Klubnyheder

Sæsonstart mandag 15. august & opstart information

13.08.2022

Kære medlemmer.


Så venter den dejlige bordtennis hal - til en ny spændende sæson.


I burde alle have modtaget en personlig mail, med opstart info for dig.


Er der spørgsmål tag en snak med din træner eller kontakt Kristian Pedersen på : medlem@hgibordtennis.dk


Læs den generelle opstart info her : Opstarts information Hillerød G.I. Bordtennis 2022-2023.pdf


Gense en kort video fra året der gik 2021 her : Året der gik 2021.mp4
--


Mandag den 15. august starter den nye sæson i Hillerød G.I. Bordtennis, så har du ikke været aktiv i forbindelse med vores sommertræning i år, er det nu, at du skal finde battet frem.

 

Mulighederne for at få motion og blive en bedre bordtennisspiller er igen helt i top. Vi har igen i år et stærkt og engageret trænerteam, som alle er bevidste om at målrette træningen for både motionist og elitespillere.

 

Er du i tvivl om hvilket hold du spiller på, så kontakt din træner eller skriv til medlem@hgibordtennis.dk.

 

I den nye sæson vil der også være mange muligheder for at prøve sig selv af i konkurrence – til stævner og i holdturneringen. Flere stævner vil igen i år blive arrangeret som klubture. Ligesom der vil komme trænings-lejre og sociale aktiviteter. Er der en aktivitet som du gerne selv vil være med til at drive så kontakt meget gerne et medlem fra enten ungdom eller senior udvalget.

 

Nyt i år vil være:


  • Vi har ændret trænings tider på primært Tirsdag/Torsdags træninger.
  • Klubben fylder 60 år ! og afholder stor reception og klubfest Lørdag den 1. oktober.
  • Vi sætter ekstra kræfter ind på ungdoms medlemsrekrutterings initiativer og skole samarbejde.
  • Vi skal afholde Hillerød mesterskaberne for skoler i efteråret.
  • Vi har ansat ny ungdoms træner ansvarlig – Mads Britze. Mads vil være med til at skabe en rød tråd i ungdoms træningen i samarbejde med cheftræner Ola Lindberg, ungdoms- og sports-udvalget.
  • Vi har sammensat et nyt slagkraftigt senior udvalg, med fokus på senior aktiviteter og træningen.
  • Vi vil i højere grad indgå i samarbejde med klubber i Nordsjælland, via vækst Team Nordsjælland. Det kan være fælles træninger, gæste spillere, træningslejre eller enkelte Nordsjælland klubture.
  • SPONSOR Arbejde – Vi har brug for din hjælp. Her i august kommer der en masse nyt – blandt andet Firma Cup og nye sponsor tilbud.
  • Nyt spilletøj og materiale leverandør – Vi har indgået ny aftale med ANDRO og BTEX og du kan få 20% rabat
  • Husk alt er opdateret i klubbens kalender – som kan findes her: Klubbens-kalender

 

Vi skal fokusere på medlems vækst og større synlighed på skolerne. Vi skal have mange flere nybegyndere ind og øge fastholdelses graden. Vi har heldigvis et stærkt begynder trænerteam på plads, og har derfor kapaciteten til at modtage de forhåbentlig nye mange medlemmer.

Vi vil i efteråret tilbyde træner kurser, hvis andre gerne vil bidrage som træner fremover, er de velkommen til at skrive til bestyrelsen.

Vi vil slut 2022 komme med en status Klubbens udviklingsplan 2025.

 

Vi er igen i år Team Danmark elitesatsningsklub og en af Hillerød Elite Idræt’s prioriterede satningsklubber.

Det betyder, at vores bedste ungdom spillere (Ungdom Elite og Talent hold) vil kunne få tilbudt gratis morgentræning (Mandag/Onsdag), ernæringskursus, fysisk træning med Mats Mejdevi og mental træning. Derudover vil der som følge heraf være en tæt dialog med BTDK´s trænere og bestyrelse.

 

Har du lyst til at se bordtennis i topklasse, kan du se klubbens Herrer og damer i BordtennisLigaerne – en oplevelse man ikke må gå glip af. Gratis entré, kaffe & kage.

 

Følg med på vores hjemmeside, hvor kalenderen altid vil være opdateret med, hvad der sker i klubben og eventuelle aflysninger. Men husk stadigvæk at følge med på facebook og giv dine meninger til kende.

Jeg håber, at alle vil være med til at gøre dette til en god sæson for alle, samt I allerede nu opdaterer jeres kalendere med de vigtige datoer, hvor vi løfter i fælles flok. (Se under vigtige datoer)

 

Vi har i dette dokument samlet en masse praktiske oplysninger om den nye sæson. Fx om hvornår der er træning, hvem der er trænere, og hvad man skal gøre for at være med i stævner eller holdturnering.

For erfarne medlemmer vil en del af det være kendt stof, men vi opfordrer alligevel alle til at læse materialet, da det indeholder vigtige informationer.

 

Vel mødt til den nye sæson! - Hillerød G.I. Bordtennis

Klubnyheder