkedunk og masser af godt humør. Man skal have egen frokost med (vi har mikroovn, el-kedel og køleskab). Trænerne sørger for frugt, snacks, saft og til den sidste dag bages der kage.

Trænere på lejren: Nicolai de Voss (mail: ndv@outlook.dk, mobil: 28 76 78 28) – tidligere ungdomslandsholdsspiller og Ungdoms EM-deltager. Har de sidste fire år været træner i HGI bordtennis. Er nuværende træner for eliteholdet.

Rasmus Brender (mail: rasmus.brender@gmail.com, mobil: 53 29 31 08) – forhenværende ungdomselitespiller for HGI bordtennis, der bl.a. har vundet juniordivisionen. Er nuværende træner for Øvet Ungdom og Talentholdet. 

Tilmelding:  Man tilmelder sig lejren på e-mail: ndv@outlook.dk, eller på mobil 28 76 78 28.  Der er plads til 24 spillere efter ”først til mølle-princippet.” Lejren bliver dog kun gennemført, hvis der er et vist antal deltagere – så hold jer ikke tilbage!  


Prisen for hele ugen er 999,- kr. Det er også muligt kun at tilmelde sig enkelte dage.  I så fald er prisen 250 kr. pr. dag. 

Man anses først som deltagende, når betalingen er foretaget. 
Betal via MobilePay til 53 29 31 08 (Rasmus Brender), eller via bankoverførsel til reg.nr. 6300 konto-nr. 7450380  med teksten ”HGI Sommerlejr 2019 + navn på deltageren”.

#BordtennisErSjovt

 

Vi glæder os til at se jer!


AF: Nicolai de Voss/Rasmus Brender/Louis de Voss.

VIGTIGT: Bordtennishallen er lukket fra i morgen tirsdag og 14 dage frem. Læs her om aflysninger og træning i tennishallen i uge 14
25. marts 2019, 18.54

Vi er desværre ramt af en langvarig lukning af bordtennishallen  i perioden fra den 26. marts til og med mandag den 8. april. Hallen skal bruges af FrederiksborgCentret til andre formål end bordtennis. 

 • Den 26.- 31. marts er alle træninger AFLYST.  
 • Den 1. - 5. april er alle træninger FLYTTET til Hillerød Tenniscenter, Milnersvej 35C, 3400 Hillerød 
 • Den 6.-8. april er alle træninger AFLYST.
 • Fra den 9. april er hallen åben igen, og vi har træning som normalt.


Spillere på Olas hold, skal dog være opmærksom på eventuelle særlige mundtlige aftaler om træning andre steder.

Ovennævnte er en reminder, og er tidligere annonceret via e-mail den 31. januar.  Alle de aktuelle aflysninger/ændringer har siden januar været tilgængelige via klubbens hjemmeside og Holdsport.

Med venlig hilsen  
Torsten Olav Sejr Hansen 
Hillerød GI Bordtennis

Marcus til tops i Brøndbyhallen
18. marts 2019, 21.49

I går søndag var HGI Hillerød Bordtennisklub repræsenteret med 4 spillere til stævnet i Brøndbyhallen, og alle nåede podiet. 

Marcus Ahrenholt Jensen spillede sig helt til tops i Drenge D (og samtidig Puslinge B)


Brøndbys stævne har tidligere år været velbesøgt af Hillerød spillere, men i år hvor vores vigtige kegleturnering havde kaldt på hjælp i samme weekend, var kun Albert Wolfsberg, Dominykas Samuolis, Magnus Lophaven og Marcus A Jensen afsted efter at Kegleturneringen var afviklet. 
 
Til gengæld nåede alle vore spillere at komme på podiet, stort tillykke med det! 
 
Bedst gik det for Marcus som fornemt spillede sig helt til tops hos de “ældre” drenge i Drenge D rækken. 
Marcus brillerede sig gennem rækken, og tabte på dagen kun et enkelt sæt idet han besejrede Romeo Jul Thomsen (Amager) med 3-1 i finalen.  
Oprindelig var Marcus tilmeldt Puslinge B rækken, men da der kun var 3 tilmeldte spillere her, blev rækken slået sammen med ovennævnte Drenge D. Således endte Marcus faktisk med at vinde både Puslinge B og Drenge D, stærkt af unge Marcus! 

Der kigges langt efter Marcus med sin fine pokal fra Drenge D (og Puslinge B) rækken (Foto: Mathias Jensen)


I en alle mod alle pulje i Åben Række 3 mødte Dominykas og Albert hinanden, og det blev her Albert der trak det længste strå i nogle tætte sæt med omboldeDominykas landende herefter på en 3. plads mens Albert nåede næsten til tops med en 2. plads i rækken som blev vundet af noget ældre, 49-årige Kasper Friis som havde taget den lange tur fra Århus (SISU). Ingen skam at tabe til en der er ældre end en selv, men alligevel ærgerligt idet Albert lykkedes med at presse Kasper helt til 9-11 i femte sæt. 

Albert Wolfsberg nåede 2 gange at spille sig til Sølv-placeringer


I Yngre Drenge A vandt Albert flot puljen og spillede sig herefter hele vejen til finalen, hvor han dog blev overvundet af Oliver Skouboe Berntsen fra Hvidovre. Endnu en flot 2. plads til Albert. 
 
I Yngre Drenge C spillede vores Pointstævnespecialist Magnus Lophaven sig flot igennem en alle mod alle pulje, og tabte på dagen kun en enkelt kamp til Brøndbys Marco Voong, hvorfor det endte med en fornem 2. plads til Magnus. Magnus viste derved at formen er tilstede til Pointstævnefinalen sidst i marts, og vi er rigtig glade for at se at han da også allerede har tilmeldt sig det store finalestævne mellem Pointstævnekredsene. 
 

Magnus Lophaven deltog i Yngre Drenge C. Han vandt 5 kampe, tabte 1 og det rakte til en flot 2. plads (Tak til Anita Lophaven for foto)


RESULTATER: Se alle resultater fra Brøndby Stævnet på Bordtennisportalen HER.  
 
KOM MED PÅ SOMMERLEJR:    
ALLE UNGDOMSSPILLERE INCL POINTSTÆVNESPILLERE - HUSK AT DET ER TID TIL AT TILMELDE JER TIL KLUBBENS SOMMERTRÆNINGSLEJR I FREDERIKSBORGCENTRET, hvor der stadig er pladser, husk 'først-til-mølle"-tilmelding  - LÆS MERE HER. 
 
ER DU OGSÅ BLEVET FRISTET TIL AT DELTAGE I STÆVNER I DEN KOMMENDE TID, SÅ ER HER NOGLE FÅ UDVALGTE MULIGHEDER:
 
DM i Rating Odense 23. marts   
Ratingopdelt stævne på én dag i Odense hvor du kan spille både single- og double, er sikret min. 4-5 kampe, og kommer til at spille mod andre unge som ældre spillere på samme niveau som dig.