Pointstævner

Pointstævner i BTDK ØST Kreds 1 - info 2021-2022

BTDK's Pointstævne Events er en serie på 6 lokale bordtennis stævner (runder) for begyndere, og man kan ikke være for ny til at deltage.


Obs! Runde 3, 22. januar 2022 er flyttet
fra Helsingør TIL ALLERØD !

OM POINTSTÆVNE EVENTS GENERELT:


HVEM KAN DELTAGE:
Pointstævnerne henvender sig til nye og uøvede ungdomsspillere, som herigennem får en mulighed for at komme ud og prøve kræfter med spillere på samme niveau, fra andre klubber.
Pointstævnerne er kun åbne for drenge-, yngre drenge- og puslingespillere, alle kvindelige ungdomsspillere samt nye herre juniorspillere.
Faste spillere på turneringshold kan ikke samtidig deltage i pointstævnerne (dette gælder dog ikke for puslingespillere med et startratingtal på 975 og derunder).

SPILSYSTEM:

Der spilles primært i så store puljer, som muligt, gerne 6, 7 eller 8-mands puljer, afhængigt af deltagerantal og plads. Jf. det vejledende program, er der afsat ca. to timer til puljespil, så der også er mulighed for at afvikle noget afsluttende socialt, så spillerne, uanset præstationen i puljen, har mulighed for at gå hjem med smil på læben. 

 

Puljerne spilles bedst af to sæt til 11, hvorfor en kamp altså godt kan ende uafgjort. Spillerne får et kamppoint, for hvert vundne sæt.  

 

Der kåres/udråbes ikke vindere i puljerne.
Det gør dog ikke noget, at spillerne går hjem med en fornemmelse af, hvilken placering de fik, hvis de selv er nysgerrige på det. Forældre/ledere opfordres til, ikke at have fokus på resultatet.


Ved første stævne inddeles spillerne i puljerne efter spilstyrke (træners vurdering).

RATING:
Kampene ved Pointstævne Events tæller IKKE med i ratinglisten, men spillerne bedes have en spillerlicens. Denne indløses automatisk af Lone Simonsen efter tilmelding (se hvordan du tilmelder dig nedenfor).

PRÆMIER
Bordtennis Danmark uddeler en deltagerpræmie 3. gang man deltager ved et Pointstævne (et Sved-Armbånd med BTDK-logo på).

DELTAGENDE KLUBBER
Du vil i denne sæson i Kreds 1 kunne møde spillere fra
Allerød BTK, Espergærde TTC, Helsingør BTK, og Hillerød GI, mens du til det afsluttende finalestævne vil kunne møde spillere fra hele Østdanmark.

DELTAGELSE
Man behøver ikke at deltage hver gang.
  Desuden gælder det, at hvis en klub får nye spillere i løbet af turneringen, kan disse straks spille med.  Nye spillere indsættes, hvor disse efter skøn styrkemæssigt hører hjemme. 


STÆVNERNE AFVIKLES:

1: Lø.13/11 kl.09.00 Royal Stage, Hillerød 

2: Sø.05/12 kl.10.00 Lillerødhallerne,Hal 4, Allerød 

3: Lø.22/01 kl.10.00 Idrætscenter Løvdal, Helsingør
FLYTTET TIL Lillerødhallerne,Hal 4, Allerød!

4: Sø.13/02 kl.09.00 Royal Stage, Hillerød 

5: Sø.27/02 kl.10.00 Lillerødhallerne, Hal 4, Allerød

6: Sø.20/03 kl.10.00 Lillerødhallerne, Hal 4, Allerød 


SUPERWEEKEND/FINALESTÆVNE:

Pointstævnerne afsluttes med et finalestævne, som afvikles i Valbyhallen i weekenden 23.-24. april 2022

Betaling og tilmelding til dette finalestævne i Superweekenden er separat, og foretages af spilleren selv via Bordtennisportalen.
For at kunne spille med i finalestævnet, skal man have deltaget i mindst 2 stævner i sæsonens løb.


PRIS
 

Som HGI spiller er det GRATIS at deltage når du har indbetalt kontingent. 

PROGRAM
Evt. ændringer til programmet vil  blive annonceret HER på HGI’s Holdsport-hjemmeside, via Holdsport Pointstævneholdet, samt på HGI Hillerød Bordtennisklubs Facebookside HER (Like meget gerne FB-siden hvor der altid er aktuelle nyheder fra klubben). 

Herudover har vi ungdommens egen Facebookgruppe 'Hillerød Bordtennis Ungdom' som du også bedes anmode om medlemskab af, da Pointstævneinfo også offentliggøres her.


VIGTIGT
 
Sørg for altid at møde en halv time før starttidspunktet, og meld jer til hos stævneledelsen med det samme. 

Sportstøj og indendørs sko er påkrævet, og der må ikke spilles i hvide T-shirts eller lange bukser, og helst heller ikke i hvide shorts. 
Vi opfordrer alle spillere til at møde op i vores klubtrøje, alternativt en rød t-shirt for overblikkets og klubåndens skyld.
Køb klubtrøjen info findes HER.
Vi opfordrer forældre/søskende til at deltage på lige fod med spillerne i de afsluttende bordtennisaktiviteter.

SAMKØRSEL

Forældrene opfordres til at ringe sammen inden runderne, og gerne koordinere kørslen (specielt ved Pointstævner i Helsingør er det meget vigtigt med samkørsel da der er meget lidt tilskuerplads i hallen). 
Du finder en liste over tilmeldte HGI spillere længere nede på denne side.

TILMELDING OG KONTAKTPERSON:
Kontaktpersonen vil sørge for at sende beskeder ud via Holdsport, og stå for afholdelsen i HGI Hillerød Bordtennisklub. HGI vil endvidere sørge for at en træner tager med ud til så mange pointstævner som muligt. 

Er du vild efter at komme med til en af de kommende Pointstævne Events, så bedes du som HGI Hillerød Bordtennisklub spiller tilmelde dig Kalender Aktiviteten for det enkelte Pointstævne. 

Find Kalender Aktiviteten på din Holdsport-Holdside, eller direkte i Holdsport-Kalenderen

 

Hvis du ikke har deltaget tidligere, sikrer Pointstævnekoordinator Birgitte ud fra din Event Tilmelding, at du ud over dit træningshold, også bliver tilmeldt Pointstævneholdet på Holdsport.  

Du er naturligvis også velkommen til selv at sende en Holdsport anmodning om, at blive en del af Pointstævneholdet.


Hvis der er spørgsmål til Pointstævnerne, er jeres kontaktperson i HGI : 


BIRGITTE THAIS CHRISTESEN 
E-mail: Birgitte@calleman.dk
  
(Mobil 26 21 16 58)

TILMELDTE POINTSTÆVNESPILLERE 2021-2022 Excel

BTDK's INFO om det nye koncept for Pointstævner startende sæson 2021-22

VIGTIGT VEDR. FOTOS - OPDATÉR HOLDSPORTPROFIL:
Hvis du ønsker at komme med i vores efterfølgende skriv fra Pointstævnet på hjemmesiden bedes du sikre, at du har krydset af i "Klubben må bruge billeder af mig i sin markedsføring" på din profil på Holdsport.

Fik du det ikke gjort ved oprettelsen af profilen kan du gå ind på holdsport under din (spillerens) profil, vælge "Ændre dine personlige oplysninger, og herunder skrive JA i "Klubben må bruge billeder af mig i sin markedsføring".

Har du taget billeder ved et af Pointstævnerne må du meget gerne dele dem med os andre som kommentar i den til eventen oprettede Facebooktråd, eller sende dem direkte til Louis de Voss.

På forhånd tak, vi glæder os til at bruge jeres fine billeder.


AF: Louis de Voss - opdateret 12/1-22

Aktiviteter
2022
28
Jan
FORLÆNGET TILMELDINGSFRIST til ROSKILDE CUP 5.-6. februar (HGI Bordtennis)
0:00 - 23:30 fredag 28. jan
Roskilde Kongrescenter Bauhaus Arena
2022
5
Feb
ROSKILDE CUP (HGI Bordtennis)
lørdag 5. feb
Roskilde Kongrescenter Bauhaus Arena