Pointstævner

HGI Pointstævner i ØBTUs Kreds 1 info 2019-2020

ØBTU's pointstævner er en serie på 6 lokale bordtennis stævner (runder) for begyndere, og man kan ikke være for ny til at deltage. 

OBS! DENNE HOLDSIDE OPDATERES  FØRST SÅ SNART VI HAR DE ENDELIGE DATOER KLAR FRA ØBTU FOR SÆSON 2019-20's POINTSTÆVNER !


Af PROGRAMMET TIL POINTSTÆVNEFINALEN fremgår:

"RÆKKEOPDELING
ØBTU har inddelt alle spillerne i fem drengerækker og to pigerækker på baggrund af placeringerne i sæsonens pointstævner.

Ved opdelingen er der taget hensyn til, at nogle spillere først er indtrådt senere i turneringen, idet der er kigget på spillernes gennemsnitlige placering.

Kun spillere, der har deltaget i mindst en af sæsonens pointstævnerunder, kan deltage ved finalestævnet. En spiller kan kun deltage i én række. Pigespillere kan dog deltage i både en pige- og i en drengerække.

Er der enkelte spillere, som I mener er placeret forkert, skal I rette henvendelse til sekretariatet på tlf. 42 41 43 18 (10.00-14.00)."

Se i programmet ovenfor, hvilke spillere der er placeret i hvilke rækker, og dermed hvilke dag/dage I kan deltage.

For HGI Hillerød Bordtennisklubs pigespillere Sara, Mathilde, Simone, Elena gælder at I både kan deltage lørdag og søndag.Pointstævnerne afsluttes med et finalestævne, som afvikles i Valbyhallen i 
weekenden 30.-31. marts 2019. Betaling og tilmelding til dette finalestævne i ØBTU's Superweekendtilmelding er separat, og foretages af spilleren selv via Bordtennisportalen. 

Der spilles efter et system hvor spillerne hele tiden vil blive reguleret op og ned, så de spiller mod andre på deres eget niveau. 

Ved første runde inddeles spillerne efter spillestyrke i puljer á 5-7 spillere. Der spilles alle mod alle i puljerne, og efter hver runde rykker nr. 1 og 2 en pulje op, og nr. sidst og næstsidst rykker en pulje ned til næste runde. Der er små præmiepokaler til vinderne fra hver pulje ved hvert stævne. 

Der afvikles 3 runder før jul og 3 runder efter jul.

Stævnerne afvikles: 

1: Lø.10/11 kl.10.00 Lillerødhallerne, hal 4, Allerød
2: Sø.25/11 kl.10.00 Frederiksborgcentret, Hillerød
3: Sø.09/12 kl.10.00 Kignæshallen, Jægerspris
4: Lø.26/01 kl.10.00 Familiecentret Løvdal, Helsingør
5: Lø.23/02 kl.10.00 Lillerødhallerne, Hal 4, Allerød
6: Lø.09/03 kl.10.00 Frederiksborgcentret, Hillerød

Programmet for de samlede Pointstævner kan ses hos Østdanmarks Bordtennis Union (ØBTU) HER. 

Pris: Som HGI spiller er det GRATIS at deltage, når du har indbetalt kontingent. 

Evt. ændringer vil  blive annonceret HER på HGI’s hjemmeside, samt på vores Facebookside HER (Like meget gerne FB-siden hvor der altid er aktuelle nyheder fra klubben). 

VIGTIGT: Sørg for altid at møde en halv time før starttidspunktet, og meld jer til hos stævneledelsen med det samme. 

Sportstøj og indendørs sko er påkrævet og der må ikke spilles i hvide T-shirts og helst heller ikke hvide shorts. 

Man behøver ikke at deltage hver gang. Desuden gælder det at hvis en klub får nye spillere i løbet af turneringen, kan disse straks spille med. Nye spillere indsættes, hvor disse efter skøn styrkemæssigt hører hjemme. 

Når stævnerne kommer i gang kan man følge med i resultaterne på ØBTU's hjemmeside - vi tilhører kreds 1. 

Pointstævnerne afsluttes med et finalestævne, som afvikles i Valbyhallen i weekenden 30.-31. marts 2019. Betaling og tilmelding til dette finalestævne i ØBTU's Superweekend er separat, og foretages af spilleren selv via Bordtennisportalen. 

Forældrene opfordres til at ringe sammen inden runderne, og gerne koordinere kørslen. Kontaktpersonen vil sørge for at sende beskeder ud via Holdsport, og stå for afholdelsen i HGI Hillerød Bordtennisklub. HGI vil endvidere sørge for at en træner tager med ud til så mange pointstævner som muligt. 

Jeres kontaktperson i HGI : Helle Brodersen,
Mobil 61661209, e-mail: Helle@3450.dk 

TILMELDTE POINTSTÆVNESPILLERE 2019-20

V
IGTIGT VEDR. FOTOS:

Hvis du ønsker at komme med i vores efterfølgende skriv fra Pointstævnet på hjemmesiden bedes du sikre, at du har krydset af i "Klubben må bruge billeder af mig i sin markedsføring" på din profil på Holdsport.
Fik du det ikke gjort ved oprettelsen af profilen kan du gå ind på holdsport under din (spillerens) profil, vælge "Ændre dine personlige oplysninger, og herunder skrive JA i "Klubben må bruge billeder af mig i sin markedsføring".
På forhånd tak, vi glæder os til at bruge jeres fine billeder.

Aktiviteter
2019
28
Okt
HALLEN ER DELVIST LUKKET (HGI Bordtennis)
mandag 28. okt
2019
1
Nov
HALLEN ER LUKKET (HGI Bordtennis)
fredag 1. nov
2019
9
Nov
Pointstævne på hjemmebane (afventer ØBTU) (Pointstævner)
10:00 - 14:00 lørdag 9. nov
Bordtennishallen i FrederiksborgCentret
2019
29
Nov
HALLEN ER LUKKET (HGI Bordtennis)
fredag 29. nov
2019
6
Dec
HALLEN ER LUKKET (HGI Bordtennis)
fredag 6. dec