Nyheder

Alle stortrivedes på Aarhus Klubturen
18. oktober 2021, 21.07

Aarhus var destinationen for HGI Hillerød Bordtennisklubs første sociale klubtur efter den lange Corona periode, og turen blev i den grad en succes. 

 
Det var så herligt igen at kunne sende spillere, ledere og trænere afsted på vores traditionelle sociale Klubtur til Aarhus. At der så var hele syv stævne-/klubtursdebutanter, og flere nye forældre blandt deltagerne, gjorde virkelig det hele endnu mere opløftende. Selv en gang hyggelig 'Rundt om bordet' spil efter en lang dag i hallen, fandt alle deltagere unge som ældre, overskud til.
 
Kasper Lophaven, som er en af vore nye forældre i Ungdomsudvalget, havde sammen med Lone Simonsen gjort et fornemt planlægningsarbejde, og sammen med de øvrige forældre og trænerne, fik de det hele til at glide på turen. Lone og Kasper havde hjemmefra forberedt både mad, frugt og sunde müslibarer så ingen gik sultne gennem dagene.
 

Lone og Kasper havde sørget for mad, müslibarer, frugt mv til turens deltagere - her morgenmaden

Mathias Jensen var sammen med Ola Lindberg klubbens trænere på turen, og det at Mathias havde fået hele syv stævnedebutanter med, og som altid tog sig fantastisk af dem turen igennem, er virkelig en indsats vi kan være stolte af. 
 
Derfor skal der rettes en stor tak til jer, og alle I andre, der sikrede en suveræn klubtur!

Ud over vore mange unge spillere var det så skønt at seniorspillere som 
Niloufar Komanji, Anders Quistgaard-Leth, og ikke mindst formanden Thomas Hjermind Jensen, også var friske på at være med. 
 
Vi håber at mange flere seniorer/motionister/60+ spillere næste år får lyst til at komme med, det betyder virkelig meget for fællesskabet og klubånden. 

I alt var vi i år 5 proppede biler med i alt 16 spillere, og 6 forældre & trænere. Hertil kom 4 fra Slangerup som også var en del af HGI Hillerød Bordtennisklub lejren.
 
SE DE MANGE BILLEDER FRA KLUBTUREN TIL AARHUS HER 

Kasper evaluerede efterfølgende: 
 
“Dette års klubtur var til SISU stævnet i Århus som blev afholdt i Brabrand hallerne. Vi var i år indlogeret i lokaler i relation til BTEX-Bordtennisexperternes butik, dette bestående af bordtennishal hvor vi alle sov i samme rum, og dertil hørende opholdsrum/køkken/toilet og bad. I det hele taget optimale faciliteter hvor samtlige klubtursdeltagere, spillere, forældre og trænere, kunne sove sammen på luftmadrasser i ét stort fællesskab. 

Formanden fandt straks en stikkontakt så luftmadrassen kunne klargøres
Lige ankommet til overnatningshallen, nu er det om at finde sig en 'gulvplads'

Trænerne havde fokus på det sociale, men bestemt også det sportslige, så faste sengetider var på forhånd bestemt. Peter Svenningsen havde både lørdag og søndag morgen, indlagt et lille morgenløb for alle spillere. Så kl. 06:55 blev lyset tændt, og så havde alle fem minutter til at gøre sig klar til løb. 

Der blev socialt interageret på mange fronter, såsom rundt om bordet med deltagelse af alle, men også spillerne imellem. De erfarne coaches Ola og Mathias, satte så vidt det nu var muligt, de mere erfarne spillere til at coache stævnedebutanterne ude i hallen. 

I hallen tankede spillerne energidepoterne op, ved vores selv opstillede smør selv buffet, som udover klassisk rugbrød med pålæg var toppet med pizzaboller og hjemmebag. 

Niloufar og Lone hyggede

Lørdag aften havde Lone sørget for hjemmelavet pasta med kødsovs, som blev spist med velbehag i takt med at spillerne kom retur fra Brabrand hallen. 

Flere Hillerød spillere klarede sig utrolig godt, og der blev vundet en del penge præmier. Det er værd at fremhæve stævnedebutanten Mikkel Holm, som i Yngre Drenge D nåede helt til semifinalen, med fin medalje og pengepræmie til følge. Alle vores stævnedebutanterne kæmpede bravt og ydede deres yderste i alle kampe og skal være stolte af deres præstationer. 

Det er også værd at fremhæve Peter Svenningsen, som med meget seværdig og eksplosiv bordtennis gjorde rent bord i både Herre Elite og U21 Elite. På billedet er også vinder af Dame kl. 1 og sølvvinder i Eliterækken, Niloufar Komanji.

Marcus A Jensen gav den gas til stævnet

Der blev også leveret nogle fantastiske comebacks som da Marcus A. Jensen i Drenge B blev slået ud af Gustav Højslet fra Ribe, hvorefter han få timer senere slår selv samme Gustav i Yngre Dr Elite meget klart med 3-0. Flot mentalt arbejde af Marcus 

Også Magnus Lophaven (som på billedet coacher) leverede et bemærkelsesværdigt comeback i U21B, hvor han mod den senere tyske semifinalist var bagud 2-0 i sæt og i 3. sæt havde fire matchbolde imod sig. Så ved stillingen 10-6 til tyskeren i 3. fik Magnus vendt skuden, og vandt sættet og senere også kampen. Bl.a. på baggrund af god coaching fra Albert Wolfsberg. Dette viser, at man altid skal tro på sejr, uanset hvor meget man er bagud.” 
 
Det er altid svært at være alle vegne, og få det hele med når der spilles i flere haller, hvorfor vi har valgt at lave nedenstående oversigt over Hillerøds podieplaceringer.  

I øvrigt tæller alle resultater med i et samlet regnskab om at være mest vindende klub, og med så mange stævnedebutanter som vi havde med, var det imponerende at vi endte som næst bedste klub ved stævnet (B75 vandt). ALLE spillere kan således være særdeles tilfredse med deres præstationer! 

Den arrangerende klub SISU/Mbk skal også have stor ros med på vejen for som altid at afvikle et godt stævne hvor det var et hit med B-slutspil. Denne mulighed gør, at spillerne får flere kampe, og at mange af vore spillere fik succesoplevelser selvom de ikke lige havde klaret sig videre i hovedturneringen. 

Hal 1 er kæmpe stor, men debutanterne har overblikket

 
Som ved øvrige stævner havde klubben Facebook tråde med hyppige opdateringer af billeder og resultater hele weekenden igennem. Tusind tak for de mange tilbagemeldinger som gør, at os der sidder hjemme i Hillerød, alligevel kan føle os en del af det hele. 

Mathias var over alt og coacher her Gustav i hal 2

F.eks. kommenterede en af vores ‘nye’ forældre Thomas Helt Pedersen: 

“Det var en fremragende tur. Så fedt at opleve som ny bordtennisforælder.  

Og drengene havde “den fedeste tur”, sagde de. 

Kæmpe ros til alle, der har arrangeret og var med” 

Slangerup drengene med Peter Harslund i spidsen

Også Peter Wulff Harslund (tidligere Hillerød spiller) fra Slangerup Bordtennis havde sammen med flere af sine spillere sluttet sig til HGI klubturen, og kommenterede: 

“En fornøjelse at vi måtte være en del af Hillerød turen, når nu vi endnu ikke selv har ressourcerne til at arrangere ture af denne størrelse. Forhåbentligt på snarligt gensyn.” 
 
SE DE MANGE BILLEDER FRA KLUBTUREN TIL AARHUS HER 

Selvom mange Hillerød spillere var færdige med deres spil søndag eftermiddag blev de og heppede på Albert - RIGTIG HOLDÅND!


KOMMENDE 'KLUBTURE'.
Næste gang der er et lignende stort stævne som vi vil anbefale alle at tage til, vil være OB OPEN. 
OB OPEN afholdes i Odense i weekenden 3. - 5. december, og er også et rigtigt godt stævne for alle niveauer. 
Klubbens planer for stævnet er endnu ikke helt fastlagt, men 
på nuværende tidspunkt er tanken en klubtur i en lidt anden form, hvor spillere/forældre ‘kommer og går’ ud fra hvornår der skal spilles. Der vil så være samlingspunkt med trænerne under HGI Banneret, hvor der kan hygges mellem kampene. 
Vi håber at rigtig mange spillere er friske på at tage turen til Odense 
 
Herudover vil der muligvis også blive lavet en tur til RIBE KVICKLY CUP 8. - 9. januar som er et fremragende internationalt stævne at tage til, med garanti for masser af kampe både doubler og A/B-slutspil. 
 
Se Stævneinvitationerne mv i klubbens Excel ark under ‘HGI TILMELDTE’ på Stævnesiden HER. 
 
PODIEPLACERINGER:
Peter Svenningsen: Hr. Elite Guld, U21 Elite Guld 
Niloufarsadat Mirmahdi Komjani Dame Elite Sølv, Dame Kl. 1 Guld 
Albert Wolfsberg: Junior B Guld, U21 Elite Bronze, Junior Elite Bronze, Hr. Kl. 2 Bronze 
Marcus A Jensen: Yng. Dr. Elite Sølv, Dr. B Bronze,  
Thomas Hjermind Jensen: Hr. Kl. 1 Bronze
Gustav S Christiansen: Puslinge B (B-slutspil) Bronze 
Mikkel Holm: Yng. Dr. C (B-slutspil) Sølv, Yng. Dr. D Bronze, Junior D (B-slutspil) Bronze 
Anton Seerup: Junior C Sølv 

Herudover gjorde Magnus Lophaven, Alexander Gammelbo, Marcus Teubner, Mikkel Wilken, Anders Quistgaard-Leth, Arthur Helt, Ruben Knudsen og Victor Gilberg det også rigtigt godt i kampene.

Albert Wolfsberg gjorde det godt, og påtog sig også coach rollen

Se alle resultater fra Aarhus Open HER. 
#bordtennisersjovt 
 
 
AF: Kasper Lophaven, Lone Simonsen og Louis de Voss.

Guld, Sølv og Bronze ved Senior DM
18. oktober 2021, 14.49

Efter et flot DM-ungdom, er nu også DM Senior færdigspillet, og her blev det til 3 Senior DM-medaljer til HGI Hillerød Bordtennisklub. 


Det var en spændende 
DM-weekend i Odense, hvor flere af vores bedste seniorer var i kamp.
 
 

Til Senior DM blev det til 3 medaljer: 

Pia Toelhøj – Guld i Dame Double  

Patrick Skarsholm – Sølv i Herre Single og Bronze i Herre Double 


mens det ….
 
 
til ungdoms DM blev til 6 medaljer: 

Patrick Skarsholm – Guld i Junior Single og Bronze Junior Double 

Daniel Simonsen – Guld i U21 Double og Bronze i U21 Single 

Peter Svenningsen – Guld U21 MIX og U21 Double 


 

HGI Hillerød Bordtennisklub's Junior spiller Patrick Skarsholm fik fyldt godt op i medaljeskabet. 

Han var klart den bedste Junior spiller og blev fortjent dansk mester i Junior rækken ved Ungdoms DM.

Mere overraskende var nok, at han også i DM Senior Herre Single fik medalje. Her spillede han sig fornemt i finalen. 

I finalen ventede dog en anden tidligere Hillerød spiller, Anders Lind. Anders Lind var helt suveræn i weekenden, hvor han vandt 3 DM-guld medaljer og blev dermed også en for stor mundfuld for Patrick. 

Patrick har de sidste år gennemgået en flot udvikling, og kan opleves på Hillerøds bordtennis liga hold den 29/10 og 30/10, hvor der spilles holdkampe på hjemmebane i Hillerød. 

 


Dansk mester i Dame Double. Blev igen i år Pia Toelhøj og Sophie Walløe. 

Det var på papiret ikke en stor overraskelse, men med til historien hører, at Pia for kun 3 mdr. siden fik udskiftet sin hofte. 

Pia er stadigvæk i genoptræningsfasen, så at de kunne genvinde titlen lå ikke helt i kortene. 

 
 

Formand Thomas Hjermind Jensen udtaler: 

”Hillerød viste igen tænder til både Senior og Ungdoms DM, og alle deltagere gjorde en flot indsats uanset om det blev medalje eller ej. 

Vi stillede ikke helt så stor en trup som vi kunne, da Ungdoms DM blev afviklet i Hjørring, og senior DM i en meget travl periode. 

Men at vi kan tage 9 medaljer med hjem er flot. Og især Patricks Skarsholm DM-sølv i Herre Single, som Junior spiller og Pia Toelhøjs DM-guld i Dame Double er imponerende. 

Vi glæder os til resten af sæsonen som lige er gået i gang. Her har både vores Herre- og Damehold i Bordtennis ligaen fået en rigtig god start.” 

 
Se alle resultater fra DM Senior HER. 
Se hele UDM resultatlisten HER. 
Læs klubnyheden fra Ungdoms DM HER. 

SE også Hillerød Postens artikel HER.
 
AF: Thomas Hjermind Jensen / Louis de Voss

Mange podieplaceringer i Egedalstævnet
14. oktober 2021, 07.38

Mens HGI Hillerød Bordtennisklubs elite seniorer var i kamp ved DM i Odense, havde 6 seniorer og 1 ungdomsspiller valgt, at spille med i Egedals Efterårs Stævne. 

Weekenden bedste resultater i Smørum blev i Herre Kl. 2 hvor stærke Anders Quistgaard-Leth spillede sig helt til tops, og Henrik Wassmann også indtog podiet med en flot 3. plads. Henrik havde i semifinalen presset modstanderen ud i fem fine sæt. 
Anders og Henrik deltog også i Herre Kl. 1 hvor de desværre ikke nåede slutspillet denne gang. 

Anders Quistgaard-Leth HGI Hillerød Bordtennisklub
Anders Quistgaard-Leth HGI Hillerød Bordtennisklub sejrede i Herre Kl. 2 (Arkivfoto)


Emil Thais Christesen var desværre eneste ungdomsspiller i hallen, egentlig ret ærgerligt, idet der var tale om et stævne hvor alle niveauer, også nybegyndere, ville kunne få kamptræning. 
 
Emil holdt fanen højt, og spillede sig flot videre til slutspillet. Kun den senere vinder af Åben Ungdom 6, Simon Torpe (Virum), kunne stoppe vores unge friske spiller. Det blev dog ikke uden en rigtig herrefight fra Emils side, hvor den spændende semifinale endte 13/11,14/12,7/11,11/9. 
Stort tillykke til Emil med 3. pladsen! 
 
Hos vores øvrige lidt ældre spillere var Jesper Jerslund og Michael Kastberg i kamp i Herre Kl. 6. Her blev der spillet i en stor pulje, som endte ud med en flot 3. plads til Michael, og en 4. plads til Jesper. 
Jesper spillede også Herre Kl. 5 hvor det blev til en 5. plads. 
 
Også i Herre Kl. 4 fik vi en podieplacering idet Mark Zebitz spillede sig til en fornem 3. plads, efter i semifinalen at være blevet besejret af den senere vinder Tim Hansen (Næstved).  
 
Stort tillykke til alle med sejrene og podieplaceringerne!  
#BordtennisErSjovt
 
 
Se alle resultater fra Egedals Efterårs Stævne HER. 
 
Ærgrer du dig over ikke at have været med så kan vi oplyse, at der meget snart starter Pointstævner op for alle nyere Ungdomsspillere. Invitationen er endnu ikke helt på plads, men du kan få en forsmag på datoer m.v. HER. 
 
Check også altid vores Stævneside hvor du finder alt omkring stævner, tilmelding mv. HER. 
 
 
 
 
AF: Louis de Voss 

Forældremøde med god spørgelyst
7. oktober 2021, 16.15

Det var et hyggeligt, kort og uformelt møde mandag aften, hvor en del forældre var friske på at høre lidt om børnenes bordtennissport, og få mulighed for at få svar på spørgsmål.  

 
Mødeleder Birgitte (mor til Emil Thais Christesen) bød velkommen til de fremmødte forældre, og vi fik talt om løst og fast omkring klubben. 
 
VIGTIGE PUNKTER: 
 
* Du finder NYHEDER fra klubben, KALENDER, STÆVNEINVITATIONER, KLUBTØJ o m a på HOLDSPORT/KLUBBENS HJEMMESIDE. Her er alle relevante oplysninger og links samlet, og på forsiden links til f.eks. ‘ROYAL STAGE FRIVILLIG’ og BORDTENNISPORTALEN. Så kig ofte på hjemmesiden eller i din Holdsport App! 
 
* LIKE meget gerne vores FACEBOOKSIDE ‘HGI HILLERØD BORDTENNISKLUB’ hvor her-og-nu STÆVNER m.v. kommenteres. Specielt ungdomsrelateret materiale deles også i FACEBOOKGRUPPEN ‘HILLERØD BORDTENNIS UNGDOM’ som du bedes være medlem af. 
 
* UNGDOMSUDVALGET savner et medlem (gerne to) blandt de nye spilleres forældre, da vi har brug for 'folk’ med fingeren på pulsen. Læs mere nedenfor. 
 
* Der opfordres til, at spillerens FØRSTE BAT KØBES I KLUBBEN - spørg din træner.
 
 

Klubben - "Næste år har vi 60 års jubilæum 

HGI bordtennisklub blev etableret i 1962, og har i løbet af årene blevet en af de største og stærkeste klubber i Danmark.   

Vi bestræber os på at være en ’hel’ klub, hvilket for os betyder, at det er mindst lige så vigtigt, at vi har motionister, pensionister og plads til alle dem, der bare synes, at det er sjovt at spille bordtennis, som det er at have elitespillere.  

Klubben har ungdomsspillere på alle niveauer lige fra begyndere til nogle af Danmarks bedste ungdomsspillere.  

Den store bredde i klubben betyder, at i takt med at børnene udvikler sig som bordtennisspillere, så vil de hele tiden have mulighed for at kunne spille med nogle andre ungdomsspillere, der er på samme niveau som dem selv.   


Økonomi - "....er vi så heldige at du kender en potentiel sponsor?"
 
Ca. 1/3 af klubbens indtægter stammer fra virksomheder, som har valgt at støtte vores klub. Uden denne støtte ville det ikke være muligt for os at opretholde vores høje sportslige niveau, og aflønne vores trænere.  Derfor en stor opfodring til at du via dit netværk meget gerne bidrager med nye sponsorer. Kender du nogen hører Sponsorudvalget meget gerne fra dig. 

Der blev også opfordret til, at du som forælder giver en hånd med til uundværlige indtægtskilder som f. ex. Klubbens Kegleturnering. 


Klubbens Udvalg - ".....er du frisk på at gøre en forskel for dit barn, så vær med i ungdomsudvalget
 

Alle klubbens underudvalg finder du på vores Hjemmeside under ‘Klubben’. 

UNGDOMSUDVALGET var ved mødet repræsenteret ved Birgitte, Kasper (Magnus Lophaven’s far) og Louis (Træner Nicolai’s far). Herudover består udvalget af Lone (Daniel Simonsen’s mor), og Brian (Bestyrelsesrepræsentant). 
Da vi rigtigt godt kunne tænke os at have et medlem eller to mere fra forældrekredsen blandt vores nye spillere blev der opfordret til at kontakt én af os (kontaktinfo via linket) 
 
Faciliteter - “......du er altid velkommen til at lave en kop kaffe i klublokalet”:   

Vi har vores eget klublokale, hvor der er mulighed for en afslappende sludder med kammeraterne eller se TV. Her kan der købes vand og øl (ingen servering af øl for spillere under 18 år). Der er gratis kaffe og te, du skal bare selv lave det. Forældre til ungdomsspillere er også meget velkomne til at tage en kop, mens de eventuelt venter på deres børn. Da vi ikke har nogen, der vasker op efter os, forventes det at man selv vasker det af man har brugt og at man rydder op efter sig således at vores klubrum altid fremstår indbydende.   

  

Ungdomshold - ".....klubben har hold til alle spilniveauer 

Vi har p.t. 5 træningshold for ungdomsspillere:   

U hold (U1+U2 ungdom) som er for de helt unge og nybegynderne, UØ (ungdom øvet), Pige Hold, B (talent hold) og A2 (elite).     

 
Klubtøj og udstyr (v/Mathias Jensen) - “......køb begynderbat i klubben”:  

Mathias opfordrede til altid at købe begynderbattet til en god pris p.t. 450,- kr. via klubben.  
Kontakt børnenes træner.  
Klubbens farve er rød/sort trøje og sorte bukser.   
Det anbefales, at man køber en klubtrøje (julegaveidé 😉) som man har på når der spilles kampe, men det er kun et krav ved holdkampe (undgå altid hvid trøje og lange træningsbukser).  

Klubtøj kan bestilles og betales hos BTEX Bordtennisexperterne med rabat. Læs mere HER. 


Stævner/Pointstævner (v/Kasper, Birgitte, Mathias og Louis) - "......Få alle links på vores stævneside, og tilmeld endelig børnene til sociale klubture"

Som ny spiller vil det være naturligt at deltage i Bordtennis Danmark BTDK's Pointstævner, som er en serie på 6 lokale bordtennis stævner for begyndere, og her kan man ikke være for ny til at deltage. Birgitte er klubbens Pointstævnekoordinator, og der meldes meget snart ud om datoerne, og hvordan der tilmeldes.

Mathias opfordrer også til hurtigst muligt at deltage i ‘almindelige’ stævner da det er vigtigt at opleve 'kampsiden' af sporten. 
Læs mere og få et overblik på vores STÆVNESIDE. 


Klubture (Helt aktuelt tager klubben afsted på Klubtur til Aarhus medio oktober hvor tilmelding lukkede 4/10 (denne Klubtur som Kasper og Lone står for, samt vigtigheden af at tage med på klubture generelt, informerede Kasper om).
 
Mathias har bl.a. også planer om en fælles endagstur til Roskilde stævnet i februar. 
   

Ratingpoint - "....børnene har ingen grund til at skulle kende deres ratingtal"

Bordtennisportalen arbejder ud fra Ratingpoint som danner grundlag for hvilken række ex. A, B, C......spilleren kan deltage i. 
Det er vigtigt at pointere, at jeres børn ikke har brug for at kende deres point! 
For dem gælder det kun om at have det sjov og huske, at en tabt kamp ikke er en dårlig kamp, men en kamp hvor man har lært en masse nyt. 

  

Kommunikation - ".....følg med på Holdsporthjemmesiden, Facebook og Instagram"

Hjemmesiden/Holdsport  (www.hgibordtennis.dk) er klubbens vigtigste informationskanal. Det meste information kan findes der.  

Men husk at ‘like’ og følge med på vores Facebookside, og bliv medlem af FB-gruppen ”Hillerød Bordtennis Ungdom” og også gerne at følge os på Instagram 

 

Holdsport (v/Mark Zebitz) - ".....klubben benytter Holdsport til rigtigt meget"
Mark gennemgik de mange muligheder i Holdsport systemet. Generelt var de fremmødte forældre vant til Holdsport fra andre idrætsgrene som ex. Håndbold. Er du i tvivl er du meget velkommen til at kontakte Mark. 
 
Royal Stage Frivillig - ".....en hyggelig måde at tjene penge til det bl.a. det høje trænerniveau på"
Har du lyst til at have nogle hyggelige timer, og samtidig tjene uvurderlige penge til klubben, så tilmeld dig meget gerne Royal Stage Frivillig, hvor vi hjælper ved ex. Koncerter. 
Læs mere via links nederst på forsiden af vores Holdsport Hjemmeside. 

Mark Zebitz - HGI Hillerød Bordtennisklub - Royal Stage Frivillig
Mark Zebitz fremviser glad checken som han lige har hentet for klubbens hyggelige og frivillige indsats i Royal Stage

Etiske regler - ".....husk at du er klubbens ansigt udadtil når du er til kampe mv."   

Hillerød Bordtennis vil gerne fremstå som en positiv sportsklub overfor klubbens interessenter. Derfor har vi lavet et sæt retningslinjer, der gælder under træning og i kampe.   

Et udsnit af disse regler er:  

  

- Opfør dig over for andre, som du selv gerne vil have at de opfører sig over for dig   

- Du er en repræsentant for klubben, og du ønsker at fremtræde som en positiv og fair sportsmand.   

- Du er en god kammerat og fair i kampe, hvor du møder en anden klubkammerat – I skal kunne træne sammen og være kammerater - også efter kampen.  

- Gør altid dit bedste  
 
 
 
OG HUSK........ #BordtennisErSjovt - både for spillere og forældreAf: Louis de Voss
 

  

  

  

​4 Danmarksmesterskaber og Sølv/Bronze ved Ungdoms DM
5. oktober 2021, 08.02

Hele 7 HGI Hillerød Bordtennisklub spillere gav den gas i weekendens Ungdom DM, og som så ofte før, vendte flere af dem hjem til klubben med flotte medaljer. 

 
Årets Ungdoms DM blev afholdt i Hjørring, og det var dejligt at se, at der blandt vore spillere i år også var tre mere uerfarne UDM-deltagere. Ungdomsudvalgets Kasper Lophaven var på plads i hallen, og har efterfølgende delt sine tanker med os, omkring de spillere han nåede at opleve. 

Rammerne var sat i det nordlige Jylland, med god plads på tilskuerrækkerne, og en hel hal med borde afsat til opvarmning. Der blev dystet i både single, double og mixdouble, over to dage.  
 
Klubbens deltagere i år var: 
 
U21: Daniel Simonsen og Peter Svenningsen 

Junior: Patrick Skarsholm og Albert Wolfsberg 

Drenge: Albert Wolfsberg, Magnus Lophaven og Anton Seerup 

Yngre Drenge: Marcus Jensen 

Jesper Møller og Mathias Jensen var de ansvarlige coaches.  
Klubbens unikke og fantastiske holdånd viste sig dog tydeligt i hallen, hvor vore coaches blev aflastet af vore mere erfarne spillere. 


Peter Svenningsen og Daniel Simonsen var således et par af vore rutinerede deltagere, som imellem deres egne kampe, fandt overskud til at sætte sig i coachingrollen. Dette var med til at give en fantastisk fællesskabsfølelse og holdånd i Hillerød lejren. Eksempelvis coachede Peter Svenningsen Marcus Jensen flot igennem den indledende pulje, og Daniel Simonsen coachede på fornem vis DM-debutanterne Magnus og Anton i deres double. 

Et af de mest overraskende resultater var da vores nyankomne, og tidligere Helsingør spiller Anton Seerup, imponerende spillede sig i 1/8 finalen i Drenge rækken efter fantastisk spil. I 1/8 finalen fik Anton fornøjelsen af at prøve kræfter med 2. seedede David Lund Heinig fra Virum, som dog blev en for stor mundfuld. 

Marcus gik glat igennem indledende pulje i sin single række Yngre Drenge, men tabte desværre som Anton også sin 1/8 finale til en seedet Virum spiller. I Mixed Double dannede Marcus par med Caroline Havsteen (Amager) og sammen spillede de sig til et par flotte Sølvmedaljer. 

DM-debutant Magnus tabte sine to puljekampe trods fornemt spil. Dette har dog kun givet ham endnu mere blod på tanden. 

Et af turneringens mere dramatiske øjeblikke var da Albert i junior rækken tabte sin 1/16 finale til Lasse Fly efter 14-12 i syvende sæt. Et sæt der begyndte med en tvivls kendelse, der gjorde at overdommeren måtte på banen. 
 
Som formand Thomas skrev i sin optakt til mesterskabet, så blev dette indfriet for alle debutanterne: “Marcus, Magnus og Anton er med for at lære. De har trods Corona pausen alle udviklet sig meget på det sidste, og skal bare nyde atmosfæren til UDM, og få nogen gode oplevelser”. 

Suveræne Patrick viste at han var sin 1. seedning værdig ved helt til finalen at vinde alle sine cup-kampe med 4-0, imponerende! Først i finalen ‘gav’ han et sæt væk, og endte således med en 4-1 sejr over Theo Dyekjær (igen Virum).


Også i Double kom Patrick på podiet med sin Bronzemedalje sammen med Noah Hvid (OB).
 


Daniel og Peter vandt overlegent U21 doublerækken med 3-0 i finalen, og også i Mixed Double blev Peter Danmarksmester sammen med Ann-Christine Christensen (Viby), imponerende doubleindsats af Peter. 

 
I U21 single er Daniel altid garant for en medalje, som denne gang blev af Bronze. 
 
Alle vore deltager ønskes tak for en fremragende indsats og fornem holdånd, samt et STORT TILLYKKE til vore Danmarksmestre og øvrige medaljetagere. Vi er stolte af jer alle. 
 
Vi glæder os allerede til næste Ungdoms DM som er planlagt til 7. - 8. maj 2022 
 
Se hele UDM resultatlisten HER
Læs mere i de mange kommentarer i DM trådene på vores Facebookside  
 
En kæmpe tak til jer der opdaterede Facebooktrådene weekenden igennem, og sendte os billeder, og endnu en tak til Kasper for oplæg til denne klubnyhed. Uden jer ville vi ikke kunne lave disse indlæg! 
 
UDM 2021 MEDALJE OPSUMMERING: 
 
U21: Daniel Simonsen (Guld U21 Dbl.+Bronze U21 Single), og Peter Svenningsen (Guld U21 Mixed Dbl.+Guld U21 Dbl.)

Junior: Patrick Skarsholm (Guld Junior Single+Bronze Junior Dbl.) 


Yngre Drenge: Marcus Jensen (Sølv Yngre Mixed+Bronze Yngre Drenge Dbl.)
 
BLEV DU INSPIRERET OG VIL KÆMPE FOR AT BLIVE EN AF KLUBBENS FREMTIDIGE DANMARSMESTRE, SÅ SE HVILKE STÆVNER DER KAN HJÆLPE DIG PÅ VEJ PÅ VORES STÆVNESIDE HER. 


 
AF: Kasper Lophaven / Louis de Voss

Vigtigt netop nu!
2. oktober 2021, 13.36

HUSK DEADLINE TIL KLUBTUREN TIL AARHUS, SAMT FORÆLDREMØDE 4. OKTOBER

KLUBTUR 15. - 17. oktober:
Vi håber at alle HGI Hillerød Bordtennisklub medlemmer vil benytte chancen for, at tilmelde jer til vores traditionsrige Klubtur til Aarhus.


Det bliver så hyggeligt, så vi glæder os rigtigt meget til at modtage jeres tilmeldinger her i weekenden, og aller senest på mandag. 

Læs meget mere om turen, hvordan du tilmelder dig, hvordan du får svar på dine spørgsmål, og hvem af dine klubkammerater der allerede er tilmeldt HER.


FORÆLDREMØDE:
Er du forælder til en eller flere af vores ungdomsspillere så kig forbi Lokale 9A i Royal Stage mandag aften kl. 17.30.
Her vil du blive klædt godt på, så du vil kunne bakke op om dit barns bordtennissport.
Samtidig er det sidste frist for tilmelding til klubturen, så er du stadig det mindste i tvivl om tilmelding eller andet, så vil du også kunne få hjælp til det på mandag.

LÆS MERE OM FORÆLDREMØDET HER.


AF: Louis de Voss
Ungdoms DM spilles i weekenden
30. september 2021, 12.51

I weekenden 2. - 3. oktober drager 7 HGI Hillerød Bordtennisklub spillere til Park Vendia-hallen i Hjørring for at spille det udskudte Ungdoms DM 2021.


Tråden på vores Facebookside vil weekenden igennem blive løbende opdateret, så følg endelig med.

Tidsplan og seedninger kan ses HER


Hillerød Spillere er:

U21 : Daniel Simonsen (Seedet 1) og Peter Svenningsen (Seedet 2)

Junior : Patrick Skarsholm (Seedet 1) og Albert Wolfsberg

Drenge : Albert Wolfsberg (Seedet 5-8), Magnus Lophaven og Anton Seerup

Yngre drenge : Marcus Jensen

Coaches er: Jesper Møller og Mathias Jensen


Det er en kombination af rutinerede spillere, og spillere der er med til sidst første UDM.


Medaljer favoritterne er klubbens Bordtennis Liga spillere: Daniel, Peter og Patrick.

Daniel er seedet 1 og Peter er seedet 2 i U21, og vi håber det genfundne makkepar kan støtte hinanden, måske hele vejen til en finale imod hinanden.

Patrick er seedet 1 i Junior, men i en stærk Junior række, hvor der er flere medalje kandidater.


Albert (billedet) er seedet 5-8 i drenge, men har top niveau til meget mere. For Albert gælder det om at spille frit og varieret så kan der meget vel vente en medalje.

Marcus, Magnus og Anton er med for at lære. De har trods Corona pausen alle udviklet sig meget på det sidste, og skal bare nyde atmosfæren til UDM, og få nogen gode oplevelser.AF: Thomas Hjermind Jensen / Louis de Voss.

Forældremøde 4. oktober kom-hør-spørg!
26. september 2021, 15.58Ungdomsudvalget afholder møde for forældre til børn på Nybegynder Ungdomshold samt Ungdom Øvet (UØ) holdets drenge- og pigeforældre, hvor I på en uformel måde orienteres om løst og fast omkring jeres barns bordtennissport, og hvor I vil få lejlighed til at stille spørgsmål. 


Vi håber meget at I vil benytte denne mulighed for at blive klogere på børnenes muligheder i bordtennissporten. 
 

MANDAG den 4. oktober 2021 kl. 17.30 – ca. 18.30 i Frederiksborgcentrets Lokale 9 A. 
 

Tilmelding er ikke nødvendig, du møder blot frem. 

Mødet er for forældre til nye/nyere spillere på U hold (mandag/onsdag), samt forældre til spillerne på Ungdom Øvet (tirsdag/torsdag), men ALLE er velkomne til at kigge forbi.

Vi tilstræber et kort orienterende møde hvor du vil få lidt at vide om HGI Hillerød Bordtennisklub, og de aktiviteter og stævner vi sysler med i det daglige. Da det er vigtigt at børnene ret hurtigt efter opstart får tilbudt muligheden for at komme ud og spille rigtige kampe, taler vi også lidt om dette.

Desuden vil der komme en træner som orienterer lidt om hvilket bat der bør købes, klubtøj m.v., og en af klubbens  Holdsport specialister, Mark Zebitz, vil give en kort introduktion for dette vigtige redskab. 

Til sidst vil der blive mulighed for spørgsmål om løst og fast, og info om vigtige links indenfor bordtennissporten bl.a. vores egen hjemmeside, Facebookside o.s.v.
   

Vi sørger for lidt kaffe og kage, og håber at se rigtig mange af Jer forældre. Umiddelbart efter forældremødet vil der også blive mulighed for at stille mere specifikke spillerrelaterede spørgsmål.

Skulle mødet mod forventning trække ud til efter børnenes træning slutter, vil træneren foreslå dem enten at blive i hallen, eller om at gå ned til os i lokale 9 A, hvor de skal være meget velkomne mens vi runder af.

Se velkomst-/opstarts- information HER, hvor du også nederst i klubnyheden kan følge linket til "dette dokument" som giver uddybende info om alt hvad du bør vide.  


Se formand Thomas Hjermind Jensens Opstarts Info til sæsonen 2021-22 med meget nyttig info HER.
 
Har du endnu ikke tilmeldt til efterårets store klubtur til Aarhus, er denne aften (4/10) sidste chance, læs meget mere om Klubturen i nyheden HER.

VI GLÆDER OS TIL AT SE JER ALLE!På Ungdomsudvalgets vegne Birgitte og Louis.
 

P.S. Lokale 9 A ligger i underetagen i modsat ende i forhold til cafeteriaet.KLUBTURTILMELDING ÅBEN NU
24. september 2021, 22.46
Klubpokal Aarhus Open gik til HGI Hillerød Bordtennisklub
HGI Hillerød Bordtennisklub har ofte været mest vindende klub ved Aarhus Bordtennis Open

Vi håber du vil med! Efter en alt for lang Corona pause hvor vi ikke har kunne dyrke bordtennisfællesskabet på klubture, er vi nu endelig tilbage med et super tilbud til dig, om at tage med klubben til stævne i Aarhus.  

 
Klubturen er et af sæsonens sociale højdepunkter, hvor du får mulighed for at blive rystet godt sammen med dine klubkammerater samtidig med, at vi får spillet en masse god bordtennis.  
 
HVORNÅR: Weekenden 15. - 17. oktober 2021 
 
HVEM: ALLE HGI-medlemmer uanset alder og niveau dvs. ALLE fra nye ungdomsspillere til seniorspillere, elitespillere, motionister, 60+, samt ungdomsspilleres forældre, er MEGET velkomne.   
Du kan sagtens som ungdomsspiller/nybegynder deltage, da der er meget erfarne ledere på turen. 
 
HVOR TIL: Aarhus Open stævnet i Brabrandhallerne 
 
PRIS: Turen er meget billig da klubben giver flot tilskud til gratis fælles overnatning/mad (se nedenfor).  
 
LEDERE: Cheftræner Ola Lindberg og hans trænerteam bestående af erfarne Mathias Jensen m.fl. er med på turen, og er ansvarlige for spillerne weekenden igennem.  
Der er også erfaring for at ældre og mere rutinerede klubtursdeltagere hjælper de nye og yngre på vej, så alle føler sig godt tilpas under hele turen. 
 
OVERNATNING: Fælles overnatning i hal hos BTEX Bordtennisexperterne, Tomsagervej 15, 8230 Aarhus hvor alle spillere/trænere/coaches/forældre/søskende bedes overnatte (skulle man ønske overnatning andet steds, sørger man selv for dette). 

HGI Hillerød Bordtennisklub - Daniel Simonsen - Aarhus Open 2019
Daniel Simonsen - Aarhus Open 2019


JEG MÅ HELT KLART MED – HVAD GØR JEG? 
 
TILMELDING/SPØRGSMÅL TIL SELVE KLUBTUREN:  
 
Tilmelding/spørgsmål via mail til Kasperlophaven@hotmail.com eller på tlf. 20429343 senest 4. oktober. 
 
Husk i mailen at oplyse om I kører til Aarhus, og at angive hvor mange ledige pladser du evt. har i bilen, udover chaufføren. Skriv også meget gerne hvis du allerede har aftale om bestemte klubkammerater der kører med dig, og om du har mulighed for at hjælpe med kørsel mellem overnatningssted og hal. 
Efter tilmeldingsfristen vil klubben være behjælpelig med koordinering af transport af deltagerne i forældrenes biler. 
 
TILMELDING TIL STÆVNERÆKKER VIA BORDTENNISPORTALEN: 
 
Da der er et begrænset antal pladser i stævnerækkerne, vil vi allerede nu (og senest den 8. oktober) opfordre dig til at tilmelde dig til de rækker du vil spille i Aarhus (er du i tvivl om hvilke rækker du har mulighed for at spille, så kontakt din træner). 
Stævnerækkerne betales hjemmefra via Bordtennisportalen og løber op i ca.kr. 
100,- pr. række inkl. gebyr (det anbefales 1-2 rækker pr. dag helst i Blok 1-3).  
LINK TIL RÆKKE TILMELDING VIA BORDTENNISPORTALEN 
TILMELDINGSVEJLEDNING - SE VORES STÆVNESIDE 

  

PRAKTISK INFO 
 
Da klubben giver et tilskud til turen så indgår følgende i klubturspakken, så overnatning og en del af forplejningen er gratis. Dette inkluderer: 

-        Overnatning i BTEX’s lokaler inkl. smør selv morgenmad 

-        Frokost lørdag og søndag i hallen i form af smør selv (Vi arrangerer en HGI Bordtennis lejr) 

-        Aftensmad lørdag i BTEX’s lokaler (løbende som spillerne kommer retur fra hallen) 

-        Mellemmåltider (frugt müslibarer des lign.) 

 
Følgende skal du selv sørge og betale for: 


-        Tilmelding/betaling via bordtennisportalen.dk til de ønskede rækker (Ved tvivl spørg jeres  

          træner) 

-        Tilmelding til Kasper til selve turen/overnatning (GRATIS)

-        Betale for transport til chauffør 

-        Liggeunderland/madras, Soveposer/dyne, hovedpude, tøj, sko (herunder bat og bordtennistøj) 

-        Selv sørge for aftensmad eller medbringe madpakke til fredag, og selv betale evt. aftensmad      
          søndag. 

-        Husk lommepenge. 

  

Vi håber at en del forældre har lyst til at deltage i den hyggelige tur, og være behjælpelig med kørsel til og fra Aarhus samt mellem overnatningssted og hal. 
 
Hver chauffør aftaler pris og afgangstider med sine passagerer. Der afregnes direkte pr. vej med ”chaufføren”, da prisen afhænger af, om man kører over broen eller tager med færge, samt hvor mange man er i bilen!  Vi henstiller til, at der afregnes kontant ved turens start af hensyn til alle parter. 
 

Aarhus Open Bordtennis 2019
Aarhus Open spilles i flere haller

Se hvilke klubkammerater der allerede har tilmeldt sig i vores Excel ark HER. AF: Ungdomsudvalget

Hyggeligt Ama’r Open
21. september 2021, 21.21

Efter vores succesfulde klubmesterskab i lørdags havde flere spillere valgt at fuldende weekenden ved at deltage i Ama’r open søndag. 

 
7 HGI Hillerød Bordtennisklub spillere havde tilmeldt sig kampene på Amager, men desværre blev Marcus A Jensen syg, så kun 6 kom til start i det hyggelige stævne. Det ville have været dejligt hvis endnu flere havde været friske på at deltage, men vi håber at I vil tage revanche og give den gas på klubturen til Aarhus i stedet (se mere herunder). 
 
Magnus Lophaven var blandt de deltagende ungdomsspillere som lagde godt ud, ved at gå videre fra puljen i Ungdom 5 med tre sejre ud af tre mulige. Desværre smuttede den videre deltagelse i 1/4-finalen, men fin 5. plads til Magnus. 

Anton Seerup gik desværre ikke videre trods to sejre ud af tre mulige i indledende. Der var tre med to sejre og Anton blev desværre her sorteper. 

Senere spillede de begge Ungdom 6, hvor Magnus og Anton begge vinder deres første kampe i puljen. Magnus får også her spillet sig i ¼-finalen som desværre bliver endestationen. 

Også Emil Thais Christesen var i kamp i den svære Ungdom 3 række hvor han desværre ikke nåede videre i slutspillet. 
 
Hos seniorerne var Anders Quistgaard-Leth og Jesper Jerslund i kamp i henholdsvis Åben 1 og Herre Klasse 5 & 6. I Herre klasse 6 deltog også Michael Kastberg.
 
Anders kom desværre ikke videre til slutspillet i Senior Åben 1 efter at have lidt nederlag til dygtige Izabell Nørlem (Hvidovre), som senere vandt rækken. 
 
Jesper Jerslund gav den gas i både Herre Klasse 5 og 6, men til trods for nogle tætte kampe blev det heller ikke til slutspil for Jesper. 

Michel Kastberg havde i gruppespillet i Herre Klasse 6 matchblod (men tabte desværre) mod Mads Justesen, som senere vandt rækken.
 
Søndagen endte således uden podieplaceringer til Hillerød i denne omgang, men bare vent, vi kommer igen. #BordtennisErSjovt 
 
En kæmpe tak skal rettes til Kasper Lophaven for kommentarer på vores Facebookside og tilsendte billeder, som muliggjorde dette opslag. 

Se alle resultater fra Ama'r Open på Bordtennisportalen.
 
Næste stævner hvor ALLE Hillerød spillere kan deltage: 
 
9. - 10. oktober Egedals Efterårsstævne (ALLE) 
HGI TILMELDTE 
 
16. - 17. oktober Aarhus Open - SISU (KLUBTUR ALLE - LÆS MERE) 
HGI TILMELDTE 
 
Se alle kommende stævner på vores Stævneside hvor du også finder hjælp til tilmelding.  
Er du forælder til en ungdomsspiller vil du også kunne stille spørgsmål til tilmelding ved Forældremødet der afholdes den 4. oktober. 
 


AF: Louis de Voss. 
 
 

Klubmesterskaber 2021
20. september 2021, 14.10

For første gang i længere tid på grund af Corona, lykkedes det os endelig at få afviklet vores klubmesterskaber i HGI Hillerød Bordtennisklub, og der blev derfor hygget ekstra om både spillerne og de fremmødte forældre.  

 
Det blev en dejlig dag med spil på tværs af træningsgrupper og alder, hyggelig fælles spisning, og tæt kamp om klubmesterskabs titlerne. I alt 60 personer var forbi i hallen, enten som spillere eller tilskuere. 

Med tilskud fra DIF's foreningspulje kunne det hele afholdes uden deltagerbetaling. Der var frugt, saft, kaffe, hjemmebagt kage, frokostbuffet og meget fine præmier. Mette havde sørget for vigtige indkøb til dagen, og sammen med Lone hyggede de om alle de fremmødte, og klarede præmieoverrækkelsen i fin stil.
Kristian sørgede for en vel afviklet turnering, og Hans var med til at hjælpe vores hovedarrangør Mark med opsætning af hallen. Uden være mange frivillige vil denne type arrangementer ikke være mulige, tusind tak til alle, også jer vi måske ikke lige fik med i ovennævnte!
 

Kristian i fuld gang med den fine afvikling af klubmesterskabet

Om formiddagen introducerede vi et nyt koncept, hentet fra Skak verdenen. Her mødte man spillere fra alle trænings-og aldersgrupper. I takt med at man enten vandt eller tabte, blev man parret med mere jævnbyrdige modstandere. Efter at have spillet 7 stk. 3 sæts kampe hver, var man blevet inddelt efter styrke. Resultaterne fra formiddagen, afgjorde så, om man spillede i A, B, C eller D gruppe/slutspil. 

Altid smilende Lone og Mette stod bl.a. ud over en masse andet for præmieoverrækkelserne, her til formanden


Frokosten stod på lasagne, salat og saft serveret i cafeteriet, og der blev livligt diskuteret om formiddagens kampe på tværs af spillerne.
 

Mette og Lone havde sørget for frisk frugt mm til alle

Efter frokosten skulle klubmestrene i A-D rækkerne så findes. 

Vores arrangør Mark viste stort overskud ved, efter at have været i fuld gang med klargøring af hallen fra kl. 7, stadig at have overskud til at finde sine superloop frem i kampen om mesterskaberne


Klubmester i A-Rækken, blev en af forhåndsfavoritterne Jesper Møller. Han måtte dog slide i det, da han var nede med matchbold, men kom igen, og vandt 12-10 i 5. sæt over Anders Quistgaard-Leth i finalen. Anders er i øvrigt ellers den person, som har vundet klubmesterskaberne flest gange nogensinde, da han også havde en storhedstid i 80’erne og 90’erne :-). 
 
Anders vandt også over formanden Thomas i puljen, og Thomas måtte derfor se sig henvist til 3. pladsen.  
En anden finale favorit, Mathias Jensen, sparede sig ikke om formiddagen. Han loopede faktisk så hårdt at han desværre måtte udgå med en forstrækning i albuen. 

Klubmester i B-rækken blev Marcus Ahrenholt Jensen, som i finalen besejrede Magnus Lophaven. På en fornem 3. plads kom Bjarne Christensen, der i en tæt 5-sæts kamp henviste Ayad Khalid til en 4. plads. 

Klubmester i C-rækken blev Mikkel Hold, som i finalen besejrede Emil Thais Christesen med 3-1 i sæt.  

3. pladsen gik til den lidt mere erfarne Bjarne Vestphael. Nr. 4 blev Ruben Reinholt, nr.5 Kasper Lophaven, og nr. 6 Adam Jørgensen. 

Klubmester i D-rækken blev Valdemar Kragh, som i finalen besejrede Arthur Oscar Helt med 3-1. Nr. 3 blev Marcus Taubner, nr.4 Mathias Møldrup, og nr. 5/6 Gustav Stalhut og Marie Jensen.


Planen er, at vi igen afvikler klubmesterskaberne i juni 2022, inden folk går på sommerferie.
 

Inden da er hele klubben dog inviteret på klubtur til Aarhus i oktober, læs mere om det HER.

 
 

AF: Thomas Hjermind Jensen / Louis de Voss.
 

FÅ HJÆLP TIL STÆVNETILMELDING PÅ MANDAG
16. september 2021, 06.25

Går du også med tanken om at det kunne være dejligt at spille med under klubturen til Aarhus, eller ved andre stævner, men har brug for lidt vejledning i hvordan du eller dit barn tilmeldes, så mød op på mandag. 
 
Mandag den 20/9-21 kl. 17-19 vil stævneansvarlig Louis de Voss sidde klar i HGI Hillerød Bordtennisklubs klublokale i Frederiksborgcentret, for at svare på spørgsmål omkring tilmelding til stævner via Bordtennisportalen, licens m.m.  
 
Tilbuddet gælder naturligvis både for ungdomsspillere (og forældre) samt nyere seniorer/motionister. 
 
På vores Stævneside HER kan du også blive klogere på hvilke stævner der pt er mulige, og hvordan du tilmelder dig, så tag evt. et kig på denne oplysende side inden du møder op. 
 
Under de enkelte danske stævner finder du ‘HGI TILMELDTE’ som henviser til klubbens Excel ark, med de klubkammerater der pt. er tilmeldt til de enkelte stævner. 
 
VI HÅBER AT I VIL TAGE GODT IMOD DETTE TILBUD 
 
Helt aktuelle danske stævner fra Stævnesiden hvor ALLE HILLERØD SPILLERE kan være med: 

18. september - Fik du tilmeldt dig til HGI's HYGGELIGE KLUBMESTERSKABER på lørdag?
 
9. - 10. oktober Egedals Efterårsstævne (ALLE) 
HGI TILMELDTE 
 
16. - 17. oktober Aarhus Open - SISU (KLUBTUR FOR ALLE UNGE SOM ÆLDRE) 
HGI TILMELDTE 
 
#BordtennisErSjovt 
 
   

AF: Louis de Voss. 

​Er du mellem 8 og 14 år og fik du tilmeldt dig?
13. september 2021, 11.18

25. - 26. september har HGI Hillerød Bordtennisklub, Roskilde Bordtennis og Bordtennis Danmark et super tilbud til alle børn og unge der synes at bordtennis er sjovt – tilmelding senest 15. september! 
 
Weekenden i Roskilde Kongrescenter kommer til at ose af bordtennis, hygge og fællesskab, når børn og unge samles med ledere fra dansk bordtennis samt alle forældre der har lyst, til nogle festlige bordtennisdage. 
 
Alle i aldersgruppen 8 – 14 år er meget velkomne, om du er nybegynder, let øvet, eller har spillet med i flere år, er vi sikre på at du vil få en rigtig god weekend. 

Du kan læse meget mere og se program, priser m.v. HER.
 
 
Vi håber at du er frisk på at deltage i dette nye spændende koncept. 
 
FIK DU IKKE TILMELDT DIG, KAN DU STADIG LIGE NÅ DET VED AT SENDE EN MAIL TIL UNDERTEGNEDE PÅ 
LVOSS@LIVE.DK SENEST ONSDAG DEN 15. SEPTEMBER KL. 20.
 
 
I mailen bedes du skrive ‘Tilmelding til Klubfestival i Roskilde’ i emnefeltet, og i mailen anføre: 
 
Spillers navn 
Spillers Hold (evt. bare hvilken dag og tid der spilles) 
Spillers fødselsdato 
T-shirt størrelse
Evt. deltagende forældres navn 
Forældre Kontakttelefonnummer 
Ønskes overnatning JA/NEJ
Deltagergebyr (kr. 495,- pr. Spiller, 200,- pr. Forældre) er indbetalt på MobilePay til 400920 JA/NEJ
 
Vi ønsker alle rigtig god fornøjelse! 


 
AF: Louis de Voss.

God sæsonstart for Hillerød bordtennis
12. september 2021, 22.30

God sæsonstart for Hillerød bordtennis


Danmarksturneringen er endelig startet igen, og så endda med flotte resultater.


 • Bordtennis Ligaen Damer


3 kampe, 3 sejre og en førsteplads i rækken. Sikke en drømmestart for Hillerød´s Bordtennis liga damer.

OB blev besejret 6-1, Ballerup 6-0 og i en tæt kamp blev Virum slået med 6-4

Spillerne i weekenden var Dana Bentsen, Naomi Owen og Annie Hedlund. Pia Toelhøj var med på bænken og Chen nød en velfortjent ferie i Grækenland.

Især kampen imod Virum blev en tæt affære, hvor sidste års Hillerød spillere Sophie Walløe og Nicoline Kofoed var på holdkortet sammen med sidste års første dame fra Greve, Valeria.

Hillerød kom bagud med 3-4, men så satte rutinen ind, Dana og Naomi vinder sikkert 3-0 og 3-1 over hhv. Valeria og Sophie. Annie lukker kampen af, med at besejre Nicoline i afgørende kamp 3-0.

Forståelig jubel i Hillerød lejren, som havde en lang med hyggelig tur til Hirtshals.


 • Bordtennis Ligaen Herrer


Overraskende sejr og rystet danske mestre, bringer håb for en god sæson.

I første kamp imod Herlev, var det Herlev som fik den bedste start og bragte sig foran 1-4.

Men så vendte kampen og gejsten lyste ud af de unge Hillerød spillere. 1-4 blev vendt til 4-4 og holdkampen skulle afgøres i golden sæt. Her skulle kampen afgøres imellem Hillerød´s Anton Andersson og Herlevs førstemand Jesper Hedlund. Anton viste ingen nåde og vandt 11-4 og dermed sejr til Hillerød på 5-4

Øvrige Hillerød spillere var Jakob Petersson, Charlie Rydegård og Peter Svenningsen.

Søndag ventede de danske mestre fra Næstved, som til dagens opgør stillede i stærkeste opstilling, til og med en forstærkning hentet fra netop Hillerød i Andreas Törnkvist.

Humøret var højt i bilen sydover, i en kamp hvor alt pres var på Næstved. Charlie og Jakob var fra fredagens kamp, blevet erstattet af Daniel Simonsen og Jacob Reuther.

Kampen startede som de fleste forventede, og Næstved bragte sig foran 0-3, men kun efter at Daniel Simonsen havde presset Næstveds 1.single Hampus Söderlund ud i 5. sæt

Om det var Antons golden sæt sejr fredag der havde påvirket ham, vides ikke, men han spiller helt uimponeret og fantastisk i Næstved. Han bringer Hillerød på 1-3, med en 3-0 sejr og Koldas (der dagen inden havde besejret Michael Maze).

Derefter leverer Daniel Simonsen en fantastisk præstation, da han slår Andreas Törnkvist 14-12 i 5 sæt.

Peter taber dog til Hampus, og Næstved fører 2-4

Anton var dog ikke færdig denne aften, da den afrikanske holdmester Khaled Assar bliver besejret med 3-0 i Antons bedste kamp på dansk grund nogensinde. 3-4

Til dagen var Jacob Reuther hentet ind som reserve og oddsene var dog også imod ham. Jacob laver en flot indsats, hvor Næstved bænken var helt tavse i lange perioder, men taber 1-3.

Næstved vinder kampen 5-3, men Hillerød kan stille i endnu stærkere opstilling – så hvem ved hvad resultatet bliver på hjemmebane ?


 • 1. division damer


Nyt hold i år er vores 1. dame hold. Her går det sportslige og sociale hånd i hånd, men derfor kan man godt gå efter sejr. Og det blev det til 2 sejre ud af 2 kampe.

Niloufar Komanji, Henriette Schönemann, Michelle Als Christiansen, Pia Hansen og Sus Høgsberg er spillerne på holdet.

Silkeborg blev slået med 7-3 og Amager 6-4. Alle leverede en flot indsats. Niloufar har lagt ekstra timer i træningshallen og det kunne ses, da hun vandt 6 ud af 6 kampe.


 • 1. division herrer


1. division mødte også Næstved og med samme resultat. 5-3 til Næstved.

Her bør det dog nævnes at Mathias Jensen vinder over Andreas Dilling og Charlie Rydegård vinder 2 kampe. Både Dominykas Samuolis og Jacob Reuther tabte i 5 sæt. 1. division er en svær række for Hillerød der rykkede op i år fra 2. division, men de øjner point i horisonten.

 

 • 3. division herrer


Kristoffer Rasmusen er hjemme igen fra efterskole. Tak for det. Han kvitterer med at vinde det afgørende golden sæt og give sejren til Hillerød. Der vinder 8-7

Øvrige spillere, der alle bidrog til sejren var: William Beck, Alexander Sønderby og Felipe Matarese.

The Young Guns går efter flere point på kontoen

​GLÆD DIG – VI SKAL ALLE PÅ KLUBTUR TIL AARHUS
11. september 2021, 12.37

Efter en alt for lang Corona pause hvor vi ikke har kunne dyrke fællesskabet på klubture, er vi nu endelig tilbage med et super tilbud til dig, om at tage med klubben til stævne i Aarhus.  
 
HVORNÅR: Weekenden 15. - 17. oktober 2021 
 
HVEM: ALLE HGI-medlemmer uanset alder og niveau samt ungdomsspilleres forældre dvs. alle fra nye ungdomsspillere til seniorspillere, elitespillere & motionister. 
 
HVOR TIL: Aarhus Open stævnet 
 
PRIS: Fornuftig da klubben giver tilskud 
 
LEDERE: Cheftræner Ola Lindberg med trænerteam bl.a. Mathias Jensen 
 
HGI Hillerød Bordtennisklub har gennem årene haft stolte traditioner, og har gentagne gange været rigtig mange afsted på hyggelig klubtur, hvor vi samtidig er vendt hjem med pokalen som mest vindende klub. 
 
ALLE kan være med uanset niveau og alder, og ungdomsspilleres forældre er også meget velkomne!  
Du kan sagtens som ungdomsspiller/nybegynder tage med da der er meget erfarne ledere på turen. 
 
JEG VIL MED – HVAD GØR JEG? 
 
TILMELDING TIL SELVE KLUBTUREN:  
Der vil inden længe blive udsendt en detaljeret invitation omkring klubturen med link til tilmelding til selve klubturen/overnatning mv. 
Vi kan dog allerede nu løfte sløret for, at vi skal overnatte sammen i Bordtennisexperternes lokaler til under 100,- pr. nat inkl. morgenmad. Hertil kommer transport som afregnes direkte med de enkelte bilers chauffør, frokost-/aftensmad mv.  
 
TILMELDING TIL STÆVNERÆKKER: 
Stævnerækkerne betales hjemmefra via Bordtennisportalen og løber op i ca.kr. 100,- pr. række inkl. gebyr (det anbefales 1-2 rækker pr. dag).  
 
Obs! Da der er et begrænset antal pladser i stævnerækkerne vil vi allerede NU opfordre dig til, at tilmelde dig til de stævnerækker du vil spille i Aarhus (er du i tvivl om hvilke rækker du har mulighed for at spille, så kontakt din træner). 
 
VEJLEDNING til STÆVNETILMELDING finder du på vores hjemmeside HER. 
LINK TIL Aarhus Open STÆVNETILMELDING HER.

ER DU I TVIVL OM HVORDAN DU TILMELDER TIL STÆVNER bl.a. AARHUS OPEN, VIL DU KUNNE FÅ HJÆLP I HALLEN
MANDAG DEN 20. SEPTEMBER Kl. 17.00 - 19 
HVOR LOUIS FRA UNGDOMSUDVALGET SIDDER KLAR TIL AT HJÆLPE DIG.


AF: Louis de Voss.

Klubmesterskab & gratis frokost for alle
6. september 2021, 22.41

Så er tiden kommet til, at vi skal finde årets klubmestre og have en hyggelig dag sammen.

Håber at så mange som muligt vil deltage enten som spiller eller bare kigge forbi.


Har far og/eller mor lyst til at have det lidt sjovt, så er der også en række for dem.

HELE HERLIGHEDEN FOREGÅR LØRDAG DEN 18. SEPTEMBER 2021


Klubben har afsat et budget på 15.000 kr. til mad, gode præmier og hygge.


Vi åbner hallen for opvarmning kl. 9.00, og kl. 10.00 starter vi KM 2021. 

Gratis frokost for tilmeldte serveres kl. 12.30 og vi siger tak for idag ca, kl. 16.30.


Spillet: 

Spillerrækkerne: Stævneledelsen opdeler medlemmerne i 2-3 rækker efter rating, så rækkerne bliver omtrent lige store. Forældrerækken (Der ikke træner) : Har mor og far lyst til at have lidt sjovt med bordtennis, så er der også rækker for dem.


Program: 

- Opvarmning og velkomst: Kl.9.00 – 10.00

- Gruppespil start: Kl.10.00 – 12.30

- Frokost (Lasagne/tilbehør fra restaurant): Kl.12.30 – 13.30

- Slutspil (A og B slutspil): Kl.13.30 – 16.00

- Præmie overrækkelse og hygge: Kl.16.00 – 1x.00


Tilmeldning ved en af 3 muligheder: 

 (Hurtigst muligt – senest Torsdag 16/9)


- Mail: Medlem@hgibordtennis.dk

- Samlet tilmeldningsliste: I klubben 

- Holdsport: https://bit.ly/HGIBT-KM2021 


Angiv --> Mad : Ja/Nej - Klubmesterskab : Ja/NejMedlemmers familie må spise med og være til stede – Husk, dog tilmeldning af hensyn til frokost bestilling


"Voksen område, med gratis kaffe, saft og kage.

Få en snak med medlemmer trænere, bestyrelse og udvalg."Hilsen Aktivitetsudvalget og Bestyrelsen

Stævnestart for Hillerød spillere i Brøndby
29. august 2021, 19.22

Weekendens stævne på Vestegnen blev muligheden for flere af vore HGI Hillerød Bordtennisklub spillere for, at få gang i sæsonens kamptræning.

Vores spillere var ellers weekenden igennem optaget af klubbens nye initiativ med opstartslejr/træningsweekend som blev afholdt fra fredag til søndag, men hvad gør det når man brænder for bordtennis. Så finder man da bare et tidspunkt hvor andre af være hold træner, og benytter fripassene til at drøne til Brøndby.

Formand Thomas Hjermind Jensen, og ungdomsspillerne Magnus Lophaven, Marcus A Jensen og Emil Thais Christesen var således på plads i hallen og fik spillet en masse kampe i det fint arrangerede stævne.

Thomas havde det store overblik i hallen


Thomas viste vejen for de unge ved at spille sig rent igennem puljen i herre kl. 1, og sejre sikkert i kvartfinalen. 
Semifinalen blev dog for stor en mundfuld for Thomas som måtte se sig besejret af den senere vinder af rækken Esben Larsen (Brøndby). En flot 3. plads til formanden, stort tillykke.


Både Magnus og Marcus missede desværre slutspillet i Ungdom C, men brillerede til gengæld i B slutspillet, hvor Magnus vandt, og Marcus endte på en 3. plads. 
I Ungdom E spillede de sig begge i A slutspillet, hvor Magnus igen nåede finalen med en 2. plads, og Marcus blev nr. 5. Dejligt at se, at I begge kom godt i gang med kamptræningen, også stort tillykke til jer!

Magnus spillede sig til både en sejr og en 2. pladsSøndag blev det Emils tur i Ungdom 5. Emil kæmpede bravt, men det blev en hård dag med den manglende kamptræning, så Emil tager tilbage i træningslokalet, og forbereder sig til Hvidovres Efterårs Stævne i den kommende weekend.

Emil kæmpede bravt

En stor tak til forældrene Kasper Lophaven og Birgitte Christesen for opdateringer og billeder i vores Facebook Tråd på HGI Hillerød Bordtennisklub's Facebook side. Disse opdateringer er guld værd, og muliggør klubnyheder som denne. 

NÆSTE BREDDE STÆVNER HVOR ALLE KAN VÆRE MED:

4. - 5. september Hvidovres Efterårs Stævne - Tilmelding senest på onsdag den 1. september HER.

18. - 19. september Ama'r Open - Tilmelding senest mandag den 13. september HER.

Se alle sæsonens HGI Hillerød Bordtennisklub relevante stævner på Stævnesiden HER.


Se alle resultater fra Vestegnens stævne på Bordtennisportalen HER.


AF: Louis de Voss.

Kontingentopkrævning via Holdsport
13. august 2021, 17.40

Kære medlem


Vi har valgt at gå fuldt over til at anvende Holdsport.dk som vores medlemsystem. Dette betyder at den kommende medlemskontingentopkrævning til HGI Bordtennis vil komme fra Holdsport.dk.


Du bedes reagere på den automatisk generede mail som kommer om et par dage fra Holdsport.dk.

Det er meget let for dig, du skal blot logge ind op tjekke op på dine kreditkort oplysninger, og derefter kan systemet automatisk opkræve dig hvert år se vores lille vejledning her Vejledning: Registrer dit betalingskort - HGI Bordtennis (OBS! der opkræves (måske) 1 kr når du registrere dit kreditkort).


Hvis du er forældre til en af vores ungdomspillere skal du/I oprette en forældreprofil og linke til ungdomspilleren se evt. vejledningen her hvordan opretter jeg en forældre profil?


Fordelen ved udelukkende at anvende Holdsport er:

 • Vi har en platform for nemmere kommunikation (både fra klub til medlem og fra medlem-til-medlem)
 • Man kan anvende Holdsport til kommunikation mellem spillerne på kamphold
 • Vi har et samlet medlemsystem, og medlemsadministrationen bliver lettere
 • Der kan betales på flere måder, f.eks. med diverse kreditkort og MobilePay
 • Holdsport fungerer både i en browser og som APP (Android og IOS)
 • Vi anvender allerede Holdsport til vores hjemmeside


Du er altid velkommen til at kontakte vores medlemskasserer Kristian Pedersen på:

medlem@hgibordtennis.dk – Mobil: 21672943.


Vedr. klub-modul så er alle data blevet slettet.

Sæsonstart mandag den 16. august - Opstartsinformation
9. august 2021, 08.58

Kære medlem


Den nye sæson starter mandag den 16. august og jeg håber du glæder dig lige så meget som os andre.


Download og læs "Opstarts information Hillerød G.I. Bordtennis 2021-2022.pdf"


Vigtigt - vi er gået over til at anvende www.holdsport.dk til medlemssystem – det er derfor vigtig at du vedligeholder dine stam- og kreditkort oplysninger på din profil der. Er der spørgsmål – kontakt vores medlemskasserer – Kristian Pedersen på medlem@hgibordtennis.dk


Både hjemmesiden og Holdsport er opdateret med de nye træningstider. Klik videre og se, hvornår du skal træne i år.


I den nye sæson vil der også være mange muligheder for at prøve sig selv af i konkurrence – til stævner og i holdturneringen. Flere stævner vil igen i år blive arrangeret som klubture. Ligesom der vil komme træningslejre og sociale aktiviteter. Vi håber at udviklingen og vejledningerne omkring Corona situation, gør dette muligt.


Nyt i år vil være: 

 •  Vi har ændret trænings tider på primært Ungdom talent trænings tider og oprettet Pige + Mini talent hold 
 •  Der vil blive afholdt månedlige trænings lejre (for udvalgte hold – gratis for medlemmer) 
 •  Vi sætter ekstra kræfter ind på ungdoms medlem rekrutterings initiativer og skole samarbejde. 
 •  Vi overvejer ar afholde Ungdoms TOP12 efter nyt udvidet koncept og Danish International 
 •  Vi vil i august/september forsøge at finde frivillige til at arrangere mindre sociale event: e.g Champions Leauge aften, Mini lejre, Bordtennis & Pizza mv. 
 •  Der er gratis familie træning alle søndage kl. 10.00-12.00 (Inviter gerne venner og familie med) 
 •  Husk alt er opdateret i klubbens kalender – som kan findes her: Klubbens-kalender.


Sæt allerede nu kryds i kalenderen 18. september, til Klubmesterskaberne og klubfest for alle!


Med venlig 

Thomas Hjermind Jensen
Formand i Hillerød GI Bordtennis

Groth og Co blev klar til Olympiske Lege
22. juli 2021, 09.18
Ready for Tokyo 2021

Så blev Groth og Co klar til afgang mod Tokyo.

Finalen blev en velspillet og underholdende kamp mellem Jonathan Groth og Gionis Panagiotis med sin defensive spillestil til sidst fik hevet alle kræfter ud af Jonathan. Det blev en sejr i 5 sæt til den stærke græker.

I Bronzekampen blev det en sejr til amerikanske Knabak Jha over danske Tobias Kamph Rasmussen.


Vi takker spillerne for besøget og ønsker OL-spillerne en rigtig god turnering i Tokyo.


Panagiotis Gionis og Jonathan Groth ønsker god kamp lige inden finalen
Den bedste amerikanske bordtennisspiller Khanak Jha.
Khanak Jha og Tobias Rasmussen i bronzekampen


Ready for Tokyo - Verdensstjerner spiller i Royal Stage
9. juli 2021, 22.41


Kom og send Jonathan Groth, Danmarks bedste bordtennisspiller, godt afsted til OL i Tokyo.

Bordtennis Danmark og Hillerød GI Bordtennis arrangerer OL forberedelsesturneringen ”Ready for Tokyo”.


Den 14. juli samles 6 spillere fra verdenstoppen i Royal Stage, for at fintune kampformen inden den største bordtennisbegivenhed i 5 år finder afsted, OL i Bordtennis, som begynder den 23. juli.

Det er en oplagt sommeraktivitet i Danmark for alle bordtennisinteresseret eller andre der vil opleve absolut topbordtennis på nært hold. Kampene starter hver time fra kl.14.00, med finale kl.18.00.


Der vil være gratis adgang for op til 200 tilskuere. Der skal dog kunne vises gyldigt coronapas for alle over 18+ år ved indgangen. For dem der ikke kan være tilstede i hallen, så kan alle dagens kampe ses live på TV kanalen Sport Live -  www.sport-live.dk.

Ved OL i bordtennis i Tokyo den 24.-30. juli lægger Danmark alle sine forhåbninger til en spiller, Jonathan Groth (VR 31).  Men i Hillerød hepper vi også på endnu en spiller, nemlig Ibrahima Diaw, SEN(VR71), som stiller op for Senegal og er ungdoms-elite træner i klubben.

Øvrige spillere er: Kanak Jha, USA (VR 30), Gionis Panagiotis, GRE (VR 49), Tobias Rasmussen, DEN (VR 201), Alberto Mino, ECU (VR77).

Landstræner Linus Mernsten fortæller: ”Vi forsøger med denne turnering, at få lidt OL atmosfære og kamptræning inden spillerne tager til Tokyo. Dette er et godt afbræk efter mange timer i træningslokalet, og kampene spilles på det officielle OL bord og med den officielle OL bold. Alle spillerne går efter at vinde, og vi håber at så mange tilskuere som muligt vil være med til at sende Jonathan Groth og de 3 andre OL deltagere godt afsted.”


Hillerød Bordtennis' formand Thomas Hjermind Jensen:” Vi har tidligere lavet samme setup for Bordtennis Danmark, som optakt til OL i Rio og VM i Budapest. Der er altid rigtig god stemning, når tilskuerne får lov til at være tæt på verdens stjernerne. Trods Corona, vil der være mulighed for gratis, at komme og se god bordtennis live. Kom gerne i god tid, hvis du vil være sikker på en af de 200 pladser. Og for dem som er mere trygge ved at følge med hjemmefra, viser TV Kanalen Sport-Live alle kampene live.  Alle 6 spillere spiller på verdensklasse niveau, så der bliver underholdende bordtennis hele dagen. Personligt glæder jeg mig til at se om USA´s Kanak Jha, kan være spilleren der kan booste bordtennispopulariteten i USA efter OL”.


Turneringsformatet: Der spilles bedst af 5 sæt på et bord. De 2 øverste seedede træder ind i semifinalen, de 4 øvrige spiller kvartfinaler. Der er kampstart hver time fra kl.14.00, med finale start kl. 18.00.

Sommer hilsen & sommeraktiviteter
27. juni 2021, 18.56

Formandens status - Sommer 2021


Som supplement til opstartsinformation og bestyrelsens beretning vil jeg sende en kort status ud 2-3 gange årligt for at orientere om de vigtigste emner, jeg som formand og vi i bestyrelsen arbejder med.


Corona situationen og Kontingent


I sæsonen 2020-2021 har indendørs bordtennis træning desværre være lukket ca. 4-5 måneder ud af de 12 måneder, pga. corona situationen. Det er mindre end mange andre indendørsklubber, men stadigvæk alt for meget. Vores prioritering har været at åbne så hurtigt op som muligt, selvom det har betydet ekstra arbejde for bestyrelsen og trænerne. Under nedlukning har der været mulighed for udendørstræning med Fysio Danmark, ligesom vi har forsøgt med ekstra aktivitet på facebook og livestreaming, hvilket er et forsøg på at opretholde en aktivitet for medlemmerne, men det kan selvfølgelig ikke opveje det at spille selv.


Vi har fået 2 forespørgsler om der ikke burde betales kontingent retur.

Vi har diskuteret det i forbindelse med budget 2021, generalforsamlingen og senest igen på bestyrelsesmøde den 16. juni 2021.


Vores beslutning er at investere sidste års overskud i aktiviteter (fastholdelse og medlemsvækst) i den kommende sæson i stedet for at betale dele af sidste års kontingent retur.


Konkret betyder det at:


 • Der er afsat yderligere 30.000 kr. i årets budget til sociale aktiviteter for klubbens medlemmer
 • Vi afholder stort klubmesterskab/Klubfest slut August / start september – med tilskud
 • Vi starter gratis familie bordtennis op efter sommerferien (søndage kl. 10.00-11.30)
 • Vi holder åbent til fri træning (inkl. træner) i juli og august.
  • Ungdom                                 - Mandage kl. 16.30-18.00
  • Senior og ungdom elite        - Mandage kl. 18.00-20.00
  • 60+                                        - Mandage + Onsdage + fredage kl. 10.00-12.00
  • Familie bordtennis (alle)       - Søndage kl. 10.00-12.00
 • Vi har budgetteret med skoleprojekt – dvs. større aktivitet ude på skolerne og afholdelse af Hillerød mesterskaberne
 • Vi vil gerne investere yderligere i træneruddannelse for vores ungdomstrænere


Til dem, der har læst budget for 2021, betyder det et underskud på 121.700 kr. 


 

Ny energi til bestyrelse og udvalg


Corona perioden tager hårdt på spillerne, men i den grad også på bestyrelse og personer i vores udvalg. Det, der driver frivillige ildsjæle, er at gøre en forskel for andre, men også at mødes og dele oplevelserne sammen.

Går du og tænker på aktiviteter, som du gerne vil være med til at sætte i gang - enten for andre eller den målgruppe du selv er i - så må du meget gerne kontakte en af formændene fra et af vores udvalg.

Vi kommer henover sommeren til at prikke nogen på skulderen – tag det som en kompliment og overvej det :-)


Klubbens udvalg og udvalgsformænd:


Ungdomsudvalg (Forældreudvalg) -  Louis de Voss

60+ udvalg – Kristian Pedersen

Senior udvalg – Thomas Hjermind Jensen

Aktivitetsudvalg – Mark Zebitz

Sportsudvalg – Peter Carstensen

Sponsorudvalg – Peter Carstensen

Hal. og Inventarudvalg - Karen-Margrethe Hansen

Kegleturneringsudvalg – Tusse

PR- og IT-udvalg – Torsten Sejr Hansen

 

Sommerens aktiviteter :

 

Ungdoms TOP 12 – 19-20 Juni


Det er lykkedes os at afholde den prestigefyldte bordtennis turnering - Bordtennis TOP12.

Selvom betingelserne for afholdelse af TOP 12 i år har været noget svære end tidligere pga. corona regler, fik vi med succes afholdt et TOP12, hvor hele 7 Hillerød spillere (klub med flest i Danmark) fik muligheden for efter alt for lang tid at komme i kamp igen.

http://btdk-bordtennisdanmark.dk/top12-2021/

  

 

Ready for Tokyo – 14. juli


Redaktøren blev helt starstruck af at skimme listen over de spillere, som landstræner Linus Mernsten har samlet til OL opvarmningsturneringen "Ready for Tokyo".

Den 14. juli samles 6 spillere fra verdenstoppen i vores bordtennishal i Royal Stage for at pudse kampformen af, inden den største bordtennis begivenhed i 5 år finder sted, nemlig OL i Bordtennis som begynder den 23. juli.


Det er en oplagt sommeraktivitet i Danmark for alle bordtennis interesserede.

Ved OL i bordtennis i Tokyo den 24.-30. juli ligger Danmark alle sine forhåbninger til en spiller, Jonathan Groth (VR 31). Men i Hillerød hepper vi også på endnu en, nemlig IBA Diaw (VR71), som stiller op for Senegal og er ungdom elite træner i klubben. Denne turnering skal være med til at fintune kampformen, inden det går løs til OL.

Øvrige spillere er: Kanak Jha, USA (VR 30), Panagiotis Gionis, GRE (VR 49), Tobias Rasmussen, DEN (VR 208), Antonie Hachard, FRA (VR 273)

Se tidligere - Ready for Rio video her

  • Bordtennis skole (Ungdoms hold U1+U2 og begyndere) – 28-30/6 + 2-4/8

I uge 26 og uge 31 afholder vi bordtennis skole i 3 dage. Trænere er Ola, Michelle, William og Kristoffer/Felipe.

3 dage med 6 timers bordtennis og hygge. Der er stadigvæk enkelte pladser tilbage - læs mere her : https://www.hgibordtennis.dk/klub/hgi-bordtennis/sider/bordtennisskole

 

 • Fri sommertræning ungdom / senior / 60+

 

Da der har været en del lukket, vil vi gerne hen over sommeren give muligheden for lidt fri træning i stedet for at aflåse hallen. Der er sommertræning om mandagen og familie bordtennis om søndagen. Alle dage i juli og august.

Træningen vil primært være selvtræning. Men for især ungdomstræningen vil der være en træner til at styre begivenhederne.


 • Ungdoms træning (U1+U2, UØ, B)                          - Mandage Kl. 16.30-18.00 (fra den 5. juli)
 • Senior træning og ungdom elite (M, A1)                 - Mandage kl. 18.00-20.00 (fra nu)
 • 60+ / H træning                                                        - Man-, Ons- og fredage kl. 10.00-12.00
 • Familie bordtennis – for alle                                   - Søndage kl. 10.00-12.00 (fra den 4. juli)


 • Sommer-event ?


Bestyrelsen vil gerne give tilskud til et fælles arrangement for klubbens medlemmer i løbet af sommerferien – vores aktivitetsudvalg er desværre på ferie, så det ville kræve, at nogle forældre/spillere selv tager initiativ til dette. Så bakker vi op med tilskud og kommunikation.

 

 

Ny hovedsponsor søges


Vores nuværende hovedsponsor Scanglobal Logistics stopper efter 3 år’s støtte som hovedsponsor.


Har du god kontakt til en mulig hovedsponsor, er du meget velkommen til at kontakte formand Thomas Hjermind Jensen (formand@hgibordtennis.dk) eller Peter Carstensen (peter.steen.carstensen@gmail.com)


Eksempler på modydelser af klubbens mest profileret sponsor via:

 • Logo på alle klubbens spilletrøjer – Kampbander – Reklameskilte
 • Reklame i kampprogrammer – hjemmeside – invitationer
 • Stor firma turnering – Fribilletter til større events
 • Reklame på Royal Stage reklame TV i receptionen

 

God sommer !!

Forstærkning klar til Hillerøds bordtennis damer
29. maj 2021, 16.27

I den fornyligt spillede afgørende finale i BordtennisLigaen for Damer blev det som bekendt til en fornem sølvmedalje til vores Damehold. Med ambitionen om igen at spille med om guld, henter Dameholdet nu velkendt forstærkning til den kommende sæson.Tidligere nr. 83 i verden med det velkendte efternavn Bentsen (gift med Allan Bentsen) - Eldijana (Dana) Bentsen spiller fra næste sæson med på Hillerøds Bordtennis Liga hold. Ambitionen er igen at spille med om guld.


Dana Bentsen har tidligere været nr. 83 i verden og deltog i OL 2016 og 2000 for Kroatien. Hun har også en EM bronze medalje for hold i 2000 med Kroatien. Dana spillede sidst med i den bedste række i Danmark i 2007, hvor hun som 1. dame førte Vedbæk BTK til DM guld.


Holdet kommer udover Dana Bentsen til at bestå af nuværende Hillerød spillere: Pia Toelhøj, Chen Yan, Annie Hedlund og Petra Sörling.


Formand for Hillerød GI Bordtennisklub, Thomas Hjermind Jensen:

” Vi er glade for, at vi i åben dialog har kunnet låne Dana Bentsen på B-licens, og hvem ved måske Roskilde og Hillerød kan skifte deres to sølvmedaljer i Bordtennis Ligaen for henholdsvis herrer og damer ud med to guldmedaljer.
Både Roskilde og Hillerød har også hvert et hold i 1. division, så det giver god mening at arbejde sammen om et hold i landets bedste række. Det bliver dog endnu engang en svær række næste år, hvor nye klubber har fået dispensation til at tilmelde sig, og andre klubber har hentet forstærkninger.


Roskilde har en endnu større pige gruppe end vi har i Hillerød, og jeg håber, at vi med dette samarbejde også kan hente inspiration i, hvordan Roskilde arbejder med deres pigegruppe og fastholdelse af dem.

Landets bedste rækker er i henhold til Turneringsreglementet berammet til 8 hold, men til næste år ser det pt. ud, at der pga. Corona undtagelsesregler ender med at blive 10 hold.

10 hold er efter min mening to hold for meget, da der desværre kun er et vist antal danske spillere med bordtennis Liga niveau. Vores ønske har været, at vi stadigvæk kunne have en grundstamme af danske spillere, som gerne vil mødes og træne sammen. Vi har stadigvæk Annie Hedlund, som i sidste finale kamp vandt 4 ud af 4 kampe, og den måske kommende ITTF Præsident Petra Sörling. 

Vores nye 1. division hold har også 5-6 spillere, så der er også en mulighed for at trække på nogen af disse i løbet af sæsonen.


Danmarksturneringen starter op den 11. september, og til den tid håber vi, at der igen kan komme tilskuere til kampene.”


Dana Bentsen:

”Personligt har den primære fokus de sidste mange år været på familieliv og mit arbejde. Jeg har dog holdt bordtennis ved lige med træning i Roskilde og spillet på Roskildes 3. division herrer hold. Målet må være at spille dame holdet i slutspil og så forsøge at toppe formen til semi- og evt. finale kampe.”


Foto : Pia Toelhøj med Dana Bentsen til fælles træning.

Læs også også ovenstående artikel i Sjællandske Medier HER.

Ungdomshold og Bordtennisligahold starter træning nu
20. april 2021, 22.48

Glædeligt nyt - Vi starter bordtennistræning op igen for ungdomshold og BordtennisLiga-holdene fra mandag den 26. april og håber at se så mange af jer klar igen til hygge ved bordet. 


Vi har valgt at slå U1 + U2 hold sammen indtil vi ved hvor mange der kommer – tid : mandage og onsdage kl.17.00-18.30 og ellers holde fast i øvrige tider.

Hvem må træne

 • Alle ungdomsspillere til og med 18 år + BordtennisLiga spillere (uden corona pas) – Max 25 personer
 • 70+ - Seperat mail sendes ud (Kristian)


Træningsugen
Træningsugen (med start 26/4) bliver således:


Ungdom U1+U2 (Mathias, Jan, William og Michelle)

- Mandage og onsdage 17.00-18.30


Ungdom B og Ungdom Ø (Ola og Daniel)

- Tirsdag og Torsdag 17:30 – 19.30


Ungdom og BordtennisLiga (Ola og Nicolai)

- Tirsdag og Torsdag kl. 15.30 – 17.30 og 19.30-21.30

- Onsdag 08.00-09.30 – Morgentræning


De generelle coronaregler gælder :

- Hold afstand, sprit hænder af og bliv hjemme hvis du har symptomer

- Forældre og andre der ikke er trænere må ikke opholde i i bordtennislokalet

- Anvende mundbind når du bevæger dig i Royal Stage uden for bordtennislokalet


Vi håber at øvrige seniorer i alderen 19-69 år fra 6. maj igen får lov til at træne.


Med venlig hilsen

Thomas Hjermind Jensen
Formand, Hillerød GI Bordtennis

De er klar for Hillerød i BordtennisLigaen næste år - flere er på vej...
14. april 2021, 23.28

Daniel Simonsen og Patrick Skarsholm - Ping & Pong er igen klar for Hillerød til næste sæson.


BordtennisLigaen er slut for vores herrer og vi er allerede langt i vores forberedelser til næste år.

Det er derfor med glæde, at kunne fortælle at både Daniel og Patrick fortsætter for Hillerød til næste sæson.


Patrick har siden han skiftede til Hillerød opnået stor spillemæssig fremgang og er nu Danmarks bedste junior spiller – og vi vil gerne støtte ham i hans fortsatte udvikling.

Patrick vil være en del af klubbens ugentlige træning, ligesom han også træner i idrættens hus samtidig med han tager en uddannelse.


Daniel er Danmarks bedste årgang 2002/2001 og vil udover at spille med på førsteholdet også igen være synlig i klubben som ungdoms træner, samtidig med han passer sine HF studier.


Med tilgangen af Peter Svenningsen, har vi nu en god stamme af unge talentfulde spillere der kan presse, støtte og motivere hinanden i Hillerød.


Resten af brutto truppen annonceres i løbet af foråret.


Da der næste sæson er hele 10 hold i Bordtennis ligaen og derfor endnu flere kampe, samt at vores 2. Hold spiller i 1. Division og 3. Hold i 3. Division, så skulle vi gerne få sammensat en god stor brutto trup af spillere som både vil være en del af den ugentlige træning til gavn for personlig udvikling men også spillere som vil kæmpe med på vores divisionshold.

Kvinderne vandt grundspillet i BordtennisLigaen, og har valgt modstander til semifinalerne
13. april 2021, 17.33

Damer sluttede af med 3 sejre og endte på 1. pladsen i grundspillet og har nu minimum bronze i hus. Modstanderen er også valgt til semifinalen og endelige datoer skal fastlægges.

Klart er det dog, at 2. og evt. 3 kamp spilles i Hillerød lørdag og søndag den 24+25 april og modstanderen er Greve.


I weekendens kampe spillede Pia Toelhøj, Nicoline Barfod Koefoedog Annie Hedlund imens Chen Yan heppede med hjemmefra. Netop semifinale modstanderne fra Greve var første opgave i weekenden. Det blev til en 6-3 sejr, hvor Greves klart bedste spiller Valeria Hachard var med i alle Greve´s sejre.

Greve forventes at stille med et endnu stærkere hold i semifinalen, så der venter en meget tæt kamp der også.

Derudover blev det til 6-0 sejr over Silkeborg og 6-3 over OB Bordtennis. Endelige datoer meldes ud snart og der forventes at være livestream fra både hjemme- og udebane kampe.

Holdleder Brian Hansen: ”Vi har valgt Greve som semifinalemodstander fremfor Viby. Det er to meget jævnbyrdige hold så valget var ikke nemt. Vi skal slå Greve på at have en mere homogen trup, og kan vi drille Greve´s førstedame Valeria i en enkelt kamp så er der gode muligheder for at gå videre til finalerne. Men jeg forudser at det bliver til 2 og eventuelt 3 tætte kampe”.


Hold Hold K    V    U    T    S               P  
1 Hillerød GI 1 14 13 0 1 82-30 38
2 Hvidovre Bordtennis 1 14 12 0 2 74-33 35
3 Greve 1 14 9 0 5 71-46 28
4 Viby 1 14 8 0 6 57-47 24
5 OB 1 14 7 0 7 58-59 20
6 Ballerup 1 14 5 0 9 46-66 14
7 Silkeborg BTK 1 14 2 0 12 33-75 8
8 Green Halvor/B75 1 14 0 0 14 19-84 1


Herrerne i Corona-drama
13. april 2021, 17.29

Herrerne mødte lørdag medaljeaspiranterne fra Næstved Bordtennis i en kamp i BordtennisLigaens slutspil.


Det blev et ventet nederlag på 1-5 til Hillerød, der stillede op med Patrick Skarsholm, Daniel Simonsen, Hugo Törngren og Danmarks bedste drenge spiller, 14 årige Dominykas Samuolis.


Næstved havde en palette af udenlandske spillere med: Hampus Söderlund (Sverige), Nikita Larushin (Rusland), Tomas Koldas (Tjekkiet) og Magnus Månsson (Sverige)

Bedste præstation stod Patrick Skarsholm for, da han vandt 3-2 over den rutinerede Magnus Månsson og Daniel Simonsen var godt med og vandt 1 sæt imod Nikita.  Hugo spillede i 1. parkryds og var trods godt spil oppe imod overmagten.
Unge Dominykas var med for at lære og det blev da også til 0-3 nederlag til Tamas, men 9-9 i 2.sæt kunne med lidt mere rutine godt have givet et sæt.

Fortjent 5-1 sejr til Næstved, uden det store drama. Dramaet kom dog få timer senere, da vi blev oplyst, at en af Næstveds spillere var blevet testet positiv for Corona.

Efter snak med corona-hotline, blev vi fortalt at man kun har været i direkte kontakt, hvis man har været under 1 meters afstand i min 15 minutter og derfor skal gå i selv isolation. Kun en af vores spillere havde spillet imod den pågældende spiller og derfor må gå i selv-isolation.

Efter dialog med Virum og Turneringsudvalget blev det besluttet at aflyse søndagens kamp imod Virum udfra et forsigtighedsprincip. Dette har heldigvis ingen sportslig betydning, da alle pladser i slutspillet var afgjort uanset resultatet.


Ærgerlig afslutning på sæsonen, men også symbolsk for en atypisk sæson, hvor vores målsætning om en slutspils plads blev indfriet. Vi håber dog at vi til næste sæson kan byder tilskuere indenfor igen til god bordtennis i Hillerød.Hold Hold K V U T SCORE
1 Roskilde 1 5 4 0 1 24-7 33
2 B 75 5 4 0 1 24-18 29
3 Næstved B. 4 3 0 1 16-14 23
4 Virum 4 1 0 3 13-15 16
5 Herlev 4 1 0 3 8-17 13
6 Hillerød GI 4 0 0 4 6-20 6
Referat og beretning fra Generalforsamling 2021
29. marts 2021, 15.18

Klubbens årlige generalforsamling blev afholdt online den 25. februar. Her kan du læse referat og beretning fra generalforsamlingen.

Hillerøds bordtennisdamer er semifinaleklar
24. marts 2021, 19.42

Med 3 sejre og et enkelt tæt nederlag ligger Hillerød efter 11 kampe, på en første plads og kan ikke undgå af komme i semifinalen.

De sidste 3 kampe i grundspil spilles den 10+11 april. Med sejre i 2 af disse, er 1 pladsen sikret og en god fordel i semifinale (og evt. finale).


De fire spillere Pia Toelhøj, Chen Yan, Nicoline Barfod Koefoed
og Annie Hedlund - havde sammen med et lille supporterteam en god tur i Odense. Men glæder sig til forhåbentlig at kunne spille semifinale på hjemmebane med god tilskueropbakning.

Udendørs fysisk træning i samarbejde med FysioDanmark
24. marts 2021, 19.36

Tirsdag den 16. marts var der opstart på den udendørs fysiske træning i samarbejde med Benn fra FysioDanmark. 


Herrer, drenge, damer og piger var mødt op. Træning var klassisk crossfit med egen kropsvægt kombineret med lidt kredsløbstræning. Øvelser var som oftest circle- træning, så man lavede så mange runder som man selv kan klare. Og der er helt sikkert nogen (inkl. Formanden), som kan mærke det i lår og maveregionen de næste par dage. 


Vi kører videre med konceptet hver tirsdag indtil videre og åbner op for alle medlemmer, som vil give den gas og få ”lidt” sved på panden. Træningstimer er:


Ungdom < 20 år – Tirsdag kl.15.55-17.00
Senior >20 år – Tirsdag kl. 16.55-18.00

Håber at se så mange (dog max 24) pr. gang.

Corona update: Opstart planlægges til 8. februar
19. januar 2021, 10.46

Restriktioner er jo desværre blevet forlænget, så opstart planlægges nu til mandag den 8. februar (såfremt restriktioner ikke forlænges).

For dem som spiller på turneringshold er seneste udmeldng fra BTDK, at rækkerne startes op 14 dage efter man kan begynde at træne igen.


Målet er stadigvæk at afvikle sæsonen, men evt. forlænge den – men det kræver jo så at smittetryk falder og landet åbnes op igen.


Tip : Lav gerne en messenger gruppe med dine hold kammerater og udfordre/motiver hinanden til lidt motion 🙂


Husk vores Nytårs Quizz – med mange fine præmier. Her kan kan også komme med gode ideer til sociale events, når vi engang må mødes igen: https://l.facebook.com/l.php?u...

Nytårsquiz - og opstart af bordtennis i 2021
4. januar 2021, 08.46

Da restriktionerne er forlænget til og med den 17. januar, betyder det desværre at al træning er aflyst, frem til forventet start mandag den 18. januar.

Da vi ikke kan mødes før det, har vi lavet en Nytårs Quiz med fine præmier og vil frem til den 17. januar løbende offentliggøre de 13 spørgsmål, som i er velkommen til at kommentere.

BESVARELSEN skal dog sende på dette link senest den 16. januar: Nytårs Quiz - Besvarelse klik her

Vind flotte præmier og gæt med i Hillerød GI Bordtennis nytårs quiz - Alle nuværende, tidligere medlemmer og deres familier kan deltage.

Hillerød GI Bordtennis har en historik på 58 år. og mange gode minder, Nogen af disse vil du få indsigt i de 13 spørgsmål.

Præmier til de 5 som har flest rigtige (ved lige mange trækkes lod) +1 bonus præmie til bedste forslag om hvad vi kan lave af nyt social tiltag i foråret.

 • 1) Biograf pakke - Gavekort for 2 (Værdi 299 kr.) + En Stiga Edge training bag, grey + Inzone træningtrøje
 • 2) Biograf pakke - Gavekort for 2 (Værdi 299 kr.) + Inzone træningtrøje
 • 3) En Stiga Edge training bag, grey + Inzone træningtrøje
 • 4) En Stiga Edge training bag, grey
 • 5) En Stiga Edge training bag, grey
 • Bonus præmie : Biograf pakke - Gavekort for 2 (Værdi 299 kr.) + En Stiga Edge training bag, grey + Inzone træningtrøje

Ps. husk at skrive dit navn til sidst (så vi ved hvem som vinder).

Med venlig hilsen

Hillerød GI Bordtennis 

Dominykas til tops i OB Open
8. december 2020, 19.16

Dominykas Samuolis var blandt de inviterede da OB Bordtennis lige inden den seneste Corona nedlukning nåede at afholde sit 72. stævne i træk, og her blev det til sejr i Drenge Elite rækken.

OB Open imponerer igen, tænk at have afholdt 72 stævner i træk, og samtidig har HGI Hillerød Bordtennisklub igennem mange år haft tradition for at arrangere klubture hertil, og ofte er vi vendt hjem med podieplaceringer.

I år var ingen undtagelse, men var naturligvis begrænset af, at det kun var vore unge spillere under 22 år der kunne deltage, da OB Bordtennis havde valgt at gennemføre trods COVID-19 problematikken, men havde derfor tilpasset stævnet til de gældende restriktioner.

Stævnet startede allerede fredag med en invitationsturnering hvor Dominykas som nævnt vandt Drenge Elite rækken, og Patrick Skarsholm nåede 1/4- finalen i U21 Elite. Dominykas lagde ovenikøbet ud med at uddele æg i første sæt i finalen mod Lasse Fly Kristensen (Viby) som blev besejret 3-1 (11/0,9/11,13/11,11/4). Stort tillykke til Dominykas.

Lørdag og søndag var der åbne rækker på programmet, og Hillerøds podieplaceringer her var som følger:

Dominykas Samuolis - Bronze i Junior A

Albert Wolfsberg - Bronze i Junior B

Magnus Lophaven - Bronze i Drenge E 
(taber semi til den senere vinder af rækken, Anton Fly-Kristensen 12/10,11/7,4/11,9/11,11/69)


Herudover fine resultater i Ungdom 1 og 2 også, som kan nærstuderes i RESULTATLISTEN HER.

Se også Resultatlisten for Invitationsturneringen HER.

En stor tak skal lyde til Raivydas for at sikre billedet fra podiet.

VI SER FREM TIL FLERE STÆVNER PÅ DANSK GRUND NÅR COVID-19 RESTRIKTIONERNE IGEN OPHÆVES, OG ØNSKER ALLE EN GOD JUL OG ET GODT STÆVNE NYTÅR 2021.
AF: Louis de Voss.

Corona Update: Al bordtennisaktivitet indstilles fra 9. december til 3. januar
7. december 2020, 14.34

Kære medlemmer

Med de nye restriktioner i Hillerød kommune indstilles al bordtennis aktivitet i Hillerød bordtennis fra den 9.december frem til og med 3. januar.

Alle planlagte træningspas den 7. og 8. december gennemføres som planlagt.

Alle ideer til hvordan vi kan fastholde socialt sammenhold virtuelt, eller på anden måde indtil da, er meget velkommen - send mail til formand@hgibordtennis.dk eller en anden fra bestyrelsen.

Vedhæftet er også en jule hilsen fra formanden omkring klubbens status og hvad vi i bestyrelsen har arbejdet med i efteråret.

Læs formandens julehilsen her : https://hgibordtennis.klub-mod...

Med venlig hilsen

Thomas Hjermind Jensen og bestyrelsen 

Kom til bordtennislejr i juleferien
4. december 2020, 07.58Kom til bordtennislejr i juleferien, den 28. 29. og 30. december 2020 i Frederiksborgcentret/Royal Stage! 

 

Hvornår: Lejren afholdes fra klokken 10-16 den 28. 29. og 30. december i Frederiksborgcentret i Hillerød, og du er velkommen til at invitere dine bordtennisvenner.

Træningstider er fra klokken 10-12 og 14-16 alle dage.

Hvem kan deltage: På lejren er der plads til alle niveauer og alle klubber. Lige-meget hvor du kommer fra, og ligemeget hvor god du er, så er du velkommen.

Pris og praktiske oplysninger: Lejren koster 500 kr. for alle 6 træninger eller 100 kr. per træning. På lejren spiller vi bordtennis, men vi laver også andre sjove ting og lege. Medbring selv madpakke, og husk dit bordtennisudstyr. Hvis du ikke har et bat, kan du selvfølgelig låne et af klubben. 

Medbring selv bat, indendørs sko og madpakke. 

Trænerne: De tre trænere på lejren kommer til at være Daniel Simonsen, Ola Lindberg, Nicolai de Voss og William Beck som alle er trænere i Hillerød i deres hverdag, og som alle enten er eller har været bordtennisspillere på eliteniveau. 

Tilmelding og betaling: 

Tilmelding foregår på mail til williamfbeck@gmail.com og betaling sker på 

Mobilepay til 30870155. Skriv i teksten hvilke og hvor mange træninger du skal være med til.

Spørgsmål: Har du spørgsmål til lejren kan disse rettes til William på mail til williamfbeck@gmail.com.

VI SER FREM TIL AT MODTAGE DIN TILMELDING (Først-til-mølle)AF: William Beck / Louis de Voss.

God weekend for alle vores hold i Danmarksturneringen
30. november 2020, 14.20

BordtennisLiga-holdet er i slutspillet


Det blev en sikker sejr over BB/KBTK og rækkens 6 plads, dermed var slutspilpladsen sikret.

Holdet bestod af: Daniel Simonsen, Patrick Skarsholm, Jakob Peterson og Mie Skov, hvor alle bidrog med sejre.
Patrick slog en godt spillende Kim Nylander, Daniel underholdt med ballon bolde imod Carsten Egeholt, Jakob stod imod Thomas Jensen farlige server og Mie Skov var sikkerheden selv imod Kasper Schübler.


Om søndagen var modstanderne Næstved, hvor Mie og Daniel var udskiftet med Hugo og Carl. Her var modstanderen til gengæld for stærke og vandt med 5-0.


Holdet kan nu gå på julepausen og se frem til at møde de 5 øvrige hold i slutspillet om en plads i semifinalerne.


DrengeLigaen og JuniorLigaen vandt begge deres kampe


Især DrengeLiga-holdet leverede gode kampe og ligger måske lidt overraskende på den slutspils-givende 3 plads.
Holdet vandt 9-5 over Gladsaxe og 8-7 over KBTK/FBTK, hvor Marcus vandt i golden sæt over Jonathan Blom.

JuniorLiga-holdet leverede en ”mandfolke”-præstation og har nu vundet alle sine 6 holdkampe og ligger på 1 pladsen.
Det blev til sejre på 8-5 over Viby og 8-2 over team øst.  Det betyder, at selvom der resterer 4 kampe i grundspillet er slutspils-pladsen allerede sikret.

2. og 3. division

2. division vandt 8-0 over Herlev, men måtte se sig slået 7-8 af Amager, men ligger stadigvæk på den opryknings-givende 2. plads.
3. division vandt en vigtig sejr over Roskilde ugen inden med 8-5, men måtte se sig slået af vestegnen med 8-4.
Sejren over Roskilde betyder dog at holdet tog et skridt op imod et tæt midterfelt i rækken.

/Skrevet af Thomas Hjermind Jensen

Hyggeligt Klubmesterskab for Ungdom afholdt
1. november 2020, 12.04


Grundet Covid-19 restriktionerne måtte vi desværre aflyse klubmesterskaberne for elite og senior/veteran, men heldigvis kunne vi med succes afholde mesterskaberne for vore ungdomsspillere.

Mathias Jensen og Jan Enevoldsen havde samlet en masse glade ungdomsspillere og Jan har efterfølgende skrevet dette:

Lørdag blev der afholdt klubmesterskaber for ungdom. Efter et par afbud var det 17 topmotiverede spillere, der var klar til at kæmpe om titler og pokaler. Mesterskaberne var opdelt i en A, B og C række, og afslutningsvis afviklede vi en double-turnering, hvor parrene blev sammensat mhp. at lave så jævnbyrdige par som muligt.

 

Vi fik set en masse god bordtennis med mange tætte og velspillede opgør, og samtidigt fik vi også tid til at hygge med blandt andet lidt let frokost under Corona-sikrede forhold.

Resultaterne fra mesterskaberne blev følgende:

 

A-rækken

Klubmester: Sally Lou

Nr. 2: Marcus Jensen

 

B-rækken

Klubmester: Tobias Henriksen

Nr. 2: Pelle Christensen

Nr. 3: Malthe Bielefeldt

 

B-rækken – Consolation

Nr. 1: Mikkel Holm

Nr. 2: William Velander

 

C-rækken

Klubmester: Alexander Gammelbo

Nr. 2: Valdemar Olsen

 

Double:

Klubmestre: Vibeke Velander/Magnus Lophaven

Nr. 2: Nikolaj Cheng/Valdemar Olsen

 

PS: Hvis nogen skulle undre sig over at vinderparret i double bestod af Magnus og en lidt ældre ”ungdomsspiller”, så skyldes det, at Williams mor, Vibeke, var så sød at stille op, fordi der var et ulige antal spillere 😊


En stor tak til Mathias for de mange billeder, og til Jan for ovenstående tekst, samt til begge for at arrangere en hyggelig dag for ungdommen.

LINK til alle Mathias' billeder fra klubmesterskabet 2020

AF: Jan Enevoldsen / Louis de Voss

Herrerne i BordtennisLigaen rykkede op på en slutspilsplads
27. oktober 2020, 11.08

Vores herrer BordtennisLigaen har haft en svær start, men de revancerede sig i weekenden.

Det var et afbudsramt hold, der skulle spille 2 holdkampe i Jylland imod hhv. B75 og BTK Viby.

Holdet bestod af Patrick Skarsholm, Daniel Simonsen, Jesper Møller og Andreas Törnkvist.
3 afbud gjorde at holdlederen Jesper Møller måtte trække i trøjen og den tidligere svenske landshold spiller 31-årige Andreas Törnkvist var blevet indkaldt fra pension.

Holdleder Jesper Møller: ” Vi måtte sætte et lidt alternativt hold i weekenden pga. flere afbud. Planen var ikke at jeg selv skulle i trøjen. To spillere der gjorde det rigtig godt i weekenden er juniorlandsholdsspiller Patrick Skarsholm og Andreas Törnkvist. Patrick Skarsholm er i en rivende udvikling og spillede helt fantastisk imod B75, og det var rent utur, han ikke vandt 2 kampe der og dermed et point til os. Andreas Törnkvist har faktisk lagt battet på hylden og vi vidste ikke hvor han stod henne. Det ved vi nu.. Udover han spiller meget publikumvenligt med lange bolde langt væk fra bordet, så har han et max niveau der gør, at han har muligheden for at slå alle i BordtennisLigaen. Heldigvis var det en god holdindsats, så alle bidrog med en sejr, selv den spillende hold leder :)”

Overraskelse lurede imod B75

Kampen imod B75 blev en tæt kamp, som meget vel kunne have endt med point til Hillerød, trods cifrene viste et 2-5 nederlag.

Daniels sejr imod Peter Svenningsen talte ikke da den stod sidst på holdkampen, så en enkelt sejr mere havde resulteret i minimum et point til Hillerød.

Patrick Skarsholm har vist fremragende fremgang og var placeret i 1. par kryds. Det blev et tæt 5-sæts nederlag mod B75' første mand Eric Glod i første kamp, hvor det ellers langt hen ad vejen lignede en 3-0 sejr til Patrick (første 2-0 og 7-2). I hans anden kamp slog han Kamil Dziadek med 3-1.

Daniel Simonsen har ligget stille med træningsindsatsen og havde han mødt B75´s Gustav Barius i anden kamp, var det nok blevet et andet resultat end 1-3 nederlag. I Daniels anden kamp spillede han imod Peter Svenningsen, en kamp som aldrig blev noteret da holdkampen var afsluttet inden.

Jesper Møller gjorde en fin figur. I første kamp tabte han til Peter Svenningsen med 1-3 i en tæt kamp. I anden kamp havde han godt fat i Gustav Barius og 2 sætbolde i 4 sæt, ved 10-8 (og 8-4). Desværre blev det ikke til noget afgørende 5. sæt, som meget vel kunne været endt med Hillerød sejr.

Andreas Törnkvist var et ukendt navn for ikke bordtenniskyndige i Jylland, men Andreas har været en del af det svenske seniorlandshold og også spillet i den bedste svenske liga. Sidst han spillede for Hillerød, var i 2009, hvor han var en ung fremad stormende spiller. Battet har været lagt på hylden en del år og er han er blevet far. Dog har lysten til at spille lidt ”for sjov” kommet tilbage.

”Lidt for sjov” viste Andreas mange prøver på i weekenden. Imod B75 vandt han 3-1 over Kamil, men var til gengæld meget uheldig i 5 sæt imod Eric Glod og trods det flotteste spil måtte tabe 2-3.

Sikker sejr over Viby og er nu placeret på en slutspilsplads

Søndagen var modstanderne oprykkerne fra Viby.

Kampen blev sikkert vundet med 5-1.

Patrick Skarsholm vandt 3-1 over Viktor Oksfeldt, hvorimod Vibys førstemand Rasmus K. Mikkelsen spillede godt på dagen og vandt 3-1 over Patrick.

Daniel Simonsen vandt 3-2 over Mark Kynde, Jesper Møller 3-0 over Birger Vest.

Kampens helt store oplevelse var Andreas Törnkvist, som i 1. parkryds vinder 2 x 3-0 over henholdsvis Rasmus K. Mikkelsen og Viktor Oksfeldt.


1. plads og vigtige kampe venter

En Top6 plads sikre slutspilskampe og holdet har 3 kampe tilbage i grundspillet.

Fredag den 13. november i Royal Stage kl. 19.00 møder Hillerød, Virum BTK i ”Braget om Nordsjælland”, en kamp som kan blive et meget tæt affære.

Planen er pt. at kampen bliver afviklet, dog uden tilskuere – men via Live-Stream.

Hillerød´s øvrige herrer divisions hold var også i kamp.

1. division og DrengeLigaen, havde det svært og måtte nøjes med et enkelt point, som tilfaldt 3 division i 7-8 nederlag til Helsingør.

Derimod fortsatte både 2. division og JuniorLigaen deres ubesejrede stime, og ligger nu begge på en 1.plads.

JuniorLigaen spillede imod rækkens nr. 2 og 3, Virum og Viby. Det blev til henholdvis en 8-6 og 8-0 sejr. JuniorLiga-holdet lugter metal og satser på via en god holdindsats at gå hele vejen i år.

Familiebordtennis for familier med børn i alderen 6-14 år
18. oktober 2020, 12.36

OPDATERET MED NY STARTDATO - NU 8. NOVEMBER!
Så er vi i HGI Hillerød Bordtennisklub klar til endnu en sæson med rigtig hyggelig og GRATIS familiebordtennis for alle Hillerøds familier med børn i alderen 6-14 år. Du kan glæde dig til at komme ned og benytte nogle af Danmarks bedste bordtennisfaciliteter i Royal Stage hver søndag fra og med 8. november.

Hvor: 
Bordtennishallen på 1. sal i Royal Stage

Hvornår: Søndage kl. 10.00 - 11.30
Første gang: 8. november 2020 kl. 10.00


Beskrivelse af aktivitet

Bordtennis er for alle aldre og niveauer, og samtidig en god indgang til at dyrke sport, også for den travle familie. Vi vil gerne åbne op for, at alle familier kan komme forbi og lege bordtennis sammen.

Vi stiller uddannede trænere, 16 borde og bat/bolde til rådighed – GRATIS.

Der er ingen tilmelding eller mødepligt, men vi håber, at man vil være med til at invitere andre interesserede.

 • Kan mor lave den perfekte skruede serv ?
 • Kan far tæske robotten Robert eller ”Sørens” far i bordtennis ?
 • Kan søn eller datter i alderen 6-14 år lære de små fif, der gør, at han/hun kan slå alle i HFOén/Klubben ?


Hvem kan deltage

Målgruppen er begynder eller let-erfarne børn i alderen 6-14 år og deres familie.

Ideen er, at både børn og voksne spiller og har det sjovt sammen. Medbring indendørssko og sportstøj.

Projekt periode er 8. november 2020 til 30. maj 2021 – er det en succes fortsættes efter sommerferien.


Med venlig hilsen
Formand Thomas Hjermind Jensen
51 22 83 50
formand@hgibordtennis.dk
www.hgibordtennis.dk

Projektet drives i samarbejde mellem Hillerød GI Bordtennis og TOMS Guldpulje.


Obs! Der vil komme enkelte aflysninger, når hal bruges til kampe/stævner eller andre aktiviteter, familiebordtennisdage i november er således den  8. og 22. november 2020!

Kalenderen på siden for FAMILIEBORDTENNIS vil løbende blive opdateret.


AF: Thomas Hjermind Jensen / Louis de Voss.

Kom med til Corona sikret Klubmesterskab - Gratis mad og Præmier
9. oktober 2020, 16.59

Lørdag den 31. oktober er tiden kommet til at præmiere årets klubmestre (Senior, Senior handicap og 60+ den 1. nov), og vi sikrer et Covid-19 venligt arrangement med GRATIS MAD.


Så er tiden kommet til at finde årets klubmestre. Vi håber at så mange som muligt vil være med til at spille sæsonen i gang sammen. ALLE uanset alder og niveau er velkomne! 


Vi har i lyset af Corona, og stort savn efter at mødes til sociale aktiviteter, valgt at gøre arrangementet gratis, men at dele det op i 3 ”mindre” arrangementer


Tilmeld dig ved at sende mail til formand@hgibordtennis.dk (51228350), eller skriv dig på listen i hallen SENEST mandag den 26. oktober. 

Der vil være et MAX antal tilmeldinger på 40 deltagere til hvert arrangement (Først til mølle)! 


Der vil være gratis mad i cafeteriet (drikkevarer købes selv) og FLOTTE præmier 

Program for Klubmesterskaberne 2020 – Inkl. ”Fælles” spisning. 


Lørdag 31. oktober 


Klubmesterskaberne – Ungdom (B-hold, UØ, U1 og U2) – kl.9.00 – 14.00 
Kl. 09.00 – 12.00 - Klubmesterskaberne inkl. A og B slutspil 

Kl. 12.00 – 13.00 - Fælles spisning (Servering) 

Kl. 13.00 – 14.00 - Præmie overrækkelser, hygge og fejring 

MIDDAG : Lasagne med råkostsalat samt brød 


Klubmesterskaberne – Elite (ED, A1 og A2) – kl.14.00 – 21.30 

Kl. 14.30 – 18.00 - Klubmesterskaberne inkl. A og B slutspil 

Kl. 18.00 – 19.00 - Fælles spisning (Servering) 

Kl. 19.00 – 21.30 - Præmie overrækkelser, hygge og fejring 

MIDDAG : Kylling i rød karry med ris, salat samt brød 


Søndag 1. november 


Klubmesterskaberne – Senior, Senior handicap og 60+ (M, M1, H, 60+) – kl.9.00 – 14.00 

Kl. 09.00 – 12.00 - Klubmesterskaberne inkl. A og B slutspil 

Kl. 12.00 – 13.00 - Fælles spisning (Servering) 

Kl. 13.00 – 14.00 - Præmie overrækkelser, hygge og fejring 

MIDDAG : Hakkebøf med stegte kartofler, sauce, salat samt brød 


Spillet:
Der vil være A og B slutspil, så alle kan være med og får gode kampe 


Opvarming:
Hal er klar 30 minutter før til opvarmning 


Forældre og tilskuere:
På nuværende tidspunkt er der desværre ikke plads til tilskuere 


Præmier:
Der vil være flotte præmier til både A og B slutspil 


Med Sportslige Hilsener 

Bestyrelsen

Se hvem der blev klubmestre i 2019 HER.

Træning i efterårsferien – Lejr for alle
6. oktober 2020, 07.39

Træning i efterårsferien – Lejr for alle


Har du lyst til at træne i efterårsferien, og til at finpudse formen ?


I efterårsferien inviteres de som har lyst til Efterårs Lejr.


Trænerne er : Ola Lindberg, Daniel Simonsen og Jesper Larsen


Pris er 75,-  pr. trænings pas, og afregnes med trænerne på dagen.

Alle niveauer kan deltage – men tilmeldning skal ske på mail, efter først til mølle princip.


Tilmeldning til Ola Lindberg : olalindb@gmail.com

-hvortil evt. spørgsmål også kan stilles


Man kan selv vælge hvilke trænings pas der passer.


6 Træningspas :


Tirsdag den 13. oktober – kl. 11.00-13.00

Tirsdag den 13. oktober – kl. 15.00-17.00

Onsdag den 14. oktober – kl. 11.00-13.00

Onsdag den 14. oktober – kl. 15.00-17.00

Torsdag den 15. oktober – kl. 11.00-13.00

Torsdag den 15. oktober – kl. 15.00-17.00

Sted: Træningen foregår i vores egen træningshal på 1. sal i FrederiksborgCentret/Royal Stage
Mvh Ola – Daniel og Jesper L

Unge Dominykas brillerede i Helsingborg
27. september 2020, 18.31


Ikke nok med at Mie Skov spillede sig til en flot anden plads i Dame Elite i Rekordspelen i fredags, så var HGI Hillerød Bordtennisklub på toppen igen søndag, hvor Dominykas Samuolis gik hele vejen og vandt Pojke 13. 
 
Finalesejren i den stærkt besatte turnering blev en realitet søndag aften hvor Dominykas overlegent vandt over Chandra Bharath Madhu (Tullinge) 3-0 (6, 6, 9), og det var en selvsikker ung mand der gav interview efter sejren. 

Se interviewet HER.
 
Kæmpe tillykke med sejren til Dominykas, og ikke mindst stort tillykke med finalepladsen til Mie, som endnu engang viser at hun er godt på vej tilbage til toppen! 

Mie ærgrede sig forståeligt over endnu engang at være henvist til 2. pladsen, men går topmotiveret mod næste mål

 
Tidligere på dagen dominerede et meget stærkt hold af Rumænske spillere i Herre Junior 17 hvor de tog sig af de 4 øverste placeringer, og henviste Hillerøds Patrick Skarsholm til 5. pladsen, også en flot præstation. I samme række spillede Carl Køngerskov Carstensen og Dominykas sig også i hovedturneringen hvor Dominykas bl.a. tog sæt fra 1. seedede Daniel Lindsö (Söderhamn). 

Der var højt humør mellem kampene i Helsingborg


Carl spillede også Pojke 15 lørdag, hvor det blev til en fin 5. plads, efter i ¼-finalen at have mødt sin stærke overmand, og senere vinder af P15, rumæneren Andrei Istrate, nr. 4 i Europa. 

Carl var på toppen og kæmpede bravt lørdag


Rekordspelen var endnu en turnering i Sweden Tour, og dermed den stærkest besatte stævnerække i Sverige.

En stor tak til Gelmina Samuoliene, Mie Skov og Peter Carstensen for fotos til denne klubnyhed, og til cheftræner Ola Lindberg for god coaching i Helsingborg.
 
Se alle resultater fra Rekordspelen HER. 
Læs mere om Sweden Tour HER.
Se invitationen til næste afdeling af Sweden Tour i Ängby med sidste frist i morgen 28/9-20 HER.

Efter at du har læst dette er du sikkert topmotiveret til selv at komme ud og spille kampe, se alle sæsonen stævnemuligheder på HGI Hillerød Bordtennisklubs STÆVNESIDE.
 


AF: Louis de Voss.

Michael sejrede i Lolland Falster Open
19. september 2020, 21.47

Michael Kastberg var eneste repræsentant ved weekendens Lolland-Falster Open, men hvad gør det, når nu han kan kæmpe sig helt til tops.

Michael tog lørdag morgen sydpå hvor han skulle deltage i Senior Åben række D for spillere under 1200 i rating.

NFBTK stævnet blev afholdt  i Ejegodhallen Nykøbing F med et max sat til 49 deltagere. Grupperne blev á 4-6 personer, og af Covid-19 hensyn var der afrensning af borde og bolde, afspritning mv. 

Stort tillykke med sejren og den flotte kurv Michael.

Se alle resultater fra Lolland-Falster Open 2002 HER.


AF: Louis de Voss.

Danmarksturneringen er i gang - Drømmestart for damerne
14. september 2020, 08.37

Danmarksturneringen i bordtennis startede i weekenden, og alle vores DT-hold var i kamp.

Damerne i BordtennisLigaen, fik en drømmestart

Med 2 sejre på 6-0 over Ballerup og 6-1 over Hvidovre, har de lagt sig på 1. pladsen i landets bedste række.

Holdet bestod af Pia Toelhøj, Chen Yan og så var der debut i Hillerød-trøjen til tidligere seniorlandshold spiller Nicoline Koefoed.

Holdleder Brian Hansen: ”Vi ved at Pia og Chen holder højt niveau, men vi var lidt spændte på hvor Nicoline lå henne, efter at have holdt en længere pause fra bordtennis. Men at Nicoline kunne vinde 3 ud af 4 kampe og især vinde 3-1 over Hvidovres førstedame Izabell Nörlem, var langt bedre end forventet.  Især sejren på 6-1 over Hvidovre i stærkeste opstilling, er gode tegn for holdets målsætning om at kæmpe om guld igen i år”

Svær start for liga-herrerne

Herrerne i BordtennisLigaen, havde som forventet en lidt hård start, hvor det blev til nederlag på 0-5 til Roskilde og 1-5 til Herlev. På holdet var Patrick Skarsholm, Anton Andersson, Hugo Törngren og Jakob Peterson.

Holdleder Jesper Møller: ” Målsætning om at komme blandt de 6 bedste hold og komme i slutspil er intakt.

Håbet levede kort imod Roskilde, da Anton Andersson kom foran 2-0 imod Allan Bentsen i første kamp, men da kampen blev tabt 2-3, kontrollerede Roskilde, med Michael Maze i 2.par kryds, kampen og vandt fortjent 5-0.
Imod Herlev fik Anton igen en super start imod Kasper Sternberg og havde en matchbold, ved 2-0 og 11-10 i 3 sæt. Tidligere landshold spiller Kasper Sternberg, vendte dog igen kampen og vandt 3-2.

Havde vi vundet den, tror jeg det var blevet en tættere holdkamp.  Juniorlandsholdspilleren Patrick Skarsholm stod for Hillerøds ene sejr, da han vand 3-0 over Frederik Cöster og viste lovende takter”


3. division herrer, 2. division herrer, DrengeLigaen og JuniorLigaen var også i kamp.

JuniorLiga-holdet vandt begge sine kampe 8-3 over Roskilde og 8-0 over Viby, og ligger nu nummer 1 i rækken. Drenge spilleren Carl Carstensen Køngerskov, trådte til på grund af afbud om morgen og var med sine sejre i 4 ud af 4 kampe et stærkt kort i sejrene.

DrengeLiga-holdet, som mest er med for at lære. Vandt en overraskende 8-6 sejr over Hvidovre, men tabte 0-14 til guldfavoritterne fra Virum.


2. og 3. division herrer var også i kamp. Det blev til sejr på 8-3 i 2. division over Roskilde og 1-8 nederlag i 3. division imod Virum.

Resume : HGI-Roskilde

https://www.hgibordtennis.dk/klub/hgi-bordtennis/nyheder/8832


Stilling : BordtennisLigaen Herrer

https://www.bordtennisportalen.dk/DBTU/HoldTurnering/Stilling/#2,42020,12999,4006,4000,,,,


Stilling : BordtenisLigan Damer

https://www.bordtennisportalen.dk/DBTU/HoldTurnering/Stilling/#2,42020,13005,4006,4000,,,,

BordtennisLigaen: Roskilde var for stærke
11. september 2020, 22.40


Vores førstehold havde fredag aften sæsonpræmiere i BordtennisLigaen. Ganske som forventet var modstanderen fra Roskilde for stor en mundfuld. Selv om der var flere tætte kampe undervejs tog de danske mestre fuldt hus ved at vinde alle kampe.

Der var masser af klubdebutanter i dag. Jakob Peterson og Hugo Törngren - begge fra Sverige -debuterede for vores eget hold, mens Roskilde for første gang havde Jens Lundqvist (Sverige) og Antoine Doyen (Portugal) med på holdet.

  Team

  Name

  1

  2

  3

  4

  5

  Total

  Hillerød

  Tõrngren, H

  11

  4

  8

  0

  1

  Roskilde

  Bentsen, A

  7

  11

  11

  0

  2


  Team

  Name

  1

  2

  3

  4

  5

  Total

  Hillerød

  Peterson, J

  5

  11

  4

  4

  1

  Roskilde

  Maze, M

  11

  9

  11

  11

  3


  Team

  Name

  1

  2

  3

  4

  5

  Total

  Hillerød

  Andersson, A

  11

  8

  7

  11

  6

  2

  Roskilde

  Bentsen, A

  3

  11

  11

  3

  11

  3


  Team

  Name

  1

  2

  3

  4

  5

  Total

  Hillerød

  Tõrngren, H

  8

  9

  5

  0

  Roskilde

  Lundqvist, J

  11

  11

  11

  3


  Team

  Name

  1

  2

  3

  4

  5

  Total

  Hillerød

  Skarsholm, P

  10

  7

  6

  0

  Roskilde

  Doyen, A

  12

  11

  11

  3

Gense hele kampen via Youtube her:

https://youtu.be/FeoCMvIww2c

Allerede lørdag formiddag er vores førstehold atter i kamp. Denne gang på udebane mod Herlev med kampstart kl. 10. Kig gerne forbi i bordtenniskælderen på Kildegårdskolen Vest i Herlev.

God stævnesæson opstart for Hillerød i Hvidovre
8. september 2020, 07.08

9 HGI Hillerød Bordtennisklub spillere var i weekenden i kamp i sæsonens første stævne på dansk grund, og for flere blev det en herlig sæsonstart øverst på sejrskamlen, og for alle rigtig god kamptræning. 

 
Unge Emil Thais Christesen imponerede i sin egen række, og vandt en overbevisende 1. plads i puljen i sin egen række Yngre Drenge D hvor han vandt alle kampe i den indledende runde. Også i finalen blev det til en sikker 3-0 sejr, stort tillykke til Emil som må være klar til at udfordre sig selv i de højere rækker. 
 
Lige så imponerende var Drive-In deltager Albert Wolfsberg som i finalen i Junior B også vandt sikkert 3-0 over Lasse Fly Kristensen (Viby) - stærkt Albert! Hos de noget ældre i U21 B blev det til en flot 5. plads for den unge mand. 
 
Marcus A Jensen og Magnus Lophaven benyttede sig af muligheden for Drive-In pladser, og spillede sig begge i B finalen i U21 C, hvor Marcus trak det længste strå. 
 


Hos seniorerne stillede Christian og Michael Kastberg (i deres fine trøjer), sammen med Jesper Jerslund, op i Herre Kl. 6 og fik nogle rigtig gode sæsonstartkampe der. Bedst placeret blev Michael med en 5. plads. 

 
I den bedste seniorrække Åben 1, spillede Anders Quistgaard-Leth sig også til en 5. plads mens formand Thomas Hjermind Jensen nåede 9. pladsen efter at de begge var kommet fornemt gennem puljerne som vindere uden nederlag.
 
 

 
Stævnet blev afviklet med alle tænkelige Covid-19 forebyggende restriktioner hvorfor spillere og leder kunne føle sig i trygge rammer i Hvidovre. 


 
Til gengæld har de nye restriktioner for København betydet, at Ama’r Open desværre må aflyses i denne omgang. 
 
Det næste stævne i nærområdet hvor vi håber at alle vore ungdomsspillere, motionister m.fl. vil deltage i er således Team Egedals Efterårs Cup i Smørum som du allerede kan tilmelde dig til via link i klubbens Excel ark HER
 
Se alle RESULTATER fra Hvidovres Efterårs Stævne HER.


En stor tak til alle jer der kommenterede weekenden igennem i vores Facebook tråd fra stævnet med resultater og billeder.
 AF: Louis de Voss. 

 

 
 

Mie og Sally nåede længst i Sweden Tour
31. august 2020, 22.46


 I første afdeling af Sweden Tour i Köping var Patrick Skarsholm godt spillende, mens det blev MIe Skov og Sally Lou der kom længst, da anden del af den store turneringsrække, Halmstad Masters afvikledes i weekenden. 
 
5 HGI Hillerød Bordtennisklub spillere var i kamp, Mie Skov, Sally Lou, Patrick Skarsholm, Dominykas Samuolis og Carl C Køngerskov. 


 
På grund af Corona situationen var der et meget begrænset antal coach/tilskuerpladser til rådighed pr klub, og spillerne måtte først være i arenaen 10 min inden kampstart, hvorefter de måtte forlade hallen igen umiddelbart efter færdigspillet kamp, oplyste Peter Carstensen som var til stede i hallen lørdag. 
 
Mie Skov var godt tilfreds med sit internationale comeback i Dame Elite, og skrev på sin Facebookside: 
 
“I a m b a c k . . . 🏓 

Mit comeback efter 5 år på den internationale scene blev i går manifesteret i et stærkt besat Halmstad Masters. 

Useedet trådte jeg spændt ind i turneringen og kæmpede mig først igennem puljen og gik videre som vinder til knock out kampene - fra 16. delsfinalen og så én kamp af gangen, faktisk én bold af gangen - hele vejen til finalen - 7 kampe, 27 sæt på 5 timer 🙃 ....hvor jeg efter en fed finale måtte se mig slået med 7-11 i afgørende sæt. Damn it...

Jeg ‘nøjes’ med sølv🥈i denne omgang og er fuldt ud tilfreds med min indsats - og dét er nyt! 😍 

Det føles fantastisk at have modet til at stå ved bordet og gøre det hele på en ny og mere erfaren måde.”
 
 
Dejligt at have Mie tilbage på den store scene, stort tillykke til dig. 
 
Se Mie’s Facebookpost med fine billeder HER. 
 


Sally Lou var lige så flyvende i sin egen række F12, og spillede sig ligesom Mie til en flot finaleplads og der en ligeså flot 2. plads, også et stort tillykke til dig.  
I semifinalen slog Sally fornemt og overbevisende 1. seedede Clara Ellermann, Västers BTK 3-0! 
 
Dominykas spillede sig flot gennem puljen, og endte som nr. 5 i det stærke felt i Pojke14 kun besejret af hjemmebanefavoritten, 2. seedede Isak Alfredsson. 


 
En stor tak til Dominykas forældre og Peter Carstensen for fotos og tilbagemeldinger til denne klubnyhed. 
 
Se alle resultater fra Halmstad Masters HER. 


 
AF: Louis de Voss. 

Kom med HGI til TOPBORDTENNIS på fredag
17. august 2020, 18.58

På fredag vil der blive afholdt en kæmpe event i Roskilde, hvor du som HGI Hillerød Bordtennisklub medlem vil kunne opleve hele det danske herrelandshold dyste individuelt mod andre internationale topspillere om en præmiesum på hele 30.000,- kr. - vi har 20 GRATIS garanterede pladser til rådighed!

Herrelandsholdet bestående af Jonathan Groth (sølvvinder i herresingle ved European Games i juni 2019), Anders Lind og Tobias Rasmussen har alle meldt sig klar til F & I Masters som afvikles fredag  den 21. august kl. 9- ca. 19.
De får følgeskab af Roskildes egen spillende legende Michael MazeIbrahima Diaw, Senegal (OL-klar og i øvrigt elitetræner i HGI om onsdagen) samt franskmanden Antoine Hachard, så der er lagt op til masser af spændende dyster.

Det er lykkes Hillerød at få lovning på 20 pladser som besættes efter først-til-mølle princippet ved at gå ind i Facebooktråden HER, og skrive i kommentarfeltet  hvor mange pladser du skal bruge, hvorefter HGI sender navn og antal videre til Roskilde. Du kan evt. også skrive hvis du har ekstra sæder til andre HGI spillere i bilen, så kan flere evt. følges ad derind.

Du møder op når det passer dig, men til orientering spilles de indledende puljekampe i de to tre-mandspuljer fra kl. 9.00 til ca. kl. 12.00. De to bedste fra hver pulje går videre til semifinalerne, som spilles fra ca. kl. 14.45 til ca. kl. 16.15. Finalen er programsat til kl. 18.00 - ca. 19. 


Det er gratis for alle at deltage, men sikrer du dig ikke én eller flere af vores garanterede pladser, vil du kunne risikere ikke at kunne komme ind, da publikumstallet i Roskilde Arena er begrænset grundet Corona.


Se hele BTDK's artikel om invitationsturneringen HER.

Hvis du tilmelder dig vil være gratis adgang hele dagen, så du møder bare op når det passer dig.

Vi ses i hallen 🙂
AF: Thomas Hjermind Jensen / Lone Simonsen / Louis de Voss.

Se kampene LIVE

Skulle du ikke have mulighed for at opleve eventen i hallen, så har Sportskanalen SPORT LIVE været med på idéen om at sende hele begivenheden LIVE.
Dette betyder, at puljekampene i de to tre-mandspuljer sendes fra kl. 9.00 til ca. kl. 12.00. De to bedste fra hver pulje går videre til semifinalerne, som sendes fra kl. 14.45 til ca. kl. 16.15. Finalen er programsat til kl. 18.00. Skulle man være forhindret i at følge med i kampene i løbet af dagen, så genudsendes arrangementet flere gange på kanalen.

Hvem kan se SPORT LIVE?

SPORT LIVE er en tv-kanal, og ikke en streamingkanal. Man kan altså kun få den gennem en tv-udbyder. Hos YouSee ligger SPORT LIVE i bland-selv, hvor man kan vælge kanalen. Hos Canal Digital ligger kanalen i sportspakken og hos Stofa samt Waoo ligger kanalen i vælg-selv. ”I august måned har vi lavet aftale med både YouSee og Stofa om at ligge som ekstrakanal. Vi har lidt over 100.000 abonnenter, men aftalerne om at ligge som ekstrakanal bringer vores samlede abonnementstal op på ca. 1,6 million husstande i august. Derudover ligger vi i 15 antenneforeninger af forskellig størrelse, den største er Glentevejen i Odense”, fortæller direktør Flemming Kjellerup, der glæder sig til igen at sende bordtennis.

Kom med HGI til TOPBORDTENNIS på fredag
17. august 2020, 18.57

På fredag vil der blive afholdt en kæmpe event i Roskilde, hvor du som HGI Hillerød Bordtennisklub medlem vil kunne opleve hele det danske herrelandshold dyste individuelt mod andre internationale topspillere om en præmiesum på hele 30.000,- kr. - vi har 20 GRATIS garanterede pladser til rådighed!

Herrelandsholdet bestående af Jonathan Groth (sølvvinder i herresingle ved European Games i juni 2019), Anders Lind og Tobias Rasmussen har alle meldt sig klar til F & I Masters som afvikles fredag  den 21. august kl. 9- ca. 19.
De får følgeskab af Roskildes egen spillende legende Michael MazeIbrahima Diaw, Senegal (OL-klar og i øvrigt elitetræner i HGI om onsdagen) samt franskmanden Antoine Hachard, så der er lagt op til masser af spændende dyster.

Det er lykkes Hillerød at få lovning på 20 pladser som besættes efter først-til-mølle princippet ved at gå ind i Facebooktråden HER, og skrive i kommentarfeltet  hvor mange pladser du skal bruge, hvorefter HGI sender navn og antal videre til Roskilde. Du kan evt. også skrive hvis du har ekstra sæder til andre HGI spillere i bilen, så kan flere evt. følges ad derind.

Du møder op når det passer dig, men til orientering spilles de indledende puljekampe i de to tre-mandspuljer fra kl. 9.00 til ca. kl. 12.00. De to bedste fra hver pulje går videre til semifinalerne, som spilles fra ca. kl. 14.45 til ca. kl. 16.15. Finalen er programsat til kl. 18.00 - ca. 19. 


Det er gratis for alle at deltage, men sikrer du dig ikke én eller flere af vores garanterede pladser, vil du kunne risikere ikke at kunne komme ind, da publikumstallet i Roskilde Arena er begrænset grundet Corona.


Se hele BTDK's artikel om invitationsturneringen HER.

Hvis du tilmelder dig vil være gratis adgang hele dagen, så du møder bare op når det passer dig.

Vi ses i hallen 🙂


AF: Thomas Hjermind Jensen / Lone Simonsen / Louis de Voss.

Se kampene LIVE

Skulle du ikke have mulighed for at opleve eventen i hallen, så har Sportskanalen SPORT LIVE været med på idéen om at sende hele begivenheden LIVE.
Dette betyder, at puljekampene i de to tre-mandspuljer sendes fra kl. 9.00 til ca. kl. 12.00. De to bedste fra hver pulje går videre til semifinalerne, som sendes fra kl. 14.45 til ca. kl. 16.15. Finalen er programsat til kl. 18.00. Skulle man være forhindret i at følge med i kampene i løbet af dagen, så genudsendes arrangementet flere gange på kanalen.

Hvem kan se SPORT LIVE?

SPORT LIVE er en tv-kanal, og ikke en streamingkanal. Man kan altså kun få den gennem en tv-udbyder. Hos YouSee ligger SPORT LIVE i bland-selv, hvor man kan vælge kanalen. Hos Canal Digital ligger kanalen i sportspakken og hos Stofa samt Waoo ligger kanalen i vælg-selv. ”I august måned har vi lavet aftale med både YouSee og Stofa om at ligge som ekstrakanal. Vi har lidt over 100.000 abonnenter, men aftalerne om at ligge som ekstrakanal bringer vores samlede abonnementstal op på ca. 1,6 million husstande i august. Derudover ligger vi i 15 antenneforeninger af forskellig størrelse, den største er Glentevejen i Odense”, fortæller direktør Flemming Kjellerup, der glæder sig til igen at sende bordtennis.

3 dages Bordtennis Skole afholdt med succes
5. august 2020, 19.03

Hillerød GI Bordtennis har haft flere bordtennisaktiviteter for unge i løbet af sommeren, hvilket glæder HGI Hillerød Bordtennisklubs formand Thomas Hjermind Jensen.


Sommerens sidste aktivitet for nybegynderne afsluttedes i eftermiddag, hvilket gav Thomas lejlighed til at opsummere sommerens aktiviteter efter uddeling af trøjer til deltagerne, læs med under billedet.....


I løbet af sommeren har der været 3 dages åbent hus, enkelte bordtennis skole dage, og i denne uge 3 dages sammenhængende Bordtennisskole som hurtigt blev fuldt besat, med sin max kapacitet på 24 unge nybegyndere.

Trænerne Ola Lindberg, Sophie Walløe, William Beck og Felipe Matarese var trænerne på ugens lejr.

De 3 dage, var en fin kombination af bordtennis undervisning, bordtennis lege og socialt samvær inde og ude.

Der blev spillet ballonbolde, dystet imod Robotten Robert, undervist i bordtennis teknik, hygget, og spillerne fik lært de små fif der giver de unge den ekstra fordel når bordtennis boldende kommer i spil ved skolestarten på skolernes SFO'er.


Mange af de deltagende børn har allerede tilkendegivet at de gerne vil møde op til klubbens første begynder træninger der starter op på mandag den 10. august.


Nybegynder træning er Mandage kl. 16.30 og Onsdage kl. 16.00, hvor 2-3 trænere står klar til at tage imod nye medlemmer - vel mødt, vi glæder os til at se en masse nye spillere allerede fra på mandag!


En stor tak til William Beck og Thomas for billeder til dette indlæg.

Læs mere om hvordan du uanset din alder bliver medlem i HGI Hillerød Bordtennisklub HER.


AF: Thomas Hjermind Jensen / Louis de Voss.

Boldene bouncer igen i bordtennishallen – STARK er ny klubsponsor
25. juni 2020, 09.47

Lyden af 40 mm bolde der hopper, kan igen høres i Royal Stage.

En hård periode uden bordtennis, uden klubfest og socialt samvær, samt aflysning af store arrangementer er nu overstået. Glade børn og voksne kan nu igen, i kontrolleredet omgivelser, mødes til leg og træning ved bordet.

Ny Klub sponsor - STARK

I samme omgang kan Hillerød bordtennis afsløre, at de har lavet en klubsponsor aftale medSTARK Hillerød/Hørsholm, og dette i en tid hvor økonomien og mådehold præger Danmark. 

Et samarbejde som skal være med til at styrke bordtennis tilbuddet i Hillerød og mulighederne for udvikling uanset niveau og alder. Et af de nye tiltag er et tættere samarbejde med skolerne i Hillerød og en stor HFO turnering.

Salgschef STARK Hillerød, Johnny Ottergren: ”Hillerød bordtennis har mange gode initiativer og er synlige i Nordsjælland. Planen er også, at vi får lavet STARK Cup, så vi kan invitere vores samarbejdspartnere forbi til en hyggelig eftermiddag med bordtennis og sjov”.

Mistet netto indtægter på 128.000 kr.

Formand Thomas Hjermind Jensen: ”Aflysningen i foråret har for os betydet mistet budgetteret netto indtægter på 128.000 kr. Foråret er der, hvor vi har allermest travlt med indtægtsgivende aktiviteter. Vi har på grund af Corona måtte aflyse det store ungdom stævne Danish International, forårets kegleturnering, to Fredags Grandprixér stævner og Veteran DM. Vi har søgt de hjælpe pakker der er, men har alligevel brug for, at vores sponsorer fortsætter med at støtte vores arbejde, til trods for at det også er en svær tid for dem. Derfor er den en fantastisk nyhed at STARK, som tidligere har støttet os, har tegnet en ny klub aftale med os. Bekymringerne om medlemsfrafald, en ny hverdag for stævne afholdelser, presset økonomi for øvrige sponsorer er der stadigvæk. Men det er med en meget bedre mavefornemmelse, at vi går ind i den nye sæson, og hvor vi sammen som klub nok skal få en ny fantastisk sæson både socialt og sportsligt.”

Foto : Danmarks bedste yngre drenge spiller Dominykas Samuolis hilser på Salgschef Johnny Ottegren STARK – Hillerød, og glæder sig til det nye samarbejde.

Stark_sq

Vi åbner for bordtennistræning på mandag den 15. juni
12. juni 2020, 12.17

Vi har nu fået lov til at svinge battet igen og vi åbner op får træning mandag den 15. juni.

Vi har savnet jer ! Og håber I lige vil komme forbi og spille de sidste 2 uger inden sommerferie.

Det er under lidt specielle regler, som vil blive forklaret til træningen, men vigtigst for jer er at overholde de generelle regler: Er du små sløj, bliv hjemme. Sprit hænder af på vej ind i hallen. Hold afstand.

Uge 25 + 26 kører vi normale trænings tider – Se kalender her : www.hgibordtennis.dk/klub/hgi-bordtennis/kalender

I uge 27-32 har vi ekstra ordinær sommerferietræning og sommerskoler. Kalender bliver opdateret og mail sendt ud om dette.

Er du spiller på vores U1 eller U2 hold kan vi varmt anbefale vores sommerskoler i uge 28, 31 og 32. (Mandag-Onsdag). 


Man kan selv vælge hvor mange dage, men vil deltage. Inviter gerne din bedste ven eller søskende med. Læs mere om sommerskolerne her : https://www.hgibordtennis.dk/…/hgi-bo…/sider/bordtennisskole

Med venlig hilsen
Bestyrelsen

Nu kan vi snart spille bordtennis igen
7. juni 2020, 12.45

Kære medlem

Med en aftale indgået af folketingets partier den 6. juni, bliver der givet grønt lys for, at indendørs idræt - og herunder bordtennis - kan genåbne.

Desværre kan vi på nuværende tidspunkt ikke sige, præcis hvornår vi er klar til at lade den første serv i 3 måneder blive spillet. I første omgang afventer vi myndighedernes retningslinjer for genåbningen af den indendørs idræt, og dernæst skal DIF og Bordtennis Danmark tolke retningslinjerne, så de kommer til at passe til bordtennis. Endelig skal Hillerød Kommune, Royal Stage og vi selv finde ud af hvordan vi lever op til retningslinjerne for en sikker åbning af bordtennis i Hillerød.

Bestyrelsen og klubbens trænere gør alt hvad der kan gøres, for at vi kan vende både hurtigt og sikkert tilbage til træningshallen. Du får en ny e-mail, når vi ved mere.

Med venlig hilsen 
Bestyrelsen i Hillerød GI Bordtennis

Al træning er aflyst - foreløbigt til den 8. juni
5. juni 2020, 11.34

OPDATERET 12. MAJ Vi er stadig nødt til at holde lukket, da myndighederne endnu ikke tillader indendørs idræt.

OPDATERET 7. APRIL

Efter statsministeriet tirsdag aften meddelte, at foreninger skal forblive lukket, er al træning aflyst foreløbigt til og med den 10. maj. Hillerød Kommune har i øvrigt oplyst, at Royal Stage er lukket i samme periode. 

OPDATERET 23. MARTS:

Myndighederne har forlænget alle restriktioner ift. COVID-19, og det betyder at al træning er aflyst til og med den 13. april. 

Som det ser ud nu, planlægger vi derfor at starte træningen op igen tirsdag den 14. april.

Kære alle medlemmer, forældre og frivillige.

I lyset af myndighedernes opdaterede retningslinjer i relation til kampen mod Coronavirus, har bestyrelsen i Hillerød GI Bordtennis valgt at aflyse al træning fra og med i dag torsdag den 12. marts.

Som det ser ud nu, planlægger vi at starte træningen op igen mandag den 30. marts.

På bestyrelsens vegne 

Torsten Olav Sejr Hansen  Hillerød GI Bordtennis

Nicoline - en ægte bornholmer kommer til Hillerød
5. juni 2020, 11.32

Ny spiller på BordtennisLiga-holdet for damer.

Den 21-årige og tidligere ungdoms- og seniorlandsholdsspiller Nicoline Koefoed er ny spiller for vores BordtennisLiga hold for damer.

Nicoline kommer til at satse på sin erhvervskarriere, men der bliver også tid til lidt bordtennis.

Nicoline er udover en dygtig bordtennisspiller, også en del af trænerteamet i Rising Stars inden for ParaBordtennis Danmark.

Nicoline vil fortsat have sin A-Licens i Hasle og er ægte bornholmer. Så mon ikke Hillerød´s egen bornholmer - Royal Stage Hillerød Direktøren Carsten Larsen - nok skal sørge for at hun føler sig hjemme i Hillerød 😀

Se og like opslaget på Instagram:

Hugo "fortsætter" i Hillerød
5. juni 2020, 11.30

Ny spiller i Hillerød på BordtennisLiga-holdet er Hugo Törngren.

Eller det vil sige, helt ny er han ikke, da han skiftede allerede i sæson, uden dog at komme i kamp for Hillerød.

Hugo er 17 år og dermed på alder med Daniel og Patrick.

Hugo er super hyggelig fyr og viser en stor udvikling. Samtidig har været inde omkring den svenske brutto junior landsholdstrup.

I sidste sæson blev det til 18 sejre i den svenske 1.division og er rangerret som den 3. bedste 2002'er i Sverige.

Velkommen (igen) til Hugo 

Velkommen til Mr. Magoo Johansson
5. juni 2020, 11.29

Ny spiller på Bordtennis Liga holdet er Marcus Johansson.

Marcus Johansson er 40 år og spillede sidste år på hold sammen med Daniel Simonsen i svenske Vetlanda.

Marcus (Mr. Magoo) spiller med anti-spin i baghånd og kan give selv vores egen Tomasz Akier ”røde knopper”

Marcus er en erfaren spiller, som på sine bedste dage har potentialet til at slå alle i den danske BordtennisLiga.

Det beviste han, da han i 2020 vandt Växjö Grandprix ved at slå en Aida Satoshi fra Eslöv og svenske landshold spiller Pär Gerell.

Som Ola siger, man skal kunne spille imod alle spil typer og det får vi at se i Hillerød.

Bliv træner i sommerferien
4. juni 2020, 15.46


Har dul lyst til at hjælpe som træner/hjælper på begynder bordtennisskoler / lejre i løbet af sommeren ?

Under forudsætning af vi snart må åbne op for bordtennis igen under tæt på normale forhold, er planen at der bliver lavet 3 bordtennis lejre for begyndere i alderen 6-14 år.

Foreløbig plan er
• 6-10 – Juli
• 27-29 – Juli
• 3-5 - August

Målgruppen er unge nybegyndere eller egne spillere på ungdom begynder holdene.

Lejrene er en kombination af bordtennis undervisning, leg og sjov i tidsrummene 9.00-15.00

Er du frisk på at hjælpe i nogle af dagene, så kontakt formand Thomas Hjermind Jensen – formand@hgibordtennis.dk eller 51 22 83 50

Daniel og Patrick - rygraden på Hillerøds førstehold
4. juni 2020, 15.38

Rygraden på vores hold på vores første hold for herrer bliver igen til næste år Daniel Simonsen og Patrick Skarsholm.

Daniel var sidste år Danmarks bedste junior spiller og er nu rykket på i de ”voksnes” rækker, som U21 spiller. Udover bordtennis er planen også at Daniel skal gå i gymnasiet

Patrick er i den kommende sæson sidste års junior og er Danmarks højest rangerrede junior spiller.

Udover juniorlandsholdet kommer Patrick også til at få kampe i den svenske næst bedste række (Superettan), for vores venskabsklub Lyckeby.

Netop Lyckeby BTKs første hold rykkede op i den bedste række i Sverige (Pingisligan), så vores 2 svenskere Anton Andersson og Christoffer Kjellson, må ikke spille på vores hold i BordtennisLigaen næste sæson.

Ny spiller på vores BordtennisLiga-hold er 19-årige Jakob Peterson.
4. juni 2020, 15.37

Jakob spiller i BTK Rekord (Helsingborg), som i år spiller i Superettan i Sverige.

Sidste år havde Jacob flere kampe og sejre i den bedste svenske række for Rekord, og er en ung spiller som er i en god udvikling og satser hårdt på bordtennis.

Vi glæder os til at se Jakob i Hillerød.

Chen Yan er tilbage i Hillerød
4. juni 2020, 15.36

Vores egen dejlige lynkineser, Chen Yan, er efter en lille afstikker, tilbage i Hillerød 

Chen er sulten på mere guld og skal spille på vores hold i Bordtennisligaen for damer og på et herrehold.

Så det varer ikke længe før lyden af en knaldhård smash og synet af en knyttet næve i luften igen kan opleves i Hillerød 

Kan vi snart starte?
21. maj 2020, 18.30

Forhåbentligt nærmer tiden sig, hvor vi igen kan komme til at spille bordtennis igen - vores elskede sport ❤🏓

Den officielle dato for genåbning af indendørs idræt er den 8. juni, og klubbens ledelse er i gang med at kigge på hvordan vi kan komme bedst muligt i gang.
r
Det er dog endnu ikke muligt at melde noget konkret ud, da bordtennissporten og vores værter i Royalt Stage formentlig vil blive pålagt en række retningslinjer, som vi naturligvis vil overholde. Hver enkelt retningslinje kan have betydning for antal spillere på samme tid, eventuelt ekstra tid til afspritning e.lign.

En ting er dog helt sikker: Vi glæder os helt ustyrligt meget til at se jer alle sammen igen - og til at høre den velkendte lyd af bordtennisbolden der rammer battet - bordet - bordet - battet - bordet - battet - bordet - battet ....

Lav hjemmetræning med Albert Wolfsberg
26. april 2020, 21.10


Kære alle medlemmer,

I en tid, hvor vi ikke kan holde os i form med bordtennis, er det vigtigt at holde sig i gang alligevel.
Vores anbefalinger er: Gå en tur, løb, cykel, hop på trampolin eller lav dine favorit træningsøvelser i hjem eller have.

Vigtigt er dog, at man får rørt sig hver dag, enten via et fast tidspunkt man træner på eller lader bilen stå så ofte som muligt.

I Hillerød er vi så heldige at have en af Danmarks bedste fysiske trænere – Mats Mejdevi. Mats er ejer af træningskonceptet Sportsbasics og har trænet en lang række topatleter. Alle vores elite idrætsklasse elever og elever på Hillerød ordningen har glæden af hans træning hver uge.

Albert Wolfsberg viser her hans træningsprogram, som han laver dagligt. Prøv om du kan følge med og blive lige så hurtig som Albert.

📹 Klik og se Alberts træningsvideo her

Påskehilsen fra formanden
10. april 2020, 19.36

Kære alle medlemmer, familier og venner

Jeg og bestyrelsen vil gerne ønske jer alle en glædelig påske. Her i en speciel tid hvor hverdagen er
anderledes for de fleste. Vi vil her give en kort status på det forgangne år og klubbens situation ifm.
Corona-nedlukningen af Danmark.

Personligt har jeg lige været på en dejlig lang gåtur med min familie i det gode vejr. Jeg er en af de
personer, hvor mit arbejde gør, at jeg kan arbejde hjemmefra, hvilket nu er blevet forlænget helt frem til
den 10. maj.

Selvom jeg elsker at være sammen med min familie, savner jeg både kollegaer og det sociale fælleskab i bordtennisklubben 😊. Jeg har forsøgt at dulme lidt af min bordtennis abstinenser ved at bestille et hobbybord hjem fra www.btex.dk og træner ben- og coreøvelser i haven… men det er jo ikke helt det samme som
at stå i vores dejlige hal med en engageret modstander på den anden side 😊

Corona-nedlukning har jo desværre betydet, at vi indtil videre har lukket hallen frem til og med den 10. maj.
Jeg har jævnligt Ola Lindberg på Messenger, som kommer med ideer til alternative træningsforslag, og om vi ikke snart kan komme i gang, men vi følger Mette Frederiksens og DIF’s råd om at have tålmodighed og holde afstand. Dette er måske en mulighed for at få lavet de fysiske øvelser i hjemmet, som man har
sprunget over i løbet af året og samle bordtennissult, til vi åbner igen.

Sportslig blev året lidt af en fuser

Vores hold i BordtennisLigaen for damer havde sat næsen op efter at genvinde DM guld for 3 gang i træk via nogle underholdende semi- og finalekampe på hjemmebane, samt skabe den guldstemning som vi har oplevet før. I stedet må vi nøjes med at være forsvarende mestre endnu et år.

Vores hold i BordtennisLigaen for Herrer gjorde det igen godt i år. Med en sejr i den sidste aflyste kamp imod B75 havde det nok resulteret i en publikumsseværdig semifinalekamp imod de forsvarende mestre fra Roskilde.
Vores hold i DrengeLigaen og JuniorLigaen lå til at komme i slutspil, og ungdoms DM er indtil videre udskudt.
Men dem, som nok var mest ærgerlige, er alle de ungdoms og senior spillere, som glædede sig til at spille deres turneringer færdige, for uanset alder og niveau elsker vi bordtennis 😊

Corona, aflysninger og økonomien

Hvor hårdt Coronasituationen vil ramme os, er stadigvæk usikkert, men det vil ramme os. Vores kasserer og revisor kigger intens på de hjælpepakker, som regeringen har lavet og som vil sikre størst mulig støtte fra Hillerød kommune.

Vi har indtil videre måtte aflyse Veteran DM, FredagsGrandprix og Kegleturneringen. Alle 3 store
aktiviteter, som er en væsentlig netto indtægt i vores 2020 budget (75.000 kr.). Vi har måtte hjemsende Ola Lindberg med løn, men forventer at kunne få dækket en pæn del af hans løn via hjælpepakken. Desuden
forventer vi også en stor forsigtighed, når vi kontakter nuværende og nye sponsorer; dette vil påvirke vores sponsorindtægter.
I nærmeste fremtid har vi både Klubmesterskaberne og Klubfest den 23. maj samt Danish International den 30. maj – 1. juni. Den ene arrangement er vigtigt for det sociale fællesskab og det andet arrangement for vores økonomi. Vi håber, at begge ting kan blive afholdt, men afventer Coronasituationen.

Til dem, som ikke deltog på Generalforsamlingen, er her vedhæftet bestyrelsens beretning for 2019 (før
Corona). 

Vedhæftet fil: Bestyrelsens beretning 2019.docx

Her kan man blandt andet se, at klubben har en egenkapital på 180.000 kr., så vi er polstret til en - 
på kort sigt - lille nedgang i økonomien. Vi ser i øjeblikket på mulighederne for at flytte Kegleturneringen til efteråret og promovere Royal Stage Frivillig igen til efteråret, men andre forslag er velkommen.
Vi har en del planer for sommerlejre i sommerferien for at få medlemsvækst, samt planer for hvordan vi
kan få et tættere samarbejde med skoler og SFO’er. Næste sæson bliver super spændende og jeg håber, at alle vil være en del af det!

Brugerundersøgelse og udviklingsplan

Vi skal også i klubben lave en ny udviklingsplan for 2020-2024 for din klub. I den forbindelse vil vi gerne
have bedre indsigt i klubbens status, og hvad du synes, at vi som klub bør prioritere.

Derfor bliver der sendt et elektronisk spørgeskema ud til alle medlemmer, deres forældre og
udvalgsmedlemmer. Jeg håber, at du vil tage dig lidt tid til at besvare dette inden den 20. april.

Har man spørgsmål, er man altid velkommen til at skrive direkte til mig, et medlem af bestyrelsen eller
udvalgene.


Med venlig hilsen
Thomas og bestyrelsen

Daniel igen helt til tops med sit hold i engelske JBL
15. marts 2020, 09.31

Daniel Simonsen har ud over at deltage i den danske bordtennisliga igennem flere år deltaget som holdspiller i den engelske liga med stor succes og i år er ingen undtagelse. 


I denne sæson har Daniel spillet med i Junior British League Premier Division (JBL) sammen med sit hold TableTennisDaily som i weekenden spillede sig helt til tops. 
 
Daniel var fremragende spillende som 1. mand, og vandt 10 af 10 kampe i weekendens kampe, hvor han blandt andet besejrede Joe Cope som også spiller for B75.  
 
Daniel kunne således kalde sig vinder af JBL for 2. gang.

Læs om weekendens resultater m.v. hos Table Tennis England HER.


Daniel hyggede sig med 10 sejre ud af 10 mulige, her over Joseph Hee (som Daniel tidligere havde tabt til i 1. runde)

JBL vinderholdet sammen med coaches Dan Ives og Christoph Zickert
Coaching af Daniel Ives der til dagligt styrer TableTennisDaily
1. mand med store biceps ;-)AF: Louis de Voss.
Freja, Magnus og Marcus helt til tops i Ølstykke
9. marts 2020, 14.05

Forårsstævnet i Ølstykke er et af de stævner hvor vore yngste og let øvede spillere får mulighed for at afprøve deres kampevner udenfor Pointstævneregi, men der var også rækker for vore mere rutinerede spillere, og igen havde vi flere HGI Hillerød Bordtennisklub spillere på podiet. 


 
Vores Rising Stars paraspiller, dygtige Freja Juhl Larsen, bekæmpede alle drengene og spillede sig fornemt helt til tops i Puslinge D rækken efter at have spillet sig ubesejret igennem alle sine 7 kampe i alle-mod-alle puljen.
Selvsamme Freja udfordrede sig også i Yngre Drenge D hvor det også blev til en sejr, dog i B-slutspillet. Stort tillykke med sejrene til Freja som ses ovenfor på billedet sammen med sin Rising Stars holdkammerat Emma.
 
 
I Yngre Drenge D deltog også Andreas Beicker Paulsen som lykkedes med at spille sig videre fra puljen til A-slutspillet, hvor det dog blev til et nederlag i 1/8-del efter at have presset hjemmebane- modstanderen ud i flere lange sæt. 
 
Emil Thais Christesen var, til trods for hans alder, en af vore mere rutinerede stævnedeltagere, og det blev da også til en fin 2. plads i B-slutspillet i Puslinge C. Emil bed da også godt fra sig i finalen hvor han pressede den senere vinder Gustav S Christensen (Brøndby) ud i fem sæt. 

Emil spillede sig til en flot 2. plads i Puslinge C's B-slutspil FOTO: Casper Duus Christensen


 
Marcus Ahrenholt Jensen vandt i en direkte finale i Drenge 2 i 4 sæt over Magnus Haagensen (Brønshøj) og blev derved vinder af rækken. Marcus blev også nummer 3 i B-slutspillet i Drenge B.  
 
I samme række (Drenge B) spillede Magnus Lophaven sig videre i A-slutspillet hvor han tabte så tæt som 10-12 i femte (4/11,12/10,13/11,7/11,12/10) til Daniel Berthelsen (Slangerup). 
I Junior C brillerede Magnus til gengæld og spillede sig helt til tops i en alle-mod-alle pulje. Det var som hans far Kasper kommenterede i vores til stævnet oprettede Facebooktråd en meget tæt pulje: “Magnus endte med at vinde junior C rækken med tre sejre og et enkelt nederlag. De var tre spillere som havde tre sejre hver, men da Magnus afgav et sæt mindre end de andre to, endte han som vinder”.  

Magnus Lophaven helt til tops på podiet FOTO: Kasper Lophaven


Så lidt læring til alle: Hver bold tæller, så hyg dig med hver enkelt bold, og gør dit bedste hver gang, så kan du i hvert fald sige at du gjorde dit absolut bedste uanset det endelige udfald af kampene. Og husk at #BordtennisErSjovt. 
 
Flere af vore Pointstævnespillere havde udfordret sig selv med dette stævne hvilket er fremragende. Der blev kæmpet og nogle mødte en hel del modstand, nok også mere end forventet, men skønt at I stillede op. Vi håber at alle er friske på igen at give den en skalle, og vende modstanden positivt og tage den med godt humør, så der trænes endnu hårdere og motiveret i hallen, så I friske møder op igen næste gang et stævne byder sig. Som kamptræning vil det kommende Pointstævne samt Pointstævnefinalen være oplagt. 

Se alle resultater fra Forårstævnet i Ølstykke HER.

En stor tak skal lyde til jer forældre der bakker op om vores Facebookopslag og lægger billeder op så vi har noget billedemateriale til disse klubnyheder. Disse billeder er uundværlige!

POINTSTÆVNE PÅ HJEMMEBANE M/LOPPEMARKED SAMT POINTSTÆVNEFINALE. 
 
Lørdag den 21. marts byder vi igen på Pointstævne, denne gang på hjemmebane kl. 10.00 (mødetid kl. 9.30). Denne gang laver vi et forsøg med at nogle af vore elitespillere sælger ud til særdeles favorable priser af deres aflagte bordtennistøj m.m. så benyt chancen og gør et kup på f.eks. en ekstra træningstrøje, et håndklæde el.lign. 
 
Pointstævnefinalen bliver afviklet i Valbyhallen 18. - 19. april hvor vore spillere deltager enten lørdag eller søndag.  
 
Læs mere om Pointstævner og Pointstævnefinale HER. 
 
HVIDOVRES FORÅRS STÆVNE 
 
Ud over Pointstævne og –finale vil Hvidovre Bordtennis Klub inden længe invitere til “almindeligt” stævne som vil være oplagt til alle vore spillere fra U1, U2 og UØ-holdene.  
Stævnet er planlagt til den 16. - 17. maj, følg med på vores STÆVNESIDE hvor du også vil kunne finde oplysninger om hvordan du tilmelder dig.  
 

 
 
AF: Louis de Voss 

Bronze til HGI Double i ITTF Junior Boys
25. februar 2020, 13.50I uge 8 afvikledes ITTF's landsholdsturnering Swedish Junior & Cadet Open samt Safir International med 4 deltagende spillere fra HGI Hillerød Bordtennisklub, og en fornem Bronzemedalje som bedste resultat.

Sally Lou, Patrick Skarsholm, Daniel Simonsen og Dominykas Samuolis var taget til Örebro for at spille, og da turneringerne var fordelt over flere dage, var både vores egen cheftræner Ola Lindberg, og Victor Lynge (Hvidovre) på plads som coaches.

ITTF turneringen lagde ud med Junior Boys single og double, og det var i sidstnævnte at Patrick og Daniel spillede sig helt i semifinalen, og derved fik en flot Bronzemedalje med hjem - stort tillykke med den!
I kvartfinalen stod Patrick og Daniel for slutspillets overraskelse idet de nedkæmpede den stærke rutinerede double, norske Borgar Haug og irske Owen Cathcart 3-1!I singleturneringens pulje mødte og besejrede Patrick egypteren Yassin Wael 3-0, og selvom han kun er 13 år, er han ikke Hr. Hvemsomhelst. Yassin fremhæves på ittf.com til at være blandt favoritterne (seeded nr 4) i CadetBoys-rækken. Fornem præstation af Patrick!

https://www.ittf.com/.../11-year-set-stun-five-years-ago/...

Daniel var seedet direkte til cupturneringens 1/32, som også Patrick efter sine flotte puljesejre fik spillet sig ind i. 1/32 blev desværre endestationen i single for begge vore juniorer idet Daniel tabte 2-4 til tyske Heye Kopeke, og Patrick ligeledes 2-4 til Jabdiel Torres fra Puerto Rico.

Daniel og Patrick var helt klar da de ladede op aftenen før ITTF Junior


I ITTF deltog også Sally og Dominykas i såvel Mini Cadet (Yngre Drenge/Pige) som Cadet (Drenge/Pige). Mens spillet var godt i gang modtog vi denne melding fra coach Victor omkring Dominykas i Mini Cadet (stor tak til Victor for meldinger og fotos):

"Dominykas har færdigspillet sin minicadet pulje, hvor hans spil har bølget lidt. Men han hev en 2. plads hjem i puljen🏓.

Vandt:
3-1 over svenske Erik Sjölander
1-3 til russeren Artur Faizullin
3-1 over Casper Munk fra Viby.

Han skal derfor spille med i hovedturneringen senere idag, hvor han sammen med Johan (Amager) har spillet sig videre."

Senere tabte Dominykas i Mini-Cadet desværre 2-3 i 1/16 til svenske Noa Dahlström efter 12-14 i femte, ærgerligt. Johan fra Amager spillede sig til 1/8.

Dominykas fik spillet sig ind i hovedturneringen i Cadet (Drengerækken) også, men tabte desværre i 1/32 til canadieren Martin Simeon.

Coach Victor havde samlet en hel bilfuld forventningsfulde spillere, Dominykas, Johan Havsteen, Erik Høier og Oliver S BerntsenSally Lou kæmpede mod overmagten i såvel Mini-Cadet og Cadet, men fik masser af international erfaring med hjem fra kampene mod de mange lidt ældre spillere.

Se alle RESULTATER fra ITTF Single og Double - Sally, Dominykas, Patrick og Daniel HER.

Efter ITTF turneringen blev Dominykas i weekenden for at spille Safir International hvor han under Team Sjælland spillede U14 Boys igen med Victor som coach.
Første cupkamp var mod svenske Peter Alestedt og blev vundet stærkt 3-1. 

Efterfølgende tabte Dominykas desværre 1-3 til Martin Froseth, som er Norges bedste drengespiller.

Se alle RESULTATER fra SAFIR International - Dominykas HER.  

En stor tak for tilbagemeldinger og fotos til Daniel og Victor.


AF: Louis de Voss.

Velspillet næstsidste Pointstævnerunde
23. februar 2020, 19.56

 

31 fremmødte spillere havde en god formiddag i Lillerødhallen under 5. og næstsidste runde af Pointstævner i ØBTU hvor HGI Hillerød Bordtennisklub igen havde helt nye spillere med. 
 
Pointstævnerne er netop en mulighed for at vore helt nye og let øvede spillere kan kickstarte deres kampkarriere under trygge og hyggelige forhold. 
Er du ny ungdomsspiller i klubben har du således sammen med vore mere rutinerede Pointstævnespillere stadig muligheden for at nå at deltage i sidste runde på hjemmebane den 21. marts. Samtidig vil denne ene deltagelse kunne kvalificere dig til deltagelse i det store finalestævne i Valbyhallen i april.
Tilmeld dig hos 
Helle Brodersen hvis du endnu ikke har spillet et Pointstævne. 
 
Ud over vore egne 13 spillere var der fremmøde af spillere fra klubberne Allerød, Helsingør, Frederiksværk og Jægerspris.  
 
De i alt 31 fremmødte spillere blev fordelt i Pulje 1-6, hvor puljerne 1-5 havde 5 spillere og spillede bedst af fem sæt, mens pulje 6 var med 6 spillere som spillede bedst af tre sæt.  
 
Ud over træner Mads Valentin var også Mathias Jensen og Marius Dam mødt op, så mere talstærkt kan det ikke gøres på trænerfronten. 

Mathias var mødt op og fik bl.a. set vores helt nye Pointstævnespiller Horatio i kamp


 
Stort tillykke til alle 6 puljevinderne, heriblandt Hillerøds Victor Skarby, som endnu engang vandt de bedste spilleres pulje, samt Elias Koefoed og Andreas Beicker Paulsen. 
 
Vi havde også denne gang flere nye spillere med bl.a. Horatio Brüel som samme morgen havde fået indløst spillerlicens, og derved var helt klar til at tage kampen op, og hygge sig i Pulje 6 hvor det blev til en flot 2. plads. Horatio er helt ny i klubben og har kun trænet få uger, hvilket viser at også helt nyindmeldte kan deltage, og ovenikøbet vinde hele fire kampe – imponerende! 
 
Vore 13 deltagende spillere, og deres placering i puljerne blev herefter: 
 

Pulje 1 

1 Victor Skarby, Hillerød GI

2 Felix Friis-Christensen, Hillerød GI

3 Lucas Zillig, Helsingør

4 Enes Balihodzic, Jægerspris

5 Malthe Møller Bielefeldt, Hillerød GI


 
 
Pulje 2 

1 Asger Bo Christensen, Helsingør

2 Emil Thais Christesen, Hillerød GI

3 Jonas Koefoed, Hillerød GI

4 Walther Schmidt, Allerød

5 Emma Rosa Kirkelund, Allerød


 
 
Pulje 3 

1 Noa Kondrup, Frederiksværk

2 Sander Derkx, Helsingør

3 Laurits Nielsen, Helsingør

4 Nicolai Engelhardt, Allerød

5 Vilas Suhr Derkx, Helsingør

 
 
Pulje 4 

1 Elias Koefoed, Hillerød GI

2 Pelle Ek Christensen, Hillerød GI

3 Lucas Sivertsen, Hillerød GI

4 Tobias Ring Poss, Jægerspris

5 Mathias Ørbæk, Allerød

 
Pulje 5 

1 Lucas Kondrup, Frederiksværk

2 William Schmidt, Jægerspris

3 Malthe Weimann, Jægerspris

4 Alexander Corell Gammelbo, Hillerød GI

5 Mads Brohus Boch, Allerød

 


Pulje 6 

1 Andreas Beicker Paulsen, Hillerød GI

2 Horatio Brüel, Hillerød GI

3 Valdemar Tardi, Allerød

4 Mikkel Holm, Hillerød GI

5 Mads Foged, Jægerspris

6 Marie Ahrenholt Jensen, Hillerød GIEn kæmpe tak skal lyde til jer forældre som endnu engang bakkede godt op omkring Pointstævnet og jeres børn, og ikke mindst til jer som sammen med Peter Tranto ØBTU var så søde at sende os billeder fra stævnet. Uden disse skønne fotos ville en klubnyhed som denne ikke være det samme. 
I denne forbindelse kan vi nævne, at vi jo altid i f m Pointstævner, og øvrige stævner, opretter et Facebookopslag på vores Facebookside HGI Hillerød Bordtennisklub, hvor I meget gerne må lægge jeres billeder fra den pågældende dag op i FB opslagets kommentartråd. 
 
FLERE BILLEDER 
Peter Tranto tog som altid lidt billeder ved Pointstævnet, billederne kan ses HER. 

Marie Jensen strålede i sin HGI klubtrøjeKLUBTRØJE 
Det var skønt at se at der fra gang til gang er rigtigt mange flere af vore spillere der stiller op i vores fine røde klubtrøje. Det var derfor tydeligt, at Hillerød var massivt repræsenteret i hallen. 
   
Vi vil fra klubbens side stadig opfordre jer der endnu ikke har anskaffet jer Hillerøds klubtrøje, til at gøre det inden næste stævne, og specielt inden finalestævnet, så I også vil kunne stille op i klubbens farver. Ud over at vi med klubbens farver viser vor tilstedeværelse, er det også en kæmpe fordel for andre spillere, forældre og ledere, hurtigt at kunne genkende klubbens spillere, specielt ved endnu større stævner. 
Klubtrøjen vil kunne ses og købes HER. 
 
 
NÆSTE POINTSTÆVNE  
Næste Pointstævne er på hjemmebane i vores egen hal i Royal Stage lørdag den 21. marts kl.10.00 (mødetid senest 9.30).  
Vi håber at ALLE Hillerøds potentielle Pointstævnespillere har lyst til at deltage i den sidste runde. 
 
Pointstævnesiden med alle datoer og oplysninger om hvordan du kommer med kan ses HER.  
Her finder du også datoen for det store finalestævne. 
 
 
FACEBOOK  
Husk at ‘like’ Facebooksiden ‘HGI Hillerød Bordtennisklub’ og bliv medlem af FB-grupperne ‘Hillerød Bordtennis Ungdom’ hvor du altid finder seneste nyt som på hjemmesiden www.hgibordtennis.dk, og ‘Pointstævner i ØBTU’ hvor du bl.a. finder billeder fra de enkelte stævner bl.a. af præmieuddelingerne.  
 
RESULTATER 
Samtlige kampresultater fra Runde 5 vil kunne ses på Bordtennisportalen HER.  
ØBTU’s resultatliste for Runde 5 og startliste til sidste Runde kan ses HER.  

EGEDALS FORÅRS CUP 7. - 8. marts
Hvis du er frisk på at komme med til et aldersinddelt stævne hvor også helt nye spillere kan være med så tag et kig på forårs stævnet i Ølstykke. Find relevante links i vores Excel ark HER, og læs meget mere om hvordan du tilmelder dig på vores Stævneside HER.

Andreas Beicker Paulsen er blandt de tilmeldte i Egedals Forårs Cup, vil du følge trop?
På glædeligt gensyn!  
#BordtennisErSjovt   
 
 
AF: Louis de Voss. 

Østdanske Senior Mesterskaber til HGI
10. februar 2020, 22.01

Ole Vedfelt formåede sammen med makker Hans Laursen at genvinde deres titel som Østdanske Double Mestre i Herre Klasse 7, mens Christian Kastberg tog sig af sejren i Singlerækken. Herudover blev det også til sølv og bronzemedaljer til Hillerøds spillere, heriblandt Michael Kastberg og Ole Vedfelt, også i Herre Klasse 7 Single, hvor HGI vandt Guld, Sølv og Bronze.

Østdanmarks Bordtennis Union diskede endnu engang op med et mesterskab, denne gang ØM Senior, som blev afviklet på fornemste vis i Farum Arena.

Ud over de nedenfor nævnte podieplaceringer, havde vi haft flere muligheder hvis ikke Michael Kastberg havde været nødsaget til at trække sig under finalen i Herre klasse 7 Single. Skaden betød desværre at Michael måtte trække superdoublen med brormand Christian allerede inden start på doublerækken.
De to festlige "Hillerød Punishers" ville ellers have haft gode muligheder i klasse 7 doublen også.

Hillerød Punishers, doublemakkerne Michael og Christian Kastberg, måtte desværre trække sig pga Michaels skade under finaleopgøret mellem brødrene.

 
Formand Thomas Hjermind Jensen, som selv kunne hænge en sølvmedalje om halsen, evaluerede efterfølgende mesterskabet således: 
 
 Mandagsholdet viste vejen, og vi var helt suveræne i klasse 7. Dejligt at se en fantastisk gejst og entusiasme. Anders Quistgaard stillede igen op i et stævne og vandt en flot bronze medalje i herre klasse 1. Vi blev nr. 4 i kampen om klubpokalen, hvilket i sige selv er ganske godt klaret taget i betragtning af de relative få deltagere (12) vi var.  

Men, det kan vi gøre meget bedre næste år. Østdanmarksmesterskaber bør være en fest, hvor alle niveauer mødes til en hyggelig bordtennis weekend. Vi er en af de større senior klubber og bør gå forrest. Til næste år, nedsætter vi et HGI ØM udvalg, så vi kan vinde pokalen tilbage. Udvalgets primære formål vil dog være at skabe de sociale rammer under stævnet, så vi får det super hyggeligt som klub. Desuden tror jeg også der i det nye Bordtennis Danmark regi, er intentioner om at gå sammen og tænke nyt så vi kan få endnu flere deltagere med til de 3 Østdanmarksmesterskaber (Ungdom, Senior og Veteran). 

Tak til de spillere som deltog i år, vi glæder os til at få alle vores holdkammerater med næste år 
 
HGI Hillerød Bordtennisklubs podieplaceringer:

GULD 
Christian Kastberg – Herre Klasse 7 Single 
Ole Vedfelt/Hans Laursen - Herre Klasse 7 Double 

Herre Klasse 7 Double med vore Østdanske Mestre Hans og Ole


SØLV  
Thomas Hjermind Jensen/Dan Svendsen (Herlev) - Herre Klasse 1 Double 
Michael Kastberg – Herre Klasse 7 Single 

Sølv til Thomas og Dan i Herre Klasse 1 Double


BRONZE 
Anders Quistgaard-Leth – Herre Klasse 1 Single 
Ole Vedfelt – Herre Klasse 7 Single 

Anders tog sig af bronzemedaljen i Herre Klasse 1 Single

Ayad Khalib smashede sig til 1/8-del i Herre Klasse 6

Se alle enkeltresultater HER
Se ØBTU's officielle resultatliste HER.

Tak til ØBTU's folk, heriblandt vores egen Torsten S Hansen, for endnu et flot arrangement


 
 
AF: Thomas Hjermind Jensen / Louis de Voss.

Kom til Hillerød FredagsGrandprix den 13. marts
7. februar 2020, 10.06

Hillerød FredagsGrandprix spilles igen den 13. marts i bordtennishallen på 1. sal i Royal Stage i Hillerød, hvor der serves op kl. 17.30 og vi forventer at være færdige med finalerne og præmieroverrækkelse ca. kl. 22.30.

INVITATION

Invitationen kan hentes på https://www.hgibordtennis.dk/klub/hgi-bordtennis/sider/fredagsgrandprix og tilmeldingen er åben fra nu og frem til tirsdag den 10 marts - eller når en række er udsolgt. Vi håber at se en masse af de spillere, der har gjort Hillerød FredagsGrandprix til en fast tradition, men også nye spillere er meget velkomne.

RÆKKER

Der spilles i følgende rækker:

 • Rating 0000 - 1199 (Senior D)
 • Rating 1200 - 1599 (Senior C)
 • Rating 1600 - 1999 (Senior B)
 • Rating 2000 - 2499 (Senior A)

De spillede kampe ved stævnet tæller med til ratinglisten.

OM HILLERØD FREDAGSGRANDPRIX

Stævnet starter altid kl. 17.30 (indskrivning senest 17.15), hvor puljerne sættes i gang. Efterhånden som puljerne er færdigspillet, kan spillerne gå ned i caféen i Royal Stage og spise dagens ret, som er inkluderet, når du har betalt deltagergebyret. Det er altid hyggeligt, for deltagerne bliver hurtigt blandet rundt, og der snakkes bordtennis på kryds og tværs af klubberne og rækkerne.

Efter aftensmaden starter cup-spillet, og alle er med. Der spilles både vinder-cup og consolation-cup. Finalerne spilles ca. kl. 22 - vi har endnu ikke været ude for, at tidsplanen blev skubbet så meget, at fredagsgrandprix blev til lørdagsgrandprix.

LINK

https://www.hgibordtennis.dk/klub/hgi-bordtennis/sider/fredagsgrandprix

Hillerøds Punishers slog til i Roskilde Cup
3. februar 2020, 17.40

Roskilde Kongrescenter Bauhaus Arena Cup blev afviklet i weekenden hvor ungdoms- som seniorspillere viste flot spil, og spillede sig til fine resultater. 

 
10 HGI Hillerød Bordtennisklub spillere besøgte Roskilde i løbet af weekenden, og ud over det flotte spil, var der også plads til humor jvf. vores #BordtennisErSjovt.
Et godt eksempel på dette stod Michael og Christian Kastberg for, idet de stillede op iført nye trøjer med rygmærket “Hillerøds 
Punishers”. 
 
Desværre måtte Christian trække sig, så brormand Michael måtte leve op til Punisher titlen, og redde familiens ære. Dette gjorde han til fulde da han efter Herre Klasse 7 kunne orientere os alle om hans sejr med den humoristiske Facebookkommentar: “Herre klasse 7, 5 kampe. 5 sejre. 1 førsteplads. Nemt” 

Også en af vore mest rutinerede deltagere, Anders Quistgaard-Leth, havde den humoristiske tone fremme da han evaluerede sin deltagelse i Åben klasse A hvor han efter 3 tabte kampe udtalte: "Jeg fik mig en tur med hårtørreren".
 
GULD 
Michael Kastberg – Herre Klasse 7 
Marcus A Jensen – Puslinge A  
Magnus Lophaven – Drenge C 

Marcus gjorde rent bord i puslinge A med seks sejre ud af seks mulige
Også Magnus gjorde rent bord da han vandt sin Drenge C række og derved vandt sin første pengepræmie på 300,- gode danske kroner
Hillerøds Punisher Michael Kastberg efter at have nedlagt al modstand og gjort rent bord i Herre Klasse 7


SØLV 
-
 
BRONZE 
Kristoffer Rasmussen – Junior Elite 
Kristoffer Rasmussen – Herre Klasse 2 
Emil Thais Christesen – Puslinge C 
 

Kristoffer Rasmussen spillede sig flot til bronze i både Herre Klasse 2 og i Junior Elite


¼ FINALER 
Mathias Jensen – Herre Elite 
Michael Kastberg – Herre Klasse 6 
 
Se alle resultater fra Roskilde Cup HER. 
 
Endnu engang skal rettes en kæmpe tak til forældre og spillere i hallen for de mange opdateringer i stævnets Facebooktråd  med tekst og billeder. På pletten var bl.a. Anita og Kasper Lophaven, Michael Kastberg og Palle Rasmussen der endnu engang var i sit es med et hav af nyttige opdateringer.
 
KOMMENDE STÆVNER 
I den kommende tid vil der for ungdommen være mulighed for at deltage i Pointstævner samt i Egedal Forårscup 7. - 8. marts, hvor der også er rækker for alle niveauer af ungdomsspillere. 

Vore seniorspillere kan bl.a. deltage i ØM og DM senior. 
 
Se detaljer om alle stævnemuligheder HER. 

VINTERFERIE TRÆNINGSLEJR
Husk at tilmelde dig til Ola Lindbergs træningslejr i vinterferien for ALLE klubbens øvede spillere fra Ungdom UØ-holdet og opefter til seniorer, motionister og veteraner.
Læs mere om lejren og om hvordan du tilmelder dig HER.

 
 
 
AF: Louis de Voss. 

Vinterferie træningslejr for øvet ungdom og motionister/seniorer
30. januar 2020, 21.16

Cheftræner Ola Lindberg er igen på banen med en træningslejr, denne gang i vinterferien. 

 
Ola tilbyder to daglige træningspas for ALLE klubbens øvede spillere fra Ungdom UØ-holdet og opefter til seniorer, motionister og veteraner.
Det vil være muligt at deltage i dagene fra tirsdag den 11. februar til og med torsdag den 13. februar, alle tre dage i tidsrummene kl. 10-12 og igen kl. 14-16.
 
 
Afhængigt af tilmeldingerne indkaldes der ekstra trænere efter behov. 


TRÆNINGSPAS


TIRSDAG  11/2-20 træningspas kl. 10–12 og igen 14-16
 
ONSDAG  12/2-20 træningspas kl. 10–12 og igen 14-16 
TORSDAG 13/2-20 træningspas kl. 10–12 og igen 14-16 
 
i HGI Hillerød Bordtennisklubs egen hal i Royal Stage Hillerød. 

PRIS 
 
Kr. 300,- for alle træningspas, eller hvis du kun ønsker at deltage i enkelte pas kr. 60,- pr. pas.  

TILMELDING/BETALING 

Tilmelding pr. mail til Ola (olalindb@gmail.com)
hvor du i mailen angiver hvilke pas du ønsker at deltage i.
 
Afregning direkte til Ola i hallen.

 
FORLÆNGET DEADLINE 
 
Forlænget deadline for tilmelding til lejren er søndag den 9. februar 2020. 

 
 

  
 

AF: Ola Lindberg/Louis de Voss. . 

 

 

Ungdoms Top12 - En herlig weekend i Royal Stage
27. januar 2020, 20.03Såvel sportsligt som arrangementsmæssigt blev det et meget succesfuldt Ungdoms Top12, da HGI Hillerød Bordtennisklub i samarbejde med Bordtennis Danmark, havde inviteret hele landets bedste ungdomsspillere til at dyste i sæsonens mest krævende og prestigefulde turnering. 

Stilhed før opstart mens formand Thomas gør sig klar til velkomsttalen

Royal Stage blev rost til skyerne af spillere og ledere fra hele landet, da Hillerøds nye arena i den forløbne weekend dannede rammen om Ungdoms Top12. Det samme gjorde hele det professionelle team af frivillige som endnu engang satte Hillerød på landkortet som et af de klart foretrukne steder at afholde store bordtennisevents.  Vores formand Thomas Hjermind Jensen bød alle velkommen til arenaen, og ønskede alle nogle gode dage hvilket det var vores indtryk at de fleste, om ikke alle, fik.


Dominykas brillerede ved igen at vinde Top12 med sætcifrene 33-0, og har nu vundet de 3 år han har deltaget inkl. Puslinge - Foto: Gelmina Samuoliene

 
At Hillerøds spillere samtidig præsterede på topniveau, og stod bag sejre i flere aldersgrupper var kun en ekstra bonus for klubben. Dominykas Samuolis stod igen i år for sejren i Yngre Drenge rækken, og levede således op til favoritværdigheden. Det samme gjorde Daniel Simonsen som igen spillede sig til sejr i Juniorrækken. Meget imponerende var det således Daniels 6. Top12 sejr i ungdomsårene, og samtidig Dominykas’ 3. sejr, når vi medregner deres første Top12 i den uofficielle Puslinge række. Dominykas brillerede ved at vinde alle sine 11 kampe 3-0 dvs. en sætscore på 33-0. 

Daniel markerede sig som landets bedste ungdomsspiller ved nu at have vundet Top12 igennem alle tre juniorsæsoner - Imponerende! - Foto: John Simonsen


Ud over Daniel og Dominykas' sejre imponerede både Patrick Skarsholm og Sally Lou med 2. pladser i henholdsvis Herre Junior og Yngre Pige rækken.

Fra venstre nr. 2 Sally Lou, Hillerød GI, vinder Maja Helene Hansen, OB og nr. 3 Nikoline Kure, Amager. - Foto: Mark Zebitz.
Fra venstre nr. 2 Patrick Skarsholm, Hillerød GI, vinder Daniel Simonsen, Hillerød GI og nr. 3 Noah Tolstrup Hvid, OB. - Foto: Mark Zebitz.Herudover imponerede Carl C Køngerskov og Albert Wolfsberg, med henholdsvis en 3. og en 6. plads i Drenge rækken.

Fra venstre nr. 2 Jacob Laursen, Team Nørreå, vinder Viktor Oksfeldt, Viby og nr. 3 Carl Carstensen Køngerskov, Hillerød GI. - Foto: Mark Zebitz.


Albert spillede sig til en flot 6. plads


Alexander S Hansen kæmper stadig med fodskade, men spillede sig alligevel til en 7. plads i Herre Junior.

Alexander får lidt gode råd med på vejen af coach Nicolai


Hillerød var således placeret fornemt i den bedste halvdel af alle vore 6 deltagere og sammen med BTK Viby var vi klubberne der hjemtog to sejre hver, mens OB og Silkeborg kunne bryste sig af én sejr hver.
 
 
Selv om man er favorit er Top12 en turnering hvor alt kan ske, da det såvel fysisk som mentalt er en særdeles krævende turnering, hvor landets 12 bedste spillere mødes i alle mod alle kampe, og efterhånden som spillerne bliver trætte ender de bedste med at mødes med deres værste konkurrenter. 
 
Cheftræner Ola Lindberg, som netop er blevet tildelt Hillerød kommunes trænerpris (se billeder fra overrækkelsen hvor mange spillere også blev hædret), havde sammensat et team af Hillerøds erfarne topcoaches, hvis hjælp og støtte var et kæmpe aktiv i kampens hede. Ola, Nicolai de Voss, Jesper Møller og Marius Dam var således på plads weekenden igennem.   

Vi spurgte Ola dagen derpå hvordan han havde opfattet weekenden, og hans kommentar var:
"Fantastisk arrangement af klubben. Det bliver så nemt for os trænere/
coaches at kunne koncentrere os om det vi vil, nemlig bordtennis . Flotte præstationer af alle".

Heldigvis var der også lidt ro på for vore coaches hvor de kunne nyde andres spil

 
Vores egen bordtennishal fungerede fremragende som opvarmnings hal under Top12. 
 


Efter Top12 har vi fået mange positive tilbagemeldinger på arrangementet, heriblandt disse to fra Facebook: "Super velorganiseret stævne i fantastisk kulisse🏓🙌🏻"(Kristina) og "Velfungerende faciliteter og super godt organiseret🏓 Tak for en fantastisk weekend" (Karsten) - tusind tak for dem!


Vi ønsker alle spillere og coaches tillykke med de flotte resultater.
 
 
Alle resultater fra Ungdoms Top12 2020 kan ses HER  

Se Mark Zebitz fine fotos fra weekenden HER.

Undertegnede tog en række billeder af HGI Hillerød Bordtennisklubs spillere (i en noget dårligere kvalitet end Marks) som kan ses HER.

Se Bordtennis Danmarks evaluering af Ungdoms Top12 med billeder fra alle præmieuddelinger 
HER. 
 
Vores næste mesterskab i Royal Stage vil være Veteran DM den 29. marts, hvor vi håber at mange frivillige igen er friske på at give en hånd med – nye frivillige vil være MEGET velkomne, vagterne er helt klart til at overskue. 
 
 
AF: Louis de Voss.


P.S. Daniel faldt over dette throwback til sidste års Top12, sjovt at se forskellen og udviklingen på de unge.
#BordtennisErSjovt

Man kan vist kun sige at de gør det godt de to unge....her et throwback til januar 2019
Endnu et Pointstævne med stor succes
27. januar 2020, 04.11


Samtidig med at klubbens elite ungdomsspillere dystede i Royal Stage havde en række af vore nye stjernefrø taget turen til Lillerød Hallerne hvor Helsingør stod for afviklingen af 4. Runde af Østdanmarks Bordtennis Unions Pointstævner, og hvor vore ‘nye’ kuld af ungdomstalenter viste at de alle er godt på vej.
 

 
Pointstævnerne er muligheden for HGI Hillerød Bordtennisklubs helt nye og let øvede spillere, for at kickstarte deres kampkarriere under trygge forhold så er du ny ungdomsspiller i klubben, så er det måske dig der også deltager i de kommende runder. Igen i denne sæson har stævnerne en fantastisk succes, hvilket betød at Helsingør havde måtte bede Allerød om at låne lokaler, da de mange glade spillere og forældre ville have haft svært ved at få plads nok i Helsingørs egne lokaler. Ud over vore egne spillere var klubberne Allerød, Helsingør, Frederiksværk og Jægerspris også repræsenteret ved denne runde.  
 
Helsingør og ØBTU’s Peter Tranto stod sammen med vores egen Pointstævnecoach Mads Valentin for, sammen med lederne fra de øvrige klubber, at inddele de 32 fremmødte spillere i Pulje 1-7, hvor puljerne 1-5 havde 5 spillere og spillede bedst af fem sæt, mens pulje 6 og 7 var med 6 spillere som spillede bedst af tre sæt.  
 
Ud over træner Mads Valentin var også Mathias Jensen igen mødt frem, og kunne igen konstatere, at der var masser af kampiver, og at spillerne hyggede sig indbyrdes. At vi så samtidig vandt over halvdelen af puljerne, 4 ud af 7, var kun et ekstra krydderi på denne hyggelige formiddag i Allerød.  
 
Stort tillykke til alle puljevinderne, heriblandt Hillerøds Victor Skarby som efter en længere stævnepause var vendt tilbage, og viste et højt niveau ved at vinde Pulje 1.

Victor Skarby vendte stærkt tilbage i Pointstævneregi og vandt Pulje 1 over de bedste spillere, heriblandt Emil Thais Christesen Foto: Siv Skarby

I samme pulje var Felix Friis-Christensen kommet sig efter hofteproblemerne ved sidste Pointstævne og indtog en stærk 2. plads.
Malthe M Bielefeldt tog sig af sejren i Pulje 2, og Alexander C 
Gammelbo vandt Pulje 7. Hos brødreparret Elias og Jonas Koefoed var det denne gang Jonas der kunne pryde sig af titlen som Puljevinder, denne gang af Pulje 3.  

Denne gang var det Jonas der vandt det interne opgør mellem de to glade brødre Foto: Nikolai Koefoed


 Vi havde også denne gang flere nye spillere med bl.a. Lucas Sivertsen som aftenen inden havde fået indløst spillerlicens, og derved var helt klar til at tage kampen op, og hygge sig i Pulje 4 hvor det blev til en flot 2. plads. Lucas og vore øvrige spillere har helt sikkert fået vigtig erfaring og tryghed med hjem inden 5. og næstsidste runde. 

Lucas Sivertsen Foto: David Trood

Vore 16 deltagende spillere og deres placering i puljerne blev herefter:

Pulje 1
 

1 Victor Skarby, Hillerød GI 

2 Felix Friis-Christensen, Hillerød GI 

3 Lucas Zillig, Helsingør 

4 Asger Bo Christensen, Helsingør 

5 Emil Thais Christesen, Hillerød GI 

 
 
Pulje 2 

1 Malthe Møller Bielefeldt, Hillerød GI 

2 Enes Balihodzic, Jægerspris 

3 Walther Schmidt, Allerød 

4 Vilas Suhr Derkx, Helsingør 

5 Sander Derkx, Helsingør 

 
 
Pulje 3 

1 Jonas Koefoed, Hillerød GI 

2 Lucas Winther Nielsen, Hillerød GI 

3 Nicolai Engelhardt, Allerød 

4 Jannick Larsen, Helsingør 

5 Tobias Ring Poss, Jægerspris 

 
 
Pulje 4 

1 Noa Kondrup, Frederiksværk 

2 Elias Koefoed, Hillerød GI 

3 Pelle Ek Christensen, Hillerød GI 

4 Daniel Kaiser, Frederiksværk 

5 Andreas Berthelsen, Allerød 

 
 
Pulje 5 

1 Nicolas Attrup, Jægerspris 

2 Lucas Sivertsen, Hillerød GI 

3 Mathias Ørbæk, Allerød 

4 Villads Engmose, Allerød 

5 Michaela Hamilton Jee, Hillerød GI 

 
 
Pulje 6 

1 Adam Brandi, Helsingør 

2 Daniel Nikolajsen, Jægerspris 

3 William Schmidt, Jægerspris 

4 Sebastian Villum Sund Madsen, Hillerød GI 

5 Dimitri Storm Julenon, Jægerspris 

6 Mads Brohus Boch, Allerød 

 
 
Pulje 7 

1 Alexander Corell Gammelbo, Hillerød GI 

2 Malthe Weimann, Jægerspris 

3 Lukas Berggren Winther, Allerød 

4 Mathilde Sigaard Hansen, Hillerød GI 

5 Nicklas Hamilton Jee, Hillerød GI 

6 Marie Ahrenholt Jensen, Hillerød GI 
 
 


En kæmpe tak skal lyde til jer forældre som endnu engang bakkede godt op omkring Pointstævnet og jeres børn, og ikke mindst til jer som var så søde at sende os billeder fra stævnet, uden disse skønne fotos ville en klubnyhed som denne blive ret kedelig. 
I denne forbindelse kan vi nævne, at vi jo altid i f m Pointstævner, og øvrige stævner, opretter et Facebookopslag på vores Facebookside HGI Hillerød Bordtennisklub, hvor I meget gerne må lægge jeres billeder fra den pågældende dag op i FB opslagets kommentartråd. 
 
FLERE BILLEDER 
Peter Tranto tog som altid lidt billeder ved Pointstævnet, billederne kan ses HER. 
 
KLUBTRØJE 
Det var skønt at se at rigtigt mange af vore spillere igen stillede op i vores fine røde klubtrøje, så det var tydeligt, at Hillerød var massivt repræsenteret i hallen, denne gang med halvdelen af det totale antal deltagende spillere.  
   
Vi vil fra klubbens side stadig opfordre jer der endnu ikke har anskaffet jer Hillerøds klubtrøje, til at gøre det inden næste stævne, så I også vil kunne stille op i klubbens farver. Ud over at vi med klubbens farver viser vor tilstedeværelse, er det også en kæmpe fordel for andre spillere, forældre og ledere, hurtigt at kunne genkende klubbens spillere, specielt ved endnu større stævner. 
Klubtrøjen vil kunne ses og købes HER.

Der var masse af røde HGI trøjer på banerne, her under dobbelt Hillerød opgør Foto: Nikolai Koefoed


NÆSTE POINTSTÆVNE  
Næste Pointstævne er lørdag den 22. februar kl.10.00, igen i Lillerødhallerne, Banevang 7, 3450 Lillerød, Hal 4, Allerød (mødetid senest 9.30).  

Vi håber at ALLE Hillerøds potentielle Pointstævnespillere har lyst til at møde op. 
Pointstævnesiden med alle datoer og oplysninger om hvordan du kommer med kan ses HER.  
 
FACEBOOK  
Husk at ‘like’ Facebooksiden ‘HGI Hillerød Bordtennisklub’ og bliv medlem af FB-grupperne  ‘Hillerød Bordtennis Ungdom’ hvor du altid finder seneste nyt som på hjemmesiden www.hgibordtennis.dk, og ‘Pointstævner i ØBTU’ hvor du bl.a. finder billeder fra de enkelte stævner bl.a. af præmieuddelingerne.  
 
RESULTATER 
Samtlige kampresultater fra Runde 4 vil kunne ses på Bordtennisportalen HER.  
ØBTU’s resultatliste for Runde 4 og startliste til Runde 5 kan ses HER.  

Hillerød var med til at lukke og slukke Pointstævnet for denne gang Foto: Nikolai Koefoed

På glædeligt gensyn!
#
BordtennisErSjovt   
 
 
AF: Louis de Voss 

 

Top12: Lodtrækningen er klar
24. januar 2020, 10.00

Den endelige lodtrækning til Top12 var længe undervejs torsdag aften pga stævneprogrammet ikke fra starten er i stand til til fulde at tage højde for Top12-konceptet regler for fordeling af spillere i de enkelte puljer, og placering af indbyrdes kampe i de rigtige runder.

Torsdag kl. 21.30 var lodtrækningerne tjekket igennem. og der var foretaget de nødvendige manuelle justeringer, så lodtrækningen kan nu ses på http://resultat.ondata.se.

Kamptidspunkter og bordnumrene er ligeledes sæt på hver enkelt kamp i runde 1-5.

Til alle Top12-deltagere: Vi ses i Royal Stage Hillerød lørdag morgen 

Link: Læs mere om dansk bordtennis Ungdoms Top12

Alle Hillerøds pigespillere inviteres på weekendlejr i Brøndby
15. januar 2020, 14.39

Kalder alle Hillerøds PIGESPILLERE.....

Så er det nu hvis du vil på weekendlejr med hygge og overnatning sammen med andre pigespillere i Brøndby.

Det er virkelig et godt tilbud som Brøndby Bordtennis Club i samarbejde med Bordtennis Danmark og Parasport Danmark her disker op med, så vi håber at alle HGI Hillerød Bordtennisklubs pigespillere vil deltage i lejren.

Tilmelding via mail som anført i invitationen som kan ses nedenfor. SPØRGSMÅL - Kontakt Louise Jakobsen

Er du i tvivl om det mindste så tøv ikke med at kontakte Louise Jakobsen på Louisejakobsen501@gmail.com 
INVITATION TIL PIGELEJR I BRØNDBY 15. - 16. FEBRUAR 

Hej piger! 

Så er det blevet tid til, at der skal holdes en lejr med en masse bordtennis, sjov og hygge. 

Lejren bliver afholdt af Brøndby Bordtennis Club i samarbejde med Bordtennis Danmark og Parasport Danmark - og vil foregå i Brøndbys lokaler i kælderen 

d. 15. til 16. februar 2020. 

Præcis adresse er: Brøndby Stadion 10, 2605 Brøndby. 

Lejren vil starte lørdag d. 15. februar kl. 9.30 og slutter søndag d. 16. februar kl. 16.00 indeholdende to træningspas både lørdag og søndag. 

Denne lejr vil være med overnatning, så der vil være en masse tid til at hygge med hinanden om aftenen, og vores tanker er blandt andet, at vi kan se film om aftenen med lidt slik og sodavand osv. Derudover vil der være mulighed for at spille nogle spil, høre lidt musik eller hvad der nu måtte være stemning for. 

Der vil også være en aktivitet efter sidste træning om lørdagen, hvor der kommer én udefra og står for lidt underholdning i en times tid. 

Trænere på lejren vil være Lasse Haahr, Nicoline Koefoed og Louise Jakobsen. 

Pris for deltagelse: 

450,00 kr. pr. spiller. 

Dette dækker for træning, 2 x frokost, 1 x aftensmad og 1 x morgenmad. 

Tilmelding kan ske på mail: Louisejakobsen501@gmail.com Der er begrænset antal pladser, så tøv endelig ikke med at få tilmeldt jer!  

Sidste dag for tilmelding er d. 5. februar 2020. 

Betaling er via bankoverførsel til Brøndby Bordtennis Club på: 

Reg. 2252 og kontonr. 6884636343 

Husk at skrive ”pigelejr” og navn på spiller. 

Hvis der er nogle spørgsmål eller andet til lejren, er I velkomne til at stille dem til mig på mail: Louisejakobsen501@gmail.com 

Vi glæder os til at se så mange piger som muligt! 

Venlig hilsen 

Brøndby Bordtennis Club og Louise Jakobsen Se Bordtennis Danmarks indlæg om Pigelejren og download invitationen HER.
AF: Louis de Voss

ØM Ungdom og Veteran - sådan gik det
13. januar 2020, 17.48

Anden weekend i januar er der tradition for at mange HGI Hillerød Bordtennisklub spillere besøger Taastrup hvor Østdanmarks Bordtennis Union afvikler Østdanske Mesterskaber (ØM) for Ungdoms- og Veteranspillere. I år var ingen undtagelse, og også denne gang kom spillere retur til Hillerød med titlen som Østdanske Mestre. 

  
Vores Østdanske 2-Mandshold Mestre, Villads Jungersen og Christian Hyrdum deltog i Single i Junior B hvor Villads vandt Bronze og Christian spillede sig videre fra puljen til ¼-finalen, som så desværre blev endestationen. 
I Junior B Double endte makkerparret med Bronzemedaljer. 

Villads og Christian var igen friske og gjorde det godt Arkivfoto

Felix var flyvende, og i en alle mod alle pulje blev det overlegent til sejre i alle kampe 3-0 og et Østdansk Mesterskab, stærkt Felix.

Felix imponerede med sit Østdanske Mesterskab


Emil, som havde en noget længere vej til finalen, med pulje og slutspil måtte igennem nogle 4 sæts kampe, men også imponerende af den unge mand.

I samme række (Puslinge D) nåede Lucas W Nielsen desværre ikke videre til slutspillet til trods for flere vundne kampe i den indledende pulje. Her må specielt fremhæves kampen mod Walter Schmidt fra naboklubben Allerød, hvor Lucas holdt hovedet koldt da han var bagud 0-2, og fremragende kæmpede sig til 3-2 sejr i tætte sæt (7/11,7/11,11/7,12/10,16/14) - stærkt Lucas! 
Samlet endte HGI Hillerød Bordtennisklub på en 9. plads i ØM Ungdom klubregnskabet. I undertegnedes øjne rigtigt ærgerligt at der ikke var mange flere af vore ungdomsspillere som tog kampen op og deltog. Det viste sig tydeligt, at selv vore helt unge Pointstævnespillere f. ex. Emil, Felix, Jonas, Elias og Albert viste vejen, og klarede sig utroligt flot hvilket vi er sikre på, at mange af vore andre unge også ville have kunne. 

Jonas og brormand Elias var blot to af vore spillere som viste vejen for at vi sagtens kunne have haft flere Pointstævnespillere med til ØM


 
Hos Veteranerne lykkedes det desværre ikke at genvinde Klubpokalen i fraværet af sidste års topscorer Pia Toelhøj, som i denne weekend desværre havde kampe for sit svenske hold, og derfor ikke kunne deltage. Vi endte her på en 5. plads samlet i år.

Jørn Hansen blev her Østdansk Mester efter 4. sæts sejre i en alle mod alle pulje.

ØBTU - HGI Hillerød Bordtennisklub vender stærkt tilbage i januar 2021 og vil gøre alt for der at genvinde "vore" pokaler.  ;-)   #BordtennisErSjovt

GULD - ØSTDANSKE MESTRE 
Emil Thais Christesen – Puslinge D Single 
Felix Friis-Christensen – Drenge E Single 
Jørn Hansen – Vet 70 B Single 

Puslinge D finalen var et rent Hillerød opgør mellem Emil og Jonas - og tilmed Hillerød bladvender
Jørn vandt fornemt metal i Veteran 70 B Single


 
SØLV 
Merete Juel Hall/Søren Eriksen (Herlev) - Veteran Mixed 40 
Thomas Hjermind Jensen/Anders Quistgaard-Leth - Veteran 40A Double
Jonas Koefoed – Puslinge D Single 
Kristian Pedersen – 70 A Single 
Kristian Pedersen/Jørn Hansen – 70 A Double 
Ole Vedfelt  Vet 70 D Single 

Kristian og Jørn spillede sig til Sølv
Merete og makker Søren spillede sig til Sølv

 
3-4 PLADS "BRONZE" 
Elias Koefoed – Puslinge C Single 
Villads Jungersen – Junior B Single 
Thomas Hjermind Jensen – Vet 40 A Single
Nikolai Koefoed – Vet 40 D Single 
Ole Vedfelt/Torben Hansen (Fredensborg) - Vet 50 C Double 

Ole vandt stærkt Sølv i Veteran 70 D Single og Bronze i 50 C Double

 
Herudover bør nævnes at ¼ finalen i Drenge D Single var tæt på at falde ud til Alfred Kühns fordel så han også havde spillet sig videre til semifinalen. I Lucas Zilligs (Helsingør) favør endte Alfreds kamp med sætcifrene 11/5,7/11,7/11,13/11,11/8. 

 
RESULTATLISTERNE kan findes flere steder: Resultat.ondata.se, ØBTU, og Bordtennisportalen ØM Ungdom - ØM Veteran.  
 
SAMLET RESULTATLISTE incl KLUBPOKAL-REGNSKABERNE: 
ØM UNGDOM - ØM VETERAN 
 
 
ØBTU's BILLEDER fra præmie-overrækkelserne kan ses her: ØM UNGDOM   ØM VETERAN
 
 
KOMMENDE STÆVNER: 
 
ROSKILDE CUP - Så godt som alle, unge som ældre spillere kan finde rækker at spille ved den store Roskilde Cup 1. - 2. februar - få links HER 

 
ØM SENIOR - Er du seniorspiller håber vi meget at du vil tilmelde dig til ØM SENIOR som afvikles den 8. - 9. februar i Farum, tilmelding kan ske HER senest på lørdag den 18. januar.  
Du finder alle links til Mesterskabet i vores Excel-ark via Stævnesiden, eller direkte hos ØBTU. 

 
  
  
AF: Louis de Voss.
 

 

Marcus og Jonathan til tops i Kvickly Cup i Ribe
7. januar 2020, 18.02


9 HGI Hillerød Bordtennisklub spillere havde taget turen til Ribe i weekenden efter Nytår, hvor de fik et hav af spændende kampe i den store internationale Kvickly Cup. 
 
Sally Lou, Emil Thais Christesen, Magnus Lophaven, Dominykas Samuolis, Albert Wolfsberg, Marius Dam, samt Mathias, Marcus og Marie Jensen var spillerne i truppen som alle var i kamp. Desværre har Ribe Bordtennis haft deres udfordringer under stævnet med online-registreringerne i TT Coordinator, hvorfor klubnyheden her udelukkende kan baseres på de mange Facebookopdateringer som vore forældre i Ribe var så søde at bidrage med. 
 
Unge Marcus brillerede i Puslinge A rækken, hvor han var i finalen i single, og også vandt doublerækken sammen med sin makker, Jonathan Blom (Frederiksberg). Sidstnævnte vandt singlerækken i fem sæt mor Marcus, så der var tale om en stærk doublesammensætning. 


Også i Yngre Drenge B var Marcus flyvende og nåede semifinalen, hvor han tabte i 5. sæt til en tysker. 


 
Lillesøster Marie blev nr. 2 og vinder af en flot pokal i Pige Puslingerækken, en række med alt for få deltagere. Vi håber at der kommer flere unge piger til fremover og giver Marie modstand. 


 
Sally spillede sig fornemt i finalen i Pige A hvor hun dog blev besejret, men en flot 2. plads til Sally hvilket hun også spillede sig til i Dame Junior B. 


 
Mathias nåede ¼-finalen i Herre Elite rækken hvor også Marius deltog, og nåede 1/8-finalen. 
 
Dominykas spillede fremragende i U21 B rækken hvor han nåede helt frem til semifinalen. I rækken mødte han bl.a. stærk tysk modstand, hvoraf den sidste spillede med knopper i semifinalen, hvilket desværre ikke var Dominykas' specialitet lige denne søndag.
I Herre Kl. 1 Dominykas 1/8-finalen efter at have slået Sofus fra Virum 3-2 hvor der virkelig blev kæmpet til sidste bold,  samt tidligere Hillerødspiller Mads Pærregaard i 4 sæt, meget imponerende og stærkt af vores unge spiller! 
I 1/8-finalen tog Dominykas sæt (1-3) fra Kristian Haarkjær (Amager) efter blændende spil. Dominykas blev i Ribe godt bakket op fra lægterne bl.a. også fra Roskildes spillere incl. Marielle, så tak for opbakningen til jer også.
Marius nåede her i Herre Kl 1 helt frem til ¼-finalen. 
 
Magnus blev nr. 5 i Drenge C rækken, en række med over 50 tilmeldte spillere. 
 

Præmiebordet i Kvickly Cup i Ribe var fyldt godt op inden spillerne begyndte at gøre indhug i det


 
Vil du med til Ribe i 2021 kan vi allerede nu fortælle, at det er weekenden 9. - 10. Januar du skal sætte kryds i kalenderen. 
 
Se alle resultater via Bordtennisportalen HER 
 (når de engang er opdateret pga. problemerne med TT Coordinator systemet). 
 
En kæmpe tak skal rettes til Stine Ahrenholt Hansen for de mange opdateringer og billeder i vores Facebooktråde fra stævnet, uden disse opdateringer havde undertegnede ikke kunne lave denne klubnyhed. 
 
ØM UNGDOM/VETERAN/SENIOR samt ROSKILDE CUP tilmelding

Der er stadig eftertilmeldingspladser i de respektive programmer for ØM Ungdom og ØM Veteran og alle Hillerøds Ungdoms- og Veteranspillere som endnu ikke er tilmeldt opfordres til at tilmelde jer direkte til ØBTU. Hvis du vil med så check om der er en række der passer dig i vores Excel-ark via Stævnesiden, eller direkte hos ØBTU.

Eftertilmeldingspladserne kan forhåndsreserveres, og ønsker man dette, sker det ved at kontakte
ØBTU´s sekretariat på tlf. 4241 43 18 (10.00 – 14.00), fax. 54 82 28 68 eller e-mail: oebtu@oebtu.dk
Vi skal dog gøre opmærksom på, at en forhåndstilmelding er bindende, og at eftertilmeldingspladser kun
kan reserveres indtil i morgen onsdag den 8-1-2020 kl.14.00.
Ikke forhåndsreserverede eftertilmeldingspladser kan besættes på selve stævnedagen. Ligeledes kan derindsættes eftertilmeldte spillere på pladser, hvor en spiller udebliver.
Ønsker man at benytte sig af denne mulighed, henvender man sig til informationen 30 minutter INDEN
rækkens start (se programmerne).
Deltagelse på eftertilmeldingsplads sker efter spillerens ratingtal pr. 19-12-2019.
Betaling af startgebyr for eftertilmeldingspladser sker til MobilePay 82898 eller til informationen på
stævnedagen. 

Du kan også allerede nu tilmelde dig til den store Roskilde Cup 1. - 2. februar - få links HER, og til ØM Senior i Farum Arena den 8. - 9. februar.


 
AF: Louis de Voss. 
 
 
 
 
 

Hyggeligt 2-Mandshold Mesterskab med Østdanske Mestre
6. januar 2020, 21.55


9 senior- og 2 ungdomshold tilbragte lørdag eller søndag med at spille Østdanmarks Bordtennis Unions Mesterskaber for 2-Mandhold, og så passer det alligevel ikke helt, idet Ole 
Vedfeldt deltog på hold både lørdag og søndag. 
 
Lillerød Hallerne var traditionen tro rammerne om ØBTU’s 2-Mandsholdmesterskaber, og der blev hygget og spillet en masse gode kampe weekenden igennem. Podieplaceringer blev det også til igen i år så mange HGI Hillerød Bordtennisklub spillere tog glade hjem, ikke mindst Villads Jungersen og Christian Hyrdum som genvandt titlen som Østdanske Mestre.

 

Ole Vedfeldt deltog på 2 hold i weekenden, lørdag sammen med Ayad Khalib (billedet) og søndag med Hans Laursen

Hillerød-resultatliste: 
 
HERRE KLASSE 1  
2. HILLERØD (Pia Toelhøj og Karsten Haumann) Finale: 1 - 2  

Pia og Karsten vandt sølv efter et finalenederlag på 1-2


 
HERRE KLASSE 4  
2. HILLERØD 1 (Jørn Hansen og Kristian Pedersen) Finale: 0 - 2  
 

Kristian Pedersen og Jørn Hansen spillede sig også til SØLV


HERRE KLASSE 7 
1. HILLERØD 2 (Christian Kastberg og Michael Kastberg) Finale: 3 - 2  
 
UNGDOM C OVER 12
1. HILLERØD (Christian 
Hyrdum og Villads Jungersen) Finale: 2 – 0 
  

Villads Jungersen og Christian Hyrdum blev endnu engang Østdanske Mestre

Vi ønsker alle tillykke med resultaterne, og håber at også I der ikke nåede til tops havde nogle gode timer i hallen. #BordtennisErSjovt. 

Valdemar Laursen og Tobias Henriksen var vores andet ungdomshold i kamp. Drengene gik desværre ikke videre fra puljespillet, men fik en masse kamperfaring og nogle tætte kampe med sig fra mesterskabet, som nok skal komme dem til gavn ved senere stævner.


 
Hele RESULTATLISTEN kan ses hos ØBTU HER, eller via Bordtennisportalen HER. 

ØBTU's billeder fra præmieoverrækkelserne kan ses HER.

ØM UNGDOM og ØM VETERAN

Der er stadig eftertilmeldingspladser i de respektive programmer for ØM Ungdom og ØM Veteran og alle Hillerøds Ungdoms- og Veteranspillere som endnu ikke er tilmeldt opfordres til at tilmelde jer direkte til ØBTU.
Hvis du vil med så check om der er en række der passer dig i vores Excel-ark via Stævnesiden, eller direkte hos ØBTU.

Du kan også allerede nu tilmelde dig til den store Roskilde Cup 1. - 2. februar - få links HER, og til ØM Senior i Farum Arena den 8. - 9. februar.


 
 
AF: Louis de Voss. 

HGI julehygge med stævne og lejr
29. december 2019, 18.18
Dominykas, Kristoffer, Ola og Alexander som alle hyggede sig i doublerækken. FOTO: Raivydas Samuolis

OBS! Klubnyhed er under opdatering da vi stadig mgl de sidste resultater fra Brøndby - så kig ind senere!

Cheftræner Ola Lindberg havde sammen med HGI Hillerød Bordtennisklub 
inviteret en lang række spillere til at spille stævne, og deltage i træningslejr i weekenden mellem jul og nytår.
 

 
Vestegnens Julestævne i Brøndby var en oplagt mulighed for vore nyere spillere, som indtil videre måske kun havde spillet Pointstævner, til at få sig selv prøvet af i kampe ved et større stævne. Også vore lidt mere rutinerede stævnedeltagere havde ifølge Ola her muligheden for, at få spillet benene lidt i gang efter nogle rolige juledage med masser af god mad og julegodter, og ikke mindst uden bordtennis, så alle blev helt klar til søndagstræningslejren. 
 
LØRDAG 28/12-19 
 
16 Hillerød spillere var her i kamp (se hvem i vores Excel ark). 
 
2 spillere nåede helt til tops i begge deres to singlerækker, Isak Ahrensbach, som i øvrigt var hoppet ind på Drive-In i sidste øjeblik, og Magnus Lophaven. 

Isak Ahrensbach brillerede ved at tilmelde sig via Drive-In og derefter vinde begge sine rækker. FOTO: Ahrensbach


Isak spillede sig til sejr i A slutspillet i Ungdom C og i B slutspillet i Yngre Dr D, mens Magnus sejrede i begge sine B slutspil i Drenge B og Ungdom A.

Magnus spillede sig til tops i begge sine B-slutspil. FOTO: Kasper Lophaven

  
Herudover var det også en fornøjelse at se seniorspiller Nikolai Koefoed til tops i Herre Kl. 6’s B-slutspil. 

Nikolai spillede sig til tops i B-slutspillet i Herre Kl. 6. FOTO: Koefoed


 
Også Ola havde valgt at spille en hyggedouble med Alexander A Mejer, hvor de nåede ¼ finalen i Åben A Double. Der gik dog ifølge Ola lidt for meget hygge i de to glade spilleres spil fra slutningen af 3. sæt hvilket totalt drejede kampen rundt fra "sikker" sejr (føring 2-0 og 9-3 i 3. sæt og derved tæt på mathchbold) til et tæt nederlag (7/11,4/11,12/10,13/11,15/13). Men som vi siger i klubben; #BordtennisErSjovt, også når man lader sig slå ud af de senere finalister i rækken Malthe og Dan Hansen fra Nyråd pga julestemning. 

Åben A Double blev i øvrigt vundet af tidligere Hillerød spillere AC – Anne Cathrine 
Bomann og Izabell Nørlem, som også var tilmeldt og deltog i træningslejrens 2. pas søndag, efter at de i semifinalen havde overvundet det dygtige makkerpar Dominykas Samuolis/Kristoffer Rasmussen. 

Dominykas og Kristoffer spillede sig helt i semifinalen i Åben A Double. FOTO: Raivydas Samuolis


GULD 
Isak Ahrensbach  Ungdom C A-slutspil 
Isak Ahrensbach – Yngre Dr D B-slutspil 
Magnus Lophaven – Drenge B B-slutspil 
Magnus Lophaven – Ungdom A B-slutspil 
Nikolai Koefoed – Herre Kl.6 B-slutspil 
 
BRONZE 
Elias Koefoed – Yngre Dr D A-slutspil 
Jonas Koefoed – Yngre Dr D A-slutspil 
Marcus A Jensen – Drenge B B-slutspil 
Christian Hyrdum – U 21 C A-slutspil 
Villads Jungersen – U 21 C A-slutspil 
Dominykas Samuolis/Kristoffer Rasmussen - Åben A Double 

Julehyggen havde bredt sig under Dominykas' og Kristoffers opvarmning. FOTO: Raivydas Samuolis


¼ - FINALER 
Emil Thais Christesen – Yngre Dr D A-slutspil 
Andreas Beicker Paulsen – Yngre Dr D B-slutspil 
Kristoffer Rasmussen – Herre Kl. 1 
Mark Zebitz – Herre Kl. 4 
Marcus A Jensen  – Ungdom A A-slutspil 
Alexander A Mejer/Ola Lindberg - Åben A Double 
Christian Hyrdum – 5. plads Junior B 
Villads Jungersen – 7. plads Junior B 
 
SE alle resultater fra Vestegnens Julestævne HER. 
 

SØNDAG 29/12-19
 
 

Ola var koncentreret omkring de mange spillere på julelejren. FOTO: LdV


Ud over Alfred Kühn som havde valgt at prøve kræfter i Yngre Dr C i Brøndby, stod søndagen hovedsagelig i træningens tegn idet Ola havde fået åbnet et ellers lukket Frederiksborgcenter/Royal Stage til sin træningslejr fordelt på to pas. Her blev der gået til den med krum hals af de mange deltagere. 

Alfred spillede i en alle mod alle pulje hvor han endte fint midt i puljen som nr 4 efter at have taget sæt fra den senere vinder Emil Hasselbalch (Virum) - stærkt Alfred!

Alfred klarede sig endnu engang flot. ARKIVFOTOEn stor tak til jer der har leveret billeder til denne klubnyhed!
 
  

HGI Hillerød Bordtennisklub Julelejr 2019 søndag. FOTO: LdV

EFTERTILMELDING - ØM UNGDOM - ØM VETERAN & ØM 2-MANDSHOLD 
 
PROGRAMMET TIL ØM 2-MANDSHOLD den 4. - 5. januar og PROGRAMMET TIL ØM UNGDOM OG PROGRAMMET TIL ØM VETERAN 11. - 12. januar er nu klar så husk at hvis du vil med, og endnu ikke har tilmeldt dig, så check om der er en eftertilmeldingsrække der passer dig via vore Excel-ark med HGI TILMELDTE på Stævnesiden. Tilmelding sker pr. Mail eller Telefon direkte til ØBTU. 

Du kan også allerede nu tilmelde dig til den store ROSKILDE CUP 1. - 2. februar. Få links HER. 

VI ØNSKER JER ALLE ET RIGTIGT GODT NYT STÆVNEÅR 2020!
AF: Louis de Voss.
 

Familiebordtennis starter den 12. januar. Et gratis tilbud for den travle familie – Sjov, socialt og motion
27. december 2019, 08.28

Hvor: Bordtennishallen på 1. sal i Royal Stage
Hvornår: Søndage kl. 10.00 - 11.30.

Første gang: 12. januar 2020 kl. 10.00

Beskrivelse af aktivitet

Bordtennis er for alle aldre, niveauer og en god indgang til at dyrke sport, også for den travle familie.
Vi vil gerne åbne op for, at alle familier kan komme forbi og lege bordtennis sammen.
Vi stiller uddannede trænere, 16 borde og bat/bolde til rådighed – Gratis.
Der er ingen tilmelding eller mødepligt, men vi håber, at man vil være med til at invitere andre interesserede.
 • Kan mor lave den perfekte skruet serv ?
 • Kan far tæske robotten Robert eller ”Sørens” far i bordtennis ?
 • Kan søn eller datter i alderen 8-13 år lære de små fif, der gør, at du kan slå alle i HFOén/Klubben ?

Hvem kan deltage

Målgruppen er begynder eller let-erfarne børn i alderen 8-13 år og deres familie.
Ideen er, at både børn og voksne spiller og har det sjovt sammen.
Medbring indendørssko og sportstøj

Projekt periode er 12. januar 2020 til 24. maj 2020
– er det en succes, fortsættes efter sommerferien.

Med venlig hilsen – Formand Thomas Hjermind Jensen – 51 22 83 50
formand@hgibordtennis.dk – www.hgibordtennis.dk

Projektet drives i samarbejde mellem Hillerød GI Bordtennis og Bevæg dig for Livet i Hillerød Kommune

Stævner med tilmeldingsfrist i dag - få julehjælp
22. december 2019, 10.06

4. søndag i Advent, 2 dage til Juleaften, gaveindpakning, juletravlhed, og ikke mindst søndagen hvor der er sidste tilmeldingsfrist til en del stævner.
Fortvivl ikke, vi har nemlig herunder lavet en oversigt over det du har brug for at vide for at kunne tilmelde dig, så kig med, giv dig selv en stævnetilmelding i julegave, og får du brug for hjælp, ja så er vi klar!


Find stævnerne med sidste frist i aften kl. 23.59, få gode råd, og læs alt om hvordan du kommer med via links nedenfor!
Vi er nu så langt inde i sæsonen, at selv vore nyeste spillere har været ude til ét eller flere Pointstævner, og vore motionister, og naturligvis holdkampspillere, alle er i god kampform.
Derfor håber vi at I alle er friske på at tilmelde jer, og spille et eller flere af de mange tilbudte stævner.

SIDSTE FRIST I DAG

ØM UNGDOM i Tåstrup den 11. – 12. januar - Tilmeldingslink
ØM VETERAN i Tåstrup den 11. – 12. januar  - Tilmeldingslink
VESTEGNENS BREDDE JULESTÆVNE som afvikles i Brøndby den 28. – 29. december  - Tilmeldingslink
OLA’s Coaching/Træningslejr i f m Vestegn-weekenden den 28. – 29. december - Kontakt Ola

Tidligere klubnyhed med uddybende info om hvem de enkelte stævner henvender sig til.

HINT: I klubbens ‘Kalender’ i toppen af vores Holdsport hjemmeside finder du altid en oversigt over stævner og deres sidste tilmeldingsfrister (du kan klikke/fravælge de øvrige kalendere så kun stævnekalenderen står tydeligt tilbage) - SÅ HOLD ØJE MED DEN!

HVOR FINDER JEG HJÆLP

På vores ‘Stævneside’ finder du al info om HGI relevante stævner, og om hvordan du tilmelder dig. På siden finder du også links til klubbens Excel-ark (eksempel) som indeholder alle relevante oplysninger omkring de enkelte stævner, og om hvilke Hillerød spillere der er tilmeldt. En kopi af Stævnekalenderen finder du også her.

Spørg gerne din træner til råds hvis du har spørgsmål f.eks. om hvilke rækker der passer netop dig eller kontakt undertegnede. Det kan umiddelbart virke lidt uoverskueligt, men nå først det er gjort første gang vil det være legende let fremover.

Nedenfor har vi prøvet at uddrage de mest relevante oplysninger fra stævnesiden.

DIVERSE STÆVNELINKS

Licens
Det kræver spillerlicens at stille op i stævner! Klubben indløser og betaler din licens når kontingent er indbetalt. Har du spillet eksempelvis Pointstævner så har du allerede fået oprettet en spillerlicens, og er du i tvivl kan du kontakte Lone Simonsen.


Bordtennisportalen
Stævnetilmelding kræver at du tilmelder dig Bordtennisportalen i øverste højre hjørne, og bliver tilknyttet ‘Hillerød GI’.  Læs evt. mere i pkt. 3 i Forældreguiden HER.
Find din Rating på Bordtennisportalen HER.
Hvilken række kan jeg stille op i ud fra min alder og rating?
Se oversigt.
Læs evt. mere i pkt. 3 HER idet du altid er velkommen til også at tilmelde dig i ‘overliggende’ rækker.
Er du eksempelvis Puslinge C spiller, må du afhængigt af dit Ratingtal, også spille Puslinge B og A, samt eksempelvis Yngre Drenge D>A og Drenge E>A.

Fik du tilmeldt dig en forkert række?
Inden tilmeldingsfristens udløb kan du annullere ordren, og tilmelde dig igen i den korrekte række. Læs mere nederst på ‘Stævnesiden’.

Vores spillertøj - en julegaveidé
Se hvordan du får fat i dir HGI Hillerød Bordtennisklub spillertøj HER.

VI HÅBER AT DU BLEV KLOGERE UD FRA OVENSTÅENDE, OG GLÆDER OS TIL AT MODTAGE DINE TILMELDINGER RESTEN AF SÆSONEN - DU ØNSKES EN RIGTIG GLÆDELIG JUL OG ET HELT FANTASTISK STÆVNEÅR 2020.     #BordtennisErSjovt


AF: Louis de Voss.

P.S. Det vil være en RIGTIG STOR HJÆLP for klubbens planlæggere og coaches, at du altid tilmelder dig tidligst muligt til stævnerne, så vi hurtigt kan danne os et overblik. På forhånd tak!

Rekordstort antal spillere ved 3. Pointstævnerunde
14. december 2019, 21.43

Så blev det sæsondebut for HGI Hillerød Bordtennisklubs hal i Frederiksborgcentret som lagde rødt gulv og blå borde til ved Pointstævnernes 3. runde. 

Et rekordstort antal på hele 40 spillere, heriblandt hele 13 med ‘hjemmebanefordel’, var mødt op lørdag formiddag, så hele hallen sydede af liv fra først til sidst. Ud over vore egne spillere var klubberne Allerød, Helsingør, Frederiksværk og Jægerspris repræsenteret. 
 
Sammen med lederne fra de øvrige klubber delte Pointstævnekoordinator Helle Brodersen spillerne op i Pulje 1-7, hvor puljerne 1 og 2 havde 5 spillere og spillede bedst af fem sæt, mens de øvrige puljer var med 6 spillere som spillede bedst af tre sæt. 
 
Træner Mads Valentin var som altid på pletten, og også Mathias Jensen var mødt frem, hvilket var en stor hjælp.  
 
Stort tillykke til alle puljevinderne, heriblandt Hillerøds Elias Koefoed som vandt Pulje 5. Der var i denne runde en fornem indsats af Helsingørs spillere som vandt 4 ud af de 7 puljer, også tillykke til dem, Peter Tranto kunne tage stolt hjem. 
 

Sidst vandt brormand Jonas en pulje, denne gang var det så Elias Kofoeds tur til at stå øverst

Vi havde i dag flere nye spillere med bl.a. Michaela og Sebastian, og begge kæmpede bravt, og har helt sikkert fået vigtig erfaring og tryghed med hjem inden 4. runde.

Desværre måtte en ellers velspillende Felix trække sig fra Pulje 
pga. hofteproblemer, men han er forhåbentlig hurtigt tilbage i hallen igen. Vore 13 deltagende spillere og deres placering i puljerne blev herefter: 

 
Pulje 1 

1 Victor Krebs, Helsingør,  
2 Alfred Kühn, Hillerød GI 
3 Laurits Nielsen, Helsingør 
4 Felix Friis-Christensen, Hillerød GI 
5 Tobias Rasmussen, Helsingør 

 
 
Pulje 2 

1 Lucas Zillig, Helsingør,  
2 Asger Bo Christensen, Helsingør 
3 Emil Thais Christesen, Hillerød GI 
4 Vilas Suhr Derkx, Helsingør 
5 Walther Schmidt, Allerød 

 
 
Pulje 3  

1 Sabine Asmussen, Helsingør,  
2 Malthe Møller Bielefeldt, Hillerød GI 
3 Sander Derkx, Helsingør 
4 Enes Balihodzic, Jægerspris 
5 Nicolai Engelhardt, Allerød 
6 Tobias Ring Poss, Jægerspris 


 
Pulje 4 

1 Jannick Larsen, Helsingør 
2 Lucas Winther Nielsen, Hillerød GI 
3 Jonas Koefoed, Hillerød GI 
4 Amy Yihan Liu, Jægerspris 
5 William Velander, Hillerød GI 
6 Michaela Hamilton Jee, Hillerød GI 
 
 


Pulje 5 

1 Elias Koefoed, Hillerød GI 
2 Daniel Kaiser, Frederiksværk 
3 Andreas Berthelsen, Allerød 
4 Marie Larsen, Allerød 
5 Nicolas Attrup, Jægerspris 
6 William Schmidt, Jægerspris 


 
Pulje 6  

1 Mathias Ørbæk, Allerød 
2 Villads Engmose, Allerød 
3 Mads Brohus Boch, Allerød 
4 Dimitri Storm Julenon, Jægerspris 
5 Julias Pedersen, Frederiksværk 
6 Sebastian Villum Sund Madsen, Hillerød GI 
 


Pulje 7 
 
1 Daniel Nikolajsen, Jægerspris 
2 Malthe Weimann, Jægerspris 
3 Lukas Berggren Winther, Allerød 
4 Mikkel Holm, Hillerød GI 
5 Nicklas Hamilton Jee, Hillerød GI 
6 Marie Ahrenholt Jensen, Hillerød GI 
 


En kæmpe tak skal lyde til Emil Thais’ forældre Birgitte og Casper, som var en uvurderlig hjælp ved klargøring og nedtagning/oprydning i hallen. 
 
KLUBTRØJER OG STÆVNEMULIGHEDER - bl.a. ØM Ungdom. 
Det var skønt at se at rigtigt mange flere spillere denne gang stillede op i vores fine røde klubtrøje, så nu er der efterhånden ikke meget tvivl i hallen om, at Hillerød er massivt repræsenteret. 
  
Vi vil fra klubbens side stadig opfordre jer der endnu ikke har en rød trøje til at Hillerøds klubtrøje bliver et julegaveønske, så alle spillere hurtigst muligt, og gerne senest fra nytår, vil kunne stille op i klubbens farver.  
 
Klubtrøjen vil kunne ses og købes HER. 


 
Det vil også være herligt hvis alle vore ungdomsspillere er friske på at spille med i de individuelle Østdanske Ungdoms Mesterskaber i Taastrup den 11. - 12. januar, hvor der vil være rækker for ALLE niveauer af ungdomsspillere, og klubben derfor opfordrer alle til at deltage. 
 
Invitationer til ØM Ungdom, som har sidste tilmeldingsfrist den 22. december, og alle andre stævner kan altid ses på vores Stævneside HER, hvor der også er en vejledning til hvordan du tilmelder dig. Tøv ikke med at spørge din træner eller at kontakte undertegnede hvis du er det mindste i tvivl. 
 
En god idé er, at klikke sig ind på Stævnesiden via linket ovenfor, finde ØM Ungdom i stævnerækken, og derefter klikke på ‘HGI TILMELDTE’. Dette leder dig til et Excel ark med alle relevante oplysninger og tilmeldingslink til det enkelte stævne. 
   
Det vil være en RIGTIG STOR HJÆLP for klubbens planlæggere og coaches, at du tilmelder dig hurtigst muligt til stævnerne så vi tidligt har et overblik. På forhånd tak!   
 
NÆSTE POINTSTÆVNE 
Næste Pointstævne er i Familiecentret Løvdal i Helsingør LØRDAG DEN 25. JANUAR kl. 10.00  
(mødetid senest 9.30). Vi håber at ALLE Hillerøds potentielle Pointstævnespillere har lyst til at møde op her, men opfordrer til at I arrangerer samkørsel, idet hallen i Helsingør desværre har MEGET lidt tilskuerplads. 
 
Pointstævnesiden med alle datoer og oplysninger om hvordan du kommer med kan ses HER. 
 
 
FACEBOOK 
Husk at ‘like’ Facebooksiden ‘HGI Hillerød Bordtennisklub’ og bliv medlem af FB-grupperne  Hillerød Bordtennis Ungdom’ hvor du altid finder seneste nyt som på hjemmesiden www.hgibordtennis.dk, og ‘Pointstævner i ØBTU’ hvor du bl.a. finder billeder fra de enkelte stævner bl.a. af præmieuddelingerne. 
 
Samtlige kampresultater vil kunne ses på Bordtennisportalen HER. 
ØBTU’s resultatliste for Runde 3 og startliste til Runde 4 kan ses HER. 
 
På glædeligt gensyn! 
#BordtennisErSjovt  


AF: Louis de Voss 

Frivillig i Royal Stage! Der er brug for DIG: uforpligtende tilmelding og fristende muligheder …
10. december 2019, 10.08

Kære medlemmer, forældre og andre, som har lyst til fede frivillig-oplevelser og at støtte Hillerød GI Bordtennis

KORT FORTALT 
Som du måske ved så har FrederiksborgCenteret skiftet navn til Royal Stage  Men som du måske ikke ved … så er Hillerød GI Bordtennis medstifter af foreningen >Royal Stage Frivillig< sammen med 17 andre klubber. Foreningen vil bidrage med at organisere frivillig arbejdskraft via klubbernes medlemmer & pårørende. For at hjælpe i Royal Stage Frivillig behøver man altså IKKE nødvendigvis være medlem af Hillerød GI Bordtennis, men blot registrere at det er Bordtennisklubben, man støtter med sit frivillige arbejde. Jeg (Mark Zebitz) er i den forbindelse blevet udpeget som AMBASSADØR for bordtennisklubben. Så kontakt mig gerne hvis du har nogle spørgsmål efter at have læst hele denne mail.

NU KOMMER DU IND I BILLEDET
Tilmeld dig helt uforpligtende ved at følge vejledningen her http://royalstage.dk/frivillig. Via linket finder du Login til SmartPlan, foreningens vedtægter samt Ryge- og alkoholpolitik for Royal Stage. Hjemmesiden udbygges løbende og der arbejdes pt. på jobbeskrivelser og en åben facebook side til alle registrerede frivillige.

OPGAVERNE
Som frivillig vil du kunne bidrage med løsning af praktiske opgaver når der skal holdes koncerter eller andre events i Royal Stage. Opgaverne er f.eks. opsætning, billetkontrol, gardarobe, servering, bartender, oprydning, nedtagning, Crewd Safety. Opgaverne er under ledelse af Royal Stage personal og andre supervisors.

ARRANGEMENTER
Der er allerede nu 2 store arrangementer klar i SmartPlan, hvor du kan tilmelde sig som frivillig, og det vil jeg da opfordre til.
FØRSTE ARRANGEMENT:
11. Januar 2020 UniBrew Årsmøde (inkl. en koncert med et stort band)
ANDET ARRANGEMENT:
18. Januar 2020 Royal Stage åbningskoncert http://royalstage.dk/kalendere/aabningskoncert

SMARTPLAN

 • FORNAVN(E) = Dit fulde navn 
 • EFTERNAVN = Bordtennis
 • E-MAIL = Din email adresse 
 • MOBILNR.. = Dit mobil telefon nummer

 • JOBTYPER: Vælge hvilke mulige jobtype du gerne vil kunne tage

 • (Husk man skal være over 18 år for at stå i baren)


VI GLÆDER OS TIL AT SE DIG 

For Hillerød GI Bordtennis er der en fin økonomisk sidegevinst. De timer du og mange andre fra arbejder frivilligt registreres og omregnes sidenhen til økonomi. To gange om året udbetales disse penge til klubben. Derfor håber vi på at du, din familie og mange andre fra bordtennisklubben vil hjælpe til, samtidig med at I får nogle dejlige, spændende og hyggelige oplevelser i Royal Stage, i samarbejde med mange andre engagerede frivillige.

På vegne af Hillerød Bordtennisklub og Royal Stage Frivillig

Mark Zebitz
Mobil: 42434496  Email: markzebitz@gmail.com  Website: www.hgibordtennis.dk  Messenger: https://www.messenger.com/t/mzebitz Frivillig: http://royalstage.dk/frivillig Facebook https://www.facebook.com/FrivilligRoyalStage ps. send gerne denne mail videre til andre du ved der vil støtte om om det frivilige arbejde og dermed også støtte Hillerød Bordtennisklub.

Juletræningslejr/-stævne for øvet ungdom, motionister/seniorer
8. december 2019, 15.11

Traditionen tro afholder Ola træningslejr i weekenden mellem jul og nytår, men har som noget nyt i år valgt at lave en kombination af coaching til Vestegnens stævne lørdag, og træning i vores egen hal søndag. 

 
Den 28. - 29. december er Ola derfor klar til at tilbyde stævne/træning for ALLE klubbens øvede spillere fra Ungdom UØ-holdet og opefter til seniorer, motionister og veteraner. 

PRIS
150,- for hyggelig kombination af stævnecoaching og træning.
 

LØRDAG 28/12-19 - Stævne  
Vestegnens Julestævne - spillerne tilmelder og betaler selv. Ola coacher. 

SØNDAG 29/12-19 - 1. dags træningslejr  kl 10-12 og 14-16.
i Frederiksborgcentret/hallen (bl.a. deltager AC og Izabell). 

SIDSTE FRIST TILMELDING/BETALING
1) Træningstilmelding/afregning (150,-) direkte til Ola i hallen, og tilmelding pr. mail (olalindb@gmail.com).
2) Stævnetilmelding via Bordtennisportalen - TILMELDINGSLINK

Tilmelding/Deadline til begge dele er søndag den 22. december 2019.

VESTEGNEN OG ANDRE STÆVNER MED TILMELDING HURTIGST MULIGT 
Vi håber meget at du vil tage imod dette gode tilbud så du også er ekstra klar til at spille de spændende stævner der ligger lige efter nytår. SE DE MANGE STÆVNEMULIGHEDER MED DEADLINE INDEN JUL HER.

ER DU I TVIVL OM HVORDAN DU TILMELDER VIA BORDTENNISPORTALEN?
Er du i tvivl om hvordan du tilmelder dig via Bordtennisportalen tilbyder undertegnede hjælp til dette i morgen mandag den 9. december i klublokalet kl. 18-19.
LÆS OGSÅ MERE OM DETTE NEDERST I KLUBNYHEDEN HER.
Nederst på vores STÆVNESIDE kan du også læse dig til hvordan du tilmelder dig stævner via Bordtennisportalen, se oversigter over stævnerne, stævnekalender, sidste frister m.v..

 

AF: Ola Lindberg/Louis de Voss. 

P.S. Som et ekstra tilbud vil du I morgen mandag mellem kl 18 og 19 også kunne tilmelde/betale til Ola's træningslejr via Louis.

 

Flere puljevindere ved 2. Runde af ØBTU’s Pointstævner
3. december 2019, 14.30

2. Runde af Østdanmarks Bordtennisunions Pointstævner blev afviklet i Jægerspris,  1. søndag i Advent, som samtidig var starten på årets julemåned1. december. Der blev endnu engang hygget og spillet et hav af spændende kampe hvor flere af vore spillere endte som puljevindere. 


Kignæshallen i Jægerspris lagde borde til 35 glade spillere fra henholdsvis Frederiksværk, Jægerspris, Allerød, Helsingør og Hillerød. Heraf var de 9 HGI Hillerød Bordtennisklub spillere som syntes det var dejligt også at se og møde nye spillere fra Frederiksværk. 
 
Spillerne blev af lederne fra de enkelte klubber inddelt i én pulje med 5 spillere som spillede alle mod alle, i bedst af 5 sæt. De resterende spillere blev inddelt i puljerne 2-6, med hver 6 spillere som spillede bedst af 3 sæt.  
 

Repræsentant for klubben var træner Mads Valentin som så mange spændende kampe, selvom der naturligvis skal et stævne eller to mere til før puljerne bliver helt jævnbyrdige.  På billedet ovenfor ses ungdomstræner Mathias Jensen som i går mandag fulgte op på de enkeltes erfaringer med stævnet søndag, og samtidig opfordrede til, at samtlige fra U-holdene vil deltage i næste Pointstævne på hjemmebane (se nedenfor).
 
Samtlige kampresultater vil kunne ses på Bordtennisportalen HER. 
 
Stort tillykke til alle puljevinderne, heriblandt Alfred Kühn som igen flot vandt sin pulje, denne gang Pulje 2, og Jonas Kofoed som vandt Pulje 5.  Alfreds sejr betyder således også at han vil blive udfordret maximalt næste gang hvor han vil blive placeret i pulje 1.
 
Vore 9 deltagende spillere og deres placering i puljerne kan ses her: 

 
Pulje 1 

1 Tobias Rasmussen, Helsingør  

2 Jonas Jul Madsen, Jægerspris  

3 Victor Krebs, Helsingør  

4 Laurits Nielsen, Helsingør  

5 Emma Rosa Kirkelund, Allerød  

 
 
Pulje 2 

1 Alfred Kühn, Hillerød GI  

2 Benjamin Basic, Helsingør  

3 Emil Thais Christesen, Hillerød GI  

4 Walther Schmidt, Allerød  

5 Sabine Asmussen, Helsingør  

6 Tobias Ring Poss, Jægerspris  

 
 
Pulje 3  

1 Lucas Zillig, Helsingør  

2 Asger Bo Christensen, Helsingør  

3 Pelle Ek Christensen, Hillerød GI  

4 Enes Balihodzic, Jægerspris  

5 William Velander, Hillerød GI  

6 Amy Yihan Liu, Jægerspris  

 
 
Pulje 4 

1 Nicolai Engelhardt, Allerød  

2 Malthe Møller Bielefeldt, Hillerød GI  

3 Jannick Larsen, Helsingør  

4 Daniel Kaiser, Frederiksværk  

5 Andreas Berthelsen, Allerød  

6 Mathias Ørbæk, Allerød  

 
 
Pulje 5 

1 Jonas Kofoed, Hillerød GI  

2 Elias Kofoed, Hillerød GI  

3 Nicolas Attrup, Jægerspris  

4 William Schmidt, Jægerspris  

5 Villads Engmose, Allerød  

6 Dimitri Storm Julenon, Jægerspris  

 
 
Pulje 6  

1 Noah Hansen, Jægerspris  

2 Sebastian Villum Sund Madsen, Hillerød GI  

3 Julias Pedersen, Frederiksværk  

4 Mads Foged, Jægerspris  

5 Mads Brohus Boch, Allerød  

6 Alexander Corell Gammelbo, Hillerød GI 

Noah fra Jægerspris blev nr 1 med 4 vundne kampe, Sebastian fra Hillerød blev nr. 2 med 4 vundne kampe.

 
 KLUBTRØJER OG STÆVNEMULIGHEDER - bl.a. ØM Ungdom for ALLE
 
Det var skønt at se at endnu flere spillere denne gang stillede op i vores fine røde klubtrøje.  
Vi vil fra klubbens side opfordre til at Hillerøds klubtrøje bliver et julegaveønske, så alle spillere hurtigst muligt, og gerne senest fra nytår, vil kunne stille op i klubbens farver.  
 
Det vil også være herligt hvis alle vore ungdomsspillere er friske på, ud over Pointstævnerne, at stille op i klubtrøjer til de individuelle Østdanske Ungdoms Mesterskaber den 11. - 12. januar, hvor der vil være rækker for ALLE niveauer af ungdomsspillere. 
 
Klubtrøjen vil kunne ses og købes HER. 
 
Invitationer til ØM Ungdom og alle andre stævner kan altid ses på vores Stævneside HER. 
 
VI VIL DERFOR ANBEFALE ALLE UNGDOMSSPILLERE AT LÆSE DENNE KLUBNYHED, hvor hjælp til stævnetilmelding er nævnt sammen med stævner på Vestegnen, i Ribe, i Taastrup og i Allerød. Sidstnævnte er ØBTU’s 2-mandshold mesterskaber hvor 2 HGI spillere danner par og kæmper for en samlet sejr...., men læs meget mere HER. 
Har du kun mulighed for at deltage i ét af de nævnte stævner anbefaler klubben ØM Ungdom ;-) 
 
 
NÆSTE POINTSTÆVNE ER PÅ HJEMMEBANE 
 
Næste Pointstævne er på hjemmebanen i  
Frederiksborgcentret LØRDAG DEN 14. DECEMBER kl. 10.00  - mødetid senest 9.30
(gerne tidligere hvis et par forældre er friske på at hjælpe med at gøre bordene klar).
Vi håber at ALLE Hillerøds potentielle Pointstævnespillere har lyst til at møde op her.
 
 
Pointstævnesiden med alle datoer og oplysninger om hvordan du kommer med hvis du endnu ikke har deltaget kan ses HER. 

Se oversigt over resultater og hvordan du som tidligere deltager vil blive indplaceret i næste runde hos ØBTU.

 
HJÆLP TIL STÆVNETILMELDING PÅ MANDAG 
 
Mandag den 9/12 kl. 18-19 
vil stævneansvarlig Louis de Voss være behjælpelig i klublokalet i Frederiksborgcentret omkring spørgsmål til licenser, og tilmelding til stævner via Bordtennisportalen, og hvad du ellers måtte have af spørgsmål til at komme ud og spille kampe.   

   
HUSK at du altid kan følge med i de sidste frister for tilmelding til stævnerne i   
hjemmesidens stævnekalender (scroll ned på stævnesiden) - hvor der også findes en hel del hjælp til hvordan du rent praktisk tilmelder dig.  
   
Det vil være en RIGTIG STOR HJÆLP for klubbens planlæggere og coaches, at du tilmelder dig hurtigst muligt til stævnerne så vi tidligt har et overblik. På forhånd tak!   

Tilmelding er ikke nødvendig til at få hjælp på mandag, du dukker bare op.  

FACEBOOK

Husk at der til hvert Pointstævne oprettes en Facebooktråd på klubbens Facebookside 'HGI Hillerød Bordtennisklub' hvor I som forældre MEGET GERNE må lægge nogle billeder op af jeres børns spil under stævnet som vi så efterfølgende vil kunne benytte i denne type klubnyheder ;-)

Bliv som forældre og spiller også meget gerne medlemmer af Facebookgruppen 'Hillerød Bordtennis Ungdom' som er målrettet info til alle ungdomsspillere.

Sidst men ikke mindst er det også en god idé at være medlem af Facebookgruppen 'Pointstævner i ØBTU' hvor Østdanmarks Bordtennis Union deler billeder m.v. fra Pointstævner i alle kredse (Hillerød er i Kreds 1).
 
 
På glædeligt gensyn i hallen! 
#BordtennisErSjovt 
 
 
 
AF: Louis de Voss
 

 

Imponerende 4 Eliterækkesejre til Hillerød i Odense
1. december 2019, 22.41


Daniel Simonsen var flyvende i OB Open i Odense, og alle forhindringer blev forceret i flot stil.  
HGI Hillerød Bordtennisklub havde 10 spillere afsted, og ud over Daniel spillede mange andre sig på podiet, heriblandt med fornemme sejre til Carl C Køngerskov og Albert Wolfsberg.
 
 
Patrick Skarsholm, Carl C Køngerskov, Christian Hyrdum, Albert Wolfsberg, William F Beck, Kristoffer Rasmussen, Alexander A Mejer, Sally Lou, Marcus A Jensen og Daniel Simonsen var vore spillere som var i kamp i Odense. Herudover var cheftræner Ola Lindberg på pletten lørdag hvor bl.a. den prestigefulde Herre Elite række blev afviklet. 
 
Netop Herre Elite blev Daniels helt store succesrække, hvor også Patrick havde spillet sig ind i hovedturneringen efter sejre i kvalifikationsturneringen fredag aften. Inden Hr. Elite varmede Daniel op med sejr i Junior Elite hvor han i finalen besejrede Noah Hvid (OB) som tidligere havde slået Carl ud i fem sæt i ¼-finalen. I semifinalen ville lodtrækningen at Daniel var oppe imod vores egen Patrick som her måtte se sig slået ud af rækken med en fornem 3. plads! 
 
Semifinalen blev også endestationen i Herre Elite for Patrick som her mødte tidligere Hillerød spiller Peter Svenningsen (B75) som i den anden semifinale kunne se klubkammeraten Dziadek Kamil Maciej (B 75) slået af Daniel. Herefter blev finalen i Hr. Elite til et opgør mellem Svenningsen og Daniel, og her trak Daniel som nævnt det længste strå med en sikker 3-1 sejr med sætcifrene 3, 5, -9, 1. 

Hillerød på 3 borde ud af 4 i Junior elite

Og når nu vi er ved Daniel, så fuldendte han sit hattrick søndag ved også at vinde U21 Elite rækken, virkelig en suveræn weekend for ham, hvor der blev høstet fine præmier.  
 
Den sidste eliterække på drenge-/herresiden, Drenge Elite, gik også til Hillerød da Carl C Køngerskov var på toppen og vandt rækken efter en finalesejr over Jacob Laursen (Nørreå) - en vigtig sejr, fornemt Carl! 
 
I U21’s B række blev det også til Hillerød sejr, idet unge Albert Wolfsberg her brillerede, og spillede sig til sejren efter i finalen at have mødt Valdemar Buchwald (Slagelse) - stærkt Albert! 

Albert Wolfsberg kunne nyde en velfortjent middag efter sejren i U21 B og 1/4-finalen i Drenge Elite

 
Unge Marcus stillede op blandt de noget ældre spillere i Junior D hvor han flot spillede sig i finalen og vandt sølv. Sally stillede også op i herrerækken hvor hun klarede sig helt til ¼-finalen. Marcus nåede også helt til finalen i Drenge C, men også her blev det til en fin sølvplacering. 

Markus vinder sin kamp sikkert i Hr. Junior B


 
I Herre Klasse 2 var det Kristoffers tur til at spille sig i finalen hvor han dog blev besejret af Dardic-Jahn Luka (København) men stadig en meget stærk præstation. Stærke Luka havde desværre allerede mødt Albert i 1/8-finalen hvorfor det blev en tidlig exit for Albert i denne række. 

 
 
GULD 
Daniel Simonsen – Herre Elite 
Daniel Simonsen – U21 Elite 
Daniel Simonsen – Junior Elite 
Carl C Køngerskov - Drenge Elite 
Albert Wolfsberg – U21 B 
 
SØLV  
Marcus A Jensen – Junior D 
Marcus A Jensen – Drenge C 
Kristoffer Rasmussen – Herre Kl. 2 
 
 
BRONZE 
Patrick Skarsholm – Herre Elite 
Patrick Skarsholm  JuniorElite 
 
 
¼- FINALER 
Carl C Køngerskov – Herre Elite 
Sally Lou – Herre Junior D 
Marcus A Jensen – Yngre Dr B 
Albert Wolfsberg – Drenge Elite 
Marcus A Jensen – Puslinge A 

Sally spillede stærkt mod drengene i Junior D


 
FACEBOOKTRÅD  
En kæmpe tak skal lyde til Palle Rasmussen som leverede LIVE-opdateringer i den altid oprettede Facebook-tråd lørdagen igennem. Disse tilbagemeldinger og ikke mindst billeder er guld værd og vi håber at mange andre forældre også er friske på at gøre stævnerne spændende for os der ikke lige er i hallen. 
Se Palles imponerende FB-tråd HER. 
 
 
Se alle resultater fra OB Open på Bordtennisportalen HER eller på TT Coordinator HER. 
Se OB's 290 egne billeder fra stævnet HER.

Øjnene var små hos Daniel på vej hjem i bilen efter alt rampelyset sammen med en glad Patrick

HJÆLP TIL STÆVNETILMELDING I MORGEN MANDAG OG NÆSTE MANDAG 

Er du også blevet inspireret til at komme ud og spille stævner men er i tvivl om hvordan du kommer det så kig forbi hallen en af dagene og få hjælp til dine tilmeldinger - der er masser af stævner med snarlig deadline.

Vi har lavet en oversigt med en masse links omkring de aktuelle stævner som kan ses i klubnyheden HER.

Mandag den 2/12 kl. 18-19 og mandag den 9/12 kl. 18-19 vil stævneansvarlig   
Louis de Voss være behjælpelig i klublokalet i Frederiksborgcentret omkring spørgsmål til licenser, og tilmelding til stævner via Bordtennisportalen m.m.   

   
HUSK at du altid kan følge med i sidste frister for tilmelding til stævnerne i   
hjemmesidens stævnekalender (scroll ned på stævnesiden).  
   
Det vil være en RIGTIG STOR HJÆLP for klubbens planlæggere og coaches, at du tilmelder dig hurtigst muligt til stævnerne så vi tidligt har et overblik. På forhånd tak!   

Tilmelding er ikke nødvendig til at få hjælp, du dukker bare op.  
 
 
På glædeligt gensyn i hallen!


 
 
AF: Louis de Voss 

Aktuelle STÆVNEMULIGHEDER for ALLE spillere – Unge, Seniorer, Veteraner
26. november 2019, 22.23

Vi er nu klar med invitationerne til nye spændende stævner for ALLE.  

Vestegnens Julestævne afvikles i december, og Ribe stævnet samt ØBTU’s Mesterskaber i januar med “først-til-mølle” tilmelding allerede NU! 
Vi vil sætte alle sejl til for igen, igen, igen, at forsvare ØM Veteran Klubpokalen som mest vindende klub ved mesterskaberne! Samtidig ønsker vi at være flest mulige ungdomsspillere, og først og fremmest at få spillet en masse sjov bordtennis med mulighed for også at genvinde Ungdomspokalen. 
  
Bemærk: Er du i tvivl om stævnetilmelding via Bordtennisportalen kan du få hjælp i hallen:  
Mandag den 2/12 kl. 18-19.00 og/eller mandag den 9/12 kl. 18-19.  
 
 
 

Dominykas Samuolis var blot en af vore undgdomsspillere som endte som Østdansk Mester 2019

 
VESTEGNENS BREDDE JULESTÆVNE  som afvikles i Brøndby den 28. – 29. december kan selv nye spillere f.eks. Pointstævnespillere også fint deltage, da der er rækker lige fra Ungdom D (rating 0-899) og opefter til Hr Kl 1/Dame Senior. Herudover er der også mulighed for at deltage i rating-opdelt double. En oplagt mulighed for at få forbrændt julesulet.   
Tilmeld dig via BORDTENNISPORTALEN inden den 22. december – HGI TILMELDTE  

Formand Thomas Hjermind Jensen og Mathias Jensen vandt Åben A Double over Anders Quistgaard-Leth/Kasper Burholdt (Kildeskoven) i Vestegnens Stævne 2018


 
KVICKLY CUP RIBE den 4. - 5. januar er til forskel fra de øvrige stævner et stævne med en del udenlandske spillere, så er du frisk på den ekstra udfordring med mulighed for masser af kamoe, ja så er det her du skal tilmelde dig. 
 
Tilmeld dig via BORDTENNISPORTALEN inden den 13. december – HGI TILMELDTE 
 
Fra ØBTU har vi modtaget 3 invitationer til Østdanske Mesterskaber (ØM) i januar for såvel ungdoms- som veteranspillere, og spillere på ALLE niveauer (også nybegyndere) kan også her finde en række at tilmelde sig.  
Da der er rækker på alle niveauer skal du ikke lade dig afskrække af, at stævnerne kaldes Østdanske Mesterskaber.  
Der er også en mulighed for at finde en makker, og deltage i de  
Østdanske 2-mandshold mesterskaber. Tilmelding kan foretages allerede nu, og du kan finde mere info om hvert enkelt af de 3 Østdanske Mesterskaber nedenfor.  

ØSTDANMARKS MESTERSKABERNE (ØM Ungdom) i Tåstrup den 11. – 12. januar er det stævne i sæsonen hvor ALLE vore UNGDOMSSPILLERE opfordres til at deltage. Her er der rækker for alle i både single og double, lige fra jer der har spillet lidt Pointstævner, og helt op til vore elitespillere. Muligheden for at blive Østdansk Mester i den række der passer til spillerens niveau, er åben og spændende for alle. Tilmelding hurtigst muligt, dog senest den 22. december via BORDTENNISPORTALEN – SE HGI TILMELDTE 
 
ØSTDANSKE MESTERSKABER for 2-MANDS HOLD afholdes i Allerød den 4. – 5. januar hvor det ud over at kæmpe om medaljer og æren, også primært er holdånden og det sociale der tæller. Her kæmper 2 spillere sammen som et hold, og spiller både single og double mod andre 2-mands hold. Mesterskabet er både for ungdom- og seniorspillere. Tilmelding hurtigst muligt dog senest den 15. december via BORDTENNISPORTALEN – men bemærk “først-til-mølle”! – SE HGI TILMELDTE  

ØM VETERAN afholdes sideløbende med ØM Ungdomden 11. - 12. januar, og her vil der være rig mulighed for vore mange dygtige veteranspillere for, at vise om efterårets og vinterens træning har båret frugt så vi igen, igen, igen kan vinde klubpokalen som bedste klub.
Tilmelding hurtigst muligt, dog senest den 22. december via BORDTENNISPORTALEN 
– SE HGI TILMELDTE  

Anders Quistgaard-Leth og Pia Toelhøj glæder sig over igen, igen, igen at have vundet klubpokalen som mest vindende klub 2019.


Ungdomsspillere der ikke har mulighed for at deltage i flere af ovennævnte stævner, opfordres til primært at spille ØM Ungdom.  


Villads Jungersen og Christian Hyrdum kunne i 2019 kalde sig Østedanske Mestre i 2-mandshold /Drenge B

Spørg gerne din træner til råds hvis du har spørgsmål f.eks. om hvilke rækker der passer netop dig.  
Invitationerne samt links til HGI-tilmeldte spillere til stævnerne kan som altid findes på vores stævneside, men invitationerne kan også hver især tilgås via ovenstående links.  
 
Vi glæder os til at se rigtigt mange HGI Hillerød Bordtennisklub spillere til ØBTU’s mesterskaber, og som nævnt specielt ØM hvor ALLE ungdoms- og veteranspillere bør være med da Klubpokalerne her kan forsvares/genvindes.   
 
 
MØD OP OG FÅ HJÆLP TIL TILMELDING!  
Mandag den 2/12 kl 18-19 og mandag den 9/12 kl. 18-19 vil stævneansvarlig  
Louis de Voss være behjælpelig i klublokalet i Frederiksborgcentret omkring spørgsmål til licenser, og tilmelding til stævnerne via Bordtennisportalen m.m.  

  
HUSK at du altid kan følge med i sidste frister for tilmelding til stævnerne i  
hjemmesidens stævnekalender (scroll ned på stævnesiden). 
  
Det vil være en RIGTIG STOR HJÆLP for klubbens planlæggere og coaches, at du tilmelder dig hurtigst muligt så vi tidligt har et overblik. På forhånd tak!  

#BordtennisErSjovt

  
 

AF: Louis de Voss. Ungdomsspiller - kom, hyg og hep på søndag!
17. november 2019, 21.20

Så er der kun én uge til at alle Hillerøds ungdomsspillere og forældre inviteres på hygge, kage og saft inden klubbens bedste hold i den danske Bordtennisliga på søndag den 24. november kl. 11.00 møder holdet fra B75, som pt. ligger nr. 2 i ligaen.

KOM KL 10.30, HYG SAMMEN MED DINE KLUBKAMMERATER, OG LAD OS SÅ SE DENNE SPÆNDENDE KAMP SAMMEN - VI ER IKKE I TVIVL OM AT DU VIL OPLEVE SUPER LÆRERIG BORDTENNIS AF VORE BEDSTE SPILLERE, OG SAMTIDIG VIL DU KUNNE HEPPE, OG HYGGE.

HGI Hillerød Bordtennisklubs Ungdomsudvalg, og naturligvis resten af klubben, synes det kunne være super hyggeligt hvis du, og gerne dine forældre, har lyst til at komme forbi hallen på søndag formiddag. 
Vores bedste spillere i Herre Bordtennisligaen vil samtidig sætte stor pris på din opbakning mens de vil gøre alt for, at nærme sig B75 holdet i den samlede stilling.

Der bliver serveret kage og saftevand til dem som dukker op fra kl. 10.30, og frem til kampen starter kl. 11, og der vil naturligvis også være formiddagskaffe klar på kanden. 

Vi håber, at du har lyst til at komme, heppe på vores hold, og samtidig få et par hyggelige timer med andre af klubbens ungdomsspillere, og hvem som ellers dukker op for at heppe og hygge.

STILLINGEN I BORDTENNISLIGAEN INDEN SØNDAGENS KAMPTilmelding er ikke nødvendig, du dukker bare op.  

På glædeligt gensyn i hallen! 

Ungdomsudvalget 

Se mere om klubbens hold i Bordtennisligaen HER.


AF: Louis de Voss.

Sådan gik det Hillerød-spillerne ved FredagsGrandprix
16. november 2019, 15.24

Fredag aften var vi værter for en runde af Hillerød FredagsGrandprix. 

Torsten, Mark og Mette var værter og de fik god hjælp til klargøring af hallen og oprydning af de fremmødte Hillerød-spillere.

Denne gang var der ikke nok tilmeldinger i A-rækken til at den kunne gennemføres. Det håber vi på, at der er næste gang, for vi har jo selv en del spillere i den klasse (rating 2000 til 2499).

Til gengæld var der rigtig flot tilskutning i nogle af de andre rækker, så der var spil på alle borde hele aftenen kun afbrudt af den indlagte pause, hvor alle deltagere traditionen tro indtager aftensmaden sammen i Cafe Lille F.  Royal Stage restauranten havde endnu en gang fremtryllet en lækker indisk ret, som gav god energi til de afsluttende cup-kampe.

Her kan du se, hvordan Hillerød-spillerne klarede sig: 

 • Lars Nørgaard: 4. plads i Række B
 • Kristian Pedersen: 5. plads i Række B
 • Mark Zebitz: 6. plads i Række B
 • Christian Kastberg: 3. plads i Række D
 • Michael Kastberg: 5. plads i Række D
 • Nikolaj Koefoed: 1. plads i Række D Consolation-cup
 • Hans Laursen: 5. plads i Række D Consolation-Cup

Næste FredagsGrandprix spilles den 13. marts 2020.

Masser af spændende kampe ved Pointstævneopstarten i Kreds 1
11. november 2019, 10.58


Så er sæsonens Pointstævner i Østdanmarks Bordtennis Union startet op i Kreds 1 som HGI Hillerød Bordtennisklub er en del af, og det blev til mange spændende kampe for i alt 26 spillere. 
 
 
Allerød Bordtennisklub lagde i rutineret stil hal til i Lillerød Hallerne da 1. runde af Pointstævnerne blev afviklet på kun 2 timer søndag den 10. november.
Hele 10 HGI Hillerød Bordtennisklub spillere var mødt op for at dyste mod de øvrige fremmødte 16 spillere, som repræsenterede klubberne Allerød, Helsingør og Jægerspris.
 
 
Spillerne blev af lederne fra de enkelte klubber inddelt i én pulje med 5 spillere som spillede alle mod alle, i bedst af 5 sæt. De resterende spillere blev herefter inddelt i puljerne 2-4, med hver 7 spillere som spillede bedst af 3 sæt, en opdeling som betød at næsten alle var færdige på nogenlunde samme tid.  

Repræsentant for klubben var træner Mads Valentin som bemærkede at der blev gået til den med godt spil, og ikke mindst højt humør selvom enkelte spillere var placeret i lidt for svære puljer. Dette retter sig heldigvis lidt ind efter de kommende Pointstævner, så niveauet bliver mere jævnt i puljerne.
 
Det vigtigste var at vore spillere levede op til "tab og vind med samme sind", og at de var villige til at lære af kampene for at vende endnu stærkere tilbage næste gang. 

Træner du på U/UØ holdene, og havde du ikke fået tilmeldt dig, så se hvordan du kommer med næste gang HER.
Spillede du med i 1. Runde så er du allerede registreret, og kan derfor blot møde op i hallerne 1/2 time  før start i de resterende 5 runder.

Samtlige KAMPRESULTATER fra i søndags vil kunne ses på Bordtennisportalen HER. 
 
Stort tillykke til alle puljevinderne, heriblandt Alfred Kühn som vandt pulje 3.  


Vore 10 deltagende spillere og deres placering i puljerne kan ses her: 

Pulje 1
1               Tobias Rasmussen, Helsingør 
2               Jonas Jul Madsen, Jægerspris 
3               Felix Friis-Christensen, Hillerød GI 
4               Victor Krebs, Helsingør 
5               Emil Thais Christesen, Hillerød GI  

Pulje 2
1               Laurits Nielsen, Helsingør 
2               Emma Rosa Kirkelund, Allerød 
3               Benjamin Basic, Helsingør 
4               Walther Schmidt, Allerød 
5               Tobias Ring Poss, Jægerspris 
6               Enes Balihodzic, Jægerspris 
7               William Velander, Hillerød GI 

Pulje 3 
1               Alfred Kühn, Hillerød GI 
2               Sander Derkx, Helsingør 
3               Pelle Ek Christensen, Hillerød GI 
4               Vilas Suhr Derkx, Helsingør 
5               Marie Larsen, Allerød 
6               Elias Kofoed, Hillerød GI 
7               William Schmidt, Jægerspris 

Pulje 4
1               Asger Bo Christensen, Helsingør 
2               Lucas Zillig, Helsingør 
3               Jannick Larsen, Helsingør 
4               Malte Møller Bielefeldt, Hillerød GI 
5               Jonas Kofoed, Hillerød GI 
6               Sebastian Villum Sund Madsen, Hillerød GI 
7               Alexander Corell Gammelbo, Hillerød GI 

 
KLUBTRØJER
Undertegnede var til stede i hallen hvor jeg bemærkede at det kunne være svært at danne sig et overblik over vore Hillerød spillere pga trøjevalget. En stor tak skal rettes til alle jer forældre, samt til Mads for at hjælpe mig med at danne mig et overblik over vore mange nye spillere.
 
Vi vil fra klubbens side opfordre til at Hillerøds flotte røde klubtrøje bliver et julegaveønske, så alle spillere hurtigst muligt, og gerne senest fra nytår, vil kunne stille op i klubbens farver. 
Klubtrøjen vil kunne ses og købes HER

Klubtrøjen ses her på Jonas og Elias' far Nikolai under lidt hyggespil med ungdommen


ØSTDANSKE MESTERSKABER FOR ALLE UNGDOMSSPILLERE
Det vil også være herligt hvis alle vore ungdomsspillere er friske på, ud over Pointstævnerne, også at stille op i klubtrøjer til de individuelle Østdanske Ungdoms Mesterskaber den 11. - 12. 
Januar, hvor der vil være rækker for ALLE niveauer af ungdomsspillere. 
Invitationer til ØM Ungdom og alle andre stævner offentliggøres på vores Stævneside HER. 

Der var også tid til sjov og spas - her engang 'Rundt om Bordet' som opvarmning #BordtennisErSjovt

FLERE BILLEDER
Helsingør Bordtennis' Peter Tranto og undertegnede tog lidt billeder fra 1. Runde som kan ses HER.


NÆSTE POINTSTÆVNE
Næste Pointstævne er i Kignæshallen i Jægerspris søndag den 1/12-19 kl. 11.00 (bemærk venligst at starttidspunkt er ændret fra 10.00 til 11.00!). 
Pointstævnesiden med alle datoer og oplysninger om hvordan du kommer med kan ses HER. 
 
 
INVITATION TIL ALLE UNGDOMSSPILLERE – KOM OG LAD OS SE SPÆNDENDE KAMP SAMMEN.
 
Vores STIGA Divisionshold spiller hjemmebane kamp søndag den 24. november 2019 kl. 11 mod B75 hvor vi er sikker på at alle ungdomsspillere vil kunne få en lærerig og spændende oplevelse ud af at se eliten spille. 
 
Klubbens Ungdomsudvalg, og naturligvis resten af klubben, synes det kunne være super hyggeligt hvis du, og gerne dine forældre, har lyst til at komme forbi hallen denne formiddag. 
 
Der bliver serveret kage og saftevand til dem som dukker op fra kl. 10.30, og frem til kampen starter kl. 11, hvor der naturligvis også vil være formiddagskaffe klar på kanden. 


Vi håber, at du har lyst til at komme, heppe på vores hold, og samtidig få et par hyggelige timer med andre af klubbens ungdomsspillere, og hvem som ellers dukker op for at hygge. 
 
Tilmelding er ikke nødvendig, du dukker bare op.  
På glædeligt gensyn i hallen! 
Ungdomsudvalget 


FACEBOOK - LIKE GERNE, KOMMENTÈR, OG HOLD DIG ORIENTERET  ;-)

HGI Hillerød Bordtennisklub - Facebook Side: 
Ved stævner/Pointstævner oprettes en FB-tråd samme morgen hvor fremmødte forældre/spillere m.fl. opfordres til at dele billeder m.m. - Tråden fra i søndags kan ses HER hvor du også kan 'like' siden.

Hillerød Bordtennis Ungdom - Facebook Gruppe:
Gruppen specielt rettet til klubbens ungdomsspillere, anmod gerne om medlemsskab HER.

Pointstævner i ØBTU - Facebook Side:  Østdanmarks Bordtennis Unions side specielt for Pointstævnedeltagere kan 'likes' HER.

Østdanmarks Bordtennis Unions - Facebook Side: Generel side om al bordtennis i ØBTU's område, bl.a. info om Østdanmarks Mesterskaberne (ØM) i januar kan 'likes' HER.


ØSTDANMARKS BORDTENNIS UNIONS (ØBTU) HJEMMESIDE
ØBTU's hjemmeside finder du bl.a. oversigter over resultater fra de enkelte runder i Kreds 1, og du kan bl.a. også se hvordan du vil være indplaceret i den efterfølgende runde. 
Herudover finder du al øvrig relevant info om Pointstævnesæsonen på siden. F. eks. vil du kunne se kontaktoplysninger samt hvordan det går i de mange andre kredse, og derved hvilke klubber/spillere du vil kunne møde i sæsonens afsluttende Finalestævne den 18. - 19. april 2020.


#BordtennisErSjovt 
#BordtennisPointstævner
 
 
 
AF: Louis de Voss 

Bordtennisdage for det Grå Guld
8. november 2019, 11.02

Vores bordtennishal har i de sidste par dage dannet rammen om bordtennisstævne for 60+ folket, da det grå guld hyggede sig med 2-mands holdturnering i 4 rækker.

I alt deltog 74 bordtennisspillere fra 12 forskellige bordtennisklubber i Nordsjælland og
Hovedstadsområdet. Der blev spillet indledende puljer om formiddagen og efter en let frokost
serveret fra restauranten i Royal Stage, blev finalerne spillet om eftermiddagen med det resultat, at Kurt
Klifoth og Peter Nielsen fra Brønshøj vandt D- rækken. Jesper Jerslund og Finn Smidt fra
HGI/Parkinson afd. vandt C- rækken om tirsdagen. Om torsdagen vandt Preben Larsen og Knud
Jespersen fra Kildeskoven B-rækken og Erling Rosenstrøm og Boye Madsen fra Brønshøj A-
rækken.

Arrangementet støtter op om motionsprojektet ”Bevæg dig for Livet”, som bordtennisklubben sammen med de øvrige idrætsforeninger i Hillerød og Hillerød Kommune som Visionskommune har kommittet sig til de næste 5 år, for at få flere til at dyrke motion herunder også aldersgruppen 60+. 

Husk at vi har bordtennistræning i bordtennishallen i FrederiksborgCentret for de 60+ årige og andre, som kan spille bordtennis om formiddagen på programmet mandag og onsdag kl. 10,00 – 12,00 gerne afsluttet med en kop kaffe og samvær i klublokalet.

Hillerød GI Bordtennis
Jørgen Schultz

2 HGI'ere mødtes i VM-kvartfinalen
8. november 2019, 08.03
Liao Cheng-Ting (Taiwan) og Tom Jarvis (England) mødtes i VM-kvartfinalen.

Ved "2019 Team World Cup" i Tokyo, var der i nat et temmelig interessant opgør set med Hillerød-øjne.

HGI Hillerød Bordtennisklub var nemlig repræsenteret på begge sider af bordet, da England og Taiwan mødte hinanden i kvartfinalen. Tom Jarvis repræsenterende England og Liao Cheng-Ting repræsenterende Taiwan.

De 2 HGI-spillere var i direkte duel i doublen, hvor Tom spillede sammen med Paul Drinkhall og Liao spillede sammen med Chien-An Chen. Det blev en forholdsvis komfortabel sejr til de to taiwanesere, der vandt kampen med sætcifrene 11-9, 11-8, 11-2.

Sådan skriver International Table Tennis Federation om kampen på ittf.com:

Natten til lørdag (dansk tid) skal Liao og resten af Taiwan-holdet spille semifinale mod Korea. Korea vandt i deres kvartfinale over Brasilien, som blandt andet stillede op med velkendte Eric Jouti, der i seneste sæson repræsenterede Herlev i Stigadivisionen (nu BordtennisLigaen). Med Tom Jarvis ude af turneringen hepper vi nu fuldt ud på Liao og Taiwan 

Daniel Simonsen og hans engelske hold topper JBL
5. november 2019, 18.26

Det blev til en fornem start for Daniel Simonsen og hans engelske hold da de i weekenden indtog Derby Arena, hvor første runde i Junior British League blev afviklet.

Daniels hold "TableTennisDaily" fører efter første runde JBL ligaen, en flot start for Daniel og holdet i en weekend hvor Daniel stillede op som førstemand, og kun tabte en enkelt kamp til Joseph Hee.

I artiklen posted fra eventet kan du læse meget mere om hvordan det gik, og finde links til resultater m.v.

Læs artiklen HER.

Se spilleplan m.v. for den engelske liga hos Table Tennis England HER.

Billedet ovenfor: HGI Hillerød Bordtennisklubs Daniel Simonsen var førstemand på TableTennisDaily holdet i JBL 2.-3. nov 2019. Her spiller Louis Price mod Joe Cope som vi også kender fra B75 i den hjemlige STIGA div.

TableTennisDaily holdet 2019/2020 - Daniel Ives, Daniel Simonsen, Louis Price, Amir Hussain og Christoph Zickert - Photo: Chris Price


Det er tredje gang Daniel deltager i JBL. Første gang var for et par år siden hvor han stillede op for London Academy som endte med at vinde rækken.

Daniel Simonsen og London Academy som vindere af rækken 2017

Sidste år repræsenterede Daniel også TableTennis Daily, men her kunne han desværre kun stille op i anden runde pga den hjemlige deltagelse for HGI Hillerød Bordtennisklub i STIGA-divisionen.
Daniel ydede dog også dengang sit til holdet, spillede godt, og vandt alle sine kampe i anden runde.

Næste runde (JBL2) spilles i weekenden 7. - 8. marts 2020 hvor Daniel også planlægger at deltage.

Tusind tak til Chris Price for lån af billeder til denne klubnyhed.

Junior British League stilling efter 1. runde - nov 2019 - med Daniel Simonsens hold i top.


AF: Louis de Voss.
Hos Peter Open og Nørreå Cup med toppræstationer
3. november 2019, 21.23
Igen i år var familien Mejer med til lukke og slukke i Nørreå Cup, her Alexander Mejer og doublemakker Albert Gabel (Hørning)

I weekenden har HGI Hillerød Bordtennisklub haft spillere sydpå i Holmegaard og vestpå i Bjerringbro, hvor der blev spillet nogle lærerige kampe, og taget for sig af præmierne. I det hele taget en weekend der levede op til #BordtennisErSjovt. 
 

NØRREÅ CUP
 
 
Familien Mejer var igen i år taget på hyggetur til Bjerringbro, med overnatning i Hobro, og havde denne gang taget Alexander Sønderby Hansen med som coach. Der var lagt op til en tur med råhygge og nogle få uforpligtende kampe, men det viste sig hurtigt, at vore spillere Rebecca og Alexander Mejer ikke ville nøjes med hyggen. 
 
Lørdag spillede Rebecca Dame Klasse 1 og vandt flot rækken, mens storebror Alexander var i finalen i Herre Klasse 1, hvor han dog blev overlistet af Nick Sommer (Nørreå) som havde hjemmebanefordelen, og også senere endte i finalen i Herre Elite. Rebecca mødte på sin vej Malene Dyrby Hansen (Viby) og gik for første gang sejrrigt fra opgørene mod Malene med en 3-1 sejr - stærk præstation!  

Der var mange forskellige præmier at vinde for Rebecca og Alexander


Alexander deltog også i Herre Elite med en tilfredsstillende præstation, 2 vundne/2 tabte. 
 
Rebecca har i længere tid døjet med flere skader og er dem desværre endnu ikke kvit, men hendes store glæde ved bordtennisspillet gør, at hun bare ikke kan holde sig fra det, hvilket vi naturligvis sætter stor pris på. 
 
Søndag spillede Rebecca Junior B, og Alexander Drenge/Junior A/B Double, og denne gang var det Alexander der nåede helt til tops sammen med doublemakker Albert Gabel (Hørning). Alexander og Albert gik ubesejrede igennem rækken, hvor de i finalen besejrede Jonathan Weiss (SISU) og Victor Lajer (Silkeborg) med 3-1. 


Rebecca landede i en stærk pulje i Junior B, men med 2 vundne og 2 tabte var præstationerne absolut godkendt. 

Alexander Sønderby stod for weekendens coaching i Bjerringbro

 
Flotte præstationer af de to søskende som havde stor glæde af Sønderby som coach. 
Det mest imponerende var, at vore 2 spillere formåede at hente en suveræn 9. plads hjem i kampen om bedst placerede klub ud af hele 31 deltagende klubber!  
 
HOS PETER OPEN 
 
Lørdag havde næstformand Torsten S Hansen, samt vore unge spillere Magnus Lophaven og Marcus A Jensen taget turen sydpå til Holmegaard hvor de deltog i Hos Peter Open.  
 
Bedst klarede Torsten sig med en ¼-finale i Herre Klasse 3 efter fint at have presset den senere vinder af rækken Jakob Tanderup (DTU). Torsten deltog også i Herre Klasse 2 mens vore to unge mænd, Marcus og Magnus spillede Drenge B rækken. 
Her blev der spillet en masse lærerige kampe, og også i Holmegaard blev der hygget blandt spillerne. 
 
Se alle resultater fra Nørreå Cup HER. 
Se alle resultater fra Hos Peter Open HER. 
Fremtidige stævner kan ses på vores Stævneside HER. 


 
AF: Louis de Voss 
 
 
 
 

Pointstævnedatoer er klar - Tilmeld dig NU
26. oktober 2019, 20.50

Østdanmarks Bordtennis Union - ØBTU har nu fastlagt datoer og steder for sæsonens Pointstævner i Kreds 1, som HGI Hillerød Bordtennisklub tilhører. Pointstævnerne er GRATIS for HGI medlemmer, og er den helt rigtige måde at komme ud og prøve at spille rigtige bordtenniskampe hvis du er helt ny/lettere øvet ungdomsspiller.

Pointstævnekoordinator Helle Brodersen har i samarbejde med ØBTU, og repræsentanter for de øvrige klubber i Hillerøds Kreds 1, fundet frem til hvilke dage vi afholder Pointstævner på hjemmebane i Frederiksborgcentret, og hvilke dage vore spillere drager mod Lillerød, Jægerspris og Helsingør.

Det hele fremgår af Holdsports Pointstævneside HER.

Spiller du på et af U holdene beder vi dig venligst om at læse ovenstående, og hurtigst muligt tilmelde dig til at deltage i de GRATIS Pointstævner, også selvom du først ønsker at deltage fra Runde 2 eller senere. 

Årsagen til at vi ønsker hurtig tilmelding er, at klubben skal nå at indløse din spillerlicens, og trænerne skal vurdere de enkelte spilleres startniveau for at få de mest spændende og fair kampe.

Læs som nævnt alle informationer via linket ovenfor, og tilmeld dig derefter direkte pr. mail til klubbens Pointstævnekoordinator Helle Brodersen på mail Helle@3450.dk  

I bedes ved tilmelding angive følgende oplysninger:  

Spillers Navn
Adresse
Telefon
Født dd-mm-yyyy
E-mail

Vi glæder os rigtigt meget til at byde dig velkommen til endnu en helt fantastisk Pointstævnesæson som byder på følgende stævner:

1: Sø.10/11 kl.10.00      Lillerødhallerne, hal 4, Allerød
2: Sø.01/12 kl.10.00      Kignæshallen, Jægerspris
3: Lø.14/12 kl.10.00      Frederiksborgcentret, Hillerød
4: Lø.25/01 kl.10.00      Familiecentret Løvdal, Helsingør
5: Lø.22/02 kl.10.00      Lillerødhallerne, Hal 4, Allerød
6: Lø.21/03 kl.10.00      Frederiksborgcentret, Hillerød 

POINTSTÆVNE INFO FLYER 2019-20

AF: Helle Brodersen / Louis de Voss.

Aflysninger i uge 44
23. oktober 2019, 14.21

I uge 44 er vi desværre ramt af en del aflysninger, da FrederiksborgCentret skal bruge bordtennishallen til andre formål. Her er overblikket:

 • Mandag den 28. oktober: Al træning efter kl. 18 er aflyst
 • Tirsdag den 29. oktober: Al træning er aflyst hele dagen
 • Onsdag den 30. oktober: Normal træning hele dagen
 • Torsdag den 31. oktober: Al træning er flyttet til karatelokalet i FrederiksborgCentret
 • Fredag den 1. november: Al træning er aflyst hele dagen
 • Lørdag den 2. november: Hallen er lukket (ingen planlagte træninsgpas)

I uge 45  er der ingen aflysninger, og alle træningspas gennemføres efter normalt skema.

Efterårslejr med effektiv træning
17. oktober 2019, 14.48


Elitetrænerne Ola Lindberg og Nicolai de Voss havde i efterårsferien tilbudt spillere i alle aldre og på alle niveauer, at deltage i HGI Hillerød Bordtennisklubs efterårslejr med fokus på den enkeltes spil.

En række ungdomsspillere fra både bredden og eliten havde taget godt imod tilbuddet, og blev over tre dage trænet godt igennem, mens humøret blev holdt højt. Ola og Nicolai havde også lagt op til at der kunne deltages i enkelte pas på lejren, hvilket gav småskadede spillere en god mulighed for også at deltage, med hensyntagen til deres skader. 

Nicolai havde selv grebet battet, her i lejrens sidste pas mod Alexander Mejer


Der blev trænet effektivt fra alle spillerne, og det var en fornøjelse at se, at også nogle af vore helt unge nybegyndere havde taget udfordringen op. Vi håber at endnu flere, også seniorspillere, er friske på at deltage næste gang der inviteres til lejr.

Elite og nybegyndere trænede side om side på den effektive efterårslejr

#BordtennisErSjovt


AF: Louis de VossKlubtur til Aarhus med finalesejr i U21 Elite
14. oktober 2019, 15.47


13 spillere deltog i weekendens klubtur til Aarhus Open, og selv om alle ydede en stor indsats og mange endte med flotte placeringer, var det lave antal af deltagere i år desværre ikke nok til at vi kunne forsvare den eftertragtede klubpokal, som ellers i så mange år tidligere har prydet vores klublokale.
 

 
Som vi ønskede det afspejlede vore tilmeldte repræsentanter den bredde HGI Hillerød Bordtennisklub har, idet der både var nyere spillere, ungdoms bredde- og elitespillere, senior motionister og veteranspillere med på turen. Denne sammensætning er optimal idet den, sammen med de mange fremmødte forældre og vore to coaches Ola Lindberg og Nicolai de Voss, bidrager til at ryste klubben godt sammen socialt på tværs af alder og træningshold.   
 
Når det er sagt håber vi at langt flere spillere er friske på at tage med på vores næste klubtur! 
 
WEEKENDENS RESULTATER
 
Vores ungdomselitespiller Daniel Simonsen blev weekendens topscorer med en sejr i U21 Elite rækken, og en 2. plads i Junior Elite. I U21 besejrede Daniel i finalen via klogt spil, og coachet af Nicolai, grønlandske Ivik Nielsen (B75) 3-0, selvom det i de første sæt ikke var helt uden kamp fra en velspillende Ivik (14/12,14/12,11/6).  
 
I Junior elite blev Joseph Cope (B75) desværre Daniels overmand i finalen, efter at selvsamme Cope tidligere også havde slået Alexander Sønderby Hansen ud i 1/8-del som også blev endestationen for William F Beck og Carl C Køngerskov. Alle tre havde ellers spillet sig sikkert videre fra de indledende puljer. 


 
I U21 Elite lykkedes det desværre ikke Alexander A Mejer og Alexander S Hansen at spille sig videre trods flere gode sejre til dem begge i puljerne. 
 
I Drenge Elite spillede Carl sig fint til semifinalen hvor Jacob Laursen (Nørreå) desværre blev en for stor mundfuld i denne omgang til trods for nogle tætte sæt. 

Cheftræner Ola Lindberg coachede Carl Køngerskov (Foto: Ester Hansen)


 
I Herre Klasse 1 blev det Carl og Alexander S H som nåede længst idet begge nåede ¼ finalen. 
 
Sally Lou var i år vores eneste repræsentant for pige-/damesiden og opnåede i Yngre Pige Elites alle-mod-alle pulje den sjældne situation, at hun vandt over en grønlandsk spiller med sætcifrene 11/0,11/0,11/0.  

Sally Lou var i strålende humør (Foto: Ester Hansen)


 
Albert Wolfsberg og Kristoffer Rasmussen brillerede i Junior B rækken hvor Johannes Grønborg (Viby) dog til sidst blev for stærk for dem begge i henholdsvis finalen og semifinalen. 
 
Fra “motionist” siden deltog Lars-Henrik Bjørnbak, og spillede sig flot i semifinalen i Herre Klasse 3, hvor det dog blev til et nederlag til den senere vinder og hjemmebanefavorit Erik Morre (SISU). En meget flot 3 plads til Lars-Henrik. 
 
Vores lidt nyere spiller Oliver Hartvig Rasmussen var desværre uheldig med stævnets rækkeinddeling som betød, at der kun var rækker Oliver kunne spille lørdag, hvilket vi syntes var rigtigt ærgerligt. Oliver fik dog spillet både Junior B og C, og fik sig her nogle lærerige kampe. Nicolai udtrykte efterfølgende glæde over at Oliver havde taget udfordringen med klubturen op, og glæder sig til at mange flere nyere spillere følger Olivers eksempel og kaster sig ud i næste klubtur og andre stævner.  

I denne forbindelse kan vi lige nævne, at Pointstævnerne for nybegynderne starter op i weekenden 9. - 10. november, hvor klubben håber at ALLE nyere og let øvede spillere tilmelder sig og deltager. 

Der blev som altid bakket godt op om klubbens spillere selvom det nogle gange kan være vanskeligt når der spilles i to haller

Formand Thomas Hjermind Jensen fik æren af at varme den senere vinder Yujia Zhai (Roskilde) op allerede i puljekampene, hvor Thomas leverede spektakulære bolde.
 

AARHUS OPEN 
 
GULD 
Daniel Simonsen - U21 Elite 
 
SØLV 
Sally Lou – Yngre Pige Elite 
Daniel Simonsen – Junior Elite 
Albert Wolfsberg – Junior B 
 
 BRONZE 
Carl C Køngerskov - Drenge Elite 
Kristoffer Rasmussen – Junior B 
Lars-Henrik Bjørnbak - Herre Klasse 3 
 
¼-FINALER 
Alexander S Hansen – Herre Klasse 1 
Carl C Køngerskov - Herre Klasse 1 

HGI Hillerød Bordtennisklub ønsker jer alle tillykke med placeringerne.
 
KLUBTURENS SPILLERE
Sally Lou, Alexander Sønderby Hansen, Lars-Henrik Bjørnbak, William Falkenstjerne Beck, Kristoffer Rasmussen, Christian Hyrdum, Alexander Attrup Mejer, Oliver Hartvig Rasmussen, Carl Carstensen Køngerskov, Thomas Hjermind Jensen, Daniel Simonsen, Anders Quistgaard-Leth og Albert Wolfsberg.

En stor tak skal lyde til Ester Hansen for planlægningen af denne klubtur, samt for flot billedemateriale.
 

Se alle resultater fra Aarhus Open på Bordtennisportalen HER. 
 
KOMMENDE STÆVNER
 
Se alle på vores Stævneside HER. 
 

 Pointstævnestart i weekenden 9. - 10. november. 
 
 
AF: Louis de Voss. 
 
 

 
 
 

OBS! Afspærring af parkeringspladsen i uge 42,43,44
9. oktober 2019, 12.52

Kære bordtennisspillere

Vi har modtaget følgende fra FrederiksborgCentret. 


"Til FrederiksborgCentrets brugere

Vi skal gøre opmærksom på at vores parkeringsplads bliver lukket mellem Sundhedscentret og Royal Stage i perioden fra den 14/10-19 til og med den 3/11-19.

Se vedhæftede oversigt.

Vi gør ligeledes opmærksom på at personaleparkeringen er forbeholdt ansatte i FrederiksborgCentret.

Venlig hilsen FrederiksborgCentret"


Mange venlige hilsner
Torsten Olav Sejr Hansen
Næstformand i Hillerød GI Bordtennis

Flere Hillerødspillere toppede i Egedal
6. oktober 2019, 17.54


HGI Hillerød Bordtennisklub spillere var i weekenden tilmeldt Egedals Efterårsstævne i Smørum, og både lørdag og søndag spillede vore spillere sig på podiet i fornem stil.
 
 
Kristoffer Rasmussen, Albert Wolfsberg, Marcus A Jensen, Magnus Lophaven, brødrene Christian & Michael Kastberg samt Victor Skarby skulle i kamp lørdag, og søndag var det tid for Emil Thais Christesen, Torsten S Hansen, samt Albert og Magnus som var friske på at spille begge dage. 
 
LØRDAG 
 
Kristoffer Rasmussen blev lørdagens mest vindende HGI-spiller, idet han brillerede ved både at vinde Junior B og U21 B. 

I Junior B havde også dygtige Albert Wolfsberg spillet sig i finalen, men måtte på dagen se sig mødt af sin overmand i klubopgøret, efter at have givet Kristoffer kamp til sidste bold (
12/10,11/13,11/8,12/10).
Helt frem til finalen havde Albert vundet alt overlegent 3-0, 
flot af Kristoffer og Albert som således viste sig fit-for-fight til næste weekends klubtur til Aarhus. 
 
Marcus A Jensen stillede denne gang op Yngre Drenge B, og spillede sig som så ofte før på podiet med en flot 3. plads. 

Marcus Ahrenholdt Jensen - HGI Hillerød Bordtennisklub - Bronze Egedals Efterårsstævne 2019


Magnus Lophaven mødte op til eftermiddagens Junior D række, og spillede sig i B-slutspillet hvor han nåede helt frem til semifinalen, og dermed en fin 3. plads og podieplacering til Magnus. 


 
Brødrene Kastberg, Michael og Christian, var i højt humør og hyggede sig i Herre Klasse 7 hvor de spillede sig i semifinalen hvor lodtrækningen ville at de mødte hinanden.Christian vandt og fortsatte sejrsstimen i finalen hvor han besejrede Kenneth Obsen (Sorø). Podiet præsenterede således 2 x Kastberg på såvel 1. som 3. pladsen.
 

 
Egedal havde her i efteråret valgt at flytte deres stævne fra Ølstykke til Smørum, hvilket desværre kom til at betyde, at Victor Skarby som tidligere har spillet med i Ølstykke, ikke nåede frem i tide og derved måtte trække sig. Vi glæder os til at se Victor i kamp igen i fremtidige stævner. 

SØNDAG 

Emil Thais Christesen kæmpede sig stærkt til Sølv i A-slut spillet i Puslinge D hvor Oscar Alsted (Virum) blev for stærk. I den sværere Puslinge C række som blev gennemført som en alle-mod-alle pulje, blev det til bronze for den unge mand, og derved kom Emil på podiet to gange på samme dag. 


Topmotiveret efter at være endt på B-slutspillets podie lørdag, var Magnus søndag morgen vendt tilbage til Smørum for at deltage i Drenge C rækken. Her gjorde han rent bord, og vandt i fornem stil rækkens A-slutspil, rigtigt flot af Magnus. 


 
Albert var også kommet tilbage, denne gang for at spille Herre Klasse 3 sammen med klubbens næstformand Torsten S Hansen.
De spillede sig begge helt videre til A-slutspillets kvartfinaler som desværre blev endestationen, så to 5. pladser endte søndagen for 
HGI’s vedkommende. 
 
 
En kæmpe tak til alle jer forældre og spillere som har gjort denne klubnyhed mulig via jeres mange opdateringer og billeder. I er i særklasse, og et stort aktiv for vores hyggelige klub. 
 
Se alle resultater fra Egedals Efterårsstævne på Bordtennisportalen HER. 
 
EFTERÅRSLEJR   
  
HUSK at hvis du også er frisk på at bruge nogle dage i efterårsferien på at forbedre dit spil, så er der stadig ledige pladser på Ola og Nicolais 3 dages lejr hvor du kan deltage og udvikle dig uanset din alder og dit niveau......LÆS mere i klubnyheden HER. 

FREMTIDIGE STÆVNER

Kommende stævner som du kan tilmelde dig til kan altid ses på vores Stævneside HER.
 
#BordtennisErSjovt 
 
 

AF: Louis de Voss.
 

Kom til Hillerød FredagsGrandprix den 15. november
1. oktober 2019, 21.28

Hillerød FredagsGrandprix spilles igen den 15. november i FrederiksborgCentret i Hillerød, hvor der serves op kl. 17.30 og vi forventer at være færdige med finalerne og præmieroverrækkelse ca. kl. 22.30.

INVITATION

Invitationen kan hentes på https://www.hgibordtennis.dk/klub/hgi-bordtennis/sider/fredagsgrandprix og tilmeldingen er åben fra nu og frem til tirsdag den 12. november - eller når en række er udsolgt.

Vi håber at se en masse af de spillere, der allerede har gjort Hillerød FredagsGrandprix til en fast tradition, men også nye spillere er meget velkomne.

RÆKKER

Der spilles i følgende rækker:

 • Rating 0000 - 1199 (Senior D)
 • Rating 1200 - 1599 (Senior C)
 • Rating 1600 - 1999 (Senior B)
 • Rating 2000 - 2499 (Senior A)

De spillede kampe ved stævnet tæller med til ratinglisten.

OM HILLERØD FREDAGSGRANDPRIX

Stævnet starter altid kl. 17.30 (indskrivning senest 17.15), hvor puljerne sættes i gang. Efterhånden som puljerne er færdigspillet, kan spillerne gå ned i FrederiskborgCentrets café og spise dagens ret, som er inkluderet, når du har betalt deltagergebyret. Det er altid hyggeligt, for deltagerne bliver hurtigt blandet rundt, og der snakkes bordtennis på kryds og tværs af klubberne og rækkerne.

Efter aftensmaden starter cup-spillet, og alle er med. Der spilles både vinder-cup og consolation-cup. Finalerne spilles ca. kl. 22 - vi har endnu ikke været ude for, at tidsplanen blev skubbet så meget, at fredagsgrandprix blev til lørdagsgrandprix.

LINK

https://www.hgibordtennis.dk/klub/hgi-bordtennis/sider/fredagsgrandprix

Hillerød FredagsGrandprix i foråret holder flyttedag
30. september 2019, 14.35

Oprindeligt havde vi planlagt en udgave af Hillerød FredagsGrandprix til afvikling den 28. februar 2020. Det har dog vist sig, at der i denne weekend skal afholdes både DM Senior i  Odense og DGI Landsmesterskaber. 

Da Brøndby stævnet den 14. -15. marts er blevet aflyst, står denne weekend ledig i den danske bordtenniskalender. Derfor har vi i samråd med DGI valgt at flytte FredagsGrandprix fra den 28. februar til den 13. marts.

NB: Allerede den 15. november afholdes det næstkommende FredagsGrandprix. Invitationen til dette stævne forventes klar senere på ugen.

Læs mere om Hillerød FredagsGrandprix her.

Dominykas til tops i Yasaka GP
29. september 2019, 19.09

5 HGI Hillerød Bordtennisklub spillere var i weekenden draget over Sundet for at spille med i Rekordspelen i Helsingborg bakket op af forældre og coach Nicolai de Voss, og igen lykkedes det vore spillere at markere sig. 
 
 
LØRDAG
 
Lørdag var Sally Lou, Albert Wolfsberg og Dominykas Samuolis afsted. 
Sally og Dominykas spillede med i Yasaka Grand Prix rækkerne F12 & P12, og herudover spillede Sally F13, Albert P13 og Dominykas P13. 


 
Bedst gik det for Dominykas som spillede sig helt til tops efter i finalen at have besejret 1. seedede Peter Alestedt (Täby) - Tillykke Dominykas! 
 
I 13-års rækken var det også Dominykas som nåede længst af vore spillere i denne omgang, idet han kun blev besejret i ¼ finalen af den senere vinder og 1. seedede Elias Sjögren (Ängby) som søndag også vandt P14.  
 
Sally spillede F12 hvor hun vandt over Wilma Nilsson (Lyckeby) men desværre ikke nåede videre fra puljen. I F13 spillede Sally ¼-finale som desværre også blev endestationen her. 
 
Albert spillede P13 men blev slået ud i 2. kamp efter at have mødt 2. seedede Edvin Arvidsson (Frej), som levede op til sin seedning, og endte i finalen. 

 
 
SØNDAG  
 
Søndag var det Carl Køngerskov og Alexander Hansen (Sønderby)'s tur til at skulle i kamp, Carl i Yasaka GP rækken P14 samt i P15, mens Alexander stillede op i P15. Coach Nicolai de Voss var på plads i hallen til begge spillere. 

Carl spillede sig overbevisende videre som sikker 1’er fra puljen efter 3 x 3-0, hvorfor han sad over første cupkamp og gik direkte i 1/16-finalen.  
Her mødte Carl Oliver Skouboe Berntsen (Hvidovre Bordtennis) som også blev besejret sikkert 3-0, ærgerligt at danskerne mødtes så tidligt i cup’en. 


Carl som ikke var helt rask måtte se sig besejret i P14 1/8-del efter at have mødt Richard Jia (Askim), og måtte af samme årsag trække sig fra eftermiddagens P15. 
 
Her mødte Alexander Sønderby Hansen til gengæld op, og spillede sig frem til 1/8-del hvor han mødte sin overmand, Hugo Nylén (Askim). 

 
 
 
 
 
 
Tusind tak til Gelmina Samuoliene, Ester Hansen og Peter Carstensen for billedematerialet til denne klubnyhed, uden forældrenes bidrag ville denne type indlæg ikke være mulige! 
 
 
Se alle resultater fra Rekordspelen 2019 HER 

 
 
EFTERÅRSLEJR  
 
HUSK at hvis du vil bruge nogle dage i efterårsferien til at nærme dig vore elitespilleres niveau, så er der stadig ledige pladser på Ola og Nicolais 3 dages lejr......LÆS mere i klubnyheden HER. 


 
AF: Louis de Voss.

Nye bordtennisforældre blev klædt godt på
29. september 2019, 09.58Der var god stemning, og masser af spørgelyst fra de fremmødte forældre, mens de blev klædt på med masser af viden til at håndtere børnenes bordtennissport. 
 Er du også forælder til en ny/nyere ungdomsspiller så læs endelig med, og følg gerne anvisningerne nederst i denne klubnyhed. 

Mandag 
den 16. september var en del forældre mødt frem til Ungdomsudvalgets forældremøde for U og Ungdom Øvet (UØ) holdene.   

Mødeleder og Pointstævneansvarlig Helle Brodersen, bidrog med vigtig viden om vores dejlige klub hvor hun bl.a. fortalte lidt om klubbens historie, samt dens store bredde fra yngste nybegynder til seniorelitespillere – i vores klub er der plads til alles udvikling.  

I korte træk:  

POINTSTÆVNER 
(Helle)  

Alle nye og nyere spillere opfordres til at deltage i ét eller flere af sæsonens Pointstævner som starter op i weekenden 
9. - 10. november.  Der afsluttes med et finalestævne mod spillere fra andre kredse end Hillerøds Kreds1.

Der vil blive oprettet et Holdsport - “Pointstævnehold” med alle interesserede/deltagende, hvorfra du vil kunne modtage vigtige beskeder og påmindelser via Holdsportprofilen/APP’en   Det er derfor vigtigt med en tilbagemelding på, om den enkelte spiller ønsker at deltage, så klubben kan sikre at der er indløst licens til at spille (se mere nederst i denne klubnyhed).   
Læs mere om Pointstævnerne HER (siden opdateres til denne sæson så snart vi modtager sæsonens præcise Pointstævnedatoer)  Siden findes øverst på vores hjemmeside under "Turnering > Pointstævner".

ØVRIGE STÆVNEMULIGHEDER
 (Louis) 
  

Ud over Pointstævnerne er der mulighed for at få spillet kampe i en række stævner, og også for at deltage i sociale klubture til hyggelige stævner. 
    

Eksempler på stævner kunne være 
Egedal Cup i weekenden 5. - 6. oktober hvor flere af klubbens spillere er tilmeldt, ØM Ungdom i starten af januar hvor vi meget gerne ser at ALLE vore ungdomspillere deltager, klubture og DGI Landsmesterskaberne for alle i Vejen. 
Se alle sæsonens relevante stævner på stævnesiden 
HER    

BRUG AF SPILLERFOTOS I KLUBREGI (Louis)   

Da vi i forbindelse med Pointstævner og andre stævner laver en Facebooktråd, i hvilken vi opfordrer jer som forældre til at lægge billeder og sjove kommentarer op, vil vi bede om jeres tilladelse til at benytte disse billeder af jeres børn. Børnene elsker at finde sig selv på hjemmesiden, hvorfor et billede fra f.eks. en præmieoverrækkelse kan være guld værd. 
  
Tag meget gerne billeder tæt på og i bredformat og høj opløsning, så beskærer vi dem selv inden de lægges op.  

Tilladelsen gives via dine profilindstillinger på Holdsport profilen. Du krydser af i "Klubben må bruge billeder af mig i sin markedsføring" på din profil på Holdsport. 
Fik du det ikke gjort ved oprettelsen af profilen kan du gå ind på holdsport under din (spillerens) profil, vælge "Ændre dine personlige oplysninger, og herunder skrive "JA" i "Klubben må bruge billeder af mig i sin markedsføring".
  

På forhånd tak, vi glæder os til at bruge jeres fine billeder. 
    

RATING POINT 
(Bastian)
    

Det blev pointeret at det er vigtigt overfor børnene at signalere at 
rating point i sig selv ikke er interessante, og at de kun skal benyttes til at indplacere spillerne i relevante stævnerækker.     Rating point i f m stævnetilmelding m.m. kan du læse mere om nederst på Stævnesiden HER      

ØKONOMI - KLUBBEN BYGGER PÅ FRIVILLIGT ARBEJDE 
(Helle)     

Uden hjælp fra spillere og forældre til f.eks. at afvikle Kegleturneringer m.v. vil klubben ikke kunne opretholde vores høje aktivitetsniveau og professionelle træning.  
    

Derfor er det meget vigtigt at alle bidrager det I kan, blot en 2-3 timers vagt som man selv vælger engang imellem er en stor hjælp. 
    

Frivillige opgaver udbydes via Smartplan, og vi glæder os meget til at høre fra dig efterhånden som der opstår nye opgaver. Der linkes til Smartplan fra forsiden af vores hjemmeside 
HER    

Hvis vi er så heldige at du selv, eller nogle i dit netværk vil være interesseret i at støtte en dynamisk klub håber Sponsorudvalget at høre fra dig
 – Se kontaktpersoner 
HER  

BORDTENNISUDSTYR/BAT/KLUBTØJ
 (Bastian) 
  

Bat:
 Undlad at
 købe et startbat i en sportsforretning idet de oftest er uanvendelige til nybegyndere hvilket vil medvirke til, at du aldrig lærer en korrekt teknik. Herudover kan du ofte ikke skifte gummibelægningerne på disse bats efterhånden som de slides. 
Du kan købe et specialudviklet startbat til en rigtig god pris gennem klubben (spørg din træner), og øvrigt bordtennisudstyr kan bl.a. købes via BTEX.DK som altid er klar til at hjælpe dig. 
    

Tøj:
 Du bør i alle kampsituationer optræde i vores røde klubtrøje som ud over battet er den vigtigste investering. Husk også hvis du benytter andre træningstrøjer mellem kampene, at skifte til klubtrøjen hvis du har spillet dig på præmiepodiet. 
    Læs mere om køb af klubtøj m.m. HER     

 


ORIENTER DIG
 (Louis) 
    

På klubbens hjemmeside 
HER finder du langt den meste information, og du kan finde svar på så godt som alt. Bliver du alligevel i tvivl, er du altid velkommen til at kontakte et af Ungdomsudvalgets medlemmer HER    

Det er også på klubbens hjemmeside (og på Holdsport), at du finder klubbens forskellige kalendere med info om hvad der sker hvornår og 
f.ex. info om træning ændringer/aflysninger.    

Her & Nu info får du via Holdsport, eller vores Facebookside 
HER, som altid opdateres med seneste nyt. Facebooksiden behøver du ikke at have en Facebookprofil for at se, men du kan selvfølgelig kommentere m.v. på opslagene hvis du har en.      

HGI Hillerød Bordtennisklub er bl.a. også på 
Twitter, Instagram  og YouTube    

Se en længere liste over hvilke links der kan være relevante for bordtennisspillere 
HER.      

UNGDOMSUDVALG SØGER NYE FORÆLDRE SOM VIL GØRE EN FORSKEL 
 
  

Birgitte Thais Christesen var så sød at melde sig som frivillig i Ungdomsudvalget hvilket vi sætter rigtig stor pris på. Ungdomsudvalget ønsker at udvide med endnu en forælder til en forholdsvis ny spiller.   Er du interesseret i at blive en del af vores team som bl.a. står for sociale arrangementer, klubture m.v. vil vi glæde os til at modtage din henvendelse til én af udvalgets medlemmer som kan ses HER

TILBAGEMELDING FRA FORÆLDRE 

Vi blev gjort opmærksomme på, at det kan knibe for en del spillere at nå til den tidlige træning kl. 15.30 om onsdagen hvilket er rigtigt ærgerligt. Ungdomsudvalget viderebringer problemstillingen til formanden/bestyrelsen.
    

HER-OG-NU
  - vi beder ungdomsspilleres forældre om   

Vi vil meget gerne bede 
ungdomsspillernes forældre om allerede nu at:     

1. 
T
ilmelde jeres barn til Pointstævnesæsonen (som Helle nævnte vil det kun være nødvendigt at deltage i mindst ét af sæsonens stævner, og det bør alle jeres børn have glæde af).  Når I har tilmeldt jeres barn til Helle, vil vi kunne indløse licens til jeres børn, og oprette jer som deltagere på Holdsports "Pointstævnehold" så vi kan sikre at I får al relevant info om Pointstævnerne.   I bedes sende en mail til Jeres kontaktperson i HGI : Helle Brodersen, Mobil 61661209, e-mail: Helle@3450.dk 

I bedes ved tilmelding angive følgende oplysninger:  

Spiller Navn Adresse  

Telefon  

Født dd-mm-yyyy  

E-mail      

2.
 I bedes også oprette en 
Forældreprofil på Holdsport som I tilknytter til jeres barns/børns Holdsport profil(er). Dette vil give jer mulighed for at se alle oplysninger der sendes til spillerne, og at kommunikere på spillernes vegne. Se evt mere om dette HER  I kan også få svar på mange af jeres øvrige Holdsport spørgsmål HER.      I finder et direkte link til spillernes profil(er) nederst i mails fra Holdsport.     

3.
 
Like vores Facebookside (og meget gerne vælge "se først") samt anmode om medlemskab af Facebookgruppen "Hillerød Bordtennis Ungdom".      

4. Sikre at I har givet lov til at anvende fotos af jeres børn i klubrelaterede indlæg (se ovenfor).


Pointstævneansvarlig Helle Brodersen, Træner Bastian Schmidt-Sivertsen og Stævneansvarlig Louis de Voss siger tusind tak til alle de fremmødte, som brugte en times tid en mandag aften på at blive informeret om klubben og børnenes sport. 

Forældre der deltog i mødet: Birgitte & Casper (Emil Thais Christesen), Lasse (Malthe Boldrup Toft), Janne (Michaela & Nicklas 
Hammilton Jee), Claus (Frederik Fallerberg Thomsen), Jakob Larsen (Lucas Winther Nielsen), John (William Velander), Thomas (Nicklas Løwe Hansen), Anja (Felix Friis-Christensen), Mads (Arthur Schalk Oehlenschlæger), og Claus (Oliver Hartvig Rasmussen).


Power-Point
 slideshowet som Helle gennemgik under forældremødet kan ses HER.   

DIVERSE BORDTENNIS LINKS kan ses via linket 
HER.      AF: Louis de Voss.
 

 

J-dags koncert inklusiv mulighed for at støtte klubben med en hund
25. september 2019, 09.31

Vil du med til festlig 80'er koncert og samtidig støtte vores klub med 100 kr. pr. billet?

Vi er flere som allerede har booket billet til J-dagskoncerten den 1. november 2019, fra kl. 19.30 i FrederiksborgCentret. Så inviter venner og familie med.

For dem der har lyst mødes vi i klubben inden kl. 19.30 (frivilligt)

Halberg & Friends og Hardinger Band sørger for musikken på J-dag den 1. november. Det bliver med fællessang, hænder over hovedet og et festfyrværkeri af danske hits.

Læs indbydelse på dette Link .

Hvordan bestiller jeg ?

Billetten koster 295 kr og du skal via linket https://cutt.ly/jdag. Linket gælder specielt for dig, der vil støtte bordtennisklubben. Der gives desværre ikke en personlig rabat, men til gengæld giver billetkoden 100 kr. i vores klubkasse, og bare rolig - kasseren fortæller, at der er god plads til de ekstra 100 kr i klubkassen :)

PS: Der er ikke krav om medlemsskab, for at benytte billetkoden.

Vi ses!
Mvh bestyrelsen

Villads helt til tops i Ama’r Open
22. september 2019, 17.57

 
Villads Jungersen nåede helt til tops i weekendens Ama’r Open hvor også flere andre HGI Hillerød Bordtennisklub spillere var i kamp. 

Ud over Villads var også Victor Skarby og Magnus Lophaven deltagere i weekendens stævne. Også Christian Hyrdum havde været tilmeldt, men måtte på opfordring fra sin fys trække sig inden stævnet, for at kunne få armen helt skadesfri inden klubturen til SISU/Aarhus. 

Villads vandt flot guld i A-slutspillet i Junior C, i finalen mødte han Erik Høier (Gladsaxe) som blev udraderet i sikker stil 3-0, stort tillykke til Villads! Magnus var lørdag nødsaget til at flytte fra Drenge C puljen til de lidt ældre i Junior D. Det blev til to sejre og to nederlag. Desværre ikke nok til at gå videre fra indledende pulje, så Magnus giver den en skalle i træningslokalet, og prøver igen om 14 dage til Egedals Efterårsstævne. 

Victor stillede op i Yngre Drenge C som var godt besat, og dermed en lidt stor mundfuld for Victor. Vi glæder os til at se dig i kamp igen i fremtidige stævner. 

Vil du også med til næste stævne som er Egedals Efterårsstævne, eller måske Klubturen til Aarhus og/eller Nicolai og Olas Efterårslejr, så læs med HER. 

I Egedal stævnet har man i rækker hvor der evt. ikke er mange deltagere åbnet mulighed for, at man i stedet for de små puljer måske vil ændre til 7-8 mands puljer.

Se alle resultater fra Ama’r Open 2019 HER. 

Kommende stævner: 
 

 
Husk at du altid kan finde ovennævnte stævner, og øvrige HGI relevante stævner på klubbens Stævneside.

Tusind tak til spillernes forældre for at opdatere os i stævnets kommentartråd på vores Facebookside. 

P.S. Amager BTK har lavet et opslag på deres Facebookside hvor de efterlyser ejere af enkelte glemte sager. 


AF: Louis de Voss.

Klubtur Træningslejr Stævne - du skal da med
21. september 2019, 09.30Vi nærmer os efterårsferien og vil lige sikre os at du har set disse tre tilbud i, og omkring, uge 42, og lige minde dig om at der mandag er forlænget deadline for tilmelding til Klubturen til Aarhus.
 


 
1. KLUBTUR TIL AARHUS FOR ALLE ALDRE OG NIVEAUER 
 
Ester har været så venlig at forlænge allersidste frist til på mandag 23/9-19 så du også kan nå at tilmelde dig klubturen, hvis du da ikke allerede har gjort det - HUSK at ALLE kan være med i dette stævne!  
 
Traditionen tro arrangerer klubben en tur for alle vore spillere til SISU-stævnet i Aarhus.  Vi håber du vil med, og tilmelder dig hurtigt, så vi kan booke overnatning. 
Stævnet afvikles lørdag og søndag d. 12. og 13. oktober i Brabrandhallerne ved Aarhus (afrejse fredag eftermiddag), og spillere på alle niveauer og i alle aldre inviteres til at deltage.  
 

Det er således et stævne og en klubtur for både ungdomsspillere, seniorspillere, elitespillere samt motionister. 

Læs alt om klubturen og hvordan du kommer med HER. 
 
Sidste frist for tilmelding til overnatning 23. September 
Sidste frist for tilmelding til stævnerækker 4. oktober
 2. EGEDAL EFTERÅRSSTÆVNE I SMØRUM 5. - 6. OKTOBER FOR ALLE
 
Uanset om du skal bruge stævnet som opvarmning til Aarhus klubturen, eller om du bare har brug for lidt kamptræning, byder stævnet på udfordringer for alle aldre og niveauer. 
 
Find alle links til stævnet, og se hvem af dine klubkammerater der allerede er tilmeldt  i vores Excel ark HER. 
 
Sidste frist for tilmelding via Bordtennisportalen 1. oktober 
 
 
3. EFTERÅRSLEJR FOR ALLE 15. - 17. OKTOBER
 
Alle vore spillere fra yngste nybegynder til ældste motionist og veteran spiller inviteres på op til 3 dages træningslejr i efterårsferien, hvor træningen vil blive individuelt sammensat ud fra den enkeltes behov samtidig med at du kan nyde fællesskabet med klubbens medlemmer fra andre hold. 

Klubbens elitetrænere Ola Lindberg og Nicolai de Voss glæder sig til at dygtiggøre netop dig! 
 
Læs alt om efterårslejren og hvordan du kommer med HER. 
 
Tilmelding hurtigst muligt da der er først-til-mølle tilmelding. 
 


 

AF: Louis de Voss.
 
 
 
 
 

Vi nærmer os sidste frist hvis du vil med på klubtur
20. september 2019, 16.25

N.B. Ester har været så venlig at forlænge aller sidste frist til på mandag 23/9-19 så du også kan nå at tilmelde dig klubturen, hvis du da ikke allerede har gjort det - HUSK at ALLE kan være med i dette stævne! 

Traditionen tro arrangerer klubben en tur for alle vore spillere til 
SISU-stævnet i Aarhus.  Vi håber du vil med, og tilmelder dig hurtigt, så vi kan booke overnatning. Stævnet afvikles lørdag og søndag d. 12. og 13. oktober i Brabrandhallerne ved Aarhus (afrejse fredag eftermiddag), og spillere på alle niveauer og i alle aldre inviteres til at deltage.  

Det er således et stævne og en klubtur for både ungdomsspillere, seniorspillere, elitespillere samt motionister. 

Vi bor et nyt sted, ZLEEP AARHUS HOTEL SYD, hvor alle spillere og trænere/coaches bedes overnatte.  Har du bordtenniskammerater i området som også skal spille stævnet, er du i år også velkommen til at bo hos dem. Vær dog obs på, at hvis du vælger løsningen hvor du overnatter privat vil mad i hallen ikke være inkluderet, og skal derfor betales direkte i hallen til Ester. Herudover vil der efterfølgende blive opkrævet et mindre beløb til dækning af coach transport/mad, som vil blive beregnet ud fra det totale antal af deltagere).  Forældre/søskende kan vælge også at booke (evt. dele) værelser samme sted, eller overnatte andre steder. Dog ønsker klubben ikke at forældre/søskende og spillere bor på samme værelse, da tanken også er at styrke det social spillerne imellem, samt at lære spillerne at klare sig selv.    Spillerne sover på 4-mandsværelser. Coachene bestemmer hvem der sover sammen.    Hver spiller tilmelder og betaler selv rækkerne til stævnet (se nedenfor).    I bedes medbringe aftensmad til fredag samt evt. penge til noget at spise søndag aften.   

Pris per spiller er kr. 850,- (hertil kommer udgift for transport).    

PRIS DÆKKER 

Overnatning på 4-mandsværelser fra fredag d. 11. oktober til søndag d. 13. oktober.  Fælles morgenmad lørdag og søndag, på hotellet  Frokost & frugt lørdag og søndag i hallen  Aftensmad lørdag i hallens cafeteria.  For forældre og søskende koster ovenstående pakke: 

4 mandsværelse - kr.    850,- per person 

2-mandsværelse - kr.    950,- per person 

Enkeltværelse -      kr. 1.250,- per person 

TRANSPORT 

Vi håber, at forældre vil hjælpe med kørsel til og fra Århus samt mellem overnatningssted og hal. Hver chauffør aftaler pris og afgangstider med sine passagerer.  

Efter tilmeldingen koordinerer klubben/Ester transport af deltagerne i forældrenes biler. Der afregnes direkte pr. vej med ”chaufføren”, da prisen afhænger af, om man kører over broen eller tager med færge, samt hvor mange man er i bilen!  

Vi henstiller til, at der afregnes kontant ved turens start af hensyn til alle parter.   

TILMELDING 

1. Tilmelding til selve stævnet bedes du selv foretage via Bordtennisportalen.   Snak med din træner om, hvilke rækker der passer til dig. Se invitationen HER. Dine klubkammeraters tilmeldinger i rækkerne kan findes på vores Excelark, som opdateres løbende.  Tilmeldingsfrist til stævnet er fredag d. 4. oktober 2019 HER. 

2. Tilmelding til klubturen, og samtidig betaling på MobilePay 400920 skal ske allersenest mandag den 23. september 2019.  Tilmelding til klubtursdelen bedes foretaget pr mail til Ester (esterpequenino@icloud.com) og i mailen bedes du oplyse følgende: 

1. Navn på spiller og evt. overnattende forældre/søskende - PERSON(ER)S NAVN 

2. Kører selv til SISU og har ikke brug for transport - JA/NEJ 

3. Kommer i bil og kan tage xx ekstra spillere med – XX 

4. Har også (personens navn) med i min bil – PERSON(ER)S NAVN 

5. Ønsker et lift til (navn på personer?) - PERSON(ER)S NAVN 

6. Kommer i bil og kan køre ml hal og hotel - JA/NEJ 

7. Jeg deltager i stævnet men overnatter privat – JA/NEJ 

8. Jeg har indbetalt kr. På MobilePay 400920 – KR. XXXX   

Skriv meget gerne til Ester, også selv om du selv arrangerer overnatning så vi bl.a. ved hvordan du kommer derover, og evt kan have flere med.

Spørgsmål? Kontakt ESTER HANSEN på 25563276 eller esterpequenino@icloud.com eller via Messenger. 

Vi glæder os til en hyggelig klubtur med masser af god bordtennis. 

Håber vi ses, 

Mange hilsner fra  Ungdomsudvalget 

Ester Hansen  

OPTAKT - EGEDALS EFTERÅRSSTÆVNE
Klubben anbefaler alle der vil med til Aarhus, samt alle øvrige HGI Hillerød Bordtennisklub spillere, at deltage i Egedals Efterårsstævne i Smørum i weekenden inden (5. - 6. oktober) - Tilmeldingsfrist 1. oktober 2019.
Der vil være 7 senior rækker (Hr. kl. 1-7) og 15 ungdomsrækker, og spilles på 18 borde i 2 haller.
Se invitationen HER ....og klubbens Excel ark med tilmeldte HGI spillere, og al nødvendig info HER.

HUSK OGSÅ AT TILMELDE DIG OP TIL 3 DAGES LEJR MED OLA OG NICOLAI i UGE 42
Læs meget mere om lejren som er for ALLE aldersgrupper og niveauer HER.

   

 

Alle HGI spillere inviteres på 3 dg Efterårslejr med fokus på DIT spil
19. september 2019, 14.08

Alle vore spillere fra yngste nybegynder til ældste motionist og veteran spiller inviteres på op til 3 dages træningslejr i efterårsferien, hvor træningen vil blive individuelt sammensat ud fra den enkeltes behov samtidig med at du kan nyde fællesskabet med klubbens medlemmer fra andre hold.
Klubbens elitetrænere Ola Lindberg og Nicolai de Voss glæder sig til at dygtiggøre netop dig!


HGI bordtennis prøver sig med et nyt koncept – bordtennislejr for ALLE klubbens spillere på alle niveauer. På tværs af alle hold i klubben forsøger HGI Bordtennis at skabe sammenhold, samtidig med, at der fortsat vil være fokus på udvikling af den enkelte spiller.
Målet for lejren er, at alle spillere har en god oplevelse, et stærkere fællesskab sammen, samt fået konkrete rettelser og forslag til forbedring af sit spil.

Tid og sted
Lejren finder sted fra tirsdag d. 15. oktober til torsdag d. 17. oktober i Hillerød GIs bordtennislokaler i FrederiksborgCentret Hillerød.

Adressen er Milnersvej 39, 3400 Hillerød.

Træningen kommer til at være som følger:

Tirsdag d. 15 kl. 9-11 og 13-15.

Onsdag d. 16 kl. 9-11 og 13-15.

Torsdag d. 17 kl. 9-11 og 13-15.

Trænere
Trænerne på lejren vil være HGI-trænerne Nicolai de Voss og Ola Lindberg, og eventuelt flere efter behov.


Betaling og pris
Tilmelding sker til Nicolai de Voss på mail ndv@outlook.dk eller på Messenger til Nicolai Michel de Voss. Der er 26 pladser, som fordeles efter først-til-mølle-princippet.

OBS: man anses først som deltagende når betaling er foretaget.

Prisen for hele lejren er 500 kr. Det er muligt at tilmelde sig enkelte dage til 175. kr., såfremt man angiver hvilke(n) dag(e). 

Prisen er eksklusiv frokost som du selv medbringer til pausen mellem 11 og 13, hvor du også vil have mulighed for at hvile og hygge dig med de andre spillere på tværs af klubbens træningshold, så du er ladt helt op til 2. pas.

Betalingsmuligheder (husk at skriv navn på spiller i overførslen):

1) Mobilepay 28767828, eller

2) Overførsel til bank. Reg. 5064 – 1656199 (Jyske Bank)Med venlig hilsen,

Ola Lindberg og Nicolai de Voss

Stor mundfuld i BordtennisLigaen for herrer
16. september 2019, 10.28

BordtennisLigaen startede i weekenden, og for vores herrers vedkommende blev det en rigtig hård start, idet de 2 første kampe bød på opgør mod sidste sæsons nr 1 og 2 - Roskilde og Næstved.

Fredag blev det til et 2-5 nederlag mod Næstved, hvor Anthon Andersson og Kristoffer Kjelsson stod for de 2 sejre.

Søndag eftermiddag var holdet i Roskilde, hvor mestrene stillede med Maxe, Zhai, Schou og Bentsen. Det var en for stor mundfuld, og vi tabte med 0-5.

Vores hold i disse 2 første runder bestod af Anthon Andersson, Christoffer Kjelsson, Marius Dam og Patrik Skarsholm.

Europa Cup - se billederne
14. september 2019, 14.21

Hillerøds damers håb om avancement i Bordtennis EurpoaCup'en kunne desværre ikke forløses, da det i weekenden blev til 1 sejr og 2 nederlag i Gruppe D.
Vi opnåede derved en 3. plads i gruppen, der indeholdt en overraskelse, da det topseedede mandskab fra Norbello i Italien måtte rejse hjem med en fjerdeplads. Læs eventuelt mere i nyheden på ETTU's hjemmeside.


Se alle billederne fra EuropCup-weekenden i FrederiksborgCentret her (åbner i OneDrive). 


Slutstillingen
1: ASD Quattro Mori Cagliari (ITA)  - kvalificeret til næste runde
2: ACS Dumbravita (RUM) - Kvalificeret til næste runde
3: Hillerød GI Bordtennis
4: A.S.D. Tennistavolo Norbello


Kampene

Lørdag Kl. 14
Hillerød GI (DEN) - Cagliari (ITA)  1-3
Norbello (ITA) - Dumbravita (RUM)  2-3

Lørdag Kl. 19
Hillerød GI (DEN) - Norbello (ITA)  3-1
Cagliari (ITA) - Dumbravita (RUM   3-1

Søndag kl. 10
Hillerød - Dumbravita (RUM)  1-3
Norbello (ITA) - Cagliari (ITA)  1-3  

Flere detaljer om resultaterne kan ses på ETTU's hjemmeside: 
https://www.ettu.org/en/events/europe-cup-women/schedule-results/

Vi er værter for Europa Cup - fri entré
11. september 2019, 14.02

Vores danske mestre 2018 og 2019 skal på eventyr i Europa og deltager i Europa Cuppen.

Via opbakning fra blandt andet Hillerød.NU, C4 og FrederiksborgCentret kan Hillerød igen får Europa Cup til byen.

Vi er så heldige at have fået tildelt værtsskabet i anden runde den 14.-15. september, og skal spille imod 3 stærke hold. To fra Italien og et fra Rumænien.

Se europæisk top dame bordtennis, mød OL deltager og vild med dans vinder Mie Skov, verdensmester Pia Toelhøj og den unge danske senior landsholdshold spiller Sophie Walløe.

Spillerne der spiller er: Mie Skov, Pia Toelhøj, Sophie Walløe og Petra Sörling.

Kampplan:

 • Kamp 1 – Lørdag 14. september kl. 14.00 imod: Cagliary, Italien
 • Kamp 2 – Lørdag 14. september kl. 19.00 imod: Norbello, Italien
 • Kamp 3 – Søndag 15. september kl. 10.00 imod: Dumbravita, Rumænien

Sted : Hillerød bordtennis center – FrederiksborgCentret.
Gratis Entré for alle

Om Europa Cup
I Europa Cup spilles der indledende gruppespil. Første gruppespil (Stage 2) spilles i Hillerød 14 & 15 september. Nr.1 og Nr.2 går videre fra første gruppespil. Efter gruppespil spilles der cup kampe, en ude og en hjemme. Holdkampen afvikles på 1 bord, der spilles kun singlekampe og et hold består af 3-4 spillere.
En holdkamp spilles til de første hold har vundet 3 sejre.

Modstanderne i Hillerød er 3 stærke hold. To fra Italien og et fra Rumænien.

Mie Skov, Pia Toelhøj, Sophie Walløe og Petra Sörling vil og skal yde deres bedste for videre avancement.

HGI til tops i Hvidovres Efterårsstævne
8. september 2019, 20.39

I weekenden repræsenterede Marcus Jensen, Christian Hyrdum, Villads Jungersen, Victor Skarby og Thomas Hjermind Jensen HGI Hillerød Bordtennisklub i Hvidovres efterårsstævne, hvor specielt yngste mand Marcus og Villads imponerede. 

 
LØRDAG 
 
Lørdag var Marcus og Christian ved bordene. 
 
Marcus stillede op i både Puslinge A og mod de noget ældre drenge i Junior D. 
I Puslinge A spillede Marcus sig ubesejret igennem en alle-mod-en pulje, og vandt derved overbevisende rækken. Stort tillykke med sejren Marcus. 
 
Med kun ét nederlag i Junior D puljen spillede Marcus sig fornemt videre til A slutspillets semifinale hvor nederlaget i 5 sæts kampen mod 4 år ældre Romeo Jul Thomsen (Amager) bremsede Marcus vej til finalen. Også her blev det til en flot pokal til Marcus for 3. pladsen. 
 
Christian var mere uheldig. Til trods for godt indledende spil satte en skade i armen desværre en stopper for weekendens spil, og en trist spiller måtte trække sig, og vende trist hjem mod Hillerød. 
Vi håber at Christian hurtigt er tilbage i træningshallen, og forhåbentlig kan få indfriet sine kampambitioner under Klubturen til Aarhus i oktober, som vi også håber at alle vore øvrige spillere har lyst til at deltage i.  
 
Se Klubnyheden om Klubturen til Aarhus hvortil der er tilmelding i disse dage. 
 
 
SØNDAG 
 
Victor Skarby spillede sig søndag i ¼ finalen i Yngre Drenge B’s B slutspil og Villads Jungersen spillede sig fornemt i Junior C’s  A slutspil ¼ finale, hvor det blev til et meget tæt nederlag (10/12 i femte sæt) til Snorre K Nielsen (Amager) efter at Villads var ubesejret i puljen. 
 
Søndag eftermiddag var Villads super skarp og brillerede ved ubesejret at vinde U21 C rækken med en finalesejr over Lucas Xiao (Virum). 
 
I Åben 2 rækken opnåede formand Thomas Hjermind Jensen en 3. plads efter nederlag i semifinalen til tidligere Hillerød spiller Dan Svendsen (Herlev). 
 
Vi ønsker jer alle tillykke med resultaterne. 
 
Se alle resultater fra Hvidovres efterårsstævne HER 
 

KOMMENDE STÆVNER
 
 

 
 
 
 
 

Så er det nu - tag med på KLUBTUR til Aarhus
6. september 2019, 14.30

Traditionen tro arrangerer klubben en tur for alle vore spillere til SISU-stævnet i Aarhus.
Vi håber du vil med, og tilmelder dig hurtigt, så vi kan booke overnatning
.

Stævnet afvikles lørdag og søndag d. 12. og 13. oktober i Brabrandhallerne ved Aarhus (afrejse fredag eftermiddag), og spillere på alle niveauer og i alle aldre inviteres til at deltage.  

Det er således et stævne og en klubtur for både ungdomsspillere, seniorspillere, elitespillere samt motionister. 

Vi bor et nyt sted, ZLEEP AARHUS HOTEL SYD, hvor alle spillere og trænere/coaches bedes overnatte. 
Har du bordtenniskammerater i området som også skal spille stævnet, er du i år også velkommen til at bo hos dem. Vær dog obs på, at hvis du vælger løsningen hvor du overnatter privat vil mad i hallen ikke være inkluderet, og skal derfor betales direkte i hallen til Ester. Herudover vil der efterfølgende blive opkrævet et mindre beløb til dækning af coach transport/mad, som vil blive beregnet ud fra det totale antal af deltagere). 
Forældre/søskende kan vælge også at booke (evt. dele) værelser samme sted, eller overnatte andre steder. Dog ønsker klubben ikke at forældre/søskende og spillere bor på samme værelse, da tanken også er at styrke det social spillerne imellem, samt at lære spillerne at klare sig selv. 
 
Spillerne sover på 4-mandsværelser. Coachene bestemmer hvem der sover sammen. 
 
Hver spiller tilmelder og betaler selv rækkerne til stævnet (se nedenfor). 
 
I bedes medbringe aftensmad til fredag samt evt. penge til noget at spise søndag aften. 
 

Pris per spiller er kr. 850,- (hertil kommer udgift for transport).  
 
PRIS DÆKKER 

Overnatning på 4-mandsværelser fra fredag d. 11. oktober til søndag d. 13. oktober. 
Fælles morgenmad lørdag og søndag, på hotellet 
Frokost & frugt lørdag og søndag i hallen 
Aftensmad lørdag i hallens cafeteria. 

For forældre og søskende koster ovenstående pakke: 

4 mandsværelse - kr.    850,- per person 
2-mandsværelse - kr.    950,- per person 
Enkeltværelse.